GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον έφαγε η εντιμότητά του!

. Το διπλό παράπονο του Γιάννη Λαμπρόπουλου: Στέρησε 80 εκατομμύρια ευρώ από τον ανηψιό του Κ. Μητσοτάκη και πήγε να βάλει τάξη στο καθ...

.
Το διπλό παράπονο του Γιάννη Λαμπρόπουλου: Στέρησε 80 εκατομμύρια ευρώ από τον ανηψιό του Κ. Μητσοτάκη και πήγε να βάλει τάξη στο καθεστώς των στρατολογικών απαλλαγών, αλλά τελικά ...εκδιώχθηκε ο ίδιος από την κυβέρνηση.
Οταν σκοτώθηκε ο αδελφός του, δεν τον πήραν ούτε ένα τηλέφωνο από το Μέγαρο Μαξίμου....
..
Του Γιάννη Δαίδαλου
..
Ξάφνιασε πολλούς η στάση του βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Γιάννη Λαμπρόπουλου ο οποίος δεν πήγε στο δείπνο του πρωθυπουργού (διαβάστε εδώ το Press-gr που είχε κάνει πρώτο την σχετική αποκάλυψη) και στη συνέχεια έκανε και τις γνωστές δηλώσεις ότι καλύτερα τα χρήματα από αυτή την "κοσμική  εκδήλωση" να πήγαιναν στις οικογένειες των θυμάτων του Περάματος.
Ομως οι παροικούντες γνωρίζουν εδώ και καιρό την πολιτική αλλά και την προσωπική πικρία του Γ. Λαμπρόπουλου ο οποίος μέχρι τις εκλογές ήταν υφυπουργός Αμυνας.

Ως υφυπουργός ο Γ. Λαμπρόπουλος είχε κάνει κινήσεις κάθαρσης στους τομείς της αρμοδιότητάς του.

Είχε προχωρήσει στην επανεξέταση του καθεστώτος των στρατολογικών απαλλαγών και στον έλεγχο πολλών περιπτώσεων τέτοιων παράνομων απαλλαγών. Από το φαύλο αυτό καθεστώς ευνοούνταν παιδιά της ...καλής κοινωνίας η οποία δεν του το συγχώρεσε ποτέ και άρχισε να πιέζει για την απομάκρυνσή του!

Επίσης, τα έβαλε και με την οικογένεια Μητσοτάκη, αφού ακύρωσε ως καθ' ύλην αρμόδιος υφυπουργός την παραγγελία για το περίφημο υλικό Detostop που χρησιμοποιείται στις  δεξαμενές καυσίμων του Στρατού. Η ακύρωση έγινε γιατί κρίθηκε το υλικό επικίνδυνο. Όμως την δουλειά θα την έπαιρνε η εταιρεία στην οποία επικεφαλής είναι ο κ. Γιώργος Mητσοτάκης, ανηψιός του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος είχε κάνει και κομψές παρεμβάσεις για το θέμα.  Ήταν μια δουλειά προϋπολογισμού περί τα 80 εκατομμύρια ευρώ. Στην ακύρωσή της είχε συμβάλει και ο έτερος υφυπουργός Άμυνας Βασίλης Μιχαλολιάκος που απομακρύνθηκε κι αυτός από την κυβέρνηση μετά τις τελευταίες εκλογές...

Η ιστορία με το Detostop είχε ξεκινήσει πάντως επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - έχει κι άλλα παρασκήνια που τα ερευνούμε και θα επανέλθουμε!

Όταν απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση ο Γ. Λαμπρόπουλος κατάλαβε, όπως έλεγε σε συναδέλφους του στη Βουλή, ότι η εντιμότητα και η προάσπιση της διαφάνειας δεν είναι τελικά κριτήριο επιβράβευσης αλλά αποδοκιμασίας και ...τιμωρίας.

Αυτό τον είχε πειράξει περισσότερο κι από το ότι έγινε υφυπουργός η Σ. Καλαντζάκου που εξελέγη τέταρτη στη σειρά βουλευτής στο νομό Μεσσηνίας.

Ο Γ. Λαμπρόπουλος εξελέγη στις εκλογές πρώτος βουλευτής, ξεπερνώντας σε σταυρούς ακόμη και τον Αντώνη Σαμαρά.

Η πολιτική πικρία του Γ. Λαμπρόπουλου συνοδεύτηκε από την προσωπική. Λίγο καιρό μετά τις εκλογές, σκοτώθηκε σε κυνηγετικό ατύχημα ο αδελφός του.

Κι όμως δεν του τηλεφώνησε για να τον συλλυπηθεί ούτε ο Κ. Καραμανλής ούτε κανένας άλλος από τους επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου. Αυτό το προσωπικό παράπονο δεν το ξεπέρασε, αλλά του επέτρεψε να καταλάβει κι άλλα πολλά για το πώς αντιμετωπίζονται τα στελέχη της ΝΔ.

Το όλο γεγονός συνέβαλε πάντως στην περαιτέρω ευαισθητοποίησή του σαν άνθρωπος. Γι' αυτό και ήταν ειλικρινής η δήλωσή του ότι καλύτερα τα χρήματα της πρωθυπουργικής δεξίωσης στον Πειραιά να δίνονταν στις οικογένειες των θυμάτων του Περάματος.

----------------------------------------------------------

24 σχόλια

  1. Εντάξει μεγάλε μας έπεισες. Το θέμα είναι η καρέκλα και η κονόμα.Τίποτε άλλο Διάβασε για το ίδιο θέμα ανάρτηση στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει ν'αρχίσουμε να σημειώνουμε τα όνόματα των λίγων έντιμων που έχουν απομείνει,ανεξάρτητα απο παράταξη,για να τους θυμόμαστε.

    Σε λίγο θα αποκτήσουν και συλεκτική αξία λόγω σπανιότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Γιάννη Δαίδαλε
    Καλημέρα
    Διαβάζοντας το κείμενο του ποστ ήλθε στο νου μου μια παλιά αφίσα, της δεκαετίας του '50 , που κόλλαγαν προεκλογικά οι χωροφύλακες στους τοίχους για να συκοφαντήσουν την Ε.Δ.Α.
    Η αφήσα απεικόνηζε ένα τεράστιο κόκκινο χταπόδι που με τα τεράστια πλοκάμια του ''αγκάλιαζε '' για να πνήξει όλη την Ελλάδα.
    Φέρνοντας στο νου μου πολλά γεγονότα της τελευταίας 10ετίας αισθάνομαι σαν να μας σφίγγει ένα άλλο χταπόδι στην αγγαλιά του για να μας πνήξει.
    Το χταπόδι είναι η οικογένεια του Δρακουμέλ , του σατανικού Εφιάλτη της αποστασίας .
    Δυστυχώς τα πλοκάμια είχαν απλωθεί και επί κυβερνήσεων Πα.σο.κ.
    Απόλυτη ξεφτίλα ήταν το ότι ο ''αείμνηστος'' Θ.Καρατζάς ίδρυσε θυγατρική εταιρία της Εθνικής Τράπεζας , ειδικά για να βάλει εκεί διευθυντή τον υιό του Δρακουμέλ τον απαίσιο και πανηλίθιο ''ροφό''.
    Όταν εκατοντάδες τέκνα Πασόκων με πτυχία με μεταπτυχιακά υπεβάλονταν σε διαδικασίες ΑΣΕΠ , η κρατική Ε.Τ.Ε. δημιουργούσε εταιρίες ειδικά για να ενθρονιστεί ο ''ροφός''.
    Επί κυβερνήσεως Ν.Δ. την θέση του Μολυβιάτη στο ΥπΕξ,αναλαμβάνει η κορούλα του Δρακουμέλ .
    Πριν φύγει από τον Δήμο , διοργανώνει πολυέξοδη Θριαμβική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής και χιλιάδες σκουπιδιαραίοι μεταφέρθηκαν εκεί για να αποθεώσουν την κόρη του Εφιάλτη .
    Πρώτο σύμβουλό της ,η κόρη Δρακουμέλ, διορίζει τον υιό της στο ΥπΕξ.
    Βουβαμάρα σε όλα τα ΜΜΕ .
    Μόνο η κορούλα του Μαγγίνα με τα 1300 ευρώ τους πέιραξε .
    Για τον 5ψήφιο μισθό του εγγονού Δρακουμέλ , έβγαλαν τον σκασμό όλοι.
    Με ελικόπτερο φέρνουν στην Ευρυτανία τον Χριστοφοράκο στον γάμο του εγγονού Δρακουμέλ. Μετά κάνουν ότι δεν τον γνωρίζουν .
    Μετά σκάει η μπόμπα των ηλεκτρονικών συσκευών που ''αργησε'' να πληρώσει ο ''ροφός'' .
    Τώρα έχουμε τις ιστορίες του ανηψιού.
    Όλα τα σκατο-ΜΜΕ προπαγανδίζουν την ΔρακουμελοΚόρη σαν την πιθανότερη διάδοχο του Καραμανλή στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

    Ένα Εφιαλτικό χταπόδι μας σφίγγει για να μας πνίξει.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειπαμε, η διαπλοκη δεν σε ενοχλει οσο την υπηρετεις, αλλα σου επιτιθεται οταν της θιξεις τα συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν θέλετε να είστε αντικειμενικοί, πείτε για τα χιλιάδες ρουσφετάκια που έκανε στη Μεσσηνία, τους εκβιασμούς στους φαντάρυς, τις εξυπηρετήσεις σε επιχειρηματίες (γιός Γιαννακόπουλου) για να επανεκλεγεί. Για να δούμε τώρα (χωρίς υπουργείο) τι θα κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέρει τώρα που δεν είναι υπουργός ότι δεν πρόκειται να ξαναεκλεγεί στη Μεσσηνία. Ιδιάιτερα με την ανάκαμψη Σαμαρά. Γι αυτό ετοιμάζει ηρωική έξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τότε ρε παιδιά δεν είναι πολιτικοί οι λόγοι που επικαλείται. Προσωπικοί και μόνο είναι. Και στν πολιτική δεν πρέπει να βάζεις πάνω από το δημόσιο συμφέρον το προσωπικό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. PIOI EFOPLISTES KAI PIOI BIOMHXANOI
    VGAZOUNE EKATOMIRIA APO PORTOKALADES
    KOLOXARTA HOTELS KLP.

    MONO APO NARKOTIKATA OPLA KAI PORNEIA BOREIS NA VGAZEIS TETOIA KERDOI

    ARA ZOUME STO OPOIOS EL/EXI TA NARKOTIKA AYTOS ke O NTABATZIS TOY TOPOY

    AYTOI POY DOLOFONISAN TO PAIDI MONO PORTIERIDES DEN EINAI

    EINAI OI EPITHEORITES POLISEWN STA NARKOTIKA

    AYTOI ELEGXOUN TIN DIKAKINISI STO DH8EN XOROPIDADIKO AN KAPOIOS PELATHS AGORASH KALITERO PRAMA APO MI EGKEKRIMENO DILER PREPI NA TON SAPISOUNE STO KSILO MEXRI 8ANATOY

    DEN KA8ONTE STIN PORTA GIA TIN ASFALIA TON PELATON
    ALLA
    DIOTI DEN 8ELOUN OI PELATES TOUS NA PSONIZOYN TA NARKOTIKA APO ALLOU KE ENA PARAPANO OTAN DIADOSOYN OTI OI DILERS TOY SYGEKRIMENOY PREZOMAGAZOY
    POYLAN NOT8EYMENA NARKOTIKA
    TOTE SIGOYRA PREPI NA PESI POLI KSILO MEXRI 8ANATOY
    PRIN DIADO8I KAI STOYS ALOYS TOYRISTES KAI TOYS XALASOUNE THN PIATSA

    ARH ARH TSIMPA ENA PAPARH

    RE ANOMALE TI PISTEYHS OTI APO POTA TSIGARA DOMATIA KE PORTOKALADES GINONTE VARONOI TOY XRHMATOS

    APO NARKOTIKAAAAAAA MONO000000000

    AN DEN POYLHSOUNE TONNOYS APO NARKOTIKA STO NHSI TOTE 8A MIAZI
    ME NISH TRAVESTI.

    STO TELOS TOY XRONOY ERXONTE OI
    KAPIOI ARXIMAFIOSOI OPOY TOYS APONEMOYN TA METALIA NARKOTIKON GIA TA PIO APODOTIKA NARKOMAGAZA
    KE FISIKA NA GINOUN NEES PARAGELIES ME KRATIKES EPIXORIGISIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η απορία μου είναι κάποια λαμόγια δημοσιογράφοι και μή που μας παριστάνουν τους έμπειρους πολιτικούς αναλυτές το γνώριζαν αυτό?
    Άλλο δέν έκαναν μέχρι τώρα απο το να μας λένε οτι ο Λαμπρόπουλος σήκωσε μπαιράκι στον Καραμανλή γιατί ο άνθρωπος διακατέχεται απο εκδικιτική μανία που δέν τον έκανε υπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άει γαμήσου εσύ και τα σχόλιά σου Πουτσομπέλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειναι τουλαχιστον αφελης οποιος πιστευει στην "ευαισθητοποιηση" ενος πρωην υφυπουργου "μεταθεσεων". τα δε πεπραγμενα του εν λογω πολιτικου στο υπεθα, καθε αλλο παρα καθαρση θυμιζαν. οι λογοι εξαλλου που κραταει μουτρα (τρομαρα του!!!) ο κ. λαμπροπουλος ειναι καθαρα προσωπικοι. μ'ενα τηλεφωνημα του πρωθυπουργου στην κηδεια του αδελφου του, τωρα θα ηταν πρωτη μουρη στο δειπνο. φυσικα δε θα μπορεσει ποτε να ξεπερασει την απομακρυνση του απο το ρουσφετοϋπουργειο, τη στιγμη μαλιστα που εθεωρειτω ο απολυτος τσαρος του. δεν πειραζει... ξυδι. Σπυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έμπλεξε με το Μητσοτακέικο ; και τι περίμενε να γίνει;
    Ο σωστός πολιτικός αφού έχει ενημερώσει τους προϊσταμένους του στην κυβέρνηση και διαπιστώνει ότι δεν γίνεται τίποτα , καταγγέλλει δημόσια κάθε τι μη σύννομο ( για να ξέρει και ο κόσμος τι συμβαίνει ) χωρίς μισόλογα και υπονοούμενα και παίρνει το καπελάκι του και φεύγει.
    Αν θέλει να μετρήσει τις προσωπικές του δυνάμεις και να δει τους πραγματικούς του φίλους στις επόμενες εκλογές κατεβαίνει ανεξάρτητος. (αν είναι καθαρός και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα)
    Διαφορετικά ανήκει και αυτός στο ίδιο υγιές σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άν ο καθένας που δέν του αρέσει κάτι και διαμαρτύρεται δικιολογημένα μέσα σε μιά δυσωδία όπως αυτήν στην κυβέρνηση σήμερα κατέβαινε ανεξάρτητος στις επόμενες εκλογές θα είχαμε 1 εκατομμύριο υποψήφια κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  15. TO DETOSTOP
    με βάση πολλαπλά πορίσματα ερευνών και παρατηρήσεων, είναι ένα άχρηστο και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΛΕΓΜΑ και όποιος το εισήγαγε πρέπει να δικαστεί για ΣΑΜΠΟΤΑΖ στα οχήματα και αεροσκάφη της ΠΑ και του στρατού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μπλούπερς,
    να πάτε αμέσως στον εισαγγελέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδιά ποιος Λαμπρόπουλος έκανε σαματά με το ντετοστόπ; Ο Μιχαλολιάκος ξήλωσε τον Μητσοτάκη από το Πεντάγωνο! Ο Λαμπρόπουλος το μόνο που έκανε ήταν ρουσφέτια σε Μεσσήνιους και διώξεις στους Καλαματιανούς μη ψηοφφόρους του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 2.28

    "σινουκ" σου λέει κάτι;

    Εχεις υπόψη σου τα πορίσματα του στρατού για τα άρματα μάχης, τα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και τα βυτιοφόρα καυσίμων;

    οχι τίποτα άλλο, αλλά το θέμα εδώ και χρόνια είναι γνωστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σε ποιον εισαγγελέα σε ποια δικαιοσύνη;
    Στην Ελληνική;
    Ωραίο το ανέκδοτο, το χρησιμοποιούν οι πολιτικοί και οι ισχυροί αυτού του τόπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!!!!!
    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Λαμπρόπουλος όπου πήγαινε άνοιγε κι ένα στρατόπεδο όταν ήταν υφυπουργός, με πρώτη την Καλαμάτα (που έχει κίνδυνο εισβολής, μουχαχαχα). Το όνειρο του ήταν να είναι όλοι οι νέοι αιώνια φαντάροι και αυτός να κάνει ρουσφέτομετατάξεις. Ο τύπος έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστός μητσοτακικός, τώρα που τα βρήκες αυτά που λες αναρωτιέμαι. Κλασσική περίπτωση μαυρογιαλούρου και χειρότερα, σιγά και μην τον λυπηθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλή η πορεία του κ. Λαμπρόπουλου στο υπουργείο άμυνας και δεν ακούσθηκαν σκάνδαλα για το άτομό του,σε αντίθεση με τον κ. Μιχαλολιάκο που τροφοδότησε τα ΜΜΕ με αρκετά πιπεράτα γυφτοφερσήματα.
    Τώρα όσο για το σχόλιο που ο κ. Λαμπρόπουλος πέρασε σε ψήφους και τον κ. Σαμαρά ,αυτό δεν το θεωρώ κατόρθωμα. Ποιός είναι ο Σαμαράς; αυτός που έδιωξε την νέα δημοκρατία από την κυβέρνηση. Μα ηλήθιοι είμαστε;; θαυμάζουμε αυτόν που πρόδωσε τα όνειρα και την θέληση εκατομυρίων Ελλήνων;;Αυτόν που δεν έπρεπε να είναι ούτε υποψήφιος ;;Ξεχνάμε ευκολα γιαυτό και πάμε με την όπισθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η καρέκλα έχει πάρει το σχήμα του "πωπού" τους. Μόλις τους σηκώσουν κλαίνε. Ρε ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση