GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

40 εκατομ. ευρώ πήρε ο Εφραίμ...

. Πόσο πούλησε η Μονή Βατοπεδίου τα "φιλέτα" του Ολυμπιακού Χωριού που πήρε με απάτη -τους είπε ότι θα το κάνει ... Μουσείο - απ...

.
Πόσο πούλησε η Μονή Βατοπεδίου τα "φιλέτα" του Ολυμπιακού Χωριού που πήρε με απάτη -τους είπε ότι θα το κάνει ... Μουσείο- από το ελληνικό δημόσιο; Εκεί που προοριζόταν η εγκατάσταση του υπουργείου Απασχόλησης...
Πάνω από 40.000.000 ευρώ! Ο Εφραίμ και η παρέα του είναι καλοί επιχειρηματίες!
Κ. Πετρίδης
-------------

24 σχόλια

  1. Αυτά να τα βλέπει ο κ.Αλογοσκούφης. Έτσι γίνονται οι δουλειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοτσαμπάσηδες πασαδες και σεβάσμιοι δεσποτάδες κυβερνούσανε τη χώρα καλή ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Η Πετραλιά προσπαθεί να αφαιρέσει από τα βαρέα και ανθυγιεινά τους τεχνικούς της Ρ/Φ και Τ/Ο.


    Εκτός του ότι το επάγγελμα δεν μπορεί να ασκείται επιτυχώς από ανθρώπους ηλικίας άνω των 50 για λόγους που άπτονται των φυσικών δυνατοτήτων της ταχύτητας, της αντίληψης και της ακοής, το ζήτημα που προκύπτει προκαλεί και απορίες λόγω της βλακείας που υπαγορεύει την «ρύθμιση».

    Κύριοι πολιτικάντιδες, κύριοι δημοσιοκάφροι,

    Σε ένα καθεστώς δημοσιογραφικής παραεξουσίας και επικοινωνιακής πολιτικής, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΝ χωρίς εμάς.

    Θα σας περιποιηθούμε καταλλήλως στα ζωντανά takes, αναδεικνύοντας το πραγματικό σας πρόσωπο και τις πραγματικές περιορισμένες ικανότητες σας. Θα σας μάθει ο κόσμος από την καλή.

    Τη γαμήσατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην είστε λιγούρηδες, τι είναι 40 εκατομμ. ευρώ βρε? Εδώ ο Ρουσσόπουλος θα πάει στον παράδεισο με διαμεσολάβηση του "πνευματικού του πατέρα" Εφραίμ (πολύ ελληνικό όνομα το βρίσκω) κι εσείς μιλάτε και γράφετε για 40 εκατ. ευρώ? Μπιτ για μπιτ άθεοι είστε, σας χρειάζεται ένας Άνθιμος με Αμβρόσιο μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eφραίμ,
    τά σάβανα δέν έχουν τσέπες.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παπαρα 9.38 ο πατερας μου,59 χρονων με το πιλοφορι δουλευει, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ. συγα μη κοψομιαστης λουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 9:38 Η ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΟ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΩΦΩΝΟ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΟ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΛΑΣΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ,ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΗΓΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΑΞΙΠΙΣΤΟΣ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. STOPE O IGOUMENOS?
    OXI O PROIGOUMENOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποιά είναι η παρέα του Εφραίμ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ.ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζητω η Ελλαδα
    Ζητω η θρησκεια
    Ζητω η Νεα ΔημοΠρασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ερε βομβα που τους χρειαζετε, κ-α-(ο)λογεροι. Θελουν να λεγονται και χριστιανοι. Ο Χριστος για αυτα ολα κατηγορους τους φαρισαιους και τους ιουδαιους.
    Οποιος εχει καμια καινη διαθηκη, ας διαβασει:
    Κατα Ματθαιον, ΚΓ', 5
    Κατα Λουκαν, Κ', 46
    Κατα Ματθαιον, ΚΓ', 6
    Κατα Λουκαν, Κ', 47
    Κατα Ιωαννην, Β', 16
    Κατα Ματθαιον, ΣΤ', 24
    Κατα Ματθαιον, ΙΘ', 24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 29 Αύγουστος 2008 8:38 μμ

    Ναι λες και ο Αλογοσκουφης δεν τα χερει ολα αυτα....χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να τους ξυρίσουν όλους πάραυτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σεμνοταπεινα ο καταλληλοτερος κοιμαται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ksirisma kai Fylaki oloi tous!!!
    mazi me ton Roussopoulo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΓΙΟΡΙΤΙΚΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ

    Την ώρα που άλλοι Έλληνες έχυναν το αίμα τους ενάντια στους κατακτητές, οι ρασοφόροι του Αγιου Ορους εξυμνούσαν τον Χίτλερ και το έργο του , με σκοπό να εξασφαλίσουν την εύνοια του και να "διασφαλίσουν την ακεραιότητα της περιουσίας" τους και τον "ήσυχο βίο" τους.

    Το γεγονός πήρε δράση στις Καρυές όταν 4 αξιωματικοί του γερμανικού στρατού συναντήθηκαν με την Ιερά κοινότητα (αντιπρόσωπους των 20 μονών στον Αθω).


    Όπως διαβάζουμε στο...

    ΑΓΙΩΝΥΜΟΝ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΩ, ΣΕΛΙΣ 57:

    «Είναι γνωστό, ότι με μια διπλωματική (...!?) και έγκαιρη ενέργειά της η Έκτακτη Διπλή Ιερά Σύναξη του Αγίου Όρους, που συνήλθε στις 26 Απριλίου 1941, στέλνοντας επιστολή προς τον Χίτλερ στο Βερολίνο διέσωσε κυριολεκτικά τον ιερό τόπο από νέα βεβήλωση, κινδύνους εισβολής Βουλγάρων κλπ. και άλλες ταλαιπωρίες...»

    Αφου υπενθύμισαν στον Χιτλερ ότι είχε επισκευτει το Αγιο Ορος το 1919, συνέταξαν επιστολή που είχε ως εξής:


    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΕΡΑΣ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ
    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ
    ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ Γ' ΡΑ'Ι'Χ
    ΑΔΟΛΦΟΝ ΧΙΤΛΕΡ


    ΗΜΕΙΣ ΟΙ 20 ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΙΣΑΡΙΘΜΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΩΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΣΤΙΚΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ ΤΟΥ ΑΓΙΩΝΥΜΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΘΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΜΕΝ ΕΙΣ ΑΠΗΚΟΟΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗΝ ΔΙΑ ΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΝΙΚΑΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΜΕΝ ΕΝ ΘΑΥΜΑΣΜΩ:

    EΠΕΣΕΝ ΤΟ ΖΙΤΟΜΙΡ (ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΟΧΥΡΟ) ΚΑΙ ΕΣΩΘΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ...

    ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΡΑΤΥΝΗ ΤΗΝ ΥΜΕΤΕΡΑΝ (ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ) ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΕΙΣ ΕΤΗ ΠΛΕΙΣΤΑ .

    ΟΙ 20 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΥΣIΟΥ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 20 ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

    Α' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΛΑΥΡΑΣ...ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
    Β' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ...ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΗΤΑ
    Γ' TETΡΑΔΟΣ: ΙΒΗΡΩΝ....ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣ
    Δ' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΧΙΛΙΑΝΔΡΙΟΥ...ΟΣΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
    Ε' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ...ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ

    Είναι ο ίδιος θεσμός που εναντιώθηκε στην επανάσταση του 21 , ο ίδιος που κράτησε φιλική στάση προς την δικτατορία , και ο ίδιος που υποκριτικά και εκ του ασφαλούς φωνάζει...:

    Ελευθερία η θάνατος,
    Χαίρε Ω χαίρε Ελευθεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο «άγιος» Εφραίμ ευφραίνει τας καρδίας… υπουργών



    Οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου, λένε οι Γραφές. Αλλά ο «άγιος» Εφραίμ της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου αποφάσισε να ευφράνει την καρδίαν αυτού (μετά των υπουργικών καρδιών των εν Χριστώ αδελφών Βουλγαράκη και Ρουσόπουλου) μετατρεπόμενος σε επιτυχημένο ατζέντη του real estate.

    Η υπόθεση σκανδαλίζει τους πιστούς που παρακολουθούν έκπληκτοι αγοραπωλησίες αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από μοναχούς, που υποτίθεται πως αφιέρωσαν τη ζωή τους στην υπηρεσία του Θεού κι απομακρύνθηκαν από την τύρβη των εγκοσμίων για να βρουν την πνευματική ανάταση.

    Σκανδαλίζει επίσης και τους πολίτες που διαπιστώνουν ότι η σεμνή και ταπεινή κυβέρνηση Καραμανλή από τη μία δείχνει το ανάλγητο πρόσωπο του φοροεισπράκτορα της Οθωμανικής περιόδου ξεζουμίζοντας το μισθωτό, το συνταξιούχο και το μικρό επαγγελματία, και από την άλλη χαρίζει περιουσίες αμύθητης αξίας που δεν της ανήκουν σε μία Ιερά Μονή. Μοναδικό κριτήριο της σκανδαλώδους απόφασης φαίνεται πως είναι η προστασία που της παρέχει κορυφαίος υπουργός, που εμφανίζει το ζήλο του νεοφώτιστου σε ζητήματα θρησκευτικής πίστης. Και, φυσικά, η συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και Ιεράς Μονής αποβαίνει αμοιβαία επωφελής για τους εκπροσώπους των δύο πλευρών – με αντίκρισμα στην παρούσα ζωή κι όχι στο αβέβαιο της μέλλουσας…

    Τις αποκαλύψεις για το ανίερο αλισβερίσι έκαναν με ερώτησή τους στη Βουλή 26 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (με επικεφαλής τον Μιχάλη Καρχιμάκη) που περιμένουν ουσιαστικές απαντήσεις από τους υπουργούς Οικονομίας, Πολιτισμού, Απασχόλησης και Αγροτικής Ανάπτυξης. Την ερώτηση υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, που καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι «έχει μετατρέψει τους μοναχούς σε μεσίτες» (σ.σ. όχι δηλαδή πως χρειάζονταν μεγάλη ενθάρρυνση για να επιδοθούν σε κερδοφόρες μπίζνες), ενώ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σχολίασε ότι «χρειάστηκαν λίγα χρόνια για να γίνει η διακυβέρνηση της Ν.Δ… Μονή Βαλτοπεδίου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    Όλα τα τελευταία καλοκαίρια , χέρι - χέρι εμπρηστές, κυβέρνηση, Εκκλησία και εκατομμύρια ρωμιοί που συνειδητά στηρίζουν τους δύο τελευταίους, με τον α ή β τρόπο καίνε την πατρίδα μας, μετατρέποντας την κάποτε πράσινη χώρα των Ολυμπίων Θεών, το κέντρο του κόσμου, σε μαυρισμένη βραχώδη έρημο, ιδανικό τοπίο για να αγάλλονται τόσο τα εγκόσμια άνομα συμφέροντα όσο και ο ανύπαρκτος Θεός της ερήμου και της ερήμωσης που λιβανίζουν οι μονοθεϊστές.

    Πανικόβλητοι χιλιάδες συμπολίτες μας, αναθρεμμένοι από σχολεία, γονείς, νοοτροπίες και παπάδες σε μία λογική άκρατου ατομισμού, ωχαδερφισμού και έλλειψης κάθε πρόνοιας για τον «συλλογικό χώρο» και το περιβάλλον της πατρίδας μας, προγραμματισμένοι από τους πολιτικούς και τους τηλενημερωτές τους να βλέπουν μόνο το φύλλο και ποτέ το δάσος, συνειδητοποιούν τώρα την πλήρη ανυπαρξία κρατικού μηχανισμού καταστολής πυρκαγιών (όπως και δεν υπήρξε ποτέ ούτε ένας στοιχειώδης μηχανισμός πρόληψής τους), και εκλιπαρούν απλώς για «ένα αεροπλάνο να κάνει μία ρίψη» για να σώσει τις ζωές τους και τις περιουσίες τους.

    Αεροπλάνα αρκετά όμως δεν υπάρχουν. Και δεν υπάρχουν γιατί η πολιτική εξουσία, με την δική τους στήριξη, δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για να αποκτήσει περισσότερα πυροσβεστικά αεροπλάνα, ούτε καν για να αντικαταστήσει τον προ πολλού γερασμένο στόλο των ελάχιστων πυροσβεστικών αεροπλάνων CL-215 της χώρας μας. Το αισχρότερο όμως είναι ότι αυτή η ίδια η πολιτική εξουσία διαθέτει τα χρήματα για κάτι τέτοιο, απλώς αντί για αγορά πυροσβεστικών μέσων αυτή προτιμάει να τα χαρίζει στην... Εκκλησία!

    Με το 1 δισεκατομμύριο ευρώ που η κυβέρνηση Καραμανλή έδωσε ΔΩΡΟ (και μάλιστα κάθε χρόνο!), στους παρασιτικούς θεοκράτες με τον γνωστό νόμο που σκανδαλωδώς τους απάλλαξε από τον φόρο της προκλητικά κολοσσιαίας ακίνητης περιουσίας τους, η πατρίδα μας θα μπορούσε να αυξάνει ετησίως τον στόλο των πυροσβεστικών της αεροσκαφών κατά 40 αεροπλάνα CL- 415 (40 Χ 25 εκατομμύρια ευρώ) και, κατά συνέπεια, θα είχε γλιτώσει από την πυρπόληση και ερημοποίησή της!

    Με έναν μόνο νόμο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι θεοκράτες «καταβροχθίζουν» δημόσιο χρήμα ικανό για αγορά 40 πυροσβεστικών αεροσκαφών και κανείς δεν μιλάει για αυτό, λες και δεν είναι γεγονός που αφορά έναν τόπο που τον καταβρόχθισε η φωτιά γιατί ακριβώς δεν είχε τα μέσα να γλιτώσει τον εαυτό του (οι εκτεταμένες πευκοπυρκαϊές δεν αντιμετωπίζονται ποτέ από χερσαίες δυνάμεις, που και αυτές άλλωστε ήσαν ανύπαρκτες). Αντί να ακούσουμε συζήτηση επ' αυτού, ΜΜΕ και πολιτευτάδες μάς βομβαρδίζουν αντίθετα με θρήνους και ανοησίες, ό,τι δηλαδή αξίζει σε μία κοινωνία που το μόνο που έχει μάθει να κάνει είναι να κλαψουρίζει και να σταυροκοπιέται.

    Έλληνα ξύπνα. Οι πραγματικοί Θεοί κατοικούν στα δέντρα και τις πηγές του τόπου σου, όχι στις συναγωγές του Θεού της ερήμου. Καίγοντας τα δάση της πατρίδας σου, εκείνοι που το έπραξαν και εκείνοι που το επέτρεψαν έκαψαν και τους φυσικούς Ναούς των Θεών των Ελλήνων. Έκαψαν την Ψυχή των Ελλήνων, την ψυχή σου. Απαίτησε ΤΩΡΑ δικαίωση και αποκατάσταση.

    Να δημευθεί ΤΩΡΑ η Εκκλησιαστική περιουσία προς χάριν του εθνικού συμφέροντος.
    Να ζητήσουν συγνώμη, από τα θύματα των πυρκαγιών και από όλους τους Έλληνες, εκείνοι που επέλεξαν να κάνουν ακόμα πλουσιότερους τους θεοκράτες αντί να αγοράσουν τα στοιχειώδη μέσα για την αντιπυρική προστασία της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μετά από όσα είδαμε, μάθαμε, ακούσαμε ,παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ΜΜΕ, των πληρωμένων κονδυλοφόρων, των παπαγάλων, των γκαλοπατζήδων να μειώσουν τις βρωμιές της κυβέρνησης και να αυξήσουν τα ολισθήματα της αντιπολίτευσης, για όποιον εξακολουθεί να υποστηρίζει τούτη την κυβέρνηση δεν μπορώ παρά να κάνω έναν αφορισμό: γίνε σωστός πολίτης τούτης της δύστυχης χώρας!Παράτα τους! Είναι επικίνδυνοι και η ζημιά που κάνουν είναι διαχρονική, είναι μη αναστρέψιμη!


    ΥΓΙΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρήστος Κωνσταντινίδης προϊστάμενος κτηματικής υπηρεσίας Ξάνθηςείναι ο άνθρωπος που παρέδωσε με ένα κουρελόχαρτο το 2003 την λίμνη Βιστωνίδα στην μονή Βατοπεδίου.Που ήταν τότε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο εκπρόσωπος της στην Ξάνθη βουλευτής και αντιπρόεδρος της βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης και επίσης που ήταν ο Απόστολος Φωτιάδης υφυπουργός οικονομικών, που το Υπουργείο του γνωμοδότησε θετικά στην πώληση. Και οι δύο πρωτοκλασάτοι Θρακιώτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αγιοποίησαν τα ΘΡΑΚΗ μας και μη χειρότερα.---ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση