GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις 3 Σεπτέμβρη...

. ... το νέο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ . Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ . «Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας του Παπανδρέου αν ξεπεράσει ...

.
... το νέο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ
.
Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ
.
«Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας του Παπανδρέου αν ξεπεράσει τα προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ και αν πορευτεί μπροστά με νέα έντιμα και σοβαρά πρόσωπα»
Την 3η Σεπτεμβρη ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ θα στείλει μήνυμα νίκης με την ομιλία του και με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη - όπου θα συγκεντρωθούν όλοι οι βουλευτές του ΠαΣοΚ, από την Ηπειρο ως τη Θράκη -, η οποία θα διαρκέσει τουλάχιστον τέσσερις ημέρες, θα αναδείξει τις προτεραιότητες του κόμματος: οικονομία, παιδεία, δάνεια καθημερινότητα, προβλήματα του πολίτη. Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ θα πρέπει να κόψει από τις λίστες άτομα που σχετίζονται με παράνομες δραστηριότητες όπως έχει καταγγείλει γραπτώς ο αναπληρωτής γραμματέας στην οργάνωση Πασοκ Αθήνας κ. Λευτέρης Κονδύλης.
Φθινοπωρινή εκεχειρία θα του προσφέρει και η εσωκομματική αντιπολίτευση - μολονότι δεν αποκλείεται, αν τα σχέδια αυτά δεν αποδώσουν και οι πάγοι των δημοσκοπήσεων δεν λιώσουν, να σημειώνονται σποραδικά πυρά από τον Οκτώβριο. Πολλά στελέχη του ΠαΣοΚ, ακόμη από τον πυρήνα που στήριξε σθεναρά τον κ. Παπανδρέου το προηγούμενο διάστημα, δεν βλέπουν σημάδια ανάκαμψης ούτε πιστεύουν σε ένα σεπτεμβριανό θαύμα. Το ΠαΣοΚ θα επιχειρήσει να ανακτήσει το πολιτικό προβάδισμα από τη ΝΔ, απλοποιώντας και προβάλλοντας το πρόγραμμά του ενώ ταυτόχρονα ο κ. Γ. Παπανδρέου θα προβάλει την εικόνα του ηγέτη που μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για τη διακυβέρνηση του τόπου.
Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας του Γ. Παπανδρέου αν ξεπεράσει τα προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ και αν πορευτεί μπροστά με νέα, μορφωμένα, έντιμα και σοβαρά πρόσωπα. Είδωμεν!!! ------------------------

86 σχόλια

  1. Πολλά άν έγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω τουλάχιστον να 'χει φτηνή χρέωση στα sms, γιατί τόσα χρόνια πρέπει να 'χει ξοδέψει το μισό Καστρί στα μηνύματα νίκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα δεν εχετε παρει χαμπαρη στο πασοκ οτι δεν ειναι θεμα προσοπων αλλα πολιτικης.

    ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ.

    Υ/Σ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε αγόρι μου,όλα είναι θέματα
    παιδείας καί όχι πολιτικά.
    Μπορεί ο Παπανδρέου νά εγγυηθεί
    (όχι μούφα, σάν τόν εύσωμο) ότι θά
    τό κάνει?
    Ε δέν μπορεί.Τί να κάνουμε τώρα,
    δέν μπορεί.Πορεύσου τεχνοκρατικά.
    Υ.Γ.Θές νά βολευτείς ή νά γίνεις
    πασιονάριος?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oτι και να κανετε...οτι και να γραφεται...το παρελθον θα σας κατατρεχει παντα!!!!! Δεν ξεχνουμε την εποχη Σημιτη και με τα ιδια λαμογια που ειχε ο Σημιτης, Γιωργακη και οποιος σε διαδεχθει, μια ζωη θα κοιτατε απ' εξω...το οτι μας προδωσατε τοσο στυγνα, για να γινουν παμπλουτοι μερικα λαμογια κολλητοι σας στο χρηματιστηριο ΔΕΝ προκειται να το ξεχασουμε...

    ΓΙωργακη επαιξες και εχασες..τι το ηθελες το δαχτυλιδι;;; δεν ειδες την παγιδα που σου εστησε ο κοντος και η παρεα του οταν στο εδινε;; δηλ..ευτυχως που το πηρες και διαπιστωσαμε ποσο μυωψ εισαι γιατι φαντασου το τι θα τραβουσαμε με τετοια μυωπια αν γινοσουν πρωθυπουργος..

    Παρτ' το αποφαση..με Λαμογια "εκσυχρονιστικα" τυπου Βενιζελου, Λομβερδου και Διαμαντοπουλου -Μπιντελμπεργκ..μη σου πω τι θα παρεις στις επομενες εκλογες...και ας ειναι κουλος ο Κωστακης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πατερας του ειχε πει κατι πολυ σημαντικο μια φορα "πρεπει οπωσδηποτε να καταπολεμησουμε το δημοσιο χρεος γιατι το χρεος θα αφανισει τη χωρα".
    Καμια κυβερνηση μεχρι τωρα δεν ενδιαφερθηκε να ακουμπησει αυτο το 60 χρονων τεραστιο και επικυνδυνο προβλημα γιατι φυσικα κρυβει μεγα πολιτικο κοστος. Μονο αυξησεις κι ευκολιες ξερουν ολοι να πουλανε και υποσχεσεις με δανεικα για να αναπνεει και το χρεος. Απο ειρωνεια, μαγκια, ταξερωολαλογιες, να παν να γαμηθουν τι με νοιαζει εμενα . . κ.α. ειμαστε πρωτοι, οταν μας χτυπησει το φτιαρι στο κωλο να δεις χαρές.
    Στη Θεσσαλονικη θα τα πει ολα παλι αλλη μια φορα, απο καινουργια σελιδα μεχρι νεα αρχη, ολοι μαζι, μπορουμε, σπρωχτε να παρουμε μπρος και θα ανεβασω τις συνταξεις και ολα τα τοιαυτα. Τι αλλο νεωτερο θα μπορουσε να μας πει ? Οτι εδωσε την επιταγη στους πυροπληκτους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άσε μας ρε γκιόργκο. Πεσ μας με ποιούς κάνεις παρέα, να σου πώ πόσα θα φάτε έτσι και "συγκυβερνήσετε".

    Πλάκα μας κάνεις, τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην αλλάξεις πλευρό και χάσεις το όνειρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΖΕΣ ΣΤΙΣ 3 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ .

    ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ?
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ .
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ .

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΙΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρειάζεται ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΑΣ στο ΠΑΣΟΚ από όλους.

    Χρειάζεται να πούμε "Τι κάναμε εμείς για το κόμμα μας και όχι τι έκανε το κόμμα για μας."

    Όλα τα άλλα είναι φιλολογίες και απλές ρητορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ.
    ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ....

    ΙΣΧΥΕΙ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ
    3ΗΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. .

    Το νέο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ:

    ΛΑΛΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΩ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ .......


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άλλο ένα ''νέο'' πρόσωπο του Πα.σο.κ. περιμένουμε .
    Μετά το ''Γιώργο άλλαξέ τα όλα''του πρώτου Συνεδρίου (μετά την ήττα του Μάρτη 2004)οι άλλαγές που επέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν απογοητευτικότατες ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ .
    Ανέλαβαν τα ηνία της οργάνωσης του Κινήματος οι θαυμαστές του ...Άκη !!!
    Όπως πχ η Γραμματέας Πα.σο.κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και γυρίσαμε πίσω στην εποχή του παλαιού-πατρωτικού -Μιμικού -Πα.σο.κ. της Αγράμπελης.

    μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

    Ανανεωση βαφτίστηκε και η αλλαγή του Καταστατικού του Κινήματος που επέτρεψε να ψηφίζουν στις εσωκομματικές εκλογές όχι μόνο τα (ταμειακώς εντάξει)μέλη αλλά και οι φίλοι του Κινήματος .
    Ανανέωση βαφτίστηκε και η άλλη, προσωπικής εμπνεύσεως Γιώργου Παπανδρέου, αλλαγή του Καταστατικού για να ψηφίζουν στις εσωκομματικές εκλογές οι μετανάστες . Έτσι ο ''σύντροφος'' Παναγιωτακόπουλος ναύλωσε είκοσι πούλμαν τα οποία γεμάτα Αλβανούς και Πακιστανούς έφεραν περιφανείς θριάμβους για τον Γ.Α.Π. τόσο με την επανεκλογή του , όσο και με την πρόσφατη σαρωτική επικράτηση των κωλλητών του σε εσωκομματικές εκλογές .
    Ότι και να πει , ότι και να κάνει την 3η Σεπτέμβρη ο Γιώργος Παπανδρέου , εμένα προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο .
    Είμαι ένας ... αυτοδιαγραφείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όσα λίφτινγκ και να κάνει μια γρια, γίνεται ξανά 25άρα ρε παιδιά; Έλεος με αυτό το κόλλημα για "νέο πρόσωπο". Από το 2004 το ίδιο λέει ο Γιωργάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κόψε φάτσα,βγάλε συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδία μην βάζετε φωτογραφία , ανοίγω το pc πρωί πρωί και βλέπω αυτή την φάτσα , για σφαλιάρες είναι το παλικάρι και για να είμαστε και ποιο σωστοί , όλοι η οικογένεια και αυτόν τον γκόμενο-Ανδρέα που είχαν για πατέρα τους πρέπει να τον βγάλουν από τον τάφο και να τον φτύνουμε κάθε πρωί

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δώστε Πασόκοι στο Μεγάλο Σημίτη τη θέση που του ταιριάζει αν θέλετε να ασχολούμε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ??? ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ : ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ - ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργο Παπανδρέου αν θέλεις να γίνεις πρωθυπουργός βάλε καμμιά κασέτα να ακούσεις τι έλεγε ο αείμνηστος Ανδρέας την δεκαετία του 70 για την Αμερική, το ΝΑΤΟ, την δεξιά, την ολιγαρχία, την ΕΟΚ
    κλπ.και πέστα στον Ελληνικό λαό.
    Τουλάχιστον θα πάρεις 48%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάλι νέο ξεκίνημα και νέο πρόσωπο, πάλι πίσω από τον κανένα θα βρεθεί ο Γιώργος στις επόμενες δημοσκοπήσεις.
    Ο Τσέφρυ θα μηδενίσει πρώτα το ΠΑΣΟΚ και μετά θα το παραδώσει στους διαδόχους του, αν δεν φύγουν αυτοί έγκαιρα και φτιάξουν νέο κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Σοφία Μινέικο γεννήθηκε στην Πάτρα το 1887 και ήταν κόρη του Πολωνού Ζίγκμουντ Μινέικο και της Ελληνίδας Περσεφόνης Μανάρη. Παντρεύτηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου, μετέπειτα πρωθυπουργό της Ελλάδας, το 1913 και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Ανδρέα, επίσης μετέπειτα πρωθυπουργό. Τελικά με τον Γεώργιο Παπανδρέου χώρισε για να παντρευτεί ο πρώτος την διάσημη ηθοποιό της εποχής Κυβέλη.
    Στην ιδιοκτησία της βρισκόταν μια μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό, στο οποίο διέμεινε η οικογένεια Παπανδρέου μέχρι το 1967 αλλά και ο Γεώργιος Παπανδρέου ο νεώτερος την περίοδο 1986-1990. Το 1991 ο Ανδρέας Παπανδρέου πούλησε την οικεία στον επιχειρηματία Βλαχουτσίκο. Το 1997 βρέθηκε μια ιδιόχειρη διαθήκη της Σοφίας Μινέικο με την οποία κληροδοτούσε το σπίτι στα εγγόνια της και όχι στον γιο της. Από τότε η υπόθεση έχει καταλήξει στα δικαστήρια.

    ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΗ
    ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ , ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΗ ΠΟΥΘΕ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ , ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ? ΝΑ ΤΙΜΗΣΗ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ? ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ?


    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τώρα αντιαμερικάνος μας βγήκε ο Καραμανλής γι'αυτό παίρνει τα ποσοστά που έπαιρνε ο Αντρέας την δεκαετία του '80.
    Το δόλωμα του αντιαμερικανισμού τσίμπησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν έχει καμμία σχέση με κίνημα και φυσικά με την 3η του Σεπτεμβρη. Ο Γιωργάκης είναι ανήμπορος να ακολουθήσει τα βήματα των μεγάλων ηγετών της δημοκρατικής πσρ'στσξης..
    Σαν απλός ψηφοφόρος του προτείνω για επό μενο επάγγελμα να ασχοληθεί με την διπλωμτία...Ισως να ησυχάσουμε και λίγο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΩΝΥΜΕ 10.43

    Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ '80 ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο 'ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ' ΣΟΥ, ΠΟΥ
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ , ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?????

    ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η' ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, Η'
    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ...ΜΠΑΖΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. το γκιόργκος τα φύγκει με το ποντήλατο ή τα τον φύγκουνε με πίσσα και πούπουλα όπως πατρίντα του Αμερική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 8.53, αυτά τά έλεγε ο θείος Σάμ όταν ο Α Παπανδρέου υπηρετούσε στό
    Αμερικάνικο ναυτικό.
    Ρώτα καί τόν chief engineer άν δέν
    μέ πιστεύεις. Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 10:43, τά έλεγε ο Ανδρέας,
    ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ.
    Άν θέλουμε κι΄άλλα ψέματα, καλός είναι καί ο σημερινός. ΝΑΙ ρέ ή ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. παιδια αν δεν φυγει ο γιωργακησ θα μασ κυβερνησουν και τα διδυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. το νέο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ.

    Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
    Ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ
    ......................



    Εδώ και περίπου πέντε χρόνια ακούμε όλοι για νέα ξεκινήματα , νέες ιδέες , νέα προγράμματα από τον Πρίγκιπα Geoffrey και τους διάφορους σφογγοκωλαρίους του και τους καρεκλοκένταυρους συνδικαλισταράδες .

    Τι γνωρίσαμε αυτά τα πέντε χρόνια
    αγαπητοί μου Geoffrey Lovers ???

    Την μεγαλύτερη ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ που έχει γνωρίσει Ελληνικό κόμμα από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

    Αν αρχίσουμε από τις επιλογές του Πρίγκιπα Geoffrey για την θέση του Γραμματέα του Κινήματος :

    Πρώτη και ... χειρότερη
    η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, δεύτερος και χείριστος ο Νίκος Αθανασάκης .
    Οι ανωτέρω , μαζί με στελέχη του παλαιού -πατριωτικού -Πασοκ με επικεφαλής τον Παναγιωτακόπουλο ανέλαβαν να αποδιωργανώσουν τις οργανώσεις .
    Τα αποτελέσματα τα είδαμε :

    Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές 2006 . Το Πασοκ έχασε Νομαρχίες και Δήμους που ήταν δικές του από την δεκαετία του '70.
    Και να μην ξεγελιόνται επειδή λόγω εσωτερικής δεξιάς φαγωμάρας πήραν μερικές ανέλπιστες Νομαρχίες
    (πχ στις Σέρρες).

    Οι ηλίθιες επιλογές του πρίγκιπα για επικεφαλής ψηφοδελτίων .Στό Ευρωκοινοβούλιο τον Καθηγητή Τσάτσο διεδέχθη η ...Ματσούκα και στο Επικρατείας τον Μάρκο Βαφειάδη (για να θυμηθώ και λίγο Ανδρέα) τον αντικατέστησε η Νόρα με τα απαίσια πεσμένα β.... ,
    σύζυγος του...κάτσε καλά Γεράσιμε !!!

    Μπορεί οι ''νέες'' ιδέες του Geoffrey να επέτρεψαν στους Μογγόλους και τους Ινδούς Σιχ να ψηφίσουν την 11.11.07 και να κράτησε τον πριγκιπικό θρόνο , αλλά τον πληροφορώ , γιατί μάλλον το ξεχνά , ότι στις Ευρωεκλογές και τις Εθνικές Εκλογές ψηφίζουν μόνο Έλληνες πολίτες .
    Θα φάει μαύρο ο Geoffrey πολύ χειρότερο από αυτό που ''χαλαρα'' περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΥΖΗΤΑΤΕ ;;;;;

    «Ποιο είναι το κόμμα που, ενώ διαγράφει την ελεύθερη σκέψη, ανέχεται (και ευνοεί) απόψεις που υποστηρίζουν ότι "κατέστρεψε τη χώρα"; Που αδυνατεί να ορθοποδήσει απέναντι στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης; Που αρνείται το παρελθόν και την ιστορία του; Που δεν διδάχτηκε από τις αλλεπάλληλες ήττες; Που ταυτίζεται με την ήττα, την προεξοφλεί αλλά ούτε κι αυτήν δεν μπορεί να διαχειριστεί; Είναι το κόμμα που νομίζει ότι είναι site και περιμένει η κοινωνία να κάνει login. Που νομίζει ότι με VAIO, e-mail και SMS συγκινεί και συσπειρώνει. Που ο ηγέτης του νομίζει ότι είναι Administrator, moderator, blogger και έχει την πλήρη νομή-κυριότητα του κόμματος-site, συμμετοχικά αλλά μοναχικά. Και υποκριτικά "φοβήθηκε" ότι η διάδοχη κατάσταση, που ίσως το έβγαζε από το αδιέξοδο, θα το πήγαινε "ντεμέκ" δεξιά! Που ευνοεί "αυλές" και "κάστες κολλητών". Και υποτιμά τη νοημοσύνη της κοινωνίας τόσο, ώστε στελέχη του υποστηρίζουν ότι θα είχε τον ίδιο ηγέτη, ακόμη κι αν τον έλεγαν διαφορετικά! Οσο, βέβαια, κατρακυλά, τόσο μεγαλώνει και η μυωπία του. Από τα μαθηματικά διδάχτηκε μόνον αφαίρεση και διαίρεση. Γι' αυτό και, δίχως αιδώ, διαγράφει ιστορικά στελέχη του. Και παζαρεύει την αξιοπιστία του ευαγγελιζόμενο συνεχώς κάτι αόριστα "νέο". Αιφνιδιάζεται και πανικοβάλλεται από την αλλαγή ηγεσίας σε άλλο κόμμα, δίνοντας τη φαιδρή εικόνα δον Κιχώτη που σκιαμαχεί. Κι ενώ ο αρχηγός του διατείνεται ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη χώρα σαν λάφυρο, ο ίδιος χρησιμοποιεί το κόμμα σαν λάφυρο.
    Λες και του έγινε γονική παροχή.
    Το μετέτρεψε, λοιπόν, σε "πριγκιπάτο".
    Δυστυχώς για εμάς, που ακόμη το στηρίζουμε, κατάντησε θλιβερή καρικατούρα του ένδοξου παρελθόντος. Αλήθεια, ποιος εμπιστεύεται ένα κόμμα που δεν σέβεται και απαξιώνει την ιστορία του, διχάζει τους υποστηρικτές του, τρώει τις σάρκες του; Που είναι διαρκώς σε κρίση;
    Ως πότε οι άλλοτε σφοδροί αμφισβητίες της προηγούμενης ηγεσίας θα "ποιούν την νήσσαν";
    Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ έχει όνομα: λέγεται Γιώργος Παπανδρέου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. το σημερινο
    ΠΑΣΟΚ εχει προβλημα.

    1. εχει προβλημα πολιτικης εκφρασης προς τα εξω.
    2. εχει προβλημα απο τις πολιτικες "τρικλοποδιες" στο εσωτερικο του

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :

    Ενω θα μπορουσε να ειναι πρωτο κομμα στις δημοσκοπησεις και να εχει αλλαξει η ψυχολογια του κοσμου δυστυχως τεχνιεντως σε ολες τις δημοσκοπησεις υπολειπεται της Νεας Δημοκρατιας.

    Το αποτελεσμα βεβαια αυτο ( πρωτο κομμα στις δημοσκοπησεις ) δεν το θελουν οι ασπονδοι φιλοι του Παπανδρεου οι προσκειμενοι στο Βαγγελη Βενιζελο γιατι πιστευουν στην τελικη απαξιωση του Γιωργου αλλα και τα γνωστα -αγνωστα κεντρα των μεγαλων συμφεροντων ( εκδοτικων και οχι μονο )γιατι, δεν νομιζουν οτι εχει ελθει το τελος της Ν.Δ. αλλα και το υποκατασταστο στην εξουσια της σημερινης κυβερνησης δεν θελουννα ειναι ενα ΠΑΣΟΚ υπο τον Παπανδρεου.

    Οταν σημερα ενας ψηφοφορος του Πασοκ ακουει ειδησεις στα καναλια(Mega π.χ. )διαβαζει τον ημερησιο προδευτικο δηθεν τυπο, ακουει και Λαζοπουλο ( ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ) με ποια καρδια να δηλωσει στις δημοσκοπησεις υποστηριξη στο Γιωργο Παπανδρεου.

    Αν μαλιστα και ο ιδιος φροντιζει να δινει πασσες σε ολους αυτους (άτυχες προτασεις στις Νομαρχιακες και δημοτικες εκλογες, ευρωψηφοδελτιο, πιθανη συμετοχη Βαλιανατου κλπ ).
    Ολα αυτα κκαι αλλα ακομη ειναι βουτυρο στο ψωμι του
    " Πρετεντερισμού " γιατι μονον ετσι μπορει να χαρακτηρισθει αυτη η κατασταση.

    Λυσεις : καμια !!!
    Το κομμα εσωτερικα νοσει.
    Οι υποστηριχτες του Βενιζελου και ολοι οι λεγομενοι εκσυχρονιστες ) ως αλλοι γενιτσαροι δεν εχουν καμια διαθεση να αποδεχτουν την ηττα τους της 11.11.07
    τους χωριζει μισος απυθμενο με τον ΓΑΠ.
    Αλλωστε θελουν ενα εξαθλιωμενο Πασοκ με μια εξαθλιωμενη Κυβερνηση ωστε να προβαλλουν σαν τη μοναδικη εναλλακτικη λυση , η τελος - τελος περιμενουν οτι καινουργιο δημιουργηθει ( σαν απαιτηση της κοινωνιας ) απο τις σημερινες συνθηκες , ιστορικα επιβεβαιωμενο.
    Οσο κοινος τοπος αμεσα, μεταξυ Παπανδρεικων - Βενιζελικων δεν υπαρξει κανενα φως στον οριζοντα δεν διαφαινεται.


    Σπαρτη * μια απλοϊκη αποψη ενος απλου-απλου μελους του Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ
    SHKAT 10:59

    Για όσους εξ ημών το όνομα «Καραμανλής» προκαλεί ένα ευχάριστο, αναζωογονητικό ρίγος εθνικής υπερηφανείας, η περασμένη Τρίτη 29 Ιουλίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα!

    * * *

    Διότι στις 29 Ιουλίου του μακρινού 1711 ο Αχμέντ Καραμανλί Πασάς (Qaramanli ή al-Qaramanli), γενίτσαρος τουρκικής ή αλβανικής καταγωγής, έθεσε υπό την κυριαρχία του το βιλαέτι της Τρίπολης στη σημερινή Λιβύη. Η επιρροή του γρήγορα εξαπλώθηκε και στα άλλα δύο γειτονικά βιλαέτια και η δυναστεία που εγκατέστησε κυβέρνησε την περιοχή, η οποία σχεδόν ταυτίζεται με εκείνη της σημερινής Λιβύης, ως το 1835. Θεωρείται πρόδρομος της ανεξαρτησίας της Λιβύης. Μολονότι η χρήση της έννοιας του έθνους εν προκειμένω δεν είναι ακριβής, δεν μπορώ να μην πω (με καραμανλικούς όρους...) ότι ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν ο «εθνάρχης» της Λιβύης.

    * * *

    Από αυτό το σημείο της ιστορίας όμως και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται και οι παραλληλισμοί με τα δικά μας γίνονται πιο σύνθετοι. Διότι η εξέλιξη του Αχμέντ Καραμανλί είναι, βεβαίως, ο σημερινός Γκαντάφης! (Γεγονός που ενέχει κάποια ειρωνεία, καθ' όσον ο Γκαντάφης ήταν φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου, καλύτερος μαθητής του οποίου υπήρξε ο δικός μας Κώστας Καραμανλής...)

    * * *

    Ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν (καταφεύγω πάλι σε όρους του σύγχρονου καραμανλισμού...) ένας τοπικός «νταβατζής» της εποχής. Με τον στόλο των πειρατικών του εκβίαζε τα κράτη και αποσπούσε μεγάλα ποσά για να μην επιτίθεται με τους κουρσάρους του εναντίον των εμπορικών πλοίων τους. Οπως και ο λα-τρε-μέ-νος Μοάμαρ (ο Γκαντάφης), η δυναστεία των Καραμανλιδών της Λιβύης, διά του ηρωικού Γιουσούφ Καραμανλί (που μάλλον ήθελε να αποδείξει ότι δεν είναι «γιουσουφάκι»), κήρυξε τον πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ το 1801, όταν ο μέγας Τόμας Τζέφερσον, ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αρνήθηκε να πληρώσει φόρο τιμής 225.000 δολαρίων της εποχής στον Γιουσούφ. Το αμερικανικό ναυτικό απέκλεισε την Τρίπολη και, παρά κάποιες αρχικές επιτυχίες των κουρσάρων, ο Γιουσούφ συνθηκολόγησε το 1805.

    * * *

    (Εννοείται, βεβαίως, ότι το 2011, οπότε συμπληρώνουμε 300 χρόνια από την ανάρρηση του γενάρχη Αχμέντ Καραμανλί, θα το κάψουμε!..)

    Εδώ πρέπει να πω «μπράβο»; Μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΑ ΤΟΝ NORTHWEST GREECE :

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ
    " ΠΟΝΗΜΑ " ΣΟΥ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.
    ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ.

    ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ . ΕΛΕΟΣ !!!!
    ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.
    ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.

    ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ -ΤΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ -ΤΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΛΑΚΑ.

    28 Αύγουστος 2008 1:54 μμ

    ............

    Παναγιωτακόπουλε
    Καταλαβαίνω ότι σε στενοχωρώ.
    Αυτό με παρακινεί να συνεχίζω να ενημερώνω τους επισκέπτες του
    μπλογκ για το τι εστί Καραμανλής και τι ο καλύτερός του πελάτης Γιώργος Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αν ξαναψηφίσω ξανά τον Αλογοσκούφη να μου κοπεί το χέρι.
    Αν ξαναψηφίσω ξανά ΝΔ να μου κοπεί και το άλλο χέρι.
    Αν ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ να μου κοπεί το πόδι.
    Αν ψηφίσω ΚΚΕ,ΣΥΝ ή άλλο κόμμα να μου κοπεί και το άλλο πόδι.

    Αν ξαναψηφίσω κανένα γουρούνι από αυτούς που υποτίθεται κυβερνούν για το καλό των πολιτών και της χώρας να μου κοπούν
    τ'αρχίδια μου και ο πούτσος μου μαζί για να τους τα προσφέρω ως επιδόρπιο !!

    Αυτά δεν είναι φορολογικά μέτρα αλλά μέτρα υπέρ της Φοροδιαφυγής !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Π ατέρα
    Α ναπαύσου
    Σ υνεχίζω
    Ο λική
    Κ αταστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το ΠΑΣΟΚ με τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου πάει για οριστική διάλυση. Όπως πήγε και η Ένωση Κέντρου παλαιότερα.

    Βασική αιτία κατά την γνώμη μου είναι η θολούρα για όλα τα θέματα.

    Ο κόσμος δεν θέλει πειράματα και μεγάλες κουβέντες που δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως (τα ίδια έλεγε και ο Ανδρέας αλλά ήταν άλλες εποχές).

    Η ΝΔ μπορεί με την γενικότερη μετριοπάθεια του Καραμανλή που έβγαλε έξω από το γήπεδο τις φωνές μισαλοδοξίας (Λαλιώτης)μπορεί να βελτιώσει κάπως την κατάσταση.

    Έχω φίλο γιατρό που βγάζει 1,500-3,000Ε την ημέρα και δηλώνει 10,000Ε εισόδημα τον χρόνο. Αυτός είναι κανόνας στους ελέυθερους επαγγελματίες.
    Πως το έρημο κράτος να βρεί λεφτά για κοινωνική πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. press-gr,τα σωσίβεια, οι μαλάκες χύνουν!!
    Ρε, έχουνε κατρακυλίσει όλοι οι παπάρες με τισ παπαριές τους!
    Κόφτετο ρεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ :

    ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ BLOG.

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ NORTHWEST GRECCE
    KAI AΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ SKHAT


    TO ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΚΑΤΟ.

    ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. βλεπω οι σεμνοταπεινοι αρχισανε να λενε παλι μαλακιες>Μαλλον περνετε γραμμη μεσω sms απο τον Ρουσσοπυλο οπως οι βουλευτες σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΑ

    ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ .....ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ
    ( ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ).

    ......ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

    ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. To pasok του ΓΑΠ έχει χάσει οριστικά την επαφή του με την εκλογική του βάση, που είναι κυρίως αριστεροί ή αριστερίζοντες. Του έχουν μείνει τα λαμόγια που ανακυκλώνουν τις νοοτροπίες του παρελθόντος και που προκαλούν αηδία στον κόσμο με τις κωλοτούμπες και την υποκρισία τους.
    Ο ίδιος ο ΓΑΠ είναι το αθλιότερο παράδειγμα του νεποτισμού, μιας πρακτικής που καταδικάζει τόσους από μας που δεν είμαστε από τζάκι να ξενιτευόμαστε προκειμένου να διεκδικήσουμε την αξιοκρατία και την ανταμοιβή για τους κόπους μας.
    Τελευταία μάλιστα προκειμένου να διατηρήσει όσους περισσότερους ψήφους μπορεί ο κος ΓΑΠ έχει χάσει κάθε ριζοσπαστισμό και προοδευτικότητα απο τις πράξεις του υποκύπτοντας σε κάθε λογής πιέσεις, πχ:
    1. "Μακεδονικό" - χέρι χέρι με τον καρατζαφέρη
    2. Κουβέντα για τα ανθρώπινα δικαιώματα που δοκιμάζονται καθημερινά από την απελπισμένη προσπάθεια του χριστιανοκρατικού κατεστημένου να πιαστεί απ' τα μαλλιά. Τεμενάδες, σταυροκοπήματα, προσκηνύματα και γενικά γλύψιμο που ντροπιάζουν τις λέξεις πρόοδος και δημοκρατία...

    Σύνελθε κε ΓΑΠ πριν είναι αργά ή φύγε. Ή βγες να δηλώσεις ξεκάθαρα ότι δεν είμαι σοσιαλιστής και αριστερός αλλά ένας κυνικός ψηφοθήρας. Ψήφιζα ΠΑΣΟΚ επί >15 έτη, και δεν υπάρχει περίπτωση να το ξανακάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 2.35

    ΣΤΟ ΚΑΛΟ.

    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΡΙΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ.

    ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Ε ΚΑΙ !!!!

    ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ.

    ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟΣ.

    ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΙΟΛΕ


    ΕΓΡΑΨΕΣ.



    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χαίνη, μπράβο συνέχισε... Όλο και σε κάποια επιτροπή της υποεπιτροπής θα σε βολέψει ο προοδευτικός ΓΑΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Παρτ' το αποφαση..με Λαμογια "εκσυχρονιστικα" τυπου Βενιζελου, Λομβερδου και Διαμαντοπουλου -Μπιντελμπεργκ..μη σου πω τι θα παρεις στις επομενες εκλογες...και ας ειναι κουλος ο Κωστακης..

    28 Αύγουστος 2008 2:35 πμ

    .....................

    ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΒΛΟ!!!!
    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ;;;;;
    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 1.200.000 ΔΟΛ.Η.Π.Α. ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘEI ΟΤΙ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ;;;

    Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ BERKLEY UNIVERSITY , ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. , ΧΡΕΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΝΟΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΑΣ .ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΑΛΑΙΟ-ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΤΟΥΒΛΟ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β.ΠΑΓΚ.ΠΟΛΕΜΟ.

    ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ Ο Κ.ΣΗΜΙΤΗΣ ΦΥΤΡΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ-ΜΙΜΙΚΟ-ΠΑΣΟΚΟΙ

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?

    28 Αύγουστος 2008 2:59 μμ

    ..............

    Έχεις δίκιο
    αυτό και εγώ κατάλαβα όταν έμαθα ότι όρισε ο Γιώργος Παπανδρέου την Μαριλίζα για Γραμματέα του Πα.σο.κ.

    Μια γυναίκα που έχει για ίνδαλμά της τον ... Άκη , δεν μπορεί παρά να είναι 50 χρόνια μπροστά από εμάς !!!

    Εκεί που έπαθα την πλάκα μου ήταν με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας .

    Αυτό κατάλαβαν και πολλοί ψηφοφόροι την 16.Σεπτ.07 και ψήφισαν Κ.Κ.Ε. και ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. "PASOK poisonous"

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΜΙΚΟΙ ,ΠΩΣ ΤΟ 1986
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ
    ΣΚΑΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,
    ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΗ Η' ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ?????????
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ
    ΑΞΙΟΣ, ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΗΤΑΝ Η ΣΩΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτο για μερικους που τους εχει παρει πρασινος υπνος,

    Ο αντιπαλος του ΠΑΣΟΚ δεν ειναι η ΝΔ ειναι ο νεοελληνας internet πολιτης που μαθαίνει, ακουει, σκεπτεται και κρινει. Δυστυχως ή ευτυχως, αλλα οπως μαρτυρουν και τα galops, ο φανατισμενος πεθανε κι ο γιος του παει στη πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ελα ρε γιωργαρα....ειμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. kataggelia Kondyli

    http://www.indymedia.org/es/2008/08/912107.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΔΥΛΗ 6978416379

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΛΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ας ελπίσουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης για το σκάνδαλο θα δώσουν λύση στα χρόνια προβλήματα του έντιμου αγωνιστή Λευτέρη Κονδύλη (ο οποίος γνωρίζει πολλά...για τους προδότες του ΠΑΣΟΚ) και θα σταματήσει τους πολλούς εσωκομματικούς διώκτες του Ανδρεοπαπανδρεικού Λευτέρη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. www.indymedia.org/es/2008/08/912106.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. TA NEA On-line - [ Translate this page ]27 Αυγ. 2008 ... ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΔΥΛΗ 6978416379 ... ΠΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ? ...
    www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=83027 - 73k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/08/blog-post_687.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΔΥΛΗ 6978416379ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! ... Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 31-01-2008 ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ...


    press-gr.blogspot.com/2008/08/o-blogger-bill-tancer.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. o Ey8ymiou Petros gnorizei tin periptosi Kondili??? xa !! za !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΒΟΜΒΑ

    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΔΥΛΗ 6978416379ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!

    Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΕΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 22-04-2008 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΗΘΗΚΕ!!!


    Ο Μέργος Γεώργιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ? Τηλ. 210 - 52.24.861

    Ο ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ? 210 - 52.15.338


    Α.Π. 28058 / 10-07-2008

    Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 31-01-2008 ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΝΚΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ?? Τηλ. 210 36.32.443

    Α.Π. 28058 / 10-07-2008

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΔΥΛΗ 6978416379

    ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΛΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
    ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. http://www.indymedia.org/es/2008/08/912106.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ
    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ 6978416379 27 Aug 2008 14:03 GMT

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΔΥΛΗ 6978416379

    ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΛΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
    ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΣΗΜΙΤΗ ΚΩΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. oi E8ymiou Eleinopoulos Arkoudos ti gnorizoun gia to spiti tou Leyteri??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Niotis Damanaki Arkoudos sto kolpo??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. KAI EMPORIO NARKOTIKON STO GALHNIO 8ERAPEYTIRIO???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. milisa me ton Leyteri kai mou ta eipe ollllaaaa!!!

    alites 8a sapisete stin filaki

    emporio narkotikon pederastia dolofonies!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Γαλλικο καναλι πηρε συνεντευξη απο τον κ. Κονδυλη!!!

    σαπια ελλαδα.....παιδεραστια ναρκωτικα

    φτου σας βρομικοι "πολιτικοι""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Giorgo Diergrapse Lalioti na sothis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. makelio.blogspot.com/2008/08/greece-3.html?showComment=1218389100000 - 182k -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. exo o laliotis apo to neo PASOK !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. γιωργαρα....ειμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 80 ΣΧΟΛΙΑ.Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΟΣΦΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. " pasok poisonous "

    Πάλι άνοιξες το κουτάκι.
    Ορφανό του εσκυχρονισμού φαίνεται οτι είσαι.
    Ακου φιλε.
    Ο Σημίτης παρέλαβε ενα κόμμα του 42 % και το παρέδωσε απόκκομα αφου πρώτα κατέθεσε την " ασπιδα " του.

    Αυτός ο ρίψασπις δεν λογοδότησε ποτέ για τα χάλια του κινηματος που παρεδωσε στον ΓΑΠ.

    Ο Τσουκατος ,ο Παχτας , ο Νεονακης και οι λοιποι διατοντες αστερες ...ων ουκ εστι αριθμος ....ειναι δημιουργημα του ΓΑΠ.

    Το εσκυχρονιστικο εγχειρημα στην Ελλαδα το μονο που αφησε ηταν ενα πανισχυρο τραπεζικο συστημα και να νεα οικονομικά τζακια του τοπου.
    Για το λαο μια παπαρα ,
    και για το ΠΑΣΟΚ ακομη μια μεγαλυτερη παπαρα.

    Γιαυτο δεν μιλανε ..για σχοινι στο σπιτι του κρεμασμενου...

    Σας εγκαλει ολο το υγιες τμημα του Πασοκ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. PASOK poisonous

    αποδεικνυεσαι μικρόνους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. το υγιες τμημα του Πασοκ...................

    28 Αύγουστος 2008 8:02 μμ

    ...........

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΓΟΥΡΑ .........
    ΚΑΙ ΕΙΠΑ , ΚΑΠΟΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΟΨΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.

    ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΜΟΥ , ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΑΛΑΙΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ- ΜΙΜΙΚΟ -ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΗΣ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗΣ .
    ΜΟΥΦΥΓΕ Η ΦΑΓΟΥΡΑ .......

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΞΕΧΝΑΣ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ''ΥΓΙΕΣ'' ΩΣ ΑΝΩ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΛΛΟ .ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ .
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μη το ψάχνετε πολύ. Ο ΓΑΠ δεν κάνει για τίποτα και αυτό δεν αλλάζει , είναι θέμα χαρακτήρα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες από ευγένεια αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν αλλάζουν. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο της προσωπικότητας του Γιώργου είναι η ευγένεια και η εμφανής απουσία δόλου.
    Λείπει όμως το "τσαγανό" η καθαρή σκέψη και το όραμα που χρειάζονται για να διαχειριστεί κάποιος όχι ένα κράτος αλλά ακόμα και την μικρότερη επιχείρηση.
    Βλέπω συνεχώς ουτιδανούς (κατά τον Πολύδωρα) να τον περιβάλλουν και να τον εκθέτουν συνέχεια.

    Το ΠΑΣΟΚ σαν κόμμα είναι τελειωμένο οριστικά. Αν μελλοντικά προκύψει κάτι άλλο με νέα στελέχη δεν αποκλείεται κάτι να κάνει (η πολιτική είναι δεδομένη και όσοι μιλάνε με όρους μεταπολεμικούς αριστερά κλπ είναι απλά νυχτωμένοι ή βολεμένοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΑΣΟΚ poisonous

    ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ.... ΦΑΓΟΥΡΕΣ
    ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ
    ΣΕ ΑΥΤΑ
    ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ
    ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΑΦΗΣΕ
    ΣΤΟ ΛΑΟ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    Η ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ
    ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ........ΟΡΦΑΝΩΝ ΤΟΥ.

    ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 10:31

    Αποδεδηγμένα την οκταετία Σημίτη το καθαρό εισόδημα του Έλληνα ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ .
    Αρχές του 2004 Η χώρα είχε μπει στην ΟΝΕ, οι κοινοτικοί πόροι έρρεαν, τα οικονομικά μεγέθη είχαν βελτιωθεί εντυπωσιακά, τα επιτόκια και ο πληθωρισμός κινούνταν σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα, η ανάπτυξη πλησίαζε το 5%, το πραγματικό εισόδημα είχε αυξηθεί σχεδόν 50% σε μία οκταετία, η χώρα έκλεινε με ταχύτητα την απόσταση που τη χώριζε από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο. Η Ελλάδα βρισκόταν στην καλύτερη οικονομική κατάσταση της σύγχρονης ζωής της.

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ .
    ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    με πρώτο και καλλίτερο το Lloyd's List το οποίο τον Ιούνιο του 2003 είχε αφιερώσει στον Σημίτη ολόκληρο τεύχος ...........

    δεν πειράζει εσύ μείνε πιστός στον (πολιτικό) έρωτά σου με την Μιμή.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΠΡΩΤΟΝ
    ΜΕ ΤΗ ΜΙΜΗ
    ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΜΕ
    ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΣΗΜΕΡΑ
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΙΜΗ
    ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ
    ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ
    ΓΡΑΜΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ......

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΙΜΙΚΟΙ
    ΒΛΕΠΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΗΣ , ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ , ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΙΜΙΚΟΙ
    ΒΛΕΠΕ ΜΑΡΚΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ ....ΚΛΠ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΙΧΗΘΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ .

    Η ΟΝΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ( ΠΧ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΧΡΗΣΗ ΔΡΑΧΜΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ) ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ
    Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.


    ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΕΡΓΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΜΙΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ......ΜΠΡΡΡ

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΚΤΩΡΑΣ- ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΛΠ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ..... ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ
    ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ ..ΝΟΜΙΜΩΣ.. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    Ο ΑΚΤΩΡΑΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ???

    Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ.... ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .

    ΣΙΓΑΝ ΚΡΕΙΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ.

    ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση