GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

180 στρέμματα προς ... 2.000 ευρώ!!!

...στην "Αράχωβα του Βορρά" βούτηξε ο Εφραίμ και η παρέα του με κυβερνητικές ευλογίες. Αυτό δεν είναι σκάνδαλο; . Του Κώστα Φερ...

...στην "Αράχωβα του Βορρά" βούτηξε ο Εφραίμ και η παρέα του με κυβερνητικές ευλογίες. Αυτό δεν είναι σκάνδαλο;
.
Του Κώστα Φεραίου
..
Για το μεγάλο κόλπο της Μονής Βατοπεδίου και στην Πέλλα σας έκανα ήδη μια πρώτη ενημέρωση (εδώ). Πήραν και εκεί, με κυβερνητικές ευλογίες, αντι πινακίου φακής μεγάλες εκτάσεις. Είναι η περιοχή Παλαιός Αγιος Αθανάσιος όπου είναι το χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν. Είναι η λεγόμενη Αράχωβα του Βορρά. Αυτό δείχνει και πόσο ακριβή θεωρείται. Ισως η πιο ακριβή σε όλη αυτή την περιφέρεια.
Η νέα πληροφορ
ία μου λέει ότι πήραν 180 στρέμματα προς ...2.000 ευρώ το στρέμμα. Κι αυτό, όταν η χαμηλότερη εμπορική αξία του στρέμματος στην περιοχή είναι 20.000 ευρώ και όταν λίγο πιο πέρα πωλούνται εκτάσεις 500 τετραγωνικών μέτρων ακόμη και προς 500.000 ευρώ!!! Δηλαδή, ο Εφραίμ και η παρέα του πήραν 180 στρέμματα με ...λιγότερα χρήματα.
Χρειάζονται -προς το παρόν- σχόλια; Οι αποκαλύψεις πάντως συνεχίζονται.
Σε λίγο βγαίνουν στο φως κι άλλα...
-------------------------

13 σχόλια

  1. Κ.Φεραίε(αναδυόμενε), άν θέλεις νά κάνεις ρεπορτάζ, επικοινώνησε μέ οποιονδήποτε κάτοικο τού χωριόυ. ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΟΓΛΟΥ (ΠΡΩΗΝ)
    radio Thessaloniki 94.5(ΠΑΣΟΚ μέχρι μπούνια),πού μόλις πουλήθηκε
    ραδιοφωνική συχνότητα(επί ΠΑΣΟΚ=αντάλαγμα αέρα μπανά ΔΙΣ δρχ.)εμφανίζεται στήν βόρεια Αράχωβα μέ υπεραυτοκίνητα.Α, ρώτα καί εκείνον τόν μαλάκα πού γιορτάζει τό Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ερε βομβα που τους χρειαζετε, κ-α-(ο)λογεροι. Θελουν να λεγονται και χριστιανοι. Ο Χριστος για αυτα ολα κατηγορους τους φαρισαιους και τους ιουδαιους.
    Οποιος εχει καμια καινη διαθηκη, ας διαβασει:
    Κατα Ματθαιον, ΚΓ', 5
    Κατα Λουκαν, Κ', 46
    Κατα Ματθαιον, ΚΓ', 6
    Κατα Λουκαν, Κ', 47
    Κατα Ιωαννην, Β', 16
    Κατα Ματθαιον, ΣΤ', 24
    Κατα Ματθαιον, ΙΘ', 24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι η σημερινή δημοσιογραφία; Μόνο Καρχιμάκειες προσωπικές επιθέσεις με "σκιές", "σενάρια", "φήμες" κλπ. εναντίον επιλεγμένων κάθε φορά στόχων;
    Τίποτε πιό σοβαρό δεν έχετε να σχολιάσετε ή να παρουσιάσετε;
    Η κρίση στον Καύκασο δεν σημαίνει τίποτε για σας;
    Οι επιπτώσεις στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου είναι ποταπό θέμα;
    Τα παγκόσμια οικονομικά προβλήματα, ειδικά στην Αμερική, και οι πιθανές επιπτώσεις τους στην Ευρώπη και τη χώρα μας δεν σας αγγίζουν;
    Καμμία ανάλυση για το λιώσιμο των πάγων;
    Καμμία συζήτηση για την παραγωγή ρεύματος από την πυρηνική ενέργεια;
    Οι εξελίξεις τη μοριο-βιολογία και το DNA;
    Αλλά ξέχασα εσείς υπηρετείτε την λεγόμενη "αποκαλυπτική" δημοσιογραφία, σαν τη Βασιλειάδου δηλαδή.
    Να μην κατηγορείτε μετά τους σαχλο-τηλε-δημοσιογράφους ότι είναι χαμηλού επιπέδου, όλοι μέσα στην ίδια πνευματική λάσπη κιλιόσαστε.
    Όλα για το ξεροκόματο (και το μαύρο χρήμα, με το αζημείωτο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υγείας, είναι το εφιαλτικό όνειρο που σας περιμένει, αν, χωρίς προσεκτικό και συνετό υπολογισμό, προβείτε σε οποιαδήποτε δανειοδότηση. Γι’ αυτό σκεφτείτε πολύ καλά, πριν από κάθε δανεισμό, ενημερωθείτε από την αγορά και μειώστε τις απαιτήσεις σας, για να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Νατάσα Γ. Πετρούλια

    Δικηγόρος - Ποινικολόγος

    τ. Νομαρχιακή Σύμβουλος Αρκαδίας

    Πανεπιστημίου 44

    106 79 Αθήνα

    Τηλ.: 210 36 06 635 - 69 77 59 43 21




    Αναρτήθηκε από zouglapress στις 11:20 πμ
    Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ; Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλέφτης που κλέβει από κλέφτη συγχωρείται για 100 χρόνια
    (Πορτογαλική παροιμία)

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/08/100.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ POST,ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά τι γίνετε με αυτούς τους καλόγερους του Αγίου όρους. Νόμιζα ότι όσοι πηγαίνουν εκεί το κάνουν για να εγκαταλείψουν τα εγκόσμια και να αφοσιωθούν στο Θεό. Αυτοί όμως έχουν αφοσιωθεί τόσο πολύ στις μπίζνες και στις κομπίνες που είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να προλαβαίνουν να προσευχηθούν στον Υψιστο.Τον κοσμάκη δεν τον ντρέπονται Το Θεό δεν Τον φοβούνται; Και ο Βαρθολομαίος τι κάνει; Ισως είναι απασχολημένος με την πιθανή απώλεια της Ουκρανίας και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τους υποτακτικούς του. ΝΤΟΠΗ!!!!
    Ο ΓΟΥΒΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τι γίνετε με αυτούς τους καλόγερους του Αγίου όρους. Νόμιζα ότι όσοι πηγαίνουν εκεί το κάνουν για να εγκαταλείψουν τα εγκόσμια και να αφοσιωθούν στο Θεό. Αυτοί όμως έχουν αφοσιωθεί τόσο πολύ στις μπίζνες και στις κομπίνες που είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να προλαβαίνουν να προσευχηθούν στον Υψιστο.Τον κοσμάκη δεν τον ντρέπονται Το Θεό δεν Τον φοβούνται; Και ο Βαρθολομαίος τι κάνει; Ισως είναι απασχολημένος με την πιθανή απώλεια της Ουκρανίας και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τους υποτακτικούς του. ΝΤΟΠΗ!!!!
    Ο ΓΟΥΒΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΣΕΜΝΟΤΑΠΕΙΝΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕΣΙΤΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΟΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TO ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΔ
    ΟΙ ΝΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ
    ΣΚΑΝΕ ΑΠΑΝΩΤΑ ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
    Γ.... ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρήστος Κωνσταντινίδης προϊστάμενος κτηματικής υπηρεσίας Ξάνθηςείναι ο άνθρωπος που παρέδωσε με ένα κουρελόχαρτο το 2003 την λίμνη Βιστωνίδα στην μονή Βατοπεδίου.Που ήταν τότε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο εκπρόσωπος της στην Ξάνθη βουλευτής και αντιπρόεδρος της βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης και επίσης που ήταν ο Απόστολος Φωτιάδης υφυπουργός οικονομικών, που το Υπουργείο του γνωμοδότησε θετικά στην πώληση. Και οι δύο πρωτοκλασάτοι Θρακιώτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αγιοποίησαν τα ΘΡΑΚΗ μας και μη χειρότερα.---ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση