GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Siemens και "Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ"!

. ...τρυγάνε τα λεφτά των ευρωπαίων φορολογούμενων πολιτών. Τι συμβαίνει με την "Ψηφιοποίηση των στρατολογικών μερίδων κλάσεων 1947-2...

. ...τρυγάνε τα λεφτά των ευρωπαίων φορολογούμενων πολιτών. Τι συμβαίνει με την "Ψηφιοποίηση των στρατολογικών μερίδων κλάσεων 1947-2008"‏ . .

.

Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 15.06.08 σελ. 15 μαθαίνω "Μία προς μία οι αναθέσεις " στη Siemens που κέρδισε το 2006.Δεν έχει δοθεί τυχόν αρκετή προσοχή ότι τον Νοέμβριο του 2006 στη Siemens μαζί με μία εταιρεία ονόματι Quality & Reliability έχει ανατεθεί απο την κρατική εταιρεία "Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ" η ψηφιοποίηση όλων των στρατολογικών μερίδων κλάσεων 1947 έως 2008 των ελλήνων πολιτών. Διαβάστε λεπτομέρειες στο: http://www.toubiao.info/eproc/np-notice.do?noticeId=1665866.

Για κάθε περίπτωση σας επισυνάπτω το κείμενο της περίληψης γνωστοποίησης της σύμβασης (ενδεικτικός αριθ. στοιχείου 66842-2006). Βλέπετε ότι η ΕΕ βάζει το 75% των χρημάτων. Στην "Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ"" όσο και να ψάξεις/περιμένεις στο ακουστικό για να μάθεις περισσότερα για την σύμβαση όταν εντοπισθεί ο/η αρμοδία αυτός/αυτή λειπει σε άδεια και κανείς δεν ξέρει πότε θα γυρίσει ....Μια και το 75% των χρημάτων ( σύνολο 9,4 εκ. ΕΥΡΩ ) το βάζει η ΕΕ σκέφτικα να ρωτήσω την υπηρεσία δίωξης για απάτες των οργάνων της ΕΕ ονόματι OLAF http://ec.europa.eu/anti_fraud/index_en.html .

Τους αναφέρω:

1. Η εθνική άμυνα των κρατών μελών της ΕΕ δεν είναι αντικείμενο των συνθηκών της ΕΕ. Βρέθηκαν παραταύτα πειστικά επιχειρήματα που να δικαιολογούν την χρηματοδότηση απο την ΕΕ ενός καθαρά έργου της ελληνικής εθνικής άμυνας ( εξηγώ ότι τα στρατολογικά γραφεία διοικούνται αποκλειστικά απο αξιωματικούς του ελληνικού στρατού και σχετικά αδικήματα-σταρτολογικά- είναι αρμοδιότητας της στρατιωτικής δικαιοσύνης) .

2. Αν το έργο λαμβανομένου υπ' όψη του σημείου 1 είναι χρηματοδοτήσιμο απο χρήματα της ΕΕ : Με ποιά επιχειρήματα πείστικαν οι υπηρεσίες της ΕΕ για την σκοπημότητα ψηφιοποίησης των στρατολογικών μερίδων των στρατευσίμων κλάσης 1947 (έτος γέννησης περι το 1926-σήμερα 82 ετών ) έως κλαση 1983 ( έτος γέννησης 1962-σήμερα 46 ετών ) καθ' όσον εάν δεν έχουν πεθάνει κατα μεγάλο ποσοστό, για την εθνική άμυνα όχι μόνον της Ελλάδας αλλά οποιασδήποτε άλλης χώρας της Ευρώπης είναι άνευ ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με το ελληνικό στρατολογικό νόμο με το 45. έτος της ηλικίας παύει η στρατολογική υποχρέωση.

3. Ελαβαν υπ' όψη οι υπηρεσίες της ΕΕ που ενέκριναν το παραπάνω έργο , ότι συνακόλουθα οποιδήποτε ψηφιοποίηση αρχειοθετημένων παραγεγγραμμένων διοικητικών πράξεων όλων των κρατών μελών της ΕΕ θα μπορούσαν εν δυνάμει να είναι αντικείμενο χρηματοδότησης απο τα ταμεία της ΕΕ ;

4. Αν και οι σκέψεις του σημείου αριθ. 3 δεν προξενούν αναστολές στην απόφαση χρηματοδοτησιμότητας παρόμοιων έργων , πράγματι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα κατάχρησης των φόρων που συνεισφέρουν οι πολίτες της ΕΕ στα ταμεία της ΕΕ.

5. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι το παραπάνω έργο χρηματοδοτείται νόμιμα απο την ΕΕ. Ολα να τα περιμένουμε απο τις υπηρεσίες της ΕΕ . Που ξέρεις μπορεί να μας βγεί η OLAF λέγοντας ότι δεν πρόκειται για απάτη σε βάρος των φορολογούμενων πολιτών της Ευρώπης !.

Και μετά παραξενεύονται ότι καταψηφίζονται τα σχέδια "συνταγμάτων" απο τους λαούς της Ευρώπης. Πάντως η Siemens και η κρατική "Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ" δεν έχουν λόγο να μην είναι φανατικοί οπαδοί μιάς τέτοιας Ευρώπης της ξεφτίλας και διαφθοράς. Αντε να πεις στους εκατομμύρια άνεργους και φτωχούς ευρωπαίους συμπολίτες πως λεηλατούνται τα χρήματα των ακόμα φορολογούμενων συμπολιτών τους πρωτού και αυτοί προστεθούν στους πρώτους.

Σας ασπάζομαι

Φαίδων

--------------

7 σχόλια

  1. Faidon se parotryno na to kaneis kai oxi mono tin OLAF alla kai stin periaferiaki politiki i koinos REGIO dioti ta lefta apo tin REGIO erxonte vasei tou 3ou koinotikou plaisiou stoirixis
    min tous afisetai na anasanoune
    Thymithitai
    Ktimatologio epistrofi 57 ekatomyria Euro
    Remoules apo to 2000 eos kai to 2004 550 ekatomyria euro epistrofes
    kai poios ta plironei ola afta? ESEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΣ" και

    "ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΧΙΕΣ"

    Τιτλος βιβλιων του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

    Εχουν περασει πανω απο 25 χρονια που εχουν γραφτει.

    Οπου τα ανακαλυψετε -γιατι εχουν εξαφανιστει εδω και πολλα χρονια-
    φροντιστε να τα διαβασετε.

    Με φιλοτιμες προσπαθειες, τα τελευταια χρονια, ο

    ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ "ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ"

    επανεκδιδει τα βιβλια.


    Εδω και χρονια ομως ειναι τοσο επικαιρα ως τιτλος αλλα και ως περιεχομενο οσο τιποτα και κανεις σ'αυτον τον τοπο.



    "ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ"

    Δεν γνωριζω απο ποιον και με ποια σκοπιμοτητα -οπως πολλοι προσπαθουν να μας πεισουν-γραφτηκαν.

    Οποιος ομως διαβασει το βιβλιο προσεκτικα και αμεροληπτα δεν μπορει παρα να νοιωσει δεος αλλα και απορια μπρος στις ομοιοτητες που υπαρχουν μεταξυ του περιεχομενου του βιβλιου και ολων οσων διαδραματιζονται παγκοσμιως τα τελευταια 80 με 100 χρονια.

    Η πατριδα μου ομως ολα αυτα τα χρονια εχει μια πινακιδα:

    ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΣ

    και μαλιστα σε τιμη ευκαιριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα εδώ;
    Αφού λύσατε το πρόβλημα της διαφθοράς στην Ελλάδα, αποφασίσατε να ασχολειθείτε και με τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών;
    Προφανώς αυτός που το έγραψε αυτό το post δεν έχει δοκιμάσει να πάρει σύνταξη πρόσφατα, γιατί αλλιώς θα ήξερε ότι για όλους τους άρρεν πολίτες της χώρας ένα από τα δικαιολογητικά που ζητούνται είναι της στρατολογικής κατάστασης. Συνεπώς αν είναι ψηφιοποιημένο, παρέχεται αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να τρέχει ο συνταξιούχος από γραφείο σε γραφείο και να περιμένει σε ουρές. Όλως τυχαίως αυτοί που πέρνουν σύνταξη τώρα είναι οι κλάσεις στις οποίες αναφέρεστε στο post σας.
    Προσωπικά λοιπόν μου φαίνεται μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία η οποία μου γλιτώνει ως πολίτη μεγάλο τρέξιμο....σε μια ηλικία που θα έχω τη λιγότερη διάθεση για τρέξιμο.

    Τώρα αν αυτό είναι εθνική άμυνα και άρα δεν θα έπρεπε να χρηματοδοτείται από την ΕΕ... εθνική άμυνα δεν είναι όλες οι υπηρεσίες που δουλεύουν ένστολοι...
    Πχ ένστολοι δουλεύουν και στα διάφορα ταμεία στρατιωτικών, είναι εθνική άμυνα αυτό;
    Η ΕΕ λοιπόν δεν χρηματοδοτεί την αγορά όπλων και οπλικών συστημάτων με δικά της χρήματα...αλλά χρηματοδοτεί υπηρεσίες προς τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή ρε "Φαίδων" (μη χ.σω) για να κάνεις τη φτηνή αντιπολίτευσή σου, "έδωσες" την πατρίδα σου - και μάλιστα τον αμυντικό τομέα - στους ξένους του OLAF;

    Αυτό μας λες; Και περηφανεύεσαι από πάνω;



    "Την προδοσίαν πολλοί (ξένοι) ηγάπησαν, τον προδότη (Φαίδωνα) δε ουδείς."

    Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να είμαστε δίκαιοι, το έργο και το τι αφορά, δεν είναι δουλειά της ΖΙΜΕΝΣ , ούτε της Κοινωνίας της Πληροφορίας.
    Αυτά τα έργα τα έχει προτείνει το ίδιο το υπουργείο εθνικής άμυνας στον σχεδιασμό του Γ ΚΠΣ.

    Η Κοινωνία της πληροφορίας απλά θα πρέπει να έτρεξε τον διαγωνισμό.

    Μην τα μπερδεύουμε όλα και ας μην ψάχνουμε για πρόβλημα σε οτιδήποτε γράφει ΖΙΜΕΝΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Φαίδωνα! Με τέτοια χαφιεδιλίκια θα πας πολύ μπροστά φίλε μου!

    Επιτέλους, η τεχνολογία δίνει σήμερα στον κάθε ΠΡΟΔΟΤΗ τα μέσα για να κάνει πράγματα τα οποία οι παλαιότεροι "Εφιάλτες" ούτε καν θα διανοούταν.

    Την επόμενη φορά σου συνιστώ να στείλεις e-mail στην ΕΕ όπου θα αναφέρεις αναλυτικά το πώς η Ελλάδα καταπιέζει τις μειονότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλεος ρε χαφίεδωνα...όλα αυτά τα έργα/διαγωνισμοί περνάνε απο το ελέγκτικό συνέδριο και ελέγχονται μετά απο ελέγκτικές υπηρεσίες της ΕΕ.

    Μάλλον τα πιάνεις απο καμία άλλη εταιρία που δε πήρε το έργο.

    Άξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση