GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαταγγελία για ΕΛΤΑ Καλαμαριάς‏...

. Από την Μαριάννα Κακουρά . Σήμερα (Παρασκευή) το μεσημέρι στις 13:50 βρέθηκα ασθμαίνουσα έξω από τα γραφεία των ΕΛΤΑ στην οδό Λευκωσίας ...

.
Από την Μαριάννα Κακουρά
.
Σήμερα (Παρασκευή) το μεσημέρι στις 13:50 βρέθηκα ασθμαίνουσα έξω από τα γραφεία των ΕΛΤΑ στην οδό Λευκωσίας στην Καλαμαριά. Το βρήκα ήδη κλειδωμένο. Στο επίμονο χτύπημα της γυάλινης εξώπορτας οι δύο (ορατές από μένα) γυναίκες υπάλληλοι έκαναν προκλητικά πως δεν καταλάβαιναν. Ώσπου ήρθε από το βάθος και ο "αρσενικός" υπάλληλος να "καθαρίσει". Κοίταξε προς το μέρος μου και μου έδειξε θεατρικά πως έπρεπε να φύγω...
Ταλαιπωρήθηκα πολύ να φτάσω εκεί λόγω της γνωστής κυκλοφορικής επιβάρυνσης.Είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες-σκλήρυνση κατά πλάκας-, επιστήμων και εργάζομαι ως γιατρός σε Νοσοκομείο. Προφανώς επρόκειτο περί επείγουσας αποστολής.
Στο συγκεκριμένο κατάστημα παρατηρείται συστηματικά απροθυμία εξυπηρέτησης και ως παραλήπτες συχνά χάνουμε πολύτιμα για μας έγγραφα, ειδοποιήσεις και έντυπα. Αν δε κρίνουμε από τη σωρεία παρόμοιων αντικειμένων άγνωστων σε μας αποδεκτών, που βρίσκουμε κυριολεκτικά" πεταμένα" συνεχώς στις δικές μας πολυκατοικίες, θα έπρεπε η υπηρεσία να ντρέπεται και να επέμβη εισαγγελέας...
Δύο ερωτήματα:
1. Κύριε αρμόδιε Υπουργέ, που ήρθατε ως "ευρωπαίος" να δώσετε άλλο αέρα στις υπηρεσίες αυτές, νιώθετε ευτυχής; Ή μάλλον δεν ντρέπεστε; Μας σπρώχνετε συστηματικά στις ιδιωτικές Εταιρείες ταχυμεταφορών.
Πώς εξασφαλίζετε την αξιόπιστη παράδοση της αλληλογραφίας των πολιτών; Γιατί πρέπει ως φορολογούμενη να "απολαμβάνω" αυτή την κατάσταση;
2. Κυρίες και κύριε υπάλληλοι, έχετε συνειδητοποιήσει, τι δουλειά κάνετε, ποιό είναι το καθήκον σας, ποιός ειναι ο εργοδότης σας;Ξέρετε τι θα πει αγωγή; Αναρρωτιέστε γιατί τελικά όταν σας ξεπουλήσουν σε κάποιο ιδιώτη ( αν βρεθεί τέτοιο κορόιδο...) δεν πρόκειται να έχετε την κοινωνία στο πλευρό σας;
----------------------------

25 σχόλια

  1. Κυρια Μαριαννα Κακουρα
    Παρακαλώ πολύ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΤΕ ποιο ειναι το ωραριο των ΕΛΤΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
    Μηπως κλείνουν 13:30;
    Αν κλείνουν 14:00 και σας έκαναν τέτοιο καψώνι, τότε:
    Στείλτε ΦΑΞ διαμαρτυριας στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Μεταφορων, όπου ανηκει αυτό το καταστημα,
    και στο Υπουργειο Εργασίας
    και ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ αυτη την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά!
    Αν το μαγαζι ηταν δικότους, ακομα κα ινα ειχαν κλείσει, θα ΑΝΟΙΓΑΝ την πόρτα με ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
    Τωρα εκαναν την πάπια.
    Τσακιστε τους.
    Είμαστε ΜΑΖΙ σας!

    Tamis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάντε μια επώνυμη καταγγελία στη διοίκηση των ΕΛΤΑ. Μη νομίζετε ότι επειδή πρόκειται για δημόσια επιχείρηση ότι θα πάει κατευθείαν στα σκουπίδια.

    Έχω κάνει πολλές καταγγελίες σε δήμους και αστυνομία και μου απάντησαν σε όλες, ενώ σε πολλές από αυτές το πρόβλημα διορθώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΘΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:

    ΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΜΕ COURIER!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή κυρία Μαριάννα Κακούρα,

    το μόνο ουσιώδες που μπορείτε να κάνετε, είναι να μην πάτε να ξαναψηφίσετε! ΚΑΝΕΝΑΝ! (για τους ηλιθίους: ΚΑΝΕΝΑΣ = ούτε ΝΔ, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΝ, ούτε ΛΑΟΣ, ούτε ΚΚΕ, ούτε Λεβέντη, ούτε το παπί της μαμάκας σας! Καταλάβατε ζώα;!).

    Αν νομίζετε ότι θα βγει κάτι με την καταγγελία, κάντε την! Εγώ αμφιβάλλω. Η υπόθεση θάβεται, όπως και με κάθε περίφημη ΕΔΕ! Ακούσατε εσείς ποτέ να λύθηκε πρόβλημα μετά τη διαταγή κάποιας ΕΔΕ;

    Σας περνάνε για ηλίθια κα. Κακούρα, όπως και τους υπολοίπους 11,000,000 ελληναράδες!

    Τα καρκινώματα τα κόβει κανείς από τη ρίζα, ειδάλλως σε τρώνε και πεθαίνεις!

    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατα σενα Ανωνυμε 4.46 ΔΕΝ πρεπει να ψηφισουμε κανεναν, αλλα τοτε ποιος θα τρεξει αυτο το κρατος? Ο ΚΑΝΕΝΑΣ?? Ευκολα τα μεγαλα λογια και οι υπερβολες αλλα πρεπει και να ξερεις τι λες. Αλλιως εισαι και συ ενας ασυναρτητος Εληνναρας. ΜΑΡΙΑΝΝΑ εχεις υποχρεωση να καταγγειλεις το γεγονος σε ολους οσους εχουν την ευθυνη των ΕΛΤΑ. Οταν δεν μιλαμε διοτι δεν γινεται τιποτα κατα το θυμικο των Ελληνων, τοτε να εισαι σιγουρη οτι πραγματι δεν θα γινει ποτε τιποτα. Αυτα τα "δεν βαριεσαι" "ετσι ειναι το δημοσιο" "τα θαβουν" κλπ ειναι απλες δικαιολογιες γιατι βαριομαστε να ενεργησουμε. Πρεπει να κουραστουμε για να αλλαξει κατι, και οχι μονο να κριτικαρουμε. Αυτοι οι υπαλληλοι αν δεν τους ενοχλησει κανεις τωρα, θα χειροτερεψουν και θα γινουν ο εφιαλτης των πολιτων. Μιληστε λοιπον, καντε καταγγελιες, πλημυριστε τα γραφεια υπουργων, βουλευτων και Διοικητων με παραπονα, καντε τους να δουλεψουν και να δουν τι εστι βερυκοκο, ξαναενοχληστε τους για το αποτελεσμα των παραπονων σας, διαμαρτυρηθειτε αν δεν σας εξυπηρετουν,μην τους αφηνετε σε χλωρο κλαρι και αφηστε αυτη τη μεμψιμοιρια και ολα τα αλλα που μας πασαρουν για τηλεθεαση. Εχουμε τωρα τροπους επικοινωνιας φοβερους, τηλεφωνο, φαξ και email, ολα απο το σπιτι μας, χωρις κουραση η περιπλοκες διαδικασιες. Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες. Γινεται ενεργοι πολιτες και μη παραπονιεστε μονο. Το ξερω ειναι δυσκολο, αλλα αν δεν μιλαει κανεις ολα αυτα διαιωνιζονται. Ο καθενας φτιαχνει τη ζωη του σε ολα τα επιπεδα και οχι μονο στα επαγγελματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου κούκλα μου, είχες και ανάγκη, είσαι και ΑμεΑ όπως λες, δεν ευαισθητοποιήθηκε κανένας τεμπελχανάς ε???? Αυτό με τον αρσενικό υπάλληλο ήταν το καλύτερο, έπρεπε να ήμουν εγώ εκεί...

    Τσάκισέ τους, που λέει και ο TAmis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να δείτε λοιπός αυτοί οι ακαμάτηδες του δημοσίου πως θα κλαινε και ζητάνε συμπαράσταση όταν θα έρθει η ώρα τους να ιδιωτικοποιηθούν.
    Οχι οτι θα πάθουν κανένα κακό μόνο που θα τους στρώσουν στη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα σε σύγκριση με το εξωτερικό.

    Σήμερα, 4/7/2008, μετά απο διευκρινιστική επιστολή που έλαβα και αφορούσε την υποβολή φορολογικής δήλωσης για το 2007 (αφορά ελληνοαμερικανό συγγενή μου που ζει στην Ελλάδα και υποβάλει δήλωση γαι εισοδήματα στις ΗΠΑ) με έκπληξη διαπίστωσα οτι θα μπορούσα, αν ήθελα διευκρινήσεις, να επικοινωνήσω και τηλεφωνικώς με τη σχετική Φορολογική Υπηρεσία (IRS)που εδρεύει στο Austin, Texas, ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΙ τοπική ώρα.

    Έτσι εργάζονται και εξυπηρετούν τους πολίτες τους οι Δημόσιες υπηρεσίες σε κάποιες χώρες του εξωτερικού.

    Στην Ελλάδα το Δημόσιο είναι συνώνυμο με ΙΣΟΒΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕΤ' ΑΠΟΔΟΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Ελλάδα το Δημόσιο είναι συνώνυμο με ΙΣΟΒΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕΤ' ΑΠΟΔΟΧΩΝ.

    4 Ιούλιος 2008 6:39 μμ
    --------
    Μπραβο φιλε!
    Με εφφτιαξες!
    Χα χα ΧΑ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!!!


    Kυρια Λουλα
    πλύστρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ .

    ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ,ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 7:00 ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΙΣ 7:30 ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ 12:30 ?

    ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 12:30?

    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ .
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ .
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απο τη στιγμη, που δεν ειναι πια μονοπωλειο η υπηρεσια αυτη, γιατι δεν πας στους ιδιωτες;Το δημοσιο σε μαρανε;
    Αν δεν κανουν τη δουλεια τους καλα, ας κλεισουν. Τερμα.
    Ολα τα αλλα, ειναι κλαψες του ...βωλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡ' ΚΑΘΗΓΗΤΑ , ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ ?

    ΑΙΣΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΔΑΜΕ και τις υπηρεσιες που προσφερουν οι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εταιρείες τηλεπικοινωνιών. ΘΑ δεις σε λίγο με την DT / πρώην ΟΤΕ.
    Ποτέ δεν φταίνε οι υπάλληλοι για την κακή διοίκηση, τις (για πολλά χρόνια) ρουσφετολογικές προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, την έλλειψη αξιοκρατίας και την μη ανταμοιβή της παραγωγικότητας.
    Οι ΔΕΚΟ ειναι απαραιτητες, ειδικά σε μια μικρη αγορά όπως η Ελληνική που μαστίζεται από τα ΚΑΡΤΕΛ. Αυτό που απαιτείται για τις ΔΕΚΟ και το δημόσιο γενικότερα είναι ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στη διοίκηση. Να δημοσιοποιούνται τα πάντα στο internet ! Ετσι θα κρινονται τα παντα και οι παντες

    ΕΙΔΙΚΑ για την ΕΛΤΑ Α πλεον :
    Οι νέοι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ, αυτοί που μπηκαν με ΑΣΕΠ, αυτοι που κανουν τη διαφορά στο επίπεδο των υπηρεσιών, είναι οι πιο χαμηλά αμειβόμενοι μεταξύ όλων σε ΔΕΚΟ και δημόσιο (700 ευρω ο ΔΕ , 1000 ο ΠΕ ).
    Φτάσαμε στο 2008 και οι προϊστάμενοι στα ΕΛΤΑ είναι ΔΕ υπάλληλοι ενώ οι υφιστάμενοι, ακόμα και σε εξειδικευμένες θέσεις (marketing, χρηματοοικονομικά, πληροφορικη, μηχανικοί κλπ) είναι ΠΕ με 1-2 μεταπτυχιακά ο καθένας (λόγω ΑΣΕΠ) και ουσιαστική προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα. Το αποτέλεσμα; Οι ΠΕ κάνουν την δουλειά των ΔΕ, και την δουλειά των ΠΕ, ή κανένας ή εταιρείες και σύμβουλοι που επιλέγονται με κομματικά κριτήρια και αμοίβονται πλουσιοπάροχα σε βάρος του πελατη/φορολογουμενου Ελληνα ή ακόμα χειρότερα ερασειτέχνες ΔΕ των οποίων 1 λάθος μπορεί να κοστίσει 10δες χιλιαδες ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην ιστορία με τα ΕΛΤΑ υπάρχει και μία άλλη μαλακία.

    Ας υποθέσουμε ότι φέυγεις από το σπίτι σου για διακοπές ή δουλειές 20 ημερών.

    Επιστρέφεις και βρίσκεις μία ειδοποίηση για να παραλάβεις αντικείμενο από τα ΕΛΤΑ.

    Πάς και σου λένε ότι το κράτησαν 15 και το έχουν επιστρέψει στον αποστολέα του.

    Ρωτάς ποιός είναι ο αποστολέας ώστε να επικοινωνήσεις μαζί του (ή να καταλάβεις, τέλος πάντων, τι ήταν αυτό που σου έστειλαν) και σου λένε:

    "Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τον έχουμε καταγράψει. Αν θέλει, ας επικοινωνήσει εκείνος μαζί σου!"

    Ρε, δεν πάτε στον αγύριστο, λέω γω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχως, τα λεω λιγο σταρατα, αλλα θα πρεπει να καταλαβει ο κοσμος, οτι με τις συνεχεις καταγγελιες σε στυλ παρακλησης, η κλαψας, οπως τη λεω εγω, δε γινεται τιποτα.
    Μονο με "απεργιες, λυνονται τα προβληματα" και εδω, με αλλαγη εταιριας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για την επιστροφη μετα απο 20 μερες.
    Ετσι ειναι οπως το λες αλλα εγω το εχω λυσει ως εξης.
    Εχω πιασει φιλιες με το διανομεα και του λεω, οταν προκειται να φυγω, να μην γυρισει πισω, ο,τι κι αν ελθει στο ονομα μου.
    Σε βεβαιω, οτι δουλευει τελεια το συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Eχεις απολυτο δικηο, αλλα τι μπορει να γινει, αφου οι ΔΕ, καλυπτονται απο τους συνδικαλισταδες;
    Εδω, μπορει να γινει κατι;
    Εδω σε θελω.Και μακαρι να μπορει.(Χλωμο).
    Ολα τα αλλα, ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι λέτε βρε παιδιά; Tι καταγγελία και κολοκύθια τούμπανα; Ξέρετε σε ποια χώρα ζείτε;
    Εδώ αυτοί οι αλήτες του ΕΛΤΑ φαγάνε την επιταγή της μητέρας μου (συγκεκριμένα στο υποκατάστημα της Ορεστιάδος) και τώρα το παίζουν κινέζοι και σαν να μην φτάνει αυτό εχώ καταγείλλει το περιστατικό εδώ και 9 μήνες και ακόμη περιμένω απάντηση (από τιν ΜΟΜΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΤΑ).
    Μπουρδέλο είναι όλες οι δημόσιες υπηρεσίες. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ....χωρίς καμμία εξαίρεση.......μπας και δούμε μια άσπρη μέρα..........η Ελλάδα είναι μια ξεφτιλισμένη χώρα από Βορά μέχρι Μότο και από Δύση μέχρι Ανατολή.....ούτε καν τα νομοθετικά όργανα είναι ανεξάρτητα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ..........
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ . Ο ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟϊΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ . ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ .....ΑΡΣΗ ΤΗΣ Μ Ο Ν Ι Μ Ο Τ Η Τ Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σχετικά με την καταγγελία της κυρίας Κακουρά, διενεργήθηκε διοικητική έρευνα από τα ΕΛΤΑ. Σημειώνεται, ότι αυτή είναι πάγια πολιτική της διοίκησης των ΕΛΤΑ για κάθε επώνυμη καταγγελία και όπως είναι προφανές, οι εν λόγω έρευνες ολοκληρώνονται άμεσα (από 1 έως 10 ημέρες, αναλόγως του θέματος). Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η έρευνα ολοκληρώθηκε σε 1 ημέρα και προέκυψαν τα εξής ενδιαφέροντα στοιχεία:

    1. Από το σύστημα ασφαλείας και βιντεοσκόπησης του εν λόγω Καταστήματος, διαπιστώθηκε ότι η κα.Κακουρά, προσήλθε στο Κατάστημα στις 14:09΄ και όχι στις 13:50, όπως η ίδια αναφέρει. Συνεπώς, από αυτό και μόνο δεν υπάρχει θέμα. Ωστόσο, η έρευνα δεν σταμάτησε εδώ.
    2. Στη συνάντηση που είχαν οι επιθεωρητές των ΕΛΤΑ με την κ. Μ. Κακουρά στην είσοδο της πολυκατοικίας της, όπου πήγαν για να ελέγξουν τις συνθήκες που αφορούν τη διανομή, διαπιστώθηκε ότι ακόμη και σήμερα το ρολόι που φορούσε στο χέρι της βρισκόταν ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ (20') ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΩΡΑ! Όταν της αναφέρθηκε η διαπίστωση αυτή, η κα.Κακουρά προέβαλε διάφορες αβάσιμες δικαιολογίες (όπως, η θεωρία για το "ακαδημαϊκό τέταρτο"!).
    3. Επίσης, από τη συνάντηση αυτή διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για απολύτως φυσιολογικό άτομο. Το όποιο πρόβλημα υγείας, η ίδια επικαλείται, δεν φαίνεται να της δημιουργεί κινητικά ή άλλα προβλήματα.
    4. Αυτό που έθιξε πιο πολύ την κ. Μ. Κακουρά, σύμφωνα με την ίδια, ήταν η κίνηση του Προϊσταμένου μέσα από το Κατάστημα. Η κ. Μ Κακουρά ισχυρίζεται ότι η κίνηση του Προϊσταμένου ήταν προσβλητική και την απέπεμπε από το Κατάστημα, ενώ κατά την ερμηνεία του Προϊσταμένου, η κίνησή του ήταν απλώς δηλωτική για το ότι το Κατάστημα ήταν κλειστό. Είναι, μάλλον, προφανές ότι η φόρτιση της κ.Κακουρά οφείλεται στη σιγουριά που είχε ότι το ρολόι της πήγαινε σωστά. Έδειχνε 13:50΄ και κατά την άποψή της έπρεπε να εξυπηρετηθεί.
    5. Είναι προφανές ότι η εκτός ωραρίου εξυπηρέτηση του κοινού είναι αδύνατη, διότι υπάρχουν διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρώνονται σε συγκεκριμένο χρόνο, ενώ επιπλέον υπάρχουν και θέματα ασφάλειας των Καταστημάτων.
    6.Σχετικά με τη διανομή, από την επίσκεψη των επιθεωρητών των ΕΛΤΑ, μαζί με τον αρμόδιο ταχυδρόμο, στην πολυκατοικία της κ. Μ Κακουρά διαπιστώθηκε ότι η εναπόθεση της αλληλογραφίας όλων των ενοίκων γίνεται στο εσωτερικό της πολυκατοικίας, πάνω σε ένα ράφι. Αυτό συμβαίνει διότι ενώ υπάρχουν εσωτερικά 10 γραμματοκιβώτια (όσα και τα διαμερίσματα) δεν αναγράφεται κανένα ονοματεπώνυμο σε αυτά. Τα ταχυδρομικά αντικείμενα βρέθηκαν πάνω στο ράφι (και όχι πεταμένα!), ενώ οι παραλήπτες τους ήταν όλοι ένοικοι της πολυκατοικίας.
    7. Η κ. Κακουρά στη συζήτηση που έγινε στην είσοδο της πολυκατοικίας της, παραδέχτηκε ότι σωστά τοποθετούνται στο ράφι, διότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ!
    8. Είναι προφανές και ισχύει παγκοσμίως σε κάθε πολιτισμένη χώρα, ότι τα γραμματοκιβώτια πρέπει να έχουν τις σωστές διαστάσεις, να τοποθετούνται έξω από την κύρια είσοδο της Πολυκατοικία και με σαφή τρόπο να φέρουν τα αντίστοιχα ονοματεπώνυμα των ενοίκων. Μόνο έτσι μπορεί να ανταποκρίνεται ο ταχυδρόμος και να μπορεί να τοποθετεί την αλληλογραφία στα γραμματοκιβώτια.
    9. Τέλος, η κα.Κακουρά δήλωσε ότι δεν έχει παράπονο από τον διανομέα και αναφέρθηκε στην καταγγελία της στη διανομή λόγω της φόρτισης που της δημιουργήθηκε από την επίσκεψή της στο Κατάστημα της Καλαμαριάς (Βυζάντιο).

    Με δεδομένο ότι η κριτική είναι πάντα εύκολη και ανέξοδη, σκόπιμο είναι να γνωρίζετε και τα πραγματικά περιστατικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειδατε, πως κρεματε εναν ανθρωπο, η μια υπηρεσια, μονο και μονο, επειδη καποιος, αγνωστος, διαμαρτυρηθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι τεμπεληδες της ευφορης κοιλαδος.Εχουν βρει τροπο να μην δουλευουν,και να ζητουν αυξησεις.Ευχομαι να παρουν τα ΕΛΤΑ ξενες εταιριες,αν και σαν Ελληνας δεν το θελω,αλλα δεν γινεται αλλοιως.Πρεπει να απαλλαγουμε απο την γαγγραινα των αργομισθων κομματοσκυλων,που την μια απεργουν,την αλλη αργουν,και την μεθεπομενη βρισκονται σε αδεια.Δεν το συζητω οτι σε ολες τις περιπτωσεις πληρωνονται κανονικα,εστω και αν συμμετεχουν σε απεργια.Κι εγω εχω προβλημα με καθυστερημενους λογαριασμους ΔΕΚΟ,τραπεζων κλπ,και παρ'ολα τα 20 mail που εχω στειλει,παρα τον συνηγορο του πολιτη,που δεν μπορει να κανει τιποτε λεει,αλλοι αργομισθοι και δηθεν και αυτοι,εξακολουθει η ιδια κατασταση.Παληα,με τα γαιδουρια πηγαινε ο ταχυδρομος σε απομακρυσμενα χωρια την αλληλογραφια.Τα συγχρονα γαιδουρια,δεν ειναι σε θεση σε δυο γαιδαρους αχυρα να μοιρασουν.Οχι την αλληλογραφια που ειναι μια σοβαρη υποθεση. Αρση της μονιμοτητος και ξεπουλημα. Ειναι ο μονος τροπος για να δουλεψουν οι κηφηνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κ. Μ. Κακουρά είστε απαράδεκτη.Ντροπή σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα στην περιοχή που να εκτελεί χρέη ταχυδρομείου (καπνοπωλείο, ψιλικατζίδικο κλπ.); Θα βοηθούσε πολύ και θα αποσυμφόριζε το φόρτο εργασιών των ταχυδρομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το σίγουρο για το κατάστημα ΕΛΤΑ της Πασσαλιδη Καλαμαριας, είναι ότι μπαίνοντας αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ΤΕΚΕ έτσι ακριβως. Βρωμάει τσιγάρο και έχει μια θολούρα βρωμιάς. Κανείς δεν κάνει έλεγχο εκεί ποτέ; Χρόνια πολλά δεν είχα πάει και πρόσφατα αναγκάστηκα να πάω αλλά η κατάσταση παραμένει το ιδιο και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση