GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο "Γερμανός"...

.. αγόρασε... χρέη η Cosmote! .. Aπό το otelisteia.blogspot.com .. Αυτό το blog ( otelisteia.blogspot.com ) δημιουργήθηκε για να συντονιστ...

..

αγόρασε... χρέη η Cosmote!



..

Aπό το otelisteia.blogspot.com

..

Αυτό το blog (otelisteia.blogspot.com) δημιουργήθηκε για να συντονιστούν -επιτέλους!- οι μικρομέτοχοι του ΟΤΕ και να αντιδράσουν στην καταστροφή της περιουσίας τους, μετά την εξαγορά του Οργανισμού από τους Γερμανούς ΧΩΡΙΣ δημόσια προσφορά για τους μετόχους μειοψηφίας.Ωστόσο, δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε το ενδιαφέρον σχόλιο φίλου του blog, με θέμα την πολύκροτη εξαγορά της αλυσίδας Γερμανός από την Cosmote. Επειδή και αυτή η ενέργεια της διοίκησης του ΟΤΕ και της Cosmote ήταν ένας κρίκος στην αλυσίδα των καταστροφικών για τους μετόχους του ΟΤΕ ενεργειών της διοίκησης του Οργανισμού και της κυβέρνησης.

Ο φίλος του blog, λοιπόν, μας γράφει ότι η COSMOTE έδωσε 1,3 δισ. ευρώ για το χρεωμένο δίκτυο του Γερμανού. Αφού παραθέτει ένα σύντομο ιστορικό της αλυσίδας Γερμανός, στέκεται σε μια ενδιαφέρουσα "λεπτομέρεια": οι ίδιοι οι franchisees της αλυσίδας, γράφει ο φίλος, καταγγέλλουν ότι την ημέρα της εξαγοράς, τα 256 καταστήματα της αλυσίδας στην Ελλάδα είχαν συνολικά χρέη ύψους 83.408.730 ευρώ. Δηλαδή, η COSMOTE αγόρασε μια επικερδή επιχείρηση μ' ένα καταχρεωμένο δίκτυο franchising.Βρίσκουμε αυτή τη "λεπτομέρεια" πολύ ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα επειδή τα κέρδη της Γερμανός κατά το χρόνο της εξαγοράς, χωρίς να υπολογίζουμε ασφαλώς κάποια έκτακτα και μη επαναλαμβανόμενα κέρδη από την πώληση θυγατρικών, ήταν υποπολλαπλάσια των 83,4 εκατ. ευρώ που, σύμφωνα με τις πληροφορίες του φίλου μας, χρωστούσαν οι καταστηματάρχες του δικτύου της Γερμανός.Πολύ ενδιαφέρον στοιχείο, ιδιαίτερα ενδιαφέρον μάλιστα για την εισαγγελέα κυρία Σπυροπούλου, που όπως μαθαίνουμε είναι έτοιμη να ζητήσει την άσκηση διώξεων για το σκάνδαλο της εξαγοράς της Γερμανός.Ακόμη πιο ενδιαφέρον γίνεται αυτό το στοιχείο, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο έλεγχος του ΟΤΕ παραχωρήθηκε έναντι πινακίου φακής, όταν ο ίδιος ο Οργανισμός έχει πληρώσει πανάκριβα για μια άχρηστη εξαγορά. Και αν αναλογιστεί, επίσης, πόσο εύκολα κάποιες αποφάσεις της διοίκησης του ΟΤΕ και της κυβέρνησης καταστρέφουν την περιουσία χιλιάδων μετόχων του ΟΤΕ, οι οποίοι σήμερα είναι χαμένοι και από την εκποίησή του στους Γερμανούς.

--------------------------------------------

8 σχόλια

  1. Μη γράφουμε βλακείες παρακαλώ. Άλλο τα franchise καταστήματα και άλλο τα καταστήματα που ανήκουν στο Γερμανό. Τα franchise είναι ξεχωριστές επιχειρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυκλοφορει η φημη, οτι πισω απο την συγκεκριμενη εταιρια, κρυβεται καποιος πολιτικος οργανισμος, και γι αυτο εγινε τοσο ανετα και χωρις φασαριες η εξαγορα, αλλα αυτα, ειναι μονο...φημες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κου κου !

    Μαντάμ ΠΑΠΑΡΑΡΟ ΡΗΓΟΥΛΑ έχετε ακούσει τίποτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "τα 256 καταστήματα της αλυσίδας στην Ελλάδα είχαν συνολικά χρέη ύψους 83.408.730 ευρώ"

    ΝΑΙ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

    ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ;

    ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ;

    ΣΤΟΥΣ ΤΖΑΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ;

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, Ως ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ, Η ΕΙΔΗΣΗ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ!!

    THANX!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν εξώγαμο ναζίδων μοιάζει ο ... Γερμανός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3:16 ο εικονιζόμενος δεν είναι ο Γερμανός είναι ο Βουρλούμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ (ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ). ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (VODAFONE) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΧΑΣΑΝ. ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΞΑΓΟΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ (ΜΑΓΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ Π.Χ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΠΕ
    ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΕΛΑΤΗ 16521.56
    ΕΠΙΤΑΓΕΣ 420000
    ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ 000
    ΕΓΓ.ΟΡΙΟ 140000
    ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΟΥΜΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση