GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα χάλια του "Ευαγγελισμού"....

. Μια τραγική εμπειρία από την αναλγησία του κράτους στο θέμα της Υγείας‏... . Την Κυριακή το βράδυ ο πεθερός μου εμφάνισε εγκεφαλική αιμορ...

.
Μια τραγική εμπειρία από την αναλγησία του κράτους στο θέμα της Υγείας‏...

.
Την Κυριακή το βράδυ ο πεθερός μου εμφάνισε εγκεφαλική αιμοραγία και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Εκεί αποφασίστηκε εν θερμώ η άμεση επέμβαση γιατί όπως είπε ο γιατρός ή γίνεται η επέμβαση ή ο άνθρωπος πεθαίνει. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει η επέμβαση στις 2 η ώρα το βράδυ.

Όταν τελείωσε η επέμβαση ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχει εντατική μονάδα θεραπείας ελεύθερη και θα έβαζαν τον άνθρωπο ενώ ακόμη δεν έχει ανανήψει σε απλό δωμάτιο.

Από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα η μόνη αλλαγή ήταν ότι μεταφέρθηκε σε άλλο απλό δωμάτιο όπου έχουν μαζεμένους τους ασθενείς που είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σήμερα μάλιστα ο γιατρός είπε ότι θα πρέπει να γίνει η ανάνηψη γιατί αλλιώς θα υπάρχουν προβλήματα ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και λόγω αδύναμης καρδιάς κάτι τέτοιο θα τον σκότωνε! Βέβαια τόνισε ότι επειδή δεν υπάρχουν τα μηχανήματα της εντατικής στο δωμάτιο να περιμένουμε για τα χειρότερα!

Και ρωτώ εγώ...

Όταν ερχόταν η στιγμή να πληρώσει τα ασφάλιστρά του στο κράτος αυτό τον ρώταγε αν τα έχει; Αν ήταν κάποιος επώνυμος αυτό θα συνέβαινε;

Ισχύει ότι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο τελευταίος όροφος είναι κλειστός και prive σε περίπτωση που συμβεί κάτι σε κάποιον επώνυμο;

Το παραπάνω μήνυμα έχει δημοσιευθεί όπως έχει σε πολλά fora έτσι για να ξέρουμε πως μας βλέπουν... Ένα κομμάτι κρέας!

Μ.Φ.

-----------------------------

18 σχόλια

  1. TO PETRELEO EPESE STA 120 D. DILADI 72 EURO. POTE THA PESOUN TA TROFIMA REEEEEE KLEFTES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO PETRELEO EPESE STA 120 D. DILADI 72 EURO. POTE THA PESOUN TA TROFIMA REEEEEE KLEFTES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου, είμαι ένας "εργάτης" της υγείας και τα γνωρίζω τα πράγματα απο "μέσα". Σε διαβεβαιώνω ότι τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα από ότι τα εβίωσες. όσο παραμένει στο υπουργείο υγείας Ο Ανικανότερος Αβραμόπουλος τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα! Ο θεός βοηθός!
    http://stelios-kolopaido.blogspot.com/2008/07/blog-post_22.html

    http://stelios-kolopaido.blogspot.com/2008/07/blog-post_26.html

    http://stelios-kolopaido.blogspot.com/2008/07/blog-post_79.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε θα έπρεπε ένας εισαγγελέας να πει: Τι δεν υπάρχει στο νοσοκομείο; Ποιος φταίει; Τι είσαι; Υπουργός; Διευθυντής, Προσωπικό που αδιαφορεί; Τι έκανες για το πρόβλημα; Εσύ γιατρέ τι έκανες; Κοπάνα; Ελάτε εδώ όλοι. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ Χ ΜΗΝΕΣ! Δε μπορείς; 1000€ την ημέρα προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
    Να δεις για πότε σου φτιάχνει το υγιέστερο σύστημα υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σεμνα και ταπεινα !!!!!!!!σε στελνει η κυβερνηση με τον τροπο της στα ιδιωτικα νοσοκομεια που με τους ιδιοκτητες οι βουλευτες του κυβερνωντος κομματος ειναι και πινουνε μαζι στα παρτυ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και που να δειτε τα χαλια που υπαρχουνε στον στρατο !!!!!!!!!!!!! σσσ ο καταληλλοτερος πρωθυπουργος κοιμαται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. DEN EINAI RE PAIDIA H ANALGISIA TOY KRATOYS.

    TO DHMOSIOYPALLIKI FTAIEI GIA OLA TA KAKA POY SYMBAINOIYN SE AYTON TON KOLOTOPO POY OLOI 8ELOYN NA MPOYN STO KOLODHMOSIO GIA NA REMOYLIAZOYN NA TIS KANOYN KOPANES KAI OLA TA KALA DOY KOLODHMOSIOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ φίλε είμαι ένας γιατρός που έχει φάει τα νοσοκομεία με το κουτάλι και τώρα τα παράτησα για το ιδιωτικό επάγγελμα. Δυστυχώς τα πράγματα είναι όπως τα είπες. Αν κάποιος όχι μόνο επώνυμος αλλά συγγενής, ψηφοφόρος ή παρατρεχάμενος κάποιου επώνυμου πάθει κάτι, το σύστημα έχει τη δυνατότητα να βρει λύση. πχ στη δική σου περίπτωση ένας άρρωστος που από τη ΜΕΘ θα πήγαινε στο θάλαμο την επόμενη ημέρα θα πήγαινε λίγο νωρίτερα για να αδειάσει κρεβάτι. Επίσης και για τους απλούς θαλάμους των κλινικών είναι γνωστό στους "από μέσα" πως οι διευθυντές με γνώση των διοικήσεων κρατούν μονόκλινους ή δίκλινους θαλάμους για πελάτες ή VIPs (τρομάρα μας). Γενικά το κρατικό νοσοκομείο είναι το ίδρυμα του εφικτού. Όλα γίνονται αν 1.Έχεις δόντι 2. Έχεις λεφτά.
    Και δεν είναι μόνο θέμα Αβραμόπουλου ο οποίος όντως τα έει ρημάξει όλα, πάντα γινόταν αυτά και πάντα θα γίνονται. Η διαφθορά είναι τεράστια. Ίσως σε άλλη ευκαιρία να σου πω για τα αναλώσιμα και τα φάρμακα και γενικά τις προμήθειες και τη "μεγάλη μάσα".
    Περαστικά στον άνθρωπο σου.
    Ένας ιατρός χειρουργικής ειδικότητας, πρώην ιατρός ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ; 401 ΣΤΡ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ,- ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο φίλος που του Φταίνε όλα τα «δημόσια» του προτείνουμε να καταργήσουμε όλα τα «δημόσια» και να τα αντικαταστήσουμε με ιδιωτικά. Ιδιωτικά νοσοκομεία, Ιδιωτικά σχολεία, ιδιωτικά πανεπιστήμια, ιδιωτική αστυνομία, ιδιωτική πυροσβεστική, ιδιωτικό στρατό (μισθοφορικό), ιδιωτική ΔΕΗ, ιδιωτικό ΟΣΕ, και πάει λέγοντας. Τότε όλα τα πράγματα θα ήταν θαυμάσια, θα ζήσουμε στον παράδεισο. Βλέπουμε τι γίνεται σήμερα με την ακτοπλοΐα, τα βενζινάδικα, τα super-market, τα ταξί, τα ΚΤΕΛ, και άλλα ευαγή ιδρύματα, τον Κόκκαλη, τον Βαρδηνογιάννη, τον Λάτση, τον Μπόμπολα τον Λαμπράκη και άλλα καλόπαιδα. Μήπως είσαι ένας από αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καί τα στρατιωτικά νοσοκομεία είναι μιά λύση. Να γίνουν όλα στρατιωτικά. Να δούμε τον Χριστό φαντάρο.
    Είναι Απύθμενη η βλακεία σας. Γι΄ αυτό και στις δημοσκοπήσεις βγάζετε τον Αβραμόπουλο τον δημοφιλέστερο ΜΑΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8:01 μμ
    Ο εισαγγελέας το μονο που μπορει να κανει ειναι αν διπιστωσει παρανομια, νε σε στειλει στο δικαστηριο να δικαστεις, δεν μπορει να πει τιποτα απο ολα αυτα που ειπες, ακομα και οι δικαστες, αν σε βρουν ενοχο, δεν μπορουν να υποβαλουν τις ποινες που ειπες, και μην ξεχναμε και τα δευτεροβαθμια και τα τριτοβαρδουλα και ολη τη δημοκρατικη διαδικασια, που ευτυχως υπαρχει. Το προβλημα μπορει μονο να λυθει απο το υπουργειο υγειας και απο το οικονομιας που πρεπει να ριξουν χοντρα λεφτα στην υγεια τα οποια δεν υπαρχουν(λενε) το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θελουν για αλλους λογους. Και αυτοι οι λογοι ειναι οτι οπως το υπολοιπο κρατος οσο του πετας λεφτα τιποτα δεν γινεται διοτι το συστημα ειναι φτιαγμενο ετσι, το χρημα κανει πολλες στασεις, και στο τελος μονο κατι ψιλα μενουν για ρεστα.


    http://freedom-by-takis.blogspot.com

    http://malakapothiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θέμα είναι να πάνε κάποιοι σπίτι τους, αν περιμένουμε όμως τον εισαγγελέα σωθήκαμε...
    Το θέμα είναι ότι για να πάνε κάποιοι σπίτι τους,θα πρέπει να περάσουν λίγες μέρες στο ΚΑΤ ως ασθενείς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Gia ta asfalistra pou kataballei, mia xara peripoihsh eixe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οταν βρισκόταν στο Βαλπαραίζο, ένα λιμάνι της Χιλής, χρησιμοποίησε τις ιατρικές του γνώσεις για να βοηθήσει μια ηλικιωμένη γυναίκα, που πέθαινε από χρόνιο άσθμα και αδύναμη καρδιά. Δεν μπορούσε πια να κάνει πολλά, όμως η προσπάθεια και μόνο να την φροντίσει, μέσα στην φτώχεια της, τον επηρέασε σημαντικά. Έγραψε αργότερα τα εξής: "εκεί, στις τελευταίες στιγμές των ανθρώπων, που ο ευρύτερος ορίζοντας τους ποτέ δεν ξεπερνά το αύριο, βλέπει κανείς την τραγωδία που ζεί το προλεταριάτο(ΚΟΣΜΟΣ, ΛΕΩ ΕΓΩ) σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε εκείνα τα σβησμένα μάτια υπάρχει μια ταπεινή συγνώμη, συχνά και ένα απελπισμένο κάλεσμα για παρηγοριά που χάνεται στο κενό, ακριβώς όπως το σώμα τους θα χαθεί σύντομα κάτω από το βάρος της μιζέριας, που μας περιτριγυρίζει. Το πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίζει να υπάρχει αυτό το παράλογο καθεστώς της κάστας δεν μπορώ να το ξέρω, μα είναι ώρα εκείνοι που κυβερνάνε να αφιερώσουν λιγότερο χρόνο στην προπαγάνδα της ευσπλαχνίας τους και να δώσουν χρήματα, πολύ περισσότερα χρήματα, για έργα κοινωνικής ωφέλειας".

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΤΑ ΤΟΥ ΕΤΡΕΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ. ΑΝ ΠΙΑΝΑΤΕ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΕΕΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΕΙΝΟΤΑΝ ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ερώτηση:Οι ανεγκέφαλοι ψηφοφόροι του...καταλληλότερου πρωθυπουργού,όταν αρρωστήσουν σε ποιά νοσοκομεία πηγαίνουν;
    Μήπως είναι όλοι ευκατάστατοι και πηγαίνουν στο "Υγεία" και το "Ιατρικό κέντρο";
    Λέω μήπως πρέπει, πριν αρρωστήσουν να περάσουν πρώτα απο ενα ψυχίατρο;
    Λέω μήπως..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατ΄'αρχή ε'υχομαι να γίνει καλά ο ανθρωπος,αλλά από πέρυσι 17-7-07
    όταν χρειάσθηκε να πάει επειγόντως η γυναίκα μου στόν ευαγγελισμό υπήρχαν τα ιδια χάλια και αυτός ο καραγκιόζης πού το παίζει υπουργός υγείας εβγαινε και ελεγε οτι θα κάνει προσλήψεις εντός δύο μηνών και λοιπές μαλακίες και 150 κρεβάτια εντατικης εξακολουθούν να μένουν κλειστά.Εξοργίζομαι τόσο πολύ πού αν τον πετύχω κάπου θα του σπάσω τά μούτρα, πού αντί να ζητήσει συγγνώμη ,βγαίνει και μας δουλεύει μέ τήν βοήθεια των υποτακτικών δημοσιογραίσκων και μμε.Αποφασίστε και μήν πληρώνεται κανένας σέ κανένα ασφαλιστικό ταμείο για να δω τότε τι θά κάνουν και εάν εξαναγκασθούν να πάρουν μέτρα.Αλλά οταν κάνεις εγκλήματα και ο οχλος συνεχίζει να σέ θεωρεί ικανό ,τότε συνεχίζεις τίς μαλακίες και κάνεις καί τόν μάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση