GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια φωτογραφία στο μετρό του Λονδίνου...

...και κανείς δεν διαμαρτύρεται! .. Αγαπητό Press-gr, . Παραθέτω μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στο μετρό του Λονδίνου. Θεωρώ ότι η φωτογραφ...

...και κανείς δεν διαμαρτύρεται!

..

Αγαπητό Press-gr,

.



Παραθέτω μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στο μετρό του Λονδίνου. Θεωρώ ότι η φωτογραφία μιλάει από μόνη της. Η συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα, κυκλοφορεί πάνω από δύο μήνες στο σε ΟΛΟ το μετρό. Απορία; Δεν υπάρχει κάποιος επίσημος που να διαμαρτυρηθεί;

Είναι δυνατό να κυκλοφορεί τέτοια φωτογραφία για την Κύπρο; Μετά να μην διαμαρτυρόμαστε εαν οι Άγγλοι φωνάζουν τα κατεχόμενα, ήδη, Βόρεια Κύπρο. Και καλά εμείς, είμαστε οτι είμαστε. Οι Κύπριοι δεν έχουνε πρόβλημα με την συγκεκριμένη φωτογραφία;

Για όποιον ενδιαφέρεται ας κοιτάξει στην κάτωθι ιστοσελίδα: http://www.northcyprus.cc/

Προφανώς, έχουνε οικονομικά συμφέροντα οι Άγγλοι.Τώρα βέβαια είναι πολύ αργά, για άλλη μια φορά απλά αδιαφορούμε για ότι γίνεται εναντίον μας.

Η.Β.

--------

41 σχόλια

  1. Στα παπαριαμας η κυπρος.Ας το κοιταξει μονητης, κρατος ειναι ας ενδιαφερθει αυτη για τον εαυτοτης.Αρκετα εχουμε χρυσοπληρωσει τους κυπριους τοσα χρονια.Ολοιτους ειναι παμπλουτοι δεν υπαρχει ουτε ενας φτωχος κυπριος μπαινουν ελευθερα στα πανεπιστιμιαμας, τρωνε πεινουν τζαμπα αρκετα.Επιδη εχω παει στην κυπρο σας λεω μην τους κλαιτε καθολου τα παιρνουν απο παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεννήθηκαν πρίν δέκα περίπου χρόνια ταυτόχρονα με την γέννηση των blogs.
    Ονομάζονται Σχόλια και είναι απαραίτητο συνθετικό στοιχείο και αδερφάκι του συνόλου που μας είναι γνωστό ως Ανάρτηση.

    Αργότερα, επί κατοχής από το σώμα του Πορνέμπορα grsex, αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα προσωπικότητας όταν ήρθε σε επαφή με τον δύσμορφο κλώνο αδελφό του που είχε το όνομα Σπάμ. Μέτρα απαγωγής και εξολόθρευσης που κατά καιρούς εφαρμόστηκαν από το Πρεςς αλλά και άλλους κατά του Σπαμ, είχαν σαν αποτέλεσμα την παράπλευρη απώλεια και του αθώου και αμάχου Σχολίου.

    Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι για την τύχη των Σχολίων της Ανάρτησης και του Κειμένου, να ειδοποιήσει τις αναζητήσεις του Ελληνικού Ερυθρού "Β" (blogger).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα καταλάβατε τι συμβαίνει με την Κύπρο; Όταν σύσσωμη , σχεδόν, η Έλλάδα απέρριπτε το σχέδιο ΑΝΑΝ, κανείς δεν υπολόγιζε τι συντελείται στην Κύπρο, με την defacto διχοτόμηση; Και εν πάση περιπτώσει , ας αποφασίσουν οι ίδιοι οι Κύπριοι τι θα κάνουν. Δεν είναι θέμα της Ελλάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα καταλάβατε τι γίνεται στην Κύπρο; Όταν σύμπασα η Ελλάδα απέρριπτε το σχέδιο Ανάν, δεν καταλάβαινε ότι πάμε σε defacto διχοτόμηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν στα τέλη της δεκαετίας του '50 ΟΙ οι Κύπριοι ή μερικοί εξ αυτών, θυσιάζονταν και απογχονίζονταν για έννωση με την Ελλάδα, κάποιοι άλλοι έκαναν χρήση των Βρετανικών διαβατηρίων τους και έκαναν ταξιδάκια στην Αγγλία.
    Τα παιδιά τους σήμερα υποδέχονταν την γυναίκα του Blair στον Σύλογο ΕλληνοΚυπρίων γυναικών του Harringey με λουλούδια! ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ Τ/Κ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΓΗΣ!
    Αν περιμένης από αυτούς σώθηκες!!!
    Και κάτι άλλο!
    Είμαι πολλά χρόνια στο Λονδίνο και τους έχω μάθει καλά και τους Αγγλους (οι Άγγλοι είναι λυκόφιλοι και κοιτάνε πάντα το συμφέρον τους) και τους Κύπριους.
    Είμαστε Έλληνες και είναι Κύπριοι.
    Έτσι απλά! Άκουσέ με που στο λέω!
    N4 1BG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα καταλάβατε ότι οδηγούμαστε σε defacto διχοτόμηση της Κύπρου; Όταν σύμπασα η Ελλάδα απέρριπτε το σχέδιο ΑΝΑΝ , δεν το βλέπατε; Και εν πάση περιπτώσει , αφού δεν το έβλεπαν οι ίδιοι οι Κύπριοι, γιατί θα πρέπει το θέμα να απασχολεί εμάς , πριν από τους ίδιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιά Ελλάδα απέρριψε το Σχέδιο Ανάν βρε νούμερα;Ελλάδα είναι το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ;Γιατί μόνο αυτοί πήραν θέση κατά του Σχεδίου.ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ ήσαν υπέρ.
    Το Σχέδιο το απέρριψαν οι Κύπριοι και είχαν τους λόγους τους.Έκριναν τα υπερ και τα κατά και αποφασισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού έχουν αγοράσει τα μισά κατεχόμενα και κτίζουν Αγγλικές εταιρείες τι περιμένετε;
    Εδώ ο Ταλάτ ομολογεί ότι δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12:45 μμ

    pesta xrisostome . Gia tous kiprious eimaste "kalamarades" ektos kai an kapios tous peiraksi tote einai adelfia ellines. Arketa ferte kai tin ELDIK piso na teleionoume me ta lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσοι λένε ότι οι Κύπριοι και οι Έλληνες είναι 2 διαφορετικά πράγματα, είναι μεγάλοι(μα πολύ μεγάλοι) μαλάκες. Ξεχνάτε ότι τα κωλοχώρια απ'όπου κρατάει η σκούφια σας δεν ήταν κάποτε μέρος του Ελληνικού κράτους;(Κρήτη, Ιόνιοι νήσοι, Δωδεκάνησα, κτλ κτλ).

    Η Κύπρος είναι ένα νησί με Έλληνες που δεν πρόλαβε να ενωθεί με το κράτος της Ελλάδας. Έχουν τον ίδιο εθνικό ύμνο, την ίδια γλώσσα, θρησκεία και έθιμα, και την ίδια καταγωγή με τους πρώτους Έλληνες που κατέβηκαν σε αυτό που σήμερα ονομάζεται Ελλάδα.

    Γαιδούρια Νεοέλληνες σαν δεν μου ντρεπόσαστε λίγο.

    Γ. από Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. An eixamai apodextei to sxedio ANAN oloi eseis oi A(u)vanes twra dern 8a ipirxe 8ema na sizitoume auta pou sizitoume edw ili8ioi!

    Oso orismenes striou8okamiloi oi aplws dilei kai tresses edw 8eorwou oti i Kupros den mas afora kai oti assee auta ta 8emata ana ta lisoun oi Kuprioiu otan xasetai ta spitia sa edw xeftiles mi klaiatai kai na zitate voi8ia panivlakes Aunanes!
    Alla xehas oloi eseis pou tsafounates autes tis paparies exetai to diporto etoiimo Tourkosporoi!

    Kai den eimai Kiprios parepiptwntws! Opws esies den eista Ellines alla gia ftisimo Graikiloi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kai ti 8es re Malalka na se plirwsoun oi Kuprioi kiolas epeidei i Politikoi sou kanane tin Zurixh kai to Praxikopima malaka!
    Ti 8es twra na se plirosoune kai oi &nisio, ou !2nisioi, Oi Aigaiopelagites oi Makedones kai oi Kritikoi epidei tous upodextikes stin Patrida re TourkoAlvane Xwriati!

    Ouuuust Coglan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οσοι γραφουν οτι "αλλο Κυπριοι,αλλο Ελληνες" ειναι τουλαχιστον για γελια.Η Κυπρος ειναι Ελλαδα ειτε σας αρεσει ετε οχο.Και δεν ειναι ολοι οι Κυπριοι ωχαδερφιστες πλουσιοι οπως νομιζετε,φυσικα υπαρχουν πολλα κακα παραδειγματα,αλλα κι εμεις δεν εχουμε τους κολωνακιωτες,εκαλιωτες κι αλλους...συμπαθεις ψηφοφορους του συριζα?Οσο για την αφισα στο Λονδινο,απλα δειχνει οτι οι Αγγλοι ευνοουν παντα τη διχοτομηση,στα προτυπα του αγαπημενου τους διαιρει και βασιλευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γ. από Θεσσαλονίκη

    εχεις παει να υπηρετησεις στην πρασινη γραμμη?
    εαν δεν εχεις παει, μαθε αυτο
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υπηρετουν στην πρασινη γραμμη, και οχι οι κυπριοι

    οι κυπριοι υπηρετουν στην παφο και λεμεσσο, αναμεσα στις καφετεριες και στις τραπεζες τους

    Γαιδουρι εισαι και μακεδονας παναθεμα σε...δεν σεβεσε ουτε και τους προγονους σου...αλλα με τετοια μορφωση που εχεις, δυστυχως εχουμε χορτασει πολλους ανθελληνες σαν και εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εεεε....μήπως η αφίσα γραφει και τιμες?? Δεν έχω κλείσει ακόμα τιποτα για διακοπές και τελευταία στιγμή ολά είναι φωτιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τους ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ:
    - Οι Έλληνες της Βορείας Ηπείρου είναι ΑΛΒΑΝΟΙ
    - Οι Έλληνες της Ρωσίας και Γεωργίας είναι ΡΩΣΟΙ.
    - Οι Έλληνες της Κύπρου είναι ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΚΕΤΟ και ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ.
    - Οι Έλληνες της Αμερικής είναι ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.
    - Κατά τους Αθηναίους ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ οι Έλληνες της Μακεδονίας είναι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.
    - Κατά τους Θεσσαλονικείς ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ οι Αθηναίοι είναι ΑΛΒΑΝΟΙ.
    - Οι υπόλοιποι επαρχιώτες είναι ΒΛΑΧΟΙ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,
    Α)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
    Β)ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ
    ΚΥΠΡΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ
    ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΤΟΥΡΚΟΥ-ΑΓΓΛΟΥΣ,ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΕΓΗ/ΣΧΟΛΕΙΑ/ΔΟΥΛΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕ.
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΜΑΣ
    ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ [ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ]ΚΡΙΜΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,Η ΑΠΟΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.....
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μολις παει να γινει συζητηση το πρεςς σταματαει να ποσταρει σχολια, επομενως ειναι σαν να μας λεει "τον πουλο", οκ ρε παιδια, πολυ το καβαλησατε το καλαμι, καλη τυχη. Εγω παντως βαρεθηκα του κερατα αυτη την κατασταση, οταν καποια μερα το φτιαξετε, μπορει να γυρισω αν δεν εχω κολλησει αλλου, σ'αλλη πορτοκαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάντως εκεί που έχουν πάει οι τιμές στην Ελλάδα, η Βόρεια Κύπρος είναι μια πολύ καλή ιδέα για διακοπές. Οι τιμές είναι τσάμπα.
    Με βλέπω να παίρνω αερολανάκι για Ισταμπούλ και μετά πτήση για Lefkosa και καλές διακοπές κορόιδα πατριώτες που μένετε Ελλάδα και πληρώνετε τον κούκο αηδόνια στον κάθε πονηρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. kipros kai ellada prepei na katalaboun pos prepei na diafimistoun sto exoteriko kai na epireazoun psixologika tous pelates tous kathe xrono kai kathe mina. i tourkiai distixos to katalabe poio grigora.kipros kai ellada einai ena asxeta an oi kiprioi politikoi kai ta media tous itan poulimena kai thelane na min ginei i enosi me tin ellada. tora oi kiprioi epeidi ladothike to stomaxi tous blepoun tin ellada san allo kratos kai oxi san elliniko. auto toulaxistono simbainei sto exoteriko opou zo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Το σχόλιο σας έχει αποθηκευτεί και θα είναι ορατό μετά την έγκριση του ιδιοκτήτη του ιστολογίου."

    kala eimastai me ta kala mas?
    einai dinaton?
    oust palioxountikoi ellines politikoi
    katagiozides pou fobisatai ta paideia tou internet.
    ta paideia sas ithela naxera ti tha skeftontai gia sas... alla tah ginoun poio malakismena apo esas etsi kialios kai den tah skeftontai...
    oust oust sapiles

    nikos sydney

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Oi kiprioi einai megalo kafroi. Emas tous Ellines den mas pane katholou. Mas glifoun mono otan mas xreiazodai. Epeidh kai ego tous ezisa stin Aglia polla xronia, opote ginotan kati pou isos na tous empleke se polemo, oloi erxodan stin Aglia min pane fadaroi.
    Theloun tin ipostiriksi mas mono se amidika themata. Oikonomika giati theloun na einai aneksartitoi?
    As tous paroun oi tourkoi na telionoume tous vezevegosporous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. εγω δεν είδα να γράφει τουρκική κύπρο. βόρεια γράφει. κι όταν σύντομα ελπίζω ενωθούν, πάλι βόρεια θα προσδιορίζεται γεωγραφικά. Ο τσιπρα-μαν κάτι πήγε να πεί αλλά το είπε μισό. είπε κάτι σαν, να αφήσει ο διεθνής παράγοντας ακηδεμόνευτους τους κυπρίους να τα βρούν μόνοι τους.
    Και φαντάζομαι φυσικά ότι ενοούσε και την ελλάδα. και τουρκία και αγγλία κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 1. ato pou nomizoun oloi pos oi kiprioi einai oloi leftades den to katalavenw. iparxei kai edw ftoxos kosmos-pantou iparxei. apla merikoi kiprioi thn exoun dei kapos me ta prota lefta pou vgazoun-giafto kai iparxoun toses mercedes,bmw ktl (ena paradigma)
    2. spoudazw londino kai tetiou eidous diafimiseis einia sinithismeno fenomeno. iparxoun pantou, se leoforia, metro ktl. ti mporoume omos na kanoume? oi aggloi exoun simferonta, den skeftontai opos emeis. pernoun lefta apo tous tourkous-aftes oi diafimiseis tous apoferoun kerdoi. oti kai na tous peis den tous niazei. gia aftous ta katexomena onomazontai "North Cyprus". otan tous les pos eisai apo kipro, se rotane an apo pia meria eisai. siga na mhn alla3oun thn nootropia tous gia emas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν υπάρχουν Έλληνες και Κύπριοι, υπάρχουν Ελλαδίτες και Κύπριοι, όλοι Έλληνες. Επειδή μερικοί από σας είχατε περίεργα συναπαντήματα με συγκεκριμένους Κυπρίους, δεν τους κάνει ξένους ή οτιδήποτε. Αν είναι έτσι, να αρχίσω να λέω τα ίδια για Κρητικούς, Μακεδόνες, Πελοποννήσιους κτλ. «Καλαμαράς» είναι ο γραφέας και σημαίνει «μορφωμένος», και πολύ αμφιβάλλω αν χρησιμοποιείται υποτιμητικά. Και όλα αυτά είναι λόγια Κύπριου, όχι Ελλαδίτη.

    Μήπως να ασχοληθεί και η Θεσσαλονίκη μόνη της με το Σκοπιανό; Ή πρέπει να γίνει και εκείνη ανεξάρτητο κράτος για να ασχοληθεί μόνη της, επειδή μερικοί βαριούνται; Όλοι εσείς που βαρεθήκατε, αν ενοχλείστε με την Κύπρο, σταματήστε να ασχολείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αν δεν τοέχετε καταλάβει τα αδέλφια μας οι Κύπριοι, με το ΌΧΙ στο δημοψήφισμα επέλεξαν την διχοτόμηση με τους όρους που επέβαλε η Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οσο δεν λυνετε το κυπριακο, τετοιες αφισες θα βγαινουν ολο και συχνοτερα. Πιστευω οτι χωρις λυση καποια στιγμη μελλοντικα θα αρχισουν οι χωρες μια μετα την αλλη να αναγνωριζουν την "Δημοκρατια της βορεια Κυπρου".
    Οποτε η ελληνοκυπριακη πλευρα εχει δυο επιλογες. Η συμβιβαζεται και εχουμε διζωνικο κρατος, η δεν αποδεχετε καμια λυση και παμε σε οριστικη διχοτομηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ολα με τη σειρά τους αδέλφια...
    Πρώτα θα σφαχτούν οι ΤΟύρκοι μεταξύ τους: Κεμαλικοί και Ισλαμιστές.
    Μετά θα γίνει το Κουρδικό κράτος.
    Έπειτα θα λυθεί το Κυπριακό.
    Μπορεί όλα αυτά να γίνουν σε είκοσι χρόνια, αλλά θα γίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ.ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ;;;
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. οι εργαζόμενοι της κύπρου έλληνες και το΄τρκοι πρέπει να ρ'ιξουν το τοίχος της διχοτ'ομησης πηγαινοερχόμενοι από δω και από εκεί και με οποιο τρόπο μπορούνε.Οι έλληνες και οι τούρκοι εργζόμενοι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα,σε αντίθεση με τη χούντα της τουρκίας και τους πλούσιους εν ελλάδι που με αυτούς έχουμε να χωρίσουμε πολλά.,Πρέπει να οργανωθούμε και να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο στον εκδημοκρατισμό του φασιστικού κράτους της τουρκίας για να σταματήσουνε κάποτε οι εξοπλισμοί.Μέχρι τότε όπλα από τη ρωσία που λέει και ο λιακόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΕΡΕΤΑ ΗΣΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΙΛΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΕΛΙΝΕΣ.ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΙ.ΘΑ ΨΟΦΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΠΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΤΕ ΤΑΜΠΕΛΙΔΕΣ. ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΙΣ ΑΛΒΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε Αλβανέ πόσους καμπινέδες έχεις καθαρίσει;

    Ουστ από δω χάμω που θα μας πεις ρατσιστές και τεμπέληδες. Να ξέρες και ορθογραφία τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είμαι 3,5 χρόνια στην Κύπρο (όπως και χιλιάδες άλλοι που έφυγαν από Ελλάδα για κάτι καλύτερο από τα 700 ευρώ το μήνα) και έχω να πω ότι οι περισσότεροι Κύπριοι είναι και αισθάνονται Έλληνες.
    Έχουν τον ίδιο εθνικό ύμνο, έχουν την 28η Οκτωβρίου και 25η Μαρτίου ως εθνικές γιορτές και η ελληνική σημαία κυματίζει σε όλα τα σχολεία, στάδια, δημαρχεία και πολλά σπίτια.
    Όσον αφορά τα ³κλεμμένα³, η Κύπρος ανέλαβε την ανοικοδόμηση της καμένης Αρτέμιδας με κόστος 8 εκατομύρια ευρώ. Ναι, υπάρχουν κομπλεξικοί και νεόπλουτοι, αλλά δεν μπορούμε να βρίζουμε και να τους κατηγορούμε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 8 Ιούλιος 2008 10:10 μμ
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΤΑΦΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ,ΕΚΕΙ ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΔΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν υπάρχουν Έλληνες και Κύπριοι, υπάρχουν Ελλαδίτες και Κύπριοι, ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Υ/Γ. Με το να αλληλοτρωγόμαστε (Ελλαδίτες και Έλληνες της Κύπρου) κερδίζουμε κάτι;

    Υ/Γ. 2ο Όσοι βρίζουν τους Κυπρίους που απέρριψαν το Σχ. Ανάν, ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ;

    Υ/Γ. 3ο Για το πόσο μ@λ@κες είμαστε που βγάλαμε ένα πρόεδρο που θα μας φέρει ξανά το Σχέδιο ΣΥΜΦΩΝΩ.

    Υ/Γ. 4ο Μήπως όλοι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας υπήρξαν υποδείγματα ΕΝΤΙΜΩΝ και ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ πολιτικών;

    Ευχαριστώ,
    ένας Έλλην Κύπριος
    (και αυτό το Έλλην δεν το χαρίζω σε κανένα ψωνισμένο Αθηναίο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν υπάρχουν Έλληνες και Κύπριοι, υπάρχουν Ελλαδίτες και Κύπριοι, όλοι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Στην Κύπρο ζουν και εργάζονται 15.000 Ελλαδίτες, οι οποίοι νιώθουν τον τόπο αυτό Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιατί θέλουν μερικοί να μικραίνουν την Ελλάδα;Στη κύπρο είναι καλύτερα οικονομικά να ζείς γιατί οι κυβερνήσεις δεν πέρνουν μίζες και κατακλέβουν το δημόσιο.Ο κόσμος δεν γεμίζει κάθε βράδυ τα μπουζούκια και τα πρωινα τα καφέ.Δεν έχει μαζευτεί ο μισός πλυθησμός και πλέον της χώρας στιβαγμένος σε λίγα χιλιόμετρα(πως να βρεις δουλεια;).Οι τελευταίες κυβερνήσεις ήταν η καθε μία τριών διαφορετικων ιδεολογιών, δεξιά κέντρο και αριστερά ,και στο κάτω κάτω μέχρι και στο ποδόσφαιρο δεν πάιρνει το πρωτάθλημα καθε χρόνο η ίδιά ομάδα.Αυτό θα πεί υγεία καο όχι στασιμότιτα.Τώρα στο θέμα εαν ο κύπριος είναι ελληνας.Δηλαδή τι θέλουν να μας πούν μερικοι ότι ειναι κατευθειαν απογονοι του Περικλή και του Λεωνίδα.Ελληνας είναι η γλώσσα, η σκέψη, το φιλότιμο, ο τρόπος ζωής, το εξω καρδιά, η αξια της οικογένειας, η λεβεντιά και όλα τα υπόλοιπα ιδανικά και αξίες που καθορίζουν τον έλληνα.για αυτό μην μικραίνεται την ελλάδα.και στο κάτω κάτω η κύπρος πλήρωσε την αγαπη της για την ελλαδα μένοντας μισή.εγω ντρέπομε για την κατάντια της σημερινης ελλαδας και των γενικότερα πολλων [ελληνων] της Αθήνας περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση