GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περνά περνά η μέλισσα...στη Μακεδονία!

. Πώς η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος ανέχεται τη "Μacedonia"!! . Από το gkaratheodoris.blogspot.com Η Ο.Μ.Σ.Ε. είναι...

.
Πώς η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος ανέχεται τη "Μacedonia"!!
.



Η Ο.Μ.Σ.Ε. είναι μέλος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Οργανώσεων μαζί με χώρες όπως η Αλβανία, η Τουρκία και η "Δημοκρατία της Μακεδονίας"! Είναι μια παλιά ιστορία, η οποία πέρυσι από έναν ανώνυμο είχε ξεκινήσει μια διαμαρτυρία. Τότε η Ο.Μ.Σ.Ε. μας είχε απαντήσει:



"Αγαπητοί κύριοι ,

όταν η Ο.Μ.Σ.Ε. έκανε αίτηση για να γίνει μέλος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Οργανώσεων, η fYROM ήταν ήδη μέλος με το όνομα που αναφέρετε. Επομένως δυνατότητα παρέμβασης ή διαμαρτυρίας δεν είχαμε. Προφανώς δε μας αφήνει αδιάφορους το θέμα της ονομασίας αλλά θα συμφωνήσετε ότι υπερβαίνει την αρμοδιότητα της Ο.Μ.Σ.Ε. και για μας έχει αξία η συμμετοχή μας στην Βαλκανική Ομοσπονδία.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Από το γραφείο της Ο.Μ.Σ.Ε."

Εμείς όμως δεν το βάζουμε κάτω. Πρόσφατα η Ο.Μ.Σ.Ε. απέκτησε νέο πρόεδρο. Καλώ όλους τους φίλους και συμπαραστάτες στην προστασία της τιμής της Μακεδονίας μας να τους διαμαρτυρηθούμε. Πέρα από τα συμφέροντα που ισχυρίζονται ότι έχουν. Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την αδράνεια της Ο.Μ.Σ.Ε. και την κάνουμε δημόσια προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για την αλλαγή του ονόματος σε F.Y.R.O.M. Περισσότερα εδώ

-------------------------------------------

7 σχόλια

  1. Να ασχοληθούμε με αυτά όταν δεν θα είναι φλέγοντα θέματα στην επικαιρότητα;

    Κατάργηση διαιτησίας κατά παράβαση του Συντάγματος των Διεθνών συμβάσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Σήμερα ΚΑΙ αύριο.

    Τι "νέο χούι" είναι αυτό που κάθε φορά που ανακύπτει ένα φλέγον ζήτημα, να θυμόσαστε μερικοί "τυχαία" μικρά χρονίζοντα γνωστά και ανεπίκαιρα άλλα ζητήματα σκεπάζοντας το καυτό και επίκαιρο;

    Νομίζετε ότι δεν φαίνεται "το παιχνίδι" σας; ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταματήστε επιτέλους το φασισμό. Σταματήστε τις επιθέσεις και τις πιέσεις σε φυσικά και νομικά πρόσωπα που αποδέχονται ή ανέχονται ή που σε τελική ανάλυση δεν μπορούν να αλλάξουν το όνομα Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας εχετε ζαλισει τον ερωτα Μακεδονομαχοι. Λες και ειναι χωραφι σας η Μακεδονια. Παρτε το χαμπαρι ρε...η Μακεδονια δεν ειναι μονο δικια σας. Η μιση ειναι εκτος ελλαδος. Φελοι! Γελαει ολη η ευρωπη με τα καραγκιοζιλικια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι είναι εκτός τόπου και χρόνου όπως φαίνεται! Εμείς συνεχίζουμε μέχρι τη τελική δικαίωση!!

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ-ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11:39 kai KOPTO-PAPTH!

    TO PAIXNIDI TWRA ARXIZEI!

    H MAKEDONIA EINAI ELLHNIKH

    KAI H SLAVOTSOBANARIA SAS BOULGARIKH.

    ANTE TWPA FWRA TO XOUNTZO-FESI KAI ETOIMASTITAI NA FATE KAI THN EPOMENH BETo_KLOTSIA!

    XEFYTILA EXETAI GINEI SE OLO TO KOSMO PE ME TA pseutoMAcedonitika SLABO-XOUNTZO-KARNABALIA SAS!

    RE SLAVOTRAGOI BALTETO RE LAMOGIA KALA STO MYALOUDAKI SAS

    ELLHNIKH HTANE! ELLHNIKH PANTA 8ANAI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προτείνω να μαζέψουμε όλους τους δικούς μας ακραίους "εθνικοσοσιαλιστάς πατριώτας" μακεδονομαλάκες, όλους τους σκοπιανούς ακραίους "εθνικοσοσιαλιστάς πατριώτας" μακεδονομαλάκες και να τους βρούμε ένα νησάκι ξεχασμένο κάπου στον ειρηνικό να πάνε να μαλακίζονται με την ησυχία τους. Μην τους διακόπτουμε κιόλας. Ας το ονομάσουν και εθνικοσοσιαλιστική φασιστομακεδονία, χεστήκαμε. Να βάλουν και το αστέρι μαζί με την σβάστικα και να πάν' να γαμηθούν. Θα απαλλαγούμε επιτέλους από τους ψυχοπαθείς παράφρονες μεγίστους Αλεξάνδρους ένθεν κα κείθεν. Ε, α σιχτίρ πια! Μας τάκαναν τούμπανο οι μεν και οι δε! Παράφρονες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:52

    Esena ta peri makedonias den se endiaferoun....TO MELI se travi3e edw mou fainetai...


    Krima gia sena omws einai pragamtiko meli kai oxi kwdikos gia Siemens!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση