GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καημένο μου ποδήλατο…

Η περιπέτεια της Φ. Πιπιλή στο Ρέθυμνο, η επιστολή της, η απάντηση του δημάρχου και η ...απολογία του υπαιτίου! . Από το http://anemologite...

Η περιπέτεια της Φ. Πιπιλή στο Ρέθυμνο, η επιστολή της, η απάντηση του δημάρχου και η ...απολογία του υπαιτίου!
.
ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
.
Μια πρόσφατη περιπέτεια της στο Ρέθυμνο περιέγραφε τόσο σε επιστολή της στην εφημερίδα ”Ρεθεμνιώτικα Νέα” αλλά και σε αθηναικές εφημερίδες, όσο και σε εμφάνιση της σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή στο MEGA, η βουλευτής (και δημοσιογράφος) Φωτεινή Πιπιλή. Ενδεχομένως και σε άλλα μέσα που εγώ δεν είχα την ευκαιρία να δώ. Η περιπέτεια της βουλευτού, δημοσιεύεται και στο blog της.
Φυσικά πρώτη καταδικάζω συμπεριφορές όπως αυτήν που η κ.Πιπιλή αναφέρει και γνωρίζω πολύ καλά πόσο αρνητικές επιπτώσεις έχουν για τον τόπο στον οποίο διαδραματίζονται. Μου είναι αδιάφορο αν η συμπεριφορά αυτή έχει αποδέκτη έναν κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο ή οποιοδήποτε άλλο επισκέπτη μιας πόλης.
Κανείς στο Ρέθυμνο σήμερα δεν ένοιωσε όμορφα από την δημοσιοποίηση του περιστατικού, όχι επειδή δημοσιοποιήθηκε αλλά επειδή συνέβη, στο μέτρο που συνέβη. Τα μηνύματα που πήραμε στην εφημερίδα ήταν πολλά. Μηνύματα προβληματισμού… Το γεγονός φάνταζε σε όλους υπερβολικό σε ότι αφορά την ολότητα του. Χωρίς να αμφισβητείται η κ.Πιπιλή φαινόταν απίστευτο ότι δεν εμφανίστηκε κανείς Ρεθυμνιώτης, από τους σαράντα περίπου παρόντες όπως η ίδια υποστηρίζει, διατεθειμένος να δείξει ότι αυτή η πόλη έχει φιλότιμο, αξιοπρέπεια, τσίπα.

Βέβαια, ο αντίλογος ήρθε εντός της ημέρας με επιστολές στην εφημερίδα “Ρεθεμνιώτικα Νέα” και τον δημοσιεύω και εδώ. Όπως και να’χει, ζητώ προσωπικά συγγνώμη από την πολίτη Φωτεινή Πιπιλή, όχι ως Ρεθυνμνιώτισσα γιατί δεν είμαι, αλλά ως πολίτης που ζω και εργάζομαι στην πόλη αυτή και με την επισήμανση ότι μέσα στα αρνητικά του Ρεθύμνου και των Ρεθυμνιωτών υπάρχουν πολλές ομορφιές και πάρα πολλές αρετές που εγώ έχω διαπιστώσει στα πέντε χρόνια παραμονής μου εδώ. Θέλω να πιστεύω ότι η εμπειρία της, οπως την περιγράφει η ίδια διότι ο υπαίτιος παρακάτω άλλα αναφέρει, ήταν ένα τυχαίο περιστατικό, μια σύμπτωση …. Στο Ρέθυμνο την προσκαλώ εγώ, να της γνωρίσω τις πραγματικά αρνητικές διαστάσεις αλλά και τις πραγματικά θετικές της πόλης, που είναι πολύ περισσότερες.

------------------------------------------------

41 σχόλια

  1. Για την Λεβεντογεννα Κρητη δεν πρεπει και δεν μπορει να μιλα Κανεις ,ποσο μαλλον η κυρια Πιπιπι.Αυτα μπορουν να συμβουν οπουδηποτε στην Ελλαδα.Βεβαια ο Δημαρχος εστειλε επιστολη γιατι ηταν η κυρια πιπιπι.Αληθεια,μιας και την πληρωνουμε,τι εχει προσφερει στον τοπο και το σημαντικωτερο,πως ανεβηκε? Η λεξη παντοφλες-Εθναρχης, τις λεει κατι ?Ειμαστε "Ζωα" που δινουμε σημασια σε ατομα σαν τη καθε εν λογω "κυρια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ειναι τα Κρητικατσια, παλληκαρια της φακης. Τζαμπα μαγκες, γνωστη φαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eimai podilatis, k pezos opws k pasokos!!! ALLA..edw h pipili einai 100% SWSTI k exei dikio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγα τη λεβεντογεννα κρητη Καναρη. Κουραδομαγκες ειστε αλλα βρηκες την ευκαιρια να κανεις πολιτικη επειδη ηταν η Πιπιλη. Συνηθης τακτικη των Πασοκων. Αντι να κοιταξεις την ουσια του θεματος το γυρισες σε αντι-ΝΔ μενος διοτι εισαι βαμενος και φανατικος. Καφρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλακα Καναρη δεν ειναι αναγκη να λες οτι εισαι ΖΩΟ, το καταλαβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xaxaxaxaxaxaxa poli plaka exete! (OLOI)..

    kala ekane i pipi kai ta ipe.. endexomenos na ta exoun pei kai ali ala thaftikan logo anonimias :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δημαρχος το γυρισε και αυτος σε πολιτικα και βρηκε την ευκαιρια να ζητησει την αυξηση των αστυνομικων δυναμεων λες και αυτο ηταν το προβλημα στο συγκεκριμμενο γεγονος, ο δε θυτης δημοσιευσε μια επιστολη γραμμενη απο δικηγορο και αρνειται τα παντα κανοντας το ασπρο-μαυρο. Ωραια μπουμπουκια και οι δυο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ειναι ρε ο δημαρχος που εκανε ερευνα? Αστυνομος? Προφανως προσπαθησε να βρει στοιχεια που θα του επετρεπαν να θαψει το θεμα η και να τα χωσει στη Πιπιλη για δυσφημηση της αγνης πολης του. Δεν τα καταφερε και επρεπε να ντρεπεται που αντι να ζητησει ΑΠΛΩΣ συγγνωμη για λογαριασμο του ασεβεστατου πολιτη που αντιπροσωπευει, προσπαθησε να πολιτικολογησει. Ολο πονηραδα οι ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΖΟΙ!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ

    Προσέχετε που παρκάρετε και που σταθμεύετε! Αποφύγετε την προσέγγιση σε σημεία που πιθανόν να κινείται η Τούλα.

    Δε φτάνει που θα πέσει πάνω σας η Πιπιπή, θα μας ζαλίσει και τα @@ μετά για το "βαβά" που έπαθε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κάτι δε "δένει" σε αυτά που μας λέει η κ. Πιπιλή. Δεν υπάρχει άλλος αυτήκοος να κάνει ανάρτηση του τι ακριβώς έχει συμβεί, εκτός από τους δυο "αντίδικους";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε ηλιθιε @4.28 αφου ο Δημαρχος εκανε ερευνα και παραδεχθηκε οτι επρεπε να ζητηθει συγγνωμη. Εσενα ρε κολοΠασοκε για τι δεν σε φτανει αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βγηκαν και τα μουνοπανα BLOOPERS να απλωσουν τα μουνοπανα τους. Αντε γαμηθειτε κοπροσκυλα ανααρχοαριστερο-ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απόλυτα πιστεύω την Κυρία Πιπιλή. Έχουν την εντύπωση,οι κύριοι αυτοί ότι είναι παντοδύναμοι.Λυπάμαι για την συμπεριφορά τουςΘέλουν και τους επισκέπτες για να τους αφήνουν τα χρήματά τους αλλά προς Θεού μη τους θίξεις τα καλώς για αυτούς κακώς κατά γενικήν ομολογία συμφέροντα.
    Πώς να προοδεύσει αυτός ο τόπος όταν τέτοιες συμπεριφορές προέρχονται και από άτομα νεαρά.
    Πόσο λυπάμαι,Θεέ μου,όχι μόνο για αυτά που βλέπουμε και ακούμε ότι συμβαίνουν,αλλά πιο πολύ που δεν υπάρχει Ελπίδα να καλυτερεύσουν τα πράγματα. Πόσο απογοητευμένη νιώθω όταν ,μετά οπό ταξίδι έξω από την χώρα έρχομαι πάλι να αντιμετωπίσω αυτό το μπάχαλο,αυτή την χωριάτικη νοοτροπία,ανθρώπων αταξίδευτων,που δεν έχουν δει πώς λειτουργεί ένα ανεπτυγμένο Κράτος.
    Πόσο απογοητευμένη νιώθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. mia protasi tha kano kai an piasei epiase:

    tha eixe pio endiaferon an ta sxolia ginontan kateftheian sto blog tis pipili, gia na sigoureftoume oti tha parei to minima i idia. an k einai amfivolo pos tha to parei... vlepete oi politikoi mas zoune o kathenas sto diko tou parallilo sympan...

    just a thought though...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν πέσεις οδηγόντας σε σταθμευμένο όχημα ευθύνεσαι εσύ. Ακόμα και αν αυτό είναι σταθμευμένο στη μέση του δρόμου. Στην περίπτωση του πεζού που πέφτει πάνω στο σταθμευμένο όχημα, γιατί να φταίει το όχημα? Μήπως επειδή ο πεζός είναι η κυρία Πιπιλή που είναι και βουλευτής και έχει και μακρόχρονη θητεία στα ΜΜΕ?

    Έχει αναρωτηθεί η κυρία Πιπιλή μήπως η αδιαφορία και η σιωπή των παρισταμένων ήταν επιλεκτική? Όπως επιλεκτική είναι και η ευαισθησία πολιτικών και δημοσιογράφων για άλλα πιο σοβαρά θέματα.

    Γενικά πάντως πλάκα είχε το σκηνικό. Λίγο μου θύμισε σκηνή από ελληνική βιντεο-ταινία: "Μα ποιος ηλίθιος φύτεψε δέντρα πάνω στο πεζοδρόμιο?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 4.45
    ε αφού δεν είπε τίποτα γι αυτά που γράφεις όταν κτύπησε το χέρι της να μη ξαναμιλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Edw pou ta leme kai blaxader eimastai kai oi pio polloi kai anagogoi kai pseutotsaboukades eimastai!
    To epipedo politismou stin kathimerinotita eina MHDEN!

    kai pou na pas se DHMOSIA YPHRESIA kai taraxeis to proini frapedaki kai tsigaria tou Kuriou Ypalilou!
    Me to skatoftiaro tha se parei!

    Den Simpatho kai toso tin Pipili alla kai i periptosi pou anadikneiei einai ALHTHINH!

    Oso gia ton Dhmarxo kai tin Kura katina tou Kosmimatopoleiou...einai GNWSTES EIKONES....


    Kai kati allo! Anti gia Rethymno tha mporouse na einai A8HNA, PTRA, THESSALONIKI, LARISSA!!!

    Auti einai i PIKRH ali8eia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σίγά τα αυγά κυρία Πιπιλή .Που νόμιζες ότι ήσουν εκεί που σε ξέρουν και τρέχουν να σε γλύψουν ;
    Τι νόμιζες ότι θα ερχόταν να σε ζητήσουν ρουσφέτι ,κανένα διορισμό ,κανένα κρεβάτι στο νοσοκομείο;΄Δεν ήξερες ότι όταν δεν είσαι επώνυμη δεν σε υπολογίζει κανένας .Όλη η αξία σου κυρία Πιπιλή είναι η καρέκλα που κατέχεις, όταν κατέβεις από την καρέκλα τότε βλέπεις το πραγματικό σου μπόϊ, τότε βλέπεις την αλήθεια. Κάνε συχνά τέτοια ταξίδια κυρία Πιπιλή και εσύ και όλοι σας οι βουλευτές ,σας κάνει καλό για να καταλάβετε την πραγματικότητα ,όσοι βέβαια μπορείτε να την καταλάβετε.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κ. Πιπιλή φτάσατε σε αυτήν την ηλικία και ακόμη δεν πήρατε χαμπάρι τι συμβαίνει με αυτό το νησί και τους ανθρώπους του?

    Σε αυτό το νησί όχι διακοπές αλλά ούτε υπερπτήση με αεροπλάνο δεν συνίσταται γιατί υπάρχει κίνδυνος να συμβεί κάτι, να γίνει αναγκαστική προσγείωση και να κινδυνέψει ο άτυχος ταξιδιώτης να γνωριστεί από κοντά με τους γηγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παρακαλείται ο αρχιερεύς και μέγας μάγιστρος του γονυπετούς αέναου πεοθηλασμού 4.25 & 5.38
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    6:42

    Για σενα αγαπη μου

    Bloopers o πούτσοs μου μικρόφωνο
    τα αρχίδια μου ηχεία
    τα έβαλα στον κώλο σου
    να κάνειs συναυλία!
    7 Μάϊος 2008 7:34 μμ

    να ακολουθήσει τις υπερκείμενες οδηγίες για να τη βρεί γιά μία ακόμη φορά (as usual που λένε και στο Washington State)
    Ευχαριστούμε θερμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  23. Μια "αφιερωσούλα"
    σε όσους προσπαθούν με σεντόνια και άσχετα "σχόλια" να δημιουργήσουν πρόβλημα στο πρεςς και σε όσους το επισκεπτόμαστε σεβόμενοι το θέμα της κάθε ανάρτησης.

    Στην προκειμένη περίπτωση, το "χαρίζουμε" στον 5.42.

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κυρία Πιπιλή
    Έχω ιδίαν γνώμη ότι δεν συγκρατείτε τα νεύρα σας και εύκολα γκαρίζετε με το παραμικρό.

    Θα σας θυμίσω ένα παλιό επεισόδιο που ήμουν μάρτυς.

    Πριν επτά (περίπου;)χρόνια επέστρεφα από την Κεφαλονιά στην Αθήνα με Ολυμπιακή.
    Καθόμουν πρς τις τελευταίες θέσεις.Απέναντί μου καθόταν ο Μάκης Αρσένης , απλός βουλευτής τοτε,με την σύζυγό του.
    Λίγο πριν την απογείωση μπαίνει στο αεροπλάνο μια κοντούλα , μεσήληξ κυρία που συνόδευε ένα κοριτσάκι .
    Δεν σας γνώρισα κυρία Πιπιλή μου , χωρίς το μακιγιάζ που σας βάζουν στα κανάλια.
    Μόλις μπήκατε μέσα αρχίσατε να γκαρίζετε απρεπέστατα εναντίον του Μάκη Αρσένη επειδή για κάποιο λόγο σας ταλαιπώρησε η Ολυμπιακή .
    Στο τέλος αδιαφορόντας αν ενεχλείτε τους υπολοίπους επιβάτες βγάλατε το ρεφραίν :
    ''Αυτό το μπορδέλο πρέπει να κλείσει''.

    Μεγάλη γυναίκα είστε , ηρεμίστε .


    Φ.Τ.
    Φισκάρδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 4.01
    Keep Walking , Geoffrey .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποια λεβεντογεννα ρε φιλε;
    Αυτη που ριχνει βολες κατα ριπας, στους χωροφυλακες που πανε να κανουν τη δουλεια τους; Δηλαδη να πιασουν καμμια φυτεια, η να τσιμπησουν τον καλλιεργητη;
    Η αυτη, που με το προσωπο καποιων μεγαλοβολευτων, παρεχουν υποστηριξη και καλυψη στους παραπανω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 7.08

    Από ευγένεια.
    Για να μην τρομάξουμε.

    Εχω όμως νομίζω μια περιγραφή εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΛΕΩΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΧΕΣΤΕΣ ,ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ποιά λεβεντογέννα ρε ζώα κρητικοί; Που η λεβεντιά σας ακούγεται μόνο σε ότι έχει να κάνει με παρανομίες και παιχνίδια κουμπάρων μεταξύ τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μια ακομα χαζη οδηγος που τρακαρε μονη της και φωναζει κι απο πανω!! Ευτυχως που δεν ηταν με αυτοκινητο ..αλλιως μπορει να επεφτε πανω σε κολωνα.
    Συμφωνα με την ασφαλιστικη ο παρκαρισμενος πρεπει να κανει δηλωση αν του εκανε ζημια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ
    ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΑΠΟ
    ΕΝΑ ΠΕΛΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
    ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ.
    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΕΔΕΙΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΝ ΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΤΑΝ...
    "ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ
    ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ..."
    Η ΔΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ
    ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ...

    ΤΑΣΟΣΟ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΠΑΝΕ ΜΩΡΕ ΤΟ ΠΙΠΙΛΙ ΤΣΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΗΣΕ ΤΟ ΜΠΙΣΙΚΛΕΤΙ ΤΟΥ ΜΙΧΕΛΗ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΓΟΥΟΡΜΙΝΓΚ ΤΣΕ ΤΣΙ ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ . ΠΑΡΕ ΜΩΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ ΝΤΙΖΕΛ , ΒΑΛΕ ΜΩΡΕ ΒΕΝΖΙΝΑ ΤΣΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΤΣΙΝΓΚ . ΖΙΑ ΘΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΙΠΙΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΑΠΑΝΟΥ .


    ΣΤΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΙΠΙΛΗ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ??? ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΟΔΙΑΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΦΕΝΤΡΑΣ ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΒΛΑΖΟΖΩΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΙΓΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ . ΗΗΗΗΗΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έ ρέ, Πολιτισμός "λαού" !!

    Άντε μετά, με τέτοιους "πολίτες", να κάνεις κράτος δικαίου !!

    Δυό εμφανώς προβληματικοί, (μιά αργόσχολη υστερική και ένας αργόσχολος κουραδόμαγκας), τσακώνονται, ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ, σέ ένα σιτσιλιάνικο περιβάλλον.
    -Διάφοροι απονευρωμένοι αργόσχολοι ανίκανοι, κάθονται, κοιτάζουν, καί χαβαλεδιάζουν,
    - Διάφορες αργόσχολες πορδές πετάγονται νά παρεμβούν στό σοβαρό αυτό "ζήτημα", (Δήμαρχος, Δημοσιογράφα).
    -Αργόσχολα (απόντα γιά τα σοβαρά θέματα), Κανάλια, (MEGA), αναλύουν τίς ψυχοκοινωνικές παραμέτρους,
    -Αργόσχολοι Μπλογκοσχολιαστές επεμβαίνουν (εδώ είμαι εγώ), να διευθετήσουν τήν κατάσταση !

    Έ ρέ, Πολιτισμός !!

    Φατάχ - Χαμάς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΚΑΡΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΦΟΡΑΔΑ [ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΦΚΙΑΣΙΔΩΤΗ], ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ;
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ .
    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΘΕΛΕ Η ΚΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αντε ρε ζώα που θα πιάσετε και τη Κρήτη στο στόμα σας.

    Όταν στη Κνωσσό είχαμε ανσανσέρ και spa, στην Ακρόπολη είχατε πουρνάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "Αντε ρε ζώα που θα πιάσετε και τη Κρήτη στο στόμα σας.

    Όταν στη Κνωσσό είχαμε ανσανσέρ και spa, στην Ακρόπολη είχατε πουρνάρια.":

    Σωστ(ότατ)όόόός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @31 Ιούλιος 2008 4:43 μμ:

    Ti mas les kyra mou? Aeinte sta Pajisia sou, karavlaxa, pou tha mas peis oti eimaste eparxiotisa, aeinte fkiakse kana moussaka kai plyne meta ta swvraka kai tis kaltses tou Thrasyvoula antra sou kai tou Mpouli giou sou, aei sto diaolo, mori karakalntaka! Ekso p...i ap 'thn paraga (po elege kai h makaritissa i Malvina, theos sxores 'tin), lougres, ekthylikevmenoi, malaperdes, evro-peh eks Andritsainas kai Zaxaros, kolo-polypolitismenoi, evroxasxakes pou tha mas peite ti na kanoume, katastrofeis kai karkinoi tis xoras mas, oust, aei sto diaolo, sti Merkel, sto Sarkozi, ton pousti Brown kai pio pera; Antartiko tora, reeeeee!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "Edw pou ta leme kai blaxader eimastai kai oi pio polloi kai anagogoi kai pseutotsaboukades eimastai!" - 31 Ιούλιος 2008 5:10 μμ:


    Enw esei "skizeis" apo orthografia, mpoumpako ths mamakas sou, e??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Για να δείτε πόσο μαλάκες είστε εσείς οι Κρητικοί θα σας πω μια ιστορία που μου είχε συμβεί πριν 4 χρόνια. Είχαμε κάτσει μια παρέα από 5 άτομα σε ένα εστιατόριο και είχαμε παραγγείλει. Πέρασαν 15 λεπτά, πέρασαν 30 λεπτά τίποτα. Φωνάζω τον σερβιτόρο έναν Κρητικό,από αυτούς που είναι όλο ψευτομαγκιά και του λέω ότι περιμένουμε πάνω από μισή ώρα. Η απάντηση ξέρετε ποια ήταν?? << Τι φωνάζεις εμένα με ρωτάς εάν έχω φάει!!!!!>>. Τόσο μαλάκες είσταστε εσείς οι Κρητικοί εκεί κάτω. Ένα τόσο ευλογημένο μέρος, στους χειρότερους ανθρώπους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στον κύριο 3:20.

    "Ψευτόμαγκας" ο σερβιτόρος επειδή σου είπε την αλήθεια? Μήπως έπινε την φραπεδιά του (όπως ο νεαρός του συμβάντος με την Πιπιλή) όταν τον φώναξες? Φτερά θα είχε βγάλει όλο το βράδι για να χλαπακιάζουν οι υπόλοιποι στο μαγαζί.

    Λίγος σεβασμός στον ιδρώτα του ανθρώπου δε βλάπτει. Και προφανώς δεν είναι ευθύνη του αν η ταβέρνα δεν έχει επαρκές προσωπικό.

    Αν αυτά δεν τα καταλαβαίνεις, μην ξαναέρθεις. Δε θα λείψεις σε κανέναν, ούτε εσύ ούτε τα λεφτά σου. Κάτσε εκεί που είσαι που είναι καλοί οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση