GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουρλούμης: Ο Αλογοσκούφης (εν)έκρινε...

...την εξαγορά της "Γερμανός"! . . Ολόκληροι οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που έγιναν, πριν από δύο χρόνια, στην πολυσυζητημένη συν...

...την εξαγορά της "Γερμανός"!
..
Ολόκληροι οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που έγιναν, πριν από δύο χρόνια, στην πολυσυζητημένη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής. Τι προκύπτει από τα πρακτικά...
.
Του Κοινοβουλευτικού
.
Αφού μπήκαμε στην ...πρακτικολογία, από την ίδια πολυσυζητημένη συνεδρίαση της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2006 για την εξαγορά της "Γερμανός" είναι απόλυτα ενδιαφέρον και επίκαιρο το απόσπασμα των διαλόγων που είχαν, με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο Παναγής Βουρλούμης και ο Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος.
Οι διάλογοι αυτοί αφορούσαν το αν και πότε γνώριζαν για την εξαγορά οι καθ' ύλην αρμόδιοι υπουργοί Γ. Αλογοσκούφης και Μ. Λιάπης.
Από τις απαντήσεις προκύπτει ότι ο κ. Αλογοσκούφης ενημερωνόταν συνέχεια και είχε κρίνει θετικά την συμφωνία. Αντίθετα, ο κ. Λιάπης τα έμαθε όλα στο ...τέλος.
Ιδού οι σχετικοί διάλογοι επί λέξει και με ...φωτοτυπία από τα πρακτικά (για να μην ακουστούν πάλι ...ασχετοσύνες!)

Χρίστος Βερελής: Πότε ενημερώσατε τον κ. Αλογοσκούφη;
Παναγής Βουρλούμης: Τον κ. Αλογοσκούφη τον ενημέρωσα προσωπικά στα μέσα Ιανουαρίου, όταν αυτή η υπόθεση άρχισε να φαίνεται σοβαρή. Εκτοτε σε τακτά χρονικά διαστήματα τον ενημέρωνα για ό,τι συζητήσεις κάναμε. Βεβαίως, δεν έβαλα τον κ. Αλογοσκούφη μέσα στις λεπτομέρειες διότι δεν ήταν σωστό να καταστήσουμε την Κυβέρνηση, η οποία μας έχει εμπιστευθεί αυτές τις εταιρείες, όχι κοινωνό αλλά συμμέτοχο σε μια επιχειρηματική απόφαση.
Χρίστος Βερελής: Ο κ. Αλογοσκούφης έκρινε αυτή την απόφαση;
Παναγής Βουρλούμης: Ναι, διότι του είχα πει αρκετά ώστε να μπορεί να κρίνει και να πει αν είναι καλό ή όχι. Τον κ. Λιάπη τον ενημερώσαμε όταν έπρεπε. Είναι απολύτως ενήμεροι και η κυβέρνηση επικοινωνεί μεταξύ της.

Παναγιώτης Αδρακτάς (Πρόεδρος της Επιτροπής): Θα έρθουν οι υπουργοί και θα τους ρωτήσουμε.
(Βουλευτές μη ακουόμενοι)
Παναγιώτης Αδρακτάς: Ενημέρωσαν όσο έπρεπε και όταν έπρεπε. Επίσης ενημέρωσαν τους υπουργούς.

Βάσω Παπανδρέου: Πότε ενημερώσατε τον κ. Λιάπη;
Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote): Ενημερώθηκε όταν έπρεπε να ενημερωθεί. Απάντησε ο κ. Βουρλούμης γι' αυτό το θέμα.

Παναγιώτης Αδρακτάς: Κυρία Δαμανάκη είπαν ότι ενημέρωναν τακτικά τους αρμόδιους υπουργούς.
Μαρία Δαμανάκη: Απευθύνομαι σε εσάς σαν Πρόεδρος της Επιτροπής. Εμείς εδώ έχουμε κάποιους κανόνες. Γνωρίζουμε ότι προϊστάμενος του κ. Βουρλούμη είναι ο κ. Λιάπης. Ρωτάμε λοιπόν, τον προϊστάμενο υπουργό πότε τον ενημέρωσε; Η απάντηση "όποτε νομίζω ότι είναι σκόπιμο" δεν μας ικανοποιεί. Να μας πει έστω κάποιο μήνα που τον ενημέρωσε.
Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος: Από μένα ενημερώθηκε το Μάιο.
--------------------------------------------------

15 σχόλια

  1. αυτα που δημοσιευεται ειναι από τα επισημα πρακτικα ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία συμβουλή είχα δώσει κάποτε σε ένα φίλο και την θυμάται ακόμα.
    «μη σκεφθείς ποτέ να παρανομήσεις αν προηγουμένως δεν έχεις εξαγοράσει δικαστικούς, μπάτσους και δημοσιογράφους» αυτή μου την συμβουλή την ακολουθεί κατά γράμμα η κυβέρνηση.
    Μπράβο λεχρίτες, έχετε συστήσει συμμορία και έτσι πια πρέπει να σας αντιμετωπίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν με ρωτούσε ο κ. Καραμανλής τι να πει στην νεολαία του κόμματός του όταν θα μιλήσει στην Ολυμπία θα του πρότεινα τον παρακάτω δεκάλογο:
    1.Πρώτα να πει ότι το συνέδριο γίνεται στην Ολυμπία για να θυμηθούμε όλοι ότι εκεί κοντά κάηκαν πέρυσι μόνο 70 άνθρωποι και όλοι οι υπόλοιποι όχι μόνο σώθηκαν από το οργανωμένο κράτος αλλά πήραν και από 3000 ευρώ για να αγοράσουν κεριά και να βρουν τον δρόμο προς την κάλπη.
    2.Να πει ότι κανένας αρχαιολογικός χώρος δεν κινδύνευσε και ότι η παρουσία τους εκεί με τα λυγερά κορμιά τους δεν είναι διακοσμητική και δεν έχει ως σκοπό να αντικαταστήσει τα δένδρα του Κρονίου λόφου που όλα σώθηκαν από τα σύστημα πυρόσβεσης.
    3.Να τονίσει ότι το αρχαίο πνεύμα αθάνατο του Ολυμπιακού ύμνου τιμάται πιστά από την Κυβέρνησή του και ότι ο ίδιος ως Υπουργός Πολιτισμού φρόντισε από την αρχή να επιλέξει τον οικογενειακό του φίλο κ. Ζαχόπουλο ως θεματοφύλακα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
    4.Να τους πει πόσο υπερήφανος είναι για την ποιότητα της πολιτικής ζωής της χώρας και για το επανιδρυμένο κράτος. Για την ανυπαρξία σκανδάλου Ζίμενς και για την μη δωροδοκία στελέχους της παράταξης . Να τους πει ότι το πόρισμα Ζορμπά για τα δομημένα ομόλογα είναι ψέμα και ότι τα ταμεία είναι υγιή και χρήματα δεν πήγαν στο κόμμα.
    5.Να τους πει για την σεμνότητα και ταπεινότητα της διακυβέρνησής του για την ανυπαρξία αλαζονείας στην Κυβέρνηση και στα στελέχη της παράταξης. Για ότι κακό υπάρχει σε αυτό τον τόπο ακόμη και μετά από 5 χρόνια φταίει το ΠΑΣΟΚ.
    6.Να τους πει ότι έχει μηδενική ανοχή στη διαφθορά και ότι κανένας δεν διανοείται να επηρεάσει την δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ. Το μαχαίρι φθάνει έως το κόκκαλο και τίποτε δεν κουκουλώνεται.(να κάνει και τις γνωστές κινήσεις των χεριών τώρα που τις έμαθε να μη τις ξεχάσει.)
    7.Να τους πει να είναι εθνικά υπερήφανοι για την αξιοκρατία που επικρατεί στη χώρα σε όλα τα επίπεδα. Να μη ανησυχούν για το μέλλον τους .Αν φωνάζουν στο συνέδριο και αν κολλούν αφίσες στις εκλογές θα έχουν θέση στο Δημόσιο. Μάλιστα οι καλύτεροι αφισοκολλητές θα εκλεγούν στο προεδρείο και θα γίνουν βουλευτές και υπουργοί όπως τόσοι πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ.(εδώ θα τους δείξει με το χέρι όλους που σίγουρα θα κάθονται στη πρώτη σειρά Βουλγαράκης ,Μεϊμαράκης ,Μιχαλολιάκος ,Στυλιανίδης ,Παπαληγούρας κλπ )
    8.Να τονίσει με έμφαση ότι αυτός ο τόπος δεν στερεί την δυνατότητα από κανένα να προκόψει και να φέρει ως παράδειγμα την σύζυγο του Νατάσσα που από βρεφοκόμος μέσα σε χρόνο ρεκόρ έγινε γιατρός ,πήρε ειδικότητα ,πήρε δοκτορά, έκανε αγροτικό ,και έπιασε δουλειά σε νοσοκομείο με τα μόρια ως εργαζόμενη μητέρα.
    9.Να πει επίσης ότι ακόμη και ως συμβασιούχοι να προσληφθούν, η Κυβέρνησή του έχει εφεύρει την μέθοδο Ζαχόπουλου για να περάσουν στη μονιμότητα.
    10.Τέλος να τους πει ότι η Κυβέρνησή του δεν φροντίζει μόνο για να τα οικονομικά συμφέροντα των ισχυρών, αλλά λαμβάνει μέτρα για τα αδύναμα στρώματα .Στο τέλος του Καλοκαιριού θα τοποθετήσει στη πλατεία Συντάγματος ένα τελάρο κεράσια ώστε όσοι δεν μπόρεσαν να αγοράσουν φέτος ,τουλάχιστον να πάνε να τα δουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους από φωτογράφο που θα διατεθεί από τον άξιο Δήμαρχο της παράταξης.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Το Σύνταγμα παραβιάστηκε για μία ακόμα φορά από τους συνήθεις πραξικοπηματίες της νέας δήθεν δημοκρατίας.

    Θέλει να μας πει το κόμμα της νέας δημοκρατίας πότε, πόσες φορές και πόσα χρήματα πήρε από επιχειρηματίες κέντρων ελευθέρων σπουδών (ειδικά τον μπαρμπα-νίκο) ή να τα βγάλουμε στη φόρα εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γενιτσαρε...
    Και θα εχει και ενα τελαρο αγγουρια για τον κωλο σου. Πουστη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


    Αθήνα, 17 Ιουλίου 2008






    Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής απέστειλε σήμερα προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου επιστολή, το κείμενο της οποίας έχει ως εξής:

    «Πήρα την επιστολή σας και ελπίζω – αφού σας χαροποιεί, όπως αναφέρετε, η πρόταση διακομματικής συνεργασίας για την περαιτέρω εμπέδωση της Διαφάνειας στο Δημόσιο Βίο – να συμπράξετε, τελικά, στη συγκρότηση Διακομματικής Επιτροπής, που πρότεινα γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό. Οφείλω, ωστόσο, να επισημάνω:

    Πρώτον: Η Διακομματική Επιτροπή, την οποία πρότεινα, αφορά στην κατάρτιση ολοκληρωμένης πρότασης, με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων και την αξιοποίηση κάθε γόνιμης ιδέας, για την περαιτέρω εμπέδωση της διαφάνειας στο Δημόσιο Βίο. Ιδίως σε ό,τι αφορά στην εσωτερική λειτουργία των Κομμάτων, τη διαφάνεια των λειτουργικών και εκλογικών δαπανών τους, τη χρηματοδότησή τους, στο μεγαλύτερο δυνατό μέρος, από τον Κρατικό Προϋπολογισμό και την ενίσχυση των κανόνων διαφάνειας σε ό,τι αφορά ενδεχόμενους ιδιωτικούς πόρους.
    Μπορεί, πράγματι, μέσα από τις πρόσφατες δημόσιες ομολογίες στελεχών του κόμματός σας, να αντλούνται χρήσιμα συμπεράσματα για τα μέτρα που χρειάζονται. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν μπορεί η λειτουργία της προτεινόμενης Διακομματικής Επιτροπής να συνδέεται ή να συγχέεται με τη συνεχιζόμενη έρευνα της Δικαιοσύνης.

    Δεύτερον: Η προσποίηση βιασύνης είναι παντελώς ακατανόητη, όταν προέρχεται από εσάς, που δεν διστάσατε, για λόγους κομματικής αδυναμίας, να υπονομεύσετε την κορυφαία Κοινοβουλευτική Διαδικασία, την Αναθεώρηση του Συντάγματος και να καταστήσετε σήμερα αδύνατη, τόσο τη συνταγματική κατοχύρωση διαδικασιών διαφάνειας, όσο και την εφαρμογή προτάσεων τις οποίες προβάλλατε και, υποτίθεται, ότι θεωρούσατε ως επιτακτικά αναγκαίες. Παρ’ όλα αυτά ζητάτε τώρα την σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών για θέματα διαφάνειας, όταν, κατά την άποψή μου - και εσείς το γνωρίζετε – μπορούν να αντιμετωπιστούν κατά τον καλύτερο τρόπο στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, με την Διακομματική Επιτροπή που προτείνω.

    Τρίτον: Σε ό,τι αφορά τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής, έχω καταστήσει σαφή την κυβερνητική θέση. Εξεταστική Επιτροπή θα συγκροτηθεί για την αποκάλυψη και όχι για τη συγκάλυψη. Πραγματική επιδίωξη του στόχου αυτού επιβάλλει πρώτα την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου. Η εμπειρία του παρελθόντος, ιδίως μάλιστα μέσα από την πιο πρόσφατη περίπτωση, εκείνη της Εξεταστικής Επιτροπής για τα εξοπλιστικά, ανατρέπει τον ισχυρισμό σας ότι η Εξεταστική είναι ο πιο αποτελεσματικός δρόμος. Η Επιτροπή αυτή, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, δεν μπόρεσε να φτάσει ως την αλήθεια, ενώ η Δικαιοσύνη είναι τώρα, με συγκεκριμένα στοιχεία, στα ίχνη των υπόλογων. Ο ισχυρισμός σας ότι «όποιος αρνείται την Επιτροπή, συγκαλύπτει», ούτε ευσταθεί, ούτε, προπάντων, μας αφορά. Το αντίθετο μάλιστα! Η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σ’ αυτή τη φάση, με αυτά τα δεδομένα, θα οδηγούσε στη συγκάλυψη.

    Τέταρτον: Κατόπιν αυτών, είναι προφανές ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος έκτακτης σύγκλησης της Ολομέλειας της Βουλής, η οποία θα συνέλθει, όπως ακριβώς προβλέπεται, τον προσεχή Οκτώβριο.

    Πέμπτον: Αβασάνιστα και αβάσιμα, κάνετε λόγο για «θεσμικές παρεκτροπές» και «αδρανοποίηση της Βουλής», ενώ συνεχίζετε και την επιθετικότητά σας εναντίον της Δικαιοσύνης. Οφείλω να επισημάνω ότι η απόπειρα αμφισβήτησης των θεσμών του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος, και μάλιστα κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθηση, δεν είναι δικαίωμα κανενός. Οφείλουμε όλοι, ακόμη και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, να σεβόμαστε τους θεσμούς. Ιδίως, μάλιστα, τη Βουλή των Ελλήνων, την καρδιά της Δημοκρατίας μας και την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

    Αξιοποιώντας την ευκαιρία της επικοινωνίας μας αυτής, θα ήθελα να σας ζητήσω, αντί να καταφεύγετε συνεχώς σε καταγγελτικό λόγο, να συμπράξετε και εσείς στην αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία των θεσμών και των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν αγαπητοί μου φίλοι δεν είναι όλα μαύρα…

    Φυσικά και προσυπογράφω το σχόλιο του Παντελή Οικονόμου. Μόνο που είναι για λόγια πια. Τώρα πρέπει να είμαστε στις πράξεις.
    Κανένα κομματικό στέλεχος δεν θα είναι πλέον στα ψηφοδέλτια του κινήματος αν έχει εγγραφεί σε αυτό πάνω από 4 φορές είτε εξελεγη είτε όχι.
    Εξαιρούνται μερικά τιμής ενεκε στελέχη που θα μπορούν να είναι κατεξαιρεση πάλι υποψήφιοι μετά από απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου για 5 φορά. Αν έχει υπάρξει και 5 φορά τότε σε ειδική τελετή απονομή τιμητικού διπλώματος και άντε στο καλό. Το ίδιο να ισχύει σε οποιαδήποτε επίπεδο εκλογών , από την τελευταία τοπική μέχρι στο πολικό Συμβούλιο.

    Προχθές είχαμε Συντονιστική στην κομματική οργάνωση που ανήκω. Εκεί γνωρίσαμε το νέο μέλος της Νομαρχιακής που ήταν υπεύθυνο για την οργάνωση μας. Χάρηκα ένα πιτσιρικά λοιπόν 21 ετών!!!! Τέτοιους χρειαζόμαστε . Αυτοί οι άνθρωποι είναι η λύση του προβλήματος μας. Μακάρι να είχαμε τέτοιους πολλούς καταρτισμένους και με άνεση και καλός χρήστης του λόγου αντιμετώπισε επιτυχώς τους περισσότερους που είχαν την ηλικία του πατέρα του. Έφυγα αισιόδοξος. Υπάρχει λύση… την έζησα απόψε. Το άρθρο του Οικονόμου που έδωσε αφορμή να την καταγράψω.…


    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. genitsaros
    17 Ιούλιος 2008 9:34 μμ

    Μου άρεσε πολυ το κειμενο σου και το εκανα copy-paste στο .antinews.gr
    Ελπιζω να μην έχεις πρόβλημα

    Φιδιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλει να μας πει το κόμμα της νέας δημοκρατίας,που υποσχέθηκε συμάζεμα και αναδιοργάνωση του κράτους, γιατι οι υπαλληλοι του ΟΤΕ που εχουν παιδια υποψηφια για την τριτοβάθμια εκπ-ση, αν εισαχθουν σε κάποιο ΑΕΙ, παίρνουν ΒΟΝUS 20.000 ευρώ;
    Oi ΄΄αλλοι που έχουν παιδια που εισηχθηκαν σε ΑΕΙ απο που ειναι;
    Γιαυτο κρατάει αυτά τα προνόμια ο Βουρλούμης, να μην βγάλουν τα ανομήματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θέλει να μας πει το κόμμα της νέας δημοκρατίας,που υποσχέθηκε συμάζεμα και αναδιοργάνωση του κράτους, γιατι οι υπαλληλοι του ΟΤΕ που εχουν παιδια υποψηφια για την τριτοβάθμια εκπ-ση, αν εισαχθουν σε κάποιο ΑΕΙ, παίρνουν ΒΟΝUS 20.000 ευρώ;
    Oi ΄΄αλλοι που έχουν παιδια που εισηχθηκαν σε ΑΕΙ απο που ειναι;
    Γιαυτο κρατάει αυτά τα προνόμια ο Βουρλούμης, να μην βγάλουν τα ανομήματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλει να μας πει το κόμμα της νέας δημοκρατίας,που υποσχέθηκε συμάζεμα και αναδιοργάνωση του κράτους, γιατι οι υπαλληλοι του ΟΤΕ που εχουν παιδια υποψηφια για την τριτοβάθμια εκπ-ση, αν εισαχθουν σε κάποιο ΑΕΙ, παίρνουν ΒΟΝUS 20.000 ευρώ;
    Oi ΄΄αλλοι που έχουν παιδια που εισηχθηκαν σε ΑΕΙ απο που ειναι;
    Γιαυτο κρατάει αυτά τα προνόμια ο Βουρλούμης, να μην βγάλουν τα ανομήματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορεί να έφαγε και κάποιος άλλος εκτός από τη δεξιά διακυβέρνηση.

    Αλλά μπροστά στα δεξιά λαμόγια όλοι φαντάζουν ερασιτέχνες

    Oι δεξιοί συκοφάντες προδότες υβριστές και λαμόγια έχουν κατακλέψει διαχρονικά το πλούτο της χώρας. Κάθε φορά που η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη κατόρθωνε και ερχόταν στην εξουσία και επιτύγχανε ορισμένα θετικά πράγματα για το πολύ κόσμο, ερχόντουσαν μετά οι προδότες,οι συκοφάντες οι υβριστές και τα λαμόγια οι δεξιοί και τα κατεδάφιζαν, και τα άρπαζαν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θέλει να μας πει το κόμμα της νέας δημοκρατίας,που υποσχέθηκε συμάζεμα και αναδιοργάνωση του κράτους, γιατι οι υπαλληλοι του ΟΤΕ που εχουν παιδια υποψηφια για την τριτοβάθμια εκπ-ση, αν εισαχθουν σε κάποιο ΑΕΙ, παίρνουν ΒΟΝUS 20.000 ευρώ;
    Oi ΄΄αλλοι που έχουν παιδια που εισηχθηκαν σε ΑΕΙ απο που ειναι;
    Γιαυτο κρατάει αυτά τα προνόμια ο Βουρλούμης, να μην βγάλουν τα ανομήματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά, δεν βλέπω πως ονομάζουν τον Βουρλούμη καλό manager και εξηγώ.

    1. Πέτυχε μείωση των εργαζομένων με την εθελουσία. Μα και η θεία μου η Κατίνα απο το κατσικοχώρι αν έδινε ένα κάρο λεφτά (συντάξεις και εφάπαξ) στους εργοζομένους το ΙΔΙΟ αποτέλεσμα θα είχε. Αυτό θεωρείται επιτυχημένη κίνηση?

    2. Πήρε την ΟΤΕΝΕΤ απο "εταιρειάρα" και επιτυχώς την έβαλε ΠΙΣΩ απο κάθε άλλη εταιρεία που προσφέρει fast internet και ADSL. Δέστε τους τιμοκαταλόγους της ΟΤΕΝΕΤ και συγκρίνετέ τους με τους τιμοκαταλόγους της Fortehnet, Vivodi, HOL κλπ. Και μήν μου πείτε οτι η ΟΤΕΝΕΤ έχει καλίτερο service και υποστήριξη. (Βέβαια ούτε οι άλλοι έχουν) άρα τομ μόνο κριτήριο σύγκρισης είναι η χρέωση σε συνάρτηση της ταχύτητας. Επομένως αποτυχία και εδώ.

    3. Συνέχισε τις αμαρτωλές συμβάσεις που είχαν στήσει οι προηγούμενες διοικήσεις. Αυτό το λέμε "εξυγίανση" του Οργανισμού τώρα?

    Όταν αυτά μπορείνα τα διακρίνει ένας απλός πολίτης σκεφτείτε ένας δημοσιογράφος ή κάποιος απο "μέσα" τι θα μπορούσε να πει.....

    'Ελεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θέλει να μας πει το κόμμα της νέας δημοκρατίας,που υποσχέθηκε συμάζεμα και αναδιοργάνωση του κράτους, γιατι οι υπαλληλοι του ΟΤΕ που εχουν παιδια υποψηφια για την τριτοβάθμια εκπ-ση, αν εισαχθουν σε κάποιο ΑΕΙ, παίρνουν ΒΟΝUS 20.000 ευρώ;
    Oi ΄΄αλλοι που έχουν παιδια που εισηχθηκαν σε ΑΕΙ απο που ειναι;
    Γιαυτο κρατάει αυτά τα προνόμια ο Βουρλούμης, να μην βγάλουν τα ανομήματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση