GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής...

.. Τι ακριβώς συνέβη στην κρίσιμη συνεδρίαση για την εξαγορά της "Γερμανός".   Η ημερήσια διάταξη, ο διάλογος, οι βουλευτές και οι...

..

Τι ακριβώς συνέβη στην κρίσιμη συνεδρίαση για την εξαγορά της "Γερμανός". Η ημερήσια διάταξη, ο διάλογος, οι βουλευτές και οι απουσίες...

..

Του Κοινοβουλευτικού

.



.Έχει χοντρύνει η κόντρα ανάμεσα στον ΛΑΟΣ και το ΚΚΕ για το θέμα της εξαγοράς της "Γερμανός" και της στάσης που κράτησε το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Ο Γ. Καρατζαφέρης αφήνει ερωτηματικά σε βάρος του ΚΚΕ λέγοντας ότι "όταν το θέμα 'Γερμανός' ήρθε στη Βουλή, εκείνο σηκώθηκε και έφυγε". Το ΚΚΕ με τη σειρά του υπενθυμίζει τοποθετήσεις στελεχών του στο παρελθόν για το θέμα και κατηγορεί τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για "προβοκάτσια".





Εμείς ανατρέξαμε στα επίσημα πρακτικά της Βουλής. Και ειδικότερα των αρμόδιων Επιτροπών (όχι της Ολομέλειας) που συζήτησε το θέμα της "Γερμανός".

Η συζήτηση στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωικών Υποθέσεων της Βουλής έγινε την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2006 στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Θέμα ημερήσιας διάταξης, όπως είπε ο πρόεδρός της, ήταν "η ενημέρωση σύμφωνα με το άρθρο 41Α του Κανονισμού της Βουλής από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ κ. Παναγή Βουρλούμη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της COSΜΟΤΕ κ. Ευάγγελο Μαρτιγόπουλο κατόπιν αιτήματος βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα θέματα που αναφέρονται (εξαγορά της εταιρείας Γερμανός ΑΕ, ΤΑΠ-ΟΤΕ κλπ) στα συνημμένα με αριθμ. πρωτ. 91/4/72006 και 93/6.7.2006 έγγραφα".





Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 5.20 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 9.10 το βράδυ.

Στην αρχή της συνεδρίασης ο πρόεδρος της Επιτροπής Παναγιώτης Αδρακτάς έκανε ανάγνωση του καταλόγου των μελών της. Παρόντες ήταν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και οι Άγγελος Τζέκης του ΚΚΕ και Ιωάννης Δραγασάκης του Συνασπισμού.





Στην πρώτη φάση πήραν τον λόγο οι εκπρόσωποι των κομμάτων για να θέσουν τα ερωτήματά τους στον κ. Βουρλούμη και τον Μαρτιγόπουλο.

Όταν ολοκλήρωσε την παρέμβαση του ο βουλευτής του Συνασπισμού Γιάννης Δραγασάκης, ο πρόεδρος της Επιτροπής -βουλευτής της ΝΔ- Παναγιώτης Αδρακτάς είπε:





ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΡΑΚΤΑΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, δεν παρίσταται εκπρόσωπος του ΚΚΕ στην αίθουσα, επομένως, σύμφωνα με όσα συμφωνήσαμε, τελείωσε ο πρώτος γύρος των ερωτήσεων.

ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: Για ποιο λόγο δεν παρίσταται; Εκλήθη κανονικά;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΡΑΚΤΑΣ: Φυσικά και εκλήθη κανονικά. Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο δεν παρίσταται. Δεν με ενημέρωσαν.

----------------------------

30 σχόλια

  1. Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, αλλά, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΚΚΕ, και οι δυό τους ήταν σε άλλες συνεδριάσεις (επιτροπές) μέσα στο κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τώρα θα βγει το ΚΚΕ και θα πει ότι η συνεδρίαση δεν ήταν σημαντική , ότι είχε ληφθεί η απόφαση ,ότι απλώς θα υποβάλλονταν μερικές ερωτήσεις άνευ ουσίας,ότι εμείς δίνουμε αλλού τον αγώνα μας,ότι είμαστε οι μόνοι που κατεβαίνουμε στους δρόμους,ότι εμείς εκπροσωπούμε τους απανταχού εργαζόμενους ,ότι μας ρίχνουν λάσπη και άλλα γνωστά που ακούγονται τα τελευταία ογδόντα χρόνια. Επί της ουσίας σύντροφοι θα απαντήσετε;Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.Α, και για κάτι ψίχουλα που φημολογείται ότι εισρέουν στα ταμεία του ΚΚΕ από KGB τί γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Διαφθορά είναι εδώ, εμείς που είμαστε;

    Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η δημόσια διοίκηση στη χώρα μας δεν λειτουργεί σωστά, η κακοδιοίκηση, η γραφειοκρατία, η διαφθορά, η ατιμωρησία και η παραγραφή είναι παντού και πάντα, με συνακόλουθο τον αναχρονιστικό τρόπο λειτουργίας της. με σοβαρές συνέπειες για τους απλούς ανθρώπους της ποιότητας ζωής των πολιτών.

    Παράλληλα σε αρκετές περιπτώσεις οι πρακτικές που ακολουθούνται για να συγκαλύπτεται η ανομία θυμίζουν άλλο κόσμο και άλλες εποχές που καμιά σχέση δεν έχουν με τη σημερινή ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

    Διαβάστε περισσότερα
    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το ντηλ του Γερμανού πληρώθηκαν όλα τα κόμματα της τοτε βουλής. Ο ΛΑΟΣ ηταν εκτος βουλης τοτε γιαυτό φωναζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΚΕ, το πτώμα σου λαέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από που και ως που η απλή, χωρίς ψηφοφορίες κλπ, ενημέρωση της επιτροπής, και όχι της ολομέλειας, της Βουλής, ήταν Η κρίσιμη; Έτσι βολεύει τους συκοφάντες και προβοκάτορες που πιάστηκαν με τα λεφτά στο χέρι (ομολογία Τσουκατου); Και γιατί δεν ήταν κρίσιμες οι συνεδριάσεις της ολομέλειας όπου οι βουλευτές του ΚΚΕ τοποθετήθηκαν και καυτηρίασαν την εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ;
    Χέρι – χέρι με τον Καρατζαφερη μπορεί να προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ αλλά μάλλον κατηφορικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από που και ως που η απλή, χωρίς ψηφοφορίες κλπ, ενημέρωση της επιτροπής, και όχι της ολομέλειας, της Βουλής, ήταν Η κρίσιμη; Έτσι βολεύει τους συκοφάντες και προβοκάτορες που πιάστηκαν με τα λεφτά στο χέρι (ομολογία Τσουκατου); Και γιατί δεν ήταν κρίσιμες οι συνεδριάσεις της ολομέλειας όπου οι βουλευτές του ΚΚΕ τοποθετήθηκαν και καυτηρίασαν την εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ;
    Χέρι – χέρι με τον Καρατζαφερη μπορεί να προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ αλλά μάλλον κατηφορικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από που και ως που η απλή, χωρίς ψηφοφορίες κλπ, ενημέρωση της επιτροπής, και όχι της ολομέλειας, της Βουλής, ήταν Η κρίσιμη; Έτσι βολεύει τους συκοφάντες και προβοκάτορες που πιάστηκαν με τα λεφτά στο χέρι (ομολογία Τσουκατου); Και γιατί δεν ήταν κρίσιμες οι συνεδριάσεις της ολομέλειας όπου οι βουλευτές του ΚΚΕ τοποθετήθηκαν και καυτηρίασαν την εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ;
    Χέρι – χέρι με τον Καρατζαφερη μπορεί να προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ αλλά μάλλον κατηφορικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξαναγραφτα κι αλλη μια φορα.Στο τελος, μπορει και να πιστεψεις κι εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σχεδιο ειναι απλο αλλα πανέξυπνο. Μπλέξανε τωρα το ΚΚΕ σε λιγο θα μπλέξουνε και τον ΣΥΝ και ετσι ολοι θα γινουν μια ωραια κουραδόσουπα με αποτέλεσμα ολοι οσοι ψηφίζουν θα φτασουν στις κάλπες και δεν θα ξερουν τι να ψηφίσουν. Και φυσικά τα κόμματα εξουσίας ελπίζουν στην αποχή για τις επόμενες εκλογές. Μην τους κάνετε τη χάρη !!!

    Αλέξανδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος από τους οπαδούς – όργανα του ΚΚΕ Α.Ε τα παρακατώ? :

    1. Ήταν ναι η όχι μέτοχος του Γερμανού το ΚΚΕ……?
    2. Πως γίνετε ένα, όπως το λέτε κόμμα του λαού, να έχει δικές του επιχειρήσεις, ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ, MINIPRICEFON, 902 (με όλες τις κατσαρόλες που πουλάει ), και πως λειτουργούν αυτές οι επιχειρήσεις ? Με σοσιαλιστικό η ιμπεριαλιστικό τρόπο ? ( για να μην τρελαθούμε τελείως δηλαδή ) .
    3. Έχετε ναι η όχι σχέσεις ( οικονομικές και άλλες ) με τον Κύριο Κόκκαλη και τις επιχειρήσεις του?
    4. Και τέλος μπορούμε να έχουμε τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία του ΚΚΕ?.....Η μήπως δεν μας αφορούν εμάς , πού θέλετε την ψήφο μας, αυτά τα πράγματα?

    Θα μπορούσα και εγώ να ήμουν ψηφοφόρος ενός λαϊκού κινήματος σαν το ΚΚΕ, αλλά με τις παρούσες συνθήκες υπάρχει ένα πρόβλημα…… με πειράζει το κουτόχορτο στο στομάχι ………….

    Δεν λέω το όνομα μου ανοιχτά γιατί κινούμε σε ένα χώρο με πολλούς οπαδούς – όργανα του ΚΚΕ και δεν θέλω να με δείχνουν με το δάχτυλο επειδή δεν συμφωνώ με την γραμμή τους………………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάποιος έγραψε εδώ για το ΠΑΣΟΚ: "χέρι-χέρι με το Καρατζαφέρη".

    Φίλε, άμα πω πως η γη είναι σφαιρική και περιστρέφεται και ο Καρατζαφέρης πει το ίδιο, θα είμαι συνοδοιπόρος του;


    Καλά, το ξέρουν και οι κότες πως η COSMOTE δεν εξαγόρασε τον ΓΕΡΜΑΝΟ, αλλά το ΚΚΕ. Αυτό φαίνεται εξάλλου κάθε μέρα από τη στάση του ΚΚΕ...


    Ρωτήστε και τον κ. Μεϊμάρογλου σε πόσες επιχειρήσεις ήταν μέτοχος το ΚΚΕ μέχρι τη διάσπασή του... Λέτε να έκοψε το σπορ μετά;;

    Η εξίσωση ΝΔ = ΠΑΣΟΚ που κάνει το ΚΚΕ (και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για άλλους λόγους) είναι η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει κανείς στη ΝΔ.
    Εμπεδώνεται στη συνείδηση του κόσμου πως "εντάξει βρε αδελφέ, δεν τρέχει και τίποτα με αυτά που συμβαίνουν τώρα, τα ίδια γίνονταν και πριν".
    Και αυτό παντού:
    - στη διαφθορά
    - στην οικονομία
    - στη δημόσια διοίκηση

    Χθες άκουγα ένα ζόμπι του ΚΚΕ να λέει "μιλάει το ΠΑΣΟΚ που πούλησε το 67% του ΟΤΕ", δηλαδή ταμάμ το επιχείρημα Αλογοσκούφη κατά του ΠΑΣΟΚ.

    Αυτή είναι η καλύτερη αθώωση για τη ΝΔ: αφού το ΠΑΣΟΚ πούλησε το 67% του ΟΤΕ, εντάξει, δεν πολύ πειράζει που τώρα τον δώσαμε εξ ολοκλήρου στους Γερμανούς. Είναι σαν να λέμε: εντάξει μωρέ, σκοτώθηκαν σε τροχαίο, αλλά κοίτα και πόσοι άλλοι ρισκάρουν τη ζωή τους κυκλοφορόντας στο δρόμο,

    Αλλά έχουμε τους κάφρους ηγέτες και τα κάφρικα κόμματα που μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ara to KKE leei asystola psemmata kai o Karatzaferis tous epeiase me lerwmeni tin folia!

    Bravo sto LAOS pou tous xebrostiase!

    Plaka Plaka arxizei na einai to pragmatiko komma tis ergatikis taxis!
    Plaka exei!
    Xaxaxxaxaxaxxaxaxa

    Limit down gia tis metoxes tou KKE Syntrofoi megalometoxoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα μπορούσα να δεχτώ την αντίδραση του ΚΚΕ αν δεν ήταν το κόμμα που λυσωδώς αρνείται κάθε έλεγχο στα οικονομικά των κομμάτων. Κι επειδή 34 χρόνια κοινοβουλευτισμού είναι πολλά για να φοβάται πραξικόπημα, και επειδήη μόνη επαναστατική πράξη των ψηφοφόρων του είναι να ψηφίζουν ΚΚΕ, τίθεται το ερώτημα:
    Τί έχουν να κρύψουν η κυρία Παπαρήγα και οι συν αυτή; γιατί τα δίδακτρα των Αμερικανικών Κολεγίων κοστίζουν ακριβά και δε φτάνει η βουλευτική αποζημίωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12:15

    Από που και ως που η απλή, χωρίς ψηφοφορίες κλπ, ενημέρωση της επιτροπής, και όχι της ολομέλειας, της Βουλής, ήταν Η κρίσιμη;

    ****************************

    Πραγματικά, τι ανάγκη είχε το ΚΚΕ να ενημερωθεί από τον ίδιο το Βουρλούμη προσωπικά;

    Είχε εσωτερική πληροφόρηση από πολύ πιο αξιόπιστη πηγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προσπαθηστε να πεισετε οτι δεν τα πηρατε απο τον κομουνιστη Γερμανο. Αντε ρε παιδια καλοφαγωτα. Οχι που σας ενδιαφερει η κριτικη. Μηπως εσεις και οι αλλοι στην Βουλη προκειτε να επιστρεψετε υα κλεμμενα. Απλα μα μην νομιζετε οτι τρωμε το δουλεμμα με τις δυνατες φωνες σας. Καλοφαγωτα συντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τωρα μαλιστα, κι'αλλος τακις ετσι για να μπερδευεστε λιγο... Παντως ο νεος τακις εχει δημηργηια προφιλ ιουλιο 2008, τωρα δλδ

    (real takis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. 12:15 12:23 & 12:25
    Πόσο μαλάκας μπορείς να γίνεις;


    Θα το ποστάρεις πολλές φορές ακόμα ή φτάνουν μόνο οι τρεις;

    "Τακης, you've been once,
    twice, three times malakas"

    που θά'λεγε το τραγουδάκι αν γραφόταν σήμερα... Γύφτουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12:14

    όσο πιο πολύ τα ανακατεύεις, τόσο πιο πολύ μυρίζουν.

    Το ότι ήρθαν στον περισό τα σοβιετικά κεφάλαια προκειμένου να επενδυθούν στο όνομα του κόμματος, είναι γεγονός. Υπάρχουν και εισαγγελικά έγγραφα που προέκυψαν όταν οι Ρώσοι γύρευαν να τους επιστραφούν τα χρήματα και ο περισός σφύριζε αδιάφορα.

    Εκείνο όμως που είναι εντελώς αυθαίρετο είναι το συμπέρασμα που βγάζουν τα καρατζαφέρια. ""Αφού υπήρχαν τα λεφτά από την ΕΣΣΔ, επενδύθηκαν στο Γερμανό""

    Σίγουρα κάπου επενδύθηκαν και αυτός είναι και ο λόγος που η Αλέκα αρνείται τον οικονομικό έλεγχο στα κόμματα. Αν δεν είχε γίνει όμως η εξαγορά του Γερμανού τα καρατζαφέρια δεν θα εύρισκαν την ευκαιρία να κάνουν αυθαίρετες συνδέσεις.

    ας πρόσεχαν όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα λεφτά που τους ζητάνε οι Ρώσοι που είναι;;;ΟΕΟ;;;;
    Πως απαντουν σ΄ αυτό το ερώτημα οι τιμητές των πάντων, πόσο λιγώτερο πουλημένοι είναι αυτοί που τα έπαιρναν από τα ταμεία ενός ξένου κράτους και σε τί διαφέρουν από κείνους που τα παίρνουν από τις πολυεθνικές του καπιταλισμού;
    Και να μη ξεχνάμε την Αλεπόμορφη νυφίτσα το υπερήφανο κομμουνιστή Μπογιοκάτι και την περιφρόνησή του "στο ΝΑΟ της Δημοκρατίας ΤΟΥΣ!", χθες στις ειδήσεις του Αλτερ...

    Να εισαστε καλά από το ΄20 άρχισε η "δημοκρατική" σας δράση!!!
    Πήρατε απαλαγή σωνει και καλά με τους κοπριτάκους που ΄χώσατε παντου και σας πειράζει που αρχίζουν να ξαναθυμούνται μερικοί τα "σπουδαία" σας έργα!!! Γι αυτό τους καίτε και τους λασπώνετε!!!
    Δημοκρατικός ο δικός σας στρατός των σνοφιδων και των ...μακεδόνων και φασίστες όσοι γλυτωσαν αυτον το τόπο από τα νύχια σας!
    Αντε τώρα να πλυνετε τις γαλότσες του Μπους στην Φλώρινα και να τον ευχαριστήσετε που επιτέλους ΞΕΠΛΗΡΩΣΕ αυτός και τα τσιράκια του τις υποσχέσεις των ΗΓΕΤΩΝ σας!!!

    ΜΕ τινος λεφτά φτιάξατε τον ΠΕρισσό συνΤΡΟΦΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα Κουκουέδια ουρλιάζουν στα κανάλια,βλέπετε αυτοί νομίζουν ότι είναι στο απυρόβλητο....
    Από πότε έχετε να ακούσετε Νεοδημοκράτη να κριτικάρει το ΚΚΕ..
    για σκεφθείτε λίγο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειδή έχουν ξεφύγει λίγο τα σχόλια και για να επανέρθουμε λίγο στο κεντρικό post, από ότι καταλαβαίνω υπήρχε βουλευτής του ΚΚΕ στην αρχή της συνεδρίασης και στη συνέχεια έφυγε. Μπορεί με κάποιο τρόπο να επιβεβαιωθεί το πότε έφυγε; Γιατί αν αποχώρησε μετά την ενημέρωση και πριν τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των άλλων Κομμάτων, όσο αγενές και αν είναι αυτό, τότε μάλλον αλλάζει λίγο το σκηνικό, εδικά αν , όπως αφήνει να εννοηθεί και το post, έχουν τοποθετηθεί αρνητικά οι βουλευτές του σε πιο επίσημες συνεδριάσεις (π.χ. της Ολομέλειας). Μάλλον θέλει περισσότερο ψάξιμο το θέμα. Αν ασχολείται κάποιος με τα κοινοβουλευτικά ας μας ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. To μεγάλο... έγκλημα του Περισσού είναι ότι με τον κρετίνικο και οργίλο τρόπο που διαχειρίστηκε το θέμα, μετά τις μπηχτές του Καρατζαφέρη, κατάφερε να κάνει τον ΓΑΠ να φαίνεται πολύ πιο έξυπνος από το κόμμα της εργατιάς(;)


    Ποιός θα το φανταζόταν ότι ο τζέφρι θα άρχιζε να κεντάει "από το πουθενά" την Αλέκα, δουλεύοντάς την ψιλό γαζί.

    Και προφανώς, θα υπάρξει και συνέχεια, αλλιώς δεν θα ξεκινούσε η χαριλάου τρικούπη μία τέτοια ιστορία, αν υπήρχε ο φόβος να της γυρίσει ανάποδα. Προφανώς κρατάει άσους κάτω από το μανίκι.

    Εκεί που θα σκάσει η επόμενη φόλα (για αυτό και τους βλέπεις μαζεμένους, αυτό τον καιρό) είναι η κουμουνδούρου.

    Πιο γάτος από όλους μάλλον αποδεικνύεται ο καρατζάφ ο οποίος έσπευσε να ανακοινώσει (την ίδια μέρα που την πήρε) την προεκλογική βοήθεια που του έδωσε ο Εμφιετζόγλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. TO KKE apla prepei na pei anoixta!

    PAIZEI STO KAPITALISTIKO XPHMATISTIRIO H OXI????

    Ta YPOLOIPA KOLPA POY KANEI EINAI GIA TOYS GAGAOUZOUS!!!!

    GIA TO LAOS TO MELLON THA DEIXEI!

    MEXPI TWRA H OLH SYMPERIFORA TOU EINAI YPODEIGMATIKH SYNTROFOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πολυ σωστο το σχολιο του αλεξανδρου για την προσπαθεια γενικοτερου αποπροσανατολισμου του κοσμου.δηλαδη τωρα εμεις πρεπει να πιστεψουμε πως ο Γερμανος εισεπραξε λεφτα απο το κρατος και χρηματοδοτησε τον περισσο; για ποιο λογο να το κανει; για να εχει ευνοικη μεταχειριση οταν θα ερθει ο σοσιαλισμος στη ελλαδα;για καθε "εγκλημα" υπαρχει ενα κινητρο και στην συγκεκριμενη περιπτωση μαλλον απουσιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 9:41

    Aυτό που ελέγχεται (και κανείς δεν το λέει ανοιχτά) είναι ότι κάποιοι, έχοντας "εσωτερική πληροφόρηση", μπορεί και να σκούντησαν την μετοχή προς τα πάνω μέχρι να ολοκληρωθεί η εξαγορά.

    Αν, εκτός από φυσικά πρόσωπα, έχουν εμπλακεί και κόμμα ή κόμματα που αξιοποίησαν την πληροφορία για να αυγατίσουν τα αποθεματικά τους, μην περιμένεις να το μάθεις ποτέ.

    Όλες αυτές οι δουλειές γίνονται πάντα μέσω "ξεκάρφωτων τρίτων προσώπων" . Τα αποκαλούμενα "παρένθετα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Press-gr, έγινες ρόμπα απόψε στο alter. Πολύ, πάρα πολύ ρόμπα. Ξεβράκωμα κανονικό. "Κάναμε έλεγχο στα επίσημα πρακτικά της Βουλής και βρήκαμε ότι" είπες.
    Και βγαίνει ο Μπογιόπουλος στο Alter και σε κάνει ίσωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Tι έγινε ρε μάγκες;

    Βγήκε απόψε ο μπογιοτέτοιος του ΚΚΕ στον χατζηνικολάου και είπε ότι τα πρακτικά που δημοσίευσε το press-gr είναι πλαστογραφημένα για να εκτεθεί το κόμμα.

    Ki o χατζηνικολάου συμφώνησε μαζί του, λες και τα είχαν συζητήσει από πριν.

    Τι τρέχει δω πέρα, θα μου πει κανείς;

    Μπάχαλο γίναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Μπογιοτέτοιος φίλε πάσχιζε μισή ώρα να μας πείσει ότι κανείς βουλευτής του ΚΚΕ δεν βρισκόταν στη Βουλή.Εξυπνότατος!Εδώ τα χώνουν όλοι στο ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και αυτός μας έλεγε ότι έχει αποδείξεις ότι δεν ήταν στην Επιτροπή!!!!!
    Ούτε σε ανέκδοτο δεν συναντάς τέτοιο πράγμα!
    Αλλά ο πανικός είναι κακός σύμβουλος,κύριοι της ηγεσίας του ΚΚΕ!
    Μέχρι τώρα μας έλεγαν απ'το ΚΚΕ ότι υπήρχαν δυο βουλευτές αλλά είχαν πάει σε άλλη επιτροπή που συνεδρίαζε εκείνη την ώρα.
    Μόνο που εκείνη την ώρα δεν συνεδρίαζε ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ επιτροπή.Ψέμα δηλαδή.
    Μόλις αποκαλύφθηκε,άρχισαν να μας λένε ότι είχαν στείλει τους βουλευτές τους σε εκδήλωση.
    Γελοία δικαιολογία.
    Ακόμα και να ισχύει αυτό ,πρώτον παραμένει το ερώτημα γιατί δεν ήταν στην Επιτροπή και δεύτερον ...είναι αστείο να λες ότι δεν στέλνεις στη βουλή τους βουλευτές σου για χάρη μιας κομματικής εκδήλωσης!
    Σε λίγο θα μας πούνε ότι δεν μπορούσαν να βρίσκονται στη Βουλή γιατί τους είχαν στείλει να κάνουν αφισοκόλληση...μόνο αυτό δεν έχουμε ακούσει ακόμα!!
    Τώρα για το χαρτάκι που μας κουνούσε ο Μπογιοτέτοιος στην TV ,κράτα μικρό καλάθι.Ακόμα και να ισχύει,δεν σημαίνει τίποτα.
    Γιατί το θέμα είναι γιατί δεν βρισκόταν εκεί κανείς.Αλλά αν δεν ισχύει,γίνεται αυτομάτως ρόμπα.
    Πάντως το έγγραφο του press-gr είναι γνησιότατο!Βγήκε μετά έγγραφο με αντίθετο περιεχόμενο;Δύσκολο το βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συγγνώμη, πού είναι τα πρακτικά τής Βουλής που δημοσίευσε το Press.gr? Είχα όλη την καλή διάθεση να πιστέψω ότι λέτε αλήθεια,αλλά ήρθα και είδα ένα θολό τοπίο σε κίτρινο φόντο. Ούτε σφραγίδες ούτε τίποτα.

    Έτσι ενημερώνετε εσείς τους πολίτες?

    Τον είδατε τον καταδρομέα πώς μαζεύτηκε στη συνέντευξη στο ALTER όπου ανέμιζε τα "πρακτικά"?? Στην αρχή έλεγε ότι πρόκειται για τα πρακτικά, αλλά όχι τα επίσημα. Μετά παραδέχτηκε ότι είχε κείμενο από το Press.gr.

    Aν είναι όντως τα γνήσια πρακτικά, γιατί ο καταδρομέας τα κατέβασε από το ίντερνετ , και δεν τα πήρε από τη Βουλή, όπου ως βουλευτής έχει εύκολη πρόσβαση? (και πάντως ευκολότερη από το Press.gr).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση