GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Για το ...C4I θα πάνε...

.. ...τα χρήματα των πυροπλήκτων; Βουίζει το υπ. Δημ. Τάξης. Τι απαντά η κυβέρνηση; . Πρόσφατα δημιουργήθηκε θέμα με τα 160 εκατ. ευρώ του ...

..
...τα χρήματα των πυροπλήκτων; Βουίζει το υπ. Δημ. Τάξης. Τι απαντά η κυβέρνηση;
.
Πρόσφατα δημιουργήθηκε θέμα με τα 160 εκατ. ευρώ του Ταμείου Πυροπαθών που "χάθηκαν" καθώς η κυβέρνηση τα μετακίνησε σε ...άλλο λογαριασμό για να τα "επενδύσει" - πού άραγε;
Μέχρι τώρα, σαφείς απαντήσεις δεν έχουν δοθεί. Υπάρχουν όμως επίμονες πληροφορίες στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης σύμφωνα με τις οποίες τουλάχιστον ένα τμήμα από τα χρήματα που δόθηκαν ως δωρεές για τους πυρόπληκτους του περασμένου Αυγούστου, θα δοθούν για την πληρωμή του γνωστού σκανδαλώδους συστήματος ασφαλείας C4I των Ολυμπιακών Αγώνων! Που συνδέεται και με τις μίζες της Siemens...
Μεταφέρουμε τις πληροφορίες και ρωτάμε την κυβέρνηση αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο...
----------------------------------------

13 σχόλια

  1. Αθήνα




    Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος. Τον ηθοποιό βρήκε η οικιακή βοηθός.

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, ο ηθοποιός φέρει τραύματα από μαχαίρι, ενώ στο σπίτι υπήρχαν ίχνη διάρρηξης.

    Newsroom ΔΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MALAKIES...TO SERGIANOPOULO TON EFAGAN GIATI EDWSE....
    O NOWN NOEITO....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηταν αυτος που πιασανε με την ηρωινη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα ασχοληθώ με την ουσία της υπόθεσης του εικονιζομένου στο σκίτσο Ιωάννη Κεφαλογιάννη, από σεβασμό στα δικαιώματα του κάθε κατηγορουμένου και υποδίκου. Αηδιάζω όμως με τη γλοιώδη στάση της κυβέρνησης απέναντι στο πρόβλημα.

    Διερωτώμαι τι το φοβερό θα πάθαινε η κυβέρνηση, αν παραδεχόταν ότι (α) ο κατηγορούμενος ήταν άτυπος σύμβουλος του Πρωθυπουργού, (β) ότι ο Πρωθυπουργός ποτέ δεν κατέφυγε στις συμβουλές του και (γ) ότι παραιτήθηκε ώσπου να διευθετηθεί η εκκρεμότητα με τη Δικαιοσύνη.

    Αντ΄ αυτού, προτίμησε την προσφιλή της στάση της μυξοπάρθενης, μικροαστής και καθωσπρέπει γεροντοκόρης (έτσι αντιλαμβάνεται τον πολιτισμό ο Θ. Ρουσόπουλος...). Και είπε ότι, όχι, δεν ήταν ούτε τυπικά άτυπος σύμβουλος του Πρωθυπουργού ο κατηγορούμενος, επειδή... δεν είχε δημοσιευθεί ο διορισμός στο ΦΕΚ!

    Με αυτή τη γελοία και παιδαριώδη δικαιολογία η κυβέρνηση εκθέτει τόσο τον εαυτό της όσο και τον κατηγορούμενο. Τον μεν εαυτό της, επειδή παρουσιάζεται ο Πρωθυπουργός, το γραφείο του οποίου ανακοίνωσε τον διορισμό του Ι. Κεφαλογιάννη ως συμβούλου του, να λέει και κανένα αστειάκι για να περνάει η ώρα (όπως είπε ο λαγός του ανέκδοτου στην τίγρη, όταν αυτή έμαθε τις ερωτικές προθέσεις του λαγού...)· τον δε κατηγορούμενο, επειδή τον παρουσιάζει ως έναν στριμμένο υπερήλικο, του οποίου το μένος πρέπει να κατευνασθεί με κούφιους τίτλους και άδειους ρόλους. Και πάλι όμως δεν ξαφνιάζομαι. Η κυβέρνηση του σημερινού Πρωθυπουργού είναι αντάξια των συμβούλων του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tο οποίο C4I δεν δούλεψε ποτέ! Καλά ο Μολυβιάτης δεν λένε ότι είναι ηθικός και τίμιος; Kι εγώ τότε είμαι ο Παπαφλέσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο οικολογικής καταστροφής στη θαλάσσια περιοχή της Ηλείας κρούουν οι κάτοικοι των παραθαλάσσιων περιοχών και οι ψαράδες. Η κατάσταση προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό.

    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ


    Η Νέα Δισκογραφία παρουσιάζει τον θιάσο "Αρπάχτρα" στη δημιουργία του "Μιζού από Παντού".

    Στο Χίντεν Μπόνους Τρακ ένα αμοντάριστο επιμορφωτικό απόσπασμα αστείου Πολιτιστικού βίντεο.

    "Μιζού από Παντού", για την γυναίκα, για το παιδί, για όλη πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια.

    Από την "Τρείς και το _ου_ί της Μάνας τους Προντάκτιονς".


    ________
    Υπόμνημα
    ________

    _ου_ί = λουρί

    Μα δεν ντρέπεστε λίγο; Τι σκεφτήκατε πάλι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέο κρούσμα παιδικής βίας συγκλονίζει την Πάτρα. Τρεις μαθητές από την Αλβανία έδεσαν χειροπόδαρα Ελληνα συμμαθητή τους στο προαύλιο, επειδή τον ζήλευαν για τις καλές του επιδόσεις στα μαθήματα! Το περιστατικό σημειώθηκε στην Τριάντειο Σχολή.

    Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, τα παιδιά είχαν πάει στο σχολείο σε ώρα που δεν λειτουργούσε για να παίξουν. Εκεί συνάντησαν τον Ελληνα συμμαθητή τους και χωρίς καμία αφορμή άρχισαν τα πειράγματα σε σχέση με τις επιδόσεις τους στα μαθήματα. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι δυο πλευρές δεν άργησαν να φτάσουν στο διαπληκτισμό. Το επεισόδιο έδειξε αρχικά να μην παίρνει διαστάσεις, καθώς επενέβησαν κάποιοι άλλοι μαθητές, οι οποίοι κατάφεραν να αποτρέψουν τους νεαρούς από το να πιαστούν στα χέρια.

    Οι Αλβανοί έφυγαν, αλλά αργότερα εισέβαλαν ξανά στο προαύλιο και κυνήγησαν το μαθητή ακινητοποιώντας τον στην πίσω πλευρά του κτιρίου. Εκεί τον έδεσαν χειροπόδαρα και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν ένα σπρέι για να γράψουν στην μπλούζα του τη λέξη «χλοοτάπητας» (λέξη που χρησιμοποιείται πλέον αντί του «φυτού»).

    Ο ανήλικος έγινε αντιληπτός από περαστικούς, οι οποίοι μπήκαν στο σχολείο και τον έλυσαν. Οταν το παιδί πήγε σπίτι του, είπε τα πάντα στους γονείς του, οι οποίοι έκαναν σχετική καταγγελία προς τους εκπαιδευτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πετάξτε εξω απο την TV τα πουσταριά και τους τρυπιους,γιατι στο τελος ολοι θα μοιαζουμε την γιαγιά μας (sic)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Poios toys tuewrei kai toys kanei prwtypa!!!ma fysika ta poystrokratoymena kanalia kai oi trypioi dhmosiografoi.Narkomanhs-poysths.....klacte trypioi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. krima poy de proftase na ton pantrecei o THLOMALAKAS DHMARXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να δείτε ότι τον Σεργιανόπουλο τον σκότωσε αλλοδαπός που έφερε σπίτι του το βράδυ με σκοπό τον...γάμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση