GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν ψηφίζω το νόμο για τα blogs!!!

. ...δηλώνει "aπερίφραστα" μέσω του Press-gr ο Πέτρος Τατούλης. Μια γενναία και καθαρή δήλωση! . "Aπερίφραστα και κάθετα ...

.
...δηλώνει "aπερίφραστα" μέσω του Press-gr ο Πέτρος Τατούλης. Μια γενναία και καθαρή δήλωση!
.
"Aπερίφραστα και κάθετα θα βρεθώ ενάντια σε αυτό το νομοσχέδιο" διαμηνύει μέσω του Press-gr, όσον αφορά το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται από την κυβέρνηση για τα blogs, ο Πέτρος Τατούλης!
Ένας ανώνυμος αναγνώστης του Press-gr έγραψε, με αφορμή προηγούμενο αιχμηρό άρθρο του βουλευτή, στα comments του ιστολογίου μας:
"ΟΣΟ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ-ΦΙΜΩΤΡΟ ΤΩΝ BLOGS ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑ-ΡΑ-ΓΚΙΟ-ΖΗ!!!!!"
Ο Πέτρος Τατούλης απάντησε με δικό του comment στο Press-gr.
Εγραψε την εξής απάντηση:
"Δηλώνω απερίφραστα και κάθετα (άποψη που θα καταθέσω άμεσα και στο Blog μου) ότι ασφαλώς και θα βρεθώ ενάντια σε αυτό το νομοσχέδιο αν και εφόσον κατατεθεί. όχι βέβαια, επειδή πρόκειται να εφαρμοστεί (πουθενά και κανείς δεν μπόρεσε να περιφρουρήσει τη λογοκρισία στο διαδίκτυο), αλλά για να μην περιληφθούμε κι εμείς ανάμεσα σε εκείνα τα ανελεύθερα και αντιδημοκρατικά κράτη που αναλαμβάνουν τέτοιες αμαθείς και σκοταδιστικές προωτοβουλίες. Φίλε ανώνυμε, έχω νομίζω τοποθετηθεί επαρκώς στο θέμα και διαμέσου της αρθρογραφίας μου και στο ιστολόγιό μου."
Μια καθαρή και πολιτικά γενναία δήλωση του Πέτρου Τατούλη!
.
--------------------------------

19 σχόλια

  1. Δηλώνω απερίφραστα και κάθετα (άποψη που θα καταθέσω άμεσα και στο Blog μου) ότι ασφαλώς και θα βρεθώ ενάντια σε αυτό το νομοσχέδιο αν και εφόσον κατατεθεί.

    ==
    Το ιδιο θα συμβει και ανα τεθει θεμα "κομματικης πειθαρχιας"??

    Η θα αρχισουμε τα γνωστα "δεν μπορουσα" κλπ ,δηλαδη και την πιττα ολακερη και τον σκυλο χορτατο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΗΣΗ :
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ
    ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ
    =================================

    Ανεξάρτητοι απο σήμερα στη
    βουλή των Ελλήνων οι...

    κκ Κουκοδήμος και Σημίτης:

    "what's the co-existance
    of those two prouds..."
    T.S.ELIOT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑ

    είδες ο ΓΙΩΡΓΟΣ, τόλμησε διαγραφή!

    Σειρά σου τώρα, για να σταματήσει ο αποπροσανατολισμός
    η υπονόμευση
    η δολιοφθορά
    της καθημερινότητάς μας!

    ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άρχισε το γλύψιμο !

    "Δηλώνω απερίφραστα και κάθετα (άποψη που θα καταθέσω άμεσα και στο Blog μου) ότι ασφαλώς και θα βρεθώ ενάντια σε αυτό το νομοσχέδιο αν και εφόσον κατατεθεί."

    ... θα αγωνιστείς κατόπιν εορτής δηλαδή... για τα μάτια του κόσμου...

    Για σου αγωνιστή Τατούλη !!!
    Είσαι πραγματικός blogger !!!
    Όπως οι περισσότεροι από εμάς είσαι ο επαναστάτης στα ...λόγια. Καλως ήλθες στην blogoσφαιρα λοιπόν.

    ...και για να μην ξεχνιόμαστε...

    http://politis-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δουβλίνο

    Διχασμένο, αλλά ομολογώντας την άγνοιά του για το περιεχόμενο της Μεταρρυθμιστικής Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσέρχεται το εκλογικό σώμα της Ιρλανδίας στις κάλπες την Πέμπτη για να εγκρίνει ή να απορρίψει τη Συνθήκη.
    ==
    Οι Ιρλανδοι ,δεν γνωριζουν το περιεχομενο αυτης της συνθηκης..
    Θα πανε λοιπον σε ενα δημοψηφισμα ,χωρις να ξερουν τι ψηφιζουν? ψηφιζοντας απλα ενα ΝΑΙ η ενα ΟΧΙ χωρις να ξερουν γιατι??

    Υ.Γ
    Ουτε και εγω γνωριζω κατι τι επι αυτης της συνθηκης.
    Γνωριζει κανεις καποιο σαιτ για να δω τι προβλεπει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι
    Πάντα σημαντικά νέα και πάλι..

    Υπεύθυνη στάση του ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης και αυριανού πρωθυπουργού


    «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την Συνθήκη της Λισσαβώνας»



    «Αφετηρία για αγώνες και διεκδικήσεις στην Ευρώπη»

    Βαριά πολιτική ευθύνη στην κυβέρνηση για την απουσία ενημέρωσης και δημόσιας διαβούλευσης σε ό,τι αφορά την Ευρωπαϊκή Συνθήκη της Λισσαβόνας, επέρριψε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας, στην Βουλή, κατά την συζήτηση για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβόνας.
    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον κ. Καραμανλή ότι ήταν στο περιθώριο των ευρωπαϊκών εξελίξεων και απών από όλες τις μάχες, όπως στην πρόσφατη για τον χρόνο εργασίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
    Ο Γ. Α. Παπανδρέου κατέστησε σαφές ότι, το ΠΑΣΟΚ θα υπερψηφίσει την Συνθήκη, αν και δεν είναι πλήρως ικανοποιητική, αλλά αποτελεί μία καλή αφετηρία.
    Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε την διενέργεια δημοψηφίσματος για την ευρύτερη δημοκρατική νομιμοποίηση της ευρωπαϊκής ενοποιητικής διαδικασίας.





    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιστολή Γιώργου Α. Παπανδρέου προς τον Κώστα Σημίτη
    12.06.2008





    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου απέστειλε σήμερα προς τον τέως Πρωθυπουργό και τέως Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, την ακόλουθη επιστολή:
    Προς

    Κύριο Κώστα Σημίτη

    τ. Πρωθυπουργό





    Αγαπητέ Κώστα,



    Διάβασα με προσοχή όσα μου έγραψες.

    Το θέμα του δημοψηφίσματος, το οποίο έθεσες, έχει λυθεί με ομόφωνες αποφάσεις του ΠΑΣΟΚ, του Συνεδρίου μας και του Πολιτικού μας Συμβουλίου. Αποφάσεις καθαρές, αναμφισβήτητες και δημόσια γνωστές. Αποφάσεις που ενισχύουν τη δημοκρατία στη χώρα μας.

    Άρα το ζήτημα δεν υφίσταται. Είχε απαντηθεί προ της επιστολής σου.

    Η δε δημοσιοποίηση της επιστολής, η δημόσια διαφοροποίηση καθώς και η έμπρακτη άρνηση να συνταχθείς με το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για την υποβολή της πρότασής μας, αποτελούν αδικαιολόγητη πολιτική πράξη.

    Δημιουργούν ερωτηματικά για την πολιτική βούληση και στόχευσή μας.

    Δημιουργούν σύγχυση και αποπροσανατολισμό τη στιγμή που κάθε νοικοκυριό δοκιμάζεται από την ακρίβεια και ο ελληνικός λαός πλήττεται βίαια από την ανομία, την αυθαιρεσία, τη διαφθορά και την κατάρρευση κάθε έννοιας κράτους δικαίου με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ.

    Δημιουργούν ερωτήματα τη στιγμή που ο λαός στρέφεται προς ένα ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ, το οποίο σήμερα αποτελεί και νέα ελπίδα. Ένα ΠΑΣΟΚ αποφασισμένο να νικήσει, για να θέσει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα που θα αποκαθιστά τη δικαιοσύνη, την ισότητα, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά. Μακριά και απέναντι σε όσα συμφέροντα θέλουν να χειραγωγούν την πολιτική ζωή προς ίδιον όφελος και δεν υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.

    Γνωρίζεις ότι εκτιμώ ιδιαίτερα το έργο που έχεις προσφέρει στη χώρα. Θυμούμαι πάντα την εποικοδομητική για την Ελλάδα συνεργασία μας στις κυβερνήσεις σου.

    Αντιλαμβάνομαι ωστόσο ότι έχεις τελικά αποφασίσει να κινείσαι έξω από το πλαίσιο των αποφάσεων του ΠΑΣΟΚ και να λειτουργείς αυτόνομα και ανεξάρτητα. Μπορώ να το κατανοήσω αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ.

    Είμαι προσωπικά υποχρεωμένος αλλά και αποφασισμένος να διαφυλάττω την πολιτική ενότητα του Κινήματός μας, σεβόμενος την απόφαση της πλατιάς βάσης του ΠΑΣΟΚ της 11ης Νοεμβρίου.

    Με την απόφασή σου, που επιβεβαιώνουν οι πράξεις σου, δεν μπορεί να προσμετράσαι και να συγκαταλέγεσαι στη συντεταγμένη δύναμη της

    Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

    Σεβόμενος την ιστορία, την προσφορά σου και την κοινή μας πορεία δεν θα κινήσω την τυπική διαδικασία προς τον Πρόεδρο της Βουλής, όπως θα όφειλα να κάνω για οποιοδήποτε άλλο στέλεχος.

    Διαφυλάττοντας το κύρος και τη συντεταγμένη πορεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ θα αξιολογούμε πάντα τις απόψεις που καταθέτεις.

    Και προσωπικά θα το κάνω με ιδιαίτερο πάντα ενδιαφέρον.





    Φιλικά,



    Γιώργος A. Παπανδρέου


    Για την αντιγραφη
    babis

    YΓ.Ποιος εχει σειρα?
    Τερμα η εσωστρεφεια.Οποις δεν το κατανοει κακο του κεφαλιου του.Ειτε το θελουν ειτε δεν το θελουν ,ο αυριανος πρωθυπουργος Γιωργος Παπανδρεου ελεβε το μυνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. .
    -Ο ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΙ'Ο ΑΛΛΟΣ ΑΤΙΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ.ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΩΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. .


    ΚΑΘΑΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ.

    Δεν αφήνει κανένα περιθώριο μελλοντικής αμφισβήτησης για το αν θα το κάνει ή όχι.

    Επίσης θα πρέπει να είναι πλέον μεγάλο το λάθος της Ν.Δ εαν προχωρήσει στην υποβολή ενός τέτοιου νομοσχεδίου με δεδομένη την μη λήψη των αναγκαίων ψήφων.


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι θα κάνει ο Βενιζέλος;;;;

    12 Ιούνιος 2008 5:51 μμ

    ===============================


    OTI TOY ΠΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ
    (γνωστός φίλος αγίας οικογενείας)
    ΚΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ...
    τα γνωστά δηλαδή,όπως πάντα!

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΑΡΧΟΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι


    Πάντα σημαντικά νέα και πάλι..



    «Είχαμε βαρεθεί να βλέπουμε τον Γιώργο να εκλιπαρεί τον ροκαμπιλά Τσίπρα για συνεργασία. Είχαμε ξενερώσει με τον γιο του Ανδρέα που αφιέρωνε πολιτικό χρόνο στα καπρίτσια του ζεύγους Αλέκου-Αλέξη.

    Εαν ο Γιώργος είχε κάνει το αυτονόητο απο καιρό- εαν δηλαδή είχε διαγράψει νωρίτερα τόσο τον λαομίσητο Σημίτη, όσο και τον εριστικό Βενιζέλο- η βουτηγμένη στα σκάνδαλα, στα οικόπεδα, στις Μίζες, στο ψέμμα, στη Διαφθορά κυβέρνηση Καραμανλή, θα μετρούσε μέρες.

    Οπως και νάχει, ο σημερινός αποκεφαλισμός του Σημίτη προσδίδει στον Γιώργο τον δυναμισμό του ηγέτη που τόσο είχε ανάγκη.
    Τόσο εκείνος όσο και ο ελληνικός λαός που αναγκάζονταν μέσα στην απελπισία του να συρθεί σε αστείες επιλογές τύπου Τσίπρα.

    Η σημερινή μέρα είναι η πρώτη του Γιώργου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

    Εναν Γιώργο που προφανώς είχε διαβάσει το παρακάτω κείμενο του Χάρη Μπότσαρη, που δημοσιεύθηκε νωρίς το πρωι στο "protothema.gr"

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    "Ο ελληνικός λαός έστειλε αρχικά το ΠΑΣΟΚ στην αξιωματική αντιπολίτευση γιατί αποδοκίμασε τα έργα και τις ημέρες του Σημιτισμού.
    Η αποδοκιμασία αυτή διαρκεί μέχρι σήμερα επειδή τα γεγονότα επιβεβαιώνουν σταθερά ότι ο Σημιτισμός ως εφαρμοσμένη πολιτική έκφραση ισχύει, παρά την αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος και τις κάποιες προσπάθειες διαφοροποίησης από τον Γ. Παπανδρέου.
    Παρακολουθήσαμε στις εκλογές του 2007 τον Κ. Σημίτη να ανεβαίνει στην εξέδρα του Πεδίου του Άρεως και να…χαιρετά τα μουδιασμένα και ενοχλημένα από την παρουσία του πλήθη.
    Ακολούθησαν και άλλες παρεμβάσεις κρυφές και φανερές ώσπου φθάσαμε στην προκλητική περίπτωση της πρόσφατης ιταμής επιστολής.

    Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να ξεριζωθεί για πάντα από το ΠΑΣΟΚ κάθε έκφραση αντιλαϊκής αντίληψης, ώστε να απελευθερωθούν δυναμικές αναβάπτισης στην ελληνική κοινωνία.
    Η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί!"»


    http://kourdistoportocali.blogspot.com/

    Για την αντιγραφή

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. GIATI AFTH H SIOPH APO TO PRESS GIA TO SHMITH??????????????

    SAS XALASE TH SOUPA O PAPANDREOU????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ 100 ΛΕΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΕΧΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΥΟ ΤΑΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικα ο γιοργο αποφασισε να "διαγραψει" το σημιτη..
    Πλακα εχει.

    Τον .."διεγραψε" μεν ,αλλα δεν "κουνησε" τις απαραιτητες διαδικασιες στον προεδρο της Βουλης.

    Και πολυ καλα εκανε. Σαμπως εχει σιγουρη την δικη του καρεκλα?
    Φοβαται ,φοβαται ο κακομοιρος οποτε σου λεει ασε να το κανω ετσι και εκτιμωντας τις αντιδρασεις .."βλεποντας και κανοντας"..

    Ηδη το κουλουρης ζητησε την παραιτηση του γιοργος ..

    Ωχ! θα δουμε σπαρταριστα επεισοδεια,στην πορεια ,ειμαι σιγουρος..
    (Μονον που δεν θα τα απολαυσουμε,τι κριμα,στις 20.00 υπαρχει Τσαμπιονς ληγκ,ποιος θα κατσει τωρα να βλεπει τους σκυλοκαυγαδες τους)..Χεστηκαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα βγάλει γέλιο απόψε ο
    Λοχίας κι η ΕΓΩ-ΔΕΝ-ΕΙΔΑ-ΤΟ-DVD
    στα νέα των 20.00...
    αλλά κάνει και ζέστη!

    Ασε πάμε για Χαβάη!
    Αστους μόνους στον πόνο τους,
    παρέα με το κουλούρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λοιπον, θα τα πω παλι χοντρα.
    Δεν εχετε καταλαβει, οτι δεν ειμαστε σε κανα νησακι στον ωκεανο, αλλα σε μια οικονομια, παγκοσμια, που κανεις δεν μπορει να κανει ο,τι γουσταρει, γιατι τουρχεται η φαπα και δεν ξερει απο που τουρθε;
    Εδω ολοκληρη Αμερικα και ψαχνεται απο το αυστηρο κωλοδαχτυλο που εχει φαει και βλεπετε οτι βγηκαν παλι τα συσσιτια σε στυλ 1929 κι εσεις λετε οτι ο καυμενος ο Σημιτης, ακολουθησε συντηρητικες πολιτικες;
    Και τι θα επρεπε να κανει μεγαλοι οικονομολογοι μου;
    Για πεστε το και σε μας.
    Αν και αν το ξερατε, θα παιρνατε κατευθειαν το Νομπελ στην Οικονομια.
    Γι αυτο, λιγοτερα λογια και λιγη συνεση παραπανω δεν κανει ποτε κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση