GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή σου, κ. Βουλγαράκη!

. Γράφει ο Νίκος Κλειτσίκας http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com . Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ αποτελεί πλέον τίτλο τιμής για "κυρίους" σαν τ...

.
Γράφει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
.
Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ αποτελεί πλέον τίτλο τιμής για "κυρίους" σαν τον Βουλγαράκη!
Βουλγαράκης: Δεν γνωρίζω τον Τυρογαλά... Μια απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας με ...εξώδικο!!!
1. Ο κ. Βουλγαράκης ασκεί ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
2. Προετοιμάζουν "έδαφος" για κατασταλτικά νομοθετικά μέτρα εναντίον της ελευθέρης διακίνησεις ιδεών και απόψεων
Κι επειδή νομίζουν ότι θα φιμώσουν τους πάντες, θα ήθελα να θυμίσω - σ' όσους θέλουν να έχουν μνήμη -, αλλά ειδικότερα στον κ. Βουλγαράκη ότι θα έπρεπε να ντρέπεται!
Ο λόγος;
Ο εαυτός του!
Για να μην μας περνάνε για Μ_λ_κ_ς:
Α. Ο Γιώργος Βουλγαράκης εξαίρει το πνεύμα των φοιτητών της ΔΑΠ
Εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=Zu-u7jhfiUY&feature=related) ο ΚΥΡΙΟΣ Βουλγαράκης ακούει ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ, μεταξύ άλλων, τα εξής:
"Βουλγαράκη, γάμησε τον πούστη τον Γιωργάκη"!
Και τι απαντάει ο ευαίσθητος ΚΥΡΙΟΣ Βουλγαράκης;
"Δεν πίστευα ότι στις μέρες μας υπήρχε τέτοιος παλμός, τέτοια ζωντάνια..."
Β. Όλους σας γαμάει η ΔΑΠ ΝΔΦΚ
(http://www.youtube.com/watch?v=nRBo1EdO40c)

Μετά από τα παραπάνω έχει το θράσος να στέλνει εξώδικα;
ΟΥΣΤ!

-------------------------------

28 σχόλια

  1. Εντάξει, δεν με ενθουσιάζει ο τύπος, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι επειδή συναινεί σε παπαριές ΔΑΠιτών γνώριζε και τον όποιον τυρογαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΥΡΟΓΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αντιλαμβάνομαι τι σχέση έχουν τα σχόλια στη ΔΑΠ με την γνωριμία του Τυρογαλά και το εξώδικο. Κάποια απάντηση σοβαρή στον Βουλγαράκη δεν βλέπω. Εμπάθεια στο πρόσωπό του, βλέπω. Λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΛΕΙΤΣΙΚΑ.

    Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.

    ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ;

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕ ΜΟΚΟ.

    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΜΕΤΡΙΑΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΡΚΕΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι γνωστό το επίπεδο των κωλόπαιδων της δαπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ti doulia eixes me autes tis eteries ?

    pios se edode to dikeoma?

    yparxoun idiki gia auta ta themata

    ara piges ke esi gia kana kinito ypoklopon






    ABB S.A./ALSTOM Hellas/Siemens

    SAIC Siemens

    Siemens ALTEC, DIEKAT SA International and Pouliadis-PC Systems

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aftos den einai pou tin ora pou kaigotran to kroneio elege pos kaikane mono liga dentra?
    Emeis tous psifizoume kala na pathoume exoumke tous hgetes pou mas aksizei. Kleftes, Lamogia , ftinous, Apateones, Egwpatheis, Pseftes, Anikanous. Den ton lypamai to ton vromiari ton ragia kala na pathei. ekei na ton gamane ola ta xronia na ton stivoun san lemoni. Afou kseroun pos tha tous ksanapsifisei.Doulema thelei o ragias den thelei lypisi. einai o idio pou petaei tin gopatou anameni sto dasos, o idios pou petaei ta skoupidia tou sti rematia, o idios pou kaiei to dasos gia kanei oikopedo,o idios pou skotonei oti vrei mprosta tou otan paei gia "kynigi", o idios pou sto proto psema pou tha tou serviroun douloprepws skyvei to kefali kai ksanapsifisei tous dynastes tou. Den ton lypami ton ragia . Ton koutoponiro, ton adiaforo, ton ekmetalefti, ton ratsisth, ton tempelh, ton roufiano, ton mikroapateona kai se teliki analysi to koroido. Pou nomizei pso einai kai eksypnos pio ekypnos apo tous "koutofragous" tous evrwpaious. Den ton lypamai ton ragia pou tou roufan to aima ta super markets kai oi polyethnikes. O idios o ragias einai aftos pou klevei sto zygi, pou aisxrokerdei, pou koroidevei, pou kanei oles afters tis aisxrothtes .Den ton lypame ton skatoragia ton "neoellhna" afto to sixama kakektypo twn arxaiwn pou ton taizoun akoma kai simera. Den ton lypame ton skatoragia pou vromizei to onoma ELLHNAS den exei kamia sxesi me totidiopote ellhniko. Den yparxei megalyteros anthellhnas apo to ragia. Prosvalei ton oro Ellhnas mono kai mono pou nomizei oti apotelei synexeia tou lamproterou politismou pou gnorise h yfilios.

    DEN TON LYPAMAI TON RAGIA

    HLEIOS OLYMPIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. GAMO TO XRISTO SOU KAI GAMO THN PANAGIA SOU MALAKA KAPSAMPELH POU KLEIDONEIS TA SXOLIA KAI MAS LOGOKRINEIS KIOLAS MOUNOPANO.KAI APO PANO SKOUZEIS POS PANE NA FIMOSOUN TA BLOGS, KAI EISAI O PIO MEGALOS LOGOKRITHS GAMO TON EVRAIO SOU
    ANTE GAMISOU SYMORFOSOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καιρός είναι να ξαναβγούνε στη φόρα τα άπλυτα του κ. Βουλγαράκη και της συζύγου του, που πρέπει κι αυτή, ααν την κα Αλογοσκούφη να κάνει ξένη μπουγάδα για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Εδώ η επερώτηση του Μ. Καρχιμάκη

    http://alekos.blogspot.com/2007/07/blog-post_12.html

    ...
    ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    Όσο, λοιπόν, άστεγοι έχαναν την ελπίδα αποκατάστασής τους, όσο οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης έβλεπαν τις δεσμεύσεις για νέες κλινικές, κοινωφελή έργα και τουριστική ανάπτυξη, να μετατρέπονται σε κενό γράμμα, αφού οι δήμοι έχαναν εν μία νυκτί και εν κρυπτώ τις εκτάσεις τους, κάποιοι ημετέροι αποζημιώνονταν αδρά για τις «υπηρεσίες» τους.. Άλλωστε, ο ύποπτος και προκλητικός χαρακτήρας των ανεπίτρεπτων αυτών Κυβερνητικών μεθοδεύσεων σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος ενισχύεται από το γεγονός ότι σε ΟΛΑ τα συμβόλαια συνολικής αξίας πολλών δεκάδων εκατομυρίων ευρώ ως συμβολαιογράφος και δικηγόρος δύο στενά συγγενικά πρόσωπα του Υπουργού Πολιτισμού κ. Βουλγαράκη: η συμβολαιογράφος κ. Αικατερίνη Πελέκη – Βουλγαράκη και ο δικηγόρος κ. Δημήτριος Πελέκης. Σε δημοσίευμα που ανεφερόταν σε υπέρογκα κέρδη της οικογενείας Βουλγαράκη, αλλά και συγγενών αυτής, από τις συγκεκριμένες «χαριστικές» ανταλλαγές μεταξύ Δημοσίου και Μονής, η κ. Πελέκη – Βουλγαράκη προκλητικά απάντησε ότι δεν έλαβε «ούτε μία δραχμή...».
    Η σύζυγος του Υπουργού Πολιτισμού της Κυβέρνησης των Ομολόγων, των Κουμπάρων και των λοιπών συγγενών οφείλει να απαντήσει αν σκόπιμα αναφέρθηκε στις ανύπαρκτες πλέον δραχμές, προκειμένου να αποκρύψει τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που προκύπτουν από τα ίδια τα συμβόλαια, αλλά και από ύποπτα εμβάσματα της Εμπορικής για την ίδια την οικογένειά της! Συγκεκριμένα:
    Η κα Βουλγαράκη, σύμφωνα με τα συμβόλαια που η ίδια υπέγραψε, ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ για τέλη και δικαιώματα ΤΗΣ, μετά δικαιωμάτων του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, ποσά 500.000 ευρώ, μόνο από τα 6 εκ των 10 συμβολαίων που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως τις δημοσιότητας:
    - 67.362,07 ευρώ από το συμβόλαιο 2801/26-4-07 για ανταλλαγή δύο ακινήτων αξίας 10.921.778 ευρώ
    - 13.489 ευρώ από το συμβόλαιο 2804/27-4-07 για ανταλλαγή 2 οικοπέδων αξίας 2.153.850 ευρώ
    - 127.666,38 από το συμβόλαιο 2819/22-5-07 αξίας 10.603.123 ευρώ για ανταλλαγή στο Νομό Καβάλας
    - 87.818,63 ευρώ από το συμβόλαιο 2825/22-5-07 αξίας 4.997.348 ευρώ για ανταλλαγή στο Νομό Καβάλας
    - 119.108,90 ευρώ από το συμβόλαιο 2820/22-5-07 αξίας 9.890.000 ευρώ για ανταλλαγή στο Νομό Καβάλας
    - 34.044,90 ευρώ από το συμβόλαιο 2817/9-5-07 αξίας 2.800.000 ευρώ για ανταλλαγή στο Νομό Καβάλας.
    - για τα συμβόλαια υπ. αριθμ. 2816/9-5-07, 2815/9-5-07, 2823/22-5-07 και 2824/22-5-07 δεν γνωρίζουμε τα ποσά που εισέπραξε η κα Πελέκη – Βουλγαράκη, ωστόσο, καθώς τα ποσά είναι ανάλογα της αξίας των εκτάσεων του συμβολαίου, είναι προφανές ότι οι συνολικές εισπράξεις για δικαιώματα υπερβαίνουν τις παραπάνω 500.000 κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
    Και πράγματι, στα κρατικά συμβόλαια το μεγαλύτερο μέρος της είσπραξης δικαιωμάτων αποδίδεται από τον συμβολαιογράφο στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις αμοιβές των δικηγόρων και τα γραμμάτια του Δικηγορικού Συλλόγου, όπου το μεγαλύτερο μέρος της αμοιβής αποδίδεται στους δικηγόρους που παραστάθηκαν στα εν λόγω συμβόλαια. Προβληματίζει, δε, έντονα το γεγονός ότι ενώ για λόγους διαφάνειας μπορούσαν να επιλεγούν οι συμβολαιογράφοι των περιοχών στις οποίες ανήκαν οι ανταλλασσόμενες εκτάσεις, ΟΛΑ τα συμβόλαια έγιναν από τη σύζυγο του Υπουργού Πολιτισμού με δικηγόρο στενό συγγενικό της πρόσωπο.
    Τα ίδια, λοιπόν, συμβόλαια κάνουν αναφορά σε συγκεκριμένους αριθμούς διπλοτύπων του Δικηγορικού Συλλόγου για τα ποσά αμοιβής (εκτός των κρατήσεων) που εισέπραξε για τα «δικαιώματά» του ο παραστάς δικηγόρος κ. Δημήτριος Πελέκης, στενότατος και αυτός συγγενής του Υπουργού Πολιτισμού, παρά το γεγονός ότι τα ακριβή ποσά δεν εμφανίζονται στο κείμενο των συμβολαίων, είναι γνωστό ότι αυτά υπολογίζονται ως ποσοστό της αξίας των συμβολαίων και συνεπώς είναι σημαντικά υψηλά! Τα ποσά αυτά καταβάλλονται από τον πελάτη, δηλαδή, την Μονή, στον αντίστοιχο Δικηγορικό Σύλλογο και από εκεί εισπράττει τη νόμιμη αμοιβή του ο δικηγόρος. Συγκεκριμένα, τα εν λόγω γραμμάτια αντιστοιχούν στο 0,5 – 1% της αξίας κάθε συμβολαίου. Η τεράστια συνολική αξία των συμβολαίων δεκάδων εκαττομυρίων ευρώ καταδεικνύει και το μεγάλο ύψος των ποσών των γραμματίων που μέσω του Δικηγορικού Συλλόγου εισέπραξε ένας ακόμα συγγενής του Υπουργού Πολιτισμού, ποσά που αντιστοιχούν σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

    ΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ 752.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    Πέρα, όμως, από τα αξίας εκατομμυρίων ευρώ «δικαιώματα» που απολαμβάνει η οικογένεια Βουλγαράκη και οι λοιποί συγγενείς του Υπουργού, χάρη στο σύνθετο δομημένο αυτό Κυβερνητικό σχέδιο προκλητικού ξεπουλήματος δημόσιας γης, υπάρχουν και τρία ύποπτα εμβάσματα συνολικής αξίας 752.000 μέσω της Εμπορικής Τράπεζας Θεσσαλονίκης με ΑΠΟΔΕΚΤΗ τον Δημήτριο Πελέκη του Διονυσίου, του δικηγόρου στενότατου συγγενή του Υπουργού κ. Βουλγαράκη!
    Συγκεκριμένα με την υπογραφή του Αναστασίου Μοναχού και τη Σφραγίδα Μεγίστης Βατοπεδίου δίνεται εντολή στην Εμπορική Τράπεζα να μεταφέρει το τεράστιο αυτό ποσό σε λογαριασμό με δικαιούχο τον κ. Πελέκη Δημήτριο σε τρεις φάσεις:
    - στις 26/3/07 μεταφορά ποσού 300.000 ευρώ με αρ. πράξης 15298 Εμπορικής Τράπεζας βάσει τηλεομοιοτυπικού μηνήματος υπ’ αριθμ. 148
    - στις 21/5/07 μεταφορά ποσού 300.000 ευρώ με αρ. πράξης 20870 Εμπορικής Τράπεζας βάσει τηλεομοιοτυπικού μηνήματος υπ’ αριθμ. 233
    - στις 4/6/07 μεταφορά ποσού 300.000 ευρώ με αρ. πράξης 23159 Εμπορικής Τράπεζας βάσει τηλεομοιοτυπικού μηνήματος υπ’ αριθμ. 275.
    Σημειώνεται, ότι τα εμβάσματα αυτά δεν μπορεί να ταυτιστούν με τα γραμμάτια που αναφέρονται στα παραπάνω συμβόλαια, αφού αποδέκτης των εμβασμάτων ήταν ο δικηγόρος κ. Πελέκης, ενώ αποδέκτης των ποσών που αντιστοιχούν στα διπλότυπα των γραμματίων είναι ο Δικηγορικός Σύλλογος που κατόπιν κρατήσεων αποδίδει την αμοιβή στο δικηγόρο.

    Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ

    Πράγματι, αν εξαιρέσει κανείς τα εκατομμύρια ευρώ, δεν υπήρξε «ούτε μία δραχμή αμοιβή...». Υπήρξε, όμως, σαφής πρόθεση παραπλάνησης και υποτίμησης της νοημοσύνης των πολιτών. Υπάρχει, επίσης, πάντα η ζημία που έχει υποστεί το δημόσιο από την απώλεια εκτάσεων – φιλέτων και την αντικατάστασή τους με σαφώς μικρότερης αξίας και χρησιμότητας κτήματα στην περιοχή της λίμνης Βιστωνίδας, που και αυτή τη «χάρισε» η Κυβέρνηση Καραμανλή λες και η δημόσια γη της ανήκει! Και υπάρχει και η πρωτοφανής ενέργεια της Κυβέρνησης να διαθέσει δημοτικά και ιδιωτικά ακίνητα, ερήμην των πραγματικών ιδιοκτητών τους!
    Τελικά, σε κάθε λειτουργία της Κυβέρνησης του Μηδενικού Έργου, αποκαλύπτονται αδιαφανείς μεθοδεύσεις κατασπατάλησης και λεηλασίας του δημόσιου πλούτου προς όφελος ολίγων εκλεκτών και εις βάρος του συνόλου του Ελληνικού Λαού, όπως έγινε και στο σκάνδαλο των ομολόγων. Κοινό χαρακτηριστικό των περιπτώσεων αυτών η δήθεν τυχαία σύμπραξη Υπουργών και λοιπών στελεχών που φανερώνει κεντρικό Κυβερνητικό σχεδιασμό, η αλλαγή του προστατευτικού καθεστώτος που ίσχυε μέχρι την άνοδο της Κυβέρνησης Καραμανλή στην εξουσία προκειμένου να καταστεί δυνατή η λεηλασία, η κερδοφόρα εμπλοκή συγγενών και κουμπάρων, οι αποκαλυπτικοί τραπεζικοί λογαριασμοί και η προκλητική υποκρισία των εμπλεκομένων. Μέσα στο καθεστώς συγκάλυψης και ατιμωρησίας που έχει εγκαθιδρύσει η Κυβέρνηση Καραμανλή, το ψεύδος και η παραπλάνηση του λαού είναι, δυστυχώς, η πάγια απάντηση της Κυβέρνησης στο πλήθος σκανδάλων και περιπτώσεων κακοδιαχείρισης για τις οποίες αμιγώς ευθύνεται η ίδια.

    Μετά τα παραπάνω ερωτάσθε:

    1. Με ποια πολιτική και ηθική δικαιολογία η Κυβέρνηση Καραμανλή με σύμπραξη διαφόρων Υπουργών και λοιπών στελεχών της «χάρισε» στη Μονή Βατοπεδίου σημαντικές εκτάσεις που για χρόνια το Ελληνικό Δημόσιο διεκδικούσε και κατόπιν τις αντάλλαξε εκχωρώντας οικόπεδα – φιλέτα που προορίζονταν για σημαντικές χρήσεις κοινωνικής πολιτικής, όπως αποκατάσταση αστέγων και νοσοκομεία;
    2. Με δεδομένο ότι διαρκώς αποκαλύπτονται και νέα συμβόλαια με δεκάδες χιλιάδες στρέμματα αξίας πολλών εκαττομυρίων ευρώ να «χαρίζονται» ουσιαστικά στη Μονή Βατοπεδίου, απαντήστε στον Ελληνικό λαό:
    (α), ποιο είναι το σύνολο των στρεμμάτων της περιουσίας του, που αδικαιολόγητα αποφασίσατε να του στερήσετε και
    (β) ποιο είναι το σύνολο των δικηγορικών και συμβολαιογραφικών δικαιωμάτων που με πληρωμές από χρήματα του Ελληνικού λαού, εισπράχθηκαν από τους συγγενείς του Υπουργού Πολιτισμού;
    3. Παρακαλείσθε να καταθέσετε στη Βουλή το σύνολο της δικογραφίας της δίκης μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης, δίκη η οποία ουδέποτε ολοκληρώθηκε, αφού η Κυβέρνηση Καραμανλή οδήγησε το Ελληνικό Δημόσιο σε υπαναχώρηση από τις διεκδικήσεις του;
    4. Πόση υποκρισία διαθέτει, τελικά, η Κυβέρνηση Καραμανλή, όταν δεν διστάζει να επικαλεστεί ως νομική βάση για την ευνοιοκρατική αυτή ανταλλαγή το αρ.38 του ΝΔ 2158/1952 που έχει ως σκοπό την αποκατάσταση ακτημόνων, την ίδια στιγμή που με ευθύνη σας τη γη που προοριζόταν για αποκατάσταση αστέγων, ανέγερση νοσοκομείων και λοιπούς αναπτυξιακούς και κοινωφελείς σκοπούς τη στερείτε από τους πολίτες και την «χάριζετε» στη Μονή Βατοπεδίου;
    5. Είστε σε θέση να διαψεύσετε την καταγγελία ότι στενά συγγενικά πρόσωπα του Υπουργού Πολιτισμού εισέπραξαν ΜΟΝΟ από μέρος των συναλλαγών ποσά που ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ; Πόσα είναι τα συνολικά ποσά που εισέπραξαν και για τα υπόλοιπα συμβόλαια;
    6. Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ εισέπραξε μέσω των γραμματίων του Δικηγορικού Συλλόγου ο δικηγόρος κ. Πελέκης στενότατος συγγενής του Υπουργού Πολιτισμού, με δεδομένο το γεγονός ότι η συνολική αξία των μέχρι τώρα αποκαλυφθέντων συμβολαίων αθροίζεται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ανεβάζοντας την αμοιβή των παραστάντων δικηγόρων σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;
    7. Γιατί δεν επιλέχθηκαν για λόγους διαφάνειας συμβολαιογράφοι των περιοχών στις οποίες αφορούσαν οι ανταλλαγές; Γιατί είναι πανταχού παρούσα η σύζυγος του Υπουργού Πολιτισμού ως συμβολαιογράφος και ο αδερφός αυτής ως δικηγόρος, την στιγμή που με ορισμένα συμβόλαια διατίθενται παράνομα από το Δημόσιο οικόπεδα που δεν ανήκουν στην κυριότητά του, αλλά είναι δημοτικές και ιδιωτικές περιουσίες;
    8. Είναι δυνατόν σε ένα ευνομούμενο Κράτος η Κυβέρνηση να χαρίζει οικόπεδα που δεν είναι ιδιοκτησίας του Δημοσίου, αλλά ανήκουν στο Τοπικό Διαμέρισμα Αμμουλιανής του Δήμου Ακάνθου Ιερισσού και σε απλούς ιδιώτες; Οι δικηγόροι και η συμβολαιογράφος που διενέργησαν τις ανταλλαγές δεν είδαν, κατά τον έλεγχο τίτλων όπως οφείλουν, την απόφαση του Νομάρχη που ήδη έχει μεταγραφεί στο Υποθηκοφυλακείο Ιερισσού από το 1965 και τα συμβόλαια με τα οποία δημοτικά οικόπεδα πουλήθηκαν σε ιδιώτες; Αντιλαμβάνεσθε ότι ο όλος χειρισμός της υπόθεσης θυμίζει έντονα το σκάνδαλο της Αιξωνής Γλυφάδας, όπου δικηγόροι και συμβολαιογράφοι κάθισαν στο εδώλιο, διότι πουλούσαν «αέρα» με πλαστά δημόσια έγγραφα;
    9. Για ποιες υπηρεσίες ο κ. Δημήτρης Πελέκης έλαβε 752.990 ευρώ με εμβάσματα της Εμπορικής Τράπεζας σε τραπεζικό λογαριασμό του και με εντολή του Αναστασίου Μοναχού, Ταμία της Μονής Βατοπεδίου; Πρόκειται για μέρος κάποιας «αντιπαροχής» προς την ευρύτερη οικογένεια του κ. Βουλγαράκη από το ξεπούλημα δημόσιας γης και το «χάρισμα» της περιουσίας των Ελλήνων στη Μονή; Γιατί έλαβε αυτά τα χρήματα, πέραν των ποσών των γραμματίων που κατέβαλε η Μονή στο Δικηγορικό Σύλλογο για την αμοιβή του δικηγόρου, γραμμάτια τα οποία αναφέρονται και στα συμβόλαια με τους αριθμούς των διπλοτύπων τους;
    10. Σε ποιο ΦΕΚ βρίσκεται δημοσιευμένη η απόφαση του 2005 του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης που δίνει στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ακίνητα στη Θεσσαλονίκη προς ανταλλαγή; Αν όπως καταγγέλουν τα δημοσιεύματα ουδέποτε δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, αντιλανμβάνεσθε ότι κάθε κάθε πράξη που στηρίζετε σε αυτή είναι παράνομη;
    11. Γιατί η Μονή Βατοπεδίου έσπευσε να πουλήσει τα οικόπεδα, που η Κυβέρνησή σας με ανυπόστατες και αδημοσίευτες στα ΦΕΚ Υπουργικές Αποφάσεις της «χάρισε», στην εταιρεία «ΑΝΘΕΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.», μια εταιρεία στην οποία συμμετέχει ο ίδιος ο δικηγόρος της Μονής και η οποία συστάθηκε μόλις 3 μήνες πριν την επίμαχη αγοραπωλησία (ΦΕΚ ΤΑΕ ΕΠΕ 12901/27-11-06) και δεν είχε λάβει καν αριθμό μητρώου Α.Ε. όταν υπέβαλε «προσφορά» στην Μονή για την αγορά των οικοπέδων;
    12. Ποια η θέση της Κυβέρνησής σας και ποια η πολιτική της ευαισθησία απέναντι στο δικής της οργάνωσης και εκτέλεσης σκάνδαλο ξεπουλήματος της δημόσιας γης, από το οποίο ζημιώνεται το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, αλλά ευνοείται σαφώς η Μονή Βατοπεδίου, η οικογένεια Βουλγαράκη και οι λοιποί συγγενείς;
    13. Ποια η θέση του Πρωθυπουργού απέναντι σε μία ακόμα σύνθετη δομημένη υπόθεση Κυβερνητικής λεηλασίας του δημόσιου πλούτου; Ποιοι Υπουργοί είναι αυτοί που ευθύνονται για το ξεπούλημα;
    14. Αντιλαμβάνεσθε το μέγεθος της σκανδαλώδους αυτής υπόθεσης και την τεράστια ζημία που με κεντρικό Κυβερνητικό σχεδιασμό προκαλέσατε εις βάρος του συνόλου των πολιτών και του δημοσίου συμφέροντος; Θα επιδείξετε, έστω και το ελάχιστο της ευαισθησίας που απαιτείτε από τους αντιπάλους σας και θα προβείτε άμεσα στην ανάληψη των ευθυνών σας; Που σταματά το αίσθημα ανεξέλεγκτου της Κυβέρνησής σας, όταν βάζετε χέρι ακόμα και δημοτικές και ιδιωτικές ακίνητες περιουσίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μπορω να διακρινω, τι λενε τα παιδια στο βιντεο??

    Αμα δεν ηταν απο κατω οι ..λεζαντες,δεν θα καταλαβαινα τιποτα απολυτως!!

    "Bloopers-ακια Bloopers-ακια
    σας γαμω τα κωλαρακια και τα ομορφα αυτακια".
    ==

    Ποτε εγινε το συμβαν?
    Και μπραβο δηλαδη στον Βουλγαρακη εδω που τα λεμε..
    Τι εκανε δηλαδη?
    Ακουγε ενα πληθος που φωναζε ,και επεκροτησε ...
    Και σιγα τωρα μην κατσει να γαμησει το γιοργος!

    Αει στο διαολο ,πουστοπασοκοσκυλα,
    το μυαλο σας συνεχεια στην πσωλι τοχετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. XAXAXA Eine epidi malon ton Voulgaraki ton pidage otan eitane Dapitis o mentoras tou o Manolakos
    etsi den eine kopela mou voulgaraki?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Traba se kana panepistimio na deis to xavale pou ginetai kai ela na mas peis thigmene.

    To epipedo kataggeliwn exei pesei katheta. VBrizane oi foitites kai kati trexei . Aei re.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ApoMesa.info:

    http://www.apomesa.info/2008/06/blog-post_695.html

    Πέμπτη, 5 Ιούνιος 2008
    Αγοράζει όταν οι άλλοι πωλούν

    Συζητήσεις προκάλεσε η είδηση ότι ο Γ. Βουλγαράκης αγόρασε ολόκληρο όροφο (περίπου 800τ.μ.) σε κεντρικότατο κτίριο της Πανεπιστημίου, συζητήσεις τόσο για το μέγεθος μιας τέτοιας κίνησης όσο και για το ποσό που δόθηκε γι' αυτήν (θεωρείται πολύ χαμηλό), κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν προσθέσουμε ότι ο πωλητής ήταν η Εθνική Τράπεζα. Είναι γεγονός πάντως, ότι αυτή την περίοδο αρκετά ακίνητα πωλούνται, ειδικά σε κοντινό στην Αθήνα νησί, από άτομα που είναι πιθανό να εμπλακούν στην υπόθεση Siemens (κοινώς: Ρευστοποιήσεις για αποφυγή κατασχέσεων), οπότε ο Γ. Βουλγαράκης με την αγορά του αυτή δείχνει ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Για το αν το περίπου 1 εκ. ευρώ που έδωσε ο ΥΕΝ είναι υπερβολικά αντίτιμο για το ακίνητο που αγόρασε δεν είμαστε ειδικοί να τοποθετηθούμε αλλά υποψιαζόμαστε ότι κανένας ειδικός δεν θα ενδιαφερθεί να το κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Θεόδωρος Τσουκάτος, προς απόδειξη του ισχυρισμού του ότι δέχθηκε το μαύρο χρήμα της Siemens για λογαριασμό του ΠαΣοΚ, επικαλείται «το θάρρος και την εντιμότητα» των εμπλεκομένων στην υπόθεση προσώπων.

    Γενναία στάση (όχι με την έννοια του γυμναστή, χρηματιστή κ.λπ.), αλλά μάλλον μάταιη. Δύσκολα φαντάζομαι να βρίσκονται έστω και λίγοι στο ΠαΣοΚ που θα δέχονταν την αναμέτρηση με τον Θ. Τσουκάτο στο θάρρος και στην εντιμότητα.

    Συνεπώς το επόμενο βήμα για τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του ΠαΣοΚ είναι να πει πιο πολλά και πιο γλαφυρά...

    Αν έχω δίκιο παραπάνω και, επίσης, αν λόγω των κυβερνητικών μεθοδεύσεων η υπόθεση της Siemens καταλήξει να είναι μόνον ο Θ. Τσουκάτος (δηλαδή μόλις το μισό εκατομμύριο από τα εκατό που υποτίθεται ότι μοίρασε η Siemens), τότε η μόνη σοβαρή επιλογή που έχει σήμερα μπροστά του το ΠαΣοΚ είναι αυτή που προτείνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος: Να μάθουν την αλήθεια και να πουν την αλήθεια.

    Τους προτείνει, με άλλα λόγια, να προλάβουν τα αναπόφευκτα, αντί να μεμψιμοιρούν και να παπαρολογούν*. Να το ερμηνεύσω με τον δικό μου τρόπο: Γνωστού όντος ότι το ΠαΣοΚ δεν κερδίζει με τίποτε τις επόμενες εκλογές και υποψιαζόμενος ότι η ΝΔ «θα βγει λάδι» από την υπόθεση, και μάλιστα με τη σφραγίδα της Δικαιοσύνης, τους λέει να ματώσουν τώρα, ώστε αργότερα να έχουν το πλεονέκτημα έναντι μιας ΝΔ που θα βαρύνεται με τις υποψίες της κοινής γνώμης. Εχει δίκιο ο Βενιζέλος, αλλά από εκεί και πέρα ισχύει ο παράγων «Τζέφρι»...

    *Παπαρολογώ:το ρήμα νομιμοποιήθηκε στην πολιτική ορολογίααφότου χρησιμοποίησε παράγωγο ουσιαστικό ο Γιώργος Σουφλιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τσούζει ε;και θάρρος έχει και προφανώς αρχίδια ευαίσθητε "κύριε"Κλειτσίκα.Αντε να αποδείξεις πρώτα ότι κάτι άκουσε μέσα στην οχλοβοή.Αλλά και να το άκουγε(απόδειξέ το είπαμε)πρέπει να αφήσει στο μέλλον να τον συκοφαντούν άνθρωποι που πληρώνονται να τον συκοφαντούν χωρίς να αντιδράσει;Τότε θα μας έλεγες ,για δέτε ρε που έχουμε δίκαιο ,μούγκα ο Βουλγαράκης γιατί έχει λερωμένη τη φωλιά του.Αει γ... λοιπόν κερχελέ , ε κερχελέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ



    ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΥΠΑΤΑΙ....


    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟ LSE ΟΤΙ "ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ"....



    ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "... Πέρσυ ψόφησε, ... φέτος βρώμισε ..."
    Άν δέν είναι αποτέλεσμα παιδικής ανωριμότητος,
    τότε είναι επιδίωξη αποπροσανατολισμού, εκτέλεση πρακτορικής αποστολής, μέ αμοιβή.
    Ωραία, έστω ότι τον "φάγαμε" τόν "ψεύτη", τόν κακό Πάνθηρα, τον RANGER, τόν .......
    Σέ 30 δεύτερα, έχει αντικατασταθεί (υπό τού ... Αδιάφθορου), με κάποιον μή κραγμένον, κατά τεκμήριο χειρότερον. Και ούτω καθεξής.
    Και εν τω μεταξύ, ο στόχος μας, ΔΕΝ είναι οι πονηροί κλέφτες, τα πρόσωπα τού ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, αλλά ο ... αναλώσιμος Βουλγαράκης !
    Ο "λαός" έχει κατ' εξακολούθησιν απαιτήσει, να απολαμβάνει σέ δημόσια αξιώματα τον κ. Βουλγαράκη. Και αυτό, χωρίς ο κ. Βουλγαράκης να αποκρύψει ποτέ, ποιός είναι.
    Εσείς όμως, Κύριε, αυτό το κάνετε γαργάρα. Και επειδή από την μορφή και την (μή) ποιότητα της έντονης παρουσία σας εδώ μέσα, προφανώς συνάγεται ότι είσθε τού παρασιτικού επικοινωνιακού (μή χέσω) συναφιού, ακολουθείτε το γνωστό και αλάθητο μονοπάτι :
    Γλείφε - γλείφε τόν "λαό", στο τέλος θα γίνεις φίρμα και πλούσιος.
    Επάγγελμα : Λαογλύφτης, όπως οι μεγάλοι δάσκαλοι τού είδους, Μίκης και Λάκης.
    Άντε και καλή επιτυχία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε μαλάκα τί σχέση έχει η ΔΑΠ με το εάν ο Βουλγαράκης ξέρει η δεν ξέρει το λαμόγιο του ΠΑΣΟΚ ;
    Αυτός σε στεναχώρεσε ; Γιατί δεν ψάχνεις ποιούς Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ ήξερε και είχε και συναλαγές μαζί τους το λαμόγιο ;
    Αυτή είναι η αδέσμευτη δημοσιογραφία ;
    Πόσο ηλίθιους μας θεωρείς, που όταν δεν σου βγαίνει η λάσπη αρχίζεις να λές άλλα άσχετα για να μην φανεί τί μαλακίες έλεγες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γα--σε τον γερομηζοτάκη
    βουλγαράκι..βουλγαράκι

    Τι λες γι αυτόν τον παλμό & την ζωντάνια καράφλα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΕΡΙ ΔΕΞΙΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ .
    ........................................................................................................


    Θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄
    ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    Τα τελευταία νέα σχετικά με την ναυτιλιακή εταιρία των Καραμανλήδων τα διαβάσαμε
    στο ΒΗΜΑ της Κυριακής 22.06.2008 . Σε άρθρο με τίτλο :
    ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Στη Wall Street τα πλοία της εξαδέλφης του Κ. Καραμανλή

    Ο κύριος Γ . Σ . Σκορδίλης μας πληροφορεί για τις δραστηριότητες της κόρης του θείου Αχιλλέα η οποία ηγείται της σεμνής και ταπεινής εταιρίας Hellenic Carriers που είναι εισηγμένη στην Wall street .

    Μετά από όλα αυτά τα δημοσιογραφικά σκατά της Δεξιάς είχαν λοiδωρήσει το ... διώροφο πατρικό σπίτι του Αλέξη Τσίπρα . Το βρήκαν ... καπιταλιστικό .

    CHIEF ENGINEER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα διαφωνήσω κάθετα με τους κατά τα άλλα συμπαθείς ΔΑΠίτες και ΔΑΠίτισες, όσον αφορά τα συγκεκριμένα σχόλια που με περισσή ελευθεριότητα απευθήνανε, παρουσία και εν γνώση του κ.Βουλγαράκη όπως αποδεικνύεται, προς τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Γεώργιο Α. Παπανδρέου.

    Βοϊδόπουτσα και καμτσίκι του χρειάζεται κι αυτουνού και σ΄ολα τα πράσινα λαμόγια που ρημάξανε τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ανεβαστε τα βιντεακια του μακη που ειχε βαλει περσυ τον σεπτεβριο στην εκπομπη του...οσο αφορα για τον βουλγαρακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά εδώ δεν άκουσε και δεν ήξερε τίποτα το Γιωργάκη που ήταν ο υπαρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ο γιος του Ανδρέα (πρύτανης της αρπαχτείς) και εσύ ήθελες να ακούσει ο βουλγαρακης που έχει και βαρηκοΐα

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Από όποιο υπουργείο πέρασε ο Βουλγαράκης ήταν και μια παταγώδης αποτυχία .
    Πριν είκοσι χρόνια η ΟΝΝΕΔ είχε πολυδιαφημίσει τα δυό ‘’Ντοράκια’’ ,
    τα θυμάστε;
    Βουλγαράκης και Μειμαράκης .
    Κωλλητοί της κόρης του Δρακουμέλ .
    Ενώ ο Βαγγέλης Μειμαράκης επέδειξε πολιτική σταθερότητα – ικανότητα
    Ο Βουλγαράκης από όπου πέρασε ήταν αποτυχία .
    Ο πρωθυπουργός τον έστειλε στο πιό άχρηστο υπουργείο .Το ΥΕΝ .
    Όλες οι Ευρωπαικές χώρες έχουν την ναυτιλία σε μια διέυθυνση του Υπουργείου Μεταφορών .

    Τέλος πάντων , ο Βουλγαράκης πέτυχε στην οικογενειακή του ζωή .
    Παντρεύτηκε μια κοπέλλα που δηλώνει ετήσια έσοδα περίπου 1 εκατομ. ευρώ.
    Τυχερός .........

    Τώρα πόσο τυχεροί είναι αυτοί που τον σταύρωσαν την 16.09.07 και περιφρόνησαν την ηρωίδα Μαριέττα , αυτό είναι μια άλλη ιστορία .

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 9:46

    Re Tsatso
    Re skato , dexio kwlopaido tou kerata , eheis dei pio ilithio hazohamogelo
    apo aftoy tou Doraki ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Βουλγαράκης, ο Μεϊμαράκης, ο Χατζηνικολάου δεν ήσαν μέλη της τραμπούκικης παραοργάνωσης της ΝΔ Ρέϊντζερς-Μπλέ Κένταυροι (ή κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά) ? Ποιοι νομίζετε ότι μας κυβερνάνε ? Αγγελοι? Μιλάμε για υπόκοσμο τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε ηλίθιοι bloggers , εδώ ο Βουλγαράκης έχει γ.μήσει ολόκληρο το κράτος και εσείς μείνατε στις υποσχέσεις που έδωσε στους Δαπίτες και δεν τις τήρησε κιόλας ?
    Gama ton to Pousti to Giorgaki , gama kai, to Vagellaaa-aki , gama kai to kratos tora, tora pou eisai ypourgaki!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κλειτσικα τι εισαι αγορι μου?? Νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε χαζους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση