GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σούπερ απάτη στο Ολυμπιακό Χωριό...

. . Με τις ευλογίες του "τέκνου" του, Θ. Ρουσόπουλου, ο ηγούμενος του Βατοπεδίου Εφραίμ πήρε, αρχικά, τσάμπα κτίριο και έκταση ...

. .
Με τις ευλογίες του "τέκνου" του, Θ. Ρουσόπουλου, ο ηγούμενος του Βατοπεδίου Εφραίμ πήρε, αρχικά, τσάμπα κτίριο και έκταση για να κτίσει ...Μουσείο Κειμηλίων. Τώρα πήρε άδεια να τα μοσχοπουλήσει και να βγάλει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ!
Ποιοι θα πάρουν τις μίζες; Αποκάλυψη - σοκ για τις ιερές και ...πολιτικές μπίζνες!
,
Το νέο μεγάλο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου- και "πνευματικό πατέρα" του Θ. Ρουσόπουλου- αρχιμανδρίτη Εφραίμ είναι ...πολύ μεγάλο.
Συνδέεται με την παραχώρηση ενός μεγάλου κτιρίου και εκτάσεων στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες.
Με ένα απίστευτο κόλπο, το κτίριο και η έκταση αυτή (και αυτή, για την ακρίβεια) παραχωρήθηκε στη Μονή έναντι πινακίου φακής με τη γνωστή μέθοδο της ...ανταλλαγής άλλων εκτάσεων -πολύ μικρότερης αξίας- που είχε πάρει η Μονή όταν έκανε τις άλλες ...ανταλλαγές με τις εκτάσεις της λίμνης Βιστωνίδας, στη Θράκη, τις οποίες ο Εφραίμ άρχισε να διεκδικεί εδώ και χρόνια ως "κληρονομιά" από τη βυζαντινή εποχή...
Αρχικά λοιπόν -πριν από περίπου ένα χρόνο, κατακαλόκαιρο...- η Μονή πήρε το κτίριο και την έκταση στο Ολυμπιακό Χωριό με τη ρητή συμφωνία ότι εκεί θα ανεγερθεί Μουσείο Βυζαντινών Κειμηλίων.
Τώρα, με τις ευλογίες του Θ. Ρουσόπουλου άλλαξε η χρήση. Και δόθηκε στη Μονή το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί εμπορικά την ιδιοκτησία αυτή. Πολύ απλά, να την πουλήσει!!!
Πόσα υπολογίζεται ότι θα κερδίσει; Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ!
Ποιοι θα την αγοράσουν; Ποιοι θα μοιραστούν άραγε τις μίζες;
------------------------------------
Το σκάνδαλο αυτό είναι από τα πιο μεγάλα. Αλλά μένει "θαμένο" από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης. Το παρασκήνιο είναι πλούσιο. Εχει κι άλλες πολλές λεπτομέρειες και πληροφορίες τις οποίες αναλυτικά -και ...αποκλειστικά- θα παρουσιάσει το Press-gr! Σε λίγο, η συνέχεια...
------------------------------------

17 σχόλια

  1. Βρωμιλοι ΠΑΠΑΔΕΣ/ΚΑΛΟΓΗΡΟΙ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΑΙΣΧΡΟΙ Βρωμιλοι Ελληναραδες
    που τους ΚΩΛΟΓΛΥΦΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αλλάχ γκιοστέρμεσιν. Ολμάς"!
    Δεν κλέβει ο παπα-Εφραίμ! "Σακαλινή σενήν ντοκατή", όπως λέμε εμείς στο Άγιον Όρος. Διαβάστε κι αυτό:

    ΜΑΡΟΥΣΙ: ΠΑΠΑΔΟΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

    Τμήμα του κτιρίου της Shelman (Κηφισίας και Παραδείσου) αγόρασε η Ιερά Μονή Ξενοφώντος από τα σχέδια. Σήμερα, περίπου 4.000 τ.μ. γραφειακών χώρων στο εν λόγω κτίριο μισθώνουν η Coca Cola και η ΒΡ.Στο κτίριο Monumental της Μπάμπης Βωβός-Διεθνής Τεχνική ιδιοκτησίεςέχει η Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, ενώ ένας από τους μισθωτές-«κλειδιά»είναι η πολυεθνική εταιρεία Velti με 1.100 τ.μ. γραφείων.

    Στο άλλοκτίριο της Βωβός (τμήμα του συγκροτήματος στην Κηφισίας 24) στηνΑιγιαλείας, όπου μισθώνει 3.000 τ.μ. η Marfin, ιδιοκτήτης είναι η Ιερά Μονή Βατοπεδίου.Η εκρηκτική άνοδος που έχει καταγράψει η ζήτηση για μεγάλουςγραφειακούς χώρους υψηλών προδιαγραφών ήταν απόρροια της ανάδειξηςνέων κλάδων στην οικονομία. Τηλεπικοινωνίες, πληροφορική,χρηματοοικονομικές υπηρεσίες κ.λπ. άρχισαν να πρωταγωνιστούν, μεαποτέλεσμα την ισχυροποίηση όχι μόνο των εγχώριων εταιρειών, αλλά και την έλευση δεκάδων πολυεθνικών.

    Όλοι αυτοί οι χρήστες αναζητούσαν και αναζητούν «έξυπνα» κτίριαγραφείων με καλές προσβάσεις και μεγάλο εμβαδόν.Όπως αναφέρουν μάλιστα οι ειδικοί της αγοράς ακίνητης περιουσίας, τόσο οι άμεσες ξένες επενδύσεις όσο και οι εγχώριες θα ήταν περισσότερες, αλλά η αθηναϊκή αγορά γραφείων χαρακτηρίζεται από περιορισμένο απόθεμα «προϊόντος» υψηλής ποιότητας, παρά τη ζήτηση.

    Η λεωφόρος Κηφισίας, ακόμα και σήμερα, που τα έργα βελτίωσης τουοδικού δικτύου και η ανάπτυξη νέων συγκοινωνιακών υποδομών έχουν φέρει στο προσκήνιο και άλλες επιχειρηματικές «πιάτσες», θεωρείται ως ο σημαντικότερος άξονας γραφείων. Εκεί λοιπόν οι ιερές μονές, και ειδικά αυτές του Αγίου Όρους, έχουν επενδύσει σε κάποιες δεκάδες κτίρια από την εποχή που η Κηφισίας δενείχε γνωρίσει τη σημερινή της ανάπτυξη.

    Η Μπ. Βωβός, που θεωρείται ως ένας από τους βασικούς προμηθευτές τωνμοναστηριών σε τέτοιου είδους κτίρια και ήδη από τη δεκαετία του '80είχε ξεκινήσει αυτές τις συναλλαγές, πουλώντας μικρά γραφεία στοκτίριο Atrina, έχει εκποιήσει και το κτίριο στην Κονίτσης & ΒορείουΗπείρου (παράλληλη της Κηφισίας) στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος. Περίπου2.800 τ.μ. μισθώνει εκεί η Hewlett Packard. Η Μονή Ξενοφώντος, μάλιστα, πριν από 3-4 μήνες αγόρασε και το οικόπεδο όπου στεγαζόταν το Νηπιαγωγείο Ζηρίδη στη Φραγκοκλησιάς και Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ. Εκεί πρόκειται να κατασκευαστεί κτίριο γραφείων 4.000 τ.μ. ανωδομής.

    Υπάρχουν ωστόσο και τα μοναστήρια που έχουν επιλέξει να τοποθετηθούν εκτός Κηφισίας, όπως η Ιερά Μονή Ξηροποτάμου, η οποία κατέχει κτίριο 3.500 τ.μ., στο οποίο στεγάζεται η Ernst & Young στην Εθνική ΟδόΑθηνών-Λαμίας, ενώ αυτή την περίοδο ένα άλλο μοναστήρι του Αγίου Όρους διαπραγματεύεται την αγορά κτιρίου γραφείων πέριξ της Συγγρου,συνολικής επιφάνειας 3.500 τ.μ.

    «Ανταγωνιστές» των μοναστηριών σε αριθμό και μέγεθος επενδύσεων στηλεωφόρο Κηφισίας είναι τα διάφορα ιδρύματα, όπως για παράδειγμα τοΊδρυμα Σαμούρκα, το Αμαλίειον, το Ίδρυμα Μποδοσάκη κ.λπ.

    Μπορεί να έχουν αρνηθεί τα εγκόσμια, ωστόσο, ως διαπραγματευτές οιμοναχοί χαρακτηρίζονται από τους σκληρότερους. Αρκεί να αναφερθεί πως στις συμβάσεις μισθώσεων που υπογράφουν, μεταξύ άλλων, μπορεί νααπαιτήσουν την προπληρωμή των ενοικίων ενός έτους, κάτι που για μια πολυεθνική σε άλλο μέρος του κόσμου είναι αδιανόητο.

    Από την άλλη, όμως, είναι από τους λίγους που διαθέτουν «προϊόν» υψηλής ποιότητας, άρα είναι μονόδρομος. Επιπλέον, τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από τις τράπεζες, οι οποίες επιδιώκουν να τους χρηματοδοτήσουν, αφού συγκαταλέγονται στουςπολύ μεγάλους πελάτες. Alpha Bank, Marfin, EFG Eurobank και Πειραιώςέχουν συνάψει σημαντικά δάνεια με μοναστήρια. Πέρα από την αυξημένη ρευστότητα και την «εύκολη» χρηματοδότηση από όλες τις... θεοσεβούμενες και μη τράπεζες, η επιλογή να επενδύουν οι ιερές μονές στην αγορά ακίνητης περιουσίας εχει να κάνει και με την προσχώρηση στις τάξεις του μοναχισμού πολλών τεχνοκρατών(οικονομολόγοι, πρώην στελέχη εταιρειών κ.ά.), οι οποίοι γνωρίζουνπολύ καλά τις επενδυτικές ευκαιρίες.

    Παράλληλα, μετά και την ψήφιση του ν. 3296/2004, στο άρθρο 6 τουοποίου προβλέπεται ότι ο φορολογικός συντελεστής των εισοδημάτων από ακίνητα που αποκτούν διάφοροι θρησκευτικοί φορείς (π.χ. ιερές μονέςκαι μητροπόλεις) από 10% θα μειωθεί σταδιακά τα επόμενα δυο χρόνια και θα μηδενιστεί το 2008. Αυτομάτως η τοποθέτηση σε ακίνητα γίνεται ακόμα πιο ελκυστική.

    Είναι πολύ δύσκολο να υπολογίσει κανείς την αξία της περιουσίας των μοναστηριών, εάν λάβουμε υπόψη πως στην Κηφισίας το κάθε τετραγωνικόμέτρο ενός γραφειακού χώρου υψηλής προβολής πωλείται κατά μέσο όρο3.000 ευρώ, ενώ μισθώνεται από 17 έως 22, ο νοών νοείτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που παμε?
    Ο Χριστοδουλος πεθανε,η δεξια ομως
    συνεχιζει τις Μαφιοζικου τυπου συναλλαγες με τον πρωτο κοινωνικο της εταιρο την Εκκλησια.Η Ν.Δ κερδιζει διπλα και ψηφους και ζεστο αφορολογητο χρημα.Χαζοι δεν ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνελήφθη ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για ναρκωτικά και οπλοφορία

    2 Ιουνίου 2008, 10:20



    Με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και με αυτή της οπλοφορίας, συνελήφθη στο σπίτι του στα Βριλήσσια, στην Λεωφόρο Πεντέλης, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

    Αστυνομικοί δέχτηκαν κλήση από τον κ. Παπαμιχαήλ να μεταβούν στο σπίτι του, καθώς όπως ισχυρίστηκε δεχόταν απειλές για τη ζωή του από έναν Αλβανό, τον οποίο και κατονόμασε στην αστυνομία.

    Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ πίστεψε ότι ήταν ο άνθρωπος που τον απειλούσε και εμφανίστηκε με όπλο. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και σε κατ’ οίκον έρευνα εντόπισαν τρία φιξάκια κοκαΐνης, 2,5 γραμμαρίων, 30 χάπια και σφαίρες. Μάλιστα, από την έρευνα προέκυψε ότι είχε λήξει η άδεια οπλοφορίας του και δεν είχε κάνει ενέργειες για να την ανανεώσει.

    Το περιστατικό συνέβη τις νυχτερινές ώρες και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα το απόγευμα της Δευτέρας, με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά, μας τάπαν άλλοι...Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2008

    Έδωσαν στη Μονή Βατοπεδίου τα δύο
    κτίρια στο Ολυμπιακό Χωριό!

    από το Παρόν
    Τι ακριβώς συμβαίνει με τη... συναλλαγή που έγινε μεταξύ της Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους και της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, μακριά από κάθε δημοσιότητα και διαφάνεια, και είχε ως αντικείμενο η Μονή να παραχωρήσει τη Λίμνη Βιστωνίδα και κάποια στρέμματα, που εμφανίζονταν ως ιδιοκτησία της, και το Δημόσιο να της δώσει ως αντάλλαγμα τα δύο τεράστια κτίρια που βρίσκονται μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό και καλύπτουν 45 στρέμματα με τους περιβάλλοντες χώρους (ούτε το αμερικανικό Πεντάγωνο να ’ταν...) και τα οποία προορίζονταν, μετά τη λήξη των Αγώνων, για τη μετεγκατάσταση του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας;

    Οι έχοντες γνώση του θέματος αυτού μιλούν για σκανδαλώδη ιστορία, όπου καλύφθηκε η όλη διαδικασία με κάθε μυστικότητα, απόδειξη ότι δεν έγινε δημόσιος διαγωνισμός-προκήρυξη για την πώληση των δύο συγκροτημάτων, ώστε να προκύψει, με επίσημα στοιχεία, η σημερινή αξία τους. Όπως το ίδιο έπρεπε να είχε γίνει και από την άλλη πλευρά, ώστε να είναι γνωστή η αξία της ιδιοκτησίας της Μονής και εφικτή η σύγκριση, ώστε να είναι σαφές και το τι... χαρίζεις... τη στιγμή μάλιστα που οι πιέσεις της κοινής γνώμης έχουν ενταθεί για παραχώρηση τμήματος της εκκλησιαστικής περιουσίας σε ακτήμονες αγρότες.

    Οι πληροφορίες λένε ότι η κρυφή αυτή συναλλαγή έγινε με εντολή του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

    Το καίριο πάντως ερώτημα είναι γιατί αυτή η υπόθεση δεν δημοσιοποιήθηκε. Ποιος είχε λόγο να κρύψει τι;

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΕΔ είχε πάρει και δάνεια αρκετών εκατομμυρίων για τη μετασκευή των δύο αυτών κτιρίων ώστε να καλύψουν τις ανάγκες για τη στέγαση του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. Όμως υπήρξαν αντιδράσεις από τους εργαζόμενους, που δεν δέχονταν να... μετακομίσουν, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η απόφαση για μεταφορά του υπουργείου στους Θρακομακεδόνες! Και τα έργα μετακόμισης έμειναν στη μέση...

    Φέρνουμε στο φως την περίεργη και ύποπτη αυτή υπόθεση και περιμένουμε απάντηση. Και κυρίως γιατί η ΚΕΔ δεν δημοσιοποίησε αυτή τη συναλλαγή...

    Να σημειωθεί ότι η Μονή Βατοπεδίου ψάχνει, σύμφωνα με πληροφορίες, να πουλήσει τα δύο κτίρια και η τιμή που ζητάει είναι αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ.

    Αναρτήθηκε από ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΜΑΪΛΗΣ στις 10:16 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρασσοφόροι! Η κατάρα του έθνους. Μπίζνες και ανταλλαγή είναι το πιστέυω τους. Το χρηματιστήριο της Νές Υόρκης ωχρειά μπροστά στο Άγιο Όρος! Και όμως, απελπισμένοι έλληνες πάνε να γρούν παρηγοριά απο τους χρηματιστές καλόγηρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.aparadektoi.gr/component/option,com_smf/Itemid,372/topic,2251.0/

    Μονή Βατοπεδίου-Βωβός
    Ένας εκ των μεγαλύτερων παικτών στο κομμάτι «Real Estate και Εκκλησία» είναι αναμφίβολα η Μονή Βατοπεδίου, η οποία διαθέτει ισχυρή θέση στον όμιλο Βωβού και θεωρείται από πολλούς ως η μονή με τη μεγαλύτερη περιουσία στη χώρα. Λέγεται ότι ορισμένα κτίρια που εδρεύουν επί της λεωφόρου Κηφισίας ανήκουν στην εν λόγω μονή μέσω off sore εταιρειών, ενώ δεν είναι λίγοι οι ενοικιαστές κτιρίων επί της συγκεκριμένης λεωφόρου, όπου έχουν μείνει έκπληκτοι όταν στις διαπραγματεύσεις για τα μισθωτήρια συνομιλούν με μοναχούς, οι οποίοι είναι άριστοι γνώστες των χρηματοοικονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά είναι αχόρταγος αυτός ο Μολώχ. Τώρα φοράει και ράσα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν φταίνε οι ΠΑΠΑΔΕΣ ή ο υπουργίσκος.

    Φταίει το σύστημα που δεν αυτοπροστατεύεται. Οι μηχανισμοί ελέγχου δεν λειτουργούν. Η δικαιοσύνη δεν κάνει τη δουλειά της.

    Τα παρασιτικά κυκλώματα ελέγχουν τα πάντα. Σε περίπτωση που χάσουν τον έλεγχο για λίγο και κάποιος εισαγγελέας μπεί μέσα, τότε ανασυγκροτούνται και θάβουν την υπόθεση μέχρι να ξεχαστεί. Τότε ακολουθεί κάποια παραγραφή.

    Αυτό γίνεται μέχρι σήμερα και θα γίνεται και αύριο.

    Πως θα μπορούσε να αλλάξει ?


    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Να δίνει λογαριασμό μόνο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να διαθέτει δική της αστυνομική δύναμη.

    Έτσι δεν θα μπορεί η κάθε κυβέρνηση να παρεμβαίνει τοποθετώντας υπουργούς - κομματικούς δούλους.

    Έτσι δεν θα μπορεί ο κάθε υπουργός να χρησιμοποιεί το υπουργείο σαν το σπίτι του.

    Θυμάστε τι γινόταν στα υπόγεια του Υπουργείου Δικαιοσύνης όταν επί ΠΑΣΟΚ ο υπουργός έβαζε τους τεχνίτες του υπουργείου να του φτιάχνουν εκλογικά κέντρα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και αφού κόπτεσθαι τόσο πολύ για τις business του Εφραίμ και νομίζετε ότι τρώνε με χρυσά κουτάλια γιατί δεν πάτε μια βολτα από το Βατοπαίδι να αρπάξετε και εσείς κανένα κοκαλάκι από τα λουκούλεια γεύματα τους . Ούτε ένα βράδι δεν θα μείνετε .
    Πάντως θα είναι ευκαιρία να καταλάβετε τι σημαίνει νηστεία και αγρυπνία .
    Η μήπως τα βάζει στην τσέπη του ?
    Δηλ . που είναι το κακό αν θέλει να φτιάξει ένα πνευματικό κέντρο για τους πιστούς . Εχει περιουσία το μοναστήρι και την εκμεταλλεύεται προς όφελος των πιστών .
    Αυτό σας μάρανε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιο "οφελος των πιστων" αλητη?

    Αφου απο τους "πιστους" τα εχουν αρπαξει!

    Κωλοβυζαντινοι λατινοβλαχοι και σερβοβουλγαροι ειναι, υπηρετες του γιαχοβα και των ραβινων του. Ακομα και οταν ηρθαν οι τουρκομογγολοι, παλι διατηρησαν τα κλεμμενα, και σημερα δειχνουν συμφωνητικα με τουρκους ληστες.

    Εισαγγελεις και Προεδροι σφυριζουν αδιαφορα. Ειναι εξισου τομαρια οπως και οι ρασοφοροι χριστιανοληστες. Ιδια ακριβως ευθυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η Κα ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ Δ/Σ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ονούφριε,
    Give me ολονύκτιους πανηγυρικούς εσπερινούς μετα ακολασίας, και έφτασα. Και θα μείνω όλο το βράδυ!
    "Ιστέρ ιστεμέζ γκελίρημ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ..??ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ....??ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΕΚΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΩΝ Ι.ΜΟΝΩΝ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση