GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ψήφισα το χωροταξικό...

. Από τον Πέτρο Τατούλη . "Οι διαφωνίες μου σχετικά με το πλαίσιο χωροταξικού σχεδιασμού που υπερψηφίσθηκε χθες το βράδυ από τη Βουλή, ...

.
.
"Οι διαφωνίες μου σχετικά με το πλαίσιο χωροταξικού σχεδιασμού που υπερψηφίσθηκε χθες το βράδυ από τη Βουλή, είναι από την πρώτη στιγμή γνωστές. Πλην όμως για να προκαταλάβω τις γνωστές αντιδράσεις πολλών από εσάς που δικαίως αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να διαφωνεί και κατόπιν να ψηφίζει, θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Ξέρετε, όπως εγώ γίνομαι αποδέκτης πολλές φορές των δικών σας προβληματισμών και προβλημάτων, αντίστοιχα ζητήματα αντιμετωπίζουμε συχνά πυκνά όλοι. Οπότε, όποια συνδρομή και άποψη καλοδεχούμενα.α)σε όλα τα νομοσχέδια ή ρυθμιστικά πλαίσια που κατατίθενται στη βουλή, τίθεται θέμα...."
Η συνέχεια στο http://tatoulis.blogspot.com/2008/06/blog-post_25.html
----------------------------------

32 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψευτολαικισμός της φούτσας!

    Που αν ήσουν τύπος με πυγμή δε θα έδινες καν λογαριασμό! Τί πας τώρα να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα;

    Σκέτη κλάνα είσαι φίλτατε κ.κ. Τατούλη!

    Με εκτίμηση,

    Πατήρ Σουλπίκιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα αγαπητέ κ Τατούλη δεν χρειάζεται να θέτεται θέμα κομματικής πειθαρχίας ή να ψηφίσετε κατά συνείδηση να πέσει η κυβέρνηση και να γίνει προσπάθεια "σπίλωσής σας"

    Το ενδεχόμενο της παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα πριν την ψηφοφορία το έχετε ποτέ σκεφτεί?

    Έτσι ώστε να υπάρχει μια συνέπεια λόγων και πράξεων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΡΕ.
    Αρκετά με τα πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια των κρατούντων
    Το κράτος αδιαφορούσε, αδιαφορεί και θα συνεχίσει να αδιαφορεί για τα προβλήματα του απλού λαού και για την επίλυσή τους. Το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η διατήρηση της εξουσίας του. Η αλλαγή πρέπει να γίνει από τον κόσμο, από τα κάτω από την ίδια την κοινωνία
    Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε και εμείς ευθύνες που έχουμε αφήσει τις ζωές μας στα χέρια άλλων? που αφήνουμε τα δικά μας προβλήματα να τα λύνουν οι επαγγελματίες της πολιτικής με τα γνωστά κάθε φορά αποτελέσματα
    Μας ζητάνε συνέχεια ΑΝΟΧΗ στα σοβαρά προβλήματα μας, μείωση στους μισθούς ,συντάξεις , 65 ώρα εργασίας , υγείας, παιδείας, και στης εκλογές μας ζητάνε να γινόμαστε ψηφοφόροι/κουκιά τους ,θα δεχόμαστε ακόμα για τον εαυτό μας έναν τέτοιο υποτιμητικό ρόλο;.
    Εμείς σας ζητάμε άμεσα την κατάργηση της βουλευτικής σας ασυλίας ΑΜΕΣΑ, γιατί αυτό είχε γίνει ώστε οι κομουνιστές βουλευτές να μπωρούν να εκφράζονται ελευθέρα για όσους δεν το ξέρουν . ΕΕΕ μη μου πείτε ότι αυτήν την εποχή υπάρχει τέτοιος κίνδυνος; Κύριοι της αριστεράς η του ΛΑΟΣ η του ΠΑΣΟΚ η της Ν.Δ.
    Κίνδυνος ΝΑΙ υπάρχει να έχετε τέτοια εξουσία στα χέρια σας κύριοι. Γιατί σας κάνει ΜΙΚΡΟΥΣ –ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ να μην μπορεί να σας αγγίξει κάνης ? ακόμα και σε φόνους όσοι από εσάς δεν το θέλετε αυτο απο μπλε, πράσινοι, (ακροδεξιοί), (αντάρτες) μπλε, (αντάρτες») πράσινοι, (ανεξάρτητοι), κόκκινοι, ροζ κ.ο.κ . Είστε όλοι σας εξαρτημένοι και τσιράκια των οικονομικών συμφερόντων (μεγάλων και μικρών).βαρεθήκαμε της χαμογελαστές φάτσες σας που γεμίζουν στις προεκλογικές μέρες τους τοίχους, και περιγελούν τις ανάγκες και τις αγωνίες μας, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας. Το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία των 20 ετων του προκάλεσε την παρατεταμένη άσκηση της Κίρκης-Εξουσίας είχε αρχίσει να παραμορφώνει το ιδεολογικό πρόσωπο και να διαβρώνει την συνοχή του νεοσύστατου σοσιαλιστικού Κόμματος . Τα ανασυρθέντα, χάρη στη ακτινοβολία του τότε Αρχηγού του Ανδρέας Παπανδρέου κατά κομματικά στελέχη του και οι αναβαθμισμένες κοινωνικά και οικονομικά λαϊκές δυνάμεις στήριξης του ΠΑΣΟΚ μετατρέπονταν σιγά-σιγά σε αντιμαχόμενες κλαδικές φράξιες βολέματος και κυκλώματα "λιγούρηδων" μικροαστικού νεοπλουτισμού ήλθαν οι του χθες εκσυγχρονιστές, και σήμερα πάλι σοσιαλιστές. Που δεν υπηρετούν και δεν δεσμεύονται σε καμία πολιτική –χθες την πολιτική του νεοφιλελεύθερου εκσυγχρονισμού, και σήμερα πάλι ντυμένοι την πολιτική του δήθεν σοσιαλισμού να μας πουν τι; είχατε τον χρόνο σας κύριοι το ματς τελείωσε
    Η λατρεία των θεσμών του συστήματος, η καλλιέργεια της ανάθεσης (εκπρόσωπος -εκπροσωπούμενος), ο πατερναλισμός, τα παραγοντιλίκια, η προβολή/αποθέωση των ηγετών - υποψηφίων, ο στρογγυλεμένος λόγος, το φλερτ με την εξουσία και τη διαχείρισή της, όλα αυτά καμιά σχέση δεν έχουν με την αυτοδιεύθυνση των αγώνων, τη ρήξη και την ανατροπή. Θέλει αγώνα για να φύγουνε από τα Μ.Μ.Ε και έντυπο τύπο οι χαζοχαρούμενες φάτσες των πολιτικών μας με παγωμένα τα χαμόγελα, και για να πέσει πανικός σε όλους (κυβερνώντες και (αντιπολιτευτικά) συμπολιτευόμενους, εκσυγχρονιστές και λαϊκιστές, ευρωπαϊστές και ευρωσκεπτικιστές, κοσμοπολίτες και εθνικιστές, εργατοπατέρες και (ταξικούς) συνδικαλιστές, αριστερούς, αριστερούληδες και αριστεριστές).
    Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος! επιγραφή στον τάφο του Ν. Καζαντζάκη
    Ήρωας, δεν είναι εκείνος που δεν φοβάται, μα εκείνος που, παρά τον φόβο του, προχωρά.
    ΤΑΤΟΥΛΑΚΟ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤ ΜΑΚΡΙΑ ΒΡΟΜΑΣ.

    Μπούζουκας Τηλέμαχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τατουληηηηη!!! χαζους να μας θεωρεις...μαλακες ομως οχι...δεν σου επιτρεπουμε..got it?

    πες μας τωρα, τι πηρες σε ανταλλαγη για να ψηφισεις αυτο που εβριζες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΟΗΘΕΙΑ :
    ==========

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ
    ΣΤΟΝ ΥΜΜΗΤΟ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ....

    Παρακαλώ πολύ,
    αν υπάρχει κάποιος σοβαρός φορέας
    που ειλικρινά, θέλει να αποτρέψει
    το έγκλημα των εμπρηστών, ας κάνει κι ας δημοσιοποιήσει σύντομα, την ακόλουθη έρευνα.

    Ας περπατήσει, φωτογραφίσει, βιντεοσκοπήσει, προβάλει, καταγγείλει την γραμμή που ορίζεται από τα τελευταία σπίτια που ακουμπάνε στον Υμμητό, των Δήμων Αγ.Παρασκευής, Χολαργού, Παπάγου, μέχρι το όριο της Κατεχάκη.

    Από το όριο των σπιτιών και πέρα, το τοπίο (μετά κι από την περσινή φωτιά στον Υμμητό) είναι μια "πυριτιδαποθήκη": ξερά χόρτα, καμμένα κλαδιά και δέντρα, αποτυχημένες ξεραμμένες δεντροφυτεύσεις.

    Παράλληλα, ακούγεται, ότι το κράτος, έχει καταβάλλει γενναία ποσά για την αποψίλωση αυτών των περιοχών, καθώς και για την δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, οι οποίες όπως θα διαπιστώσει ο "ερευνητής"...είναι ανύπαρκτες σήμερα, καθώς ουδέποτε υλοποιήθηκαν.

    Οι διεκδικητές αυτών των περιοχών, προς εκμετάλλευση είναι γνωστοί,
    "ΜΑΥΡΟΙ"..κι οργανωμένοι...

    ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!
    Αυριο, ίσως ναναι αργά!

    Αν όταν είσασταν παιδιά, η αλεπού κι ο σκατζόχοιρος, συνόδευαν τα παραμύθια σας....

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!



    σκίουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χέσε μας ρε Τατούλη. Η διαφωνείς και το καταψηφίζεις ή συμφωνείς και υπερψηφίζεις. Ολα τα άλλα ειναι παπαριές. Ποιόν νομίζεις ότι δουλεύεις ρε λαμόγειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας το ρε Τατούλη, ή αντιδράς ή όχι. Δεν θέλουμε άλλους μπάμιες, έχουμε μπουχτίσει. Κάτσε και εσύ στρατιωτικά και μόκο. Άσε τα blog και τις θεωρίες αφού δεν τα νιώθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αραξε Τατούλη!
    Δεν μασάμε πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενα από τα αντιπροσωπευτικά προβλήματα που αφορούν στην σχέση πολιτικών και πολιτών σήμερα, είναι η αδικαιολόγητη προδιάθεση των πολιτών να πάρουμε ορισμένους πολιτικούς στα σοβαρά, ενώ αυτοί πασχίζουν με τις πράξεις τους να μην το δικαιολογούν και να μην το επιτρέπουν. Εκτός και αν εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία παραπλάνησης... Η αξιοπιστία του, είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να χάσει ένας πολιτικός και δη άντρας.

    Δεν θα το συνεχίσω, διότι πολύ φοβούμαι ότι δεν θα μπορέσω να έχω την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση ώστε να είμαι κατά το δέον ευγενικός.

    snb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ...
    Κυριε Τατουλη,πιστευω οτι αρχιζεις να κουραζεις.Αν εισαι αληθινος παρε τηλεφωνο και αναλαβε το ΣΤΟΠ ΚΑΡΤΕΛ www.stopcartel.gr ,αυτη τη γνησια φωνη και δυναμη και αγωνισου και συ απο εκει,EΠI THΣ ΟΥΣΙΑΣ χωρις βουλευτιλικια κλπ.
    Τα υπολοιπα αφησε τα.Οι Ελληνες ξυπνανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποτέ σου μη περιφρονείς

    τα κάτω σκαλοπάτια

    γιατί σ’ αυτά πρωτοπατείς και φτάνεις στα παλάτια.
    Τι γίνεται όμως δόκτορα όταν σε ξωπεταξουνε απ' τα πάνω σκαλοπάτια και ξαφνικά σε βγαλουνε οξου απ' τα παλάτια?
    Βαδίζεις και ονειρεύεσαι πως θα μπεις στα παλάτια ,μα εμείς από κατουθε διαλέγουμε σουβλάκια (κι όχι οικοσκευές)!!!!!!!!!!!!!!!ΑΦΕΡΙΜ
    τουλάχιστον ο Πετρακης δεν πλούτισε,ξέμεινε και φτωχός και τίμιος...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12.00

    Ρώτα καλύτερα,
    τον δημοσιογράφο Κοττάκη,
    τι συζήτησαν/αποφάσισαν οι
    βουλευτές της Β'Αθηνών της ΝΔ
    που τραπεζώθηκαν,απόψε
    απο τον Δήμαρχο Παπάγου στη
    Λέσχη Αξιωματικών της περιοχής!

    Παρέστη κι ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είστε γελοίος κύριε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tατούλη έισαι καραγκιόζης. Μπορεί η Αρκαδία να έχει τόσους χαχόλους που να νομίζεις ότι θα ξαναβγείς βουλευτής; Ασε τις παπαιές. Δεν σου έκατσε τότε, μήπως να πάς σπίτι σου ή να το παίξεις γιατρός τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προφανώς οι 18 τόσες χιλιάδες ψηφοφόρων του Τατούλη στην Αρκαδία σε κάποιους και κάποιες έσω και έξω κάθονται στο λαιμό.
    Φαίνεται πως τα αποστειρωμένα γραφεία κάποιας άλλης οχι τόσο μακρινής εποχής,βγάζουν αναθυμιάσεις οχετών.
    πδκλμελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί ψήφισες το χωροταξικό?????
    Μα ως γνωστό όλα τα πρόβατα΄, πάντα στο μαντρί γυρίζουν. για να μην τα φάει ο λύκος.
    Χαχαχαχα.......χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αστειότητες. Για να μην πω γελοιότητες. Αλλά παίρνετε γραμμή και τα μπλογκ. Πώς αλλιώς να εξηγήσω Κλαψαμπέλη ότι το ίιιιιιδιο ακριβώς θέμα έχει τουλαχιστον ένα ακόμη μπλογκ, της parapolitikis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ μου κ. Τατούλη
    Ρούφα το αυγό σου μπούλη!!!!

    Σωκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κο..κο..κο..κο..κο..κο
    τι έγινε ρε κοκορα... αλλού τα κακαρίσματα αλλού γεννουν οι κότες....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΠΟΥ ΓΎΡΝΑΓΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΔΙΔΕ ΟΤΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ. ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΓΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ¨ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΜΗΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠ' ΟΨΗ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ".
    ΕΙΣΑΙ ΛΑΓΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟΣ.
    ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ.
    ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κ. Τατούλη, θεωρώ βασικό προσόν ενός ανδρός τη συνέπεια μεταξύ λόγων και πράξεων. Οτιδήποτε άλλο είναι φτηνές δικαιολογίες. Πόσο μάλλον όταν είναι πολιτικός.

    Λ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ti na mas pei tora o Tatoulis,oso itan ipourgos xorebe kai aftos san tin arkouda ston rithmo tou giftou, meta mas egine epanastatis popolaros kai tora pou xriastike na apodiksi afta pou toso kero mas elege,egine KOKOKOKOKOKOKOTA.
    sAS MATHAME PIA OLOUS KYRIE TATOYLAKO. EISTE OLOI TA IDIA SKATA.KAI DISTIXOS BROMATE POLI.
    DIALISTE TA SKATOKOMATA SAS (OLA KAI TA 5 )MPAS KAI ELTHEI ANIKSH.
    - ENAS KERKYRAIOS -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το να έχεις άποψη και να την εκφέρεις ή το να ασκείς κριτική ακόμα και την ποιό σκληρή αλλά ισοβαρή και τεκμηριωμένη είναι αποδεκτό.
    Το να υβρίζεις και να ειρωνεύεσαι προπάντων όταν καλύπτεσαι από την ανωνυμία, τότε το μόνο που μπορεί κάποιος να σκεφθεί είναι ή το ότι υπάρχει ένδεια πνεύματος, ήθους και αξιοπρέπειας, ή οτι κάποιοι ή κάποιες ρίχνουν ντουφεκιές ατευθυνόμενες μεν αλλά αβολίδωτες.
    πδκλμελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜ[ΠΙΛΙΔΗΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ.
    ΕΣΥ ΡΑ ΑΡΚΑΔΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΤΩΡΑ;
    ''ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΗ ΠΟΙΕΙΝ ΚΑΚΕΙΝΟ ΜΗ ΑΦΙΕΝΕΑΙ'';
    ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΡΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ , ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ανώνυμοι


    προσωπικά την απάντηση την θεωρώ συνέχεια διαλόγου, εσείς μιλάτε για απολογία. Ότι οι κοσμοθεωρίες μας είναι διαφορετικές είναι πάσίδηλο. Ωστόσο, το να εγκαλείτε τους πάντες και να ανεβαίνετε στην έδρα του δικαστή, με ύβρεις και ουδέν επιχείρημα, δεν είναι διόλου εποικοδομητικό. Παίζετε το παιχνίδι όσων κατηγορείτε : ο τόπος δεν έχει ανάγκη από οχλαγωγίες και κραυγές, έχει ανάγκη από δημόσιο διάλογο. Και βέβαια αυτό θέλει επίπεδο παιδείας για να συμβεί. Ε όχι όμως και να νομίζετε ότι μπορείτε να διώχνετε από τη μπλογκόσφαιρα όποιον άλλον διατυπώνει άλλη ιδέα. Δν είναι ούτε σπίτι σας, ούτε τσιφλικάκι σας, έτσι την πάτησαν και ορισμένοι δημοσιογραφίσκοι και έγιναν περίγελος σε όλους.

    Ευχαριστώ για το χώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο κ.Τατούλης μάλλον υποτιμά την νοημοσύνη του Έλληνα ψηφοφόρου και όχι μόνο. Τι θα πει κομματική πειθαρχεία και κουραφέξαλα. Αν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο,
    Α. δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού αλλά των ολίγων και καταλαβαίνετε τι θέλω να πω,
    Β. αν δεν συμπεριλαμβάνετε στο πρόγραμμα της ΝΔ τότε,

    κακώς ψηφίζει.
    Τα υπόλοιπα είναι για ανθρώπους χωρίς αξιοπρέπεια και μάλλον δεν έχει αξιοπρέπεια, αν είχε θα είχε φύγει από το κόμμα.

    Ξέρετε ο λαός τους καλούς,τίμιους και σωστούς τους ανταμείβει πάντοτε, σε όποιο κόμμα και αν είναι λοιπόν τι φοβάται τι λίστα ή την βουλευτική καρέκλα;
    Με λίγα λόγια και απλά είναι ανεκδιήγητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τατουλη πες:

    κο κο κο κο κο!

    'Η μαλλον:

    Mπεεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλοι δεν εχει τσίπα επάνω του ο άνθρωπος,υποτιμά πολύ την νοημοσύνη μας.
    Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι που το παίζεις και αντιδρών.Για ποιόν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ....ΚΟΤΟΥΛΗΣ ( ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΑ , ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ...ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΛΑΝΖΕ!!! ΟΧΙ ΚΟΚΟΡΑΣ ΔΗΛ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ναι μεν αλλά ..

    μας έπρηξε στη φαυλότητα ο δούρειος μαλ--ας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παπαρα Τατουλη,οσο και να προσπαθεις, Υπουργο δεν θα σε κανει ο χοντρος...Μηπως ηρθε η ωρα της επιστροφης...??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση