GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δ. Τσάτσος υπέρ των ...σκανδαλιάρηδων!

.. Μάρτυρας υπεράσπισης του Χρ. Κοσκινά για τα σκάνδαλα του ΟΠΑΠ... . Του Χρήστου Πετρίδη . Δεν γνωρίζω αν, όπως γράψατε, ο Δημ. Κρεμαστ...

..
Μάρτυρας υπεράσπισης του Χρ. Κοσκινά για τα σκάνδαλα του ΟΠΑΠ...
.
Του Χρήστου Πετρίδη
.
Δεν γνωρίζω αν, όπως γράψατε, ο Δημ. Κρεμαστινός είχε ή όχι "άγνοια" για την υπογραφή του στο κείμενο υπέρ του Κ. Σημίτη. Διάβασα όμως ότι μεταξύ αυτών που υπογράφουν είναι και ο (γνωστός σε όλους) καθηγητής Δημήτρης Τσάτσος.
Διαβάζοντας το, θυμήθηκα λοιπόν ότι είχα δει τον επιφανή αυτό καθηγητή -και μέντορα του Ευάγγελου Βενιζέλου- να είναι μάρτυρας υπεράσπισης ενός βουτηγμένου στη διαφθορά στελέχους του σημιτικού συστήματος. Του Χρήστου Κοσκινά εναντίον του οποίου εκκρεμούν ακόμα ποινικές διώξεις για τα έργα και τις ημέρες του ως προέδρου του ΟΠΑΠ, με τη στήριξη των Γ. Φλωρίδη και Γ. Πανταγιά.
Και θέτω το ερώτημα: Μάρτυρας υπεράσπισης ως προς τι κ. Τσάτσο; Τι μπορείτε να γνωρίζετε εσείς για τα σκάνδαλα του ΟΠΑΠ;
Θα έχετε, δε, υπόψη σας κι αυτό που οι ψιθυρολόγοι λένε. Οτι επί των ημερών του κ. Κοσκινά τα κονδύλια του ΟΠΑΠ έρρεαν κυριολεκτικά προς ορισμένα Πανεπιστήμια. Γιατί, άραγε;
---------------------------------

7 σχόλια

  1. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΕΡΙ ΜΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ.

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.
    Ο "ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ" ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ.

    Ο Κεφαλογιάννης δίνει συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ 105.8, ένα περίπου χρόνο πριν, στις 18 Ιουνίου 2007, 9:00-9:30 το πρωί.
    Σε αυτή κάνει συκοφαντική επίθεση στο «ΣΥΝ» (ΣΥΡΙΖΑ) προσπαθώντας να στηρίξει τον ισχυρισμό ότι ο κατηγορούμενος δεν δικαιούται μάρτυρα υπεράσπισης. Σήμερα ο Κεφαλογιάννης είναι κατηγορούμενος για κάτι πολύ σοβαρότερο, κάτι που καταστρέφει καθημερινά ζωές, οικογένειες και περιουσίες προσφέροντας γρήγορο βρώμικο χρήμα στους εμπόρους ναρκωτικών και τα στηρίγματά τους στην διεφθαρμένη εξουσία.

    Έλεγε τότε ο Γκεμπελογιάννης - Κεφαλογιάννης:
    «Σε ένα κρούσμα διαφθοράς που έγινε σ’ ένα πανεπιστήμιο, ολόκληρο το κόμμα αυτό στήριξε τους κατηγορουμένους». «Μα», του επισημαίνει ο δημοσιογράφος, «αργότερα, όταν βγήκε η δικαστική απόφαση, το κόμμα με ανακοίνωσή του στήριξε την απόφαση του δικαστηρίου». Και ο «σημαντικός άνθρωπος» Γκεμπελογιάννης, σήμερα κατηγορούμενος για υπόθαλψη σε υπόθεση ναρκωτικών, απαντά: «δεν με ενδιαφέρει τι έπραξαν εκ των υστέρων, εγώ ξέρω ότι πήγαν όλοι…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Χρήστο Πετρίδη,

    Οιτήδποτε πεις που έμμεσα ή άμεσα είναι κατά του Σημίτη, του Βενιζέλου και όλων όσων δεν είναι στην αυλή του Γιώργου θα καταγραφεί στα θετικά σου.

    Η προαγωγή σε περιμένει αγόρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΚΟΥΡΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΓΕΜΑΤΗ
    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ .

    ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ .

    ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ
    ΣΗΜΙΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ .
    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ .
    Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ
    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ
    ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ

    ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΚΩΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΚΟΜΑ

    Ο ΧΟΝΤΡΟ- ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΧΕΖΕ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ .

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ
    ΤΖΟΦΡΥ ... ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πετρίδη
    Πες στο αφεντικό σου τον Γ.Α.Π. ότι όση λάσπη και να προσπαθεί να ρίξη στον Κινέζο η λάσπη στην αντιπαθιτική σκατόφατσά του θα γυρίσει .
    Δεν είναι ηγέτης .
    Δεν είναι πολιτικός .
    Ένα κακομαθημένο παιδάκι της μαμάς του είναι που αν δεν λεγόταν Παπανδρέου ούτε κλητήρας σε Υπουργείο δεν θα είχε σταδιοδρομήσει .
    Ο Κώστας Σημίτης υπήρξε καθηγητής σε Πανεπηστήμια στην Γερμανία και καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο .

    Τελικά η Χαριλάου Τρικούπη 50 δεν είναι γραφεία κόμματος είναι βρωμερό αποχωρητήριο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή και "Γερμανο-Τσολιάς" ΚΑΙ "ΤΣΑΤΣΟΣ" με το όνομα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή και "Γερμανο-Τσολιάς" ΚΑΙ "ΤΣΑΤΣΟΣ" με το όνομα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα -ενα τά..Σημιτότεκνα.τάχα καθηγητές , βγαίνουν στήνσέντρα.
    Εκείνος ο ταμίας του σημίτη μέ το μουστάκι, πώς κοιμάται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση