GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία για τον προαστιακό‏...

. Ταλαιπωρία επιβατών σήμερα από το Κιάτο! , Με οργή σας ενημερώνω ότι σημερα Κυριακή 15/06/08 τα απογευματινά δρομολόγια του προαστιακού α...

.
Ταλαιπωρία επιβατών σήμερα από το Κιάτο!
,
Με οργή σας ενημερώνω ότι σημερα Κυριακή 15/06/08 τα απογευματινά δρομολόγια του προαστιακού από Κιάτο προς αεροδρόμιο είχαν πληρότητα σε τέτοιο βαθμό, ώστε επιβάτες έμεναν εκτός τρένου. Αυτό συνέβη σε περισσότερα από 2 δρομολόγια.
Και φυσικά οφείλεται στο γεγονός πως οι κύριοι του ΟΣΕ περιμένουν από το κοινό (200 και πλέον άτομα ανα δρομολόγιο) να εξυπηρετηθεί με ΕΝΑ βαγόνι!!
Σας παρακαλώ να κάνετε μια αναφορά στο θέμα, μιας και στις μέρες μας δεν υπάρχει άλλος τρόπος να διαμαρτυρηθεί κανείς πέρα από αναρτήσεις σε δημοφιλή blogs όπως το δικό σας.
Κ.Π.
--------------------------

7 σχόλια

  1. oloi oi trezoi sti athina mazeftikane..pou pate mwre malakes kai de sas xwraei o topos pia bre kopanoi oloi sas...trexete trexete kai ti katalabenete tpt..oute trena den sas xwrane oute aedromia oute limania ..ante palikaria mou na girisete apo ekei pou iste dld sta xwria sas na sas dei kai o theos...lalisate breeeeeeeeee...xaxaxaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμ τη βρωμιά στους σταθμούς την είδες? Τζάμια με λάσπες και σκόνες 6-8 μηνών (και βάλε). Κάποια παιχνίδια παίζουν οι αγύρτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑΑΑ!!! δεν νομίζω ότι θα τους χαλάσει το ραχάτι, γιατί ευκαιρία θέλουν να πουν ότι έχουν έλλειψη προσωπικού, ΑΛΛΑ και πάνω απ' όλα μισθούς κάτω κι από αυτού της ΓΕΝΙΑΣ των 700 ευρώ.

    Ίσως όμως να αποδώσει καλύτερα, και συγκινηθούν περισσότερο, αν βγουν οι μετανάστες σε διαδήλωση και ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση να διατεθούν περισσότερα κονδύλια για την αύξηση των μισθών ορισμένων βουλευτών ώστε να μη ροκανίζουν από την περιουσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κατ' αρχην δεν λέγεται προαστιακος, αλλά
    π ρ ο σ τ υ χ ι α κ ο ς

    Αρα τι να περιμενεις απο τετοιο μέσο;

    καπούτ;

    ΕΡΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τοσους ξ ε ν ο υ ς
    που να χωρεσουμε εμεις;
    Τελικα αυτο το κολοτραίνο
    για τους αλβανους το φτιαξανε μου φαινεται

    χαβουζοτραινο



    Ψ.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Η γκράν ΜΑΛΑΚΙΑ της ημέρας:


    «το τέρας της ακρίβειας δεν βγαίνει νοκ-άουτ».

    ...καταπολεμάται μόνο με 42 εξορκιστικούς, συνεχείς, συστηματικούς αυνανισμούς.

    ...και με ιστορικά καταγεγραμμένες ηλίθιες δηλώσεις του ενός βλήματος στο άλλο βλήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9.10

    Η πόλη της μίζας και της αρπαχτής,
    η όμορφη Αθήνα παλαιότερων δεκαετιών, έχει γίνει αφόρητη για τους παλιούς Αθηναίους.

    Ακόμη και το Κατσικοχώρι, μοιάζει παράδεισος, μπροστά σε αυτή τη σύγχρονη τερατούπολη.

    Είναι λοιπόν να μην δραπετεύεις με κάθε ευκαιρία και μέσο;

    Αν υπήρχαν υποδομές, δουλειές, κλπ
    ρωτάς, αν θα γυρνούσαν;

    Ας έμεναν μετά στην πόλη της απογοήτευσης, κατι τύποι σαν κι εσένα που κοροιδεύεις , με τους μιζαδόρους και τους αλλοδαπούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση