GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μακάρι κι άλλα μικρά νησιά...

. ...να είχαν δήμαρχο σαν της Τήλου. Σπουδαίο το έργο του στο νησί. Φωνάζουν όσοι αγοράζουν ανθρώπινο κρέας από την Συγγρού.... . Γράφει ...

.
...να είχαν δήμαρχο σαν της Τήλου. Σπουδαίο το έργο του στο νησί. Φωνάζουν όσοι αγοράζουν ανθρώπινο κρέας από την Συγγρού....
.
Γράφει ο Θωμάς Λιναρδής
Δημοσιογράφος. Ρόδος
.
Καλά θα κάνετε όσοι μιλάτε για τον Δήμαρχο της Τήλου να μάθετε ότι πριν τους γάμους που έκανε και που σας έδωσε την ευκαιρία να «μάθετε» το νησί και τον ίδιο έχει πρωτοστατήσει στο να αγοραστεί και να δρομολογηθεί πλοίο στο νησί με κύριο μέτοχο τον δήμο, το sea star, σπάζοντας με αυτόν τον τρόπο την απομόνωση του, έχει απαγορεύσει το κυνήγι για να μην χαλάσει το οικοσύστημα του νησιού, έχει συμβάλλει σημαντικότατα στην ίδρυση και λειτουργία του "Πάρκου της Τήλου" που αναγνωρίζεται σαν ένα από τα καλύτερα φυσικά πάρκα στον κόσμο.
Αν αυτά δεν αρκούν μάθετε πως επί των ημερών του ο πληθυσμός της Τήλου τριπλασιάστηκε, πως το σχολείο που ήταν έτοιμο να κλείσει σήμερα έχει περισσότερους από 60 μαθητές και πως είναι το μόνο μικρό νησί από το οποίο δεν φεύγουν οι νέοι γιατί έχει εντονότατη τουριστική ανάπτυξη.
Παρεμπιπτόντως μάθετε ότι εγκατάστησε εδώ και χρόνια σύστημα τηλεϊατρικής Α και για να μάθετε που πέφτει η Τήλο, επειδή, όπως προείπα οι περισσότεροι είναι σίγουρο ότι την "ανακαλύψατε" το τελευταίο διάστημα σας ενημερώνουμε ότι είναι στην Δωδεκάνησο.
Όσο για τους πανηλίθιους μικροτσούτσουνους που φωνάζουν για τους γάμους των ομοφυλοφίλων την ίδια στιγμή που αγοράζουν ανθρώπινο κρέας στην Συγγρού , το ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να την επισκεφτούν γιατί που να τους μείνει καιρός από τις διακοπές στην Μύκονο.
Ας μας κάνουν την χάρη λοιπόν, όλοι οι πάσχοντες από πνευματικό aids, και ας αφήσουν την Τήλο ήσυχη...
Μακάρι όλα τα μικρά νησιά να είχαν Δήμαρχο με τα προσόντα του Τάσου Αλιφέρη. θα είχαν πάψει να είναι μικρά, όπως έπαψε η Τήλος.
----------------------------

49 σχόλια

  1. Ναι μακάρι να είχαμε ένα δήμαρχο μας παντρέψει γιατί που να παντρευτούμε όλοι οι πούστηδες στην Τήλο.

    Λευτεριά στους ανώμαλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως λέγετε ο παντρεμένος πούστης στην Τήλο;

    ΠουσΤήλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στιγμάτισε ένα νησί ο Δήμαρχος αγαπητέ μου αυτό ήταν το μόνο που κατάφερε από όλη την ιστορία αυτό θα μείνει στο τέλος άντε και μερικά πουστολεσβιακά πρόσκαιρα ευρώ!!!

    Δήμαρχε να τους βαφτίσεις και τους απογόνους μην ξεχνιώμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Giati re palio kryfopoustes oloi pou fonazete na mhn mporoun kai aytoi oi antropoi na zhsoun mazi??
    oloi eseis pou foinazete hsaste oi prwtoi paliopoustes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ.ΕΥΓΕ!!!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!ΠΟΙΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε πουτσαράδες αφού δεν γεννοβολάτε πως πληθύνεστε;

    ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EINAI ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΤΗΛΟ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟΧΟΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ, Ή ΛΗΣΤΕΣ,Ή ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΗΘΩΝ κ.λ.π. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΓΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΣΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ !!!http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Δημαρχος της Τηλου ειναι παλικαρι!

    Εγω δεν περιμενα να αντισταθει
    στην φασιστικη παρεμβαση Σανιδα!

    Μπραβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και να ελπίζουμε και σε άλλους να είναι τόσο δραστήριοι για τον τόπο τους και ανοιχτόμυαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το οτι πρωτοστατησε στην απαγορευση του κυνηγιου προσωπικα δεν το αναγνωριζω ως ιδιαιτερα θετικο...
    Οσο για τους γαμους , το μονο που εχω να πω αν δεν με καλεσαν ειναι, "καλους απογονους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εξαιρετικό άρθρο - ιδιαίτερα η αποστροφή περί μικροτσούτσουνων που περιφέρονται μεταξύ Μυκόνου - Αράχωβας και Κολωνακίου και ταυτόχρονα κάνουν τους τιμητές των πάντων.

    Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και να ελπίζουμε και σε άλλους να είναι τόσο δραστήριοι για τον τόπο τους και ανοιχτόμυαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγνώμη δηλαδή. Έπρεπε να γίνει αυτό το σούσουρο για να μάθουμε το έργο του δημάρχου; Πιο μπροστά δε μπορούσατε να μας ενημερώσετε; Γιατί μπερδεύετε τα δύο θέματα;
    Μήπως έμμεσα προσβάλλεται όλους τους άλλους δημάρχους της Ελλάδος;
    Παρόλα αυτά καλή η προσπάθεια σας αποπροσανατολισμού...
    Επίσης δεν φωνάζουν μόνο οι "πανηλίθιοι μικροτσούτσουνοι"(;!), αλλά και οι άνθρωποι που ανησυχούν για τα παιδιά τους αλλά και όσοι γουστάρουν στο κάτω κάτω για τους δικούς τους λόγους. Δημοκρατία δεν έχουμε; Όσοι δηλ. είναι γκέι είναι ΙΝ και οι άλλοι είναι άνθρωποι των σπηλαίων; Μην τρελαθούμε κιόλας!
    http://www.massresistance.org/
    Γιατί υπάρχει τελικά μια gay ατζέντα σε πλανητική εξέλιξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ

    ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ,
    ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΤΑΔΩΝ , ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
    ΤΗΣ GAY ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ .

    Ο ιδρυτής , πραγματικά μεγάλη προσωπικότητα και μεγάλος πολιτικός,
    ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου , είναι κοινό μυστικό ότι υπήρξε
    πολύ ενεργά σεξουαλικώς , πολλές γυναίκες περάσανε από το κρεβάτι του.
    Είναι επίσης γνωστόν ότι ο Ανδρέας προκειμένου να γαμήσει αυτή που
    γουστάριζε , ούτε σκεφτότανε αν ήτανε γυναίκα φίλου , συντρόφου ή και
    συναγωνιστού.
    Είναι γνωστή η ρήση του Κουτσόγιωργα , φίλος-φίλος ο Ανδρέας , αλλά εγώ την Αλίκη δεν την αφήνω να πάει μόνη της στο Καστρί.
    Ο Κουτσόγιωργας όμως ήτανε σχεδόν ο μοναδικός σύντροφος που κρατούσε την γυναίκα του μακριά από το κρεβάτι του Αρχηγού , όλοι ή σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι πέφτανε για ύπνο και ξυπνάγανε με τη κρυφή ελπίδα , μπάς και η γυναίκα τους γυαλίσει στο μάτι του Αρχηγού.
    Και εδώ που τα λέμε μεταξύ μας φίλοι bloggers , ο Ανδρέας που να βρει τη δικιά μου η τη δικιά σας γυναίκα να την πηδήξει , και αν έχουμε να κάνουμε και με νεώτερους , ποιανού την μάνα μπορούσε να βρει ???
    Λοιπόν όταν αναφερόμεθα στις γυναίκες ή στις μανάδες που στρίμωχνε ο
    Αείμνηστος , εξ ορισμού αναφερόμεθα στις γυναίκες και στις μανάδες των πράσινων κερατάδων.
    ‘Έτσι το ΠΑΣΟΚ , επάξια και δίχως καμία αμφισβήτηση πήρε τον τίτλο
    του μοναδικού εν Ευρώπη κόμματος των κερατάδων.
    Ήλθε το πλήρωμα του χρόνου όμως , ο Ανδρέας στην αρχή αρρώστησε και μετά το 1996 μας άφησε , και έτσι αυτός ο τιμητικός τίτλος άρχισε να ξεθωριάζει και να ξεχνιέται σιγά σιγά, καθότι η αλήθεια είναι ότι οι διάδοχοι του Ανδρέα δεν επέδειξαν παρόμοια συμπεριφορά.
    Το ΠΑΣΟΚ όμως και αφ εαυτού του αλλά και στριμωγμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον διπλό κλώνο Χότζα + Τσαουσέσκου , τον πολύ κύριο Τσίπρα , δεν μπορούσε να αφήσει αυτήν την αηδία , αυτό το σίχαμα , γάμος μεταξύ ανδρών να του γλιστρήσει από τα χέρια ,και έτσι έβαλε το στέλεχος του τον Δήμαρχο Τήλου , Τάσο ? Τασούλα ? Αλιφέρη, ειλικρι-νά δεν ξέρω , να τελέσει τα πρώτα «μυστήρια» .
    Συντονιστής και επιτόπου trouble shouter , σταλμένος απ ευθείας από τον ΓΑΠ , ο τέως σύμβουλος του Παιδείας, ο πολύς και γνωστός ως η πράσινη νυφούλα , Γρηγόρης Βαλιανάτος.
    ‘Έτσι γίνονται οι πολιτικές μεταλλάξεις.
    Τώρα και ένα μήνυμα προς τους συμπολίτες , φίλους του ΠΑΣΟΚ.
    Σύντροφοι φροντίστε τα παιδιά σας και ειδικά τα αγόρια , να εμπεδώσουν ότι μεγαλώνοντας θα έχουν δύο επιλογές, να παντρευτούν γυναίκα αλλά και άνδρα, αυτό δε το δεύτερο, ως γνήσιοι ΠΑΣΟΚΟΙ που είσαστε θα σας κάνει και περήφανους.





    Ο ΡΑΓΚΑΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρικαν ευκαιρια ολα τα τομαρια να πουν κατι ....μεσα απο το αδειο κεφαλι τους και την μιζερη ζωη τους το μονο που προσφερουν σε αυτο τον τοπο ειναι η συντηριτικη ηθικη κριση τους.. το παιζουν χριστιανοι και αντρακλες γαμιαδες αυτοι οι Ευρωπαιοι Ταλιμπαν κτλ
    κατα τα αλλα δεν εχουν προσφερει τιποτα σε αυτο τον τοπο...ουτε καν το 1/1000% που εχει προσφερει αυτος ο δημαρχος στο νησι του..
    Ειναι ενας πραγματικος συρθετος απο συντηριτικα γουρουνια που δεν κανουν τιποτα απολυτος για την ευμερια αυτης της χωρας που την εχουν καταντησει σαν τα ασχημα μουτρα τους
    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΥΓΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ..ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εξοχη αναρτηση. Μπραβο στον Δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπραβο δημαρχε, πρεπει να παρει θεση και ο προεδρος. Οποιος διαφωνει να μαζεψει τα μπογαλακια του για Ιραν μερια. Εκει μπορει να εκτημισουν τις θεσεις του. Οποιος δεν γουσταρει το Πουλο απο την Ελλαδα

    Κοινος...Κωλοελληναραδες δεν σας γουσταρουμε!! Η ελλαδα αλλαζει, αντε στο καλο να μας αδειστε την γωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπραβο δημαρχε, πρεπει να παρει θεση και ο προεδρος. Οποιος διαφωνει να μαζεψει τα μπογαλακια του για Ιραν μερια. Εκει μπορει να εκτημισουν τις θεσεις του. Οποιος δεν γουσταρει το Πουλο απο την Ελλαδα

    Κοινος...Κωλοελληναραδες δεν σας γουσταρουμε!! Η ελλαδα αλλαζει, αντε στο καλο να μας αδειστε την γωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε θράσος οι ανώμαλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι οποίος είναι αντίθετος στην φύση είναι και προοδευτικός . Τελικά είστε πολύ επικίνδυνοι το διεστραμμένο μυαλό σας σήμερα παντρεύει το μήτσο με το σωτο, αύριο τον κωτσο με τον αζορ και μεθαύριο θα βάλετε χέρι σε παιδιά . Ρε πηγαίνετε στον αγύριστο . Πέντε ανώμαλοι με αρχηγό ένα δήμαρχο για λίγα ευρω ξεφτιλίσατε ένα νησί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε θράσος οι ανώμαλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι οποίος είναι αντίθετος στην φύση είναι και προοδευτικός . Τελικά είστε πολύ επικίνδυνοι το διεστραμμένο μυαλό σας σήμερα παντρεύει το μήτσο με το σωτο, αύριο τον κωτσο με τον αζορ και μεθαύριο θα βάλετε χέρι σε παιδιά . Ρε πηγαίνετε στον αγύριστο . Πέντε ανώμαλοι με αρχηγό ένα δήμαρχο για λίγα ευρω ξεφτιλίσατε ένα νησί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΤΗΛΟΣ.ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΛΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εσύ δημοσιογράφε του κώλου(στην κυριολεξία)έχεις μετρήσει πολλά τσουτσούνια μεταξύ Μυκόνου και Συγγρού και αποφάσισες ότι είναι μικρά συγκριτικά με το δικό σου?σύμφωνα με το άρθρο σου όσοι έχουν μεγάλα τσουτσούνια είναι υπέρ του γάμου δύο ομοφυλοφιλων και όσοι έχουν μικρά είναι κατά!Ποιός μαλάκας σε πληρώνει να γράφεις σε εφημερίδα "δημοσιογράφε"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πρεπει να βρεθουν και αλλοι δημαρχοι γιατι οι πουστηδεσ ειναι χιλιαδες στην Ελλαδα και δεν μπορουν να περιμενουν.¨
    Νεα επαγγελματικη δραστηριοτητα γραφεια συνοικεσιων για υποψηφια ζευγαρια mail+mail--female+female

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρεπει να βρεθουν και αλλοι δημαρχοι γιατι οι πουστηδες ειναι χιλιαδες στην Ελλαδα και δεν μπορουν να περιμενουν.
    Νεα επαγγελματικη δραστηριοτητα γραφεια συνοικεσιων για υποψηφια ζευγαρια mail+mail--female+female.Συμφωνειτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποια η σχέση Ελλάδας - Ηνωμένου Βασιλείου;

    Έχουμε γεμίσει συντηρητικούς βουλευτές με ζαρτιέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φασίστες, ρατσιστες, που δε σέβεστε άνθρωπο και το δικαιώμα του στη ζώη!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΖΩΑ , ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ KAI ΒΑΡΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΑΣ..
    Να πάτε να ζήσετε στην Τεχεράνη ζώα..που αν γεννούσατε παιδί gay θα το πνίγατε στα σκατά σας με τα ίδια σας τα χέρια...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
    Δήμαρχε υποκλίνομαι, μπραβό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εκανε αυτό που πολλοί θα ήθελαν αλλά δεν τολμούσαν.
    Τώρα πάει τους πήρε την πρωτιά.
    Να το θυμάστε θα ακολουθήσουν και άλλοι......Εδώ είμαστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εμείς θυμάμαι τις λέγαμε αδελφές,
    και μάλιστα Τελειωμένες !

    ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ.

    Επειδή δεν υπάρχει νησί Τελειος
    αυτοί βρήκαν το ποιό κοντινό

    ΤΗΛΟΣ !

    Αντε και να τους χαίρεται ο Δήμαρχος, που μάλλον τελειωμένος
    μου φαίνεται, κατα που τον είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και μόνο το γεγονός ότι απαγόρευσε το κυνήγι (πουλάκια, ζωάκια) στην Τήλο, κάνει τον δήμαρχο αξιέπαινο. Και η μαγκιά του να περιφρονήσει τον αντιδραστικό Σανιδά και το παπαδαριό, τον κάνει ακόμα πιο συμπαθή. Μπράβο δήμαρχε,

    Aliferis for President!

    (Καλά, οι συμπλεγματικοί και μίζεροι δεν σε θέλουν, ίσως επειδή έχουν κάτι να κρύψουν. Δήμαρχε, κάνε τους μια καλή προσφορά, επίτρεψε για 1-2 μήνες το κυνήγι και δέξου τους μικροτσούτσουνους για θηράματα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δύο κατηγορίες ανθρώπων αφορά το θέμα αυτό, τους φανερούς ομοφυλόφυλους που φωνάζουν για τα δικαιώματά τους, και τους κρυφούς ομοφυλόφυλους που φωνάζουν αντίθετα θέλοντας να κρυψουν πιό πολύ την ομοφυλοφυλια τους που τη θεωρουν πρόβλημά τους. Τους υπόλοιπους το θέμα μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. male λεγοντε oι αντρες, αγραμματο ομοφοβικο ζωντοβολο, οχι mail. Σιγα μην λεγονται και EΛTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Επίσης καλή ιδέα είναι να επιτρέψει το κυνήγι χωρίς όπλα, με γυμνά χέρια. Εκεί να δεις υπερθέαμα με τους υπερμάγκες να τρώνε χώμα από πέρδικες και λαγούς. Και οικοτουρισμός με παρατήρηση "κυνηγών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Άντε και καλούς απογόνους!

    Α, ξέχασα, δεν μπορείτε να αναπαραχθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δύο κατηγορίες ανθρώπων αφορά το θέμα αυτό, τους φανερούς ομοφυλόφυλους που φωνάζουν για τα δικαιώματά τους, και τους κρυφούς ομοφυλόφυλους που φωνάζουν αντίθετα θέλοντας να κρυψουν πιό πολύ την ομοφυλοφυλια τους που τη θεωρουν πρόβλημά τους. Τους υπόλοιπους το θέμα μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπραβο στο Δημαρχο!! Κατι αρχιζει να αλλαζει σε αυτη τη χωρα ' παρολη την ανικανη και αντιδραστικη κυβερνηση..

    Μπραβο στο Δημαρχο για την ευθυκρισια και την παληκαρια του να αψηφησει τις απειλες του ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΣΑΝΙΚΑ και του ΓΕΛΟΙΟΥ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.. ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΡΙΑΜΒΕΒΥΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΖΟΡΡΟ ΤΥΠΠΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΝΘΙΜΟΥ..

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προβλέπω όλοι οι συνασπισμένοι να πηγαίνουν Τήλο φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Θωμά Λιναρδή,

    Έχεις μπερδέψει την Βούρτσα με την Π…

    Προσπαθείς να μας πεις το τι καλά έκανε στο νησί του ο συγκεκριμένος Δήμαρχος.

    Εγώ λεω λοιπόν μπράβο του και να συνεχίσει να κάνει και άλλα καλά... Άξιος!

    Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος που κάνει πολλά καλά πρέπει να τα συνεχίζει ανοίγοντας δημόσια μπουρδέλα... και με τη βούλα του κράτους...

    Για να είμαι ειλικρινής, εάν επρόκειτο για μπουρδέλα, δεν θα είχα αντίρρηση εφόσον αφορούν ετερόφυλους... αλλα εδώ πρόκειται για ομοφυλόφιλους..

    Εκφράσεις όπως μικροτσούστουνοι ίσως ταιριάζουν στην ποιοτική σου πένα, ως επαρχιώτη δημοσιογράφου, αλλά αυτό το blog, παρά την αθυροστομία των συμμετεχόντων, διατηρεί ένα κάποιο επίπεδο και δεν δέχεται τέτοιους χαρακτηρισμούς, ακόμα και όταν αφορούν τον χρήστη της έκφρασης...

    Πρόκειται για μέτρα προστασίας εκείνων που υποφέρουν απο μανία αυτοκαταστροφής...

    Να τονίσω επίσης ότι η «αγορά» ανθρώπινου κρέατος, αποτελεί πράξη μεταξύ ενηλίκων ετερόφυλων... Δεν αναφερόμαστε εδώ στην εμπορία εκδιδομένων γυναικών που είναι άλλο θέμα.

    Ο συνδυασμός όμως της κονόμας μέσω τάχα του τουρισμού απο των gay δεν θα παίξει...

    Γάμοι ομοφυλοφίλων δεν θα γίνουν σε κανένα νησί ακόμα και αν τους πατρονάρει ο ίδιος ο Υπουργός Τουρισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Άντε τα ζευγαράκια να πηγαίνουν στην Τήλο να τους παντρέψει ο προοδευτικός δήμαρχος! Και μόλις βγαίνουν από την τελετή να τους εύχονται οι άλλες απ'έξω 'άντε και καλούς απογόνους'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Να πω κι εγώ την άποψή μου...

    Κανέναν ΔΕΝ ενδιαφέρει η προσωπική ζωή του καθενός και τι βάζει πίσω του.

    Κανέναν ΔΕΝ ενόχλησε ποτέ η συμβίωση δύο, τριών και περισσοτέρων ομόφυλων ανθρώπων.

    Το σκεπτικό του γάμου έχει να κάνει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ θέματα και με θέματα ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΣΗΣ των παιδιών που προκύπτουν από έναν γάμο.

    Πλέον νομικά έχει διευθετηθεί το θέμα της προστασίας τν παιδιών ακόμα κι εκτός γάμου.

    Η κοινότητα των gay προωθεί τη νυπόθεση της νομικής επισημοποίησης της σχέσης τους για δύο λόγους.
    α) Για να έχουν το επιχείρημα της κρατικής αναγνώρισης που σημαίνει ότι επιτέλους αναγνωρίζονται ως φυσιολογικοί και όχι ως ανώμαλοι άνθρωποι κάτι που θα τους δώσει ακόμα μεγαλύετρη χαρά κι αυτοπεποίθηση.
    β) Για την υπαγωγή τους στους νόμους περί ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ. Το θέμα είναι και οικονομικό.

    Δεδομένου ότι το κράτος χορηγεί ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ακόμα και σε άτεκνα παιδιά... είναι λογικό και οι gay να ζητήσουν τα ίδια επιδόματα.
    Προφανώς λόγω του ότι η νομοθεσία ΔΕΝ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δίνει κίνητρο στους ανθρώπους να παντρευτούν... οι gay προσβλέπουν σε μία βελτίωση των οικονομικών τους μέσω της καθιέρωσης του γάμου άρα και την υπαγωγή τους στις ευεργετικές διατάξεις περί επιδομάτων.
    Εάν όμως διαχωρίσουμε την τεκνοποίηση από το οικογενειακό επίδομα τότε ο νόμος κανονικά θα πρέπει να επιδοτεί ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗ... ακόμα και περισσοτέρων των 2 ανθρώπων.
    Όσο ο νόμος για τα επιδόματα δεν αναφέρει ακριβώς ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ προσφέρει οικονομικά κίνητρα...οποιοσδήποτε συζεί με οποιονδήποτε ακόμα και με σκυλί έχει δικαιωμα να απαιτείσει επίδομα.
    Αν δεν κάνω λάθος οι δημόσιοι υπάλληλοι κατάφεραν να πληρώνονται ο καθένας ξεχωριστά το οικογενειακό επίδομα ενώ αυτό θα έπρεπε να πηγαίνει στο ζευγάρι συνολικά. Φυσικά υπα΄ρχουν χιλιάδες ζευγάρια σε διάσταση που συνεχίζουν να πληρωνονται το συγκεκριμένο επίδομα.


    Εάν είχαμε σοβαρούς πολιτικούς...θα διευκρίνιζαν στο σχετικό νόμο ότι τα επιδόματα αποσκοπούν στην δημιουργία συνθηκών για ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ ενός ετερόφυλου ζευγαριού καθώς έχει αποδειχτεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των παραβάσεων των νόμων διαπράττουν παιδιά από μονογονεικές οικογένειες.

    Επίσης ΟΣΟ και να θέλουμε να σπρώξουμε την κοινωνία μας να θεωρεί φυσιολογική μία σχέση gay ... δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ στην συντριπτική μας πλειοψηφία προερχόμαστε από ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

    Αν αποφασίσουμε να μετατρέψουμε τον κόσμο μας σε ένα χάος, όπου οι gay θα υιοθετούν παιδιά ή θα αγοράζουν γενετικό υλικό από τράπεζα σπέρματος και μετά θα μεγαλώνουν τους απογόνους τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα... τότε ενδεχομένως να έχουμε παρανοήσει συνολικά σαν είδος!
    Στη γη υπάρχουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μορφές ζωής και τα φαινόμενα ομοφυλοφιλίας στα ζώα δεν ξεπερνούν τα 2-3. Και φυσικά αυτά τα φαινόμενα είναι συνήθως αυτοματοποιημένες εποχιακές συμπεριφορές που ΔΕΝ έχουν σχέση με την ομοφυλοφιλία όπως εκδηλώνεται στον άνθρωπο.
    Ακόμα και σχετικά έξυπνα ζώα όπως τα σκυλιά... ξαφνικά συμπεριφέρονται ηλίθια προσπαθώντας να ζευγαρώσουν με το μπατζάκι ενός παντελονιού. Όμως οι ομοφυλόφιλοι χρησιμοποιούν ως επιχείρημα φωτογραφία δύο αρσενικών σκυλιών , το ένα πάνω στο άλλο προκειμένου να εμφανίσουν φυσιολογική την επιλογή τους.

    Αφού λοιπόν η φύση σε αναλογίες 1 προς 1 δισεκατοομύριο ΔΕΝ στηρίζει την ομοφυλοφιλία κάτι που είναι φυσικό...διότι η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ βοηθαει στη διαίωνιση των ειδών... θα είναι ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ να δημιουργήσουμε νομικό πλαίσιο προκειμένου το αφύσικο να καταστεί φυσιολογικό.
    Κανείς δεν αμφιβάλει ότι μεγάλες προσωπικότητες ήταν gay... αλλά αυτό που μετράει είναι η αναλογία.
    ΑΝ εξαιρέσουμε τον χώρο της μόδας όπου η ομοφυλοφιλία είναι απαραίτητη προυπόθεση (!) για την επιτυχία... στοςυ υπόλοιπους τομείς ενασχόλησης του ανθρώπου... πουθενά η ομοφυλοφιλία δεν προσθέτει κοινωνικά κι επαγγελματικά το παραμικρό. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι πολλοί gay ... έχουν ως βασική ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις παρά την επαγγελματική τους ιδιότητα. Συνηθως έχουν μία έντονη σεξουαλικότητα και το σεξ είναι πιο συχνή συζήτηση από ότι μεταξύ φαντάρων, ενώ η αδυναμία εύρεσης συντρόφου...τους αναγκάζει να ψάχνουν στον υπόκοσμο κι αυτό καταλήγει σε ΜΟΙΡΑΙΑ θλιβερά γεγονότα. Από τον Βερσάτσε, τον Ταχτσή, τον Παζολίνι, τον Σεργιανόπουλο...και μέχρι την υπόθεση του "ΑΓΓΕΛΟΥ" που έγινε και ταινία... φαίνεται ότι δεν λειτουργούν τα πράγματα τόσο απλά όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ...Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι γουστάρει στα πλαίσια του να μην ενοχλεί τους υπολοίπους.
    Μπράβο στα παιδιά που πήγαν και «παντρεύτηκαν»!!! Να ζήσουν ευτυχισμένοι και με υγεία.
    Μην προκαλείς όμως...
    Εγώ αν παντρευτώ δεν θα παίζει το video του γάμου μου σε όλα τα παράθυρα τηλεοπτικά και μη.
    Τελικά όλα είναι στο μυαλό...από αρχαιοτάτων χρόνων. Εγώ δεν είδα σκύλο gay, αγελάδα λεσβία, κροκόδειλο να τον «πέρνει» από έναν άλλο κροκόδειλο.
    Η φύση τους οδηγεί και τους κατευθύνει...Το μυαλό δεν υπάρχει.
    Στην περίπτωση των gay, το μυαλό τα κάνει όλα.
    Και εγώ είμαι σαδιστής, μαστροπός, και μου αρέσει να το παίζω σκλάβος. Αυτό όμως δεν μου δίνει το δικαίωμα να βγαίνω και να το διατυμπανίζω και να λέω ότι είναι το καλύτερο πράγμα και να απαιτώ δικαιώματα για μια σεξουαλική μου προτίμηση.
    Γιατί όντως δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ gay και bay και metro και lesbo και ετερο...γιατί ο gay απλά είναι αντρας και μιλάει σαν γυναίκα και η γυναίκα ,όπως καλή ώρα η πρόεδρος των λεσβιών, σαν άντρας.
    Αισθητικά και μόνο το να το παίζεις γυναίκα και ξέρετε τη εννοώ είναι το πιο άσχημο πράγμα για την εικόνα σου.
    Συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους gay του εξωτερικού. Λάθος!
    Εκει δεν υπάρχει προκληση, και αυτό το σέβεται και η κοινωνία και δεν αντιδρά.
    Με κάθε κατίνα που βλέπουμε στα τσοντοκάναλα του μεσημεριού, με τους γαλάτες, τους κωστέτσους με τα σκυλάκια, τους εθνικούς σταρ, και τους μορφωμένους εκπρωσόπους όλων των «παρατάξεων» ο κόσμος τρελάθηκε.
    Εσείς δημιουργήσατε την αντιπάθεια του κόσμου απέναντι σας και την άρνηση του να αποδεχθεί συμπεριφορές σας.
    Μαντρώστε τους κλόουν που αμαβρώνουν την εικόνα σας, αντιδράστε στις κραγμένες, αλάξτε ύφος, Βαλιανάτε και η άλλη κυρία ή κύριος όπως θέλεις πάρτο των λεσβιών. Μη το παίζετε άνετοι στα κανάλια. Καθήστε στο σπίτι, στο νησί στην πόλη και ζήστε με τον η την συντροφό σας και πιστεύω ότι κανένας δεν θα αντιδράσει.
    Δεν έχει να κάνει με δικαιώματα αυτό μην το χοντρένετε!!! Δεν είστε στο περιθώριο γιατί κάθε μέρα σας βλέπω στα κανάλια, με τα λούσα, τα μοντέλα τα μαγαζιά σας, και τις επιχειρήσεις σας και καλά κάνετε.
    Μην κλαίγεστε όμως και μην βάζετε μπροστά τα δικαιώματα.
    Πάτε ξανά να προκαλέσετε και δικαίως αντιδρά ο κόσμος.
    Κατηγορείτε την Ελληνική κοινή γνώμη ότι είναι οπισθοδρομική και αρχαία...Μήπως εσείς είστε προκλητικοί και ο τρόπος που διαικδικήται πράγματα λανθασμένος και προκλητικός? Πάρτε μαθήματα από ξένους ομοίους σας γιατί και εσείς είστε 500 χρόνια πίσω, σαν Έλληνες δηλαδή!
    Ευχαριστώ...Μίχαλος Πέτρος, Αθήνα.


    kai gia na symplhroso kai kati....
    afoy thaymazoyme toso poly poly thn proxorhmenh dytikh koinonia tis olandias.....giati den fiaxnoyme ki emeis ena koma gia toys paiderastes?....aytoi den exoyn dikeomata?....

    exoyme xefygh telios moy fenete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κι εσύ μαλάκα δημοσιογραφίσκε βρωμόπουστας σαν τον δήμαρχο πρέπει να είσαι. Άντε γαμηθείτε μαλάκες, ανώμαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου είναι ο χωριάτης.


    Tον δολοφόνησε γιατί τον βρήκε καβάλα με την φρέσκια σύζυγό του (το μυστήριο τελέστηκε στην Τήλο) babis
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μπράβο στον Δήμαρχο! Ουστ σε όλους τους νεο-συντηρητικούς λιμοκοντόρους λαμόγια νεο-έλληνες. ΓΙα να δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. τελικά άλλο πούστης κι άλλο ομοφυλλόφιλος..

    ομοφυλλόφιλος είναι εκείνος που είναι και το δηλώνει στα ίσια.

    πούστης είναι ο άλλος των παντελονιών απ' έξω και των στρινγκ από μέσα..

    και άντρας είναι εκείνος που γράφει στ' αρχίδια του και τους δύο..

    απ' όλους έχει ο γαμημένος ο ελληνικός μπαξές..

    ο μητσοτός που ανήκει για παράδειγμα.. ο αλογοσκούφης; οι κουμπάροι; ο παραπάνω που ακόμη ενοχλείται γιατι ο ανδρέας γαμούσε;
    (τι απωθημένο κι αυτό) ο βενιζέλος; τα λαμόγια των ομολόγων;


    γι αυτό μην ουρλιάζετε πίσω από τις κουρτίνες της διαδικτυακής ανωνυμίας σαν τις παλιές κατίνες πίσω από τα κλειστά παράθυρα..

    μαλάκες, ε, μαλάκες..

    λαμόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μήπωσ ο δήμαρχος είναο αδελφός της Αλιφέρη -της γνωστής ,της γνωστής -και γουστάρει το παλάμάρι του βαρκάρι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μίχαλε Πέτρο,

    Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!

    Σωστά τα λες... μεθοδευμένα και σωστά...

    Το κακό όμως είναι οτι πολύ λίγοι ενδιαφέρονται να τα διαβάζουν ή να τα ακούνε...

    Εδώ επικρατεί ο χυδαιοχουλιγκανισμός της αμορφωσιάς..

    Μεγάλη ευθύνη σε αυτή την κατάσταση φέρνουν και οι δύστυχες μητέρες που ανέθρεψαν τους κανακάρηδές τους χωρίς δυνατότητες απογαλακτισμού μέχρι την ηλικία των 60 ετών οπότε είναι πολυ αργά για οτιδήποτε..

    Εκείνο όμως που ενοχλεί είναι το ξεσκέπασμα των Ομοφυλοφίλων που την είδαν «κονόμα» στο νησί και κορόιδεψαν του αφελείς κατοίκους...

    Τους αγόρασαν τη γη για ένα παρά και μετά σκέφθηκαν το κόλπο με τους ομοφυλόφιλους για να ανεβάσουν την αξία της γης και να πωλήσουν ιδιοκτησίες σε μέγεθος αντίδωρου, κάνοντας τους ντόπιους δούλους των δικών τους επενδυτικών συμφερόντων...

    Να δούμε τώρα ο καλός Δήμαρχος τι έχει να μας πει για την εκκρεμούσα οικοπεδοποίηση της Τήλου σε αντίδωρα για ομοφυλόφιλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Na einai kala O Dhmarxos ths Tilou.

    Oso gia sas Kryfopoustarades kara- ellhnes sas aksizei na sas gamane tis gynekes kai tis aderfes kati Zaxopouloi, kai kati alloi akatanomastoi ths deksias gia na katalavenete ti esti kouki!

    Kai sou vgenei o poustopapas kai sou leei afto einai aisxos kai akyro?!
    Re, Papamalaka, koita re malaka ta tou oikou sou pou exete kataferei thn Ekklhsia gerokomeio..oi neoi sas ftunoun kai sas sixenonte..o allos gamiete ton papa ton tsouzi!!

    Dwse hli8ie thn euxh sou stous an8rwpous kai riksto sto kalo!

    Den eisai 8eos re papamalaka gia na krineis tis praksis twn allwn esu pou ola prepei na ta syxoris..ta katadikazeis san allos Neronas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση