GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γάμο ...«με τον μίστερ…Siemens»!

. ... έκαναν το 2006 στο Καρπενήσι… . Από το bollywood-greece.blogspot.com/ . Ποιος ήταν ποιος, ο προσκεκλημένος στο Γάμο του γιου της Ντ...

.
...έκαναν το 2006 στο Καρπενήσι…
.
Από το
bollywood-greece.blogspot.com/
.
Ποιος ήταν ποιος, ο προσκεκλημένος στο Γάμο του γιου της Ντόρας Κώστα Μπακογιάννη … το 2006 στο Καρπενήσι. Αποκάλυψη βόμβα από το press-gr.blogspot.com . Ο πρώην διευθυντής της Siemens στην Ελλάδα Μιχ. Χριστοφοράκος. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ευρυτανικά Νέα" που στηρίζεται και η αποκάλυψη του press-gr o υψηλός προσκεκλημένος της οικογένειας έφθασε «Με ελικόπτερο: που προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του ξενοδοχείου, όπως επίσης και ο κ. Χριστοφοράκος με τα παιδιά του που ήρθαν μια ημέρα νωρίτερα, την Παρασκευή».
Δείτε ποιοι άλλοι …από το δημοσιογραφικό συνάφι ήταν στο γάμο!
«Στο ξενοδοχείο Avaris μεταξύ των άλλων έμειναν ο υπουργός κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Δημήτρης Ζαφειριάδης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ξενάκης, ο Στρατηγός Γρηλάκης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης, ο ευρωβουλευτής και στενός συνεργάτης τής κ. Μπακογιάννη καθώς και φίλος του κ. Μπακογιάννη κ. Κων/νος Χατζηδάκης και η δημοτική σύμβουλος Αθηναίων κ. Νίτσα Λουλέ. Στο Cοuntry Club στο Μικρό Χωριό έμεινε όλη η οικογένεια Μητσοτάκη εκτός του πρώην πρωθυπουργού κ. Κων. Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρίκας οι οποίοι μαζί με την Ντόρα έμειναν στο σπίτι της οικογένειας. Στις Κορυσχάδες έμειναν η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη και η κ. Μαρίνα Βερνίκου. Εκτός αυτών το παρόν έδωσαν η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη, ο αρχιτέκτονας Γιάννης Τριανταφυλλίδης, ο Σάκης Χατζηιωάννου. Πολλοί ήταν και οι φίλοι του ζευγαριού, κυρίως νέοι.»
Την Κυριακή γίνονται τα βαφτίσια του καρπού αυτού το γάμου …Πού! Στους Κορυσχάδες . Εκεί που είχε έδρα η Κυβέρνηση του Βουνού την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής… Αφού το ΓΑΜΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ με τέτοιο υψηλό προσκεκλημένο, από την Λαδιάρα Siemens …τα βαφτίσια με τι λάδι… θα τα κάνουν!
--------------------------------

5 σχόλια

  1. Ένα είναι το συμπέρασμα.
    Μας δουλεύουν ομαδικώς.
    Καλά για τους σκληρά αντιπολιτευόμενους δημοσιογράφους δεν λέω τίποτα.
    Τους τρέμει η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γίνεται με StudioA-Blog, το έκριναν επικίνδυνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπρε μπρε τι μαθαίνουμε ο Ρεξονας είναι λέει δημοσιογράφος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TΡΕΜΗ ΧΟΥΚΛΗ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο απλός κόσμος δε μπορεί να βγάλει το μεροκάματο και αυτοί πηγαινοέρχονται με ελικόπτερα. Αλλά δε φταίνε αυτοί, φταίνε οι γλείφτες που τους ψηφίζουν (και για τους δημοσιογράφους εκείνοι που τους διαβάζουν και τους βλέπουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση