GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σωτήρης Σωτηριάδης, λέγεται...

. ...ο ανηψιός υπουργού που έχει σχέση με το ηλιέλαιο. Σάλος στον Βόλο, νέες αποκαλύψεις από το Press-gr! .. Σωτήρης Σωτηριάδης είναι το ό...

.
...ο ανηψιός υπουργού που έχει σχέση με το ηλιέλαιο.
Σάλος στον Βόλο, νέες αποκαλύψεις από το Press-gr!
..
Σωτήρης Σωτηριάδης είναι το όνομα του επικεφαλής της εταιρείας "Μάνος ΑΕ" που έχει εργοστάσιο (και) στο Βόλο και εμπλέκεται στην υπόθεση του ηλιελαίου (εδώ). Για τον κ. Σωτηριάδη ελέχθη ότι είναι ανηψιός του υπουργού Σωτ. Χατζηγάκη (χωρίς αυτό, επαναλάμβάνουμε, ότι μπορεί να οδηγεί σε αυθαίρετα θεωρίες οικογενειακής ευθύνης).
Άλλοι υπουργοί όμως έχουν πολιτικές ευθύνες...
Η εταιρεία αυτή "κουβαλάει" πολλά προβλήματα και πολύ παρασκήνιο, ενώ ηδη στον Βόλο γίνεται σάλος!
---------------------------
Το Press-gr έκανε ρεπορτάζ και σε λίγο τα αποκαλύπτει όλα!! Μείνετε ...on line!
---------------------------------------

7 σχόλια

  1. καλά, αυτή η εταιρεία είχε ανακοινωθεί από τις 6 μαΐου,
    ποια είναι η είδηση

    http://www.efet.gr/deltio341.html
    μας δουλεύετε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ONTOS PREPEI NA YPARXEI PLOYTARXOY 10 STO KOLONAKI DEN MENOYN OLOI DIKIA TOYS EINAI H POLYKATOIKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη αν φαίνεται άσχετο με την αρχική ανάρτηση, αλλά μήπως δε θα έπρεπε να αρχίσει δημόσιος διάλογος ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ;
    ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!

    Για τους φοβικούς σκοταδιστές, οπαδούς τής συλλογικής ενοχοποίησής μας για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές, όπως ο πολυδιαφημισμένος, κερδοσκόπος νομπελούχος, ραδιενεργός γενοκτόνος των Βαλκανίων και οι απανταχού φανατικοί ψευτοοικολόγοι του:
    Collective incrimination for climatic changes? NO !
    The science academy Royal Society of London, recently has become a vocal advocate of climate alarmism. They even tried to enlist other science academies into joining them in an alarmist manifesto. However, the U.S. National Academy, though sharing some of these views, decided not to sign up, and the Russian Academy of Sciences has taken an opposing position.
    http://www.nysun.com/opinion/foggy-science-in-london/77404
    S. Fred Singer, a professor emeritus of Environmental Sciences at the University of Virginia, is the former director of the U.S. Weather Satellite Service. Reviewer also of IPCC reports.
    As a reviewer of IPCC reports, he shares the 2007 Nobel Peace Prize with Al Gore.
    Κομπίνες με το εμπόριο κλιματικού τρόμου τής IPCC
    καταγγέλλει ο
    http://www.guardian.co.uk/environment/2008/may/21/environment.carbontrading

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Ζουγκλα εχεις ξεμεινει απο θεματα η απο καμερες; Ασχολεισαι με τις μαλακιες της ευροβιζιον και την βασανιστρια του πασχαλη, λες και λειπουν τα σημαντικα θεματα σαν αυτο.Μηπως αρχισες να τα κανεις γαργαρα τωρα που τα κονομησες;Μηπως τα εκανες πλακακια με το Μ. Μαξιμου σαν τον μπουχεσα, που δηθεν θα ξεσκεπαζες; Που ειναι Κε παραμυθατζη αυτα που θα μας ελεγες;Νομιζεις πως τα ξεχασαμε;Σκαρτος τελικα εισαι και ιδιος με τους αλλους.Κριμα γιατι καποτε σε εμπιστευομασταν.Τωρα επαληθευεται ο αλλος παραμυθας, ο συνεταιρος σου ο μπουχεσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΩΣΤΕ TA , ΧΩΣΤΕ TA!

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!

    ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

    ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.

    ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ Η' ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΨΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.


    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ηλιέλαιο όπως και το πυρηνέλαιο ταξιδεύουν στην Κρήτη επίσης...αλλά ξέχασα είναι μακριά και εκεί δεν κάνουμε ελέγχους...
    Τώρα θα μου πεί κανείς γιατί οι τοπικοί οργανισμοί εκεί δεν κάνουν ελέγχους....έλα ντε??? γιατι????

    Μόνο κάτι άθλια γυράδικα στο Ηράκλειο κλείνουν...αλλά στα γυράδικα και τις ταβέρνες δεν υπάρχουν συμφέροντα συλλογής ψήφων...ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλος ένας κουμπάρος έρχεται να προστεθεί στη μακριά λίστα της νέας διακυβέρνησης, που δηλητηριάζει το κόσμο και παίρνει και επιδοτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση