GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρη η επιστολή...

...της Π. Φουντουκίδου στον Γ. Πρετεντέρη! Το πλήρες κείμενο της επιστολής που έστειλε η βουλευτής της ΝΔ στον Γ. Πρετενέρη είναι το ακόλουθ...

...της Π. Φουντουκίδου στον Γ. Πρετεντέρη!

Το πλήρες κείμενο της επιστολής που έστειλε η βουλευτής της ΝΔ στον Γ. Πρετενέρη είναι το ακόλουθο:
"Ζήτησα να παρέμβω στο χθεσινό δελτίο των 20:00 στο MEGA όταν αναφερθήκατε απαξιωτικά στο πρόσωπό μου δίνοντας εσφαλμένη ερμηνεία της λέξης «Καραγκιόζης» και «πραξικόπημα», αλλά δεν το δεχτήκατε. Παρακαλώ να αναγνώσετε την επιστολή μου αλλά ολόκληρη για να μην τη διαστρεβλώσετε.
Για μένα «καραγκιόζης» είναι αυτός που άλλα στηρίζει στο προχθεσινό και άλλα στο χθεσινό δελτίο.
Αυτός που απομονωμένος στην ασφάλεια του Studio τσαλακώνει ανθρώπους και ισοπεδώνει καταστάσεις με τέτοιο τρόπο που προκαλεί στους θεατές γέλια, γιατί αποκαλύπτεται ενώ πιστεύει ότι τους ξεγελά. Αφελής αφελής αλλά η σκοπιμότητα σκοπιμότητα.
Αυτός που χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις για να στολίσει την αμάθειά του που την παρουσιάζει χωρίς ντροπή και χωρίς αντίλογο.
Πραξικόπημα εν προκειμένω θα χαρακτήριζα μια παράνομη, αντιδημοκρατική διαδικασία. Θα ήταν ενδιαφέρον λοιπόν να παρουσιάσουμε μαζί στους τηλεθεατές από πότε ένας πολίτης που προσφεύγει στη δικαιοσύνη τελεί πραξικόπημα.
Μήπως θα έπρεπε να πετάμε όλοι μπουκάλια στα γήπεδα για να τύχουμε της επιδοκιμασίας σας; Θα συμφωνούσατε τουλάχιστον ότι αυτό θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε επικίνδυνο; Επικίνδυνο είναι και όταν προσβάλεις τους θεσμούς εκτός εάν μπορείς να κατονομάσεις πρόσωπα που παρενέβησαν με ποια συγκεκριμένη πράξη, που, πότε και σε ποιους συγκεκριμένα γιατί σε μένα μόνο δικά σας δημοσιογραφικά σχόλια έπεσαν στην αντίληψή μου. (Θυμάστε; Σας τηλεφώνησα για ένα άρθρο σας. Μήπως μπορούσατε να επαναλάβετε τι μου είπατε;).
Εν πάση περιπτώσει εγώ έχω όπλο τη νομική μου επάρκεια και τις θέσεις μου που κινούνται στο φως και δεν μου τις υπαγορεύουν στο σκοτάδι.
Θα ήταν έντιμο και δεοντολογικό να μου αναπτύξετε κατά πρόσωπο τις ενδιαφέρουσες θεωρίες σας για το ποιος μιλάει για αυταρχισμό και το ποια είναι η Φουντουκίδου.
Η Φουντουκίδου λοιπόν αφεντικό της έχει το λαό και τις αρχές της και σε αυτόν λογοδοτεί. Θα ήμουν ανάξιά του εάν επέτρεπα σε όποιον υπουργό να προσβάλει απρόκλητα και να αγνοεί τους πολίτες.
Φιλικά
Πόπη Φουντουκίδου"

--------------------------------------------

7 σχόλια

  1. Κυρία Πόπη Φουντουκίδου...
    -------------------------------
    Γιατί νιώθετε την ανάγκη να "απολογηθείτε" σε σχόλια και άρθρα που είναι σκοπίμως κατασκευασμένα και τηλεκατευθυνόμενα;
    Δεν γνωρίζετε ότι αυτά τα "δημοσιογραφικά" στρατιωτάκια τύπου Πρετεντέρη, εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία και είναι πειθήνια όργανα των μεγάλων αφεντικών με τα λευκά κολλάρα και την μαύρη ψυχή;
    Προσωπικά πιστεύω, ότι η παρούσα επιστολή σας με αποδέκτη μάλιστα τον συγκεκριμένο καραγκιόζη, είναι πέρα για πέρα λανθασμένη.
    Έχετε χρόνια στην πολιτική και θα έπρεπε να είχατε διδαχθεί ότι, η απάντηση που ταιριάζει σ' αυτό το υποκείμενο της "δημοσιογραφίας", είναι η περιφρόνηση.
    Άλλωστε το μήνυμα που ήταν να περάσει στα "κομματόσκυλα", το πέρασε και με το παραπάνω.

    Φιλικά.

    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι του press-gr...
    ------------------------
    Δεν έχει νόημα η υποτιθέμενη ενεργοποίηση του μετριασμού των σχολίων, όπως την χαρακτηρίζετε.

    Αφού αφήνετε τις τσόντες να κυκλοφορούν ελεύθερα, δεν απορείτε με την λογική του "συγγραφέα" του ιστολογίου, ότι πρέπει να "εγκρίνει" τα σχόλια που πρόκειται να αναρτήσει;
    Άλλωστε, δεν επιθυμούμε να σχολιάζουμε μόνο τα κύρια άρθρα που κατεβάζετε, αλλά θέλουμε να τοποθετούμαστε και επί των ήδη αναρτημένων σχολίων.

    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι η δημοκρατία είναι για άλλους δεν είναι για τους μεγαλοδημοσιογράφους, εκδότες, καλανάρχες και γενικός κάθε λογής νταβάδες αυτοί έχουν το αλάθητο του Παπα!!!

    Αυτά κυρία Φουντουκίδου θα σε παραδεχόμουν να τα έλεγες νωρίτερα όλα αυτά για το ερπετό της ελληνικής δημοσιογραφίας και ρόλο γενικός των καναλιών.

    Εχουμε βρομίσει τόσο στην Ελλάδα στο τέλος θα πάθουμε ασφυξία από την μπόχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ΝεοΔημοκράτισα και τους νεοδημοκράτες βουλευτές δεν τους έχω σε καμία υπόληψη έχοντας την πεποίθηση ότι πρόκειται για αντιδημοκρατικό υπόκοσμο.

    Αν η Φουντουκίδου εννοεί τα μισά από αυτά που είπε, με τον τρόπο που τα διατυπώνει, υποκλίνομαι.

    Πόσους τέτοιους όμως να έχει άραγε η ΝΔ; Δύο; Τρεις;
    Δεν φτάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε ρέ GRSex, γιατί άργησες?
    Οι άλλοι δύο μικρέμποροι είναι από ώρα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς καραγκιόζηδες σαν τον Πρετεντέρη είναι το 95% των δημοσιογράφων του ημερήσιου τύπου, και το λέω αυτό γιατί ενώ το 95% των εφημερίδων (σύμφωνα με τις κυκλοφορίες ΒΗΜΑ-ΝΕΑ-ΕΘΝΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-ΘΕΜΑ έχουν το 95% μένουν στο 5% ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ -ΕΛΕΥΘ. ΤΥΠΟΣ) είναι εναντίον της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο λαός σε αντίδραση στους καραγκιόζηδες, δινει την νίκη στην Ν.Δ. Τι μεγαλύτερη απόδειξη απάυτό ότι οι Δημοσιογράφοι είναι καραγκιόζηδες και από το πρωί έως το βράδυ χτυπούνε το κόμμα που εμπιστεύετε ο Ελληνικός Λαός. Αυτό τα λέει όλα .Τακούτε εσείς καραγκιοζάκια;ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ- ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ--ΛΑΜΨΙΑ-ΣΤΑΗ-ΤΡΕΜΗ-
    ΕΥΑΓΓΕΛΛΑΤΟ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ-ΚΑΨΗΔΕΣ-
    ΒΛΑΣΤΑΡΗ-ΦΥΝΤΑΝΙΔΗ-ΔΑΝΙΚΑ-
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ-ΘΕΜΟ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ-
    ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ-ΧΟΥΧΛΗ-ΛΙΑΤΣΟ-ΚΟΥΚΟΡΙΚΟ-
    ΛΙΑΡΟ-ΛΙΑΡΕΛΗ-ΤΣΙΜΑ-ΧΕΙΛΑ-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕ-
    ΚΑΝΕΛΛΗ-ΠΑΠΑΣ-ΜΑΚΡΗ-ΚΟΥΡΗ-ΚΟΡΑΗ-Αν είναι κανείς απάυτούς ΔΕΞΙΟΣ ας το πεί!Είναι άθλος το ότι η Ν.Δ μπορεί και κερδίζει εκλογές με όλους αυτούς τους προβεβλημένους καραγκιόζηδες εναντίον της.Φαντασθείτε που θα ήταν η ΝΔ αν είχε την υποστήριξη των ΜΜΕ. Αλλά μου κάνει εντύπωση που για αυτή την οφθαλμοφανή διαπίστωσή μου δεν γίνετε λόγος από κανέναν αναλυτή των πολιτικών πραγμάτων της χώρας,-γιατί και αυτοί όλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι της αριστερόστροφης κλίκας που ελέγχει τα ΜΜΕ στην Ελλάδα.Πολεμείτε καθημερινώς οποιαδήποτε Δεξιά ιδέα και όμως ο λαός αντιστέκετε και βγάζει Δεξιά κυβέρνηση.Καθημερινώς ακούγοντας κανείς αυτούς τους καραγκιόζηδες δημοσιογράφους έχει την εντύπωση ότι η Ελλάδα αγωνίζεται να εδραιώσει τον κουμουνισμό μέσα στην Ευρωπαική Ενωση. Αυτά που γράφω ας τα δώσει κάποιος ιδιαίτερη προσοχή και ας ενώσει μαζί μου τη φωνή του ίσως και απαλλαγούμε κάποτε από αυτή την αντίφαση , ο λαός να είναι αντίθετος σαυτούς που άρπαξαν τις θέσεις της ενημέρωσης. Κάτι στραβό συμβαίνει εδώ και κάποτε πρέπει να διορθωθεί δεν μπορεί να αντέξει ακόμη αυτή η στρέβλωση.Ταπεινά-ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pretenderi, γιατι δεν ξεκουμπιζεσαι απο τη χωρα?
    Αντε μαζεψε τα και πανε στην πατριδα σου, ακριδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση