GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βεληγκέκας" ο υπουργός Κοντός...

. Τον κατήγγειλε δημόσια η βουλευτής της ΝΔ Π. Φουντουκίδου. Ποιο ψέμα λέει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης . Το χτεσινό αποκλειστικό ρεπορτ...

.
Τον κατήγγειλε δημόσια η βουλευτής της ΝΔ Π. Φουντουκίδου.
Ποιο ψέμα λέει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
.
Το χτεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Press-gr (διαβάστε εδώ) για τον τραπουκισμό του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρου Κοντού προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και απέτρεψε, σε σημαντικό βαθμό, την προσπάθεια να "θαφτεί" το θέμα.
Σήμερα, η βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Π. Φουντουκίδου, που συνόδευε τους εκπροσώπους των αγροτών στο υπουργείο, επιβεβαίωσε με δηλώσεις της το θέμα, τόνισε ότι για τα προβλήματα της γεωργίας χρειάζεται ενδιαφέρον και συνεννόηση και όχι "τακτικές Βεληγκέκα", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "φωτογραφίζοντας" τον κ. Κοντό και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε.
Μάλιστα, από τις πληροφορίες που υπάρχουν, πριν ξεσπάσει το χθεσινό συμβάν η κ. Φουντουκίδου προσπάθησε να προφυλάξει τον υπουργό λέγοντας του ότι αρκεί να ενημερώσει τους αγρότες -οι οποίοι περίμεναν στο σαλόνι του υπουργικού ορόφου υπομονετικά και χωρίς καμιά διάθεση να δημιουργήσουν ένταση- ότι δεν μπορεί να τους δεχθεί. Εκείνος όμως έξαλλος και απρόκλητα, άρχισε να ωρύεται και να καλεί την αστυνομία να τους ..."πετάξει έξω"!
Επίσης, ένα ψέμα που διαδίδει ο κ. Κοντός είναι ότι το ραντεβού δεν ήταν προγραμματισμένο. Δυστυχώς γι' αυτόν υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το ραντεβού με τους αγρότες ήταν προγραμματισμένο. Ο ίδιος το ..."ακύρωσε" καταφεύγοντας και στους τραμπουκισμούς!
----------------------------

7 σχόλια

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ

    ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ;


    ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΕΔΩΣΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ Η ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για one man show έχουμε ξανακούσει, αλλά για ONE ΓΚΑΝΤΕΜ SHOW, ε, όχι!
    Πρώτη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ.

    ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ 1000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣ
    ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΥΘΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5.11


    BLOOPER poly cool se vrisko!

    why arages?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7 Μάϊος 2008 5:11 μμ :

    "...ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ..."
    "...ΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ..."
    "...ΑΣ ΚΑΝΕΙ..."

    ΑΣ .... ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ταχύτατα σε άλλη χώρα, αφελέστατε, όπου θα κατοικεί ένα άλλος "λαός", πού θα δουλεύει, πού θα σέβεται τούς νόμους, πού..., πού ..., πού ... κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση