GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στημένοι διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ (;)

. Απίστευτη καταγγελία: Πώς στήνεται το κόλπο με τα προσωρινά αποτελέσματα και την εκ των υστέρων προσθήκη δικαιολογητικών. Και πώς ...εξ...

.
Απίστευτη καταγγελία: Πώς στήνεται το κόλπο με τα προσωρινά αποτελέσματα και την εκ των υστέρων προσθήκη δικαιολογητικών. Και πώς ...εξαπατούνται οι πραγματικοί επιτυχόντες όταν ζητούν εξηγήσεις!

Γράφει ο Γιάννης Γιαννάκης
.
Φιλος μου είναι σε επιτροπή νομαρχίας όπου θα βγάλουνε αποτελέσματα, το τι γίνεται που να σας τα λέω, τους τάζουν χιλια δυο πολιτικοί και κομματάρχες να βγάλουνε τους
δικούς τους πρώτους.
Στήνουνε ολόκληρο μηχανισμό, αφού αυτοί που θέλουν να βγουν πρώτοι τους λείπουν πολλά μόρια. Το κόλπο είναι ότι πρέπει να βγάλουνε προσωρινά αποτελέσματα μαϊμού.
Αυτοί που είναι να περάσουν βρίσκονται είτε κομμένοι είτε πολύ χαμηλά στην βαθμολογία. Οι ενστάσεις είναι σίγουρες αφού έχουμε τους μιλημένους και για να κερδίσουμε χρόνο, μέχρι να πάρει ο Α.Σ.Ε.Π. στα χέρια του τα χαρτιά, εμείς που ξέρουμε ποιους θα περάσουμε στον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π. τους φτιάχνουμε τα χαρτιά τους έτσι ώστε να τους βγάλει πρώτους ο Α.Σ..Ε.Π.
Kρατάμε κενούς αριθμούς στα πρωτόκολλα στην ημερομηνία που καταθέτουν τα χαρτιά οι υποψήφιοι και τους προσθέτουμε τα χαρτιά που τους λείπουν είτε αλλάζοντας της αιτήσεις τους είτε προσθέτοντας εκ των υστερών χαρτιά.
Στα προσωρινά, είπαμε, δεν δίνουμε σημασία και μετά από λίγο καιρό που θα πάρει ο Α.Σ.Ε.Π. τα χαρτιά στα χέρια του, τα αποτελέσματα γίνονται μύλος. Περνάμε πάντα αυτοί που θέλουμε και στον Α.Σ.Ε.Π., όταν μας ρωτά για τα λαθος αποτελέσματα, έχουμε κάποιες δικαιολογίες. Και όλα είναι ένταξει και κυρίως έχουμε τα οριστικά κα μετά τις ενστάσεις και τον έλεγχο του Α..Σ.Ε.Π. κανένας δεν έχει καταλάβει τίποτα αφού όταν ρώτουν οι υποψήφιοι τους λέμε τα έβγαλε τα οριστικά ο Α.Σ.Ε.Π. και δεν κανει λαθος. Αλλά που να ξέρουν ότι η επιτροπή τροφοδότησε με χαρτιά αυτούς που μας είπαν να περάσουμε, φυσικα
με μαϊμου χαρτιά!
---------------------------------

15 σχόλια

  1. Τι σημασία εχει το πώς; Τι σημασία έχουν όλα πιά εδώ.
    Κοινωνική συνοχή, κοινωνικός ιστός, συνέλληνες, συμπατριώτες, χα, χα, χα. Εμπρός, όλοι μαζί, θα νικήσουμε, ελλάς ελληνων χριστιανών, θα πολεμήσουμε μαζί, θα τους φάμε τους τούρκους, θα πάρουμε τη πόλη, μας αδίκησαν στη eurovision, θα πάρουμε το euro και πάλι.
    Αυτοί είμαστε ρε γαμώτο, ένα συνοθύλευμα από σκατά που χωρίς να μας αξίζει έτυχε να ζούμε σ΄αυτο το μέρος, Α!! και κατα τύχη να μιλάμε αυτή τη γλώσσα. Μερικοί τουλάχιστον.
    Γλοιώδη σκουλήκια, παιδεραστές, αιμομίκτες, δολοφόνοι, κτηνοβάτες, φοβισμένα κομπλεξικά ανθρωποειδή του τύπου όλα για πάρτη μας και να πα να γαμηθεί το σύμπαν ολόκληρο. Γεννιόμαστε γλύφτες, σκυφτοί, στη χώρα του κώλου που ο μισός πληθυσμός της δρν έκανε τίποτ' άλλο στην ιστορία του απ΄το να προσπαθεί να κλείσει τον άλλο μισό στη φυλακή. Τί κρίμα !!!
    Σιγά μη κωλώσουμε με το ΑΣΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΣΕΠ είναι ένας θεσμός που ταιριάζει γάντι στα χυδαία βαλκανοειδή που τρέχουν ωσάν μωρές παρθένες να χωθούν στην ασφάλεια του ελληνικού δημοσίου και να επαναπαυθούν στον τάφο τους.

    Φυσικά κανείς σας δεν αναρωτήθηκε γιατί καμία προηγμένη χώρα δε χρειάζεται ΑΣΕΠ.

    Μην ανησυχείτε :

    Είναι η χαχόλικη ράτσα σας.
    Τίποτε άλλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Είναι η χαχόλικη ράτσα σας.
    Τίποτε άλλο !"

    Πόσο φαίνεσαι φίλε ότι είσαι ένας σιχαμένος συκοφάντης, προδότης δεξιός.

    Που θέλει να πάει το παιδάκι του στο δημόσιο παρόλο που δεν πιστεύει σε αυτό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΒΡΕΦ/ΚΟΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜ ΠΑΙΔ ΣΤΑΘΜΟ)ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ 140 ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΤΕΙΧΕ Ή ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΠΑΧΑΛΟ? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ Ν.Δ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΑΣΕΠ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ, ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ, ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΤΕ, ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα βρε μαλακα, αυτο καταλαβες, απ αυτα που εγραψε ο ανθρωπος;
    Συφωνω απολυτα με τον πρωτο σχολιαστη. Ετσι ειναι δυστυχως, σε ενα πολυ μεγαλο βαθμο.
    Γι αυτο, μην στελνετε τα παιδια σας στα Ελληνικα 3βαθμια σχολεια, αν αξιζουν. Στειλτε τα στην Ευρωπη,(η στην Αμερικη, με καποια επιφυλαξη, γιατι εκει καμμια φορα σκοτωνουν διαφοροι ψυχω), οποτε μετα, ειναι σιγουρο οτι θα βρουν δουλεια σε εταιριες που αξιζουν.
    Οι αλλοι, οι μετριοι και κατω, ας πανε να γλειφουν τ αρχιδια των διαφορων πολιτικαντηδων, για να τους βαλουν τα παιδια τους στο περιβοητο δημοσιο, για να πεθανουν πριν της ωρας τους.
    (Και μια ιστορια, που ειμουν, αυτηκοος μαρτυς.
    Ευρισκομενος στο Υπ.Εξωτερικων, για να κανω μια επισημη μεταφραση, περιμενα αρκετη ωρα σε ενα δωματιο, οπου διαορες κοπελλες, βαραγαν σφραγιδες στα εγγραφα.
    Ε, ξερετε, τι λεγανε, για να περναει η ωρα τους;
    Σε ποσα χρονια θα περνανε ΣΥΝΤΑΞΗ,και ποσα λεφτα θα εβαζαν στην τσεπη.Ολες.
    Μια παρατηρηση μονο. Η ηλικια τους, δεν ηταν παραπανω απο τα 25 χρονια!!!
    Ειχαν πεθανει δηλαδη, πριν πεθανουν.
    Αυτο το μελλον ευχεσθε στα παιδια σας);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στον άνθρωπο που μας έμαθε και πως το κάνουν για να είμαστε διπλά προσεκτικοί, όχι ότι θα καταφέρουμε και τίποτα.
    Όσο σκέφτομαι αυτούς τους γυφτοαγραματοκουστουμαρισμένους κομματοσκυλα και τοπικούς δημοτικούς παράγοντες να παρακαλάνε για τους δικούς τους μου έρχεται να αγοράσω καλάζνικοφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι γελοίοι του ΑΣΕΠ π.χ αποδέχτηκαν τους απαράδεκτους όρους των ΕΛΤΑ και προκήρυξαν την 1/106Μ/2006(για τα ΕΛΤΑ)θέτοντας όριο ηλικίας τα 40, ενώ σε όλες τις προκηρύξεις για συμβασιούχους(8 μηνα)δεν υπήρχε όριο ηλικίας, επικαλούμενοι αναβάθμηση του ανθρώπινου δυναμικού και τις δυσκολίες του επαγγέλματος.

    Α)σε ιδιοτικές εταιρείες βλέπουμε ηλικειωμένους να κάνουν πιό επίπονο έργο(courier)

    Β)δεν μιλάμε και για καμιά σχολη Ικαρων

    Γ)στους συμβασιούχους κάνουν χάρη(δηλ.το Ελληνικό δημόσιο πετάει τα λεφτά του)

    Δ)τα "γέρικα"άλογα τα σκοτώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Είναι η χαχόλικη ράτσα σας.
    Τίποτε άλλο !"

    "Πόσο φαίνεσαι φίλε ότι είσαι ένας σιχαμένος συκοφάντης, προδότης δεξιός.

    Που θέλει να πάει το παιδάκι του στο δημόσιο παρόλο που δεν πιστεύει σε αυτό!!!!!"

    Aν και δεν έχει νόημα να απαντάς σε άτομα διαφορετικής αντιληπτικής ικανότητας, να σου κάνω μια ερώτηση απλή :

    Γιατί η Σουηδία, η Ρωσία, η Ινδία, η Βραζιλία, ο Καναδάς δεν έχουν ΑΣΕΠ ;

    Αν εσύ αυτό το εκλαμβάνεις ως "Ζήτω ο Καραμανλής", ε τότε τι να πω !!

    Μάλλον έχεις ποτιστεί κι εσύ από την πολύ λαμογιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα πυρηνικά εργοστάσια μέσω ΑΣΕΠ θα διορίζονται; Έχει γούστο να διοριστούν όλα τα κομματόσκυλα να μας τινάξουν στον αερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εννοείται ρε φίλε ότι για πολύ σοβαρά έργα το λόγο έχουν εταιρείες κολοσσοί που λειτουργούν με εξειδικευμένο προσωπικό και με μηχανικούς με τεράστια εμπειρία στην κατασκευή.

    Αλλοίμονο αν περιμένεις το ελληνικό δημόσιο, οι κοπρίτες του, και τα παιδάκια που προσλαμβάνει μέσω ΑΣΕΠ να σου φτιάξουν τη γέφυρα Ρίο-Αντίρριο ή πυρηνικό εργοστάσιο.

    Εντάξει, είμαστε βλάκες σαν λαός, αλλά όχι και τόσο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εννοείς ότι βάζουν μέσα πλαστά απολυτήρια λυκείου ή πλαστά απολυτήρια Αγγλικών ή ανύπαρκτες προυπηρεσίες ή ανεργίες(ΟΑΕΔ)ή εμφανίζονται ως πολύτεκνοι;

    πες μας περισσότερα.

    για την ανεργία που δίνει ο ΟΑΕΔ έχω επιφυλάξεις(στο αν κάποιος κάνει κάποια διασταύρωση στοιχείων αν δηλ.την περίοδο που φαίνεται κάποιος άνεργος έχει και ένσημα στο ΙΚΑ π.χ)

    πάντως τα κενά στο βιβλίο πρωτοκόλλου είναι μια καλή αρχή για τον εισαγγελέα.

    πες μας και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Α.Σ.Ε.Π. δεν φταίει ,φταίνε οι επιτροπές που καταρτίζουν ο νομάρχης και ο
    Δήμαρχος αφού εκείνη φτιάχνουν όπως θέλουν την επιτροπή.
    Μην ξεχνάτε ότι και τα πρωτόκολλα αλλάζουν ,ένα ασήμαντο έγγραφο
    Παράδειγμα, πλημμύρησε το υπόγειο στέλνω το χαρτί στην νομαρχία
    Η οτιδήποτε άλλο παρόμοιο αυτοί το πρωτοκολλούν και όταν θα χρειαστούν
    Αριθμό πρωτόκολλου πετανε το ασήμαντο έγγραφο και τον αριθμό
    Πρωτοκόλλου του παραπάνω έγγραφου τον ξαναχρησιμοποιούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Σουηδία και ο Καναδάς δεν έχουν ΑΣΕΠ γιατί δεν γίνονται αυτά που γίνονται εδώ.

    Eκεί δεν υπάρχει κομματικοκρατία, αναξιοκρατία, οι κλέφτες και τα λαμόγια πάνε φυλακή ( το κατά δύναμιν) και δεν κυβερνάνε οι κουμπάροι.

    Θα συμφωνούσα να μην υπήρχε ΑΣΕΠ αν υπήρχε αξιοκρατία.

    Αλλά βλέπουμε ότι παρά τα θαραλέα βήματα που είχαν γίνει προς τη κατεύθυνση αυτή -ειδικά τη τελευταία 8ετία του ΠΑΣΟΚ - η δεξιά μας έχει γυρίσει πίσω στη δεκαετία του '60

    Η δεξιά διακυβέρνηση έχει αποδειχθεί καταστροφική και στο τομέα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ ένα έχω να πώ.
    Το 85-90% των δημοσίων υπαλλήλων στο Δημόσιο ανήκουν κομματικά στο πασοκ(μιλάμε για κλαδική και όχι για απλά πασοκσήδες). Και από τότε που μπηκε το ΑΣΕΠ αυξήθηκε πάλι λίγο. Το παραδέχεται και το επίσημο πασοκ αυτό. Πως το ερμηνεύετε αυτό? Είναι πιο έξυπνοι οι Πασοκσήδες από τους υπόλοιπους.
    Από το 1981 μέχρι το 1989 έπεσαν σαν τα κοράκια και πήραν όλες τις θέσεις του Δημοσίου.
    Αφού έβαλαν όλη την κλαδική τους στο δημόσιο δημιούργησαν το ΑΣΕΠ για να λένε ότι εφαρμόζουν αξιοκρατία. Και η επιτροπή του ΑΣΕΠ λέτε να είναι αμερόληπτη?.Λέτε να άφηναν στην τύχη την πελατειακή σχέση με τον διορισμό στο Δημόσιο που κατάκτησαν από το 1981?
    Για ψάξτε λίγο να δείτε λίγο το βιογραφικό τους και θα δείτε Τόσο πολύ σας παραμυθιάζουν?
    Συμφωνώ με τον πρώτο σχολιαστή και μάλιστα έχω και παραδείγματα.
    Και όσο για τις ενστάσεις εκεί γίνονται πλέον οι αλχημείες...

    Τέλος , οσον αφορά την τελευταία θητεία του πασοκ μη την αναφέρετε καθόλου γιατί ήταν η πιο δεξιά στροφή και απο την ΝΔ της περιόδου 1990-1993.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση