GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Βουλή θα πάει ο φάκελος...

, , ...για τους πολιτικούς που τα έπαιρναν από την Siemens! , Από την στιγμή που θα προκύψουν ενδείξεις για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων...

, ,
...για τους πολιτικούς που τα έπαιρναν από την Siemens!
,
Από την στιγμή που θα προκύψουν ενδείξεις για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων, ο δικαστικός φάκελος για το σκάνδαλο με τις μίζες της Ζήμενς θα πρέπει να πάει στην Βουλή. Και μπορεί μεν να έχει προκύψει παραγραφή για τα πολιτικά πρόσωπα, αλλά ο σάλος θα είναι τεράστιος. Και φυσικά δεν μπορεί να κρατηθούν κρυφά τα όποια στοιχεία υπάρχουν για οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο.
Το πολιτικό σύστημα, που ήδη τρίζει, ψάχνει να βρεί τρόπους να προστατευθεί...
------------------------------------

21 σχόλια

  1. ανοίξατε τις φύλακές ,
    ανοίξατε τις πόρτες
    θα έρθει κόσμος αρκετός
    θα έρθουν και οι κότες

    δικαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ.
    ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΟΜΩΣ.
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ.
    ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΓΕΡΩΝ.

    ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΡΩΜΟ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΙΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΙΤΣΑΣ ΣΕ ΘΡΥΛΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως συμπολιτες, η χωρα ειναι παγιδευμενη απο ολους τους.
    Ας βρεθει τροποςνα πανε σπιτια τους-τουλαχιστον!
    Δεν υπαρχουν, απο 10 εκατ.Ελληνες ανθρωποι εντιμοι,σπουδασμενοι και δημιουργικοι να κουμανταρουν για λογαριασμο μας μετα απο πραγματικες δημοκρατικες εκλογες"ελευθερης επιλογης" τον τοπο ΜΑΣ ;
    Ας βρεθει τροπος .
    "ΔΑΥΙΔ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Έλληνες που είναι ικανοί να το πράξουν αυτό, έφυγαν προ πολλού στο εξωτερικό αγαπητέ μου. Ο λόγος: όταν προσπάθησαν να βοηθήσουν τη χώρα με τη χρήση λογικής, σύνεσης και τεχνογνωσίας, τους είπατε βλάκες, αμερικανάκια, κορόιδα - εσείς οι "έξυπνοι" Ελληναράδες. Καθίστε να ξεκοπρίσετε την κόπρο του Αυγεία μόνοι σας. Ο Ηρακλής has left the building.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε και εμεις στο εξωτερικο περασαμε μεγαλο μερος της ζωης μας.Εκει λοιπον , μεσα απο σκληρους αγωνες ζωης και θανατου, πληρωνοντας ακομα και με αιμα παρα το γεγονος οτι ειμαστε "μη γηγενεις" συμβαλαμε με το πετραδακι που προσθεσαμε σε μια ιστορικη αλλαγη και δεν μετανοιωσαμε.Γιατι πιστευαμε αυτα που λεγαμε.Επομενως, αν το πραξαμε για ενα "ξενο" τοπο και λαο γιατι οχι και στον τοπο που γυρισαμε, που γενηθηκαμε που ειναι τοπος μας.
    Για τους φιλους που εχουμε εδω για ολους αυτους που αγαπαμε εδω,που δεν γνωριζουν ΠΩΣ να ενεργησουν, τι να κανουν πως να τα φερουν βολτα, αποπροσανατολισμενοι και στην πλειοψηφια δυστυχεις.Φιλε αν γραφεις απο το εξωτερικο, δεν πονας για τα καθημερινα σκυθρωπα προσωπα των Ελληνων που ΕΣΥ ατομικα αγαπας;
    Ασε λοιπον τους αφορισμους και ενωσε τη δικη σου δυναμη θετικα για τους Ελληνες που ΕΣΥ ατομικα αγαπας.Εκτος αν ειναι ολοι βολεμενοι.
    "ΔΑΥΙΔ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί να βοηθήσω εκείνους που απλώνουν ως επαίτες το χέρι και όταν παραλάβουν τον οβολό μου, κλωτσούν τα πόδια μου, ρίχνοντας κι εμένα εκεί που οι ίδιοι σέρνονται;

    Την Ελλάδα αγαπώ φίλε, όχι τους Έλληνες. Η Ελλάδα πρέπει να καεί από άκρη σε άκρη, να ανατιναχτεί θεσμικά και λειτουργικά - για να φτιαχτεί ξανά εκ του μηδενός. Μόνο τότε, εκείνοι που έχουν τη γνώση και τη θέληση θα αφεθούν να προσφέρουν - όταν ο κόμπος φτάσει στο χτένι.

    Τα λέω όλα αυτά, έχοντας πλήρη γνώση της Ελληνικής τεμπελχανιάς, του ωχαδερφισμού, της αναβολής εις στο αύριο όσων έπρεπε να γίνουν χτες, της παντελούς έλλειψης προγραμματισμού. Ο Έλληνας δε σκαμπάζει, δε θέλει να δουλέψει, να ιδρώσει, δε θέλει να προκόψει. Τα θέλει όλα, τώρα, έτοιμα, περιποιημένα, βολικά.

    Ας πάει ο Έλληνας λοιπόν, μετανάστης, όχι τουρίστας - να πλύνει πιάτα στη Σλοβακία. Ας πάει να εργαστεί πορτιέρης στην Ιρλανδία. Ας προκόψει εκεί με το μόχθο και τον ιδρώτα του - κι ύστερα, αν θέλει, ας γυρίσει στην Ελλάδα όπου δε θα έχει αλλάξει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πριν τον Μάρτη του 2004 , νομίζαμε η πλειοψηφία των Ελλήνων ότι έχουμε στην εξουσία χίλια πράσινα διαβολάκια που μας βασανίζουν και με λαχτάρα περιμέναμε να έλθουν οι γαλάζιοι άγγελοι τηε ηθικής για να επανιδρύσουν το κράτος .
    Πενήντα μήνες μετά γνωρίζουμε πολύ καλά , το νοιώθουμε στο πετσί μας ότι ήλθαν στην εξουσία σαν σμήνος αρπακτικών και δεν άφησαν τίποτε όρθιο . Μόνο τους μεγαλοεπιχειρξματίες και βιομηχάνους ωφέλησαν και τους Δεσποτάδες φοροαπάλλαξαν .
    Τους μισθωτούς και συνταξιούχους γ.....ν χωρίς βαζελίνη ούτε καν σάλιο .
    Είναι πολύ πιο σατανικοί από τα πράσινα διαβολάκια .
    Ποτέ δεν εμπλέκονται κατευθείαν οι γαλάζιοι ηγέτες . Τρωνε την σκατίλα οι κουμπάροι , οι γενικοί γραμματείς , διευθυντές .Τους ''πονηρούς'' λογαριασμούς ανοίγει κάποια Αντιγόνη παραδείγματος χάριν , μεγαλοστέλεχος της ΔΑΚΕ , άντε να βρεις ποιός πήρε τελικά τα cash money , και έτσι ποτέ δεν μαθαίνουμε που πάνε οι βαλίτσες μετά τα τουριστικά ταξίδια στα Cayman Islands .
    H δυστυχία μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη γιατί ο ευτραφής ''καταλληλότερος'' έχει σαν κυριότερο αντίπαλό του τον αφελή και αδύναμο ποδηλάτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11.06....κι ο ευτραφής "ακαταλληλος" συνομοτεί με την γκαμήλα γραμματέα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ,ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.

    ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ...ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟ "ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ" ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "..northwest greece ...
    11 Μάϊος 2008 11:06 πμ ..."

    Ωραία, έκλαψες, μοιρολόγησες, σκούπισες τά δάκρυά σου, έφαγες και τα κόλλυβα, ....

    Πές μου τώρα, υπάρχει ΕΞΟΔΟΣ ?

    Έχεις ΠΡΟΤΑΣΗ ?

    Άν όχι, άκου τη δική μου :
    Έκκληση, γοερή ικεσία, πρός τούς Γερμανούς, μέσα απ' τά blogs, να έρθουν να αγοράσουν, όχι μόνο τον ΟΤΕ, αλλά όλον τόν Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα της "χώρας".

    Ίσως τότε να στρώσει ο "ξύπνιος" κουτοπόνηρος "λαός" και σωθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. NORTHWEST GREECE είσαι και πρώτος, αλλά από το θόρυβο που κάνουν οι μασέλές του που να σε ακούσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δανείζομαι αυτό που έγραψε ένας φίλος:
    Σήμερα αν υπάρχει στην πολιτική ζωή ένας σύγχρονος και άξιος σεβασμού ηγέτης αυτός είναι ο Γιώργος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και μακάρι να τον άφηναν οι λύκοι να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

    Για τη SIEMENS ο Γιώργος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ πρότεινε εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή.
    Γιατί η ΝΔ που έχει την εξουσία διαφώνησε;

    Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει και δεν στέκεται στα μικρά και ασήμαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11.06 kai 11.50 κι η επάνοδος του Ανακτος θα εξασφάλιζε την ισσοροπίαν...., φρονώ συμφωνείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ψωλάριουμ babis










    ψωλάριουμ babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάποτε στο σύνθημα "Καραμανλής ή τα τανκς" απαντήσαμε Καραμανλής.

    Σήμερα στο δίλλημα "Θωμαϊς-Αντιγόνη - Γιάννος - Άκης - κουμπάροι κλπ ή τα τανκς" ο ελληνικός λαός σίγουρα θα προτιμήσει το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θεωρητικά, τίποτα δεν απειλεί την κυβέρνηση: ο Κ. Καραμανλής μπορεί να ξετυλίξει το χρονοδιάγραμμα που έχει στο μυαλό του από θέση ισχύος. Επί της ουσίας, όμως, η κυβερνητική ισχύς είναι πολύ πιο εύθραυστη από όσο δείχνει. Δεν υπήρξε βουλευτής της ΝΔ που να μην επέστρεψε από την εκλογική του περιφέρεια φορτωμένος με την γκρίνια, τη δυσφορία, τη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του για τις κυβερνητικές επιδόσεις κυρίως στον τομέα της οικονομίας.

    Τα μαντάτα για το μέλλον δεν είναι καθόλου καθησυχαστικά: όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι η κρίση θα παραταθεί.

    Αυτομάτως αρκετά δεδομένα αλλάζουν. Και μεταξύ τους, το πιο βασικό. Από τα μέσα της δεκαετίας του '90 η Ελλάδα είχε την πολυτέλεια να κουβεντιάζει πολιτικά, με την οικονομία να τρέχει σε ρυθμούς ανάπτυξης πάνω από 3%-4% και με τα πραγματικά εισοδήματα να αυξάνονται πολύ πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Η Ελλάδα, δηλαδή, είχε την πολυτέλεια να διατυπώνει τις πολιτικές προτιμήσεις ή τις κοινωνικές ανησυχίες της μέσα σε ένα ανθηρό οικονομικό περιβάλλον και με την ασφάλεια που της έδινε η ΟΝΕ.

    Το ωραίο αυτό σκηνικό θα είχε ήδη αλλάξει αν δεν φρόντιζε το προστατευτικό δίχτυ της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Χάρη σε αυτό η κυβερνητική πολιτική μπορεί ακόμη να αναλίσκεται σε προτεραιότητες πλουσίων: αν και πώς θα συνεταιριστούν με τους Γερμανούς στον ΟΤΕ ή με τους σεΐχηδες στα λιμάνια.

    Το νέο στοιχείο είναι ότι η οικονομία της καθημερινότητας εισβάλλει ισοπεδωτικά στις αίθουσες συσκέψεων του υπουργείου Οικονομίας, δημιουργώντας μια καινούργια πραγματικότητα. Τι να τον κάνεις τον δείκτη επιχειρηματικότητας όταν σε πάρει από κάτω η αγορά; Τι να σου πουν οι συμφωνίες μετόχων όταν σε βάλουν στο μάτι οι νοικοκυρές; Η κυβέρνηση κινδυνεύει να πληροφορηθεί συντόμως ότι άλλος ο κόσμος των επιχειρήσεων και άλλος ο κόσμος της οικονομίας.

    Τον λογαριασμό τον πλήρωσε ήδη ο Σημίτης και, μάλιστα, με μια οικονομία πολύ καλύτερη από τη σημερινή. Ηταν τότε όπου όλοι συμφωνούσαν ότι η οικονομία δούλευε με φουλ τις μηχανές αλλά πολλοί (ακόμη και μέσα στο ΠαΣοΚ...) ξίνιζαν τα μούτρα τους επειδή η αναδιανομή δεν αντιμετώπιζε όσο αποτελεσματικά θα ήθελαν τις ανισότητες της ευημερίας. Τώρα που η μηχανή αρχίζει να αγκομαχά, μήπως έχουν κάτι να προσθέσουν;

    Υποθέτω πως όχι. Η κυβέρνηση βλέπει να αναδύεται ένα σκηνικό οικονομικής επισφάλειας αλλά το αντιμετωπίζει με την αυτοπεποίθηση που της δίνει η παρουσία της Λούκας Κατσέλη στο αντίπαλο στρατόπεδο. Ως τώρα η απραξία η δική της και η δυσπραγία των άλλων τής έχουν επιτρέψει να το ρίχνει στο σορολόπ.

    Σωστά, αλλά και τα ωραιότερα παραμύθια έχουν κάποτε το τέλος τους. Και όταν οι νοικοκυρές πάρουν ανάποδες, όλα μπορούν να συμβούν: ακόμη και η Κοκκινοσκουφίτσα να κάνει τον λύκο μια χαψιά.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρέ φίλε ''PASOK poisonous'',

    μόνο εσύ, ο Λαζαρίδης (δίπλα) και ο Ευαγγελόπουλος, γράψατε σχόλια μέ πάνω από 150 λέξεις.
    Αυτό, αυτομάτως μού δημιουργεί ωρισμένες συγκριτικές λειτουργίες.
    Γιά πρόσεχε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΕ ΑΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΕΡΩΤΩ ΄¨

    1)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ

    2)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΜΕΧΡΙ Τ0 2003?

    3)ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΡΟΖ ΚΟΜΜΑΤΩΝ?

    4)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ?

    5)ΓΙΑΤΙ ΛΙΘΟΒΟΛΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ???

    6)ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΑΒΕΤΕ?


    7)ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ?


    8)ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΚΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΕΣΤΟ ΜΠΟΛΓΚ?

    9) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΟΜΠΟΥΛΑΚΟΣ ΤΟ ΘΡΑΣΥΜΙ ? 12% ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ 9%!!

    10) ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ?????

    11) ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ???ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ?

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ
    1)ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ
    2)ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ
    3)ΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ.


    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!


    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .....ΚΑΡΑΓΚΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ,
    ,
    ,
    ,
    ,

    Comments:
    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!
    Και σας ενημερώνουμε για τα όσα έγραψε ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΙΩΤΗΣ
    Στο βήμα ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ blogers ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΕ ΣΤΟ GRSex.com .ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ GRSex.com ΑΦΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΛΑΠΑ. ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΙΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ

    Στην ΕΣΗΕΑ πάει την αντιπαράθεση με το "Πρώτο Θέμα" ο δημοσιογράφος της εφημερίδας "Βήμα" Βασίλης Χιώτης, ζητώντας της να παρέμβει επειδή σπιλώνεται επαγγελματικά.
    Εμείς αφήνουμε αυτή την ιστορία αφού η εφημερίδα έχει και διευθυντές και ονόματα και άρα τι ψάχνει να βρει ο Β.Χιώτης; Πάμε στα δικά μας, τα των blogs. Ο Βασίλης Χιώτης ζητάει να αποκαλυφθούν οι bloggers που αναφέρονται σε αυτόν και να παρέμβει η ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ και η άμεση μεταφορά τους στην οδό μπουμπουλινας για την αναφορά του ονόματος του κ.Χιωτη στο GRSex.com . Επειδή κ. Χιώτη αρκετά τράβηξε η ιστορία και μην ξεχνάμε ότι ο ...εκβιασμός που καταγγείλατε για blog, ήτανε μουφα. Έχουμε να πούμε ότι τα blog δεν φιμώνονται. Στο απυρόβλητο είστε κ.Χιώτη; Τι γράψαμε εμείς ή άλλοι(όσους παρακολουθούμε) που σας έθιξε; Ότι είστε φίλος του Θ.,Ρουσόπουλου; Εάν ναι στην καραπουστακλαρα μας. Σε τελική ανάλυση τι να μας κάνει η ΕΣΗΕΑ όταν ο καθένας που κάνει μια ανάρτηση μπορεί να μην είναι δημοσιογράφος. Και επιπλέον...

    ...η ελευθερία έκφρασης και λόγου εδώ στο GRSex.com είναι δημοκρατικό δικαίωμα. Μην το τραβάτε το σχοινί γιατί θα σπάσει. Η ιστορία με το press και οι καταγγελίες για εκβιασμούς έκανε όλα τα blog πιο ώριμα. Και το GRSex.com ακόμα ωριμότερο. Το παραμύθι των εκβιασμών πρέπει να αποδεικνύεται. Αλλά ο Καψαμπέλης έπρεπε όσους τον κατηγόρησαν για εκβιασμό να τους στείλει στο GRSex.com δια τα παρετερω. Το ότι ψάχνεται τους bloggers τα γράφει το "Παρόν".


    Φίλοι bloggers. Βοηθήστε τον Βασίλη Χιώτη(δημοσιογράφο στο "Βήμα") στον αγώνα που κάνει κατά των blogs. Άς δώσουμε ο καθένας το όνομα του άλλου blogger για να μπορεί να μηνυθεί πιο ελεύθερα.
    Σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα ψάχνει να βρει ποιοι είναι πίσω από τα blog. Ας τον βοηθήσουμε όλοι μαζί.
    1ο κάρφωμα, Ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΙΣ.

    για να διευκολυνθεί και η ΕΣΗΕΑ που έχει πάρει επιστολή από τον Β.Χιώτη. Να σπάσει η ανωνυμία στα blog για να είναι ικανοποιημένος ο δημοσιογράφος του ΔΟΛ. Όχι τίποτα άλλο, για να μας πάει όλους μαζί για...εκβιασμό.

    ====Τελως Απαγορεβετε οποιαδιποται αντυγραφοι η χρεισοιμωπιησει του παρωντως κιμαινου χορης την αδοια του σοινγραφεα δοιλαδει εμενα τον GRSex.com . Α η παραβαταις θα δοιωχτουνε από το νωμο περει πνεβματοικεις ηδειωκτησηας ===

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση