GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα διαλυμένα στο ΕΚΑΒ...

. Αυτούσιες, από το Press-gr , οι σελίδες της καυτής έρευνας για μια άθλια πραγματικότητα που εξωράιζε πριν από μερικούς μήνες ο Δημ. Αβ...

.
Αυτούσιες, από το Press-gr, οι σελίδες της καυτής έρευνας για μια άθλια πραγματικότητα που εξωράιζε πριν από μερικούς μήνες ο Δημ. Αβραμόπουλος. "Ορισμένες δυσχέρειες" αποκαλούσε τη διάλυση και τη ... διαπλοκή με τα διάφορα συμφέροντα!
.
PRESS-GR: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
.
."Φωτιά" είναι η Εκθεση των Επιθεωρητών Υγείας για την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΚΑΒ της "ευρύτερης περιοχής" της Μακεδονίας.
Στις σελίδες της Εκθεσης (είναι συνολικά 192) που δημοσιεύσει αυτούσιες το Press-gr (κάντε κλικ πάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν) μπορείτε να πάρετε μια γεύση της διάλυσης που διαπιστώθηκε όσον αφορά το θέμα της διακομιδής ασθενών και της εμπλοκής "μεγάλου αριθμού προσώπων και συνδικαλιστικών οργανώσεων".
Μπορείτε επίσης να διαβάσετε γιατί προτείνεται ο πειθαρχικός έλεγχος της διοίκησης του ΕΚΑΒ για "παράβαση καθήκοντος" και "αδικαιολόγητη ανοχή προς συνδικαλιστές και υπαλλήλους του ΕΚΑΒ".
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι προτείνεται ο πειθαχικός έλεγχος σε βάρος και του ίδιου του γενικού επιθεωρητή, αλλά και των βοηθών του, του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας για "παράβαση καθήκοντος", "παράβασης της αρχής της αμεροληψίας", για παράνομη "εξυπηρέτηση τρίτων" και για άρνηση να συνεργαστούν και να βοηθήσουν την έρευνα με παροχή στοιχείων...
Και -θυμηθείτε- ότι στην επιστολή του, που είχε δημοσιεύσει τον περασμένο Ιούλιο το Press-gr (διαβάστε την εδώ), ο Δημ. Αβραμόπουλος τα παρουσίαζε όλα ...σχεδόν μια χαρά και τις "ορισμένες δυσχέρειες" δικαιολογημένες!!!












5 σχόλια

  1. Αλήθεια μπορεί κανείς να μου πει γιατί δημοσιογράφοι και κανάλια, κανάλια και δημοσιογράφοι κρατάνε τόση αβάντα στον Αβραμόπουλο. Έχει διαλύσει, ΕΚΑΒ, ΕΣΥ, ΙΚΑ. Λέει πως πολεμάει τα μεγάλα συμφέροντα και τις προμήθειες κι αυτά γιγαντώνονται. Λόγια, λόγια, λόγια ψεύτικα με κάθε ευκαιρία. Φανφαρονισμοί αντί για έργα. Προσλήψεις και επενδύσεις εικονικής πραγματικότητας. Ανεπάρκειες που μεγαλώνουν και πνίγουν τον χώρο της Υγείας. Με επικοινωνιακά τρικ και διπλωματία δεν λύνονται προβλήματα. Φωνάζουν, γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι και πάνω από όλα ο κόσμος κι αυτός ατσαλάκωτος μας παραμυθιάζει για μεγάλο έργο. Οι γιατροί (όχι οι καθηγητάδες και οι διευθυντές που σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν εφημερεύουν) στενάζουν στις εφημερίες δουλεύοντας 80% πάνω από τους συναδέλφους τους στην ΕΕ. Μαζί τους νοσηλευτές, παρασκευαστές, τραυματιοφορείς ΕΚΑΒίτες κ.ά.
    Που είναι οι δημοσιογράφοι που έτρεχαν για την κατσαρίδα, την γάτα και τον ποντικό; Που είναι οι δημοσιογράφοι που έκαναν σειρά εκπομπών για την υγεία; Γιατί σίγησαν; Ένας 9χρονος έχασε την ζωή του 100% από ανεπάρκειες του συστήματος. Καθημερινά χάνονται ζωές από ελλείψεις και προβατικές συμπεριφορές. Που είναι ο έλεγχος; Θα ασχοληθεί κανένας σοβαρά με την Υγεία; Θα την πουλήσουμε κι αυτήν στην ιδιωτική πρωτοβουλία όπως ο ΟΤΕ για να ησυχάσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως σαν υπουργός τουρισμού έχει βάλει παιδιά των δημοσιογράφων σε εκλεκτές θέσεις και του ξεπληρώνουν το ρουσφέτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΚΑΒ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ.
    ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ?

    ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ?

    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ?

    ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ?

    ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΒ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο χαμηλά θα αφήσει ο κ. Αβραμόπουλος να πέσει το Ε.Κ.Α.Β.? Γιατί δεν απομακρύνει άμεσα τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.Β.? Μήπως ο Πρόεδρος είναι απο τα μεγάλα κομματικά παιδιά της Ν.Δ. και δεν μπορεί να τον ακουμπήσει? Αυτό είναι που έλεγαν οτι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο?Εκτός βέβαια κι αν είχε πλήρη γνώση της κατάστασης και τον καλύπτει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση