GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξάφρισαν τα λεφτά για τους πυρόπληκτους...

.. Μέσα σε μια ...νύχτα, έγινε εκταμίευση 160 εκ. ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδος προς άγνωστη κατεύθυνση!!! Εκτεθειμένος, πάλι, ο Πέτρος...

..
Μέσα σε μια ...νύχτα, έγινε εκταμίευση 160 εκ. ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδος προς άγνωστη κατεύθυνση!!! Εκτεθειμένος, πάλι, ο Πέτρος Μολυβιάτης...
.
Μεγάλο θέμα δημιουργείται με τα χρήματα που έχουν συγκεντερωθεί από δωρεές ιδιωτών (σε μεγάλο βαθμό από το υστέρημα των απλών πολιτών!) για τους πυρόπληκτους της περσινής εθνικής τραγωδίας.
Για την αποκατάσταση τους έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην Τράπεζα της Ελλάδος και δημιουργήθηκε το Εθνικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ) με πρόεδρο τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Πέτρο Μολυβιάτη.
Ομως από την κίνηση
αυτού του λογαριασμού φαίνεται ότι στις 29 Ιανουαρίου έγινε μια εκταμίευση μαμούθ 160 εκατομμυρίων ευρώ (έχουν γίνει κατά διαστήματα και άλλες μικρότερες), χωρίς να φαίνεται πού πήγαν. Και πού θα έπρεπε να φαίνεται αυτό; Στην ιστοσελίδα του ΕΤΕΑ http://www.etea.gr/ που όμως μόνο ...πληροφόρηση δεν είναι αυτό που παρέχει!
Ο κ. Μολυβιάτης είναι σοβαρά εκτεθειμένος (και δεν είναι η πρώτη φορά...) όπου κι αν πήγαν τα χρήματα. Διότι έχει γίνει με όρους αδιαφάνειας και ...μουλωχτά! Χωρίς καμιά ενημέρωση και επίσημη πληροφόρηση από κανέναν και προς κανέναν, όπως απαιτείται λόγω του μεγάλου ύψους του ποσού...
--------------------------------------------

34 σχόλια

  1. Σύγκλιση απόψεων υπήρξε κατά τη συνάντηση που είχαν οι βυτιοφορείς με τον υφυπουργό Οικονομίας, Αντώνη Μπέζα, όπως τόνισαν οι ίδιοι μετά το τέλος της συνάντησης του το μεσημέρι της Δευτέρας.

    Ωστόσο οι εκπρόσωποι των βυτιοφορέων απέφυγαν να δεσμευτούν για το εάν θα λήξουν την απεργία τους, λέγοντας ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν από τις γενικές συνελεύσεις τους, οι οποίες θα γίνουν το πρωί της Τρίτης.

    Νωρίτερα, υπήρξε συνάντηση των εκπροσώπων των ιδιοκτητών βυτιοφόρων και με την υπουργό Απασχόλησης Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, η οποία τους ενημέρωσε ότι θα προηγηθεί η αναλογιστική μελέτη πριν το υπουργείο προχωρήσει στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

    Στο μεταξύ, 200 βυτιοφόρα εφοδιάζουν από το πρωί τα πρατήρια υγρών καυσίμων, χωρίς όμως η κατάσταση να έχει εξομαλυνθεί, αφού τα αυτοκίνητα εξακολουθούν σε πολλά κεντρικά πρατήρια να σχηματίζουν ουρές για λίγη βενζίνη.


    Στέρεψαν οι αντλίες

    "Να λήξει η απεργία"
    Εξαιτίας της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών, τεράστιο είναι το πρόβλημα με τον εφοδιασμό της αγοράς με τρόφιμα, αφού χιλιάδες τόνοι προϊόντων παραμένουν στα λιμάνια και τα τελωνεία της χώρας, με ορατό τον κίνδυνο να καταστραφούν.

    "Οπισθοδρομική πολιτική". Σε νέα παρέμβασή του ο ΕΒΕΑ τονίζει ότι η κλειστή αγορά κοστίζει ακριβά στον έλληνα καταναλωτή και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και υπενθυμίζει ότι τα κράτη – μέλη της ΕΕ έχουν ήδη προχωρήσει σε αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου που διέπει τον κλάδο οδικών μεταφορών, με βασικό μέτρο πολιτικής την κατάργηση των ποσοτικών περιορισμών στην είσοδο στο επάγγελμα του μεταφορέα.

    Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κων/νος Μίχαλος κάνει λόγο για οπισθοδρομική πολιτική της Ελλάδας και καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην προώθηση της σταδιακής απελευθέρωσης των οδικών εμπορευματικών μεταφορών, γιατί αυτή η πολιτική εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου.

    Διάλογος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τους απεργούς να αναστείλουν την κινητοποίησή τους και την κυβέρνηση "να εγκαταλείψει οποιαδήποτε ιδέα διοικητικής ή άλλης αυταρχικής επιβολής και μέσα από διάλογο και συνεννόηση να φροντίσει να δώσει λύσεις στα προβλήματα".

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος χαρακτήρισε "δίκαια" πολλά από τα αιτήματα των απεργών και τόνισε ότι έπρεπε να είχε γίνει διάλογος και να μην είχαμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση πανικού που βλέπουμε να επικρατεί από άκρου εις άκρον της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!


    -Το ΠΑΣΟΚ υπονομεύει την οικονομία.
    Και σείς τι κάνετε ;
    - Το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί εντυπώσεις.
    Και σείς τι κάνετε ;
    - Το ΠΑΣΟΚ ξεπούλησε το 66% του ΟΤΕ.
    Και σείς τι κάνετε ;
    -Το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί κλίμα αστάθειας και αβεβαιότητας.
    Και σείς τι κάνετε ;
    -Το ΠΑΣΟΚ τορπιλίζει και υπονομεύει,
    Την διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος…
    Μάλλον… σας κάνει ΠΛΑΚΑ!!!!!.



    ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!


    -Η Ν.Δ. είναι ανίκανη να κυβερνήσει.
    Εσάς! η ικανότητα ? σας έκανε αξιωματική αντιπολίτευση ;
    -Η Ν.Δ. ξεπουλάει όλοι την ΧΩΡΑ.
    Εσείς ; τι κάνατε ;
    -Η Ν.Δ. ασελγεί στα αποθεματικά των ταμείων.
    Εσείς ; τι κάνατε ; σε όλο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ;
    -Η Ν.Δ. κάνει θεσμικές εκτροπές.
    Εσείς; μείνατε μόνον στην εκτροπή του ΑΧΕΛΩΟΥ ;
    Η Ν.Δ. παίζει παιχνίδια συγκάλυψης.
    Εσείς μάλλον τα αποκαλύψατε όλα ? H… ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ;;;;

    Είστε φτιαγμένοι από την ίδια κοπριά, ΓΙ’ΑΥΤΟ…
    Όσο πιο γρήγορα σας πάρει ΧΑΜΠΑΡΙ!!!
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Τόσο πιο γρήγορα …
    ΘΑ… ΓΛΙΤΩΣΕΙ.
    Εγώ, έτσι και αλλιώς, δεν σας πίστεψα ΠΟΤΕ!! ΠΟΤΕ!! ΠΟΤΕ!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αρχική ανάρτηση έχει λάθος διεύθυνση. Δείτε στο http://www.etaea.gr/anakoinwseis/enisxyseis_2008_04_30.pdf
    τι έξοδα λένε ότι έχουν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι μαλακιες ειναι αυτες ακου λεει ξαφρισαν τα λεφτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ψάξτε στα ιδρύματα και τα άσυλα των καραμανλή και μητσοτάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και γιατι??? περιμένατε κατι αλλο ?????????????????
    είχατε την εντύπωση οτι δεν θα τ' άρπαζαν οι κουμπαροι ,και τοσοι αλλοι ....χεχεχεχεχεεεεεεεεε! τα πιράνχας ,ειναι ετοιμα ανά πάσα στιγμή....!
    μια λέξη ΜΟΝΟ ....ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ !!!!!
    ΓΙΑ ΤΟΜ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να παρεμβει αμεσα ο εισαγγελεας!!!!

    Αν αποδειχθει οτι εστω και ενα Ευρο
    εκταμειευτικε για αλλο σκοπο,να μαζευτουν ολοι οι Ελληνες που κατεθεσαν χρηματα για τους Πυροπληκτους,στην Πλατεια Συνταγματος,να προσαχθει δια της βιας ο Μολυβιατης,και να τον ΦΤΙΝΟΥΝ επι μια εβδομαδα και στο προσωπο αυτου την Κυβερνηση του Καραμαλη και της Νεας Δημοκρατιας.

    Ενας ΔΥΣΤΥΧΗΣ Πυροπληκτος
    παλαι ποτε Νεοδημοκρατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ ΗΤΑΝ 33 ΔΙΣ ΔΡΧ.
    ΕΔΩ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΗΚΩΣΑΝ 54 ΔΙΣ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΄Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ..
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΛΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κύριος Μολυβιάτης θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει απο τον βούρκο στον οποίο το τον έστειλαν... οι αχρείοι...

    Στο τέλος θα βρεθεί βαθιά στο βούρκο και δε θα μπορέσει να πιάσει στεριά... θα είναι πολύ αργά...

    Το οτι παίχθηκε παιχνίδι με το Υπουργείο Οικονομικών είναι σχεδόν προφανές...

    Το ερώτημα είναι ποια είναι η ομάδα των αχρείων...

    Στα έξη μέτρα παρακαλώ και χωρίς ελαφρυντικά... όλοι οι υπεύθυνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημοσκοπηση για Σωκρατη Κοκαλη




    sociopolitici.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο εμπιστος της αυτου μεγαλι οτητας του εθναρχη τους .το παραμυθι ξοφλησε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "..... από δωρεές ιδιωτών (σε μεγάλο βαθμό από το υστέρημα των απλών πολιτών!) ..."

    Τέτοιοι μαλάκες πού είναι οι "απλοί πολίτες", καλά να πάθουν.

    Αντί να πάρουν τούς γεμιστήρες μέ τα φυσεκλίκια και να πυροβολούν "Ο,τι κινείται μέσα στό Δάσος, μετά τίς 18.00 το απόγευμα", κάθονται στήν Τηλεόραση και εξαγοράζουν την κουραμπιεδοσύνη τους με κάτι ψιλοχιλιάρικα.

    Να μήν υποθέσω δέ, ότι τα περισσότερα τάδωσαν οι εμπρηστές, γιά να κατευνάσουν μέ λουκουμομπουκώματα τούς ενοχλητικούς πυρόπληκτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να παρεμβει αμεσα ο εισαγγελεας!!!!

    Αν αποδειχθει οτι εστω και ενα Ευρο
    εκταμειευτικε για αλλο σκοπο,να μαζευτουν ολοι οι Ελληνες που κατεθεσαν χρηματα για τους Πυροπληκτους,στην Πλατεια Συνταγματος,να προσαχθει δια της βιας ο Μολυβιατης,και να τον ΦΤΙΝΟΥΝ επι μια εβδομαδα και στο προσωπο αυτου την Κυβερνηση του Καραμαλη και της Νεας Δημοκρατιας.

    Ενας ΔΥΣΤΥΧΗΣ Πυροπληκτος
    παλαι ποτε Νεοδημοκρατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΑΚΗ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΛΟΛΟΤΕΡΟΣ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.3000 ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΙΓΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΣΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Nα δούμε τί θα κάνει τώρα η δικαιοσύνη ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παλια ελληνικη ταινια: "Υπαρχει και φιλοτιμο",πρωταγωνιστουσε ο αειμνηστος Λαμπρος Κωνστανταρας.Υποδυοταν τον υπουργο ανασυγκροτησης της Ελλαδας κ. Μαυρογιαλουρο.Αυτος πηρε εντολη απο το κομμα του να περιοδευσει σε μια επαρχια για να επιθεωρησει το λιγων μηνων μαιευτηριο της περιοχης.Λογω βλαβης του αυτοκινητου του (λαστιχο) , μενει μονος στο καφενειο ενος μικρου χωριου,ενω ο οδηγος του αναζητει επειγοντως βοηθεια.Δεν γνωριζουν οι λιγοστοι κατοικοι του χωριου ποιος ειναι ο ξενος που καθεται εκει μονος του και συνομιλουν μαζι του για τα κακως κειμενα του τοπου τους.με λιγα λογια του λενε οτι οποιος δεν ειναι του κομματος,δεν επιτρεπουν στη γυναικα του να παει στο μαιευτηριο της περιοχης και πολλες εχουν πεθανει ετσι απο επιπλοκες στη γεννα,αφου δεν τις βοηθησε γιατρος,χωρια που οι τοπικοι κομματαρχες εχουν κατακλεψει και διασπαθισει κρατικο χρημα προς ιδιον οφελος.Τα παιρνει στο κρανιο ο υπουργος με τους κομματαρχες της περιοχης και την απατεωνια που επικρατει στη χωρα του,που απο φιλοτιμο δεν αποκαλυπτει την ταυτοτητα του.Κανει οπως-οπως την περιοδεια και επιστρεφει παραυτα στην Αθηνα,οπου στελνει τους απατεωνες στον εισαγγελεα και στη συνεχεια απο ευθιξια παραιτειται απο υπουργος,παρα τις περι του αντιθετου αποψεις της συζυγου του.Αυτα στις παλιες ελληνικες ταινιες.Στην Ελλαδα,οι πραγματικοι πολιτικοι τα αντιθετα κανουν,μα παντα τους επιβραβευουμε με την ψηφο μας.Τετοιοι ειμαστε,τετοιους πολιτικους αξιζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να απαιτηθει απο τους καταθετες στον λογαριασμο η επιστροφη ολων των χρηματων σ'αυτους,και να γινει
    παρακρατηση των μισθων ολης της προηγουμενης και της τρεχουσας κοινοβουλευτικης περιοδου των βουλευτων , υπουργων,προθυπουργου καιτα χρηματα αυτα να δωθουν στους Πυροπληκτους,ανβεβαια αποδειχθει οτι οι δωρεες εκλαπησαν απο τα Κυβερνητικα Λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΖΩΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΗΠΤΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όλα τα κρατικά ελλείματα κι όλα τα χρέη του δημοσίου μπορούν άνετα να καλυφθούν!... Το "ασφαλιστικό" μπορεί να καλυφθεί επίσης χωρίς κανένα πρόβλημα. Xρήματα υπάρχουν άφθονα, αρκετά για να καλύψουν κάθε υποχρέωση του ελληνικού κράτους. Υπάρχει παράς με ουρά που τον απολαμβάνουν μερικές χιλιάδες τεμπελχανάδες... Πρόκειται για τις αμύθητες περιουσίες που κατέχουν σε ακίνητα και κινητά οι Mητροπόλεις, τα Mοναστήρια, οι Eκκλησίες, τα Eκκλησιαστικά και Παραεκκλησιαστικά ιδρύματα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!
    Aπό τα ρασοφόρα παράσιτα να αντλήσει χρήματα η κυβέρνηση και όχι από τους αθώους φορολογούμενους που τρέχουν και δεν φτάνουν να ταΐσουν τα παιδάκια τους!..
    Παρακαλούμε αντιγράψτε και διαδώστε αυτή την πρόταση αλλιώς είστε άξιοι της μοίρας σας!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καραμανλάρα γάμα τους, κλέψε τους, πούλησέ τους και μη χαμπαρίζεις τίποτα , έτσι τους αρέσει. Ο απελπισμένος κάνει παρέα με το φοβισμένο. Και ο φοβισμένος χωρίς ελπίδα σε γλύφει για να τον λυπηθείς. Όσο το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στα σύνορα του χάους ψάχνοντάς ο «ανίκανος» και η συμμορία του την «κυβερνώσα αριστερά» και τις άλλες ανδρουλακομαλακίες που δεν έχουν νόημα και αφορούν το Λαζόπουλο και τους άλλους κωμικούς, προχώρα. Είσαι κοντά στην εκπλήρωση του στόχου σου. Η Ελλάδα θα γίνει Αργεντινή. Κι ο μαλάκας κάνει ποδήλατο!
    Ποδηλάτης 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μαζί σου φίλε. Εδώ δεν έχουμε θρησκεία- εκκλησία αλλά στρατό κατοχής. Διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους εδώ και τώρα. Παράνομα λογίζονται οι δωρεές των αφελών σαν περιουσία της εκκλησίας ενώ εδόθησαν για την ανακούφιση των αδυνάτων και φιλανθρωπία. Ποδηλάτης 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ορίστε τη εμφανίζει τώρα το site
    "Ο εξυπηρετητής του ΕΤΑΕΑ δεν μπόρεσε να βρει το έγγραφο που ζητήσατε!" Το site δεν λειτουργεί καθόλου και δεν νομίζω ότι φταίει ο υπολογιστής μου.

    Για κάντε και εσεις μια προσπάθεια.

    Ζορρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπράβο βρε παιδιά που αποφασίσατε επιτέλους να εγκρίνετε τα σχόλια. Η κατάστση είχε γίνει απελπιστική, είχα σταματήσει να διαβάζω τα σχόλια.

    καλή συνέχεια

    Zoρρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το πολύ χρήμα τρελαίνει.... Μαζί τους θα τα πάρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΓΕΡΜΑΝΟΝΤΥΜΕΝΟ .
    Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΠΟΣΟ ΠΑΛΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
    90 ΧΡΟΝΩ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. σιγα μην δεν βαζανε το χερακι τους. πλακα κανεις; και τρεις μηνες που εμειναν πολυ ηταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. GIA TON GR SEX

    MORI LOUGRA GAMO TO MOUNI POU SE PETAGE, MORI TRAVELO GAMO TA PAIDIA SOU, TO SPITI SOU, KAI OLA SOU TA IERA,GAMO TOUS TAFOUS TWN PROGONON SOU KAI GAMO OLA SOU TA PETHAMENA, ME TIS MOUFES POU MAS PLASSARESI ARXIDI TOU KERATA GAMO THN OIKOGENEIA SOU KSEFTILISMENH ADERFH. KAI SYNTOMA THA VRETHEIS ME SPASMENA DONTIA MORI ROBA TOU ELEOUS, FTINIARH POUSTAKO POU NOMIZEIS THA KONOMISEIS ME THN MOUFA POU MAS PASSAREIS GAMO TO SPITI SOU. SE EXOUN PAREI OLOI XAMPARI MORI LOUGRA OTI EISAI GAMIOLIKO POUSTRAKI KAI THA SOU TO XOSOUN TO KAVLI STON KOLO PALIOKSEFTILA .
    KAI PALI GAMO TA PAIDIA SOU, GAMO THN OIKOGENEIA SOU, GAMO TH MANA SOU, GAMO TON PATERA SOU, GAMO TA PETHAMENA SOU, GAMO TA KOKALA TON PROGONON SOU, KAI GAMO KAI SENA
    SYNEXISE KAI THA TO FAS TO PALOUKI
    POIA KORITSIA RE KARAGIOZI MIA SELIDA EXEIS OLI KAI OLH KAI OLH APATEONA THS POUTSAS GAMIOLH POU MAS EXEIS PRIKSEI MALAKA KSEFTILISMENE KARAGIOZI.ANTE GAMO TH MANA SOU TH GAMIOLA POUTANAS GENNHMA .ANTE MH SOU GAMISOUME TIPOTA GIATI POLY TIN EXEIS DOSEI STA NEVRA TOU KOSMOU KAI KAMIA MERA THA VRETHEIS GAMIMENOS KAI ME AGOURI STON KOLO. KAI AN NOMIZEIS OTI DEN MPOROUME NA SE VROUME APO POU VGENEIS KANEIS MEGA LATHOS. ANTE KOPSE ME THN MOUFA POU MAS ZALIZEIS TA ARXIDIA EDO KAI MHNES TORA APATEONA POU NOMIZEIS THA KONOMISEIS PANHLITHIE. ANTE MH SOU GAMISOUME TO SPITI KAMIA MERA GAMO TH MANA SOU THN KSEKOLIARA POU EVGALE TETOIO ARXIDI GIO . KSEFTILISMENE ANTRA GAMO TO MOUNI THS ADERFHS SOU THS KSEKOLIARAS KAI GAMO THN GYNAIKA SOU MAZI ME TA MPASTARDA TA PAIDIA SOU KARIOLOPOUSTA. GAMO TO MOUNI POU SE GLYSTRAGE KSEFTILISMENE ERXETE H ORA SOU. THA FAS SFALIARES KAI KLOTSIES KAI THA SE KSEVRAKOSOUME NA PAS ME TO SOVRAKO KAI GAMIMENOS STO BOURDELO POU MENEIS . SKATA STOUS TAFOUS TWN PETHAMENON SOU GAMIOLH. SYNEXISE KAI THA DEIS POU THA SOU VGEI VROMOPOUSTA GAMO TO SPITI SOU
    GAMO TO MOUNI POU SE GLYSTRAGE, GAMO TH MANA SOU, GAMO TO SOI SOU, SOU GAMO OTI EXEIS KAI DEN EXEIS GAMIMENE SKOULAMENTIARH SE GAMO APO OLES SOU TIS TRYPES KSEFTILISMENO POUSTOTRAVELI GR SEX. PALIO MOUFA POU MAS EXEI PRHKSEI TA ARXIDIA GAMO TO MOUNI POU SE PETAGE GAMO THN OIKOGENEIA SOU OLOKLHRH KSEFTILA. ANTE KAI GAMIDIA APO EDO MESA MAS EXEIS PRIKSEI PALIOMALAKA KOMPLEKSIKE ILITHIE APATEONA KARAGIOZH THS POUTSAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φταίνε και οι πυρόπληκτοι και γιατί;
    Γιατί έτρεχαν να πάρουν τότες της 3000 ευρω , για να αποκτήσουνε λίγη ασφάλεια , βαρύ αυτό που θα πω αλλά δεν αξίζουνε ούτε ελευθέρια ούτε ασφάλεια , γιατί πάνε άραγε στα καμένα οι φιλάνθρωποι και κάνουν το κομμάτι τους ; ενώ έχουν ποίοι το αίμα του κοσμάκη; αυτό να μην το ξεχνάμε , ρωτώ δεν υπάρχει ΚΡΑΤΟΣ ; δεν έχουν βουλευτές εκεί από όλα τα κόμματα ;
    Σε αυτούς θα πάνε σε λίγο καιρό οι πολιτικάντηδες της πλάκας να τους ζητάνε να τους ψηφίσουν . εεεε να τους ξαναψηφίσουν ??με χέρια και με πόδια , αντί να του πούνε μην πατήσουν εκεί αν δεν πουν που είναι τα λεφτά .
    Δεν γίνετε να έχει παραλύσει η Ελλάδα από ακρίβεια, μίζες καρτέλ, κουμπάρους, σκάνδαλα , απεργίες, η ασυδοσία της αγοράς , υγεία, Ζαχοπουλους, ασφαλιστικό, Τριανταφυλοπουλους Αθανασιάδηδες με το Όνειρο τους , και καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Καραμανλής???? . εεεεε κάτι πάει στραβά ρεεεε.
    Η???? στραβοί είμαστε ΟΛΟΙ.

    ΜΠΟΥΝΤΖΟΥΚΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η δωστε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς η ειστε ξεφτιλισμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανεργία, ακρίβεια, σκάνδαλα, διαφθορά, αναξιοκρατία, ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων και του κόπου των εργαζόμενων.

    Είχαν πει ότι θα εξοικονομούν από την περικοπή δαπανών 10 δις ευρώ το χρόνο που το "σπάταλο" ΠΑΣΟΚ έκανε.

    Αντί αυτού έχουμε αύξηση των δαπανών περίπου 20 % το χρόνο με αποτέλεσμα ο δανεισμός της χώρας να έχει αυξηθεί επικίνδυνα, έχουν αφήσει ασύδοτους τους μεσάζοντες στην αγορά, έχουν ταράξει το κόσμο στους φόρους, και το εισόδημα των εργαζομένων να έχει υποστεί καθίζηση στα χρόνια διακυβέρνησης τους .

    Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει, να αντιμετωπίσει τη πραγματικότητα, και όχι να πιστεύει τους συκοφάντες, τα λαμόγια, τους κουκουλοφόρους και τους ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. δεν ειναι η πρωτη φορα που ο μολυβιατης ειναι χωμενος μεχρι το λαιμο
    σε σκανδαλα
    ξεχασατε την υποθεση της "χρηματηστηριακης ΠΗΓΑΣΟΣ " που ανηκε στον
    γυιο του ,τον αδελφο του Τονυ (πεθανε) και στον γυιο του αδελφου του Γιωργο ?
    καταδικαστηκαν και οι τρεις
    (παρ ολη την καταδικη οι δυο δεν μπηκαν φυλακη ) μπηκε ο ανηψιος (αν δεν κανω λαθος)
    ο οποιος για παρομοια υποθεση μπηκε φυλακη και στην ελβετια
    ο καημενος ο......"εθναρχης " !!!!!!!!! τι βλεπει απο εκει πανω μαζυ με την αδεκαστη
    μπεμπα μπλανς -χουντοδουλο ! ευτυχως που ειναι μαθημενοι αλλοιως θα ετριζαν !!!!...τα κοκκαλα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση