GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγαν για ...ομόλογα;

...τα 160 εκατ. ευρών των πυροπλήκτων; Το μεγάλο ύψος του ποσού -160 εκ. ευρώ- που εκταμιεύθηκε από το λογαριασμό των πυροπλήκτων εν κρυπτ...

...τα 160 εκατ. ευρών των πυροπλήκτων;

Το μεγάλο ύψος του ποσού -160 εκ. ευρώ- που εκταμιεύθηκε από το λογαριασμό των πυροπλήκτων εν κρυπτώ και παραβύστω έχει δημιουργήσει εύλογες απορίες. Καθώς και υποψίες σε πολλούς ότι τα χρήματα μπορεί να επενδύθηκαν από την κυβέρνηση σε ομόλογα - ίσως και δομημένα. Κι αυτό στην προσπάθειά της να καλύψει τις μεγάλες οικονομικές τρύπες που αντιμετωπίζει. Οι υποψίες αυτές αποτελούν έναν ακόμη λόγο για να δοθούν άμεσα εξηγήσεις!

---------------------------------

7 σχόλια

  1. Στελέχη της μητρικής Siemens από τον τομέα των τηλεπικοινωνιών θα εξετάσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Παναγιώτης Αθανασίου ο οποίος βρίσκεται στο Μόναχο.

    Ο κ. Αθανάσιου θα παραλάβει από την εισαγγελία του Μονάχου πρόσθετα έγγραφα από τη δικογραφία της υπόθεσης, η οποία δικάζεται στις 26 Μαΐου.

    Εντωμεταξύ νέα στοιχεία για την υπόθεση των "μαύρων ταμείων" της Siemens φέρνει στο φως η Καθημερινή της Κυριακής.

    Όπως προκύπτει από τον εσωτερικό έλεγχο της μητρικής εταιρείας και της Εισαγγελίας Αθηνών,11 εκατομμύρια μάρκα φαίνεται να κατατέθηκαν σε εταιρεία συμφερόντων του πρώην Οικονομικού Διευθυντή Τηλεπικοινωνιών της Siemens Ελλάς, Χρήστου Καραβέλα.

    Ο ίδιος εμφανίστηκε να σχετίζεται με την εταιρεία "Νόρθ Παρτ Ινβέστμεντ", καθώς αυτή το 2003 δώρισε στην ανήλικη τότε κόρη του δυο αγροκτήματα, ένα στην Αντίπαρο και ένα στην Αράχωβα.

    Ο Χρήστος Καραβέλας αρνείται οποιαδήποτε σχέση του με τα μαύρα ταμεία της Siemens, όπως και ο πρώην διευθυντής τηλεπικοινωνιών, Ηλίας Γεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και γιατι??? περιμένατε κατι αλλο ?????????????????
    είχατε την εντύπωση οτι δεν θα τ' άρπαζαν οι κουμπαροι ,και τοσοι αλλοι ....χεχεχεχεχεεεεεεεεε! τα πιράνχας ,ειναι ετοιμα ανά πάσα στιγμή....!
    μια λέξη ΜΟΝΟ ....ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ !!!!!
    ΓΙΑ ΤΟΜ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΤΟ 5 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΝΔ.Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι θα πρωτοτυπούσε ο ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΧΑΛΑΩ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχει γραφτεί οτι ο υιός Μολυβιάτης ειναι ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ στην ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΗΓΑΣΟΣ αυτή που είχε εμπλακεί με τα δομημένα ομόλογα και απο τότε τσιμουδιά.
    Λέτε να είναι συγκυνονούντα δοχεία ολα αυτά? Μακάρι να μην είναι έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ η ειστε ξεφτιλισμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση