GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η πλήρης καταγγελία...

. ...για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη! . Η πρώτη καταγγελία για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη είχε γίνει στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ρε...

.
...για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη!
.
Η πρώτη καταγγελία για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη είχε γίνει στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ρεθύμνου, στις 9 Ιανουρίου 2006, που είχε συγκληθεί με πρωτοβουλία του νομάρχη και με μοναδικό θέμα συζήτησης την εγκληματικότητα στο νομό.
Στα πρακτικά είναι καταχωρημένη η καταγγελία του συνδικαλιστή αστυνομικού. Παρόντες ήταν όλοι οι φορείς του νομού, πολιτικοί, εκπρόσωποι επιστημονικών συλλόγων, αστυνομικοί, αλλά και εισαγγελέας.

Το γραπτό ντοκουμέντο από τα πρακτικά έχει ως εξής:
“Εγώ υπηρετώ στην ΥΔΑΣΥΔΕ, παίρνω κάθε μέρα μια ομάδα, επικεφαλής μιας ομάδας και βγαίνω έξω. Πώς αισθάνομαι εγώ από τη στιγμή που έχει πέσει στην αντίληψή μου πολιτικός του Ρεθύμνου να έχει εκβιαστικά ζητήσει από δύο συναδέλφους να μην καταθέσουν σε υπόθεση χασισοκαλλιέργειας.
Εάν πίστευα και μακάρι αύριο να δω αποτελέσματα θα κατονομάσω και προς τιμή τους οι συνάδελφοι δεν το κάνανε αυτό. Καταθέσανε και προφυλακίστηκε αυτός. Και μάλιστα του ενός του έταξε ότι θα του διορίσει τη γυναίκα του.
Είναι τραγικά αυτά που συμβαίνουν στο Ρέθυμνο, τα ξέρουμε όλοι, δυστυχώς δεν αποφασίζει κανείς να μιλήσει. Στο τέλος παραμένει ένας αστυνομικός, μόνος κι έρημος να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Ουδείς. Ούτε οι στρατηγοί μας, ούτε οι υπουργοί μας, ουδείς ασχολείται. Φανταστείτε ένα αστυνομικό αστυφύλακα που πηγαίνει και καταθέτει σςτο δικαστήριο για μια σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών, μαστροπείας ή οτιδήποτε και έχει απέναντί του, τους δικηγόρους πολλές φορές και συναδέλφους τους πολιτικούς. Και τελικά το πρόβλημα είναι αυτό.
Άπειρες φορές μας παίρνουν απειλητικά τηλεφωνήματα στα δικά μας κινητά. Και μας λένε κύριοι αλλάξτε καταθέσεις, μην τολμήσετε να πάτε, μην πείτε. Ποιος θα στηρίξει αυτούς τους αστυνομικούς; Περιμένουμε, όλοι το γνωρίζουμε το πρόβλημα.
Κάποια στιγμή, τι εννοούσε ο κύριος Λουκάκης που επίσημα κατέθεσε πριν χρόνια στη Βουλή και δήλωσε ότι το Ρέθυμνο έχει καταντήσει Κολομβία; Τι εννοούσε τότε; Ποιοι φορείς του Ρεθύμνου τον στιρίξανε σε όσα είπε;”

Το ντοκουμένο αυτό αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδάκη στα Ρεθυμνιώτικα Νέα.
Πλήρες ρεπορτάζ καθώς και περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση θα βρείτε εδώ: anemologites.com (Η σελίδα των ακροατών της εκπομπής "Ανεμολόγιο" του Ρ/Σ Σκαι 100,3)
----------------------------------

13 σχόλια

  1. Δημοσκόπηση για τους αδελφους Αγγελόπουλους και το μπασκετ του Ολυμπιακού


    sociopolitici.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΟΥΝ.
    ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕ
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ.
    ΑΙ ΣΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΣΙΧΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόκκινο τηλέφωνο ο τύπος!!!!!!
    Τί να υποθέσω..... ότι ο Καραμανλής είναι μαριονέτα του μήπως .... ή είναι πολύ τραβηγμένο!!!

    Αχ ναί σας παρακαλώ πήτε μου ότι είναι τραβηγμένο και έχω αρρωστημένη φαντασία. Δεν αντέχω στη σκέψη ότι μπορεί να είναι αλήθεια.
    Έχω ακούσει ήδη τόσα πολλά όλο αυτό τον καιρό που δεν αντέχω να ακούσω τίποτα άλλο.

    Δεν μπορεί υπάρχει διαφθορά στη χώρα μας αλλά οχι και ότι ο υποκινητής και υποστηρικτής της μαφίας του Ρεθύμνου κινεί τα νήματα της πολιτικής ζωής μας...

    Δεν μπορεί αυτό δεν είναι αλήθεια.
    Αποκλείεται. Αποκλείεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to empathes blog nonews-news exei ksesalosi enantia ston eythimi kai to troktiko giolia.o themis ksernai.epiase kai ton aimiliano ston stoma grafi:Πω, πω ξεφτίλα!.. Μόλις η «κάσκα» απέσυρε την αγωγή, αυτός (ο Αιμίλιος) ανήρτησε ένα εμετικό «σε ευχαριστώ» στη φυλλάδα του... Κείμενο, μνημείο ανανδρίας!!!
    Ο άνθρωπος που της έσερνε τα εξ αμάξης, ξαφνικά τη λέει... αντράκι!..

    Ρε παπάρα αν της...

    είχες γράψει μία μόνο φορά, θα λέγαμε «ε, έκανες λάθος. Ανθρώπινο». Εδώ (το λες και μόνος σου...«σειρά δημοσιευμάτων»), το χέσιμο πήγαινε σύννεφο!..

    Μόλις σου τράβηξε αγωγή το βούλωσες. Μόλις την απέσυρε πλημμύρισες τον τόπο σάλια... «αντράκι, τι καλή και σπουδαία δημοσιογράφος» (η ψεύτρα και με τη βούλα του ΕΣΡ)!..

    Αν σε φτύσουμε, θα σκουπιστείς και θα πεις και σε μας «σας ευχαριστώ»;

    - Που έχεις παρκάρει ρε φίλε αυτά που έχουν οι άντρες;..

    Απλή περιέργεια... kai to sxolio imeterou:nai eno o dikos sou o themistoklis tse ....''katiggile''tous davatzides pou polemousan to epanastatiko komitato kai meta ksepoulithike bir para gia na min sinexisei ton anendoto apo tin psirou stous ''exthrous''.eki mipos prepi na valis foto ena kotetsi tou mimikou?asto sas piran prefa kai asxetoi opos o imeteros.kopse tse kati stou kremasmenou pernoun to sxini kai fevgoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και η άλλη όψη του νομίσματος όπως την περιγράφει ένα blog
    ----------------------

    Χτες αποκαλύφθηκε ότι ένας πρώην Υφυπουργός Δημόσιας της Ν.Δ, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης είναι κουμπάρος και δικηγόρος του φονιά του Ρεθύμνου Ζαχαρία Λαγουδάκη και στο παρελθόν τον είχε βοηθήσει να ξελασπώσει από μια σειρά ποινικά αδικήματα.

    Σήμερα μαθαίνουμε ότι ο πρώην υπουργός και σύμβουλος του Καραμανλή, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, προσπάθησε να κάνει παρέμβαση για να την βγάλει καθαρή ένας χασισέμπορας. Γι’ αυτό τώρα κατηγορείτε για «πρόκληση τέλεσης πλημμελήματος και απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία».

    Τι μπουμπούκια έχει ο κήπος της Ν.Δ.! Και αυτά που βγαίνουν στο μεϊντάνι είναι σταγόνα στον ωκεανό. Σκεφτείτε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα!

    Για την ενημέρωση των επισκεπτών του blog μας να γράψουμε δυο λόγια περισσότερα για την τελευταία περίπτωση.

    Είναι γνωστό σε όλους στην Κρήτη ότι εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μια έντονη διαμάχη μεταξύ Μητσοτάκη και Κεφαλογιάννη. Επίσης είναι γνωστό ότι όταν ο Καραμανλής έθεσε ζήτημα στον Κεφαλογιάννη να παραιτηθεί από το βουλευτιλίκι –λόγω ηλικίας- αυτός αρνιόταν επίμονα και μόνο όταν επέβαλε τους όρους του (να κληρονομήσει η κόρη του την εκλογική του πελατεία και ο ίδιος να έχει βαρύνουσα παρέμβαση στα εσωτερικά της Ν.Δ) αυτό έγινε δυνατόν.
    Η εξέλιξη αυτή ήταν κάτι που δεν ενθουσίασε καθόλου τον Μητσοτάκη.

    Όταν λοιπόν ο Κεφαλογιάννης θέλησε να ξελασπώσει έναν κομματάρχη του χασισοκαλλιεργητή ζήτησε την βοήθεια ενός μπάτσου χωρίς να γνωρίζει ότι αυτός ανήκει στο περιβάλλον Μητσοτάκη. Ο μπάτσος ενημέρωσε τους επιτελείς του πρώην πρωθυπουργού και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.
    Φυσικά τα ΜΜΕ παρουσίασαν ότι η αποκάλυψη αυτή οφείλετε στην "ευσυνηδησία των αστυνομικών" Τι άλλο θα έλεγαν...

    Πληροφοριακά τώρα να δούμε πως παρουσίασε το γεγονός η εφημερίδα "Ρεθεμνιώτικα Νέα": «…Σύμφωνα με την κατάθεση των τριών αστυνομικών, που υπηρετούσαν στην ΕΙΔΑΣΥΔΕ, τον Σεπτέμβριο του 2003 παρακολουθώντας χασισοφυτεία στους Δαφνέδες Μυλοποτάμου, εντόπισαν τον ιδιοκτήτης της πήγε να την ποτίσει .Αστυνομικοί και δράστης συνεπλάκησαν στον χώρο ,ένας αστυνομικός μάλιστα τραυματίστηκε στο πόδι και ο χασισοκαλλιεργητής ς κατάφερε να ξεφύγει.
    Έχοντας γνωστή την ταυτότητα του, τον κατονόμασαν στο πλαίσιο της προανάκρισης που διατάχτηκε για την υπόθεση και ο δράστης κλήθηκε να καταθέσει στις αρχές Ιανουαρίου 2004.
    Την παραμονή της κατάθεσης του, οι αστυνομικοί ,σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει, προσκλήθηκαν τηλεφωνικά από τους δυο κατηγορούμενους σήμερα ,στο γραφείο του βουλευτή όπου τους ζητήθηκε να αλλάξουν τις αρχικές τους καταθέσεις ,να είναι ευνοϊκοί για τον κατηγορούμενο και να πούν ότι δεν ήταν σίγουροι πως όντως πρόκειται για το άτομο με το οποίο είχαν συμπλακεί στον χώρο της φυτείας. Όπως οι ίδιοι κατέθεσαν, ο πρώην υπουργός τους υποσχέθηκε ανταλλάγματα σε περίπτωση που υπάκουαν στην "εντολή του". Οι τρείς, αναχώρησαν από το γραφείο του και νοιώθοντας πιεσμένοι από την παρέμβαση του πολιτικού συζήτησαν με άλλους συναδέλφους τους το περιστατικό. Αποφάσισαν να μην υποκύψουν και να μην δεχτούν κανένα αντάλλαγμα…»

    http://tsak-giorgis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΣΕ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΧΑΣΙΣΟΚΑΛΙΕΡΓΗΤΗ.
    ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΣΕ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ
    ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΩΝΟΥ ΤΗΣ ΝΔ . Ι.ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ''ΑΤΥΠΟΥ''ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.
    ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΙΚΟΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ Ν Σ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
    Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΙΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ.
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ
    Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΑΣΚΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ή ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.
    Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.
    ΕΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ
    Μακάρι όμως να είναι αθώος ο έρμος γιατί καταστρέφεται και η κόρη του Όλγα πέραν της αμαύρωσης της υστεροφημίας του.
    Τέλος κάτι μου μυρίζει δάκτυλο του γέροντα από τα Χανιά στην υπόθεση
    όπως και στην υπόθεση του Μαρκογιαννάκη για άλλη αποφυλάκιση.
    Ο γέρων όταν επιθυμεί, σφάζει με το μπαμπάκι αθόρυβα και με μαεστρία.
    Οι λογαριασμοί είναι παλιοί γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.
    Εσκέφθη ο γέρων ''χανιά και ρέθυμνο'' θα γίνει τιμάριο της Ντόρας μου ,
    με ένα σπάρο τρια τρυγώνια και τι τριγώνια
    Μαρκογιαννάκης, Όλγα και ο ανυπάκουος αντίπαλος μου γέρων Ιωάννης.
    Θα είναι η μεγαλύτερη δωρεά στο κοριτσάκι μου πριν σταυρώσω τα χέρια μου στην ταύλα .
    Τα παλλικάρια από το μυλοπόταμο θα με ευνομωνούν
    γιατί τους απήλλαξα οριστικά από τους Κεφαλογιάννηδες και εν μέρει τους Βαρδινογιαννέους.
    Αυτό είναι το μεγαλείο μου στα 90 που είμαι θα ''διαρμιστώ'' και θα καθαρίσω το τοπίο για τη ντόρα μου.
    Αν όμως δεν του βγούν αυτά, η ντόρα θα μείνει ταπί και ψύχραιμη όταν κλείσει τα μάτια του ο γέροντας τούτος.
    Πάρτε μια πολιτικοδικονομική ανάλυση των πραγμάτων, να την έχετε τώρα που αρχίζουν οι ζέστες και οι προετοιμασίες για τα γλέντια του καλοκαιριού.
    ΕΥΘΥΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΡΙΜΑ
    ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ;
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΓΕΙΑΝΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΙΤΕΣ.
    ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Τ' ΑΝΩΓΕΙΑΝΟ ΜΑΣ.
    ΓΚΕΚΕ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΙΣΟΚΑΛΙΕΡΓΗΤΗ ΚΟΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ
    ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ
    ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ
    ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΏΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ;
    ΚΑΙ ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΏΣ
    ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ.
    ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο ΚΥΡ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
    του την εσπρωξες ωραία
    για να βρει το μάστορα του
    και αυτος και τα παιδιά του

    Μονο πρόσεχε μην τρέχεις
    και το νου σου να τον έχεις
    γιατι αυτα τα κακαντράκια
    έχουν και πολυβολάκια

    μπραβο σου και παλι μπραβο
    επιτέλους εχουμε άγιο
    οι διαβόλοι ζωνιανίτες
    για να γίνουν δροσουλίτες

    ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΙΡΝΤΙ
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΕΤΕΜΠΡΗ
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΣΟΥΝΕ ΜΑΛΛΙ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ

    σκεψου ρασούλη κρητικε
    να βγαλεις 'να τραγουδι
    όμορφο και επίκαιρο
    σαν τουτο το λουλούδι

    με τις υγείες σας άντρακλες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙZΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΙΣΟΚΑΛΙΕΡΓΗΤΗ ΚΟΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ
    ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ
    ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ.
    ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΏΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ;
    ΚΑΙ ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΏΣ
    ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ.
    ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΣΙΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση