GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσημη γλώσσα η ελληνική...

...πρότειναν να καθιερωθεί στην ΕΕ, οι Ισπανοί ευρωβουλευτές, αλλά κανεις δεν ασχολήθηκε με την είδηση! . Και εμείς ακόμα κοιμόμαστε και ασ...

...πρότειναν να καθιερωθεί στην ΕΕ, οι Ισπανοί ευρωβουλευτές, αλλά κανεις δεν ασχολήθηκε με την είδηση!
.
Και εμείς ακόμα κοιμόμαστε και ασχολούμαστε με το κάθε τί ασήμαντο το οποίο έχουμε την ικανότητα να το καθιστούμε σημαντικό!
Αυτά είναι τα γεγονότα υψίστης σημασίας Έλληνες και εμείς τα αφήνουμε και περνούν απαρατήρητα!
Σημειώνω ότι την είδηση αυτή δεν την άκουσα σε κανένα δελτίο ειδήσεων σε κανένα κανάλι, σοβαρό ή μη!!
Γιατί άραγε;Γιατί αποκρύφθηκε έτσι απλά μια τόσο σημαντική είδηση;Βρείτε την απάντηση μόνοι σας!
Ξυπνήστε Έλληνες!!
Λ.Λ.
----------------------

50 σχόλια

  1. έλα ρε παιδιά!

    Αυτό το παραμύθι πάλι.... γράψτε καμιά είδηση να διαβάσουμε και αφήστε το βαυκαλιστήρι με την σπουδαιότητα των ελληνικών!

    Στα παπάρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα ελληνικά!

    Το ξέρετε και το ξέρουμε.... σιγά την διεθνή γλώσσα! Είπαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε παλι με το Hellenic Quest. Η Πρωταπριλια περασε αλλα η μαλακια παρεμεινε.....Εχουμε βαρεθει να την ακουμε αυτη την παπαρια. Εδω και δεκαετιες κυκλοφορει σαν ανεκδοτο, αλλα μερικοι "ελληναρες" τυπου λιακοπουλου συνεχιζουν ανενδοτοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν την ακουσες σε κανενα σοβαρο καναλι/εφημεριδα γιατι ειναι παπαρια. Εδω και δεκαετιες κυκλοφορει αυτο το πρωταπριλιατικο αστειο με το Hellenic Quest αλλα μονο η αμορφωτοι ¨ελληναραδες" τυπου λιακοπουλου το κανουνε θεμα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RE PAIDIA POIOS NA ASXOLI8EI ME TETOIA PRAGMATA TORA.

    H MASA KAI H KONOMA KYRIARXEI STHN ELLADA.

    ZHTO H KONOMA.
    ZHTO H DIAF8ORA.
    ZHTO H REMOYLA.
    ZHTO H .... ELLHNIKH ADIAFORIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AAAAAAAAAAAAAA !!

    TORA EXOYME POIO SOBARA PRAGMATA TIS EUROVISIOMALAKIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο http://dekarxos.blogspot.gr/
    Είπε:

    Το παρακάτω κείμενο βρίσκεται στο νέο βιβλίο Γεωγραφίας της Ε΄ Δημοτικού

    " Βασιλειο της κάτω Μακεδονίας"

    στο κεφάλαιο 32ο καιστη σελίδα 108η
    ..............


    http://dekarxos.blogspot.com




    ............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπαμαι που θα σας απογοητευσω αλλα ειναι μουσι (στη δημοτική hoax) . δειτε το αποσπασμα που γραφει ο αντωνης απο τη wikipedia, μπορειτε να βρειτε περισσοτερα στο Google ψαχνοντας στο "Hellenic quest". Οπως ειναι μουσι ότι το 1776 που εγινε ανεξαρτητη η Αμερική, για μια ψηφο (και μαλιστα Εβραιου, ποιού άλλου) δεν υιοθετηθηκε για επισημη γλωσσα των ΗΠΑ η αρχαια ελληνική!!

    Αν υιοθετειτο, απο τους φουκαραδες τους μεταναστες που πηγαν εκει επειδή δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα, θα ακουγαμε διαλογους όπως " Τι τοινικάδε αφίξαι , ώ Τζιμμυ ή ου γαρ πρώ έτι εστι??"- "Ποινίκα μάλιστα" αντετεινε Τζιμμυς

    Σκεφθητε σε τι καταντια εχουμε φτασει να πιστευουμε τετοιους μυθους όταν οι κάτω των 25 ετων δεν εχουν πανω απο 500 λέξεις λεξιλογιο, και αυτο οι διανοούμενοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά για πιο πολιτισμό μιλάτε; Με τη γλώσσα δηλ. θα "σωθεί" ο κόσμος;
    Η γλώσσα είναι το πρόβλημα μας;
    Ας ψηφιστεί η Ελληνική ως Παγκόσμια γλώσσα και ας δούμε μετά τη γλώσσα των συμφερόντων. Δεν θα πάψει να γλύφει τις πληγές των φτωχών και να τους πίνει το αίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή η αίτηση είχε γίνει πριν περίπου 15 χρόνια. Δεν ξέρω αν επαναλήφθηκε ή η εφημερίδα το αναπαράγει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κι εγω λεω να προτεινουμε τα λατινικα σαν επισημη γλωσσα της Ελλαδας...
    ξεκολληστε ρε σεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό είναι πολύ παληο, πάνε καμιά δεκαριά χρόνια και βάλε, και δεν είναι πρόταση των Ισπανων Ευροβουλευτών, όπως εσφαλμένα αναφέρει το δημοσίευμα, αλλά των Βάσκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ό,τι θυμάται ο καθένας χαίρεται.
    Διαβάστε στο link που δίνει ο 9.53 και ξυπνήστε.
    Ό,τι βλακεία μαθαίνει ο καθένας τη βάζει εδώ.
    Ξυπνάτε ζώα και μην πιστεύετε ό,τι σας σερβίρουν.
    Μπρρρρ, ντεεεε, μπεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Etsi thelete na antagonisteite tis sovares efimerides, dinontas vima se ethnikistes omades kai sta ethnika tous paralirimata?
    An den to proseksete, kaneis den tha sas pernei pia sta sovara.
    Oles oi plirofories sas apo aftes tis piges apodikniontai anaxiopistes kai geloies. Eleos pia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγά μην αφήσουν τα Αμερικανοαγγγλάκια να γίνει γλώσσα του χρήματος άλλη εκτος της αγγλικής.
    Θα την τορπιλίσουν την προσπάθεια με τους γνωστούς ύπουλους τρόπους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α τους φασίστες τους Ισπανούς
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.sarantakos.com/language/lernaio.html

    urban legend!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Aβάσιμη φήμη...

    Υπαρχει και το google....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν το ακουσες πουθενα γιατι δεν ειναι ειδηση, ειναι πρωταπριλιατικο αστειο, πανιβλακα "ελληναρα".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διάβασα σήμερα, 05/18/08, σε περιοδικό που εκδίδει η Ένωση Πολυτέκνων το εξής: " Απίστευτο, ως προκλητικότατο, αλλ' αληθινό! Με κάλυψη των εξόδων από το Ελληνικό Δημόσιο "κάποιος" εστάλη στο εξωτερικό για "αλλαγή φύλου"! Το ελληνικό δημόσιο κατέβαλε όλα τα απαραίτητα έξοδα ώστε ο να γίνει η και τελικά το... Η είδηση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Εστία" στις 20/10/06.
    Μπορεί κάποιος να ελέγξει την πληροφορία και να μας πληροφορήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στην Αγγλική αλλά ακόμα περισσότερ στην Ελληνική απόδοση του παραπάνω link-κειμένου διακρίνω μια βλακώδη χαζοχαρουμενίτιδα του γραφοντα ο οποίος πασχίζει να ξορκίσει αυτό τον "αστικό μύθο" όπως τον αποκαλεί. Φυσικά αναφέρεται σε ψεύδη και ανακρίβειες παραθέτοντας τις δικές του ελειπείς γνώσεις σε θέματα τεχνολογίας (και πολιτικάντης και φιλόλογος και τεχνολόγος δεν γίνεται - ή παπάς ή ζευγάς θα είσαι). Διαβάζοντας λιγότερο από το μισό του κείμενο αφού δεν βρήκα ενδιαφέρον να συνεχίσω τον πληροφορώ ότι ο Steve Jobs επέστρεψε στην Apple τέλη του '96 αρχές '97, οπότε τα δρώμενα που περιγράφει για την προγενέστερη περίοδο στην εταιρία δεν έχουν την παραμικρή υπόσταση. Ως εκ τούτου συγκρατώ το ότι όντως υπήρξαν Ισπανοί Ευρωβουλευτές που έθεσαν έστω και σε κατώτερο επίπεδο το θέμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ακόμα κυκλοφορεί αυτή η βλακεία;
    Και ακόμη υπάρχουν βλάκες που την πιστεύουν;
    Τελικά η βλακεία δεν έχει όρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με πρόλαβες φίλε.

    Με άλλα λόγια λέει ότι όλα τα παραπάνω (για CNN, Apple, Hellenic Quest) είναι μπούρδες - οι οποίες μάλιστα εκστομίστηκαν και από ΥΠΟΥΡΓΟ
    ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!

    ΝΤΡΟΠΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτές οι ανοησίες ανακυκλώνονται κάθε 2-3 χρόνια. Kάποιοι Βάσκοι βουλευτές κάνουν πλάκα ή έχουν λατρεία με τα (αρχαία) ελληνικά και υποβάλλουν εκ νέου την πρότασή τους. Υπάρχουν ακόμα πολλές φαιδρότητες που υποβάλλονται ως προτάσεις στην Ευρωβουλή, δεν είναι η μοναδική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν ειναι δυνατον, παλι με το Hellenic Quest ασχολειστε. Ειναι μυθος ποτε θα το παρετε χαμπαρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απάτη είναι αυτό.. Μία ακόμα μούφα για εσωτερική κατανάλωση.. Απορώ πώς δημοσιεύτηκε το 2008 ενώ κυκλοφορεί από mail σε mail εδώ και πολλά χρόνια. Εξαιρετικές πηγές ο αρθογράφος... Ντροπή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 1 lepto ereyna sto internet protoy dimosieysete blakies den blaptei. Eleos! To idio eixe ginei me to post gia to skopiano tragoudi tis Eurovision.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγχαρητήρια που αναράγεται έναν αστικό μύθο!

    Γειά σου Αντώνη!!! Σε πέτυχα και εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΕΙΣΤΕ

    ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πάντως βρήκατε την ευκαιρία αλβανοσκοπιανοτουρκοι και γράφετε τα καλά σας λόγια όπως πάντα για την ΕΛΛΑΔΑ .Τώρα βαλτέ τα κεφάλια μέσα στο βόθρο που βρίσκεστε . Πάρτε και καμία πρέζα για να στανιαρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πάντως βρήκατε την ευκαιρία αλβανοσκοπιανοτουρκοι και γράφετε τα καλά σας λόγια όπως πάντα για την ΕΛΛΑΔΑ .Τώρα βαλτέ τα κεφάλια μέσα στο βόθρο που βρίσκεστε . Πάρτε και καμία πρέζα για να στανιαρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε 5:21 που είδες να κατηγορείται η Ελλάδα. Η μαλακία που δέρνει κάτι τύπους σαν και εσένα κατηγορείται που δεν καταλαβαίνουν την αλήθεια από το ψέμα, η δέχονται το ψέμα επειδή τους βολέβει!

    Άντε να αγοράσεις τώρα κανά βιβλίο για τους Ελ! Κόπανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ειναι αληθεια πολυ παλια ιστορια. Και φυσικα ειναι προταση Βασκων. Αλλα γιατι; Επειδη αγαπανε την Ελλάδα; Οχι βεβαια. Το οτι θελουν αυτονομια σας λεει κατι; Κατι σαν Μακεδονικη γλωσσα μου θυμιζει. ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ. Και οχι φιλελληνισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 6:18 Κύριε αρχιμαλακα αν από την μαστούρα που βρίσκεσαι δεν μπορείς να διαβάσεις τις μαλακίες που γράφεις εγώ δεν σου φταίω σε τίποτα .Ξεμαστουρωσε και κάνε μια προσπάθεια να διαβάσεις τι έγραψες , παπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το ότι υπάρχουν πολλοί ανθέλληνες είναι γνωστό παιδίά!!Δεν χρειάζεται σε κάθε ευκαιρία να μας το αποδεικνύετε!Αν δεν γνωρίζεται το ποσο ανωτερη είναι η Ελληνική γλωσσα σε σχέση με τις υπόλοιπες φροντίστε να το μάθετε!Δεν είναι τυχαίο ότι στην νέα γενιά υπολογιστών ο Μπίλ Γκέιτζ εβαλε την Ελληνική γλώσσα ως μεταφραστή!Δηλαδή σε όποια γλώσσα βάλεις δεδομένα ο υπολογιστής θα τα επεξεργαστεί στα Ελληνικά κ θα εμφανίσει τα αποτελέσματα ξανά στην γλώσσα με την οποία έγινε η εισαγωγή των δεδομένων!Αυτό γίνεται γιατί η Ελληνική έχει 90000000 εκατομύρια λεκτικούς τύπους σε αντίθεση με την αγγλική που δεν ξεπερνά τις 10000 λεκτικούς τύπους!΄Χώρια που με βάση αμερικανούς και αγγλους επιστήμονες πιστοποιείται ότι η γνώση Ελληνικών κ αρχαίων ελληνικών οξύνει τον νου!Άλλωστε σε πολυεθνικές εταιρίες προωθούνται τα στελέχη που έχουν γνώση αρχαίων ελληνικών.έν είναι τυχαίο!!Αν δεν γνωρίζετε λοιπόν παιδιά μην κάνετε τους έξυπνους!Αυτά για να βάλουμε τα πραγματα στην θέση τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε 8:33 έχεις βγάλει δημοτικό; Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που γράφω;

    Μήπως είσαι κανά φουσκωμένο τυπάκι που δεν ξέρει από πού ξεκίνησε και πού πάει και απλά του έχουν μάθει τα αφεντικά του (όπως μαθαίνεις στον σκύλο να γαυγίζει και να δαγκώνει) να βρίζει και να χτυπά αν δεν του αρέσει κάτι;

    Άντε τράβα να ξυρίσεις το κεφάλι σου, να πάρεις γραμμή από τα αφεντικά σου και μετά να βροντοφωνάξεις για την καθαρότητα του Ελληνικού γένους.

    Κάτι κόπανοι σαν και εσένα ξεφτιλίζουν κάθε μέρα την Ελλάδα!

    Γαμώ την ιδεολογία σου και την μαλακία του εγκεφάλου σου! Αφού δεν μπορείς να δεις πέρα από την μύτη σου τι θές και γράφεις? Άσε τα αφεντικά σου να γράψουν.

    Ο από πάνω αρχιμαλάκας πανίβλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 9:51, o Σαράντης Καργάκος έχει διαφορετική άποψη από εσένα (αναφορικά με την πλουσιότητα της ελληνικής γλώσσας). Θα κατηγορήσεις και τον Καργάκο για ανθέλληλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πρέπει νὰ εἴμαστε προσεκτικοί. Οἱ ἀρνησιπάτριδες χρησιμοποιοῦν ὁρισμένα ἀφελῆ κείμενα (ὅταν δὲν τὰ κατασκευάζουν οἱ ἴδιοι - δὲν εἶναι καθόλου σπάνια ἡ τακτικὴ αὐτὴ στὴν ὀργανωμένη προπαγάνδα) γιὰ νὰ ἀποδυναμώνουν καὶ τὶς ἀλήθειες καὶ νὰ δυσφημοῦν καὶ τὰ πλέον πολύτιμα στοιχεῖα τῆς ἐθνικῆς μας κληρονομιᾶς. Ἐπὶ παραδείγματι, ὅλοι πιὰ ἔχουν μάθει ὅτι «Hellenic Quest» δὲν ὑπάρχει, ἀλλὰ ὑπῆρξε πολὺ «χρήσιμο» τὸ μύθευμα αὐτὸ γιὰ νὰ νομίζουν σήμερα οἱ περισσότεροι ὅτι τὰ ψηφίσματα τῶν φιλελλήνων καὶ τῶν ἑλληνιστῶν γιὰ τὰ ἀρχαῖα Ἑλληνικὰ εἶναι καὶ αὐτὰ μύθευμα, ἢ ἀνοησία τύπου Λιακόπουλου. Τὸ ἴδιο καὶ μὲ τὸ σκοπιανὸ χαρτονόμισμα καὶ τὸ ὑποτιθέμενο τραγοῦδι τῆς Εὐρωβίζιον. Εἶναι ἄραγε τυχαῖο ὅτι, ὅποτε πάει νὰ δημιουργηθῇ ἕνα πανεθνικὸ δυναμικὸ πατριωτικὸ κίνημα, ὅπως σήμερα γιὰ τὴν Μακεδονία (ἢ ὅπως τὸ 1992), ὅλως περιέργως ἔρχονται στὸ προσκήνιο καὶ χρησιμοποιοῦνται ἀπὸ τοὺς προπαγανδιστικοὺς μηχανισμοὺς τῶν διαπλεκομένων ἀρνησιπάτριδων μερικὲς ἐντελῶς δευτερεύουσες ἀλλὰ πιασάρικες, προβοκατόρικες φαιδρότητες; (Λὲς καὶ ἐνῷ ἡ ἀλυτρωτικὴ προπαγάνδα καὶ ἡ παραχάραξι τῆς Ἱστορίας ἀπὸ τοὺς σκοπιανοὺς ὁργιάζει, χρειάζεται τὸ μύθευμα τῆς Εὐρωβίζιον ὡς ἀπόδειξις!) Καὶ ἀμέσως οἱ Ἕλληνες πολίτες ὑβρίζονται ἀπὸ τοὺς ἀρνησιπάτριδες ὡς ὀπισθοδρομικοί, ἀμαθεῖς κ.λπ.; Εἶναι, θὰ ἔλεγα, πολὺ ὕποπτο.

    Μὲ τὴν εὐκαιρία, πάντως, ποὺ ἀναφέρετε τὸ κείμενο, παραπέμπω σὲ μερικὰ στοιχεῖα γιὰ τοὺς ἑλληνιστὲς τῆς Βασκωνίας, τοὺς ὁποίους ὁρισμένοι ἀδαεῖς χαρακτήρισαν ἐλαφρᾷ τῇ καρδίᾳ Λιακόπουλους. Ἀπὸ τὸν δικτυακὸ τόπο τοῦ Ὀργανισμοῦ γιὰ τὴν Διάδοση τῆς Ἑλληνικῆς Γλώσσας:

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΑΣΚΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

    Καὶ δὲν εἶναι μόνον οἱ συγκεκριμένοι Βάσκοι. Καὶ ἄλλοι πολλοὶ Εὐρωπαῖοι ἀγωνίζονται γιὰ τὴν Ἑλληνικὴ κληρονομιά. Οἱ ξένοι -πολλοὶ ἐξ αὐτῶν- ἐκτιμοῦν τὴν Ἑλληνικὴ κληρονομιά· μὴν ἐκπλήσσεσθε. Τσιφτετέλληνες προοδευτικοὶ εἶναι;

    (Σὲ πρώτη εὐκαιρία θὰ δημοσιεύσω καὶ δηλώσεις γιὰ τὸ θέμα τοῦ τότε εὐρωβουλευτοῦ Γιάννη Μαρίνου.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΒΑΣΙΚΑ!!!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.....!!!!ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΡΕ,ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ!!!!!ΠΑΝΤΩΣ,Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ Λ.Λ,ΚΑΤΑΡΧΗΝ,ΕΧΟΥΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΨΕΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ,ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΕΛΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ,ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ,Κ.Τ.Λ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΤΥΠΟΙ Π.Χ Λ.Λ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΤΑΞΥ,ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε!!!!!!ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΜΥΡΙΣΤΟΥΣ!!!!!!ΚΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ!!!!!!!ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να ξέρετε κάτι, η Αμερική έχει το χρήμα-και οχι για πολύ ακόμα-αυτή έχουν και τη γλώσσα τους ωσ παγκόσμια.Σε μερικά χρόνια θα μιλάμε όλοι κινέζικα και ιαπωνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Να ξέρετε κάτι, η Αμερική έχει το χρήμα-και οχι για πολύ ακόμα-αυτή έχουν και τη γλώσσα τους ωσ παγκόσμια.Σε μερικά χρόνια θα μιλάμε όλοι κινέζικα και ιαπωνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Φίλοι μου από που κ ως που γνωρίζετε το ποιόν του Λ.Λ ή του ΚΑΛΊΜΑΧΟΥ ας πούμε;Με ποίο δικαίωμα κύριοι εκστομίζετε ύβρεις εναντίων όποιων αγαπούν την πατρίδα τους;Το ότι εσείς κύριοι περιφρονείτε τις δυνατότητες αυτού του έθνους και του πολιτισμού του δεν σημαίνει ότι μπορείτε να το επιβάλετε και στους υπολοίπους δια των ύβρεων!!Σταματήστε πια όλοι οι αλλοδαποί και οι αν8έλληνες αριστεριστές ψευτοπροοδευτικοί να στήνετε στα 3 μέτρα κάθε γνήσιο Έλληνα που αγαπάει την πατρίδα του και το δείχνει έμπρακτα!!Γιατί κανένας από εσας δεν μιλάει για την στάση του κόμματος του Συνασπισμού που διαμέσσου της νεολέας του στηριξε το Σάββατο όλους του εθνικιστές των Σκοπίων ε;;!!Γιατί οι Αμερικανοί, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, οι Τούρκοι ακόμα και οι Σκοπιανοί δικαιούνται να είναι περίφανοι για την πατρίδα τους και τον πολιτσιμό τους, όποιον έχουν δηλαδή,και να διεκδικούν συνεχώς ενάντια στην Ελλάδα μας και εμείς να μην έχουμε δικαίωμα ούτε να παραθέσουμε τις απόψεις μας αλλά και τίποτα από τα παραπάνω φυσικα;!!Αυτή είναι η δημοκρατία σας κύριοι;Εξοργίζεσθε που βλέπετε ότι σιγά σιγά αρχίζουν και ξυπνούν πολλοί Έλληνες;Πρέπει και εμείς αργά ή γρήγορα να αρχίσουμε να διεκδικούμε όχι να έχουμε παθητικό ρόλο συνέχεια!!!Όλοι οι ψευτοπροοδευτικοί κάποια στιγμή θα πάρετε τυο μάθημά σας!!Οι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι για το έθνος μας κ φυσικά δεν είμαστρε ευχαριστημένοι με την κατάσταση που επικρατεί σε οικονομία παιδεία υγεία και κοινωνία!!Αλλά το ποιό σημαντικό είναι η αλλοίωση της κοινωνίας που πρέπει γρήγορα να σταματήσει!!Η Ελλάδα μπορεί να βελτιωθεί μόνο αν αρχίσει να διεκδικεί!Αν έχει ενεργό ρόλο και όχι παίζοντας τον τελευταίο συγγενή σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ σκίβοντας μονίμως το κεφαλι σε κάθε υπόδυξη ακόμα και των Σκοπιανών!Όλοι οι ανθέλληνες λοιπόν που σίγουρα πρόσκηνται σε κόμματα όπως Συριζα και Ουράνιο τόξο καλά θα κάνουν να συμαζευτούν!Ο Ελληνικός λαός δεν ξεχνά!Θα τον βρείτε μπροστα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 10:06 Χιτλερακο αλβανοσκοπιανοτουρκε του κερατά ο φασισμός έχει πεθάνει βαλε μέσα στο βόθρο που ζεις το σκατοκεφαλο σου. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΡΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 2:21 Έχεις απόλυτο δίκιο ορισμένοι νομίζουν ότι ζουν στην εποχή του αποφασίζομε και διατάζομαι. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. εεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΛΑ Ο 2:21 ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ,ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕΣ 680 ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕΣ 2 ΤΟΝΟΥΣ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΧΩΡΑ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ 1200 ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ!!!!ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!!!!!ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΜΑΘΡΕΦΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Φίλοι μου επιμένω να λέω ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να υβρίζει κανέναν άν δεν τον γνωρίζει!!Επίσης από πού βγαίνει αυτό το ηλίθιο συμπέρασμα ότι επειδή θέλουμε να προωθηθεί ο Ελληνικός πολιτισμός και το Ελληνικό πνεύμα είμαστε ευτυχισμένοι με την κατάσταση στην χώρα μας;Ακούσατε κάτι τέτοιο από εμας;Ίσα ίσα πέρα για πέρα απογοητευμένοι είμαστε όμως επιτέλους κάποια στιγμή αυτό το κράτος πρέπει να ξυπνήσει και να αντιδράσει για όλα!!Για τους μισθούς, για την αλλοίωση της κοινωνίας, για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης,την υγεία, την ασφάλεια, την οικονομία.......και τον πολιτισμό που απλόχερα μας άφησαν οι πρόγονοί μας και εμείς κάνουμε το κάθε τί για να τον θάψουμε στον βούρκο της ανυπαρξίας!Πίστεψέ μας φίλε μου αν οι εκάστοτε κυβερνήσεις είχαν σεβασμό στον πολιτισμό και το πνεύμα της Ελλάδος μας θα είχαν και σεβασμό στους πολίτες της!Που σημαίνει βελτίωση όλων των παραπάνω!Από την Ελληνική πολιτική σκηνή λείπουν οραματιστές και όχι διαχειριστές καταστάσεων,όπως συμβαίνει σήμερα δηλαδη!Αν κάτσεις να το σκεφτείς θα δεις ότι εχουμε δίκιο!Και έπειτα φίλε μου αυτός είναι ο σκοπός της νέας τάξης πραγμάτων........μέσα από την ρουτίνα της αβάσταχτης καθημερινότητας να γινουμε ρομποτάκια και να μην μπορούμε να δούμε τίποτα άλλο μπροστά μας εκτός από βάσανα χρέη κακουχίες....με σκοπό να μην σηκώσουμε κεφάλι ποτέ!!Επομένος με αυτά που λες, που σωστά είναι φυσικά για μισθούς κτλ.,το μόνο που κάνεις είναι να τους χαροποιείς καθώς είσαι άλλο ένα προβατο στην στάνη τους που το έχουν κανει κοντόφθαλμο και ανίκανο να δεί τι συμβαίνει πέρα απο την μιζέρια του και την αβάσταχτη καθημερινότητά του!Όλα θα αλλάξουν κάποια στιγμη!Το πιστεύουμε!Ο Έλληνας πρέπει να ξαναγίνει υπερήφανος και όχι να είναι δέσμιος των 600 ευρώ..!!Και φυσικά να ξέρει να επιτήθεται εκεί που πρέπει...όχι σε αυτούς που νοιάζοναι για το καλό του!Αφυπνησθείτε επιτλέλους!Όλοι Έλληνες είμαστε.Δεν είμαστε εχθροί μεταξύ μας!Ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΕΝΗ ΑΓΡΟΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ,ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΙΝΑΣ;ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΣΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΧ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΣΚΟΠΙΑ ΚΛΠ;ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΖΑΠΛΟΥΤΟΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΗΣΕΙ,ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;Η ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΒΕΒΑΙΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΖΩΗ.ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΚΟΥΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΙΕΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΑΠ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΜΠΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΆ ΤΟΝ ΒΙΕΝΟΠΟΥΛΟ.ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ;ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΜΑΦΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩΘΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΟΡΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΑ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.ΤΟ ΟΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ ΑΥΤΟΙ,ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΔΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 9:28 Είσαι ένα δυστυχισμένο ανθρωπάκι . Εγκλωβισμένος στο μπερδεμένο η καθοδηγούμενο μυαλό σου προσπαθείς να μας πεις αυτό που όλοι γνωρίζουμε χωρίς όμως αυτό να σου δίνει το δικαίωμα να συμπεριφέρεσαι σαν νεογενίτσαρος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 3:55 έλα να μας δείξεις εσύ τα φώτα σου...εσύ που υποτίθεται ότι δεν είσαι εγλωβισμένος.Καλά μας δουλεύεις;γιατί απ'οσο διάβασα ,ο 9:28 δεν προσπάθησε αλλά είπε αυτό που όλοι ξέρουμε,αλλά μάλλον κάποιοι θέλουν περισσότερη εξήγηση...
    Επίσης,πρέπει να προσθέσω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά από ''αυτό που όλοι γνωρίζουμε..'',μέχρι ''αυτό που όλοι ζούμε και ξέρουμε''.
    Σε πολλούς αρέσει να ασχολούνται με τα πολιτικά και να εκφράζουν την άποψή τους και να τους αρέσει να δείχνουν ότι τα ξέρουν όλα και να κριτικάρουν ,χωρίς να έχουν δουλέψει στη ζωή τους και να έχουν κουραστεί τα μαμόθρεφτα!!!και υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι!Καλά τα λένε έξω από τον χορό αλλά όταν μπουν, τότε ξεχνούν αυτά που λέγανε και κοιτάνε πως θα βολευτούν.Αυτοί είναι οι χειρότεροι..
    Όσο για τον ελληνικό λαό που δεν ξεχνάει ,είδαμε ποιους πάει και ψηφίζει και πάμε από το καλό στο καλύτερο.Η γενιά των 600!
    Το θέμα είναι ότι υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα να λύσει η Ελλάδα.Ας λύσει πρώτα η εκάστοτε κυβέρνηση τα του εσωτερικού της και μετά ας στραφεί προς το εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εγώ λοιπόν που δεν είμαι εγκλωβισμένος λέγω ότι μπορείς να βρίζεις όλους αυτούς που τόσα χρόνια ήταν στην κυβέρνηση και στα κόμματα της αντιπολίτευσης και έφεραν την χώρα σ`αυτό το χάλι. Βρίζε τους εργολάβους των ΜΜΕ που σιγοντάρουν ανάλογα με τα συμφέροντα τους , δεξιούς και αριστερούς . Προσπάθησε να πείσεις όλους αυτούς που τόσα χρόνια έκαναν κατεστημένο τέσσερα κόμματα στην βουλή να μην τα ψηφίζουν . Δεν μπορείς όμως να βρίζεις για ότι θετικό ακούγεται από όπου και αν προέρχεται όσο ασήμαντο και αν είναι γι`αυτή την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση