GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το λιμάνι της ντροπής...

.. . ...είναι το λιμάνι της Τήνου . . Γράφει ο Χρήστος Γίτσας . . Ενα απαράδεκτο και απίστευτο θέαμα αντικρίζει ο επισκέπτης αυτού του ...

..
. ...είναι το λιμάνι της Τήνου .
.
Γράφει ο Χρήστος Γίτσας
. .
Ενα απαράδεκτο και απίστευτο θέαμα αντικρίζει ο επισκέπτης αυτού του πανέμορφου νησιού, μόλις θελήσει να επιστρέψει μ΄ένα από τα μεγάλα πλοία της γραμμής. Ενα τρισάθλιο, παμπάλαιο και βρώμικο κατασκεύασμα, που δυστυχώς είναι η αίθουσα αναμονής του λιμανιού, με κάδους απορριμάτων μέσα, σκουπίδια, καλώδια και ό,τι άλλο έχει σχέση με την τεχνική εταιρία, που δήθεν φτιάχνει το έργο.
Και δίπλα σε αυτούς, να κάθονται οι ταξιδιώτες πάνω σε βρώμικα τσιμέντα,και πίσω από κλειδωμένες πόρτες,περιμένοντας να τις ανοίξουν, μόλις έρθει το πλοίο.
Είναι ΝΤΡΟΠΗ για την Ελλάδα, αλλά πάνω απ' όλα είναι ΝΤΡΟΠΗ, στο νησί της Παναγίας, οι τουρίστες όλου του κόσμου, να βλέπουν εικόνες από το... EXPRES του μεσονυκτίου!!! Αλλά, αν σ' αυτή τη χώρα είχαν τσίπα κάποιοι εξ αυτών που ορίζουν τη μοίρα της,σήμερα και η δική μας θα ήταν καλύτερη.
Δυστυχώς, όμως, προβλέπεται ακόμη πιο ζοφερή, για μας και για τα παιδιά μας. Διότι, αν στο νησί, ταξίδευαν VIP'S και όχι απλοί προσκυνητές, το θέαμα θα ήταν, τουλάχιστο παραδεκτό.
ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ...
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ... (ΑΝΕΥΘΥΝΟ)ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΥΠΟΥΡΓΕ.
---------------------------------------

22 σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ 8,5 ΕΤΩΝ στις Κυριακή, Νοέμβριος 11, 2007 0 σχόλια
    Ετικέτες ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ
    Υπάρχει δικαιοσύνη;

    Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ
    Αν και έχω προσπαθήσει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν να επικοινωνήσω μαζί σας για το ίδιο θέμα, ελπίζω να αποκόψω ένα κομμάτι από το χρόνο σας για να αφουγκραστείτε τον πόνο ζωής και δικαίου ενός ανθρώπου. Είμαι ο πατέρας του 8χρονου από το Μεσολόγγι που κάποιος ασυνείδητος σκότωσε ψυχρά στις 14 Φεβρουαρίου 2007, χωρίς μέχρι τώρα να έχει νιώσει την ανάσα της δικαιοσύνης που απονέμει το σύστημά μας, εφαρμόζουν έμμισθοι πολίτες και προβλέπει κάθε ευνομούμενη πολιτεία. Είναι ένα θέμα που απασχόλησε τα Μ.Μ.Ε., πρωινές και μεσημβρινές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης, και θα απασχολήσει περισσότερο στο Μέλλον. Και αυτό για πολλούς λόγους. Κάνω αγώνα και θα τον συνεχίσω μέχρι τέλους, επιτέλους η συντεταγμένη Πολιτεία και τα όργανά της να αφυπνιστούν.
    Συγκεκριμένα, για το γεγονός, στις 14 Φεβρουαρίου 2007 και στις 1.45 το μεσημέρι, μετά το πέρας των μαθημάτων του προσκείμενου Δημοτικού Σχολείου της συνοικίας μου όπου φοιτούσε ο γιος μου Γεώργιος Ρήγας ετών 8,5, ευρισκόμενος, μαζί με άλλα παιδάκια, συμμαθητές του, στην άκρη του δρόμου και στην είσοδο κατοικίας, οδηγός «ανεξήγητα» τον σκοτώνει.
    Εγώ ως αυτόπτης μάρτυρας και γονέας από την πρώτη στιγμή φώναζα ότι είναι φόνος και όχι «τροχαίο ατύχημα». Γιατί:
    1) Ο οδηγός χτυπά το παιδί εκτός δρόμου με μεγάλη ταχύτητα σε δρόμο προέκταση των αυλών της μικρής μας συνοικίας (Μάνας – Βίγλα) Μεσολογγίου.
    2) Τον χτυπά αφού πρώτα προκαλούσε εμένα, γιατί πρώτον είχαμε αυτό που κοινώς λέγεται «προηγούμενα» και δεύτερον την ίδια πρόκληση με το παιδί μου την είχε ξανακάνει πριν από λίγες μέρες από όταν το σκότωσε. Με μια μικρή λεπτομέρεια – διαφορά. Τώρα το σκότωσε, τότε το (με) φοβέριζε.
    3) Χτυπά το παιδί, το παρασύρει με το αυτοκίνητό του, αλλά δεν σταματά. Προσπαθεί να το προσπελάσει και να διαφύγει, αφού δεν έβλεπε γύρω του μάρτυρες παρά μόνο εμένα, και τότε το σκότωσε.
    4) Δεν μπορεί να διαφύγει κάνει όπισθεν γιατί υπάρχει και παράδρομος, χωμάτινος, αφού δεν έβλεπε και μάρτυρες και αποτελειώνει το παιδί. Τότε το αποτέλειωσε, σιγουρεύτηκε.
    5) Δεν παραδέχεται τίποτα. «Δεν το σκότωσα εγώ» και μετά μια κατάθεση «γραμμένη».

    Και αυτός ο άνθρωπος σήμερα είναι ελεύθερος να προκαλεί, να απειλεί και να μη λογαριάζει τίποτα. Και αυτό γιατί:
    1) Για παράξενους λόγους κατάθεση έδωσε μόνο αυτός, όταν ήθελε και όπως ήθελε.
    2) Δε ζητήθηκε άμεσα στη χρονική στιγμή από τα υπεύθυνα όργανα της πολιτείας να ζητήσουν να μάθουν τι πραγματικά έγινε. Να ρωτήσουν άμεσα τους μάρτυρες που γνωρίζουν και είδανε πράγματα, γεγονότα και καταστάσεις.
    3) Βάλανε την ταμπέλα «τροχαίο ατύχημα» και καθάρισαν.
    4) Δεν ενδιαφέρθηκαν για την υπόθεση. Υποχρεώθηκα μέσα στον πόνο να προστρέξω σε ειδικούς ώστε να συλλέξουν πλήρως τα στοιχεία που πρέπει και να κάνω εγώ ο πληγέντας πολίτης το έργο της πολιτείας. Επίσης να έρθουν αυθόρμητα, με ευγενική καλοσύνη, αγανάκτηση και αίσθημα δικαιοσύνης πολίτες – γειτόνοι να καταθέσουν μαρτυρία. Πολλά από τα «αόρατα» στους «ειδικούς» της ελληνικής πολιτείας αποδεικτικά στοιχεία ήταν αόρατα για ημέρες.
    5) ΠΟΤΕ δεν συλλέχτηκαν σωστά και όλα τα στοιχεία με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν παραποιημένη εικόνα. Υπάρχουν αδιάψευστοι μάρτυρες (άνθρωποι και καταστάσεις) γι΄ αυτά.
    6) Η τροχαία εμένα, ως πατέρα και αυτόπτη μάρτυρα, δεν με άκουσε ποτέ, δεν με έλαβε καθόλου υπόψη της. Μόνο το φονιά!!!
    7) Τα όποια στοιχεία συλλέξανε και αυτά τα αξιοποιήσανε στρεβλά. Παράδειγμα το «από γραφείου» σχεδιάγραμμα, που με κακή χρήση του πιο απλού πράγματος που μαθαίνουν οι μαθητές στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, την κλίμακα, με αποτέλεσμα να δείχνουν παραποιημένες και αποπροσανατολισμένες καταστάσεις.
    8) Αργήσανε να συλλέξουν τα στοιχεία. Ήδη οι γυναίκες της γειτονιάς μη γνωρίζοντας τα καθέκαστα πλύνανε τα αίματα και τις σάρκες του παιδιού μου γιατί αυτό θεωρούσαν σωστό.
    Όλα αυτά δημιουργούν εκτός από τον παρατεταμένο πόνο, την απόγνωση της αδικίας και πολλά γιατί, γιατί, γιατί…
    Τι γίνεται εδώ;
    Και για όλα αυτά Κύριε Πρωθυπουργέ, έπρεπε αυτός ο φονιάς να είναι ελεύθερος και θρασύτατα, τώρα πλέον τι τον σταματάει με δεδομένο ότι έχει σαφείς ηθικές ευθύνες στο πρόσφατο παρελθόν για το χαμό άλλου δεκάχρονου, τότε, κοριτσιού, και ποτέ να μη βλέπει δικαιοσύνη;
    Έπρεπε αυτό τώρα να μην είχε προφυλακιστεί;
    Τι δεν δουλεύει εδώ; Ή μάλλον τι άλλο δουλεύει;
    Και από την πλευρά του έχω
    ü Απειλές μαρτύρων
    ü Απειλές και προειδοποιήσεις σε εμένα και την υπόλοιπη οικογένεια που μου άφησε, να σταματήσω να διαμαρτύρομαι
    ü Προκλήσεις, να πηγαίνω στο μνήμα του παιδιού μου και απέξω να τον βλέπω «τσαμπουκαλίδικα»…
    Δηλαδή, πόσους πρέπει να σκοτώσει αυτός ώστε να δει το νόμο.
    Κύριε Πρωθυπουργέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα απαράδεκτο και απίστευτο θέαμα αντικρίζει ο επισκέπτης αυτού του πανέμορφου νησιού, μόλις θελήσει να επιστρέψει μ΄ένα από τα μεγάλα πλοία της γραμμής. Ενα τρισάθλιο, παμπάλαιο και βρώμικο κατασκεύασμα, που δυστυχώς είναι η αίθουσα αναμονής του λιμανιού, με κάδους απορριμάτων μέσα, σκουπίδια, καλώδια και ό,τι άλλο έχει σχέση με την τεχνική εταιρία, που δήθεν φτιάχνει το έργο.
    Και δίπλα σε αυτούς, να κάθονται οι ταξιδιώτες πάνω σε βρώμικα τσιμέντα,και πίσω από κλειδωμένες πόρτες,περιμένοντας να τις ανοίξουν, μόλις έρθει το πλοίο.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ για την Ελλάδα, αλλά πάνω απ' όλα είναι ΝΤΡΟΠΗ, στο νησί της Παναγίας, οι τουρίστες όλου του κόσμου, να βλέπουν εικόνες από το... EXPRES του μεσονυκτίου!!! Αλλά, αν σ' αυτή τη χώρα είχαν τσίπα κάποιοι εξ αυτών που ορίζουν τη μοίρα της,σήμερα και η δική μας θα ήταν καλύτερη.
    Δυστυχώς, όμως, προβλέπεται ακόμη πιο ζοφερή, για μας και για τα παιδιά μας. Διότι, αν στο νησί, ταξίδευαν VIP'S και όχι απλοί προσκυνητές, το θέαμα θα ήταν, τουλάχιστο παραδεκτό.
    ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ma ke vevea den iparhi dikeosini yia ton ANONIMO politi ...esi to xeris apo proto heri !!!!!
    POU THA PA I...THA YAMISI KE O FTOHOS !!!!!!!!!!

    AXIOTIME PROTHIPOURGE KE SAHLES!!!!!
    TO PARAKRATOS SE OLO TOU TO MEGALIO !!!!
    KAPSTE TIS EFORIES-TOUS DIMOUS TIS KINOTITES -KE TA SPITIA TON POUSTOKLEFTON TIS ELLADAS!!!!
    ARHISTE TIN DOLIOFTHORA TORA ...DEN VLEPETE PTI EHOUN APOTHRASINTHI TA TOMAROSKILA TOU KATHESTOTOS????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΥ ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ . ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΕΣ .ΠΗΓΕΝΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟ ΒΛΗΜΑ. ΚΙΤΣΑΡΙΑ ΚΑΡΚΑΤΣΟΥΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρούλα Βροχοπούλου: «Η περίπτωση είναι ίδια μ’ εμένα και τον Φραν»

    Σημαντικές ομοιότητες «ανακαλύπτει» στη σχέση Ζαχόπουλου - Τσέκου και τη δική της με τον Φραν η εθνική κλαίουσα. Μιλώντας στην «Espresso» τάσσεται ανοιχτά στο πλευρό του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, αφού και η ίδια βρέθηκε πολύ κοντά στο να κάνει το απονενοημένο διάβημα, όχι όμως στο Κολωνάκι αλλά στα Λιμανάκια της Βάρκιζας!

    «Ο κ. Ζαχόπουλος είναι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος όπως κι εγώ. Τον θεωρώ έντιμο και όλα αυτά που λένε περί κονδυλίων είναι ανακρίβειες και τίποτα άλλο. Για μένα είχε το θάρρος να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού, γιατί δεν άντεξε το διασυρμό. Επεσε θύμα εκβιασμού και αχαριστίας από την 35χρονη. Κι εγώ αν ήμουν στη θέση του, θα έκανα ακριβώς την ίδια πράξη. Αλλωστε την έχω σκεφτεί την αυτοκτονία για χάρη του συζύγου μου και μάλιστα από τα Λιμανάκια. Αλλά βλέπετε, ο γιος μου έστειλε τελεσίγραφο ότι έτσι και το κάνω θα με ακολουθήσει κι αυτός στον υγρό τάφο μου».

    Οσον αφορά την κόντρα ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους, η κυρία Βροχοπούλου δίνει τη δική της εκδοχή: «Με λυπεί αφάνταστα όλο αυτό που συνέβη, αλλά επειδή και οι δύο είναι υπέροχοι άνθρωποι και χαρισματικοί άνδρες, θεωρώ ότι θα βρουν τη χρυσή τομή και θα σταματήσουν εδώ. Πιστεύω ότι τρίτα άτομα έχουν μπει ανάμεσά τους και έχουν συντελέσει ώστε να έρθει αυτή η ρήξη. Τους σέβομαι εξίσου και τους δυο και η αλήθεια δεν θα αργήσει να λάμψει. Πιστεύω ότι θα τα ξαναβρούν και η εφημερίδα τους θα εξακολουθήσει να υπάρχει».


    Ελένη Λουκά: «Ηθελε και εξωσυζυγική σχέση, γέρος άνθρωπος!»

    Τσεκουράτα και χωρίς υπεκφυγές τα είπε η Ελένη Λουκά και για τις υποθέσεις που σύμφωνα και με τα λεγόμενά της, όλως τυχαίως, έχουν άμεση σχέση με την ίδια.

    «Απαράδεκτος ο Ζαχόπουλος και ντροπή του για όλα αυτά τα αίσχη που έκανε. Δεν σεβάστηκε την οικογένειά του. Είχε γυναίκα και παιδί και ήθελε και εξωσυζυγική σχέση, γέρος άνθρωπος. Δεν είναι σωστά αυτά που γίνονται. Ο Θεός δεν θέλει το άδικο και είναι ψηλά και βλέπει».

    Οπως υποστηρίζει η κυρία Λουκά, «την ιστορία Ζαχόπουλου την έστειλε ο Θεός μόνο και μόνο για να τιμωρήσει αυτούς που με αδίκησαν». Και εξηγεί γιατί: «Η κόντρα ανάμεσα στον Θέμο Αναστασιάδη και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο είναι τιμωρία από τον Θεό. Ηρθε η ώρα να πληρώσουν για όλα αυτά που μου έκαναν οι άνθρωποί τους όταν τον Οκτώβριο του 2007 επισκέφτηκα την εφημερίδα τους. Είχα το ελεύθερο από τον Θέμο να πηγαίνω στα γραφεία τους και να προμηθεύομαι την εφημερίδα εντελώς δωρεάν. Εκείνη την ημέρα ο Θέμος έλειπε και μίλησα με κάποιους υπαλλήλους της εφημερίδας, οι οποίοι άρχισαν να με κοροϊδεύουν και να με βρίζουν με αχαρακτήριστο τρόπο και χωρίς λόγο. Μόνο που δεν με έδειραν. Επαθα σοκ. Εστειλαν μέχρι και τον φύλακα να με πετάξει έξω. Ο Θεός όμως είναι εκεί ψηλά και τους βλέπει. Οπως μου φέρθηκαν εμένα, έτσι συμπεριφέρονται τώρα ο ένας στον άλλον. Λυπάμαι, αλλά με αυτή τους την πράξη το «Πρώτο Θέμα» δεν γλιτώνει. Βέβαια, ο Θέμος μόλις τα έμαθε όλα αυτά, με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη, αλλά ήταν αργά για μένα. Εγώ πάντως τάσσομαι υπέρ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, γιατί πιστεύω ότι εκείνος έχει το δίκιο».


    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος: «Στηρίζω τον Θέμο, άδικος ο Μάκης»

    Ο εθνικός σταρ, από την άλλη, θεωρεί ότι τα πάντα είναι θέμα οικονομικής συναλλαγής και ο «μπερντές» έχει τον πρώτο λόγο. «Η υπόθεση Ζαχόπουλου δεν περιλαμβάνει μόνο ένα ροζ σκάνδαλο, όπως προσπάθησαν να μας πείσουν αρχικά. Δεν νομίζω ότι ένας άντρας παίρνει μια τόσο σοβαρή απόφαση να πηδήξει από ένα μπαλκόνι, για μια γυναίκα, για μια στιγμή ηδονής ή ακόμα και για έναν εκβιασμό. Είμαι σίγουρος ότι κρύβονται πολλά πίσω από αυτή του την απόφαση, γιατί δεν ήταν και ο πρώτος παντρεμένος που είχε παράλληλα και εξωσυζυγική σχέση». Οσον αφορά δε τους δύο δημοσιογράφους, ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος λέει χαρακτηριστικά: «Στηρίζω τον Θέμο γιατί θεωρώ ότι έχει δίκιο. Από την άλλη, ο Μάκης μου φαίνεται άδικος και υπερβολικός στις αντιδράσεις του. Η αλήθεια είναι ότι μέσα από αυτή την κόντρα γκρεμίστηκε μια πολύ δυνατή φιλία, αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχουν οι μπανιέρες, οι ανανάδες και οι σαμπάνιες. Βέβαια, πρέπει να υπάρχει και οικονομικό ζήτημα στη μέση, ο λεγόμενος “μπερντές”».


    Μαριάννα Ντούβλη: «Ψηφίζω Αναστασιάδη»

    Από την πλευρά της η Μαριάννα Ντούβλη είναι πιο συγκρατημένη στις δηλώσεις της, διότι θεωρεί ότι και οι δύο υποθέσεις βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη. «Η υπόθεση Ζαχόπουλου δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί και το σίγουρο είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολύ μυστηριώδη και θολή υπόθεση. Οσον αφορά τη σχέση του με την Εύη Τσέκου, εγώ προσωπικά τη δικαιολογώ, γιατί για να φτάσει ένας άντρας να απατήσει τη σύζυγό του σημαίνει ότι υπήρχαν κενά στη σχέση τους. Ετσι, βρήκε ως ευκολότερη διέξοδο τη σύναψη δεσμού με μια γυναίκα που την έβλεπε αρκετές ώρες την ημέρα και τον κάλυπτε».

    Για τη μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει, η κυρία Ντούβλη «ψηφίζει» Θέμο Αναστασιάδη: «Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έπρεπε να στηρίξει τον συνεργάτη του και όχι να σταθεί εναντίον του και μάλιστα με τόσο ακραίες αντιδράσεις. Η υπόθεση ακόμα εκκρεμεί, δεν υπάρχουν κάποιες τελεσίδικες αποφάσεις όσον αφορά τον κομιστή ή ακόμα και την ακριβή πορεία του περιβόητου DVD, οπότε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος έπρεπε να περιμένει πριν πάρει θέση. Αν βρισκόμουν στη θέση του Θέμου, δεν θα τον συγχωρούσα ποτέ όχι τόσο για τα λεγόμενά του όσο για τον απαράδεκτο τρόπο του».


    Βας-Βας: «Είναι θύμα ο Ζαχόπουλος»

    Τις δικές του θεωρίες -που βασίζει σε προσωπικά βιώματά του- αναπτύσσει και ο Βας-Βας, ο οποίος πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να ξεχαστούν τα πάντα. «Ολα θα κουκουλωθούν στο τέλος και δεν θα μάθουμε ποτέ την πλήρη αλήθεια. Τα μεγάλα ψάρια πάντα τρώνε τα μικρά. Εντάξει, ο άνθρωπος ήθελε να κάνει μια σχέση και καλά έκανε, ειδικά αν είχε και προβλήματα στο σπίτι του. Εγώ, για παράδειγμα, είμαι μονογαμικός, άλλος θέλει να αλλάζει πιο συχνά το “φαγητό” του. Από αυτά όμως που βλέπω και μαθαίνω, του την είχαν στημένη του Ζαχόπουλου. Ενα θύμα είναι στην όλη ιστορία».

    Ο Βας-Βας, όμως, έχει άποψη και για τη δημοσιογραφική κόντρα των δύο εκδοτών: «Ο Θέμος Αναστασιάδης μπορεί να μην έχει μουστάκι, αλλά είναι μεγάλο «γατόνι». Είναι μάγκας και πολύ έξυπνος, αλλά έτσι όπως τα έπλεξε τώρα ας τα ξεπλέξει μόνος του. Οπως έστρωσε ας κοιμηθεί».


    Πόπη Μαλλιωτάκη: «Δεν ξεμπλέκει εύκολα η Τσέκου»

    Η Πόπη Μαλιωτάκη, από την πλευρά της πετάει το μπαλάκι στην Εύη Τσέκου, αφού θεωρεί ότι κουβαλάει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. «Φέρθηκε εκβιαστικά στον άντρα που την αγάπησε. Ο κ. Ζαχόπουλος είναι το μεγάλο θύμα σε μια ιστορία που τελειωμό δεν έχει. Θεωρώ ότι αν ήξερε πόσο εκβιάστρια θα γινόταν αυτή η γυναίκα, ούτε που θα ήθελε να την ξέρει. Είναι απαράδεκτη και δεν τη βλέπω να ξεμπλέκει καθόλου εύκολα από όλο αυτό που δημιούργησε».

    Οσο για τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η Πόπη Μαλιωτάκη είναι σταθερή στην άποψή της και στο θαυμασμό της προς τον «Mr Ολα». «Βγάζω κόκκινη κάρτα στον Μάκη, γιατί πιστεύω ότι φέρθηκε αδικαιολόγητα απέναντι στον φίλο και συνεργάτη του. Επρεπε να περιμένει και να μη βιαστεί να βγάλει τόσο εύκολα συμπεράσματα. Από την άλλη ο Θέμος, αν έχει πει κάποιο ψέμα, θα πρέπει να εξεταστεί για ποιο λόγο το είπε αλλά και ποιον ήθελε να προστατέψει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μίλτος Μακρίδης είναι έγκυος!
    max
    mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Easy Read !

    Πότε γεννάς;

    Δεν γεννάω, είναι ανεμογκάστρι. Έπειτα από πολλά υπερηχογραφήματα μίλησα με πολλούς ειδικούς τηλεοπτικούς συντάκτες και καταλήξαμε ότι χρειαζόταν να μου συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί κάθε μεγάλη καλλιτέχνις που σέβεται τον εαυτό της δεν πάει μπροστά στην καριέρα της αν δεν φωτογραφηθεί εγκυμονούσα.

    Μήπως γκαστρώθηκες μ' αυτά που συμβαίνουν στην τηλεόραση;

    Νομίζω ότι βλέπουμε την ίδια τηλεόραση τα τελευταία 20 χρόνια, λες και την έχουμε βάλει σε παύση. Οι ίδιοι άνθρωποι λένε τα ίδια πράγματα, κάνουν τις ίδιες εκπομπές όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για να καταναλωθεί στην τηλεόραση. Δεν εννοούμε τίποτα. Όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα της τηλεόρασης. Είναι πρόβλημα των Ελλήνων.

    Εσύ τα ίδια δεν κάνεις όσα χρόνια κάνεις τηλεόραση; Δεν θεωρείσαι φρέσκο πρόσωπο και πάλι κάνεις τηλεπαιχνίδι, κάτι με το οποίο ξεκίνησες.

    Όχι, δεν ξεκίνησα από αυτό. Έχω κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο Από εκπομπές λόγου μέχρι μουσικές και ραδιοφωνικά θεατρικά, από ελεύθερο ρεπορτάζ και ειδήσεις μέχρι σόου και βέβαια πολλά παιχνίδια. Θα σου πω όμως κάτι. Στα παιχνίδια υπάρχει μια αλήθεια. Ίσως είναι το μόνο τηλεοπτικό είδος που είναι τόσο ειλικρινές. Δεν λες «είμαι δελτίο» κι είσαι τσίρκουλο, δεν λες «είμαι τσίρκουλο» και το παίζεις ενημερωτική εκπομπή. Και τα παιχνίδια είναι ο παράδεισος του τεμπέλη παρουσιαστή, αφού από πλευράς επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι πολύ μειωμένος ο χρόνος, μια και δεν έχεις κάθε μέρα εκπομπή.

    Ποιος θα ήθελες να σε αντικαταστήσει όταν πας να γεννήσεις;

    Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος. Είναι ο μοναδικός πραγματικός τηλεοπτικός Έλληνας σταρ γιατί είναι ορίτζιναλ, δεν είναι κατασκευή του σταρ σίστεμ.

    Και ποιος δεν θα ήθελες σε καμία περίπτωση να σε αντικαταστήσει;

    Ο Νίκος Μουτσινάς, γιατί ό,τι κάνει αυτός το κάνει πάρα πολύ καλά και είναι επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΩΡΑ


    ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

    Το παιχνίδι στην πλάτη του επιβατικου κοινου πρέπει να σταματησει.Ο έλληνας φορολογούμενος δεν πρέπει να γίνεται το θύμα στις εκβιαστικές πιέσεις μερικων εκατοντάδων καλοπληρωμένων δημοσίων υπαλλήλων.
    Η κυβέρνηση ας αναλάβει τις ευθύνες της το ίδιο και οι συνδικαλιστές της ΟΑ.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ....ΟΥΤΕ ΧΟΥΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αθλιότητα κυριαρχεί στην Ελλάδα... Λετε να μην το ξέρει Δήμαρχος Τήνου...

    Οχι φίλε Blogger, το ξέρει αλλά έχει την ευαισθησία ενός παχύδερμου...

    Γεμίσαμε απο παχύδερμα σε αυτή την χώρα...

    Επιτακτική η ανάγκη να μελετήσουν όσοι ευαίσθητοι και «την κοινωνία των βλακών» μια που η αδράνεια είναι συνεταίρος της βλακείας... (δείτε σχετική βιβλιογραφία...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ???ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΟΙ
    ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ....ΕΔΩ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΚΡΙΝΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΚΟΛΗΣΕΙ..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Είναι ΝΤΡΟΠΗ για την Ελλάδα, αλλά πάνω απ' όλα είναι ΝΤΡΟΠΗ, στο νησί της Παναγίας,..."

    -------------

    Γαμ. ολο σου το σοϊ, ηλιθιο σκατο, που θα μας πεις οτι ενα ελληνικο νησι ειναι νησια καποιας "παναγιας", κωλοπαιδι του κερατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περί Τηνιακών.
    Πριν χρόνια βρίσκομαι βράδυ Αυγούστου σ' ένα εστιατόριο στον Πάνορμο της Τήνου. Στο ίδιο εστιατόριο έτρωγε και ο Φυντανίδης με τη γυναίκα του και φίλους τους. Κάποια στιγμή πρόσεξα ότι ένας νεαρός σερβιτόρος κυνηγούσε κι έπιανε γατάκια (κυκλοφορούσαν πολλά) τα 'βαζε σε σακούλα κι έφυγε με μια μοτοσικλέτα. Όταν γύρισε, ο ιδιοκτήτης τον ρώτησε "εντάξει;" κι εκείνος απάντησε "ναι, πάμε γι' άλλα". Όταν ο ιδιοκτήτης κατάλαβε ότι τον κοιτούσα επίμονα, με πλησίασε και μου είπε "αν δεν το κάνω εγώ, το χειμώνα που πεινάνε, τρώει το ένα το άλλο". Τον ρώτησα "και μ' αυτό που κάνεις, τα προστατεύεις;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σεμνά και ταπεινά ρουφάνε το δημόσιο πλούτο της Ελλάδας και έχουν ρημάξει το κόσμο στους φόρους και την ακρίβεια.

    Σεμνά και ταπεινά προσπαθούν να εξαπατήσουν το κόσμο για να τους ξαναψηφίσει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΡΑΦΟΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tου ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ είναι ο δήμαρχος; Ξαναψηφίστε τους τριτοκοσμικούς και θα φτιάξουν όλα...Α ρε κορόιδα, θύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Swell,

    η αθλιότητα των ντόπιων είναι θέμα ανυπαρξίας κουλτούρας...

    Καμία Παναγιά δεν φέρνει κουλτούρα...

    Η γνώση και η καλλιέργεια κάνουν τους ανθρώπους καλλίτερους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 90 ΣΤΑ 100 ΝΗΣΙΑ
    Α Π Ο Ρ Ω ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ!
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ "ΤΟΥΡΙΣΜΟ" ΣΕ ΝΗΣΙΑ;
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!!!

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ω Ρ Α Ι Ο Τ Α Τ Ε Σ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ
    ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΑΡΑΙΝΕ;
    ΚΙ' ΑΝ ΦΥΣΑει;, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΦΟΡ; ΠΩΣ ΘΑΡΘΕΙΣ;

    ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ:
    4 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ
    ΕΙΝΑΙ ΙΣΟ ΜΕ Τ Ο Υ Λ Α Χ Ι Σ Τ Ο Ν
    ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ(ΧΕΡΣΑΙΑ)
    Ή ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ!!!!!
    ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ!!!
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ;
    ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ;

    .......

    ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολλοι απο τους Τηνιακους εχουν ξενη προελευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. na paei na gamithei to koloniso.kai ola ta mounopana pou einai apo ekei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΟΥΔΗΜΟΣ.
    Σ' ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΙΣΕΙ ΟΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!

    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!



    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!

    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση