GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρύφτηκε η Αθανασία Τσουμελέκα...

. ...η Ολυμπιονίκης στο βάδην, από έλεγχο ντόπινγκ. Τι έγινε την Μεγάλη Εβδομάδα. Δήλωσε ότι βρίσκεται σε μια ...βουνοκορφή στα Τζουμέρκα ...

.
...η Ολυμπιονίκης στο βάδην, από έλεγχο ντόπινγκ. Τι έγινε την Μεγάλη Εβδομάδα. Δήλωσε ότι βρίσκεται σε μια ...βουνοκορφή στα Τζουμέρκα και σε ανύπαρκτο ξενώνα. Κηρύχθηκε "non show".

PRESS-GR: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Ενα άγνωστο περιστατικό με θέμα ντόπινγκ, στο οποίο πρωταγωνιστεί Ολυμπιονίκης, αποκαλύπτει σήμερα το Press-gr:
Την Μεγάλη Παρασκευή, 25 Απριλίου, αναζητήθηκε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στο βάδην Αθανασία Τσουμελέκα για έλεγχο ντόπινγκ.
Η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι έχει πάει για προπόνηση στο Συρράκο, ένα βουνό σε μεγάλο υψόμετρο που βρίσκεται στα Τζουμέρκα, στο νομό Ιωαννίνων.
Η πρόσβαση στην περιοχή αυτή, που αναφέρθηκε ως χώρος προπόνησης, είναι πολύ δύσκολη και αδύνατη με αυτοκίνητο.
Δεν προσφέρεται μάλιστα για προπόνηση στο βάδην, επειδή είναι δύσβατη και με πολλές υψομετρικές αλλαγές. Το ομώνυμο χωριό είναι τουριστικό αλλά η διαδρομή αναφέρεται σε όλους τους οδηγούς ως κακής ποιότητας, με χωματόδρομο και -το σημαντικότερο- απαγόρευση εισόδου οχημάτων στο χωριό.
Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες του Press-gr, η Αθ. Τσουμελέκα δήλωσε ως χώρο διαμονής έναν ξενώνα με ανύπαρκτο όνομα!!!
Ετσι η πρόσβαση του κλιμακίου για τον έλεγχο ήταν ...αδύνατη από κάθε άποψη. Δεν μπορούσαν να την βρουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές εκ των υστέρων, η Ολυμπιονίκης το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου εθεάθηκε στην περιοχή της Πρέβεζας για έκτακτη οικογενειακή της υποχρέωση.
Καθώς πάντως δεν εμφανίστηκε στον έλεγχο και με δεδομένα όλα αυτά, κηρύχθηκε "non show". Σημειώνεται ότι στα τρία "non show" ο αθλητής τιμωρείται. Κατ' αυτόν τον τρόπο είχαν τιμωρηθεί οι Κεντέρης και Θάνου. Είχαν αρνηθεί να παρουσιαστούν για έλεγχο.
Η Αθανασία Τσουμελέκα, που έχει γεννηθεί στην Πρέβεζα το 1982, είναι αθλήτρια στα 20.000 μέτρα βάδην. Είναι μία από τις τέσσερις Ελληνίδες αθλήτριες που έχουν κερδίσει χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες της Αθήνας το 2004.
---------------------------------------------

47 σχόλια

  1. ε ρε σφίξιμο που τραβάει η Τσουμελέκα ..
    (οι βουλευτές περνάνε έλεγχο dopping?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν ψάξουν λίγο παραπάνω,θα βρούνε ακόμη περισσότερη σαπίλα.Είμαστε απαράδεκτοι σαν Χώρα και σαν φιλοσοφία,πιο Ολυμπιακό Ιδεώδες και τρίχες κατσαρές.Δεν πιστεύω ότι είμαστε η μόνη Χώρα που παρουσιάζονται τέτοια κρούσματα,αλλά δεν νομίζω να υπάρχει άλλη Χώρα που να γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.Ντροπή και ακόμα περιμένουμε τα υποτιθέμενα μέτρα καταπολέμησης του ντόπινγκ,τελικά μάλλον μας περνάνε για χαζούς,εύχομαι να με διαψεύσουν και όντως να επιθυμούν την πάταξη του φαινομένου αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΝ ΣΟΟΥ ΥΠΟΠΤΟΣ;;;

    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΝΤΟΠΙΝΓΚ

    ΑΝ ΤΟ "ΔΕΣΕΤΕ" ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ

    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΝ ΣΟΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΝΟΙΕΣ

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΤΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών ασκήθηκε ποινική δίωξη :

    α) για απιστία σχετική με την υπηρεσία με ελαττωση περιουσίας ιδιαίτερα μεγάλη και αντικείμενο πράξης που υπερβαίνει τα 147.000 € σε βάρος του Δημοσίου κατ' εξακολούθηση και απαγγέλθηκε κατηγορία για την πράξη αυτή, ως κατά συναυτουργία τελεσθείσα, εναντίων των 1) Χρήστου Γούλα, νομικού ο οποίος κατά την τέλεση της πράξης έφερε την ιδιότητα του Προέδρου του Δ.Σ. της Κτηματολόγιο Α.Ε., 2) Γεωργίου Κατσιάρη, τοπογράφου – καθηγητή, ο οποίος κατά την τέλεση της πράξης έφερε την ιδιότητα του Διεύθύνοντος Συμβούλου της Κτηματολόγιο Α.Ε. 3) Μαρίνου Κάββουρα, Τοπογράφου ο οποίος κατά την τέλεση της πράξης έφερε την ιδιότητα του Αντίπροέδρου του Δ.Σ. της Κτηματολόγιο Α.Ε. 4) Χρήστου Μαχαίρα, οικονομολόγου, ο οποίος κατά την τέλεση της πράξης έφερε την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. της Κτηματολόγιο Α.Ε. 5) Χρήστου Ροϊλού,νομικού,ο οποίος κατά την τέλεση της πράξης έφερε την ιδιότητα του μέλους της Κτηματολόγιο Α.Ε. 6) Αφροδίτης Μπαλλά, τοπογράφου η οποία κατά την τέλεση της πράξης έφερε την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. της Κτηματολόγιο Α.Ε. και 6) Αθηνάς Δημητρίου νομικού η οποία κατά την τέλεση της πράξης έφερε την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. της Κτηματολόγιο Α.Ε. Επίσης απαγγέλθηκε κατηγορία για άμεση συνέργεια στην προαναφερόμενη πράξη κατά του Κωνσταντίνου Κυριαζή, χημικού μηχανικού, Γενικού Διευθυντή και μη μέλους του Δ.Σ. της ίδιας εταιρείας καθώς και του Νικολάου Σιγάλα, πολιτικού επιστήμονα και προϊστάμενο του Τμήματος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και μέλος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ.
    Β ) Για την αξιόποινη πράξη της απάτης κατ΄εξακολούθηση και κατά συναυτουργία με ζημιά μεγαλύτερη των 147.000 € σε βάρος του Δημοσίου και των οικονομικών συμφερόντων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων κατ΄εξακολούθηση και κατά συρροή για τα ίδια ακριβώς πρόσωπα.
    Από τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας, τα περισσότερα εκ των οποίων εστάλησαν ανώνυμα στην Εισαγγελία το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του έτους 2006 εώς και τον Αύγουστο του έτους 2007 αλλά και από εγκλησεις τεχνικών, μελετητικών και διαφημιστικών εταιριών ή/και κοινοπραξιών που είχαν κατέλθει σε διαγωνισμούς της Κτηματολόγιο Α.Ε. από τον Οκτώβριο του έτους 2006 εώς και τον Μάρτιο του έτους 2008, προέκυψαν σε βάρος των κατηγορούμενων επαρκείς ενδείξεις ενοχής για την πράξη της απιστίας στην υπηρεσία όπου κατηγορούνται. Έτσι, ασκήθηκε ποινική δίωξη αρχικά με την παραγγελία προανάκρισης και ακολούθως με την παραγγελία κύριας ανάκρισης για τις προαναφερθείσες αξιόποινες πράξεις οι οποίες σύμφωνα με το άρθρο 256 ΠΚ τιμωρούνται με κάθειρξη μέχρι είκοσι ετη ενώ αν συντρέχουν επιβαρυντικές περιστάσεις όπως συμβαίνει όταν το αντικείμενο του εγκλήματος είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ή ο χρόνος τέλεσης αυτού είναι μακρύς τότε επιβάλλεται η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Ενδιαφέρον για την υπόθεση έδειξε και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κος Σανιδάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά όπως πάει το πράγμα με το ντοπάρισμα, δεν θα υπάρχει καμία Ελληνική αθλητική νίκη για να πανηγυρίζουμε και να καμαρώνουμε, εξ άλλου τον τελευταίο καιρό και μετά τις συνεχείς ανακαλύψεις υποθέσεων ντοπαρίσματος πόσες νίκες έχουμε δει, αν δεν κάνω λάθος καμία. Μην ξεχνάμε και το Ευρωπαϊκό το καλοκαίρι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει ρε παιδιά. Ηρεμήστε!
    Έτσι όπως παρουσιάζετε το Συρράκο, είναι σαν να παρουσιάζετε κανένα μέρος πάνω στα Ιμαλάϊα.
    Ο δρόμος πού πάει στο χωριό είναι πολύ καλός (και από αρκετούς δρόμους της Αθήνας σε καλλύτερη κατάσταση).
    Ναί μεν ο κύριος δρόμος σταματάει μπροστά στο χωριό και συνεχίζεις με τα πόδια (μία απόσταση 200 μέτρα), αλλά υπάρχει καί ο δευτερεύων δρόμος από τον οποίο μπορείς να μπείς με αυτοκίνητο μέσα στο χωριό.Δηλαδή όλες τις προμήθειες με μουλάρια τις κουβαλάνε μέσα στο χωριό;;;
    Όταν γράφετε κάτι καλό είναι να είστε ενημερωμένοι και να μην παραπληροφορείτε.
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοβαρευτείτε, δεν το ξέρετε το θέμα και σας ταίζουν παπαριές.

    Για πάρτε τη λίστα με τα non show από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο για να καταλάβετε πώς λειτουργεί το σύστημα.

    Μην γίνεστε βαποοράκια παραπληροφόρησης από τον καθένα που σας αμολάει και κάτι. Ρωτήστε, ενημερωθείτε και μετά γράψτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή η μεθοδευμένη επίθεση και εξόντωση των Ελλήνων αθλητών απο τις γνωστές μεθοδευμένες κλίκες, αρχίζει και καταντάει αηδια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ PRESS.GR ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;

    ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ;

    Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χα! Τελικά στο Πεκίνο θα στείλουμε μόνο τον σημαιοφόρο για την παρέλαση τής τελετής έναρξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to xerete to rito 'the higher they go the harder they fall'?
    Oso pio psila anevenon toso pio dinata peftoun..krima..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι συμπολιτες της που την βραβευσαν, τι εχουν να πουν τωρα?

    λαμογια ε λαμογια, το παιζετε και ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ'' ΣΕΛΙΔΑ 57, ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ.
    ''ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ -ΛΕΕΙ ΤΙ ΡΟΙΤΕΡ- ΕΙΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΟΦΕΙΛΕΤΗ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΧΡΕΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΕ 93,7 % ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟ 2007, ΑΠΟ 51% ΤΟ 2001''
    - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ;
    -ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ' Η ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΪΣΕΤΕ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ[ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ];

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κε Καψαμπέλη εσείς non show σε ψυχίατρο έχετε? και πόσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Palikaria tou Press-gr, epeidi kserw oti arghte na parete mpros DIABASTE EDW GIA TIS BLAKEIES POU GRAPSATE PALI. http://troktiko.blogspot.com/2008/05/non-show-press-gr.html

    An kybhghsoun pali ta blog, eseis 8a ftaite...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kalo apogeuma.
    Ayto to ...trik me tin proponisi sto pouthena to ekane KAI o Tzekos.
    Den exei allaksei apo tote i texnognwsia. Tha eksakolouthoun na mas kanoun rezili diethnws oloi aytoi oi perifimoi yperathlites; Kalytera na eimaste oi teleytaioi twn teleytaiwn para oi pio xazoi apo olous, pou den mporoume na krypsoume pws ta pairnoume xontra!
    Kalytera teleytaioi para na kanoume alisverisi gia ton Pyrro Dima. Na ...kamarwnoume epi 15 lepta mexri na anevei sto vathro na parei to xalkino me antallagma tin epistrofi tou metalliou toy Sampani kai ton diasyrmo twn pleon anitwn apo olous Kenteri kai Thanou. Twra exoume kai to allo to palikari. To delfini - Drymwnako. Alitheia den yparxei kapoios pou na exei ta kotsia - opws i Marion Tzooun - kai na paradextei oti ta pairnei. Ma gia toso vlakes mas pernane. Akomi kai simera apo tis 16 athlitikes efimerides se oli tin Ellada mono treis ...tolmisan me ena antypomonostilo na grapsoun gia ton Drymwnako kai na mas poun oti tha apoxwrisei. Kalytera sto spiti tou. Vrwmizei tis pisines.

    Panagiwtis
    6934-408.699

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παπαριές λέτε

    Τα παρακάτω από το troktiko:



    Δεν έχει non show η Τσουμελέκα- όλη η αλήθεια για τις απίστευτες ανακρίβειες του press-gr


    Ας τα πάρουμε από την αρχή για το press-gr για μια ...άτυχη στιγμή(έτσι θα το χαρακτηρίσουμε γιατί ελπίζουμε ότι δεν θα επιμείνει)του, σχετικά με την Αθανασία Τσουμελέκα.

    1). Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ NON SHOW. Αυτή είναι η βάση και από εκεί ξεκινάμε. Μέγα λάθος να το γράφει κάποιος και να είναι τόσο ανακριβές. Όταν μάλιστα γράφει το press-gr ότι κρύφτηκε τότε μάλλον έχει ΔΌΛΟ. Πάντως non show ΔΕΝ ΕΧΕΙ και είναι η πλέον τακτική αθλήτρια στους ελέγχους της(καημένη Αθανασία τι σου έμελλε να πάθεις). Η ΙΑΑΦ έχει να λέει τα καλύτερα αφού και τώρα που γράφουμε μετέχει σε αγώνες!!!

    2). Το χωριό που αναφέρει ως βουνοκορφή είναι το ΧΩΡΙΟ της Τσουμελέκα! Άρα δεν μπορούσε να πάει να κρυφτεί στο χωριό της! Προφανώς όσοι έδωσαν τέτοιο θέμα δεν το γνώριζαν!!!

    3). Η πρόσβαση είναι δύσκολη σύμφωνα με το press.gr, όταν όμως την βράβευαν στο χωριό δεν ήταν δύσκολη; Όταν πήγαιναν τα κανάλια δεν ήταν χωματόδρομος; Μήπως είναι ασφαλτόδρομος και δεν την έχετε δει την διαδρομή;

    4). Δεν το ξέρατε αλλά δεν μάθατε ότι στο χωριό που αναφέρετε, έχει και ΣΤΑΔΙΟ στο όνομα της; Πως λέτε ότι η διαδρομή δεν ενδείκνυται για προπόνηση; Και προπόνηση θα μπορούσε να κάνει και βέβαια και ανώμαλο δρόμο(μα έγινες προπονητής βρε... Καψερέ;Ρώτα πριν γράψεις).

    5). Είδες το where about της αθλήτριας; Για πόσες ημέρες είχε δηλώσει ότι ήταν εκεί; Τόσο πολύ σας κόβει εκεί στο press-gr; Ήταν πολλές ημέρες για προετοιμασία ή 2-3 ημέρες πήγε στο χωριό της για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

    6). Γιατί γράφεται ότι εθεάθη στην Πρέβεζα το Μ.Σάββατο λες και είναι παράνομο(δεν θα μπορούσε να το έχει δηλώσει;) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟ ΣΥΓΓΕΝΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;

    Είναι ντροπή που αναφέρεστε στην συγκεκριμένη αθλήτρια που δεν έχει δώσει ΠΟΤΕ δικαίωμα(αντίθετα κάνει ομιλίες για το άσθμα από το οποίο πάσχει και μιλάει και στην unicef)!

    Είναι ΜΗΤΕΡΑ ενός παιδιού και έπρεπε πριν γράψετε τις ανακρίβειες τουλάχιστον να μάθετε.

    Μια συγνώμη δείχνει ανδρισμό και ότι τα blog έχουν τσίπα. Αν όχι το καλύτερο είναι να κατεβάσετε την ανάρτηση. Επίσης ελέγξτε καλύτερο την...πηγή που σας πάσαρε το θέμα.

    Όσο για την υπόθεση Κεντέρη και Θάνου δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ για άρνηση ελέγχου!!! Τι μπούρδα ήταν πάλι αυτή ρε παιδιά; Λίγο προσοχή δεν θέλει όταν μάλιστα είσαι παθών και ζητάς δικαίωση, Ανδρέα;


    Ακόμα και ΑΝ είχε non show, δεν θεωρείται αδίκημα ούτε σημαίνει ότι κρύφτηκε όπως γράφει το Press-gr. Δεν υπάρχει ποινή ούτε για ένα ούτε για δύο non show. Εσείς ρε παιδιά του press-gr την τιμωρήσατε!!! Αλλά τι να κάνουμε που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ non show;


    http://troktiko.blogspot.com/2008/05/non-show-press-gr.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ας τα πάρουμε από την αρχή για το press-gr για μια ...άτυχη στιγμή(έτσι θα το χαρακτηρίσουμε γιατί ελπίζουμε ότι δεν θα επιμείνει)του, σχετικά με την Αθανασία Τσουμελέκα.

    1). Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ NON SHOW. Αυτή είναι η βάση και από εκεί ξεκινάμε. Μέγα λάθος να το γράφει κάποιος και να είναι τόσο ανακριβές. Όταν μάλιστα γράφει το press-gr ότι κρύφτηκε τότε μάλλον έχει ΔΌΛΟ. Πάντως non show ΔΕΝ ΕΧΕΙ και είναι η πλέον τακτική αθλήτρια στους ελέγχους της(καημένη Αθανασία τι σου έμελλε να πάθεις). Η ΙΑΑΦ έχει να λέει τα καλύτερα αφού και τώρα που γράφουμε μετέχει σε αγώνες!!!

    2). Το χωριό που αναφέρει ως βουνοκορφή είναι το ΧΩΡΙΟ της Τσουμελέκα! Άρα δεν μπορούσε να πάει να κρυφτεί στο χωριό της! Προφανώς όσοι έδωσαν τέτοιο θέμα δεν το γνώριζαν!!!

    3). Η πρόσβαση είναι δύσκολη σύμφωνα με το press.gr, όταν όμως την βράβευαν στο χωριό δεν ήταν δύσκολη; Όταν πήγαιναν τα κανάλια δεν ήταν χωματόδρομος; Μήπως είναι ασφαλτόδρομος και δεν την έχετε δει την διαδρομή;

    4). Δεν το ξέρατε αλλά δεν μάθατε ότι στο χωριό που αναφέρετε, έχει και ΣΤΑΔΙΟ στο όνομα της; Πως λέτε ότι η διαδρομή δεν ενδείκνυται για προπόνηση; Και προπόνηση θα μπορούσε να κάνει και βέβαια και ανώμαλο δρόμο(μα έγινες προπονητής βρε... Καψερέ;Ρώτα πριν γράψεις).

    5). Είδες το where about της αθλήτριας; Για πόσες ημέρες είχε δηλώσει ότι ήταν εκεί; Τόσο πολύ σας κόβει εκεί στο press-gr; Ήταν πολλές ημέρες για προετοιμασία ή 2-3 ημέρες πήγε στο χωριό της για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

    6). Γιατί γράφεται ότι εθεάθη στην Πρέβεζα το Μ.Σάββατο λες και είναι παράνομο(δεν θα μπορούσε να το έχει δηλώσει;) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟ ΣΥΓΓΕΝΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;

    Είναι ντροπή που αναφέρεστε στην συγκεκριμένη αθλήτρια που δεν έχει δώσει ΠΟΤΕ δικαίωμα(αντίθετα κάνει ομιλίες για το άσθμα από το οποίο πάσχει και μιλάει και στην unicef)!

    Είναι ΜΗΤΕΡΑ ενός παιδιού και έπρεπε πριν γράψετε τις ανακρίβειες τουλάχιστον να μάθετε.

    Μια συγνώμη δείχνει ανδρισμό και ότι τα blog έχουν τσίπα. Αν όχι το καλύτερο είναι να κατεβάσετε την ανάρτηση. Επίσης ελέγξτε καλύτερο την...πηγή που σας πάσαρε το θέμα.

    Όσο για την υπόθεση Κεντέρη και Θάνου δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ για άρνηση ελέγχου!!! Τι μπούρδα ήταν πάλι αυτή ρε παιδιά; Λίγο προσοχή δεν θέλει όταν μάλιστα είσαι παθών και ζητάς δικαίωση, Ανδρέα;


    Ακόμα και ΑΝ είχε non show, δεν θεωρείται αδίκημα ούτε σημαίνει ότι κρύφτηκε όπως γράφει το Press-gr. Δεν υπάρχει ποινή ούτε για ένα ούτε για δύο non show. Εσείς ρε παιδιά του press-gr την τιμωρήσατε!!! Αλλά τι να κάνουμε που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ non show;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε θα μας τρελανετε???? αδυνατη η προσβαση στο Συρρακο? ασφαλτος παει μεχρι το παρκινγκ του χωριου και μετα ειναι 300 μετρα καλντεριμι μεχρι την πλατεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ".... έχει πάει για προπόνηση στο Συρράκο, ένα βουνό σε μεγάλο υψόμετρο ..."

    Και πού να δείς τί υψόμετρο θα δείξει ένα "βλακόμετρο", έτσι και περάσουν από δίπλα του κάτι "Δημοσιογράφοι"...., πού μπερδεύουν τα βουνά με τα χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. doremifasollasido
    )))) >>> Προσέχετε όσοι γράφετε στο http://www.press-gr.blogspot.com/ . -Ο κ. Αλογοσκούφης θα «κτυπήσει» πάλι . -Θυμηθείτε την ιδιαιτέρα του, την κα Ματθαίου που την έκανε πέρα και το φίλο της που τα έκανε .……. -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ?

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΛΙΟΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

    ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Αθανασία Τσουμελέκα ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ εμείς τι κάνουμε ? έχουμε την εντύπωση πως άλλους έπιασε κορόιδα , δυστυχώς εμάς έπιασε γιατί όταν πληρώνει το κράτος δικά μας λεφτά είναι από της τσέπες μας βγαίνουν , και μια που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτά που τρώνε οι πολιτικοί ας κοιτάξουμε να γλιτώσουμε τίποτα από αυτά που τρώνε κάτι ΑΘΑΝΑΣΙΕΣ και θανιδες και κεντεριδες και πατουλιδες κλπ κλπ κλπ ότι γλιτώνουμε καλό είναι

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάτι σαν να μην πηγαίνει καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ε όχι και δεν έχει πρόσβαση το Συρράκο; καλές οι αποκαλύψεις αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα στο βωμό τους. το Συρράκο έχει δρόμο καθώς είναι κεφαλοχώρι και πιθανώς να υπάρχει ξενώνας, σπίτι δλδ, που δεν είναι καταχωρημένο στους "έγκριτους" οδηγούς που κοιτάξατε. επίσης θα μπορούσε σε λίγες ώρες να βρεθεί από Συρράκο Πρέβεζα άνετα

    όπως και να χει, η Τζουμελέκα και κάθε άλλως θα πρέπει να παρουσιαστεί σύντομα και να δικαιολογηθεί.

    ας κάνουμε ως Ελλάδα την αρχή για τον καθαρό αθλητισμό.
    δε θα χουμε κανένα μετάλλιο. ε και;
    κάνουμε όλοι τους ανήξερους, τη στιγμή που πνιγήκαμε στα μετάλλια από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς ίχνος υποδομής και αθλητικής κουλτούρας. ας τα δώσουμε όλα πίσω κι ας ζητήσουμε συγνώμη δημοσίως για τις ντόπες. όποιος είναι καθαρός ας μας κράξει. αλλιώς ας κάνουν κι οι άλλοι τις πάπιες.

    θα χάσουμε 20 μετάλλια, θα κερδίσουμε όμως την αξιοπρέπειά μας - κάτι που καμιά "αθλητική" χώρα δεν έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά έτσι αβέρτα δημοσιεύετε θέμτα, χωρίς ίχνος επιβεβαίωσης; Παλιά γελούσα με τις προσπάθειες μήνυσης κατά του press-gr, αλλά τώρα, αν όντως διαψεύδονται τα όσα γράφτηκαν στο post, με συγχωρείτε αλλά καλά θα σας κάνουν να πέσει μια μήνυση. Όχι να γίνεται και «κίτρινο» το ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε με την Αθανασία αλλά ξέρω ή μάλλον υποψιάζομαι τι πηγε να κανει.
    Εξηγώ για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Αυτό που μπορεί να πήγε να κάνει είναι θεμιτό και επιτρέπεται. Επειδή οι αθλητές του βαδην πρεπει να αντέχουν σε μεγάλες αποστάσεις κάνουν κάτι το οποίο είναι νομιμο ή καλύτερα δεν απαγορεύεται. Κανουν εντατική προπονηση σε υψηλά υψόμετρα, αποτέλεσμα είναι ο οργανισμος να απαιτεί περισσότερο οξυγόνο γιατί σε τέτοια ύψη μειώνεται το οξυγόνο.
    Αμέσως μετά (ορίζουν τα πρωτόκολλα) γίνονται αιμοληψίες. το αιμα φυλλάσεται και κοντά πριν τους αγώνες ξαναδίνεται στους αθλητές.
    Η διαδικασία απο όσο γνωρίζω είναι απολυτως νομιμη και εφαρμόζεται σε πολλούς δρομείς αντοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Περίπτωση Τζουμελέκα: Εμφανίσθηκε από το πουθενά, πήρε ολυμπιακό μετάλλιο, μπήκε στην νομενκλατούρα των ολυμπιονικών, έγινε αργόμισθη αξιωματικός, παντρεύτηκε τον προπονητή της, και έκτοτε εξαφανίσθηκε. Προσπάθησε πέρυσι να επανέλθει σε διακρίσεις αλλά μάλλον με μέτρια αποτελέσματα. Γνωστή για τις κορόνες της υπέρ Κεντέρη-Θάνου.

    Το όλο προφίλ δίνει ισχυρές ενδείξεις για το γνωστό σενάριο "εκτροφής πρωταθλητών". Και ο νοών νοείτω...

    Είναι πλέον γνωστό στο παρελθόν λειτουργούσε δίκτυο "εσωτερικής" πληροφόρησης για πιθανολογούμενους επικείμενους ελέγχους ντόπινγκ, και οι ύποπτοι αθλητές υλοποιούσαν το σενάριο του "στρίβειν εις τα ορεινά και απόμερα χωριά τους".

    Όμως δεν αρκούν οι φήμες και οι διαδόσεις. Χρειάζονται αποδείξεις, και αν υπήρχε πολιτική βούληση, ή λειτουργούσαν στοιχειωδώς οι διωκτικοί μηχανισμοί, όλο το κύκλωμα θα είχε αποκαλυφθεί. Αλλά δεν ισχύει τίποτε από τα δύο. Υπάρχει μεθοδευμένη συγκάλυψη, μέχρι αηδίας.

    Και για τους αφελείς, ή κουτοπόνηρους, σερβίρεται και η λαϊκίστικη οπερέτα ότι οι κακοί "ξένοι" κυνηγούνε τους "αθληταράδες" μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΠΛΟΓΚ.

    ΚΑΝΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Mήπως πρέπει κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι ολυμπιονίκες να πάνε στην θέση που τους διόρισαν ?
    Δηλαδή στην αρχαία Ελλάδα οι νικητές τα έξυναν μέχρι να γεράσουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΝΤΟΜΠΑΡΟΝΤΑΙ. θΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΝΤΟΜΠΑΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΣΗ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ Ή ΗΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΠΝΙΣΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΑΚΟΜΗ. Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ. ΕΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ Ή ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΓΙΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ???? ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΕΙΔΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΜΗ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΝΤΟΜΠΑΡΟΝΤΑΙ. θΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΝΤΟΜΠΑΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΣΗ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ Ή ΗΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΠΝΙΣΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΑΚΟΜΗ. Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ. ΕΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ Ή ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΓΙΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ???? ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΕΙΔΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΜΗ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. kala afth idia spyria me tou kenterh den eixe h mapa ths? kai ths xalkia, kai ths thanou, ekeina ta idiotypa spyria ton lampron olympionikon mas.

    afta pou leei to troktiko kala einai alla einai ligo poly paparies, opoios stirize thanou-kenterh mes sto kolpo tha tan. eidika h xalkia pou tha ths fytrosei poutsa apo to metopo etsi pou paei kai tha xynei apo kei anavolika stous ypoloipous san kanoula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΖΟΥΜΠΛΕΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΝΤΟΜΠΑΡΟΝΤΑΙ. θΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΝΤΟΜΠΑΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΣΗ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ Ή ΗΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΠΝΙΣΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΑΚΟΜΗ. Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ. ΕΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ Ή ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΓΙΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ???? ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΕΙΔΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΜΗ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φυσικα και εδω:
    http://www.syrrako.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 10:06

    Re malaka xereis poses fores tis ekanan elegho stous Olympiakous 2004 ???
    Tessares fores.

    Ante gamisou kwlo-Filipa Syrigo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Λέω εξ αρχής, πως η άποψη μου είναι υποκειμενική γιατί την Αθανασία την γνωρίζω από μικρή. Λόγω του χαρακτήρα της, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχει ντοπαριστεί εν γνώση της.
    Επίσης δεν αναφέρατε πουθενά ότι είναι από το Συρράκο και επειδή είμαι και εγώ από 'κει, έχετε γράψει κάποιες ανακρίβειες. Ο δρόμος παλιά ήταν κακός. Τώρα είναι μια χαρά και υπάρχει άνετη πρόσβαση στο χωριό! Φυσικά, μέσα στο χωριό δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι πρόβλημα, αφού μιλάμε για χωριό!
    Να προσέχετε πιο πολύ πριν σπιλώσετε ονόματα! Δεν παίρνω όρκο ότι η Αθανασία είναι καθαρή, αλλά δεν μπορείτε να την παρουσιάζετε εσείς ως ντοπαρισμένη, με ελλειπή στοιχεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 8:25 πμ

    Σοβαρά! Τι μας λες; Και την Μάριον Τζόουνς την έκαναν 104 φορές έλεγχο στους Ολυμπιακούς και δεν την έπιασαν ντοπαρισμένη. Γι αυτό εξ άλλου υπάρχουν οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι. Για βλάκες μας περνας;

    Gamisou esy loipon, kata protimisin se oreino xwrio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Στα 100μ η Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Θάνου, θα μετάσχει για 1η φορά στην καριέρα της στο Γκαλά Γυναικών Φιλοθέης. Η Θάνου θα έχει βασικές αντιπάλους τη Ρωσίδα πρωταθλήτρια Ιουλία Τσερμοσάνσκαγια και την Κχούμπιβα Γκιουζέλ από το Ουζμπεκιστάν με ατομικό ρεκόρ 11.20.

    Γρήγορα που ξεχνάμε , να δείτε που θα πάνε αρκετοί να χειροκροτήσουν την Θάνου σα να μην τρέχει τίποτα σαν ηθική επιβράβευση για το καλό παράδειγμα που δείχνει σε όλα τα παιδάκια , πάρτε τα χαπάκια σας και ΕΑΝ σας πιάσουν δεν τρέχει τίποτα , ήρωες θα γίνεται
    shkat 23/5/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε παιδια ας σοβαρευτουμε λιγο... Ολοι καθομαστε μπροστα απο ενα υπολογιστη και γραφουμε σχολια για τους αθλητες. Ποσο δυσκολο ειναι να γραψεις ενα σχολιο, εστω κακο ή καλο; κανενας απο μας ομως δεν ετρεξε 20 χλμ βαδην μεσα στη βροχη όπως η Αθανασια σημερα [μετα από εγκυμοσυνη], αρα ας μην τους κτυπαμε τοσο ευκολα... Ειναι κριμα κι αδικο.. Εχουν ηδη "κτυπηθει" αρκετα απο τον τυπο...
    Συγχαρητηρια Αθανασια! Μπραβο, και εις ανωτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συμπολίτης - Αθανασίας Τσουμελέκας.
    Δεν ξέρω αν έχει πάρει δεν έχει πάρει ανβολικά. Με πειράζει όμως όπως έγραψαν και άλλοι ότι λέγονται πράγματα που δεν υπάρχουν. Αν πήρε αναβολικά ντροπή, δεν είναι άξια της όίρας της. Αλλά αν δεν πήρε όλοι αυτοί που γράφουν το ανάποδο είναι μαλάκες. Ένα άλλο που με πειράζει πάλι είναι ότι είναι ανώνυμοι, εκτός απ 'τον Παγιώτη που είδα παρακάτω και έδεινε Όνομα-Τηλέφωνο.
    Όποιος μιλάει ή για καλό ή για κακό να έχει ταυτότητα, όχι να λέει ότι του κατέβει χωρίς συνέπειες.

    Γιώργος - Πρέβεζα - 6944745406

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Άλλοι γράφουν οτι έχει κάνει χρήση αναβολικών, άλλοι οτι δεν έχει κάνει. Τελικά κανένας δεν ξέρει τίποτα, όλοι τα πιστεύω τους λένε.Δεν βγαίνει κάποιος να πει σίγουρα: Ξέρεις, ναι, έκανε χρήση αναβολικών ή δεν έκανε και να λήξει εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δημοσιέυεται ότι κρύβεται η Τσουμελέκα, στο χωριό της, στον κάμπο, στο δάσος, κ.ά. Δεν καταλαβαίνω από ποιον να κρυφτεί και γιατί? ΄΄Ετσι κι 'αλλιώς κάποτε θα πάει στους γονείς της να τους δεί, και η Πρέβεζα δεν είναι καμία τεράστια πόλη οπότε αποκλείεται να μην την δούν. Πώς σκέφτεται ο κόσμος που γράφει όλα αυτά δεν ξέρω, εκτός αν δεν έχει δουλειά να κάνει και γράφει μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση