GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το συντριβάνι των Χανίων...

. Από τον Γιώργο Βαφειάδη . Δειτε πώς εχει δημιουργηθει ολοκληρη κινηση για την αντικατασταση ενος φλοτερ στο κεντρικο συντριβανι των Χαν...

.
Από τον Γιώργο Βαφειάδη
.
Δειτε πώς εχει δημιουργηθει ολοκληρη κινηση για την αντικατασταση ενος φλοτερ στο κεντρικο συντριβανι των Χανιων που προσβαλει βαναυσα την αισθητικη μας. http://chania-floter.blogspot.com/
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς ενα συντριβάνι μετατρέπεται σε καζανάκι WC!!! Χάριν της υψηλής αισθητικής των τοπικών αρχόντων μας.
---------------------------------------------------

6 σχόλια

  1. Σφίγγει ο κλοιός
    16/04/2008


    Πλησιάζει η ώρα της κρίσης για τους Έλληνες εμπλεκόμενους στην υπόθεση
    Με μεγάλη ταχύτητα κινείται η δικαιοσύνη για τη διαλεύκανση του ελληνικού σκέλους του σκανδάλου Siemens, καθώς ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου έχει ήδη στείλει τις πρώτες κλήσεις και την Παρασκευή αρχίζουν οι καταθέσεις.

    Θα κληθούν 5 άτομα και ίσως ένα έκτο για την υπόθεση που αφορά στο συμβόλαιο του Δεκεμβρίου 1997 στο οποίο η Siemens είχε αναλάβει έργο αξίας 160 δις δραχμών.

    Πρόκειται για την προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στον ΟΤΕ, τη Siemens και την ΙΝΤΡΑΚΟΜ για την ψηφιοποίηση του δικτύου του ΟΤΕ.


    Αρχίζουν οι καταθέσεις
    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, κατ' αρχήν θα κληθούν να δώσουν ανωμοτί κατάθεση τρία πρώην στελέχη της Siemens ΕΛΛΑΣ και δύο στελέχη του ΟΤΕ, τα οποία υπήρξαν στο παρελθόν και συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ.

    Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο εισαγγελέας να απαγγείλει σε κάποια από τα άτομα που θα καλέσει κατηγορίες για δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η xoriatis είπε...
    Θα μας απαντήσει ο Πλαύρης, τι σχέση έχει με τους δύο δικηγόρους που λέγανε στον Ζαχόπουλο να βγάλουν από την μέση την Τζέκου;

    Γιατί δεν μιλάει κανείς για την συμμορία εκβιαστών που διηύθυνε ο Πλέύρης ο ίδιος;

    Πιστεύεται ότι υπάρχει κανείς που πιστεύει, ότι τους εκβιασμούς τους έκανε ο Μπαλέρμπας και ο φούφουτος;

    Ο εισαγγελέας γιατί δεν καλεί τον Πλεύρη, να μιλήσει για την συμμετοχή του στο έγκλημα;

    Γιατί απαγγέλει κατηγορίες στους υπαλλήλους του και όχι στον ίδιο;

    Χωριάτης

    16 Απρίλιος 2008 11:40 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι πειράζει ;;;;;
    Ολη η κρήτη γιά χέσιμο δεν είναι ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά, εσείς ξέρετε το φλοτέρ μόνο από το καζανάκι της τουαλέτας, αλλά τέτοια φλοτέρ υπάρχουν εδώ και πάμπολλες δεκαετίες σε όλες τις δεξαμενές που απαιτείται με απλά και φθηνά μέσα έλεγχος στάθμης υγρών.

    Σε πολλές δεξαμενές, εφόσον δεν περιέχουν επικίνδυνα για την υγεία υγρά, υπάρχει τέτοιος μηχανισμός. Ωραία, ίσως δεν έπρεπε να είναι τόσο εμφανές, αλλά δεν χαλάει και τίποτα, γλιτώνει με αυτό ο Δήμος την υπερχείλιση και το αυξημένο κόστος νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι είναι αυτά που λέτε, μάλλον δεν γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται για συντριβάνι.

    Το σημείο αυτό είναι γνωστό για τις νυχτερινές δοσοληψίες των αντιπροσώπων εκ Ζωνιανών.

    Μιλημένοι άνθρωποι του δήμου το έφτιαξαν έτσι ώστε όταν η φάση στραβώσει και κάνει ντου η μπατσαρία πετάνε το πράμα μέσα και τραβάνε καζανάκι (υπάρχει μυστικός διακόπτης στο 3ο πλακάκι δεξιά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ΔΙΠΛΟΜΙΣΘΩΣΗ ΣΕ ΤΑΞΙ ΕΊΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση