GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ύπουλο χτύπημα από τα "Νέα"...

. .. Παρασκηνιακές αντιδράσεις για τον σημερινό πρωτοσέλιδο τίτλο "Αμφίσημο" χαρακτήριζαν πολλά πολιτικά και διπλωματικά στελέχη ...

. ..
Παρασκηνιακές αντιδράσεις για τον σημερινό πρωτοσέλιδο τίτλο

"Αμφίσημο" χαρακτήριζαν πολλά πολιτικά και διπλωματικά στελέχη το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "τα Νέα". Σε πρώτη ανάγνωση επικρίνουν τον Κ. Καραμανλή γιατί ειπε όχι στην πρόταση του Γ. Παπανδρέου να πάει στα Σκόπια. Σε δεύτερη ανάγνωση όμως εμφανίζει και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να δέχεται το "βέτο" που του έθεσε ο κ. Καραμανλής.Στέλεχη του ΠΑΣΟΚ δεν δίσταζαν να κάνουν λόγο για "ύπουλο" πρωτοσέλιδο, απο πλευράς εντυπώσεων, με στόχο να πλήξει και τους δύο. Και τον Κ. Καραμανλή και τον Γ. Παπανδρέου.

-----------------------------------------------------

18 σχόλια

  1. Το παιδί προσπαθεί τελευταία να παραστήσει τον ηγέτη, ή έξω ψιλοβρέχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tipota ipoylo den iparxei.

    NEA, BHMA, MEGA, Eleftheros Typos, stirizoun tora Giorgaki me ta bounia, opos kai o SEB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι "πληγμένοι" να πληγούν
    δεν έχουν φόβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΟΥΛΟ είναι το δικό σας δημοσίευμα....

    Και ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες». Ο ΓΑΠ δεν χρειάζεται υπονόμευση από άλλους, υπονομεύετε μόνος του. Μιχάλης Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που την είδατε τη διπλή ανάγνωση, τρελά αγόρια;

    Κουρήδες, παίξατε και χάσατε. Δεν υπήρχε περίπτωση να σας δεχτει το Λαμπρακεϊκό ως ισότιμους συνομιλητές, μόνο και μόνο επειδή είχατε κοινό συμφέρον για μια περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΕΟΣ , ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ

    ΤΑ "ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ
    ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ
    ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ
    ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΡΕΤΙΝΟ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΝ
    ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ.



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XAXAXAXXA

    EISTE ASTEIOI!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσεις θα μας τρελάνετε μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχουν γίνει οι Κουρήδες ρεντίκολο

    Την είδανε Λαμπράκηδες και τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ να κάνεις αντιπολίτευση, τα εξωτερικά θέματα είναι ολισθηρά. Αν πας κόντρα στην κυβέρνηση, θα θεωρηθεί ότι υπονομεύεις τη χώρα. Αν πάλι την υποστηρίξεις, δεν έχεις όφελος πολιτικό.
    ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ, ο Κώστας Καραμανλής δεν είχε διλήμματα ή αναστολές. Παραδείγματος χάριν το 1999, στη Σύνοδο Κορυφής του Ελσίνκι, η Ν.Δ. εξαπέλυε μύδρους κατά της εξωτερικής πολιτικής Σημίτη- Παπανδρέου στα ευρωτουρκικά. Ήταν μια πολιτική που δεν ανέστρεψε όταν έγινε κυβέρνηση. Ο πρώτος κουμπάρος του Καραμανλή άπαξ και έγινε Πρωθυπουργός, λεγόταν Ταγίπ Ερντογάν.
    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ υπουργός Εξωτερικών αλλά και φορέας ονοματεπώνυμου με διεθνή απήχηση, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ακολουθεί την ίδια οδό. Το ΠΑΣΟΚ δεν έσπευσε να πάρει μέρος στα συλλαλητήρια των Μακεδονομάχων- όπως έκανε η Ν.Δ. στη συλλογή υπογραφών για τις ταυτότητες. Ούτε υποκινεί κλίμα μισαλλοδοξίας για τα εθνικά. ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, η Ν.Δ. επιχειρεί να εκβιάσει πολιτική συναίνεση στο Σκοπιανό. Εξαρχής, ο Παπανδρέου γλιστράει. Το 2004 όταν η Αμερική αναγνώρισε τα Σκόπια ως Δημοκρατία της Μακεδονίας, ο Γιώργος μίλησε για σφαλιάρα κι έστειλε επιστολή στον Μπους. Τώρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν βιάζεται να κρίνει. Αρκείται να προσδιορίσει το ζητούμενο: σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό περιορισμό που να είναι γενικής χρήσης.
    Η ΘΕΣΗ αυτή έχει γίνει η «λεπτή κόκκινη γραμμή» της διαπραγμάτευσης για το Σκοπιανό. Την επανέλαβε ο Γιώργος επισκεπτόμενος χθες τον Καραμανλή. Για την Ιστορία, αξίζει να θυμίσει κανείς ότι η «λεπτή κόκκινη γραμμή» ήταν η οριζόντια διάταξη των Βρετανών πεζικάριων στον πόλεμο της Κριμαίας. Ήταν τόση η πειθαρχία τους που έμεναν στην ίδια γραμμή ακόμη και όταν κάποιοι ανάμεσά τους έπεφταν από τα πυρά του εχθρού. ΣΤΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΟΚΤΩ ώρες που διανύουμε, θα φανεί αν ο Καραμανλής και η κυβέρνησή του θα μείνουν στη γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΘΕΣ ΓΑΜΗΣΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ! ΤΙ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ, ΤΙ ΡΟΥΦΟΓΚΑΒΛΕΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλο μαλακίες οι Κουρής-Καψαμπέλης

    Τώρα βγάλανε ανάρτηση για εκλογές

    Καλά που είναι και το press για να κάνουμε κουβέντα και να σπάμε πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άγνωστη λέξη» η συναίνεση για Καραμανλή όταν ήταν αντιπολίτευση
    .........................................

    «ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ μύρια έπονται»... Το είχε δηλώσει ο Κώστας Καραμανλής το 1999, μετά τη Σύνοδο του Ελσίνκι που έδινε στην Τουρκία καθεστώς υποψήφιας χώρας, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «εθνική υποχώρηση» και για «ενδοτισμό». Η «συναίνεση» στα εθνικά θέματα- που τόσο συχνά επικαλείται ο Πρωθυπουργός- δεν υπήρχε στο λεξιλόγιό του όσο ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
    «Δεν είναι η ώρα για κριτική. Τώρα είναι η ώρα να ενδυναμώσουμε τη φωνή της Ελλάδας μπροστά στην κρίσιμη αυτή διαπραγμάτευση», είπε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου, λίγο μετά τη συνάντησή του με τον Κώστα Καραμανλή, επισφραγίζοντας μια πολιτική υπέρβασης των αντιπολιτευτικών δεδομένων, καθώς το ΠΑΣΟΚ επέλεξε εδώ και εβδομάδες να στηρίξει την κυβέρνηση αν πήγαινε σε βέτο.
    Ο Κώστας Καραμανλής, ωστόσο, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον Δεκέμβριο του 1999, και λίγο μετά τη Σύνοδο του Ελσίνκι, κατηγορούσε την κυβέρνηση Σημίτη για «εγκατάλειψη πάγιων εθνικών θέσεων» και της έλεγε ειρωνικά «μπράβο», ενώ ο Π. Παυλόπουλος κατήγγελλε «νέα εθνική και επώδυνη υπαναχώρηση». ΄Εκτοτε, το περίφημο ζεϊμπέκικο του Γιώργου Παπανδρέου ως υπουργού Εξωτερικών ενώπιον του Τούρκου ομολόγου του Ισμαήλ Τζεμ, έγινε σύμβολο του «ενδοτισμού» στις ομιλίες των στελεχών της Ν.Δ.

    Σκοπιανό
    Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε καταστήσει σαφές ότι το ΠΑΣΟΚ τάσσεται εναντίον της διπλής ονομασίας. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει πριν από εβδομάδες στη Βουλή διά στόματος του υπεύθυνου Εξωτερικών και Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη, «αν η κυβέρνηση πάει στο βέτο, θα τη στηρίξουμε». Αντίθετα, όποτε εγειρόταν θέμα για το Σκοπιανό επί κυβέρνησης Σημίτη, τα στελέχη της Ν.Δ. παρέπεμπαν στη «σκληρή» γραμμή του 1992 και στην απόφαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών να μη γίνει αποδεκτή καμιά ονομασία- απλή ή σύνθετη- με το όνομα «Μακεδονία» ή παράγωγά του. Για να μην αναφερθεί το γεγονός ότι όταν το 1995 η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ υπέγραψε την Ενδιάμεση Συμφωνία - την οποία έχει κάνει «σημαία» της η σημερινή κυβέρνηση- η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση είχε ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης...

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα βρήκε ο Γιώργος με το Συγκρότημα και τον Μπένι και πάθανε πλάκα! Δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν.

    Τόσο καιρό είχαν τον φερετζέ του "παιντιού" για να το παίζουν αγανακτησμένοι ΠΑΣΟΚοι και να στηρίζουν τον Κωστάκη. Τώρα τι θα κάνουν; Θα βγουν ανοιχτά ως Καραμανλικοί; Δε ντραβάει αυτή την περίοδο ο τουρίστας της Ραφήνας. Άσε που και ο Θόδωρος ήθελε να φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ το βρίζουν και οι κεντροαριστεροί. Του χαλάει τη μαγιονέζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ ΛΩΛΗΣ ΤΟ ΝΙΝΙ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση