GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χασασίνος…

. Γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης . Χασασίνος… Λέξη αραβική, που προέρχεται από τη λέξη χασίς. Έτσι ονομάζονταν τα μέλη ενός μυστικού μο...

.
Γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης
.
Χασασίνος… Λέξη αραβική, που προέρχεται από τη λέξη χασίς. Έτσι ονομάζονταν τα μέλη ενός μυστικού μοναστικού τάγματος μουσουλμάνων που, στη διάρκεια των Σταυροφοριών, δολοφονούσαν τους εχθρούς της πίστης τους υπό την επήρεια του χασίς.
Η λέξη πέρασε στη συνέχεια σε πολλές ευρωπαϊκές γλώσσες (ιταλικά, γαλλικά και αγγλικά) και σημαίνει το δολοφόνο.
Είμαι πεπεισμένος πια, ότι πίσω από τη πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για αποποινικοποίηση του χασίς ελλοχεύει ο διακαής πόθος δημιουργίας ενός αντίστοιχου τάγματος, που θα υπηρετεί την υπεράσπιση της ιδεολογίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τώρα, μη με ρωτήσετε ποια ιδεολογία.. Ούτε εγώ ξέρω. Είμαι σίγουρος δε, ότι ο Αλέξης δεν το διαλαλεί για ψηφοθηρικούς λόγους ούτε φωτογραφίζεται σχοινοδέσμιος για να κερδίσει μετοχές στο χρηματιστήριο του λαϊκισμού, αφού την ημέρα των εκλογών ο κάθε λογής χρήστης δεν θα προσέλθει για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Θα απέχει λόγω άποψης, παρασέρνοντας και την ψευτοκουλτούρα του απολιτίκ.
Αυτά και άλλα πολλά τεκταίνονται επί της γης. Γι' αυτή τη Γη και την ημέρα της, όλες οι εφημερίδες πέρασαν τα δικά τους υποκριτικά «πράσινα» μηνύματα. Αγνόησαν όμως, ότι έκαστη από αυτές -και ειδικά τις Κυριακές- ζυγίζει πάνω από 3 κιλά, όταν για την παραγωγή ενός τόνου χαρτιού απαιτούνται περίπου 2,2 τόνοι δέντρα. Αυτά και άλλα πολλά δηλώνονται –ή ευκόλως εννοούνται- στη χώρα μας, που είναι πια τιμωρημένη και για έξι μήνες εκτός «Χρηματιστηρίου Ρύπων». Μια χώρα που έχει οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ) πάνω από 12 φορές για μη έγκαιρη εφαρμογή ή παραβίαση της περιβαλλοντικής κοινοτικής νομοθεσίας…
-------------------------------------


34 σχόλια

  1. Χασασίνος… Λέξη αραβική, που προέρχεται από τη λέξη χασίς. Έτσι ονομάζονταν τα μέλη ενός μυστικού μοναστικού τάγματος μουσουλμάνων που, στη διάρκεια των Σταυροφοριών, δολοφονούσαν τους εχθρούς της πίστης τους υπό την επήρεια του χασίς......
    Είμαι πεπεισμένος πια, ότι πίσω από τη πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για αποποινικοποίηση του χασίς ελλοχεύει ο διακαής πόθος δημιουργίας ενός αντίστοιχου τάγματος, που θα υπηρετεί την υπεράσπιση της ιδεολογίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    Επίσης εγώ είμαι πεπεισμένος ότι ο τσίπρας τη νύχτα σφάζει μικρά παιδάκια και τούς πίνει το αίμα, ότι είναι πράκτορας της αλ κάιντα, ότι συνεργάζεται με τη ΣΙΑ, ότι είναι έμπορος ναρκωτικών, βιαστής, αιμομίκτης,σφαγέας κλπ
    Μα πώς , ρε ηλίθιε, κατάφερες να κάνεις ένα τέτοιο συνειρμό. Μα πόσο αρρωστημένο πιά είναι το μαλακισμένο μυαλό σου. Τι σκατά συμβαίνει επί τέλους στά μονοπάτια της σκέψης σου. Πόσο λυπάμαι γαμώτο...
    Ado

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Αφού ρε βλάκα Παπαγιώτη δεν ξέρεις Ισπανικά, τι θες και γράφεις για ασασίνος;

    Πάλι μαστούρης είσαι ρε αγράμματε βλάκα και φασιστόμουτρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Παπαγιώτη,

    επειδή με τον ίδιο συνειρμό μου προέκυψε ότι κάνεις πίπες, μπορείς να μου πεις αν τα φτύνεις ή αν καταπίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ..!!

    ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΖΙΒΑΝΑΣ,ΤΗΣ ΦΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΧΡΕΙΩΝ ΞΕΧΑΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΓΑΡΟ ΚΑ ΕΣΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑI ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντώνη μια χαρά τα λες. Και από ότι βλέπω, ήδη εμφανίστηκαν τα λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι δρόμοι τις πρέζας πρέπει να μένουν ανοιχτοί γιατί το μαύρο χρήμα της CIA στέρεψε. Το ίδιο και τα κατά τόπους υποκαταστήματα - ντίλια. Αφού η παραγωγή στο Αφγανιστάν επανήλθε στην ομαλότητα έπειτα από την "ειρηνευτική" επέμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι ρε μαλακα,
    να αποποινικοποιηθει το χασις επιτελους (οπως συμβαινει και στις περισσοτερες χωρες της Ευρωπαικης Ενωσης),να παψουν να γεμιζουν οι φυλακες με παιδια που πιανουν με 2 και 3 γραμμαρια, για να κονομανε δικηγοροι, δικαστες, ιατροδικαστες και πασης φυσεως κορακια επιτελους, σε βαρος παιδιων που "μαρκαρονται" με την ρετσινια του "χασικλη" και μπλεκουν στις φυλακες με φονιαδες, βιαστες,πρεζεμπορους και πασης λογης κα8αρματα
    και φυσικα η περαιτερω ζωη τους παει πλεον κατα διαολου χωρις σοβαρο λογο και αιτια...!!!

    Αλλωστε, εδω και αρκετα χρονια, εχουμε καταδικαστει απο το Ευρωπαικο Δικαστηριο διοτι δεν συμορφωθηκαμε αλλαζοντας την νομοθεσια για τα "μαλακα ναρκωτικα"
    και πληρωνουμε τσοχτερο προστιμο καθε χρονο για τον λογο αυτο...

    Και βεβαια, στ' αρχιδια τους, γιατι με το νομικο μας συστημα, το κρατος βγαζει 1000 φορες παραπανω απο το προστιμο που δινουμε,
    και 2 φορες στ'αρχιδια τους για τις τοσες ζωες που αδικα καταστρεφουν...

    Και φυσικα, οι μεγαλοι πρεζεμποροι που πουλανε την ηρωινη και την κοκαινη με τα τσουβαλια, βγαινουν απο την πισω πορτα, η λαδωνοντας τους παντες, η λογω "ισχυρων πλατων"...

    Η ΦΟΥΝΤΑ, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ,
    ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!

    ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΧΟΡΤΟ!!!

    ΑΛΗΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ti xasasinos
    ti zoniasinos...


    e!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχω ξαναδιαβάσει τέτοια εξωφρενικά γελοία, αστήρικτη, σχιζοφρενική και κακοήθη κριτική, παρόλη την πολιτική μου αντιπάθεια στον Τσίπρα.

    Μαζέψτε τον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς φίλτατε αρθρογράφε πρέπει νά'σαι παντελώς άσχετος και προφανώς να μην έχεις δοκιμάσει μαριχουάνα (άλλο το χόρτο κι άλλο το χασίσι). Άμε να δοκιμάσεις να μου πεις πόσο δολοφόνο σε κάνει, και μετά έλα να συζητήσουμε.

    ΤΟ παράνομο εμπόριο ναρκωτικών εξυπηρετεί μόνο τις μαφίες και το μαύρο χρήμα. Στην φυλακή μπαίνουν παιδιά. Η μαριχουάνα δεν προκαλεί εξάρτηση. Εξάρτηση όμως και πολλά προβλήματα υγεία προκαλούν χιλιάδες άλλα προϊόντα που αγοράζεις ελεύθερα στο περιπτερό σου και από τις πολυεθνικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Α...ΤΙΜΟΥΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!

    ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΣΧΑ!

    ΑΡΝΙ ΕΩΣ 4 ΕΥΡΩ
    ΝΤΟΜΑΤΑ 0,50 ΕΥΡΩ
    ΜΑΡΟΥΛΙ 0,20
    ΨΩΜΙ 0,50ΕΥΡΩ/ΚΙΛΟ
    ΤΣΟΥΡΕΚΙ 1 ΕΥΡΩ/ΚΙΛΟ
    ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ 2-3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ
    ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 0,20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 1,5 ΕΥΡΩ /ΚΙΛΟ

    ΑΝ ΔΕ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΛΕΨΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

    ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ.

    ΤΟ 11ΑΡΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!

    1.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!

    2.ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ,ΖΥΓΙΣΤΕ,ΓΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΤΕ.

    3.ΨΩΜΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΛΑΔΙΚΟ,ΑΚΡΙΒΟ ΜΕ ΤΙΜΗ ΦΘΗΝΗ(ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΗΣ Η ΣΑΚΟΥΛΑΣ)

    4.ΠΑΡΤΕ ΔΥΟ ΑΡΝΙΑ.ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΚΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ.ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΦΘΗΝΑ!

    5.ΜΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΕΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ .ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

    6.ΜΗ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΦΑΣΑΡΙΑ!ΑΠΕΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ.

    7.ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΗΣΤΙΚΟΙ!ΦΑΤΕ ΚΑΘΩΣ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΦΕΥΓΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΤΑΤΟΙ!!!

    8.ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΞΥΡΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΦΤΕΡΣΕΙΒ.ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

    9.ΒΑΛΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΦΘΗΝΩΝ.

    10.ΟΙ ΤΑΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΠΟΤΕ. ΑΠΛΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ-ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. o τσίπρασ ο συνασπισμός και ο παπανδρ'εου παλαιότερα που είπε να β'αζουνε χασ'ισ στις γλάστρες έχουν δίκιο.Πρέπει να χωριστούν σε σκληρά και μαλακά ναρκωτικά να αποποινικοποιηθεί η χρήση της ηρωίνης και να δίνετι ηρωίνη από το κράτος στους 300.000 τοξικοεξαρτημένους τσάμπα για πάντα.Να πηγαίνει ο τοξικοεξαρτημένος στο αγλαία κυριακού πχ να πάιρνει τη δόση του τσάμπα και να πηγαίνει στη δουλιά του μετά.Ούτε σχ'εσεις με εμπόρους ,ούτε οι εξαρτημένοι να βάζουν και άλλους μέσα για να εξασφαλίσουν τη δόση τους,ούτε να γίνονται κλοπές και ληστείες για να αγοραστεί η δόση 30 ευρώ δεν ξέρω πόσο κάνει ,ούτε εκπόρνευση στα κορίτσια αλλά και στα αγόρια.
    Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα παραπάνω.Τα τρισσεκατομμύρια ευρώ που θα χάσουν οι έμποροι,οι δικηγόροι οι δικαστές και οι βουλευτές και οι δημοσιογράφοι που τα παίρνουνε από τους εμπόρους.
    Στην Ολλανδία δεν μπαίνουν νέοι στην ηρωίνη αλλά συντηρούνται οι παλαιοί χρήστες.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντροπη δεν ειναι να καπνιζεις χασις.
    Ντροπη ειναι να εξεφτελιζεσαι για να το αγορασεις.
    Αποποινικοποιηση εδω και τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ με τον 10¨30!!!
    Επίσης πιστεύω ότι μόνο η ενημέρωση και η παιδεία είναι τα μόνο που βοηθούν στις επιλογές του ατόμου. Ο Τσίπρας γνωρίζοντας την έλλειψη και των 2 δεν θα έπρεπε να μιλήσει τόσο ελεύθερα σε έφηβους, και ας είπε αλήθειες, έπρεπε να σκεφτεί και την πιθανότητα το να κάνει τρεντυ τα ναρκωτικά ενώ η προθεσή του ήταν διαφορετική, όμως τα πιτσιρίκια αλλιως αντιλαμβάνονται τα πράγματα εξ΄αιτίας της έλλειψης των προαναφερθέντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αποποινικοποίηση. Τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...'αναυδους τους αφήσατε πάλι 'ολους, κ. Παναγιώτη μου!

    Αυτή η μανία σας,
    υπερρεαλιστικού ποιητικού μετασχηματισμού της πολιτικής πραγματικότητας και καθημερινότητας, έχει προβληματίσει καίρια το κοινό!

    Ακόμη κι οι Σκοπιανοί προβληματίζονται για το,
    αν θέλουν να λέγονται Μακεδόνες!

    ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η πόλη Ασσάς έδωσε το όνομά της στους ασσασίνους τους ψυχολογικά υπόδουλουςτου αφεντικού τους που δολοφονούσανε τους αντιπάλους τους χωρίς να ενδιαφέρονται γιά την ζωή τους. πορεί να χρειζότουσαν και δέκα χρόνια μέχρι να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη του εχθρού ώστε να βρεθούβ σε θάεση να τον δολοφονήσουν.
    Είναι οι πρώτοι διδάξαντες "καμικάζε", το χασίς δεν κάνει τέτοια πράγματα άλλο τους δίνανε, μόνο στ όνομα μοιάζει γιά τους άσχετους.
    Απλώς είσαι βλάκας "ενημερωμένος" που πλασσάρεις τον εαυτό σου γιά μορφωμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. η χρηση ουσιων πρεπει να αποποινικοποιηθει πληρως. δικαιωμα του καθενα το εαν θελει να κανει χρηση ουσιων που για το κρατος ειναι απαγορευμενες.
    κακο στον εαυτο του κανει καποιος εαν κανει χρηση αλλα ειναι δικαιωμα του και δεν πρεπει να διωκεται για αυτο.
    με την αποποινικοποιηση θα χτυπηθουν και οι εμποροι σε καποιο βαθμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΡΘΡΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολλά βρίσκουν να πουν μερικοί για την συνέντευξη Τσίπρα στους schooligans.

    Αυτή είναι η απάντησή μας στον Ισπανομαθή assassino της λογικής "Αντώνης Μάριος Παπαγιώτης" και το http://press-gr.blogspot.com/2008/04/blog-post_9420.html.

    Τα θερμά μας συγχαρητήρια για τον "λογικό" του συλλογισμό.
    Για να θυμηθούμε τώρα...

    ...ποιοι ήταν στην Κυβέρνηση, και ποιοι ευθύνονται για τα Ζωνιανά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Stin Ollandia den einai oloi xasiklides.
    Yparxei ena mikro pososto pou einai systimatikoi xristes & ena megalo pososto pou fysaei gia xavale 1 fora tin evdomada otan prokeitai na vgei ekso se kapoio club.
    & fysika ena poly megalo pososto pou eite den kanei xrisi, eite kanei para poly spania.
    Exoun tin katallili paideia & gnorizoun tis epiptoseis.
    Edo an apelef8ero8oun, 8a kykloforoun oloi me ta trifylla sto xeri & apo tin poly mastoura, oi perissoteroi den 8a mporoun na paroun ta podia tous!
    Fantasteite tous dimosious ypallilous pou outos 'i allos den paragoun ergo na einai & mastouromenoi kiolas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Etymology

    Main article: Hashshashin

    The term 'Assassin' may derive from Hashshashin, a militant Ismaili Muslim sect, active in the Middle East from the eighth to the fourteenth centuries. This mystic secret society killed members of the Abbasid and Seljuq élite for political and religious reasons.[3]

    It is speculated that the assassins were under the influence of hashish and opium during their killings or during their indoctrination; assassin may derive either from hasishin, the influence of the drugs, or hassansin, after their leader, Hassan-i-Sabah. Hashishinnya was an offensive term used by its Muslim and Mongolian detractors to characterize the cult.[citation needed]

    The earliest literary use of the "assassination" is in The Tragedy of Macbeth by William Shakespeare (1605).[4][5]


    ola parmena apo edo: "http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin#Etymology"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ...οι μαυροπουκαμισάδες
    τι δουλειά κάνουν και για ποιόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΑΣΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΑΛΑΒΑΝΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ;ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ.ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΈΝΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΜΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ Σ΄ ΑΝΏΤΕΡΑ.ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΜΕ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ Η ΠΡΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ.



    Υστερόγραφο.Σε όποιον με βρίσει επιστρέφω τις ύβρεις σε αυτόν και την οικογένειά του. Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΝΗΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΑΣΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΑΛΑΒΑΝΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ;ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ....

    -------------------------------------

    den 8a prolavoun, 8a anoixw egw prwtos!!! :))

    O-H ανώνυμος είπε...

    Υστερόγραφο.Σε όποιον με βρίσει επιστρέφω τις ύβρεις σε αυτόν και την οικογένειά του. Θανάσης

    ---------------------------------
    xestikame re malaka ti peistrefeis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. re malksn pasokoi katalabetai kati oti kai na peite oti kani o tsimpas einai katarxhn fhmes kai deyteron mposta sstis malks pooy exete kani eisai kia oi nd oso kai na klecei skotosi o tsimras pistece den sa sftaini d

    δευτερον ρε μαλκ σου αρεσει δηλαδη εσενα οι κατασταση ζονιανιων και ετσι τι κανα οι αλκλοι το λεω και το ξανα λεω οτι κια να κανει ο ΣΥΡΙΖΑ αμα βγει αποκλιτετε να ειναι χειροτερο απο αυτο που ζουμε μα αφου και να κλεψει ιδη κλεβουμε οσο εκι που παει οι πολιτικη και να αφησει ναρκοντικα ιδη του πασοκ και τισ νδ τα καληπτουν ετσι ψηφιστε μπασ και δεν τα κανει και ο ΣΥΡΙΖΑ αυτα επισης εχει οραιες προτασης και οχι μαλκσ ΟΦΑ οπου φυσα ο ανεμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η αποποινικοποίηση του χασις και ο διαχωρισμός σε σκληρά και μαλακά είναι σοβαρό θέμα,και δεν μπορείνα αντιμετωπίζεται πρόχειρα. Επίσης το ότι κάποιος σε κάποιο άρθρο του γράφει κάτι για το οποίο κάποιοι διαφωνούν αυτός δεν λόγος να μην το γράφει εξάλλου η ελεύθερη δημοσιογραφία των Blogs δεν πρέπει να δημιουργεί στεγανά, αλλά να παρέχει ελευθερία έκφρασης και να προάγει τον διάλογο ανάμεσα στα ενεργά υποκείμενα του κοινωνικού γίγνεσθαι, τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και οι σταυροφόροι σφάζαν και σφάζουν υπό την επήρρεια της θρησκείας και του οίνου κλπ. Είναι τουλάχιστον πανηλίθια η ΑΜΕΣΗ σύνδεση ψυχοτρόπων ουσιών με το έγκλημα...Φαντάζομαι έχεις πολύ Μπωντλαίρ στην βιβλιοθήκη σου...Η αυτοπροσβολή όταν μένει αυτοπροσβολή θα έπρεπε (και με την ηθική και με την νομοτελειακή μορφή) να είναι ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ=μη ποινικοποιημένη. Εξάλλου πάνε δες και τους υπέροχους πίνακες του Μοντιλιάνι. Θα τους απέδιδες στην χρήση του χασίς...Αυτά τα ΨΕΥΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ που συναντάμε έρχονται σε αντίθεση με βασικά ΦΥΣΙΚΑ δικαιώματα. Είναι αυτονόητο πως όπως με το αλκοόλ έτσι θα πρέπει να απαγορεύεται εάν αποποινικοποιηθούν η άσκηση λειτουργήματος υπό την επήρρεια ψυχοτρόπων.Αλλά δυστυχώς ΚΑΠΟΙΟΙ άνθρωποι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ τις ΖΩΕΣ ΜΑΣ...ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΛΑ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ...ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O "23 Απρίλιος 2008 10:32" τι γλώσσα μιλάει (γράφει);;;;
    Υποψιάζομαι ότι είναι Ελληνικά;;; Λες να κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πολλοί από εσάς φαίνεστε πως είστε νέοι άνθρωποι και με ιδεολογία. Προσέξτε τα blogs που έχουν καταντήσει chat rooms! Χώροι δηλαδή όπου ο καθένας μπορεί να γράψει ατιμώρητα την μεγαλύτερη ανοησία.
    Εδώ κάποιος Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης, επώνυμα, ξεφτυλίζει τη δημοσιογραφία: Πατώντας σε λάθος στοιχεία -δημοσιογραφικό αίσχος- προχωρεί σε ανάλυση -δημοσιογραφικό περίττωμα- που είχε εξ αρχής στόχο να μειώσει έναν πολιτικό -δημοσιογραφική αλητεία.
    Όταν ένας Παπαγιώτης -δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και δεν φροντίζω να τον μάθω- "εξηγεί" χωρίς ντροπή, τί σημαίνει "Χασασίνος"
    -βάζει και το "Χ" τρομάρα του ο άσχετος- και πάνω σ αυτό στηρίζει έναν λίβελο προ-κατ, καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι σε βρώμικο -δημοσιογραφικά- χώρο και είναι ώρα να φεύγεις, διότι αν τέτοια γράφονται επωνύμως, μπορεί κανείς να υποθέσει τί γράφεται ανωνύμως.

    Δημοσιογράφος Είσαι
    Και Φαίνεσαι

    (...εδώ όμως όχι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. rskitou zalise ta aytia o diavolos tou theou oti pisti den iparhoun pleon ston kosmo ke kathe mera tou ta eprize o diaolos ke ta perni sto kranio o theos ginete zitoulas ke me to pou kateveni stin stamata stin porta mias vilas katse kala!!!
    ktipa tin porta tou anigi o bantler ti thelis esi edo tou lei tou theou ligo psomi thelo tou apanta o theos den ginete giati tora strono to trapezi tou kiriou ke adiasemas tin gonia!!!
    se osa spitia pige oli ton diohnane mehri pou eftase stin akri tis polis aganahtismenos ke lei tha ktipiso akinis tis kalivas tin porta ke an fao pali kriada tha tous xigitho olous almiro fistiki!!!
    ktipa tin porta tou anigi enas andras giro sta 35 hrono ke tou lei papou ti thelis??ligo psomi agori moutou apanta o theos.
    psomi??mono??ela mesa ke molis evgala tin fasoulada apo tin foia ela na fame!!
    kataharike o theos pou vrike ena kalo anthropo ke tou lei pedi mou xeris pios ime ago??katse na fame papou ke meta ta leme!!
    fagane kala tou lei pali o theos xeris pios ime ego padi mou??
    poli viazese papou na kano ke ena kafe ke ta leme!!
    me to pou serviri ton kafe trelathike o theos!!akou pios ime pedi mou tou lei tou anthropou!!
    perimene papou na stripso ke ena tsigaro ke ta leme!!!
    pinoun ton kafe me to tsigaro ke tou lei o andras tou papou,tora pesmou ti thelis na mou pis!!
    ego pedi mou tou lei den ime zitianos ela ime stin pragmatikotita o theos!!!
    ke tou lei to alani:PAPOU KALO TO TSIGARO,ETSI???
    KE ESIS PSAHNESTE ME ETIMOLOGIES!!!!
    TA 2BI KE LIS APO TO GERMANI,,,giasas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. sex and drugs and rock and roll..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση