GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλαξα γνώμη για τον Λάκη...

. ... Ακολουθεί την πολιτική γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου... . Γράφει ο Νεκτάριος Ζορμπάκος bloggerhania.blogspot.com/‏ . Είμαι και εγώ ένας ...

....
Ακολουθεί την πολιτική γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου...
.
Γράφει ο Νεκτάριος Ζορμπάκος
bloggerhania.blogspot.com/‏
.
Είμαι και εγώ ένας απο εκείνους που κάθε Τρίτη, περιμένω πώς και πώς να παρακολουθήσω τη σάτυρα καιτην πολιτική (;) κριτική που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα απο ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ NEWS. Ημουν απο αυτούς που υπεραμυνόταν της ελεύθερης κριτικής - σάτυρας του εν λόγω ηθοποιού και πίστευα πως ευτυχώς που υπάρχει κα ιο Λάκης.
Δυστυχώς όμως απεφάσισα να αλλάξω γνώμη καινα πιστέψω (επιβεβαιώσω) οτι η ΣΑΤΙΡΑ του ΛΑΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ. Γιατί το λέω αυτό; Προχτές μου απεστάλη στο mail μου ένα κείμενο με θέμα "Τι δεν έδειξαν Λάκης - Θέμος". Εγώ επειδή δεν μπορούσα να διανοηθώ οτι ο Λάκης εσκεμμένα σιώπησε για το θέμα που ανέφερε το εν λόγω mail, του το απέστειλα στο mail της εκπομπής του τα εξής:
.
Αγαπητέ κύριε Λαζόπουλε, επειδή αδυνατώ να πιστεψω αυτό που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο και το οποίο ακολουθεί παρακάτω, σας το αποστέλω προκειμένου να λάβετε γνώση αλλά και να υπάρξει ο ανάλογος σχολιασμός εκ μέρους σας: Τι δεν έδειξαν......Θέμος και Λάκης, Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου είχαν εκπομπή οι δύο εθνικοί μας διασκεδαστές - και όχι μόνο... Ο Λάκης. Κι ο Θέμος. Και οι δύο, στηρίζουν το show τους σε μία απλή σύλληψη: σε βιντεάκια τα οποία και σατυρίζουν με υπέροχο - συνήθως - τρόπο. Και σατυρίζουν τα πάντα. Κάθε τι που προβάλλεται και εμπεριέχει έστω και ίχνος στοιχείου. Από κάθε πιθανή και απίθανη εκπομπή.Τα πάντα; Εντελώς συμπτωματικά...κάτι τους ξέφυγε(;).Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» συνέβη κάτι εκπληκτικό:για πρώτη φορά στα 4 χρόνια διακυβέρνησης Ν.Δ. τόλμησε κάποιος, ο γνωστός τρελογιατρός Φικώρης, να μιλήσει σταράτα στην τηλεόραση για ένα κορυφαίο παράδειγμα αναξιοκρατίας και νεποτισμού: την τρελή εξέλιξη της Νατάσσας Καραμανλή από βρεφονηπιαγωγός σε ιατρός-χειρούργος-με ντοκτορά μέσα σε 4 (πολλά λέω)χρόνια! «Εγώ μαλάκας είμαι που μου βγήκε ο κώλος να γίνω γιατρός;» είπε ο Φικιώρης.
Δείτε εδώ το video: http://www.youtube.com/watch?v=_cXvLOM-mKE
Ο Λάκης μας, που παίζει τα άπαντα από Φικιώρη και του αρέσει η γλώσσα της αλήθειας, αγνόησε το συγκεκριμένο απόσπασμα που και Φικιώρη είχε, και γέλιο είχε, και αλήθειες έλεγε. Έπαιξε ένα άλλο, από την ίδια εκπομπή, ανώδυνο για τον Καραμανλή. Ο Θέμος δεν έπαιξε τίποτα. Δύσκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν το πήραν χαμπάρι. Τα βλέπουν όλα. Εύκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι τους υπαγορεύτηκε να το «θάψουν».
Βλέπετε, ΟΛΑ αυτά που είναι ενο χλητικά για τοΤΣΑΝΤΙΡΙ του Μαξίμου πρέπει να εξαφανίζονται... H Νατάσσα μας..... Μετά τον δεσμό της λοιπόν με τον ανιψιό που κατέληξε ευτυχώς σε γάμο το 1998, η νηπιαγωγός Νατάσα αποφάσισε να γίνει γιατρός. Έτσι κοντά στα 32 γράφτηκε στην Ιατρική. Βέβαια επειδή η Ιατρική είναι 6 χρόνια όταν την ξεκινάς στα 32 και μετά πρέπει να κάνεις και ένα χρόνο αγροτικό και άλλα 5-6 χρόνια ειδικότητα και εάν θέλειςκαι να γίνεις και διδάκτορας θέλεις άλλα 3 χρόνια και μετά άντε και καμιά μετεκπαίδευση και όλα αυτά χωρίς καμιά καθυστέρηση, κινδύνευε να φτάσει σε ηλικία συντάξεως πριν να προλάβει να την εξασκήσει οπότε τι νόημα θα είχε τόσος κόπος; Όμως επειδή το κορίτσι μας έχει ικανότητες σούπεργκερλ αποφάσισε κατά την διάρκεια των σπουδών στην Ιατρική να τα κάνει όλα (!!!)
1. Να γίνει μητέρα διδύμων το 2003, 2. να κάνει μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ στο Tufts τηςΒοστόνης, 3. να ιδρύσει και να εκλεγεί πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρίας 'Ανέμη', 4. να συνοδεύει τον πρωθυπουργό στις επίσημες εκδηλώσεις στην Αθήνα και το εξωτερικό σπουδάζοντας συγχρόνως στην Θεσσαλονίκη , 5. να περάσει στην τελευταία εξεταστική του 2/2004, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου 14 μαθήματα μαζί (οι κακές γλώσσες λένε ότι στις προφορικές εξετάσεις, έμπαινε μόνη της στο γραφείο των καθηγητών, όταν οι άλλοι έμπαιναν 5-5 , αλλά εγώ δεν τις πιστεύω γιατί είναι γνωστό ότι οι καθηγητές μας είναι βράχοι ηθικής χωρίς να κάνουν διακρίσεις στα πρόσωπα της εξουσίας), 6. να ασχοληθεί και με την πειραματική έρευνα και να μελετήσει την επίδραση της υποξαιμικής-ισχαιμικήςεγκεφαλοπάθειας στις γνωσιακές λειτουργίες και την ευρολογική ανάπτυξη των παιδιών της προσχολικής ηλικίας για να εκπονήσει διδακτορική διατριβή. 7. Έγινε διδάκτωρ το 2002 πριν να πάρει το πτυχίο του τμήματος που σπούδαζε που το πήρε το 2004!!
. Όμως οι άξιοι άνθρωποι ξέρουν και να ανταμείβουν αυτούς που τους βοήθησαν στην ζωή τους και στη διατριβή τους. Και η Νατάσα μας αυτό έκανε!
Στην χτεσινή του εκπομπή ΤΟ ΕΘΑΨΕ επιβεβαιώνοντας οτι ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ( δυστυχώς) στη Σατιρα του την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΑΙΣΧΟΣ
----------------------------------------------

49 σχόλια

  1. gnwstos ipalilakos einai kai o lazo.


    exei megalo talento, alla einai kai megalos ipokritis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε υπερβολικοί.
    Ο Λαζόπουλος δεν ακολουθεί καμία πολιτική. Μόνο τον Τσίπρα αβαντάρει, αλλά δεν είναι κακό αυτό.
    Επειδή τα χώνει στον Γιωργάκη και δικαιολογημένα φυσικά, σας πειράζει και ρίχνετε λάσπη.
    Ο κόσμος καταλαβαίνει. Αν έβλεπε δόλο δεν θα έφτανε κάθε φορά 70%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι γυναίκες που άφησαν εποχή στη μεταχουντική ελλάδα:

    1974-1981 = ? δεν υπάρχει θηλυκό άξιο λόγου

    1981-1990 μάργκαρετ+αίγες (με μικρα) ΔΗΜΗΤΡΑ με κεφαλαία κι αίσθημα περίσσειας (σωματικού πλούτου)+ αθήνι

    1990-2004 νοικοκύρικα πράγματα μητσοτάκαινα+ξεροτηγανίτες,
    δάφνη+ καλαμάκι του δράκουλα

    2004 και μετά..
    νατάσα ("μάνα ήρθε" λουι των κατωγειων) , θωμαή + βαρτόλομιου, εύη

    !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βραβείο Βλακείον

    Απο τη στιγμή φίλε Blogger που μπερδεύεις την δουλειά του Λάκη με τις αθλιότητες του Θέμου που μόνο για ξέρασμα είναι, παραλαμβάνεις το βραβείο Βλακείον και πας χαρούμενος στο σπίτι σου...

    Όσο για την σκοπιμότητα... ασφαλώς έχει κάθε εκπομπή σκοπιμότητα... Σατιρίζει τα βλακοδέστερα των γεγονότων. Δεν είναι ο Λάκης υπεύθυνος αν η Βλακεία έχει τελευταία κάτσει σαν κουρνιαχτό στην κεντροαριστερή παράταξη...

    Ας αλλάξουν, ας παύσουν να λένε ανελλιπώς ανοησίες... Ας δούνε με ανοιχτά τα μάτια τι συμβαίνει στην Ευρώπη και τότε ο Λάκης θα αλλάξει τη σάτιρά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ CLEVER ΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΣΥΣΤΟΛΗ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ?

    ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ Η ΣΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΕ ΓΙΔΙ???


    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάπου τον κρατάνε το λαζό όπως και το θέμο και του έχουν πει να σατυρίζει την αξιωματική αντιπολίτευση γιατί αυτή φοβούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Enas pliromenos Paliatsos einai! Distixos...kai me apogoitefse kai emena
    !
    Laki... telika eisai poly pseftikos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ...........;;;;;;;;

    ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ:
    1) «Καταργείστε άμεσα τις προϋποθέσεις που ακυρώνουν στην πράξη την απαγόρευση των πλειστηριασμών για πρώτη κατοικία των τζογαδαρων. Ξεκαθαρίστε ότι δεν θα γίνεται κανείς πλειστηριασμός για οφειλές πανω από 20.000 ευρώ όταν πρόκειται για πρώτη κατοικία κατεστραμενων τζογαδορων.
    2) «Ορίστε ότι δεν θα βγαίνει κανένα ακίνητο σε αξία υψηλοτερη από την αντικειμενική. Ο δανειολήπτης θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν θα πάρει τη διαφορά της οφειλής του, τουλάχιστον από την αντικειμενική αξία».
    3) «Να επεκτείνουμε τη ρύθμιση για τους ιπποδρομιακηδες και στους υπόλοιπους πολίτες -η συνολική οφειλή να μπορεί να υπερβαίνει το δεκαπλασιο του αρχικού δανείου, αντί του πενταπλασιου που ισχύει σήμερα».
    4) «Όταν μειώνονται τα επιτόκια από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, να αυξανονται τα επιτόκια δανεισμού στην Ελλάδα».
    5) «Να υπάρξουν διαδικασίες, για τζογαδορους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα μεγεθους να μπορούν να επιμηκύνουν το πεος τους χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΘΑΨΕ Ο ΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥΣ.

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ, Η ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ: ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΤΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ

    ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ. ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O ρόλος του Λαζοπουλου εχει αποκαλυφθεί εδω και πολύ καιρό...
    Η σατιρα ειναι θεμιτή αν γίνεται προς όλους και χωρις δόλο.
    Αλλα η συνεχης απαξίωση του "γιωργάκη" και η αβάντα στον Τσιπρα σε συνδυασμο με την παντελη έλλειψη κριτικης στον Καραμανλη, παρα μόνο στους αναλώσιμους κατωτερους του (υπουργους, βουλευτες,...) για ξεκάρφωμα δειχνει και την αντικειμενικοτητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο στον Γιατρό που τόλμησε να τα χωσει στον αέρα!
    Εντάξει ο Λαζόπουλος καταλάβαμε ποιους αβανταρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. o trelogiatros lei alithies.i kiria mono se mpananies kentrikis afrikis kai asias tha mporouse na vri plates gia na koroidevi toso potapa tin kini logiki.oso gia to didimo ton lamogion ine pasifanes oti tetia kai ala zitimata pou erethizoun ti maza gia tin elipsi axiokratias ine enoxlitika gia ta afentika tous pou tous exasfalizoun ta dis gia na poulane propaganda.o xazopoulos ine ergalio kai kani plates sto vasiko ergalio ekfrasis ton sxedion ton elit ton syriza pou ine o vasikos ideologikos mixanismos ton elit pou diamorfonoun tin kratiki politiki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ta kontina stin gianna ta eidate proxtes? kathe 1 lepto tis erixne kai ena kontino. kai meta mas to paizei aristeristis kai antieksousiastis. mi xesw o geloios. alla eimaste kai emeis zwa pou tou dinoume 60% kai ton kanoume theo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΑΚΑΤΑ: Η σημερινή συζήτηση στην Βουλή είναι ΤΟΜΗ στην πολιτική ζωή

    Αν η αντιπαράθεση της Αντιπολίτευσης στο ζήτημα του Ασφαλιστικού, απετέλεσε την μεγάλη τομή στον πολιτικό διάλογο στην χώρα, την αφετηρία "ανανοηματοδότησης" των πολιτικών εκφράσεων του λαού,την αρχή της αμφισβήτησης της μηντιοπροωθούμενης στρεβλής εκπροσώπησης, η σημερινή συζήτηση, ασφαλώς θεμελιώνει με καθοριστικό τρόπο τις νέες αναφορές και τις νέες ταυτότητες, που θα αποτελούν ταυτότητες "αναφοράς" των ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    Διότι στην πραγματικότητα, μετά τις ακλογές του Σεπτεμβρίου, έχουμε ένα ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ, έναν ΝΕΟ ΣΥΡΙΖΑ και τουλάχιστον ένα ΚΚΕ σε νέο ρόλο.

    Η σημερινή παρουσία του ΓΑΠ, αλλά και η παρουσία του Αλαβάνου, έστειλαν νέα στοιχεία στον διάλογο στην Κεντροαριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ Ο ΛΑΖΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑ ΞΕΠΛΙΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΘΗΝΑ 2004 ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ , ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Ο ΛΑΖΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ,ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΕΡΠΕΣ ΤΟ ΘΕΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ . ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΜΕΝΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στη γερμανική βουλή η αγορά μετοχών του ΟΤΕ από την Deutsche Telecom
    Στη γερμανική βουλή έφθασε το θέμα της Deutsche Telecom και της αγοράς μετοχών του ΟΤΕ με πρωτοβουλία του «Αριστερού Κόμματος»

    Όπως ανακοινώθηκε από τον Συνασπισμό, με την επιστολή του το «Αριστερό κόμμα» ενημερώνει τον Αλ. Αλαβάνο ότι εκ μέρους του κόμματος ο βουλευτής Βόλφγκανγκ Γκέρκε κατέθεσε προς την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Γερμανίας, ερώτηση σχετικά με την πρόθεση της D.T. να αγοράσει μετοχές του ΟΤΕ και ότι η απάντηση αναμένεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

    Τα ερωτήματα που κατατέθηκαν από το «Αριστερό κόμμα» έχουν ως έξης:

    1. Ήταν σε γνώση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης η αγορά του 19.99 % των μετοχών του ΟΤΕ που κατείχε η ΜΑΡΦΙΝ από την D.TELECOM (98026324 μετοχές) στην τιμή των 26 ευρώ όταν είναι γνωστό ότι η τιμή της μετοχής στο χρηματιστήριο μπορεί να αποκτηθεί με 18 ευρώ;

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ?
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ
    ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ D.T,ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.
    ΕΝΩ ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.

    ΡΕ ΑΛΑΒΑΝΕ ΑΦΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ?

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΛΑΚΑ,ΠΡΟΔΟΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σαν πολύ δεν άργησες να καταλάβεις τον χαβά που παίζει ο Λάκης? Ή αποφάσησες να γράψεις κάτι για να περάσεις την ώρα σου, κάτι για το οποίο το συζητά και η κουτσή Μαρία στην Ψωροκώσταινα?Γιατί χαζός δεν δείχνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. " Είμαι και εγώ ένας απο εκείνους που κάθε Τρίτη, περιμένω... / ...και πίστευα πως ευτυχώς που υπάρχει και ο Λάκης."

    Παρηγορήσου, δέν είσαι μόνος σου, υπάρχουν άλλοι 70 % πανύβλακες σάν καί σένα.
    Αλλά και εξ' όσων λές, δέν έχεις καταλάβει γρί, γιά τον ευρύτερο διαβρωτικό ρόλο (και καλοπληρωμένο), που υπηρετεί ο συγκεκριμμένος μαθητής του Μεγάλου Δάσκαλου στό είδος, Μίκη.
    Σκέψου, πίσω διαχρονικά, κι' άν δέν καταλάβης, μπές εδώ μέσα και ρώτα με, θα σού αναλύσω λεπτομερώς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ANTE GAMHSOY RE KARAGKIOZH



    GKRINIA


    ANERASTOI
    KARIOLIDES






    BABUINOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. o pseytoaristofanis lazopoylos mi xeso me to mouni.
    ksipnate kosmeeeeee to opoio toy laou exei katanthsh na paristanei o pseutoaristofanis.
    ksipnate min katapinete amasita oti leei o kathe lazopoulos....
    as exoyme epiteloys kritiki skepsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Λάκης μοιάζει του εαυτού του. Δεν μπορεί να πάει παραπάνω. Ένα ανθρωπάκι που φοβάται την εξουσία όπως φοβόταν και το στρατό και έχει πέσει με τα μούτρα στο γλύψιμο! Έτσι αποχτά ταυτότητα, αποχτά υπόσταση. Η σάτειρά του είνα απόλυτα ανερμάτιστη και γελοία. Προσωπικά δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ έστω και τη μισή από κάποια εκπομπή του. Δεν είναι πολιτική η σάτειρά του. Είναι κομματική και μάλιστα καταχθόνια! Γι αυτό λέω πως μοιάζει του εαυτού του! Να τον χαίρεται όποιος τον βλέπει και τον βοηθά να τα οικονομάει για τα καλά!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έτσι είναι ο Λαζόπουλος πάντα έκανε "πολιτικές μπίζνες" με το ταλέντο του στην σάτυρα.

    Να χάσεις τόσο γέλιο επειδή γουστάρει τον Καραμανλή για ιδιοτελείς σκοπούς;
    Το γέλιο είναι γέλιο δεν τον παρατάς εύκολα τον χαβαλέ κι αυτό εκμεταλεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τελικά ο στρατός όντως κάνει άντρες για αυτό όσοι δεν πήγαν είναι πουστάρες και στο σώμα και στην ψυχή, για σου Λάκα με τα ωραία σου τα κότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑ 32 ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙ (ζηλιαρη!) ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βρε μαλάκα 12:58 πμ, μην μπαερδεύεις την κολοτρυπίδα σου με τ'αρχιδια και γίνεσαι αδερφή!! Το βιολί βιολάκι δεν γίνεται συνέχεια, ολα έχουνε και ενα τέλος!!
    Την δική σου ψυχομαλακία, δεν συμαίνει οτι πρέπει να την δεχόμαστε άκριτα!!
    Δυστηχώς ο Λάκης είναι ΟΦΑ, όπου τα οικονομάει και το μεγαλύτερο φταίξιμο το έχουμε εμείς, γιατί αναδεικνύομε τέτοιους τύπους!
    Ιδίως οταν υπάρχουν "Χανει" τύπου 12:58 πμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το πόσο κόστισε στον Έλληνα φορολογούμενο το "διδακτορικό" και το "πτυχίο ιατρικής" της Νατάσσας, θα μας το πει κανένας?
    http://atheofobos.blogspot.com/2008/01/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. TO ZHTOYMENO DEN EINAI OTΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΣΤΗ.
    Α'. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ:
    ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ
    ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΗΔΕΣ
    ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΤΣΟΥΛΕΣ
    ΔΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ
    ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    ΕΡΠΕΤΑ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ: ΔΙΑΒΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ! (ΚΑΤΑ 80 ο/ο.....)

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ
    ΒΟΙΔΟΤΟΥΒΛΑ
    ........
    ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπράβο στο Φικιώρη που μίλησε επιτέλους κάποιος δημόσια για αυτή τη πρόκληση, άλλοι να αγωνίζονται να διαβάζουν για να πάρουν ένα πτυχίο και διάφοροι να το παίρνουν ως δια μαγείας.

    Ο κόσμος που αγωνίζεται με αξιοπρέπεια και τον καταδικάζουν στην ανεργεία γιατί δεν έχει μέσο δεν έχει δυστυχώς θέση ούτε στην τηλεόραση ούτε στα δημόσια βήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΕ ΤΑ ΛΟΜΟΓΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΥΠΕΡ ΝΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ....ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΕ...ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ...

    ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΤΥΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ...ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΠΟΥ ΑΝΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ...


    ΑΙΣΧΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΞΑΝΑ...ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Άργησες. Αν όμως μετανοήσεις και θέλεις να δείς τα επεισόδια που έχασες, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα αρχίσεις να διαβάζεις τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ. Έτσι θα έχεις πλήρη και σωστή ενημέρωση και διασκέδαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αλ Τσαντιρι λεει ο Λακης. Απο που προκυπτει το αλ τσαντιρι?
    Εγω βλεπω - στις διαφημησεις του Ελευθερου Τυπου γιατι το εχω εξορισει αυτο το καναλι - εναν τυπο να λεει τα δικα του με τα κοληματα του.
    Πιο χιουμορ; Ως τωρα η μοναδικη χιουμοριστικη εκπομπη ηταν η "Ελληνοφρενεια" του Σκαϊ και τωρα ευτυχως που μπηκαν και οι Κανακης Καλιβατσης στον ΑΝΤ - 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Επιτέλους ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει....Προτείνω στην επόμενη εκπομπή του ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ της ΤV για να καταλάβει οτι δεν είμαστε ΖΩΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πάμε Διαμαρτυρία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι δυσανασχετούν με το παραπάνω σχόλιο. Αλήθεια εδώ και 4 χρόνια ποιος απο τους ΜΑΚΗ- ΘΕΜΟ-ΛΑΚΗ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ .........ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΑΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ΜΙΚΗΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ.ΜΙΚΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητοί κύριοι του press-gr, αξίζει να ασχοληθείτε λίγο και με την περίπτωση του κ. Χαρδούβελη, πρώην Οικονομικού Συμβούλου του κ. Σημίτη, αργόμισθου επί 1 έτος στην Εθνική Τράπεζα (μεταξύ 2004 και 2005) και νυν οικονομικού συμβούλου του ομίλου Eurobank. Aς γίνει μια έρευνα για τις δοσοληψίες και τις σχέσεις που είχε με νυν πρόσωπα της επικαιρότητας. Αξίζει επίσης να πούμε πως ήταν εκ των πρώτων που είχε υποστηρίξει τα αντιασφαλιστικά μέτρα της αύξησης ορίων ηλικίας και εισφορών σε συνέντευξή του στον Ταχυδρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. LAKI GERA, ME TSAMPOUKA!!

    NA PATE NA GAMHTHEITE OLOI SAS...

    H TV EXEI KATO DEXSIA (H' ARISTERA) ..H' KAI STO KENTRO ENDEXOMENOS,
    ENA KOYMPAKI POU LEGETE POWER.. PATHSTE TO, TO GAMHMENO AN DEN SAS ARESEI MIA EKPOMPI KAI MIN MAS TA ZALIZETE KATHE FORA..

    "ALLAXSA GNOMI GIA TON LAKI.."
    NAI RE MALAKA, TOSO KAIRO POU SE BOLEBAN AYTA POU ELEGE, SOU ARESE O LAKIS..

    TORA POU DEN SE BOLEBOYN, O LAKIS EINAI PIONI TOY SISTIMATOS...

    RE TI MALAKES KYKLOFOROYN EDO PERA

    O LAKIS TO "KATEXEI" TO SPOR KAI ANEXSARTITA APO POLITIKES PEPITHISEIS KAI KOMATISMOYS, HE IS THE BEST STIN SATIRA KAI STO GELIO.. KAI ENNOEITE OTI I SATIRA EXEI KAI POLITIKA MINIMATA, OPOS AKRIBOS TA ANTILAMBANETE O KALITEXNIS...

    ANTE BGES KAI ESY KAI PES TA DIKA SOU...

    DEN KATALABENO RE SEIS PANTOS, GIATI YPOSTIRIZETE ME TOSO FANATISMO TA KOMMATA, AKOMA KAI AN KAPOIOS SATIRISEI TO KOMMA SAS, THA PESETE NA TON "FATE" ..

    KALA RE SEIS.. SAS PLIRONOUNE GIA AUTO??SAS DINOUN FAI? MIPOS EXOUN BOLEPSEI KANENAN DIKO SAS STO DIMOSIO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μερικών εδώ μέσα τη λογική δεν μπορώ να την καταλάβω. Διαβάσατε το ΣΧΟΛΙΟ ή ΟΧΙ? Δεν λέμε οτι κακώς κάνει ΚΡΙΤΙΚΗ στο Γιωργάκη και στους ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ......
    ΑΣ ΚΑΝΕΙ και ΕΜΕΙΣ εδω είμαστε να του βγάλουμε το καπέλο ....ΤΟΛΜΑΕΙ ΟΜΩΣ?
    Οσον αφορά το υβρεολόγιο σου ΑΠΑΞΙΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Λαζόπουλος είναι ο πιο ελεεινός λαϊκιστής των ημερών μας. Δεν υποφέρεται ούτε με σφαίρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μάθε ρε χλεχλέ ότι η "σάτιρα" δεν γράφεται με "υ".
    Άϊντε κωθώνι, που θες να αρθρογραφήσεις κιόλας.
    Σάτυρε τής ελληνικής γλώσσας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Φίλε Blogger, (17 Απρίλιος 2008 10:45)

    Οι ανοησίες που είπε ετσιθελικά ο Αλαβάνος αλλά και ο ΓΑΠ για τα θέματα της αγοράς των μετοχών είναι τόσο μεγάλες και τόσο στημένες που αν δεν είχαν βουλευτική ασυλία θα τους πήγαινε κάποιος εισαγγελέας για διάδοση ψευδών ειδήσεων...

    Τα οσα λενε είναι ψευδή διότι η αγορά των μετοχών δεν έγινε σε συγκεκριμένη τιμή αλλά σε πολλές και διαφορετικές, όπως γίνεται σε κάθε χρηματιστήριο... και η αγορά έγινε απο ιδιώτες και οχι απο το κράτος για να έχει το κράτος ζημιά...

    Η DT αποφάσισε να αγοράσει στην τιμή των 26 € διότι έτσι μόνο θα έπαιρνε το 20% όμορφα και καλά... διαφορετικά δεν θα έπαιρνε τίποτα... διοτι το κράτος δεν πούλαγε άμεσα...

    Άρα ο Βγενόπουλος έφτιαξε τιμή για το κράτος να πουλήσει εάν θέλει ψηλά και επιπλέον το προστάτεψε απο το να πουλήσει αναγκαστικά εάν δεν θέλει δεσμεύοντας όμως ενα μεγάλο τηλεπικοινωνιακό φορέα στο deal, όπως σχεδίαζε... και αναζητούσε...

    Όσο και αν φαίνετε περίεργο, ο Βγενόπουλος, με το αζημίωτο βέβαια, έγινε εθνικός ευεργέτης...

    Με αυτή την Πολιτική ο Αλαβάνος λειτούργησε, όσον αφορά το εθνικό συμφέρον, προδοτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η σάτιρα από αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος έχει μεγάλη διαφορά.
    Γιατί στη σατιρα δεν μπορείς να σατιρίζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτός την ΕΞΟΥΣΙΑ.
    Δεν μπορείς να σατιρίζεις τα ΠΆΝΤΑ εκτός τον Κωστάκη.......
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΤΙΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ κυρία Βροχοπούλου, Κούγια κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτά που γράφεις τώρα για Λαζόπουλο, σε μερικούς που γνωρίζουν κάποια πράγματα είναι γνωστά και έχουν καταλάβει τι ρόλο παίζει και ποιους εξυπηρετεί. Εσύ δηλαδή τι περίμενες από κάποιον που πήρε ¨τρελοχαρτο¨ για να μην υπηρετήσει την πατριδα; Μετά αποκαλεί τον γιατρό "τρελό" και μου μιλάει για ηθική και ένα σωρό άλλα. Όσο για τα 70αρια που πιάνει είναι τυχερός γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη λίγο γέλιο σε αυτή την δύσκολη φάση που περνάει, σε αυτό ο Λαζόπουλος είναι πολύ καλός.

    Τώρα για την Νατάσα να μας βοηθήσει ο Θεός εάν χρειστεί να χειρουργειθούμε, η επεμβαση να μην γίνει από τα χεράκια της και για υπάρξει δικαιοσύνη ας χειρουργήσει αυτούς που τις δώσανε όλα αυτά τα διπλώματα.

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. o Λάκης εξυπηρετεί τις σκοπιμότητες και τις πολιτικές του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    Ο Μάκης την τσέπη του και τους Κουμπάρους του ( ο Βαρδιλογιάννης του Βάπτισε την κόρη )
    Σε ποιο Κοσμο Μεγαλώνουμε τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.....ΤΗΣ ΑΡΠΑΚΤΗΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. To 70% της τηλεθέασης του το Δινουμε ΕΜΕΙΣ. Τωρα που βλέπουμε τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί χλωμό το βλέπω αν τις ΞΑΝΑΔΕΙ.
    Απο ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.Εγω προτείνω την νέα του Εκπομπή να την μποικοτάρουμε για να δούμε πραγματική και προς ΟΛΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΗ.Διαφορετικά θα μας πλασάρει μονον τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ.....( Γιάννα, All star, Kαραμανλή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. λοιπόν εγώ είμαι τις άποψης ότι από τον καθέναν πρέπει να παίρνεις οτι έχει να σου προσφέρει και σε οτι δεν σε καλύπτει να απευθύνεσαι αλλου. συμφωνώ σε γενικες γραμμες με τα λεγόμενα σας απλα πιστεύω οτι μπροστά σε ολοι την αλλη σαπίλα και σιωπή ακόμα και αυτά που ακούγονται απο τον Λακυ ίσος βγαλουν καπου. αλλα δεν πρεπει να ξεχνάμε ποτε πως οι κινητήριος δύναμη και συνεχιστές τις καταστασης είμαστε εμείς οι ιδιοι.άρα εγω πηστευω οτι η λυση ειναι 1 να προσπαθούμε οσον τον δυνατόν να βελτιωθούμε εμεις και στη συνέχεια να μοιραζόμαστε απόψεις με τους γύρο μας προσπαθώντας να τους βάλουμε στον "σωστό" δρόμο. το πρόβλημα ειναι οτι ο καθένας εχει εναν ξεχωριστό δικο του δρομο. ακομα και το οτι είμαστε αφυπνισμενοι και γράφουμε και διαβάζουμε στο νετ ειναι ενα βημα. αλά μην σκοτώνεστε μεταξύ σας αφού όλοι θέλουμε μια καλύτερη Ελλάδα ας προσπαθήσουμε ολοι μαζι χωρις να ασχολούμαστε τοσο με αυτα που μας χωρίζουν και να δουμε ολα αυτα που μας ενώνουν. που λογο της κατάστασης που επικρατεί σε αυτη την χωρα ειναι πολα.συνεχιστε να ενημερώνεστε και να ενημερώνεται και σιγα σιγα θα αρχίσουν να γίνονται καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση