GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδικασμένη για παράνομο μονοπώλιο...

. η Deutsche Telekom που παίρνει τον ΟΤΕ... . Από το stopcartel.org/ . .. Ο ΟΤΕ στα χερια δις καταδικασμενων για παρανομο μονοπωλειο ! Τη ...

.
η Deutsche Telekom που παίρνει τον ΟΤΕ...
.
Από το stopcartel.org/
. ..
Ο ΟΤΕ στα χερια δις καταδικασμενων για παρανομο μονοπωλειο! Τη στιγμη ακριβως που το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επικύρωσε την ποινη που είχε επιβάλει στην Deutsche Telekom η Κομισιόν για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης, η Κυβερνηση τους παραδιδει τον ΟΤΕ!.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επικύρωσε το πρόστιμο των 12,6 εκ. ευρώ που είχε επιβάλει στην εταιρεία η Κομισιόν για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στη γερμανική αγορά τηλεπικοινωνιών. Συγκεκριμένα, η εταιρία κατηγορείται ότι παραβίασε τους κανόνες του ανταγωνισμού χρεώνοντας ανταγωνιστικές της ιδιωτικές επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών για τη χρήση του δικτύου της με τιμές υψηλότερες από αυτές που η ίδια χρέωνε τους δικούς της πελάτες.Αυτή η συμπεριφορά της, είχε ως αποτέλεσμα οι άλλες ιδιωτικές τηλεφωνικές επιχειρήσεις να χρεώνουν τους δικούς τους πελάτες με τιμές υψηλότερες από αυτές της Deutsche Telekom και ως εκ τούτου να μην διαθέτουν κανένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι της.
Την ίδια στιγμη η Κυβερνηση δια των Υπουργων Γιωργου Αλογοσκουφη και Κωστη Χατζηδακη, διαπραγματευεται με τον αντιπροεδρο της εταιριας αυτης Καρλ Γκέρχαρντ Αικ τη συναψη στρατηγικης συμμαχιας όπως και την αναθεση της Διοικησης του ΟΤΕ !
Ο Οργανισμος STOP CARTEL θεωρει ότι δεν είναι δυνατον ο ΟΤΕ να παραδοθει σε μια Εταιρεια επισημα και δυο φορες καταδικασμενη για παραβιαση της Αντιμονοπωλιακης νομοθεσιας της Ευρωπαικης Ενωσης και καλει την Κυβερνηση να διακοψει αμεσα τις διαπραγματευσεις με τη Γερμανικη αυτη εταιρεια.

------------------------------------------------------------------------------

8 σχόλια

  1. H οργάνωση του Κοσοβάρου πρωθυπουργού πλούτιζε κάνοντας εμπόριο οργάνων, με νεφρά που αφαίρεσε από τουλάχιστον 300 Σέρβους αιχμαλώτους. Ενοχλημένη η Ελβετία επέβαλε «σιωπητήριο» στην πρώην δικαστή και νυν πρεσβευτή της"

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&tag=8777&pubid=808421
    http://www.skai.gr/master_story.php?id=78600

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ U.C.K ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ "ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ" ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΒΑΣΤ/Ρ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ).

    Διαπιστώνεται ότι οι εν Ελλάδι Κινεζοεβραιοκινούμενοι Μισέλληνες Μογγόλοι Αλβανοί, έχουν αναλογικώς μεγάλο αριθμό δορυφορικών κατόπτρων όχι μόνον εις τους εξώστες των οικιών τους, αλλά ακόμη και όταν μένουν εις υπόγεια. Δεδομένου του ότι: Α) Οι Μογγόλοι Αλβανοί ουδεμία σχέση έχουν με την τεχνολογία. Β) Εις την Ελλάδα υπάρχουν δεκάδες μη δορυφορικοί τηλεοπτικοί δίαυλοι. Γ) Δεν είναι λογικό οι Μογγόλοι Αλβανοί να χρησιμοποιούν τα δορυφορικά κάτοπτρα διά να παρακολουθούν Αλβανικούς δορυφορικούς διαύλους, δίοτι ουσιαστικώς δεν υφίστανται αμιγείς Αλβανικοί δορυφορικοί δίαυλοι. Υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι το μέσον αυτό ήδη χρησιμοποιείται διά μετάδοσιν μηνυμάτων μέσω δορυφόρων εις τους αρχηγούς Ενόπλων Αλβανικών ομάδων (U.C.C.) ανταρτοπολέμου και δολιοφθοράς εντός του Ελληνικού εδάφους, καθ' ότι οι Κινεζοεβραιοκινούμενες Μογγολικές Αλβανικές Μυστικές Υπηρεσίες γνωρίζουν από την Mossad ότι εις περίπτωσιν που θα ενεργοποιηθεί ένοπλη αποσταθεροποίησις της Ελλάδος από Κινεζοεβραιοκινούμενους Μογγολικούς Αλβανικούς Ένοπλους πυρήνες, οι Ελληνικές αρχές θα διακόψουν την ασύρματη-κινητή τηλεφωνία διά λόγους Εθνικής Ασφάλειας και Επιχειρησιακού Απορρήτου. Είναι όμως αδύνατον να διακοπεί η δορυφορική επικοινωνία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη αποστέλλονται μηνύματα από Ξένες Μυστικές Υπηρεσίες προς Κινεζοεβραιοκινούμενους Μογγολικούς Αλβανικούς Ένοπλους πυρήνες εν Ελλάδι, μέσω TELE-TEXT και μέσω κλειδωμένων κρυπτογραφημένων δορυφορικών οπτικοακουστικών διαύλων.
    http://defence.e-e-e.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H DT έχει θυγατρικές στην μισή Ευρώπη με δίκτυα οπτικών ινών και wimax που ούτε ονειρευόμαστε εδώ με τον ΟΤΕ που δεν μας έδινε adsl με το έτσι θέλω μέχρι πριν 4 χρόνια.
    Μια καταδίκη στα τόσα κράτοι δεν αλλάζει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ ALARM ALARM ALARM

    Η Ευρωπαϊκή ένωση ανακοίνωσε μαζί με το CNN και τη Microsoft για την ύπαρξη νέου και πολύ επικίνδυνου ιού .

    Όλες οι λεπτομέρειες στο καφενείο
    Δεν είναι πλάκα .Προσοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ξενα χερια απαγορευεται να απλωνονται πανω στον ΟΤΕ, ειτε ειναι καταδικασμενα απο ευρωπαϊκο δικαστηριο, ειτε οχι!

    Γερμανοι, η Ελλαδα δεν ειναι σκορποχωρι! Μπορει να κυκλοφορουν πολλοι καθυστερημενοι χριστιανοεβραιοι ραβινοι, και διαφορα βλαχαδερα, ή αχρηστοι μπολσεβικοι...

    Ομως μη δοκιμασετε την υπομονη των Ελληνων και την ευθιξια τους σε εθνικα θεματα! Τον οικονομικο σας χιτλερισμο θα σας τον δωσουμε να τον φατε στο στομα με μεγαλες μπουκιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ ALARM ALARM ALARM
    Η Ευρωπαϊκή ένωση ανακοίνωσε μαζί με το CNN και τη Microsoft για την ύπαρξη νέου και πολύ επικίνδυνου ιού .

    Όλες οι λεπτομέρειες στο καφενείο
    Δεν είναι πλάκα .Προσοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΓΩΓΗ της Marfin Investment Bank (MIG) κατά του προέδρου του Συνασπισμού με την οποία, όπως δήλωσε ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ ( ευρώ 1.000.000) από τον κ. Αλέξη Τσίπρα, που θα διαθέσει ως χορηγία στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνάει τα όρια της πρακτικής. Συνδυασμένη με την απειλή ανάλογων αγωγών κατ' άλλων πολιτικών προσώπων και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την οποία δεν πραγματοποιεί λόγω της ασυλίας, και αστικής των βουλευτών -σύμφωνα, όπως λέει, με γνωμοδότηση του Ευάγγελου Βενιζέλου- αποσκοπεί σε πολιτική χειραγώγηση.

    Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ των μετοχών στο Χρηματιστήριο οδηγούσε στις φούσκες, για τις οποίες τόσος λόγος γίνεται. Τώρα έχουμε χειραγώγηση της κοινής γνώμης με αγωγές - φούσκες. Οι μεν απειλούμενες αγωγές χωρίς να ασκούνται είναι φούσκες εξ ορισμού. Αυτή που κατά δήλωση της MIG κατατέθηκε κατά του κ. Τσίπρα είναι φούσκα, ανεξάρτητα από τη βάση της. Τρεις λόγοι είναι αναμφισβήτητοι:

    1ον: Το ποσό που ζητείται δεν θα μπορούσε ποτέ να επιδικαστεί διότι δεν είναι εύλογο· είναι, αντιθέτως, εξωπραγματικό.

    2ον: Η δήλωση για τη διάθεση του ποσού σε τρίτους αποδίδει τιμωρητικό χαρακτήρα στην χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης και υποσκάπτει τη βάση της αγωγής (η νομολογία πρέπει κάποτε να αντιμετωπίσει σοβαρά αυτό το ζήτημα, ώστε να πάψει αυτή η προπαγανδιστική -άλλοτε φιλανθρωπική άλλοτε πολιτική- χρήση των αγωγών από ανθρώπους που δηλώνουν ότι δεν έχουν ανάγκη χρηματικής ικανοποίησης για την ηθική βλάβη τους).

    3ον: Η διάθεση του ποσού στον ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από τη γελοιότητα της ιδέας, είναι και παράνομη: δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους χορηγίες από επιχειρήσεις σε κόμματα.

    Η ΕΠΙΘΕΣΗ της MIG κατά του πολιτικού κόσμου, μετά την επιχειρηματική της διόγκωση και επέκταση σε πολλούς τομείς της οικονομίας, η εμφάνιση του κυρίου Ανδρέα Βγενόπουλου ως εκπροσώπου 52.000 εργαζομένων (ουδείς επιχειρηματίας εκπροσωπεί τους εργαζόμενους), η προβολή της παναθηναϊκής ιδεολογίας του προς προσέλκυση οπαδών και φιλάθλων και η μυθοποίηση του επιχειρηματικού δαιμονίου του προετοιμάζουν ενδεχομένως πολιτική παρέμβαση ακραίου καπιταλιστικού λαϊκισμού. Μήπως το έδαφος φαίνεται πρόσφορο, εξαιτίας της πρόγνωσης του εκλογικού αποτελέσματος στην Ιταλία;

    ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ είναι η ελευθερία του λόγου, ιδίως του πολιτικού. Η προστασία της απέναντι σε κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης ή εξαγοράς των εκφραστών του είναι αναγκαία. Στη χώρα μας είναι ανεπαρκής. Το γεγονός ότι ο κ. Βγενόπουλος όχι μόνο διανοήθηκε αλλά και θεώρησε σκόπιμο να δημοσιοποιήσει την άσκηση ή την απειλή αγωγών, όπως τις περιέγραψε, είναι χαρακτηριστικό.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαζέλες, για άλλη μια χρόνιά, όπως τα τελευταία 10 χρόνια, έχετε την ταπέινωση που σας αξίζει.

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!!!

    Και τα επόμενα 10 χρόνια θα έχετε την πίκρα που σας αξίζει!!!


    Εκεί.. εκεί... πίκραα... πίκρα μαλάκες τσάτσοι του ρουφιάνου του Βαρδινογιάννη!!!!!


    ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδω ο κοσμος καιγετε και εσεις την μαλακια σας με τις ομαδες σας.αντε γιδια κρατατε τα παπαρια του καθε προεδρου ,πλακωθητε στο ξυλο το εχει ο προεδρος αναγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση