GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Στημένο το δήθεν βέτο..."

. Από τη ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ . Στημένο το «δήθεν βέτο Καραμανλή» από Αμερικάνους, Σαρκοζί και Δεξιά. Γελάνε ακόμα οι «σύμμαχοι» με την αφέλει...

.
Από τη ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
.
Στημένο το «δήθεν βέτο Καραμανλή» από Αμερικάνους, Σαρκοζί και Δεξιά. Γελάνε ακόμα οι «σύμμαχοι» με την αφέλεια του ελληνικού λαού
Αναβάλλεται μέχρι την επόμενη Σύνοδο Κορυφής, το φθινόπωρο, η πρόσκληση ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, μετά το δήθεν βέτο που έβαλε ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.
Το σχέδιο που στήθηκε από τούς Αμερικάνους, Σαρκοζί και Δεξιά για να ξανα-υποκλέψει την ψήφο του ελληνικού λαού η καταστροφική κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή είναι να εμφανιστεί ο Καραμανλής ότι δήθεν «αντιστέκεται στους Αμερικανούς». Για να γίνουν πιο πιστευτοί οι πράκτορες τύπωσαν και φωτογραφίες του Καραμανλή ως δήθεν Μπούλης-Κάτμαν-Χίτλερ!!! Και για να «τσιμπίσουν και κάτι δήθεν αριστεροί» φτειάξαν της ελληνική σημαία με σβάστικα!!
Αμέσως μετά τις εκλογές που θα είναι σύντομες ο Κώστας - Κάτμαν - Καραμανλής θα τρέξει γονυπετής και με αναφιλητά να υπογράψει όχι μόνο για τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» αλλά θα στρέψει και τα «νώτα του» στους αμερικανούς για όλα τα εθνικά μας θέματα κατά τα την προσφιλή τακτική όλων των «ηγετών της δεξιάς».
Δήθεν υπέρ των ελληνικών θέσεων τάχθηκαν οι ηγέτες της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, καθώς, επίσης, του Λουξεμβούργου και της Ισλανδίας ενώ από μέσα τους γ’έλαγαν γιατί γνώριζαν τη συνέχεια!!. Με κατανόηση δήθεν είδαν την ελληνική τοποθέτηση οι ηγέτες της Ουγγαρίας, Σλοβακίας, Βελγίου, Ολλανδίας και Γερμανίας. Αντίθετοι στις ελληνικές θέσεις και υπέρ της άνευ όρων ένταξης των Σκοπίων τάχθηκαν οι ηγέτες των ΗΠΑ, Τουρκίας, Σλοβενίας, Τσεχίας, Εσθονίας και Λιθουανίας. Λιγότερο θερμοί, αλλά στην ίδια κατεύθυνση ήταν οι ηγέτες της Δανίας, της Βουλγαρίας και της Νορβηγίας, ενώ απέφυγαν να πάρουν θέση ο Καναδάς, η Βρετανία και η Πορτογαλία.

Ο πλέον θεατρινικός δήθεν ένθερμος υποστηρικτής των ελληνικών θέσεων ήταν ο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος ανέφερε στην τοποθέτησή του ότι "είμαστε αλληλέγγυοι με τους Έλληνες, πιστεύουμε ότι πρέπει να βρεθεί λύση. Εχω ουγγαρέζικες ρίζες, αλλά έχω και ελληνικές και τις αποδέχομαι πλήρως". Αλλά ξέχασε να μας πει ο Νικολά Σαρκοζί για τις εβραικές του ρίζες και για την κομπίνα που έστησε μαζί με τους Αμερικανούς και τον Κώστα Καραμανλή για περεταίρω εκβιασμό του ελληνικού λαού στις επικείμενες εκλογές.
Η μόνη σωστή ονομασία για τα σκόπια είναι «Δημοκρατία του Βαρδάρη». Οποιαδήποτε άλλη ονομασία είναι προδοτική και αυτοί που θα την υπογράψουν θα πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία. Αν οι Σκοπιανοί θέλουν να ονομάζονται Μακεδόνες ας προσαρτηθούν στο Ελληνικό κράτος και αυτόματα μπαίνουν στο ΝΑΤΟ στην ΕΟΚ και στο Ευρώ...Εμπρός αδελφια Σκοπιανοί μη ντρέπεστε, εδώ τόσοι Αλβανοί έχουν ελληνικές ταυτότητες ας πάρετε και εσείς... Η Ελλάδα είναι φιλόξενη σε όσους ασπάζονται τον πολιτισμό της!!

Το στημένο από τους Αμερικανούς κείμενο των συμπερασμάτων, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ικανοποιεί την πλειψηφία του ελληνικού λαού και δεν θέτει χρονοδιάγραμμα, καθώς η λύση περνά μέσα από τον ΟΗΕ και όχι από τη βορειοατλαντική συμμαχία.
-----------------------------------------------------------------------

37 σχόλια

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε.
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ....ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ !!
    Ένα χαρακτηρηστικό απόσπασμα αντέγραψα από την ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια WIKIPEDIA :
    ‘’Κατά τη διάρκεια του ελληνικού εμφυλίου πολέμου εγέρθηκε θέμα "συνένωσης" των δύο Μακεδονιών, της Σλαβικής και της Ελληνικής: Στο συμφωνητικό που υπέγραψαν στο Πετρίτσι στις 12 Ιουλίου 1943, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Βουλγαρίας δήλωσαν ότι προτίθενται να εργασθούν από κοινού για ..."την εγκαθίδρυση στη Βαλκανική Ένωσης Σοβιετικών Δημοκρατιών που θα περιλαμβάνει τήν Ελλάδα, την Μακεδονία και τήν Σερβία" και περιγράφει (στην έκτη παράγραφο) την Μακεδονία σαν χώρα "Ελληνική, Σερβική και Βουλγαρική". Ή συμφωνία αυτή θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν το εφαλτήριο για το φορτισμένο -πλέον- πολιτικά κλίμα που επακολούθησε και που οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα. .’’
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΑΛΕΚΑ , ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ ΣΙΓΑΝ ................

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πιστεύω ότι οι μόνοι που στενοχωρούνται από αυτήν την, έστω προσωρινή επιτυχία της κυβέρνησης Καραμανλή, είναι οι ΠΑΣΟΚοι, οι οποίοι φοβούνται μην κάνει κανένα εκλογικό αιφνιδιασμό ο χοντρούλης και βρεθούνε με 18-19%...

    Εκεί να δείτε εσωστρέφεια, εκεί να δείτε εκλογή νέου προέδρου, εκεί να δείτε μπουνοκλωτσήδι παπανδρεϊκών (ελάχιστων πλέον) με τους διεκδικητές, μέχρι και ο Ανδρουλάκης θα είναι υποψήφιος πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να καταλαβαίνουμε και να μην μεμψιμοιρούμε


    Κάποιοι φοβούμενοι μήπως ηρωποιήσουν τον Καραμανλή, ηρωποιούν τον …Σαρκοζί!!!
    Και ο Σημίτης, μας λένε, θα έβαζε το βέτο, γιατί αλλιώς θα το έβαζε ο Σαρκοζί!!!
    Δηλαδή ο Σαρκοζί μήπως είναι κανένας Ευρωπαίος επαναστάτης ηγέτης και δεν το γνωρίζουμε; Ή η σύγκρουσή του με τον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ ξεκινάει από τη σύγκρουση των συμφερόντων του γαλλικού καπιταλισμού με τις ΗΠΑ. Και αν ξεκινάει από εκεί γιατί αρνούμαστε μια σύγκρουση συμφερόντων του ελληνικού καπιταλισμού (που εκφράζονται από τον Καραμανλή) με τις ΗΠΑ;
    Έχουμε αναλύσει διεξοδικά και εδώ μέσα και στο περιοδικό, ότι οι ηγέτες δεν είναι απόλυτα φετίχ, υπεράνω συγκεκριμένων ταξικών και κοινωνικών συμφερόντων. Οι μεγάλοι αστοί ηγέτες εκφράζουν τα ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του κεφαλαίου και όχι τα ιδιαίτερα μιας ανταγωνιστικής προς τα άλλα μερίδας.
    Τα κυβερνητικά κόμματα είναι πάντα συνδεδεμένα με το κεφάλαιο και ιδιαίτερα με τις μερίδες εκείνες των οικονομικών ελίτ. Μέσα σε κάθε κόμμα λειτουργούν ανταγωνιστικά οικονομικά συμφέροντα.
    Μέχρι χθες ήταν απόλυτα ΚΥΡΙΑΡΧΑ τα συμφέροντα των «νταβατζήδων» και τα εξαρτώμενα, μεταπρατικά οικονομικά συμφέροντα, από τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό. Ο «εκσυγχρονισμός» και διάφορες «αριστερές» τσόντες ήταν οι πολιτικές εκείνες δυνάμεις που ήταν πλήρως υποταγμένες στους «νταβατζήδες» και στους Αμερικανούς.
    Τέτοιες δυνάμεις υπάρχουν και μέσα στη Ν.Δ. Ωστόσο, εδώ, η ηγετική ομάδα, είναι προσδεμένη πιο πολύ με τα συμφέροντα τάσεων του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού. Αυτό εκφράζεται και με τη δημιουργία οικονομικών δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας που βλέπουν μεγάλες κερδοφόρες προοπτικές προς τη Ρωσία. Ιδιαίτερα του βιομηχανικού κεφαλαίου που σβήνει ή ασφυκτιά μέσα στη μέγγενη του αμερικανικού στραγγαλισμού και της βαθιάς κρίσης του.
    Αυτό το κεφάλαιο ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ και αυτό εκφράζει ο Καραμανλής. Δηλαδή οι αντιστάσεις του Καραμανλή ή του Σαρκοζί δεν είναι μεταφυσικές, δεν οφείλονται επειδή ξύπνησαν κάποιο πρωί και είπαν: Καιρός να κάνουμε τους παλικαράδες στους αυτοκράτορες της Υφηλίου!!!
    Αυτή η σύγκρουση πρέπει να αναδειχτεί, όχι να ηρωποιηθεί. Ωστόσο είναι μια σύγκρουση με τεράστια σημασία για την ανασυγκρότηση των λαϊκών κινημάτων και τη διάσωση των εθνικών και ιστορικών μας κατακτήσεων.
    Είτε το θέλουμε, είτε όχι, αυτή τη στιγμή δεν συγκρούονται μαζικά λαϊκά κινήματα και οι σοσιαλιστικές ιδέες με τον πλανητικό ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ. Όξυνση των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων υπάρχει. Τα έθνη-κράτη αμύνονται αλλά όχι στη βάση μιας άλλης εναλλακτικής πρότασης, αλλά στη βάση, να μη γίνουν οι ευρωπαϊκές δυνάμεις του κεφαλαίου και τα κράτη τους Φιλιππινέζες των ΗΠΑ.
    ΕΙΝΑΙ, όμως και αυτό κάτι, στην κατάσταση που βρισκόμαστε, ιδιαίτερα στην κατάσταση που βρίσκεται το εργατικό και λαϊκό κίνημα το οποίο χειραγωγείται ακόμα από τις ενσωματωμένες «αριστερές» δυνάμεις οι οποίες αποτελούν την ιδεολογική τρομοκρατία της Νέας Τάξης, με διάφορες μεταμφιέσεις…
    Και να είστε σίγουροι ότι αν δεν υπήρχε αυτή η οξύτατη ενδοϊμπεριαλιστική σύγκρουση (σε άλλες εποχές θα είχαμε παγκόσμιο πόλεμο), κανένας Καραμανλής δεν θα σήκωνε κεφάλι.
    Επίσης, αν κυβερνούσε ο «εκσυγχρονισμός», πολιτική άμεσα καθορισμένη από τις ΗΠΑ, δεν θα υπήρχε ούτε αυτό το ΒΕΤΟ. Αντίθετα θα είχαν θεριέψει οι προπαγανδιστικές υστερίες των επιδοτούμενων και τα τερατουργήματα των κινδυνολογιών για την αποδοχή μιας «μπάσταρδης» λύσης που θα την εμφάνιζαν και σαν νίκη. Θυμηθείτε τι έγινε με τον Οτσαλάν. Τον παρέδωσαν στους δήμιούς του και το εμφάνισαν, όχι μόνο ως μονόδρομο, αλλά και σαν νίκη!!!
    ΤΩΡΑ θα ζούσαμε ακόμα χειρότερες καταστάσεις.
    Από αυτή την άποψη, δίχως να ηρωποιούμε το ΟΧΙ Καραμανλή, πρέπει να το χειροκροτήσουμε κριτικά!!!
    Εξάλλου, ότι θέλουν να απαλλαγούν από αυτόν είναι φανερό και από το καλοκαίρι που μάς κήρυξαν τον εμπρηστικό πόλεμο.
    Και αν δεν τον ρίχνουν άμεσα είναι ότι η κατάσταση για τους Αμερικανούς θα γίνει εφιαλτική.
    Αυτά προς το παρόν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SKINHEADS LIVE SALONICA 12/4

    http://athensfront.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο το κείμενο μόνο ως προπαγάνδα των σκοπιανών θα μπορούσα να το δω, γιατί μερικοί έχετε πάθει ταράκουλο μετά το χθεσινό βέτο της ελλάδας? δεν ειναι προθυπουργός ούτε ο κινέζος ούτε ο τσίπρας για να είναι στημένο το βέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι μαύρο-άσπρο η πολιτική.
    Δηλαδή αν κυβερνούσαν οι "εκσυγχρονιστές" ή η Ντόρα
    θα έβαζαν βέτο;
    Στο Σχέδιο Ανάν πάλι ο ελληνικός λαός ήταν ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ εναντίον.
    Τι πρότειναν τα κόμματα;
    Και πάλι εκεί διαφοροποιήθηκε διακριτικά ο Καραμανλής.
    Στον πόλεμο κατά της Σερβίας ή στο Ιράκ ποιά ήταν η θέση των κυβερνώντων; Μήπως και τότε σύσσωμος ο ελληνικός λαός δεν έλεγε ΟΧΙ;
    Πρέπει να δούμε τις διαφοροποιήσεις που εχουν επέλθει
    και που ΩΘΟΥΝ τον Καραμανλή, ως εκφραστή κάποιων οικονομικών συμφερόντων, όπως και ευρωπαϊκές δυνάμεις να αντιτάσσονται κάπως σθεναρά στην αυτοκρατορική ηγεμονία των ΗΠΑ.
    Ο ελληνικός λαός γι'αυτούς είναι ο τελευταίος που μετράει...
    Απλώς χρησιμοποιείται όταν βολεύονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και όμως μετά τους τίτλους για το «βέτο του Καραμανλή» ο υπότιτλος για μια εφημερίδα που σέβεται τον εαυτό της είναι «το Βατερλώ του Μπους». Δεν τον είδα όμως πουθενά σήμερα. Σιγά μην τον έβλεπα θα μου πείτε. Δεν «έχασε» μόνο τα «Σκόπια» ο τζούνιορ. Το σοβαρότερο γι αυτόν είναι ότι «έχασε», μπροστά στο κοινό μέτωπο Γαλλίας – Γερμανίας την διεύρυνση του ΝΑΤΟ στις χώρες του Καυκάσου (Ουκρανία, Γεωργία). Ο Σαρκοζί και η Μέρκελ τον «τσαλάκωσαν» και οι Αγγλάρες είχαν πάει στο WC να πλύνουν τα χέρια τους. Κανείς τους δεν θέλει προβλήματα με την «αρκούδα», που σηκώνει πάλι κεφάλι. Και για όσους δεν είχαν καταλάβει ακόμα, ο συνήθως ήπιος Ρώσος ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ, προειδοποίησε χθες: «Θα απαντήσουμε εμπράκτως και όχι σαν μικρά σχολιαρόπαιδα που πληγώθηκαν και βγήκαν από την τάξη χτυπώντας την πόρτα πίσω τους για να κλάψουν σε κάποιο απομονωμένο μέρος». Ωχωχώχ. Φανταστείτε τι έχει να γίνει την Κυριακή στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας, όπου ο Βλαδίμηρος θα περιμένει τον Τζωρτζ. Και μην ξεχνάτε ότι η Σερβία έστειλε ήδη την πρώτη νότα της στα Σκόπια (αξημέρωτα) και κάτι πουλάκια μου λένε και Ρώσους φαντάρους που κάνουν τουρισμό με πολιτικά στα Βαλκάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ""Στημένο το δήθεν βέτο...""
    "Καραμανλής θα τρέξει γονυπετής και με αναφιλητά να υπογράψει όχι μόνο για τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας»"
    " Δήθεν υπέρ των ελληνικών θέσεων τάχθηκαν οι ηγέτες"
    TA ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ MATRIX :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήταν σίγουρα προβοκάτσια επί πληρωμή δηλ. στημένη η ανάρτηση των πανό και του Καραμανλή ES-ES. Όσο ηλίθιοι και να είναι στα Σκόπια, γνώριζαν ότι η Αθήνα είχε το πάνω χέρι. Δεν είχαν λόγω να προκαλέσουν, γιατί έχαναν το παιγνίδι του μικρού που τον εκμεταλλεύονται. Αν φθάσαμε στο επίπεδο άμεσης συνδιαλλαγής με τους Αμερικάνους για συμπαραγωγές τέτοιας πολιτικής, ομολογώ μπράβο του Καραμανλή και του Ρουσόπουλου βεβαίως – βεβαίως.. Μιχάλης Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντάξει ρε παιδιά έχει και η μαλακία τα όρια της!!!
    Έλεος πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. DE GAMIESTE RE MALAKES TOY KERATA. OYST RE NA XATHEITE. KRENASNA RE POYSTHDES THELETE.
    OY EINAI OI TPEYTHINOI NA TO BGALOYN?
    DEN BLEPOYN OTI EINAI APO SKOPIANOYS?
    PHRAN THN PIPA TOYS KI AYTOI KAI TA AMERIKANAKIA KAI TORA PINOYN TON PIKRO KAFE THW PARHGORIAS.
    ANTE KAI GAMHTHEITE KOLOPOYSTARADES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μη βιάζεστε, έρχεται ο babis και θα μας πεί την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι ήταν στημένο τελικά.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το κείμενο είναι προπαγάνδα των Σλαβοσκοπιανών.
    over and out.

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για επιτυχία του Πρωθυπουργού.


    Πέραν του δίκαιου της υπόθεσης, η Ελληνική Κυβέρνηση είχε κι ένα κρυφό όπλο.


    Ο Πρωθυπουργός απείλησε, εκβίασε θα μπορούσε να πει κανείς, στεγνά, όλους όσοι από τους συμμετέχοντες δεν πείστηκαν για τα Ελληνικά δίκαια, ότι θα ξαμολύσει το babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 7.29 σαν κι εσένα δηλαδή, κι εσύ στημένος είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι μωρέ όλα στημένα... και συνενοημένος και ο Καραμανλής...
    Γι΄αυτό έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου από το καλοκαίρι αφού είναι μαζί τους, και είναι όλα στήμένα γιατί μας κάψανε το καλοκαίρι..., γιατί προσπάθησαν να τον πλήξουν με τον Ζαχό.... και ο Πούτιν τι ρόλο παίζει του μακάκα!!!!
    Ελεος ρέ παιδιά μην γράφετε τέτοια δεν μασάει ο κόσμος... βρείτε κάτι άλλο αν μπορείτε βέβαια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΑΚΑΤΑ: Νίκη;

    Υπενθυμίζω:
    Μόνο όσα σχόλια έχουν την ηλεκτρονική υπογραφή μου είναι δικά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΑΚΑΤΑ: Νίκη;


    Υπενθυμίζω:
    Μόνο όσα σχόλια έχουν την ηλεκτρονική υπογραφή μου είναι δικά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μερικά πολύ ενδιαφέροντα σχόλια είδα στο:

    http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2259

    Ενδεικτικά σας δείχνω μερικά:

    "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
    Βρέθηκε ένας Έλληνας πρωθυπουργός, μετά από τόσα χρόνια «εκσυγχρονιστικής» δουλείας, να πει ένα ΟΧΙ στον πλανητάρχη".

    "ΟΙ ΗΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ dead meet. ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΑΠΟΝΕΥΡΟΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΑΘΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΙΡΑΚΙΝΟΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΔΕΙΞΕ Ν' ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΛΑ) ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΩΦΙΜΙ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ".

    "Ότι έχουν αλλάξει η συσχετισμοί στα Βαλκάνια και σε ολόκληρο τον κόσμο με την ισχυροποίηση της Ρωσίας είναι ορθό. Κι ασφαλώς αυτές οι αλλαγές είναι μια βάση «αντίστασης» στους Αμερικανούς. Ο Καραμανλής, εκφράζοντας μια μερίδα του ευρωπαϊκού κεφαλαίου και των Ελλήνων καπιταλιστών ανοίγεται προς τη Ρωσία. Είναι αυτός ο λόγος που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο και επιχειρούν να τον ρίξουν".

    "Με άλλα λόγια, οι ΗΠΑ, μόλις νοιώσουν ότι πλέον η αυτοκρατορία τους βρίσκεται στα πρόθυρα του θανάτου τότε θα παλέψουν ακόμη σκληρότερα για την διατήρηση της και την ανανέωση της. Θα χύσουν το αίμα περισσότερων λαών, για να επανεδραιώσουν την παγκόσμια κυριαρχία τους".

    "Να καταλαβαίνουμε και να μην μεμψιμοιρούμε.
    Κάποιοι φοβούμενοι μήπως ηρωποιήσουν τον Καραμανλή, ηρωποιούν τον …Σαρκοζί!!!
    Και ο Σημίτης, μας λένε, θα έβαζε το βέτο, γιατί αλλιώς θα το έβαζε ο Σαρκοζί!!!
    Δηλαδή ο Σαρκοζί μήπως είναι κανένας Ευρωπαίος επαναστάτης ηγέτης και δεν το γνωρίζουμε; Ή η σύγκρουσή του με τον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ ξεκινάει από τη σύγκρουση των συμφερόντων του γαλλικού καπιταλισμού με τις ΗΠΑ. Και αν ξεκινάει από εκεί γιατί αρνούμαστε μια σύγκρουση συμφερόντων του ελληνικού καπιταλισμού (που εκφράζονται από τον Καραμανλή) με τις ΗΠΑ;

    Έχουμε αναλύσει διεξοδικά και εδώ μέσα και στο περιοδικό, ότι οι ηγέτες δεν είναι απόλυτα φετίχ, υπεράνω συγκεκριμένων ταξικών και κοινωνικών συμφερόντων".

    "Και όμως μετά τους τίτλους για το «βέτο του Καραμανλή» ο υπότιτλος για μια εφημερίδα που σέβεται τον εαυτό της είναι «το Βατερλώ του Μπους». Δεν τον είδα όμως πουθενά σήμερα. Σιγά μην τον έβλεπα θα μου πείτε. Δεν «έχασε» μόνο τα «Σκόπια» ο τζούνιορ. Το σοβαρότερο γι αυτόν είναι ότι «έχασε», μπροστά στο κοινό μέτωπο Γαλλίας – Γερμανίας την διεύρυνση του ΝΑΤΟ στις χώρες του Καυκάσου (Ουκρανία, Γεωργία). Ο Σαρκοζί και η Μέρκελ τον «τσαλάκωσαν» και οι Αγγλάρες είχαν πάει στο WC να πλύνουν τα χέρια τους. Κανείς τους δεν θέλει προβλήματα με την «αρκούδα», που σηκώνει πάλι κεφάλι".

    "Αυτό που έγινε χθες στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, βγάζει στην επιφάνεια τις οξύτατα επιδεινούμενες ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις. Αντιθέσεις που δρομολογούν ακόμα και τη διάλυση του ΝΑΤΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η χυδαιότητά σας, δεν έχει όριο.
    Είστε μεγάλοι μαλάκες και σας υπόσχομαι ότι θα το πληρώσετε άσχημα , μαλακισμένα.

    Πόσο σε πληρώνουν για να με προβοκάρεις συνέχεια ρε βλαμένο;

    Φοβάστε;

    Καλά κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 8.28


    τι να φοβηθεί κανείς από σένα ρε μπετόστοκε, τυρί, γιδόκλαρο, γελωτοποιέ???


    μη μας κάνεις αφισοκόλληση έξω από το σπίτι???


    για πλάκα σε παίζουμε επειδή είσαι ηλίθιος με πατέντα και πάσχεις από follie de grandeur όπως όλοι οι μικρόνοες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τον Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία πρέπει να επισημάνω οτι ο Καραμανλής στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και περιέσωσε παραπάνω από οτι περιμέναμε...

    Όλα τα άλλα σχόλια είναι εκ του πονηρού από πικραμένους Πασόκους που θα έδιναν και το βρακί τους ακόμη για να έβλεπαν στο Βουκουρέστι το Γιωργάκη αντί του Καραμανλή...

    Η αριστερά είναι ανάξια αναφοράς στο συγκεκριμένο θέμα.

    Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ έχει ουτως η άλλως δηλώσει οτι ούε λίγο ούτε πολύ πρέπει να συνταχθούμε με τον αδερφό λαό των Σκοπίων και να αντιπαλέψουμε τον ελληνικό καπιταλισμό και ιμπεριαλισμό...

    Το δε ΚΚΕ πρεσβεύει εδώ και 80 χρόνια οτι η Μακεδονία μας πρέπει να ενωθεί με την Νότια Βουλγαρία και να γίνει ανεξάρτητο κράτος με την επωνυμία "Σοσιαλιστική Βαλκανική Δημοκρατία της Μακεδονίας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 8:35 aytos poy aytotsiboukonetai, esy eisai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο/Η xoriatis είπε...
    ΑΝΑΚΑΤΑ: Νίκη;


    Υπενθυμίζω:
    Μόνο όσα σχόλια έχουν την ηλεκτρονική υπογραφή μου είναι δικά μου

    3 Απρίλιος 2008 8:10 μμ
    ..................................
    TI LES MORE MALAKA?
    H PROEDRIA THS DHMOKRATIAS EISAI GIA NA BLEPOYME AN EINAI EGYRH H ANAKOINOSH?
    ANTE KAI GAMHSOY KAI SY KAI TO KALAMI POY KABALAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βλάκα, Πανίβλακα, Σαλεμένε Γελωτοποιέ, Χωριάτη.

    Έχεις καταντήσει ο "Κάτμαν" του Press

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. sou gamo to magazaki royfiane ekbiasti. alla tha sou to gamiso KANONIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είσαστε ό,τι πιο γελεοίο θα μπορούσε να φανταστεί ανθρώπινο μυαλό... γι' αυτό κάποια μέρα θα σας γαμήσουν Σκοπιανοί, Αλβανοί, Βούλγαροι (όχι ότι δεν σας πηδάνε ήδη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. kai meta xypnises,malaka skopiane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, η μαλακια σας σπαζει καρυδια! Τι περιμενει την Ελλαδα με ηλιθιους σαν και σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 8.55 όχι είναι αυτός που σου γαμάει τη μάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ η αγαμησία σας έφερε σκοτοδίνη. ΄Αλλά ξέχασα πως είσαστε της αρχής πο λέει πως αν πετύχει η μαλακία τύφλα να ΄χει το γαμήσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΗΝ ενθουσιάζεστε και ΜΗΝ τσιμπάτε! Είμαστε τόσο διψασμένοι να γλυτώσουμε απο τις φάπες που νομίζουμε πως με το ΒΕΤΟ πιάσαμε τον παπά απο τα τέτοια.

    Ειναι γεγονός οτι είναι μεγάλη κίνηση και επιτυχία, άλλωστε ο Καραμανλής μετά την Σύνοδο έχει κανονίσει συνάντηση και μπίζνες με Σαρκοζι και Πουτιν. Το οτι κερδίσαμε μια μεγάλη μάχη όμως, δεν σημαίνει οτι κερδίσαμε και κανέναν πόλεμο. Δεν ξέρουμε μετα τον Μπους ποιος θα βγει και τι θα πάθουν τα Σκοπια μέχρι τότε. Ακόμα και αν διαλυθουν είμαστε πολύ χαλβάδουλες για να πάρουμε κομμάτι απο την πίτα, το πολυ πολυ να μοιραστουν σε Βουλγαρους και Αλβανους, οπότε ακόμα και αν το θέμα Σκόπια κλέισει, έχουμε τα τουρκομόγγολα και τα αλβάνια.

    Εχουμε ΠΟΛΥ δρόμο ακόμα, σε μια εξαιρετικα ασταθή περιοχή, με επικίνδυνους γείτονες και οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εξελίξεις για την Ελλάδα τώρα αρχιζουν.

    Πιστεύετε ξαφνικα οτι το Ξυριζα που αναγνώρισε τα Σκοπια ως Μακεδονία και ο εβραιοαμερικάνος Γκιόργκο και η Ντορα που θελει να γίνει πορδηπουργίνα ξαφνικα έγιναν πατριώτες;
    Η οτι ξαφνικα μας αγαπησαν οι Δυτικοι και πήραν το μέρος μας;
    Η οτι οι μεγαλοεπιχειρηματίες που κονομανε στα Σκοπια ξαφνικα θα χασουν τα συμφέροντα του;
    Η μήπως οτι ολος ο κόσμος δεν θα τους λέει Μασεντόνια;


    Τηρηστε τις επιφυλάξεις σας λοιπόν γιατι στην Ελλάδα έχουμε ταλέντο και τις πιο κερδισμένες μας στιγμές, να κανουμε μια μαλακία και να γκρεμιζουμε οτι χτίσαμε. Μην νομιζετε οτι με ΒΕΤΟ κάτι καναμε και λύσαμε τα προβλήματα οπότε αράζουμε μετα.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μάλλον ψιλοΣκοπιανοί μου φαίνεστε.

    Τώρα αν είστε Έλληνες, είναι βέβαιο ότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι τούτη η χώρα βγάζει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΡΩΕΣ και ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. Και εσείς, δε μου φαίνεστε για ήρωες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ρε παιδια απο λοβοτομη εισαστε και με ληγμενα χαπια; τι νεολαια της μακεδονιας και παπαρια , υπηρχε τετοια νεολαια και δεν το ξεραμε; η μηπως ειναι η νεολαια των εξαρχειων με τα μαυρα και τις κουκουλες ,που απο την πολη πρεζα εχουν καψει μυαλο;
    εκτος αν ειναι κατι αλλο απο αμερικα μερια και αρχισαν τα οργανα της βρομικης προπαγανδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Kαποιες απλες παρατηρησεις=

    1
    Βετο τρανταχτο μπηκε . Και ειναι πλεον αδυνατον καποια κυβερνηση (αυτη η αλλη) να κανει πισω , περα απο αυτη τη γραμμη..

    2
    Το επισημο καθαρογραφημενο κειμενο λεει ξεκαθαρα για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ οτι η ΠΓΔΜ ειναι 'ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ'... και καθιστα το θεμα της ονομασιας ΝΑΤΟΙΚΟ πια... και οχι μονο εξαρτωμενο απο μια χωρα.. (ΕΛΛΑΔΑ)επισης δεν προβλεπει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ θα προσκληθουν οι σλαβοσκοπιανοι..

    3
    Εστω και ετσι ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΠΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ (ενω ουρλιαζε μεχρι και 1 ωρα πριν το ΒΕΤΟ οτι 'ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΠΛΗΡΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ'....και μετα απο μια ωρα εφαγε την ροχαλα... ακομη σταζει η μουρη του..

    4
    Βρηκαμε αναπαντεχα ενα ΜΕΓΑΛΟ φιλο και υποστηρικτη (ΜΕΛΟΣ ΜΟΝΙΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...) τον ΣΑΡΚΟΖΥ... και θα τον χρειαστουμε και αυτον και τον ΡΩΣΣΟ φιλο μας σε λιγο... ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΣΥΝΤΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ - ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΙΑ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ και πρεπει να το καταλαβουμε ...ενω μονο ζημια μπορουμε να εχουμε απο την κοινοπραξια των 'ηπα' ...

    5
    Οσο ο χρονος κυλα , τοσο διαλυεται αυτο το φαρμακερο μορφωμα... και εμεις πρεπει να το βοηθησουμε να τελειωνει οσο πιο γρηγορα γινεται.. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ οτι δεν σωζεται πια με τιποτα... γιαυτο καθε ημερα που περνα φτανουμε στην ολοκληρωτικη νικη..


    6
    Την μπαμπεσια του τουρκου πρεπει να την ξεπληρωσουμε την καταλληλη ωρα... οταν το ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ θα κηρυξει την ανεξαρτησια του ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ (οπως κανανε και τα τουρκαλια με την ΠΓΔΜ...) μαχαιρα εδωσαν ΧΑΤΖΑΡΑ θα παρουν..

    7
    Ειναι ηλιου αεινοτερου οτι Η ΑΠΟΦΑΣΗ του ΝΑΤΟ επηρεαζει ΑΜΕΣΑ και την επερχομενη αποφαση της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ (Οκτωβριο) αφου τα περισσοτερα κρατη (σχεδον ολα) μετεχουν και του ΝΑΤΟ οπου υπεγραψαν οτι τα σκοπια πρεπει να αλλαξουν ονομα για να εισελθουν..

    8
    Οπως και ανες αδαης μπορει να καταλαβει Η ΣΥΖΗΤΗΣΙΣ για το ονομα ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ.. κατι που μας 'ξαλαφρωνει' απο την υποχρεωση μας να δεχτουμε την λεξη 'μακεδονια' και συνθετη ονομασια... αυτη η υποχωρηση ειχε γινει για να υποχωρησουν τα σκοπια ΠΡΙΝ την συναντηση στο Βουκουρεστι...τωρα την χασανε αυτη την ευκαιρια και στο επισημο ανακοινωθεν δεν λεει πουθενα οτι το ονομα πρεπει να περιλαμβανει την λεξη 'μακεδονια'..


    χαιρετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση