GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ντόρα "στέλνει" στα Ιεροσόλυμα...

...για το Άγιο Φως τους 7 "τοπάρχες" της (Α') Αθήνας . Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο αρμόδιος για τα θέματα Απόδημου Ελλ...

...για το Άγιο Φως τους 7 "τοπάρχες" της (Α') Αθήνας
.
Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο αρμόδιος για τα θέματα Απόδημου Ελληνισμού υφυπουργός Εξωτερικών θα πάει στα Ιεροσόλυμα, ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, για να παραλάβει το Αγιο Φως και να το φέρει στην Ελλάδα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.
Φέτος, τον ρόλο αυτό έχει ο Θεόδωρος Κασσίμης, ένας εκ των στενών συνεργατών της Ντόρας Μπακογιάννη. Μαζί του θα πάνε και βουλευτές και άλλα πολιτικά στελέχη. Είναι μια διαδικασία στην οποία πολλοί, κάθε χρόνο, θα ήθελαν να συμμετέχουν και να έχουν αυτή την εμπειρία.
Μια "λεπτομέρεια" που μάθαμε και η οποία έχει ...εσωκομματικό ενδιαφέρον για τα της ΝΔ: Στην αποστολή θα συμμετέχουν και οι πρόεδροι των επτά δημοτικών διαμερισμάτων της Αθήνας (δεν θα συμμετέχουν άλλα στελέχη από τον δήμο της Αθήνας) που αντιστοιχούν στα ισάριθμα εκλογικά διαμερίμστα της Α' Αθήνας.
Με αυτή την πρόσκληση - συμμετοχή, η Ντ. Μπακογιάννη δείχνει αν μη τι άλλο ότι ξέρει να "προετοιμάζεται" και να κάνει τα απαραίτητα ανοίγματα για τη μάχη των επόμενων εκλογών στην Α' Αθηνών...

--------------------------------------------

31 σχόλια

  1. Στη φωτογραφία αυτή μοιάζει πολύ στο μπαμπά της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέτε να πιστεύει η Ντ'ορα ο Κασσίμης και οι τοπάρχες ότι κουβαλάνε το Άγιο Φως Είναι τόσο άγιο όσο η Ολυμπιακή Φλόγα. Αν ηταν άγιο θα τους έκαιγε τον κώλο όπως και οΔίας θα έριχνε κεραυνό στις Ολυμπιακές επιτροπές. Αντί να ξυπνάνε τον κόσμο τον πάνε στο μεσαίωνα. Να πάει το παπαδαριό να την φέρει με ΣΙΝΟΥΚ μπας και γλυτώσουμε από μερικούς ακόμα. Ο κόσμος πεινάει ρε και εσείς τον παραμυθιάζετε ΑΙΣΧΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνος και έρημος έρχεται στην Ελλάδα, ο Σαρκοζί
    Μόνος του θα έρθει στην Ελλάδα ο Νικολά Σαρκοζί και έτσι αυτόματα χάνει κάθε ενδιαφέρον η συνέντευξη που θα δώσει. Τι να τον κάνεις τον Νικολά χωρίς την Κάρλα Μπρούνι; Ας πάει να τον δει ο πρωθυπουργός.

    ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΜΕ 10.000.000 ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΠΟΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΡΔΗΠΟΥΡΓΟΣ;

    ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ:
    "Λέτε να πιστεύει η Ντ'ορα ο Κασσίμης και οι τοπάρχες ότι κουβαλάνε το Άγιο Φως Είναι τόσο άγιο όσο η Ολυμπιακή Φλόγα. Αν ηταν άγιο θα τους έκαιγε τον κώλο όπως και οΔίας θα έριχνε κεραυνό στις Ολυμπιακές επιτροπές. Αντί να ξυπνάνε τον κόσμο τον πάνε στο μεσαίωνα. Να πάει το παπαδαριό να την φέρει με ΣΙΝΟΥΚ μπας και γλυτώσουμε από μερικούς ακόμα. Ο κόσμος πεινάει ρε και εσείς τον παραμυθιάζετε ΑΙΣΧΡΟΙ.

    25 Απρίλιος 2008 7:13 πμ"


    ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η
    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    ΤΗΣ
    ΑΡΑΧΝΗΣ

    Bernardo Bertolucci

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ..ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάλτε μου ζουρλομανδύα έχω τρελαθεί..!!

    Καίγομαι, καίγομαι, καίγομαι, καίγομαι

    Όλη μέρα

    θέλω σεξ

    Όλη νύχτα

    θέλω σεξ

    Στη δουλεία

    θέλω σεξ

    Στο δρόμο

    θέλω σεξ

    Στην ταβέρνα

    θέλω σεξ

    Στο σούπερ μάρκετ

    θέλω σεξ

    Sτο λεωφορείο

    θέλω σεξ

    Στο μετρό

    θέλω σεξ

    Βάλτε μου ζουρλομανδύα έχω τρελαθεί

    Καίγομαι, καίγομαι, καίγομαι, καίγομαι

    Στο καράβι

    θέλω σεξ

    Στο αεροπλάνο

    θέλω σεξ

    Στην τουαλέτα

    θέλω σεξ

    Στο σαλόνι

    Μεσ' τη στάνη

    θέλω σεξ

    Τας κεμπάπ κεμπάπ γαρδούμπα.. (κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Ανδρέας δεν στεναχωρήθηκε από τα ελάχιστη που του έκανε το Ελληνικό κράτος και τραγούδησε το "Μην κλαίς για μένα Ελλαντα", το οποίο αργότερα διασκεύασε η Μαντόνα όταν πήγε στην Αργεντινή. Ποτέ όμως δεν πρόδωσε το επάγγελμα που τον έκανε πασίγνωστο τοις πασοί γενικώς και σε όλο τον κόσμο. Η αγάπη του για την οικοδομή υπάρχει ακόμη,εξ ου και η λατρεία του για τα ξενοδοχεία Hilton που στήνει παντού μνημεία για να τα τιμά. Εξ'ου και η μεγάλη του επιτυχία στα Γαλλικά:

    Αντρέας: Non je ne regrette rien!

    Οι χιλιάδες οπαδοί του: Pas de tout, Antrea!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλεγα να βρίσω λίγο, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα. Η ίδια η λέξη “ΠΑΣΟΚ” έχει γίνει πλέον συνώνυμη της πολιτικής λίγδας, της ρεμούλας, της υποκρισίας, της απατεωνιάς κοκ. Δύσκολα βρίσκεις λέξη συνώνυμη με το “ΠΑΣΟΚ” που να περιέχει τόση βρώμα και δυσωδία. Και να φανταστείς πως κάποτε ήμουν οπαδός αυτού του Κόμματος. Μέγα λάθος.


    Αυτό το Κόμμα λοιπόν, όταν παίρνει χαμπάρι ότι απειλείται φέρεται με τον χυδαιότερο τρόπο. Έτσι και τώρα. Δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ότι έχει διαρροή ψηφοφόρων προς τα αριστερά κι έχει λυσσάξει. Ξερνάει τ’ άντερά του. Ο Γκέμπελς θα νοιώθει περήφανος που έχει τέτοιους μαθητές.

    Η κατάσταση για το ΠΑΣΟΚ είναι πράγματι εκρηκτική. Από την μία δεν μπορεί να κρύψει την ταυτόσημη πολιτική του με την ΝΔ. Είναι πλέον αδύνατο να φορέσει την προβιά του αριστερού-αντιδεξιού όπως έχει μάθει (να παριστάνει το καρναβάλι) και είναι εκτός εαυτού. Έχει συνηθίσει να έχει και την κουτάλα και να τρώει σαν το βόδι.

    Κι έτσι, αφού δεν μπορεί να μιλήσει και να αντιπαρατεθεί πολιτικά με την αριστερά, το έχει ρίξει στην προβοκάτσια και στο ψέμα. Θαυμάστε ποιότητα αντιπολίτευσης ενός Κόμματος εξουσίας.

    - Η αριστερά λέει, επειδή έχει ίσες αποστάσεις από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, άρα είναι με την ΝΔ και συνεργάζεται μαζί της. ΦΟΒΕΡΟ! Κι αυτό το Κόμμα ήταν 20 χρόνια στην εξουσία. Κι αντί να έχει μια σοβαρότητα, συμπεριφέρεται σαν βλαμμένο.

    - Βάζει διάφορους “δημοσιογράφους” να γράφουν ότι σαχλαμάρα τους κατέβει στο κεφάλι και μετά τα αξιοποιεί σαν στοιχεία. Βλέπε τις συκοφαντίες περί κοινών επιχειρήσεων ΚΚΕ-ΝΔ.

    - Απουσίασε το ΚΚΕ από μία επιτροπή (λες κι έχει αμέτρητους βουλευτές να βρίσκονται παντού) για την εξαγορά του Γερμανού από την COSMOTE και “ανακάλυψε” περίεργη συμπεριφορά του ΚΚΕ με τον Γερμανό. Τις ίδιες μαλακίες λέει και ο Καρατζαφέρης! Ποιος αντιγράφει ποιον δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι το ΚΚΕ έχει συγκεκριμένη άποψη. Αλλά αφού δεν τους βολεύει η αλήθεια τόσο το χειρότερο γι’ αυτήν.

    - Δεν έχει το θάρρος να πει τα παραπάνω επίσημα και βάζει τον καμένο τον Πάγκαλο να κάνει την βρώμικη δουλειά ή μέσω “δημοσιογράφων” προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα. Πες, πες κάτι θα μείνει. Στο τέλος όμως ελπίζω να μην τους μείνει ψηφοφόρος και να φάνε ένα τέλειο μαύρισμα στις εκλογές. Για την ακρίβεια κοκκίνισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ GRSex.com ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ PRESS-GR!

    ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΚΟΣΑΡΕΣ, ΜΕ ΤΡΥΦΕΡΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ LIBIDO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΑΓΙΟΣ
    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥ ΣΥΝΗΛΘΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ

    Όταν η αλήθεια φτιάχνεται με λιγότερο ή περισσότερο «σκηνοθετημένο συναίσθημα» δεν διαφέρει σε τίποτε από το ψέμα. Συνθέτει μύθο.

    Το ότι ο Καστοριάδης, μας έμαθε ότι «εκείνο που είναι διαφορετικό σε μια άλλη κοινωνία και σε μια άλλη εποχή είναι η ίδια ακριβώς η “ορθολογικότητά” της που κάθε φορά εκφράζει έναν άλλο φαντασιακό κόσμο», δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουμε έρμαιο των μύθων που κατασκευάζει το σύστημα για να νομιμοποιήσει την ύπαρξη του και να επαναπροωθήσει τους ανθρώπους του.

    Όταν το καθεστώς κάνει ανάσταση, ας μην είμαστε εμείς που θα ανάψουμε την λαμπάδα του!

    Posted by ο αγιος

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Ανδρέας δεν στεναχωρήθηκε από τα ελάχιστη που του έκανε το Ελληνικό κράτος και τραγούδησε το "Μην κλαίς για μένα Ελλαντα", το οποίο αργότερα διασκεύασε η Μαντόνα όταν πήγε στην Αργεντινή. Ποτέ όμως δεν πρόδωσε το επάγγελμα που τον έκανε πασίγνωστο τοις πασοί γενικώς και σε όλο τον κόσμο. Η αγάπη του για την οικοδομή υπάρχει ακόμη,εξ ου και η λατρεία του για τα ξενοδοχεία Hilton που στήνει παντού μνημεία για να τα τιμά. Εξ'ου και η μεγάλη του επιτυχία στα Γαλλικά:

    Αντρέας: Non je ne regrette rien!

    Οι χιλιάδες οπαδοί του: Pas de tout, Antrea!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΑΓΙΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΣΗ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χεχεχεεε ! και γιατι δεν μενουν εκει ....?
    μια χαρα θα ειμαστε και χωρις αυτους ...!
    λόγω ημερων ....!
    ενα ζωο.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αναρωτιέμαι πόσο είναι το
    κόστος όλου αυτού του
    καρνάβαλου, και σε τίνων τσέπες
    πάνε τα λεφτά αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...της Β ΑΘΗΝΩΝ που θα τους πάνε....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, σε τηλεοπτική του συνέντευξη παραδέχτηκε "ότι χωρίς αμφιβολία έχει κάνει λάθη" κατά την πρώτη χρονιά της θητείας του, πρόσθεσε όμως ότι οι μεταρρυθμίσεις παραμένουν αναγκαίες για να μεταμορφώσει τη Γαλλία.

    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρα,συντομα παμε σε εκλογες...Πολυ συντομα θα ελεγα...Αντε με το καλο ν αλλαξουμε παραστασεις,αν εχουμε το μυαλο για αυτο...1000 φορες ο ΓΑΠ πρωθυπουργος παρα αυτοι που τωρα κυβερνανε!!!Ουτε ενας δεξιος δεν τους γουσταρει!!!Ετουτη η κυβερνηση εκτος των αλλων δεινων που εκανε στον τοπο,δεν διορισε πολλα γαλαζια παιδια στο δημοσιο,τα λιγα δε που διορισε,τα βαλε συμβασιουχους χωρις πιθανοτητα μονιμοποιησης-ασε τωρα τι τους ταζουν για την ψηφο...-λιγους διορισε μονιμους!Και πολλα γαλαζια παιδια με συμβασεις και μισθους της πλακας,ηδη ειναι τωρα εκτος δημοσιου!!!Θα τους ριξουν τετοιο μαυρο οι νεοδημοκρατες που θα τρεχουν και δε θα φτανουν!Και κατι αλλο φιλοι μου.Τα παιδια οταν γεννιουνται δεν βγαινουν με τα χρωματα κανενος κομματος,απλως η αναγκη για το μεροκαμματο,τα ριχνει στα νυχια των πολιτικων.Ολα τα παιδια θελουν δουλεια.Στο δημοσιο πια δεν μπαινουν γιατι τους αρεσει να καθονται,αλλα δεν εχουν που αλλου να δουλεψουν.Πιο πολλους απολυουν στον ιδιωτικο τομεα απ οτι προσλαμβανουν και κανενα νεο παιδι δε θελει να πεθανει απο την πεινα.......Οσο για τις μικρες οικογενειακες επιχειρησεις,τις ξεκαναν μια-μια τα μεγαλα ξενα πολυκαταστηματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν ξέρω για την Ντόρα εγώ εύχομαι σε όλους σας καλό Πάσχα γεμάτο Αγάπη. Αυτό μας λείπει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΥΛΗ ΛΑΜΠΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΖΗΤΩ Η ΑΝΟΙΞΗ


    WILD SEX

    ΚΑΙ ΠΕΟΛΕΙΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΥΛΗ ΛΑΜΠΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ ΟΒΕΛΙΕΣ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ WILD SEX ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

    ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ.

    ΖΗΤΩ Η ΑΝΟΙΞΗ

    WILD SEX

    ΚΑΙ ΠΕΟΛΕΙΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΥΛΗ ΛΑΜΠΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ ΟΒΕΛΙΕΣ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ WILD SEX ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

    ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ.

    ΖΗΤΩ Η ΑΝΟΙΞΗ


    WILD SEX

    ΚΑΙ ΠΕΟΛΕΙΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 3.28...το θέμα είναι εμείς που σε γράφουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ψυλλιαζεστε τι θα εχουμε να υποστουμε αν αυτη η μουλαρα κατορθωσει να παρει στα χερια της την διακυβερνηση της χωρας!

    Θα αποδειξουμε οτι ειμαστε αξιοι για φτυσιμο, αν επιτρεπαμε κατι τετοιο.
    Ειναι ικανοι να μας πουλανε "αγια φωτα" 10 ευρω τον πηχυ.
    Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Απο τη μια οι πασοκανθρωποι και οι μπολσεβικοι και οι διαφοροι Αλεκσι, κι απο την αλλη, η τοντορα δρακουλινοβα που
    αλωνιζει λες και οι Ελληνες ειμαστε τελειως αποντες...

    Δεν μας υπολογιζει κανεις...

    Στις εκλογες, οποιος ψηφισει αυτο το θρασυ αισχος, θα δοκιμασει την οργη των υπολοιπων!

    Ας ληφθει ομως υπ' οψιν οτι ουτε τη Μακεδονια θα μπορεσουν να την ξεπουλησουν, ουτε και τα "αγια φωτα" τους θα τα διακινουν σαν σκατεμποροι εις βαρος μας!

    Η βαρβαροτητα πρεπει να φαει κλωτσιες μεσα σ' αυτη τη Χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ.... ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΗΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΚΑΦΑ. ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΣΙΓΑ ΡΕ ΝΤΟΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ, Ο ΜΠΟΥΣ ? ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙΣ... ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΣΠΑΝΙΩΣ) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μια παλιομυγα κυκλοφορει και ενοχλει ( το γρ.σεκς ), και καποιος αμυαλος κατεβασε 3 φορτηγα κατσαριδες, επειδη λεει ενοχλειται!

    Βρε αντε πηγαινε πουθενα αλλου, μαλακα... που σκεπασες ολο το ιστολογιο με τις κατσαριδες σου.

    Ποιος σε υποχρεωνει να μπαινεις εδω μεσα? Και πού αντλησες το δικαιωμα να μας τα πρηζεις εμας τους υπολοιπους?

    Ασε τις δικαιολογιες, βλαμμενε, και αλλαξε στεκι αν στ' αληθεια ενοχλεισαι τοσο πολυ. Αρρωστε βλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ.... ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΗΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΚΑΦΑ. ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΣΙΓΑ ΡΕ ΝΤΟΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ, Ο ΜΠΟΥΣ ? ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙΣ... ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΣΠΑΝΙΩΣ) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ....καρ'αρχη χατζήαβατη εκανες κατι χειρότερο απο τον Grsex ....γαμησουμε ... ! και οσο για την Ντορα ας κατσει καλα γιατι δεν την βλεπω καλα .....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. η Ντόρα καλά έκανε και εστειλε προσκληση στους δικούς της προέδρους των Διαμερισμάτων..Η Αντιπολίτευση του Δήμου τι έκανε;Oi πρόεδροι των Διαμερισμάτων προσπαθούν να ισορροπίσουν, οι Αντιπρόεδροι τους έχουν πάρει όμως παραμάζωμα..για πρώτη φορά μετά απο τόσα χρόνια γίνεται αντιπολίτευση σε επίπεδο διαμερισματικού συμβουλίου..ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ;Αν όχι αξίζει να τους γνωρίσετε!..Ενας Δημότης σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση