GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλογική αγωγή κατά της ΔΕΗ...

...μετά το μποϋκοτάζ για τις εξοντωτικές αυξήσεις! . Το Νέο ΙΝΚΑ, μετά το μποϋκοτάζ που πραγματοποίησε στις 15 Δεκεμβρίου 2007 ενάντια στις...

...μετά το μποϋκοτάζ για τις εξοντωτικές αυξήσεις!
.
Το Νέο ΙΝΚΑ, μετά το μποϋκοτάζ που πραγματοποίησε στις 15 Δεκεμβρίου 2007 ενάντια στις εξοντωτικές αυξήσεις της ΔΕΗ Α.Ε., καταθέτει την Παρασκευή 14 Μαρτίου, μια μέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή, συλλογική αγωγή κατά της εταιρείας. Την αγωγή συγκαταθέτουν με το Νέο ΙΝΚΑ, οι Ενώσεις Καταναλωτών ΙΝΚΑ Μακεδονίας, ΙΝΚΑ Ιωαννίνων, ΒΙΟΖΩ και ΙΝΚΑ Ημαθίας (συνέχεια)

Το Νέο ΙΝΚΑ κάνει πράξη την δέσμευση του για άσκηση συλλογικής αγωγής κατά της ΔΕΗ Α.Ε., προκειμένου να μην ισχύσουν οι νέες αυξήσεις στα τιμολόγια. Τόσο εμείς όσο και χιλιάδες απλοί πολίτες, όλοι εκείνοι που έσπευσαν να συνυπογράψουν την αγωγή, θεωρούμε τις πρακτικές της ΔΕΗ απέναντι στους καταναλωτές, άδικες και αδικαιολόγητες.
Το Νέο ΙΝΚΑ και οι άλλες Ενώσεις Καταναλωτών που συγκαταθέτουν την συλλογική αγωγή δεν στρέφονται κατά του όποιου εναπομείναντος δημόσιου χαρακτήρα της Δ.Ε.Η. Α.Ε., αντίθετα επιδιώκουν την ενίσχυσή του, αλλά και την ενίσχυση του κοινωνικού ελέγχου και του ελέγχου από τους καταναλωτές των αποφάσεων και επιχειρηματικών κινήσεών της.
Η Δ.Ε.Η. Α.Ε. εν τούτοις έχει και διατηρεί μονοπωλιακή και σε κάθε περίπτωση δεσπόζουσα θέση στον συγκεκριμένο επιχειρηματικό κλάδο, ιδίως αυτόν της εμπορίας της διάθεσης και εμπορίας της ηλεκτρικής ενέργειας. Η συλλογική αγωγή αφορά στην έννομη σχέση της με την Δ.Ε.Η. Α.Ε. με τους Έλληνες καταναλωτές, η οποία αποτελεί σύμβαση πώλησης / προμήθειας ενός βασικού βιοτικού αγαθού για τον καταναλωτή, μέσα από σύμβαση και όρους που καθορίζει μονομερώς η Δ.Ε.Η. Α.Ε.
Συγκεκριμένα οι αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ Α.Ε. που επέβαλλε στο σύνολο των καταναλωτών η Δ.Ε.Η. Α.Ε. είναι παράνομες και καταχρηστικές, αφού για την επιβολή τους, η Δ.Ε.Η. Α.Ε. εκμεταλλεύτηκε όρους του συμβολαίου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που είναι μονόπλευροι και άκυροι καθώς της επιτρέπουν να ορίζει μονομερώς και χωρίς δεδομένα εκ των προτέρων κριτήρια τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, την μονοπωλιακή της θέση στην αγορά ηλεκτρικού, την ανάγκη των καταναλωτών, ιδίως των οικιακών στην χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος για να καλυφθούν οι βιοτικές τους ανάγκες, προκειμένου να επιβάλλει υπέρογκες αυξήσεις στους καταναλωτές, αυξήσεις που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο (διαχρονικό ρεκόρ αύξησης ανά έτος στην ιστορία της) και πέραν κάθε ορίου που τάσσει η καλή πίστη, τα χρηστά ήθη και ο κοινωνικός και οικονομικός σκοπός του δικαιώματος, ήτοι αυξήσεις που είναι παντελώς καταχρηστικές, έχουν δυσβάστακτες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες για τους καταναλωτές – αντισυμβαλλόμενούς της και είναι εν τέλει άκυρες, ως καταχρηστικές υπό οιανδήποτε έννοια, τόσο ως προς την καταχρηστικότητα της δυνατότητας επιβολής τους, όσο και ως προς το ύψος τους, αυτό καθαυτό.
Το Νέο ΙΝΚΑ όπως και οι άλλες Ενώσεις Καταναλωτών που συγκαταθέτουν την αγωγή έχουν την θέση ότι η χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος ως εμπορευόμενου - πωλούμενου αγαθού στηρίζοντος σε κύριο βαθμό τις βιοτικές αναγκαιότητες του ανθρώπου είναι αναγκαία για την στήριξη της ζωής του καταναλωτή και κανείς δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται την ανάγκη αυτή με σκοπό την αχαλίνωτη κερδοφορία!!!
Την 14η Μαρτίου 2008, μία μέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή το Νέο ΙΝΚΑ δεν μένει με δεμένα τα χέρια, προχωρά έμπρακτα και συνεχίζει τον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών. Καταθέτει συλλογική αγωγή κατά της ΔΕΗ Α.Ε. και ζητά από την Ελληνική Δικαιοσύνη να μην ισχύσουν οι νέες αυξήσεις που επέβαλλε η ΔΕΗ Α.Ε. από 1η Δεκεμβρίου 2007

26 σχόλια

  1. δυστυχώς, οι επίγονοι του Κουρή δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, τι μας λένε για καταναλωτικό κίνημα, αυτοί ερίζουν μόνο για κάποια κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις οργανώσεις καταναλωτών, που οι πιο πολλές είναι οργανώσεις σφραγίδες...
    αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παπαριές και επικοινωνιακά τρυκ απο συλλόγους σφραγίδες
    επειδή η ΔΕΗ ΄χει δεσπόζουσα θέση στην αγορά δεν έχει δικαίωμα να ορίσει τα τιμολόγιά της αλλά να τα εισηγηθεί στο υπουργείο ανάπτυξης.
    ο υπουργός αποφασίζει...
    ας κάνουν μήνυση στον υπουργό τα παπάρια...

    επίσης οι μηνύσεις προς γενοπ-δεη δεν έχουν νομικό αποτέλεσμα..
    πρέπει να κάνουν εναντίον της ΔΕΗ και αυτή με τη σειρά της εναντίον της ΓΕΝΟΠ...

    ζήσε μάη μου δηλαδή...

    φανφάρες και τηλεοπτικές μαγκιές για να περνάει η ώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Τα τελευταία χρόνια απεργούν, χάριν των δικαίων αιτημάτων τους, με αντίκτυπο στην καθημερινότητα του πολίτη, γιατροί του ΕΣΥ, εκπαιδευτικοί,τραπεζικοί, δημοσιογράφοι, ΔΕΗτζήδες, εργαζόμενοι στα λιμάνια, δημόσιοι υπάλληλοι, εργαζόμενοι στην ΕΛΒΟ, στην Τράπεζα της Ελλάδος, κ.λ.π. κ.λ.π. Όλοι αυτοί απολαμβάνουν καθεστώς μονιμότητας, ενώ οι μέσες αποδοχές τους είναι 1.500-1.800 ευρώ. Δεν θέλω αντιρρήσεις, ο πρώτος μισθός εφοριακού (με ΔΙΒΕΤ κ.λ.π.-ξέρουμε!) είναι 1.840 ευρώ.
    Την ίδια ώρα οι παρακάτω προνομιούχες τάξεις εργαζομένων:
    -πωλήτριες σε σουπερ-μαρκετς
    -βοηθοί σε κομμωτήρια
    -σερβιτότοι σε εστιατόρια, ταχυφαγεία, μπαρ, καφέ, κέντρα διασκέδασης κ.λ.π.
    -εργαζόμενοι σε κρεοπωλεία
    -διανομείς σε πιτσαρίες, σουβλατζίδικα, ταβέρνες
    -εργάτες σε βιομηχανίες, βιοτεχνίες, γαζώτριες, κοπτοραπτούδες, φασονατζήδες, υποδηματοποιοί, λούστροι, αχθοφόροι, οδηγοί φορτηγών εφοδιασμού
    -τεχνικοί τηλεόρασης και εφημερίδων, ηλεκτρολόγοι σε οικοδομές, υδραυλικοί σε εργολάβους
    -μικροεπαγγελματίες, περιπτεράδες, κυλικειάρχες, καταστηματάρχες
    -καθηγητές σε φροντιστήρια, που δουλεύουν 5 και 6 φορές περισσότερο από τους διορισμένους
    -υπάλληλοι σε ινστιτούτα ομορφιάς
    -υπάλληλοι ξενοδοχείων, νυχτοφύλακες, σεκιουριτάδες
    -παιδιά, που σας βάζουν βενζίνη στα βενζινάδικα
    -παιδιά που συντηρούν το ασανσέρ σας, το λέβητά σας, την οικοδομή σας
    -εργαζόμενες που ξεποδαριάζονται όλη μέρα για να μοιράζουν διαφημιστικά φυλλάδια, με 10 ευρώ μεροκάματο
    -νοσοκόμες σε ιδιωτικές κλινικές, αποκλειστικές νοσοκόμες, που ξενυχτούν
    -λογιστές, που δουλεύουν 7 μέρες τη βδομάδα, 18 ώρες την ημέρα
    -ανθοπώλες, που δουλεύουν 7 μέρες τη βδομάδα, 18 ώρες την ημέρα
    -καθαρίστριες σε οικοδομές, εργοστάσια, σπίτια....
    ....
    και άλλες προνομιούχες τάξεις, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!

    Μάλλον, είναι λυμένα όλα τα προβλήματά τους. Προφανώς παίρνουν περισσότερα χρήματα από τους τεχνικούς της ΔΕΗ ή είναι λιγότερο "ήρωες" ή θεωρούν άδικο να κάθονται 114 μέρες όταν γεννάνε, ενώ οι ξαδέρφες τους στο δημόσιο κάθονται 1.114.

    Προφανώς θεωρούν ότι τα 600 ευρώ που παίρνουν, με ΞΕΠΑΤΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, είναι πολλά μπροστά 1.800 των εφοριακών.
    Προφανώς θεωρούν άδικο να κάθονται και αυτοί, όταν πεθαίνει ο αρχιεπίσκοπος, να κάθονται 15 μέρες τα Χριστούγεννα, να κάνουν συνελεύσεις και εκλογές την ώρα της δουλειάς,.... κ.ο.κ.
    Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

    Τέλος, πως ακριβώς, εννοούν την κοινωνική αλλελεγγύη, στην πράξη, οι βολεμένοι;
    Η θεωρία, ότι οι "δικές μας κατακτήσεις συμπαρασύρουν και τις δικές σας", πρωτοακούστηκε το 1974. Από τότε όμως "κατακτήσεις" υπάρχουν μόνο για τους βολεμένους, ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν να δουλεύουν, να δουλεύουν, να δουλεύουν......

    ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΩΠΗΛΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΒΕ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΩΝ (ΜΟΝΙΜΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ) ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΩΝ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;


    Το αντέγραψα από τα http://taxalia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε λιγο καιρο να κανετε αγωγες στον εαυτο σας.!!!!!!!!!Αντι να καανετε αγωγες στους βιομηχανους που μας κατακλεβουν κανετε στους απεργους ,αυριο εσεις θα ειστε στην θεση τους λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ

    Σε αγωγή προχωράνε οι αγρότες στην Λάρισα κατά της ΔΕΗ αφού έγινε αποκατάσταση στο δίκτυο των Βιομηχανικών και βιοτεχνικών εγκαταστάσεων αλλά όχι στα αρδευτικά συγκροτήματα των αγροτών. Στην καταγγελία τους οι αγρότες αναφέρουν ότι….«Σας καταγγέλλουμε ότι στερείτε παράνομα και καταχρηστικά από τους αγρότες της περιοχής μας, το αναφαίρετο συνταγματικά δικαίωμα για επαγγελματική και οικονομική ανάπτυξη και προκαλείτε βλάβη (διά της παραλείψεώς σας) στις καλλιέργειές τους. Σας καλούμε να προβείτε άμεσα σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποκατάσταση των βλαβών αυτών, άλλως θα αναζητήσουμε δικαστική προστασία για την απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών και τη χρηματική αποκατάσταση κάθε ζημίας που έχουν υποστεί και θα υποστούν οι καλλιέργειες των αγροτών - μελών μας». Αγωγή στην ΔΕΗ θα κάνει και tο Ινστιτούτο Καταναλωτών Θεσσαλίας, με αφορμή τα πολλά παράπονα των καταναλωτών για τις συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Αθηνών και καταθέτει συλλογική αγωγή κατά της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ. Ο κόσμος έχει αναστατωθεί από τις συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος που τους πλήττει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περνάει ο Στρατός Κατοχής της ΓΕΝΟΠ,
    Του Έλληνα Πολίτη ο σκληρός τιμωρός,
    στο πέρασμά του πέφτει η τάση δεν έχουμε φώς
    και προς το Εφάπαξ περπατεί.

    Περνάει ο Στρατός Κατοχής της ΓΕΝΟΠ,
    Κλειστείτε στ’ ασανσέρ τι μας νοιάζει εμάς,
    Ψοφήστε και χωρίς τα οξυγόνα σας,
    Τα κεκτημένα μας νάναι καλά,
    στο διάβα η ΓΕΝΟΠ διακόπτες κλείνει
    και μωβ κορδέλλες παντού σκορπά.


    Καμαρωτά περνούν τα φασιστάκια μας,
    πατσοκοιλιές σπέρνουνε τσαμπουκά,
    Φωτόπουλος και Ρίζος τα συνδικαλιστάκια μας
    που στον πολίτη σκορπούν θανατικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΑΣ:

    ΜΠΟΥΖΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΝ.Ο.Π./Δ.Ε.Η.-Κ.Η.Ε.

    Δημητρακοπούλου Ν 38
    Αθήνα 11742
    KΟΥΚΑΚΙ
    2109224003


    ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ.Ο.Π./Δ.Ε.Η.-Κ.Η.Ε.

    Μανωλιάσας 12-14
    Καισαριανή 16121
    ΙΛΙΣΙΑ
    2107233972

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το πλοιο που προσάραξε στον Πορο...

    Χαρηκα που βγαλανε εξω τους τουριστες. Καπως το περιορισαμε το ρεζιλεμα.

    Το πλοιο λεει μπαζει νερα. Και μου ηρθε η εξης ιδεα: να το ξεκολλησουν απο τον υφαλο, να το γεμισουν πασοκοσκυλα ("συνεδρους") να το βγαλουν στ'ανοιχτα (Πορο-Φαλκονερα δεν απεχει και πολυ) και να το φουνταρουν.

    Αμα πετυχει το κολπο, το ξανακανουμε τον Απριλη (21) με διαπλεκομενους Νεοδημοκρατες (να, ξερετε, Ρεγκουζα, κουμπαρους, αυτο το βλαμμενο το Μιλτο κλπ κλπ).

    Το Μαιο Τσιπρα και λοιπα "προοδευτικα".

    Τον Ιουνιο κομουνια και ΛΑΟΣ χερι-χερι.

    Ετσι, καθε μηνα και βαπορι.

    Με τους συνδικαλΗστες ρε γαμωτο δεν ξερω τι θα κανουμε. Ολος ο ελληνικος στολος δε μας φτανει.



    Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τον 9:08
    Σωστά τα λες κατά κάποιο τρόπο αλλά για τα δικαιώματά τους πρέπει να παλέψουν και όλοι αυτοί.
    Και μάλιστα το ασφαλιστικό πρώτα αυτούς θίγει.
    Αν δεν απεργήσει ο καθένας και όλοι μαζί για τα κοινά συμφέροντά μας από ποιον περιμένουμε;
    Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω κανέναν εργατοπατέρα (άλλωστε στην Ελλάδα έχουμε το πρωτότυπο να κατεβαίνουν οι συνδικαλιστές με κομματική ταυτότητα και όχι εκπροσωπόντας ενωτικά όλους τους εργαζόμενους.Άλλη μια παθογένεια των συνδικάτων)
    Όμως στην παρούσα κατάσταση όλοι οι εργαζόμενοι καθώς και οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να δράσουν σα μια συμπαγής ομάδα ενάντια στον κοινό εχθρό που είναι η κυβέρνηση. Διπλά δε,πρέπει να το πράξουν αυτό όταν ακούν με περισσή αναίδεια να βγαίνουν οι εντεταλμένοι του μαξίμου ("δημοσιογράφοι" ή όπως θέλετε πείτε τους) και να λένε ότι η κυβέρνηση ποντάρει στην αλληλοφαγωμάρα!
    Όταν με την πιο ασυμμάζευτη αναίδεια λέει ότι έχει να κάνει με ηλίθιους και με κάποιους εντεταλμένους της μπορεί να παίζει τα παιχνιδάκια της.
    Τότε είναι που οποιοσδήποτε άλλος λαός θα είχε τον "κοινωνικό αυτοματισμό" να τους πάρει στο κυνήγι και να τους πλακώσει όλους στο ξύλο.
    Ξεκινώντας μάλιστα από τα εντεταλμένα παπαγαλάκια τους.
    Αντί λοιπόν να ακούτε την κάθε γριά που θέλει να πάει λαϊκή όταν της κόβουν το ρεύμα και που της μυρίζουν τα σκουπίδια που η ίδια πετάει σε ανοιχτές σακούλες καλό είναι να βλέπετε τον φταίχτη και να επαναστατήσετε για όσα συμβαίνουν και όχι μόνο για το ασφα-ληστρικό!
    Μέχρι να ξυπνήσετε η Ντορούλα και η παρέα της θα σας έχουν κάνει "γιουσουφάκια" των όποιων το "αφεντικό" προστάξουν.
    Και παρεπιπτόντως στείλτε τα σκουπίδια σας σ'αυτούς που τους αξίζουν:
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΒΟΥΛΗ, ΜΑΞΙΜΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΓΑΔΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ κλπ.
    Μπαζώστε τους διεφθαρμένους μπας και ξεβρωμίσει η χώρα.
    Και στους τηλεοπτικούς σταθμούς...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί ΔΕΗτζίδες, σας ευχαριστώ που μου κόβετε το ρεύμα κάθε μέρα, ενώ άλλοι γείτονές μου δεν είχαν ούτε μια διακοπή από την αρχή της ιερής σας απεργίας, αισθάνομαι προνομιούχος και εκλεκτός. Δεν θα κάνω το λάθος να στραφώ εναντίον σας, το δικαίωμα στην απεργία είναι ιερό, ενώ μερικές ώρες χωρίς ρεύμα τι ζημιά μπορούν να προκαλέσουν?
    Το πολύ - πολύ να κλειστεί κάποιος στο ασανσέρ Παρασκευή βράδυ σε έρημο κτίριο γραφείων και να τον βρουν Δευτέρα πρωί (εύχομαι να συμβεί στον πατέρα σας).
    Ή να σκοντάψει σε θεοσκότεινες σκάλες και να γκρεμοτσακιστεί (εύχομαι να συμβεί στη μητέρα σας).
    Ή να τον πατήσει ανεξέλεγκτο τραμ (εύχομαι να συμβεί στην αδελφή σας).
    Ή να τον βιάσουν σε σκοτεινό γιαπί (εύχομαι να συμβεί στα παιδιά σας).
    Ή να δηλητηριαστεί από χαλασμένα τρόφιμα (εύχομαι να συμβεί σε σας τους ίδιους, αν και κακό σκυλί ψόφο δεν έχει).
    Ή να μην ξαναβγεί πρωθυπουργός, γιατί διστάζει ο "μεταρρυθμιστής" να σας επιστρατεύσει και κάθεται και ακούει το δεξί του χέρι, το τζιμάνι που η αποτυχία του να μπει στο Πανεπιστήμιο (150.000 εισακτέοι κάθε χρόνο), τον οδήγησε να αποκτήσει 3 σπίτια την τελευταία πενταετία και να είναι σήμερα αυτός που πραγματικά κυβερνάει τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥΝΤΖΩΝΕΤΕ
    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ εχετε ακούσει τίποτα περί Μπαϊρακτάρη ???? ΠΟΥ ΠΗΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑς ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΙΣΘΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ
    ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΞΕΚΟΚΑΛΊΖΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ


    Αυτά για τους καλοπροέρετους
    Οχι για τα φασιστοειδη
    αυτά είναι άλλη κατηγορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εχει μια νοοτροπια μιζερη μια μεριδα κοσμου απιστευτη.δηλαδη επειδη παιρνουν 600ε θελουν και οι υπολοιποι να παιρνουν τα ιδια.αμα θελετε κατι τετοιο να την πεσετε σ αυτους που παιρνουν πολυ περισσοτερα απο 1500,οπως βουλευτες,δικαστικοι,ιεροσυνοδικοι,στρατιωτικοι κλπ.αλλα που κοτσια για τετοια,ασε που μπορει να σας εχουν διορισει οι ανωτερω.μιληστε λοιπον για τα δικασας δικαιωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι θέμα μιζέριας αγαπητέ μου, είναι θέμα αξιοκρατίας, είναι θέμα προκλητικότητας.

    Ε δε μπορεί να βγαίνει ο απόφοιτος λυκείου με 10-15 χρόνια προϋπηρεσία που παίρνει 1300-1400 € καθαρά και να διαμαρτύρεται για το ότι θα του μειώσουν τη σύνταξη από τα 1500-1600 € που θα έφτανε να παίρνει σε π.χ. 1200 €, όταν οι μαλάκες οι ιδιωτικοί υπάλληλοι σε αντίστοιχες θέσεις με πτυχία και μεταπτυχιακά παίρνουν 1000-1100 € και θα παίρνουν και αντίστοιχη σύνταξη.

    Και ΔΕΝ παίρνω 600 €, παίρνω 1000 καθαρά 1ο μισθό ως ηλεκτρολόγος μηχανικός, σπούδαζα όμως 5,5 χρόνια στο πολυτεχνείο, 2 χρόνια για το MBA, 12 χρόνια γαλλικά, 8 χρόνια αγγλικά, 3 χρόνια γερμανικά, κτλ.
    Ε ναι ρε πούστη μου είναι αδικία να παίρνουν τα ίδια με μένα και να κάθονται όλη μέρα και γω να λιώνω στη δουλειά και να μη μπορώ να απεργήσω κιόλας γιατί θα με απολύσουν.

    Α και ο πατέρας μου αμείβεται με πολλές χιλιάδες €, οπότε δεν είναι θέμα ζήλιας του τι έχουν και τι δεν έχω εγώ. Ο πατέρας μου όμως βγάζει για τη δουλειά του κέρδος 10000 € για κάθε 1000 € που εισπράττει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12.45 να στο πω αλλιως.δεν χρειαζεται ενας ανθρωπος την σημερον ημεραν γαι να ζει λιγο αξιοπρεπως 1300ε!ειδικα αν εχει παιδια ,σκυλια φροντιστηρια κλπ κι αν ζει Αθηνα οπωσδηποτε, που ειναι πανακριβη η διατροφη,να παει ενα σινεμα ,μια ταβερνα ,να κανει διακοπες απλα πραγματα οχι χλιδες.οποτε καλα κανουν και πληρωνονται ετσι,δεν ειναι πολλα. να μην κατεβουν τα πολλα να φτασουν τα λιγα αλλα να ανεβουν τα λιγα.αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το να ανέβουν όλα τα λίγα και να φτάσουν τα πολλά ΔΕΝ είναι ρεαλιστικό σενάριο όσο επιθυμητό και αν είναι.

    Φυσικά και δεν υπονοώ ότι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που παίρνουν 1400-2000 € είναι ευκατάστατοι, είναι όμως σε πολύυυυ καλύτερη μοίρα από τους περισσότερους εργαζομένους στον ιδιωτικό, αλλά και μερικώς στο δημόσιο τομέα. Αν μη τι άλλο δηλαδή θα ήθελα να το αναγνωρίζουν αυτό. Να έχουν δηλαδή επίγνωση ότι πληρώνονται καλά γι' αυτό που προσφέρουν, είτε μέσω του μισθού τους, είτε μέσω του εφάπαξ, είτε μέσω της σύνταξής τους. Καλά συγκριτικά με τους συναδέρφους τους και με τους μισθούς που δίνονται γενικά στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. επειδη το γνωριζουν και το αναγνωριζουν γι αυτο κανουν κι αυτα .και δεν το κανουν για αυξησεις αλλα για τα αποθεματικα ωστε να μην τους τα φανε οι κουμπαροι, οι κουνιαδοι, οι αγαπητικοι και διαφορων ειδων λαμογια που επιδιδονται εις την τζαμπα μασα ως τζαμπα μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ πάντως θα συνεχίσω να επιμένω ότι τα αποθεματικά ΔΕΝ είναι πρακτικά δικά τους!!!

    Η ασφάλιση στην Ελλάδα ΔΕΝ είναι ιδιωτική, είναι δημόσια. Εν προκειμένω τα λεφτά αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν συντάξεις άλλων εργαζομένων.
    Και μη μου πεις ότι αυτοί πλήρωναν τις κρατήσεις γιατί θα σου πω ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ; Τις πλήρωναν με τους υψηλούς μικτούς μισθούς που έπαιρναν, μισθούς πολύυυυυυ υψηλότερους απ' ότι οι συνάδερφοί τους εκτός ΔΕΗ.

    Η κατάσταση είναι περίπλοκη. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο σωστό και λάθος. Απ' τη μια είναι τραγικό να χάνεις απ' τη μία μέρα στην άλλη τα κεκτημένα σου, απ' την άλλη όμως αν αυτά τα κεκτημένα σε έχουν καταστήσει προνομιούχο δεν είναι λογικό να πρέπει να ισοσκελιστούν κάποια στιγμή τα πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. cΓια τον 9.08. Καλημέρα malaka. Τις ημέρες που η ΓΣΕΕ κυρήττει απεργίες τα κοπάδια των ζώων που ανέφερες τρέχουν στις δουλειές τους μην τύχει και τους αντικαταστήσουν με άλλους δούλους. Λες και θα ζοριστούν να βρουν άλλη δουλειά με 600 ευρώ τον μήνα..

    Άντε ζώα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. προς
    14 Μάρτιος 2008 12:45 πμ


    "Και ΔΕΝ παίρνω 600 €, παίρνω 1000 καθαρά 1ο μισθό ως ηλεκτρολόγος μηχανικός, σπούδαζα όμως 5,5 χρόνια στο πολυτεχνείο, 2 χρόνια για το MBA, 12 χρόνια γαλλικά, 8 χρόνια αγγλικά, 3 χρόνια γερμανικά, κτλ.
    Ε ναι ρε πούστη μου είναι αδικία να παίρνουν τα ίδια με μένα και να κάθονται όλη μέρα και γω να λιώνω στη δουλειά και να μη μπορώ να απεργήσω κιόλας γιατί θα με απολύσουν."



    Εχεις την εντυπωση οτι στη ΔΕΗ με τα προσοντα που εχεις θα παιρνεις πρωτο μισθο μεγαλυτερο??

    Α και ο πατέρας μου αμείβεται με πολλές χιλιάδες €, οπότε δεν είναι θέμα ζήλιας του τι έχουν και τι δεν έχω εγώ. Ο πατέρας μου όμως βγάζει για τη δουλειά του κέρδος 10000 € για κάθε 1000 € που εισπράττει.

    Ε τοτε κατσε ρε κοροϊδο και φαε τα λεφτα του μπαμπα.
    Παντως ο μπαμπας σου δεν πρεπει να ειναι εργατης με τα λεφτα που βγαζει.
    Εξαυτου σως δικαιολογειται και το γεγονος οτι τα χεις βαλει με τους απεργους...


    ΒΡΕ ΣΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ....ΜΙΧΑΛΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Εχεις την εντυπωση οτι στη ΔΕΗ με τα προσοντα που εχεις θα παιρνεις πρωτο μισθο μεγαλυτερο??"

    Όχι, 1ο μισθό δεν παίρνω περισσότερο, ούτε όμως και λιγότερα, κάτι που όμως είναι παράλογο. Από κει και πέρα αν παραμείνω απλός μηχανικός για πάντα (προσωπικά σκοπεύω να δουλέψω σοβαρά ώστε να προαχθώ κάποια στιγμή) κάποια στιγμή θα φτάσω τα 1700-1800 € καθαρά, ε και ο εργάτης τόσα και περισσότερα παίρνει, θα πάρει σύνταξη μεγαλύτερη από εμένα και θα πάρει φυσικά και εφάπαξ.
    Ας τα ξαναπώ:
    Καταμετρητής με 18 χρόνια προϋπηρεσία (1900 μικτά, 1450 καθαρά)
    Συνταξιούχος τεχνίτης με 30 χρόνια (2100 καθαρά).
    Προσωπικά έχω μεγαλύτερους στόχους από αυτά τα λεφτά, αν τα καταφέρω όμως θα το καταφέρω φέρνοντας λεφτά στην επιχείρηση που δουλεύω. Το παράλογο στη ΔΕΗ (και στον ΟΤΕ, κτλ) είναι ότι πληρώνονται καλύτερα απ' ότι δικαιολογεί η θέση τους οι πάντες.

    "Ε τοτε κατσε ρε κοροϊδο και φαε τα λεφτα του μπαμπα.
    Παντως ο μπαμπας σου δεν πρεπει να ειναι εργατης με τα λεφτα που βγαζει.
    Εξαυτου σως δικαιολογειται και το γεγονος οτι τα χεις βαλει με τους απεργους..."

    Δε θέλω να φάω τα λεφτά κανενός, γι' αυτό και έπιασα δουλειά στον ιδιωτικό τομέα και όχι στο δημόσιο.
    Και ναι, φυσικά και δεν είναι εργάτης για να βγάζει τόσα. Μέχρι πριν μια 15ετία όμως που δούλευε στο δημόσιο, αλλά όχι σε επιχείρηση τύπου ΔΕΗ, κτλ, έβγαζε πολύ λιγότερα λεφτά παρότι δούλευε πάρα πολύ. Στη ΔΕΗ φυσικά δούλευαν λιγότερο και έπαιρναν περισσότερα. Αυτά τον εκνεύρισαν και πήγε στον ιδιωτικό τομέα, όπου παίρνεις όσα αξίζεις (ανάλογα δηλαδή με το πόσα βγάζεις για την επιχείρηση που δουλεύεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απαιτώ…
    Απαιτώ από την κυβέρνηση μου

    1. Να έχω ρεύμα 24 ώρες το 24ώρο που έτσι κι αλλιώς το πληρώνω. Και βεβαίως αναγνωρίζω το δίκαιο του απεργού. Μπορεί η ΓΕΝΟΠ να κάνει όσες απεργίες θέλει. Το αν είναι δίκαιη η όχι η απεργία θα το κρίνετε εσείς. Εκείνο όμως που πρέπει να λύσετε άμεσα είναι να αποκατασταθεί η πλήρης λειτουργία του ρεύματος. Ο λαός εσάς εξέλεξε για κυβέρνηση και όχι την ΓΕΝΟΠ. Το θεωρώ αδιανόητο να «κυβερνούμαι» από την … ΓΕΝΟΠ. Επιτέλους κάντε κάτι…
    2. Για να μην τα ξαναγράφω, τα ίδια ισχύουν και για την απεργία των υπαλλήλων καθαριότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το πλοιο που προσάραξε στον Πορο...

    Χαρηκα που βγαλανε εξω τους τουριστες. Καπως το περιορισαμε το ρεζιλεμα.

    Το πλοιο λεει μπαζει νερα. Και μου ηρθε η εξης ιδεα: να το ξεκολλησουν απο τον υφαλο, να το γεμισουν πασοκοσκυλα ("συνεδρους") να το βγαλουν στ'ανοιχτα (Πορο-Φαλκονερα δεν απεχει και πολυ) και να το φουνταρουν.

    Αμα πετυχει το κολπο, το ξανακανουμε τον Απριλη (21) με διαπλεκομενους Νεοδημοκρατες (να, ξερετε, Ρεγκουζα, κουμπαρους, αυτο το βλαμμενο το Μιλτο κλπ κλπ).

    Το Μαιο Τσιπρα και λοιπα "προοδευτικα".

    Τον Ιουνιο κομουνια και ΛΑΟΣ χερι-χερι.

    Ετσι, καθε μηνα και βαπορι.

    Με τους συνδικαλΗστες ρε γαμωτο δεν ξερω τι θα κανουμε. Ολος ο ελληνικος στολος δε μας φτανει.



    Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ;

    Ο Συνήγορος του Καταναλωτή καλεί τους αρτιμελείς πολίτες να κάνουν καταγγελίες στη ΔΕΗ.
    Τους ΑμεΑ ( αυτοί δεν ειναι πολίτες)θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος μια και δεν μπορούν να πάνε οι ίδιοι.


    Με την ευκαιρία της πρόσκλησης που βλέπω οτι απηύθυνε προς τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), ο αναπληρωτής Συνήγορος του Καταναλωτή, για την Ημέρα του Καταναλωτή, θα ήθελα ο κ.πρόεδρος, Α.Βαρδακαστάνης, να βρει την ευκαιρία να ρωτήσει:
    Το κτίριο της υπηρεσίας " ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ του ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ" έχει εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή ΑμεΑ ως προς την καταλληλότητα για μίσθωση;
    Μήπως γνωρίζει αν ζητήθηκε, περαν κάθε νομιμότητας, απο την Κτηματική εταιρεία του Δημοσίου να εγκριθεί κατά παρέκλιση η καταλληλότητα του κτιρίου και μάλιστα στην συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής παρευρέθη, αναρμοδίως, σύμβουλος του τότε ενδιαφερόμενου υπουργού Σιούφα;
    Εχει κριθεί κατάλληλο το κτίριο από ποιούς και ποιοι το παρέλαβαν;
    Που είναι η ράμπα;
    Ο ανελκυστήρας του κτιρίου, αν και καινούργιος, γιατί δεν καλύπτει τις προδιαγραφές για ΑμεΑ?
    Πως θα χρησιμοποιηθεί απο τρίτροχο καρότσι;
    Oι ερωτήσεις είναι ρητορικές ως επι το πλειστον , και η απάντηση γνωστή, και ο κ.Βαρδακαστάνης μπορεί να εξακριβώσει την ακρίβεια όσων γράφω,καθώς γνωρίζει τα μέλη της επιτροπής προσωπικά, αλλα τελικά,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ;

    Ανώνυμος

    (η Ανωνυμια προστατεύει και από διακρίσεις)

    να και τα προσκλητήρια
    http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/announce/2008-01-09.esaea.pdf
    http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/announce/2008-03-04.Πρόσκληση%20ΕΣΑμεΑ.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχω πάθει την πλάκα μου με αυτούς του τσαμπουκάδες δημοσιογράφους, σου βουτάνε ρε φίλε μου τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ και τον χτυπάνε σαν χταπόδι.
    Να ρε γιατί κάνεις αυτές τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, και την στιγμή μάλιστα που ο κατήγορος δημοσιογράφος ξέρει πολύ καλά ή αλλιώς δεν ξέρει την δουλειά του, ότι τις διακοπές, πόσο και που, τις καθορίζει η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΕΗ ΑΕ,
    και του είναι γνωστό ότι αν αυτές γινόντουσαν συνετά και μοιρασμένα κανονικά θα ήταν ελάχιστες, αλήθεια είχαν τις ίδιες διακοπές Κηφισιά και Πατήσια ;
    Να ρε γιατί αφήνατε και συνεχίζετε να αφήνετε τις ασφαλιστικές σας εισφορές στην οικονομική διαχείριση της ΔΕΗ τόσα χρόνια και έγινε αυτό που είναι σήμερα, μια τεράστια επιχείρηση, γιατί ρε όρνιο χωρίς αυτές τις εισφορές θα ήτανε η μισή, και άρα το άλλο μισό θα το είχε κάποιος μεγάλος άνθρωπος της πιάτσας, ένα Ελληνόπουλο ; ακόμη θα διακρινόταν για την επιχειρηματικότητα του.
    Να ρε γιατί πέθανε ο παππούς στο χωριό, ( ο έρμος Θεός σχωρέστον, είχε φάει τόσες σφαίρες στην ζωή του από παντού, από το κράτος, από τους δικούς του, από ξένους, αλλά εσύ με την απεργία σου του έδωσες την χαριστική βολή )
    Να γιατί ο χασάπης που πουλά το βουλγάρικο αρνί για Ελληνικό δεν έχει ψυγείο να το βάλει, αν και αυτός δεν έχει πρόβλημα θα το πουλήσει έτσι κι αλλιώς.
    Να ρε γιατί ο φούρναρης που με τα βελτιωτικά που βάζει το κιλό το αλεύρι που αγοράζει, σου το κάνει τρία κιλά και τρως αέρα κοπανιστό πληρώνοντας το και για παντεσπάνι.
    Να ρε γιατί ο βιομήχανος που έκανε σκατά το περιβάλλον με την βιομηχανία που έστησε με δανεικά και αγύριστα από το κράτος και που δεν έχει κανένα ηθικό ενδοιασμό να σου πουλήσει το ένα άλλο ένα ή να σου δώσει να φας ότι χειρότερο υπάρχει σε ένα όμορφο περιτύλιγμα, δεν μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα το θεάρεστο έργο του, ( ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΝΑΧΕΙΣ )
    Να ρε γιατί μερικά εκατομμύρια μικροί και μεγάλοι που φοροδιαφεύγουν δεν μπορούν να κάνουν ισολογισμούς με τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος.
    Να ρε γιατί οι ίδιοι που δεν πληρώνουν τις εισφορές τους στο ΙΚΑ και αλλού για τους εργαζόμενους τους, δεν ξέρουν τι τους γίνετε αυτές τις μέρες, ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΔΟΥΛΕΨΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ Η ΟΧΙ;
    Να ρε γιατί η κυβέρνηση που όπως ισχυρίζεσαι, σου κλέβει τον ιδρώτα σου μπορεί να έχει και δίκιο, ( το δίκιο είναι πάντα και κατά μία έννοια με το μέρος του ισχυρού )
    Να ρε γιατί όλοι αυτοί που κλέβουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το κράτος τους συμπολίτες τους, την μάνα και τον πατέρα τους δεν θα δουν την αγαπημένη τους εκπομπή στην τηλεόραση.
    Να ρε γιατί οι νεκροί συνάδελφοι σου και ανάπηροι κάθε χρόνο δεν είναι αρκετοί για να σε στείλουνε στο ψυχιατρείο καθώς έχεις κατά νου ότι έρχεται και η σειρά σου.
    Να ρε γιατί εσύ είχες την πρόνοια ( οι παλιότεροι δεητζήδες ) να μην κάνουν ταμείο με την στενή έννοια του όρου αλλά να επενδύουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές στο μεγάλωμα της επιχείρησης αυτής της επιχείρησης που και στο τελευταίο χωριό, που δεν θα βγάλει ποτέ τα χρήματα που επένδυσε πήγε ηλεκτρικό ρεύμα, και το καλοκαιράκι ο αστός που θα πάρει το αυτοκίνητο του θα πάει και θα έχει τουλάχιστον το ψυγείο του, ή που η μάνα του κάθε ενός που ζει ακόμη εκεί μπορεί να μην στραβώνετε μόλις σκοτεινιάσει, και για να γίνει αυτό χρειαστήκανε και οι δικές σου ασφαλιστικές εισφορές, αλλά και το δικό σου αίμα ουκ ολίγες φορές.
    Να ρε γιατί οι εναερίτες αυτοί που δουλεύουν στις κολώνες, αυτοί που δουλεύουν στις βλάβες και αυτοί που δουλεύουν στα ορυχεία δύσκολα πιάνουν τα εβδομήντα χρόνια ζωής, ( κάποιος ετοιμοθάνατος συνάδελφος μου είπε κάποτε, μην στεναχωριέσαι ρε, εμένα κάποιος θα με κλάψει, την φουκαριάρα την γυναίκα μου ποιος θα της ανάψει ένα κερί, (ήταν άτεκνοι)
    Να ρε γιατί εγώ ο δημοσιογράφος, ( ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ) δεν έχω το θάρρος να φέρω στην εκπομπή μου αυτόν που έστησε το ασφαλιστικό για εσένα έκτρωμα και να τον ρωτήσω έτσι απλά το αυτονόητο¨
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ( ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΗ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΉΡΙΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ;
    Η ΜΗΠΩΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΙΣΑΣΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ( ΤΑΜΕΙΟΥ ) ΤΟΥΣ ;

    Eπίλογος.
    Όλα αυτά τα γράφω έχοντας καθαρά στο μυαλό μου ότι ουδείς αθώος του αίματος, οι παλιότεροι το έλεγαν, όπου καμπάνα και πουτάνα, και δεν αναφερόταν το λογοπαίγνιο τους μόνο σε αυτές που δεν κρατιόντουσαν σωματικά αλλά κυρίως στις ΑΛΛΕΣ, που ήταν και οι πολλές, όμως όσον αφορά το ασφαλιστικό για εμάς στην ΔΕΗ είναι τεράστιας σημασίας, που αν και τόσο μεγάλη δεν μπορεί πολύς κόσμος να την δει ή δεν θέλει να την δει ή κάνει πως δεν την βλέπει, γιατί προσωρινά χάνει την ησυχία του.

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    Ένας εναερίτης από την ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση