GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί Ιταλών βουλευτών...

. Παρά τα όσα συμβαίνουν στο χώρο των ελληνικών ΜΜΕ (κι όχι μόνο εκεί), πολλοί εκτιμούν πως στη δημοσιογραφία υπάρχουν ορισμένοι ελάχιστοι ...

.
Παρά τα όσα συμβαίνουν στο χώρο των ελληνικών ΜΜΕ (κι όχι μόνο εκεί), πολλοί εκτιμούν πως στη δημοσιογραφία υπάρχουν ορισμένοι ελάχιστοι κανόνες, τουλάχιστον δεοντολογίας. Ο πρύτανης της ελληνικής δημοσιογραφίας κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, στη «Ζούγκλα» του (5 Μάρτη 2008), έκανε το «θαύμα» του!
Γνωρίζοντας ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως στην Ελλάδα υπάρχει μια μεγάλη κοινότητα ιταλών πολιτών που ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες (κυρίως σύζυγοι ελλήνων που σπούδασαν στη γειτονική χώρα), παρουσίασε ένα τρυκ προπαγάνδας του ιταλού δεξιού βουλευτή αποδήμων Massimo Romagnoli. Ο κ. Μάκης γνωρίζει πολύ καλά πως στην Ιταλία εκλέγονται βουλευτές των αποδήμων με επιστολική ψήφο. Ο ίδιος επαναλαμβάνει αδιάκοπα ότι είναι ΓΝΩΣΤΗΣ της ιταλικής πολιτικής πραγματικότητας!Γιατί επέλεξε να προπαγανδίσει τον κ. Massimo Romagnoli, για τον οποίο γνωρίζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποιος είναι και τι ρόλο έχει στην Ελλάδα;Αρκεί κάποιος να διαβάσει την εφημερίδα TO ΠΟΝΤΙΚΙ, 13 Σεπτέμβρη 2007 - υπάρχει και στην ιστοσελίδα:
http://www.nikosklitsikas.gr/pontiki_roma.html- κατανοεί πολύ καλά ποιος είναι ο κ. Romagnoli.
Και λοιπόν; Τι το περίεργο; Δεν έχει δικαίωμα ένας αδέσμευτος και αδίκαστος Δημοσιογράφος (με Δ κεφαλαίο), να προβάλλει έναν υποψήφιο ιταλό βουλευτή από την Ελλάδα; Γιατί είναι “περίεργη” η επιλογή του κ. Μάκη; Δεν γνωρίζω τις απαντήσεις! Αλλά, έχω να διατυπώσω ορισμένες παρατηρήσεις:
1. Από την Ελλάδα υπάρχει και δημοκρατικός-αριστερός υποψήφιος στις ιταλικές εκλογές. Ο κ. Angelo Saracini είναι ο υποψήφιος της αριστεράς στην Ελλάδα (
http://www.angelosaracini.com/). Δεν το γνώριζε ο «παντογνώστης» κ. Μάκης;
2. Γιατί οι ερωτήσεις του κ. Μάκη είχαν να κάνουν με το πόσο κακοί είναι οι έλληνες πολίτες (ακόμη και το πώς οδηγούν) και η ελληνική πολιτική;Θα μπορούσε να ρωτήσει τον Σικελό «πολιτικό» που είχε τις πληροφορίες ότι τις φωτιές του καλοκαιριού στην Ελλάδα τις έβαζε το ΠΑΣΟΚ. Ακόμη για τον «συναγωνιστή» του και συμπατριώτη του κ. Κουφάρο, πρόεδρο της Αυτόνομης Περιφέρειας Σικελίας, που η ιταλική δικαιοσύνη παραπέμπει για συνεργασία με τη Μαφία και «παραιτήθηκε πριν 1 μήνα περίπου. Αλλά και για τις σχέσεις του με την ελληνική δεξιά. Πολλά θα μπορούσε να ρωτήσει, αλλά ως αδέσμευτος δημοσιογράφος έχει κάθε δικαίωμα να διατυπώνει αδέσμευτες ερωτήσεις και κρίσεις.Όμως, νομίζω ως αδαής πολίτης, ότι όσο αδέσμευτος κι αν είναι ο κ. Μάκης όφειλε να πει τουλάχιστον ότι στην Ελλάδα υπάρχει κι ένας άλλος υποψήφιος. Ίσως του διέφυγε!
Τώρα, γιατί θα πρέπει να βάλω όνομα και επώνυμο σε ό,τι γράφω;
1. Γιατί δεν έχω μια εκπομπή σαν τη «Ζούγκλα» του κ. Μάκη.
2. Γιατί δεν έχω διάθεση να ασχολούμαι και να ενδιαφέρεται ο κάθε κ. Μάκης μαζί μου
3. Γιατί δεν έχω εφημερίδα, τηλεόραση, ραδιόφωνο
4. Γιατί δεν υπάρχει πολιτικό κόμμα να δώσει κάποιες απαντήσεις σε τέτοιες κακό-στημένες εκπομπές, που όμως παραπλανούν τους πολίτες
Έτσι κι αλλιώς στο email που στέλνω τα παραπάνω μπορούν να γνωρίζουν ποιος είμαι. Όχι, δεν θέλω να μπει το όνομά μου, αλλά θέλω να διαβαστούν οι σκέψεις μου κι ελπίζω να τις βάλετε στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ», μέχρι να κάνουν κι έναν νόμο που θα αποφασίζει πότε, που και τι επιτρέπετε να λέμε και να σκεφτόμαστε!
Ν.ΚΛ.

11 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ;
    με ποιό κόμμα συνεργαζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΛΑΒΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. forget it
    η παραπληροφόρηση έχει κι όρια!
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από το 2000 έχει αρχίσει η συστηματική βοήθεια στη ΝΔ από το Μάκη. Απορώ πως, τόσα χρόνια δεν βρέθηκε κανείς από το Πασοκ να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Προφανώς πρέπει να τους κρατάει γερά με κάποια χοντρά σκάνδαλα και τους εκβιάζει. Και μάλλον αυτά τα γνωρίζει από τον πατέρα του που ήταν γνωστός ασφαλίτης και στη φρουρά του Ανδρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε ποδολαγνε,τραβα να τα πεις αλλου αυτα παλιοπασοκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ
    1% ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΣΕΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 1% ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 99% ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re paidia oso asxoleiste me ton Trianatafylopoulo toso o malakas aftos tha eine venteta tis ellinikis dimosiotromokratias
    giafto an den vlepetai tis ekpompes tous kai paisoun ta noumera tha parei ton poulo kai tha paei na kanei reportaz o idios oxi pou exei ena stolo apo peinasmenous dimosiografous kai doulevoun gia tin aftoprovoli tou arxipapara
    xypnate re sys stin plati ton koroidon kai ton adaon xtizoune tis viles tous stin ekali kai allou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aγαπητέ Italiano Makini,

    επειδή είσαι πολύ μάγκας
    και σε γουστάρουμε έκανες
    δημόσια δήλωση:

    1. Δίνω τις μετοχές μου,
    το 40% του "Πρώτου Θέματος"
    στους εργαζόμενους της
    εφημερίδας.
    2. Μετά δύο εκπομπές έγινε
    " τις μετοχές τις κρατάει
    στα χέρια του ο δικηγόρος
    μου. "
    3. Τέλος οι μετοχές πουλήθηκαν
    μάλλον στο συγκρότημα
    Μπόμπολα.

    Caro Makini,
    αυτοί που έχουν ανδρική συμπεριφορά κάνουν μόνο μία
    κίνηση:

    1. Καταθέτουν το πακέτο των
    μετοχών στο Παρακαταθηκών
    και Δανείων, αμέσως.
    2. Ολα τα άλλα είναι γλυψήματα.
    Πράγματι με τόσο γλύψιμο που
    έχεις ρίξει στην ζωή σου,
    άνετα σοβάντιζες τα 10.000 Μ2
    τοίχων της βίλας σου στην
    Εκάλη.

    _____

    Ανώνυμος.
    Δώσε μου την ασυλία που εσύ
    διαθέτεις, και σε βάζω στην
    θέση σου.
    Ετσι είναι, σαν εξουσία ποτέ
    δεν είχες τα @@ να παίζεις
    στα ίσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aπό καιρό έχει φανεί ποιος πραγματικά είναι. Ας χαρεί τα δισεκατομμύρια που έβγαλε από την εφημερίδα από την οποία δεν πληρωνόταν (όπως έλεγε) και ας μείνει με τους φίλους του στο ekali club.

    Auto pou tou aksizei einai na to agnohsoume teleios. Prosopika den asxoloume pali kai den tha do pote ekpompi tou (oso exei akoma)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο grsex είναι σωματέμπορας. Αν δεν μπορείτε να τον γαμήσετε αγνοήστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση