GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ...

,, Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι ο δικομματισμός παρουσιάζει έντονα σημάδια αποσταθεροποίησης και παρακμής, ενώ όλα δείχνουν ότι έχουμε εισέλθει σε ...

,,
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι ο δικομματισμός παρουσιάζει έντονα σημάδια αποσταθεροποίησης και παρακμής, ενώ όλα δείχνουν ότι έχουμε εισέλθει σε περίοδο πολιτικής ρευστότητας, μεγάλων πολιτικών ανακατατάξεων και διεργασιών, που τείνουν να αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό της μεταπολίτευσης.Σε αυτό το σκηνικό εκτιμάται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατοχυρώνεται ήδη, προεκλογικά και μετεκλογικά, και αποτελεί «τη βασική αντιπολιτευτική, αντινεοφιλελεύθερη δύναμη, κατακτώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή, αλλά και σημαντική σχέση με τα κοινωνικά κινήματα και τις λαϊκές αντιστάσεις που αναπτύσσονται». Όπως δήλωσε μετά τη Σύσκεψη ο Ανδρέας Καρίτζη, υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΝ, «η ριζοσπαστική Αριστερά που εκφράζουν ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην απέναντι όχθη με το ΠΑΣΟΚ, καθώς, όπως όλα δείχνουν, αυτό το κόμμα δεν είναι διατεθειμένο να θέσει θέμα αναδιανομής του πλούτου υπέρ των από κάτω. Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν μπορείς να είσαι υπέρ των φτωχών χωρίς να είσαι εναντίον των πλουσίων». Αυτα ειπωθηκαν απο τον συριζα.
Ο συριζα θελει να εκθεσει το πασοκ σαν δεξιο κομμα και να ηγεμονευσει στην κεντροαριστερα. Αν πιστεψουμε την αναλυση Λουλη (που εγω την πιστευω) αυτη ειναι και η παγιδα για το πασοκ. Αν πεσει σε αυτην σε μια προσπαθεια να ανακοψει τις διαροες προς τον ΣΥΝ θα ακολουθησει αριστερη ρητορικη θα χασει το κεντρο , που δινει τη νικη στις εκλογες, και θα σβησει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθει σε κυριο εκφραστη της κεντοαριστερας. Ο συριζα μαζι με τα υπολλειματα του πασοκ βεβαιως βεβαιως.
Αυτο ειναι το σχεδιο του συριζα. Ειναι ενα καλο σχεδιο με αρχη μεση και τελος.
Στο πασοκ μεχουν σχεδιο; Θα μου πεις βεβαια οταν λες πασοκ τι εννοεις; Οι βενιζελικοι πχ εχουν σχεδιο. Να ριξουν το Γιωργο μετα τις ευρωεκλογες. Προυποθεση για αυτο ειναι να μην ανακαμψει. Αρα μεχρι τις ευρωεκλογες τα συμφεροντα τους ειναι κοινα με τον ΣΥΝ. Θελουν και οι δυο να μην ανακαμψει το πασοκ. Ο καθενας για τους δικους του λογους.
Και το ερωτημα ειναι: Το σχεδιο του Γιωργου ποιο ειναι; Ισως αρχισε να διαφαινεται οτι και αυτος εχει ενα σχεδιο. Ας περιμενουμε λιγο ακομα να σιγουρευτουμε και θα το αναλυσουμε και αυτο.

wolf

56 σχόλια

  1. =========================================================================================================


    ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;



    =================================
    ====================================================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ούστ κουραμπιέδες ΚΚΕ δαγκωτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το σχολειο του jhocigertson γιατι το πνηξατε γιατι δεν τα ελεγε καλα για τον τσιπρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει στον απλό λαό όλα αυτά που το ΚΚΕ δεν θέλησε και δεν πρόκειται να φέρει ποτέ.
    Οπότε οι δαγκωτοί, να προσέχουν μη δαγκωθούν οι ίδιοι από τα αδιέξοδά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κεντροαριστερά με απόψεις του στυλ να μπαίνει ο γκασμάς με 8 ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ στο Πανεπιστήμιο;

    Να του βρίσκουμε μετά και μια δουλίτσα στο Δημόσιο, υποθέτω.

    Αυτή είναι η αριστερή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον της χώρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:31 Καλά μας έπεισες κουραμπιέ... θα φέρει στο λαό λέει... /όρσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο σοβαρός κ.Τσίπρας χαμογέλαγε πριν αρχίσει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων. Τον έπιασε μια κάμερα και μάλιστα τον ρώτησαν γιατί γελούσε. Προφανώς ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει σε τι κατάσταση βρίσκεται γη χώρα και όπως θα έλεγε και ένας…βλάχος στις ιστορικές μας περιοχές: « Αυγά σου καθαρίζουν και γελάς;» Ε, μην το αμφισβητήσει και αυτό όπως έκανε με τον «Επενδυτή» γιατί τον κατέγραφε η κάμερα.

    http://troktiko.blogspot.com/2008/03/blog-post_482.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν μπορείς να είσαι υπέρ των φτωχών χωρίς να είσαι εναντίον των πλουσίων

    Καλά, αυτό πάλι πού το βρήκανε; Πολύ πετυχημένο, κάνει πολύ ΚΚΕ, κατευθείαν από το χρονοντούλαπο της Σοβιετικής Ένωσης. Σούργελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aν μας μουτζωσει ο Θεος και γινει καμμια στραβη και ανεβει κανας συνασποισμος Πασοκ-Συριζα, τη βαψαμε.
    Θα μας παρει ο διαολος κανονικα.
    Οι ανθρωποι, δεν ειναι αξιοι να μοιρασουν δυο γαιδουριων, αχυρα και νομιζουν οτι βρισκονται σε κανα απομονωμενο νησακι στον ωκεανο, οπου μπορουν να κανουν διαφορες αλχημειες.
    Δε βλεπουν οτι η ανταγωνιστικοτητα μας, εχει παει στον πατο, οτι το ισοζυγιο, ειναι ολοενα και περισσοτερο, αρνητικο και τοσα αλλα. Αυτοι, νομιζουν οτι ειμαστε στον καιρο της Σοβιετιας.
    (Εχω την εντυπωση οτι η Ελλαδα ειναι το τελευταιο κομμουνιστικο κρατος στον κοσμο.Τουλαχιστον στα μυαλα πολλων ανθρωπων και στην κυριαρχη ιδεολογια,εκτος και αν θιξεις την αγια καταναλωση του Ελληνα, που για να την εχει,πουλαει και την ψυχη του στο διαολο).
    Και ειναι ετοιμοι να μοιρασουν λεφτα που δεν εχουν και που δεν μπορουν να τα παρουν απο τους εχοντες,γιατι αμα τους παραζορισουν, τα μαζευουν και φευγουν κατα Βουλγαρια και Σκοπια μερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aληθεύει ότι όποτε έχει πρόβλημα η
    Ντόρα με τον Κωστάκη, βάζει τους διορισμένους της στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ να δημιουργούν προβλήματα;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθει σε κυριο εκφραστη της κεντοαριστερας..."

    Ποτέ μου δεν κατάλαβα τον όρο κεντροαριστερά. Εγώ αριστερός είμαι, αριστερά ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ (έστω και με ρωγμές μέσα μου) αλλά κεντρώος ΔΕΝ είμαι. Ή κεντρώος θάσαι ή αριστερός ή δεξιός... Αυτά τα "κεντροδεξιά" και "κεντροαριστερά" είναι για να βολεύονται η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10:39 mi les blakeies

    amboson

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πιστεύετε σοβαρά ότι μπορεί ο Συνασπισμός να έχει σχέδιο για ο,τιδήποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι


    Σημαντικά Νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα.

    Μήπως είμαστε μαζοχιστές?



    Μια από τις κύριες προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ το 2004 ήταν ο εξορθολογισμός της φορολογίας για να ελαφρυνθούν τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα από άδικες (έτσι έλεγε ο αρχηγός της ) επιβαρύνσεις τις οποίες «τους είχε προσθέσει το επάρατο ΠΑΣΟΚ». Αλλά και σ’ αυτό το προεκλογικό αλισβερίσι με την ΝΔ... «άλλος άνοιγε το στόμα του κι άλλος μετάλαβε » αφού οι πολλοί και μη έχοντες (τα συνήθη κορόϊδα ) κλήθηκαν μετεκλογικά να ενισχύσουν τους λίγους και έχοντες, δηλαδή τους «ημέτερους» πλούσιους! Και έρχεται ο ΟΟΣΑ να αποκαλύψει την παταγώδη αποτυχία των δεσμεύσεων τις οποίες περιείχαν τα κοινωνικά συμβόλαια, τα οποία με πομπώδη άνεση και δημαγωγική ευκολία προεκλογικά υπέγραφε με κάθε ομάδα (αφελών) πολιτών ο κ. Καραμανλής. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας (2003-2007) οι φόροι διπλασιάστηκαν παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Καραμανλή ότι, η φιλελεύθερη πολιτική για περιορισμό της έκτασης του κράτους, θα εξοικονομούσε πόρους με τους οποίους θα πραγμάτωνε την κοινωνική πολιτική για την οποία δεσμευόταν. Να ήταν όμως οι δεσμεύσεις του κ. Καραμανλή... «τάληρα», θα έτρωγαν κι οι κότες. Το κράτος φαρδαίνει καθημερινά για να χωρέσει όλους τους «ημέτερους» και οι μόνοι που ελαφρύνθηκαν φορολογικά είναι οι έχοντες! Με τον πληθωρισμό να ξεπερνά το 4,4% και τα προϊόντα στα ράφια να ακριβαίνουν όλο και περισσότερο, οι μισθωτοί των οποίων η αγοραστική δύναμη κατά την τετραετία 2004-07 μειώθηκε κατά 331 ευρώ, θα επωμιστούν και πάλι το βάρος της ακρίβειας (όπως και το κόστος του ασφαλιστικού) αφού οι αυξήσεις των μισθών τους δεν θα υπερβούν το 3,2%... Ποτέ άλλοτε η ελληνική οικογένεια δεν υπέστη τέτοιας έκτασης φορολογική επιδρομή και μόνο σε «μαζοχισμό» μπορεί να αποδοθούν τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων για το ποιος είναι «καταλληλότερος» ως πρωθυπουργός.
    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ είναι η αταλάντευτη ενότητα που θα ξεκινάει από τη κορυφή και θα καταλήγει στη βάση του.

    Οι εχθροί του ΠΑΣΟΚ μετέρχονται κάθε είδους συκοφαντία ,πολιτική αλητεία και τέχνασμα για να σπιλώσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.

    Το αποτέλεσμα της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται στο ότι η ΝΔ δεν υπολογίζει καν την αύξηση του ΣΥΡΙΖΑ και διαλύει τα πάντα, αλλά τρέμει στην ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος ανεξαρτήτως χρώματος θα δημεύσει τις περιουσίες τους, και ο νόμος θα ισχύει για όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες με τους ίδιους όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kατηγορούσαν οι δεξιοί και τα φερέφωνα τους το Γιώργο Παπανδρέου που πήγε στη Τουρκία και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Γιατί άραγε; Μήπως αφού χόρεψε, έπρεπε να χορέψει κάνα χορό της κοιλιάς; Στη τουρκία ξέρουμε πολύ καλά ή μπορούμε να φανταστούμε ποιος και σε ποιον εφαρμόζεται το οθωμανικό δίκαιο.

    Μήπως όμως έπρεπε να κάνει καμιά κουμπαριά με το πρωθυπουργό τους και να ανταλλάσει χαλιά και δώρα για να είναι οι δεξιούληδες ευχαριστημένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ελληνίδες-Έλληνες

    To νέο ασφαλιστικό είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων.

    Εμείς δεν θα δίνουμε συντάξεις στα 25 ή στα 35 χρόνια υπηρεσίας, αλλά σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους της νεοφιλελεύθερης οικονομίας, τα χρήματα των ασφαλισμένων θα επενδύονται σε δομημένα ομόλογα, που ξέρουν οι κουμπάροι πόσο επικερδή είναι ,για να μπορούμε να ενισχύουμε και εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις τις μεγάλες τράπεζες και ειδικά όταν βρίσκονται σε δύσκολες ώρες, όπως είναι μερικές μεγάλες τράπεζες στις ΗΠΑ τώρα.

    Οι ασφαλισμένοι πρέπει να ξέρουν ότι εμείς φροντίζουμε για την υγεία τους, όχι σαν τον Αντρέα που τους έδινε παχυλές συντάξεις, και οι τράπεζες δεινοπαθούσαν αλλά και οι ασφαλισμένοι είχαν αποκτήσει πολλές αρρώστιες όπως πχ χοληστερίνη, ζάχαρο και άλλες πασοκικές αρρώστιες.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί αποκλείονται από το Πολιτικό Συμβούλιο όσοι χρημάτισαν υπουργοί ενώ ο Πρόεδρος ήταν υπουργός επί μια εικοσαετία περίπου; Δηλαδή ο κυβερνητισμός αυτόν κατά τρόπο μαγικό δεν τον έχει αγγίξει και δεν χρειάζεται να περάσει από το Καθαρτήριο που ετοίμασε για τους υπόλοιπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TI NA KANEI O TSIPRAS?
    ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ 17% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΩΡΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ......
    Η ΧΩΡΑ ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΑΙ από την αθλιοτερη κυβέρνηση που γνωρισε ο τοπος, χερι χερι με τα λαμογια και ο ΣΥΡΙΖΑ εχει ωραιο σχεδιο με αρχη μεση και τέλος
    ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    ΘΑ περιμενουμε να διαλυθει το ΠΑΣΟΚ, θα δυναμωσουμε θα μας ψηφισουν ολοι αυτοι που αποκαλουσαμε κλεφτες λωποδυτες θυματα και ηλιθιους ολα αυτα τα χρόνια και μετα..... ε?????? Μετα θα γινουμε κυβερνηση οσο για προγραμμα σχεδιο και τα λοιπα τι χρειαζεται???? Μηπως ειχε το ΠΑΣΟΚ????
    Μεχρι τοτε στα Αρχιδια του ο Συνασπισμος για το τι γινεται στη χώρα. Όσο κυβερνα ο Καραμανλης και μας χαιδευουν τα ΜΜΕ ολα καλά. Δε πα να γαμηθουν τα λαικα στρώματα. Οσο πεινάνε τοσο ξεσηκωνονταιαρα που θα πανε σ αυτον που τους προτεινει ο Πρετεντερης.
    Να χαρω αριστερο σχέδιο ΕΥΓΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι


    Σημαντικά Νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα.

    ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΑΚΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ.


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑΥΤΟ ΓΡΑΨΕ BABIS
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

    ΟΥΣΤ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΥΣΤ

    ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ -BABIS ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ BABIS ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.


    ΑΝΤΕ.......ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ


    ΓΕΙΑ ΣΟΥ BABIS

    17 Μάρτιος 2008 11:07 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το σχεδιο του Γιωργου ποιο ειναι;

    ΣΧΕΔΙΟ Α:
    ΘΑ ΜΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕ ΔΕΡΝΟΥΝ,ΘΑ ΜΕ ΔΕΡΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΡΝΟΥΝ
    ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΙΔΡΩΣΟΥΝ ,
    ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ!

    ΣΧΕΔΙΟ Β:ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

    ΣΧΕΔΙΟ Γ:ΣΧΕΔΙΑ Β ΚΑΙ Γ ΜΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΦΩΦΗ. ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ

    ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ,
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ.
    Η ΦΩΦΟΥΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    Τ'ΑΚΟΥΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ?
    ΤΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ,
    ΣΗΜΙΤΗΔΕΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ?
    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ 33% ΤΩΝ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΩΝ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.

    ΥΓ:ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕΤΟ ΑΥΤΟ, 17-3-2008:
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλλιο κλανιαρης παρα χεστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νομίζω ότι βιαζόμαστε να κρίνουμε τον Τσίπρα & τον ΣΥΝ.

    Προσωπικά νομίζω ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι έκαναν οι πράσινοι στην Γερμανία

    Ο καιρός θα δείξει...

    Και σίγουρα θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα συνολικό πακέτο αν θέλουν να υποστηρίξουν το 17++%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 30% ΝΔ
    21% ΣΥΡΙΖΑ
    17% ΠΑΣΟΚ
    13% ΚΚΕ
    10% ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    7% ΛΑΟΣ
    2% ΛΟΙΠΑ

    Καλό;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι ορθό και δίκαιο να υπάρχει και πολιτική εκπροσώπηση της βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ασ κατσουν κατω να βγαλουν ενα προγραμμα και μετα βλεπουμε
    να λενε δεν θελουμε εκεινο, αρεσει το αλλο, θελουμε να κανουμε αυτο,
    αυτοι δεν το ακνουν καλα και ολα τα τοιαυτα δεν ειναι προγραμμα
    ειναι ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ για να υπαρχουν
    ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν παρουσιασε προγραμμα
    ο συριζα και ουτε θα παρουσιασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για τον alexis εδώ:


    http://skinious.blogspot.com
    /2008/03/alexis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

    ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΦ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ) ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η κατάρρευση του μεταπολεμικού πολιτικού σκηνικού (αριστερά-δεξιά) και η εμφάνιση του Cool-Αλέξη ως εκφραστή των «αρχών» της Αριστεράς


    Στην ελληνική πολιτική σκηνή και το κομματικό σύστημα ανέκαθεν κυριαρχούσαν τα πρόσωπα. Περισσότερο και από τις ιδεολογικές τοποθετήσεις σημαντικό ερώτημα στον πολιτικό προβληματισμό ήταν το Καραμανλής ή Παπανδρέου η Φλωράκης ή Κύρκος, Μητσοτάκης ή Παπανδρέου, Σημίτης ή Έβερτ, κλπ.

    Βεβαίως το ιδεολογικό υπόβαθρο είχε την σημασία του ιδιαίτερα σε κρίσιμα ζητήματα : έξω από το ΝΑΤΟ, μέσα στο ΝΑΤΟ, έξω από την ΕΟΚ, μέσα στην ΕΟΚ και άλλα λαϊκά παρόμοια.

    Δυστυχώς ποτέ δεν έγινε δυνατό να διατυπωθεί με σαφήνεια και συνέπεια μια αξιόλογη μη αριστερή ρητορική με αποτέλεσμα το αντιφατικό παράδοξο (στην Ελλάδα πλέον μόνο) να θεωρείται προοδευτικό ότι το αριστερό. Και ενώ έχει καταρρεύσει ότι το αριστερό παγκοσμίως στην Ελλάδα διαγκωνιζόμαστε ποιος θα πάει πιο αριστερά.

    Για όσο καιρό δεν υπήρχε επαρκής πληροφόρηση για το τι έκρυβε το αριστερό και ιδιαίτερα το κομμουνιστικό στρατόπεδο αυτή η στάση ήταν ανεκτή και ενδεχομένως αποδεκτή. Από το 1989 και πέρα όμως (με την κατάρρευση του [αν]-ύπαρκτου σοσιαλισμού) αυτό είναι αδύνατο αν όχι απαράδεκτο. Κάποιοι μονότονα εξακολουθούν να επικαλούνται το όραμα και την ουτοπία που αντιπροσωπεύει κάθε τι αριστερό (στο ΒΗΜΑ της Κυριακής ο cool-Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στο ερώτημα τι νέο κομίζει : ότι φέρνει τις αρχές τις αριστεράς(!!!!!!) και τα διδάγματα των κοινωνικών αγώνων).

    Σημασία για αυτούς τους ανθρώπους δεν έχει όπως φαίνεται η πραγματικότητα, το «υπαρκτό» του σοσιαλισμού όπως το βίωσε και πολέμησε να το αποτινάξει από τη ζωή το ένα τρίτο της ανθρωπότητας, αλλά ο «σκοπός» του, ο ουτοπικός οραματισμός του.(Δεν έχει ζήσει ο κος Τσίπρας την καταπίεση του δεν μιλάς, δεν κρίνεις το κόμμα, το να μην πωλείται στο βιβλιοπωλείο κανένα άλλο βιβλίο πλην των εγκεκριμένων από το κόμμα κλπ).

    Θα επιχειρήσω μια πράγματι και εν γνώσει μου ακραία πλην χρήσιμη σύγκριση. Η φρίκη που εμπνέει η ναζιστική ιδεολογία δεν αφορά την όποια «κοσμοθεωρία» του ναζισμού αλλά τα πεπραγμένα του, εκατοντάδες χιλιάδων νεκρών που αποτελούν μια μοιρασμένη εμπειρία της ανθρωπότητας ανεξίτηλα χαραγμένη στην συλλογική μνήμη. Αν λοιπόν ο ναζισμός κρίνεται ως φρικώδης (και ορθά) με βάση τα πεπραγμένα του και όχι τα «ιδανικά»του (όποια και εάν υπήρξαν) το ίδιο θα πρέπει να ισχύσει και για την αριστερά. Θα πρέπει να κριθεί με βάση τα όσα έκανε και όχι με βάση τα οράματα και την ουτοπία που την ενέπνευσαν και την εμπνέουν. Αυτή η προσέγγιση απορρίπτεται βεβαίως από την αριστερή διανόηση στην χώρα μας διότι θα κατέτεινε στην συγκρισιμότητα μεταξύ αριστεράς και ναζισμού. Αυτό μάλιστα ισχύει και για ένα μεγάλο τμήμα της Ελληνικής διανόησης το οποίο ανεξάρτητα ιδεολογικής τοποθετήσεως παραβλέπει αδικαιολόγητα ότι η μόνη διαφορά ανάμεσα στην αριστερά και τον ναζισμό είναι ότι η πρώτη οδηγούσε τους αντιπάλους σε στρατόπεδα εργασίας ενώ ο δεύτερος σε στρατόπεδα θανάτου. Ο φυλετικά κατώτερος είναι ο εχθρός του ναζιστή, ο ταξικός αντίπαλος είναι ο εχθρός του αριστερού. Εκατομμύρια σκότωσαν οι μεν, εκατομμύρια σκότωσαν οι δε. Ας αναρωτηθούμε όμως (επειδή ο cool –Αλέξης επικαλέστηκε τις αρχές της αριστεράς) : «Για ποιο λόγο εγκληματίες που επικαλούνται το καλό είναι λιγότερο ένοχοι ιστορικά από τους αντίστοιχους εγκληματίες που επικαλούνται το κακό».
    Υπάρχουν όμως και ομοιότητες. Τόσο η αριστερά όσο και ο ναζισμός μισούν θανάσιμα την δημοκρατία και την νεωτερικότητα. Την δυνατότητα των ανθρώπων να ρυθμίζουν τις ζωές τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις επιλογές τους. Και οι δύο ολοκληρωτικές απόψεις προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν νέο άνθρωπο, μια νέα τάξη, έναν νέο λαό.

    Εδώ φθάνουμε στην καρδιά του προβλήματος της ευπιστίας τόσων διανοούμενων και τόσον αγνών σκεπτόμενων Ελλήνων και του κυνισμού με τον οποίο χειραγωγήθηκαν (και χειραγωγούνται) από τους αριστερούς ηγέτες. Συνταρακτικές μαρτυρίες, εμπεριστατωμένες έρευνες και δραματικά πολιτικά γεγονότα διέψευδαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπον την πίστη που είχε ριζώσει στους ιδεολογικά αριστερούς ότι τα αριστερά καθεστώτα και οι αρχές των, «με όλα τους τα μειονεκτήματα», αποτελούσαν πηγή ελπίδας και εστία απελευθέρωσης για την ανθρωπότητα. Οποιαδήποτε εξήγηση για αυτή τη πίστη θα πρέπει να ερμηνευθεί ως απότοκο ιδεολογικής ευαισθησίας και λιγότερο με βάση λογικούς συνειρμούς.

    Ο δυτικός διανοούμενος θεώρησε και θεωρεί (ιδιαιτέρα από την υπόθεση Ντρέϋφους και μετά), ότι δεν θα πρέπει απλά να καταθέτει την αλήθεια αλλά θα πρέπει να «καταγγέλλει» και την αδικία όπου νομίζει ότι υπάρχει. Έτσι δρώντας ως homo ideologicus στρατεύεται. Συνεχίζει να βλέπει τον εαυτό του ως κληρονόμου του Διαφωτισμού, συνεχιστή της ιδέας της προόδου και την βελτίωσης του κόσμου μέσα από μια παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα που ουτοπικά δείχνει προς την ιστορικά αλλαγή. Στρατεύεται λοιπόν ουτοπικά στο αριστερό στρατόπεδο ή (προσέξτε το αυτό) στο μη- αντιαριστερό. Εντασσόμενος χαλαρά στην Αριστερά ως μια κοινότητα σοσιαλιστικής ομοφροσύνης.

    Την ίδια στιγμή κυκλοφορεί με κοστούμι JOOP, μέσα στο Cayen, κατεβαίνοντας στο κέντρο από την Εκάλη, προσέχοντας μη στάξει στάχτες το Cohiba στο σακάκι.

    Αλέξη οι γκόμενες θα σε ψήφιζαν είτε ήσουν στο ΠΑΣΟΚ είτε στην ΝΔ.

    Διψάει ο τόπος για νέα πρόσωπα. Ας είναι καλά η ρημάδα η προσωπολατρία στο πολιτικό τοπίο της Ελλαδίτσας.
    Μην αυταπατάσαι όμως. Οι αρχές που κομίζεις ως καινοτόμες μυρίζουν ναφθαλίνη και από κάτω μυρίζουν δυστυχία. Ακόμα πιο κάτω δε αν σκάψουν οι ψαγμένοι μυρίζουν και αίμα. Πολύ αίμα…………………..

    Κοσμάς Αθανασόπουλος
    Αναλυτής πληροφοριών - Διεθνολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS .GR ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ BLOG ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΨΕΥΘΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ KATI ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ.... ΩΡΑΙΟ SITE!!!!! ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SITE MONO TON ΣΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. O synaspismos xsekinise idh thn proeklogkh tou ekstratia gia tis eyrwekloges kai erixse malista to vari pyrovoliko tou sthn maxh, Deite edw pws(kante copy paste):
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/o-kitrinos-tsipras-ante-kai-sthn-epidayro.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Είναι πρόωρο και ίσως άδικο να αξιολογηθεί το συνέδριο του ΠαΣοΚ προτού καλά καλά σβήσουν τα φώτα στην αίθουσα συνεδριάσεων. Και αυτή είναι η επιεικέστερη εκδοχή για το ΠαΣοΚ! Διότι υπάρχει και η άλλη άποψη: ότι το συνέδριο έχει αξιολογηθεί προτού ακόμη αρχίσει.

    Θα σταθώ μόνο σε έναν αριθμό. Σε έναν απλό αριθμό. Δεν προέρχεται από δημοσκόπηση ώστε να φταίει κάποια εταιρεία. Δεν καταγράφεται σε εφημερίδα ή τηλεόραση ώστε να αποδοθεί σε πόλεμο συμφερόντων κατά του ΠαΣοΚ. Δεν τον διοχετεύει κανένας πολιτικός αντίπαλος και κανένα «εξωθεσμικό κέντρο» από αυτά που φοβούνται στο ΠαΣοΚ.

    Δεν είναι αποτέλεσμα υπονόμευσης ή «λευκής απεργίας» ή «πράσινων αλόγων». Δεν μπορεί να κατηγορηθεί ως προϊόν χειραγώγησης ή συνωμοσίας ή «απρεπούς σχολιασμού». Είναι ένας αριθμός. Ενας απλός αριθμός.

    Την Πέμπτη το βράδυ η ΝΕΤ μετέδωσε απευθείας την εναρκτήρια ομιλία του Γ.Παπανδρέου. Ηταν μια πολυδιαφημισμένη ομιλία σε ένα πολυπαινεμένο συνέδριο, το οποίο είχε προαναγγελθεί ως το εφαλτήριο του ΠαΣοΚ για την ανατροπή ή την ανάκαμψη ή την αναστροφή ή ό,τι άλλο θέλετε. Είχαν εκτραφεί προσδοκίες και είχαν επενδυθεί ελπίδες. Λογικά και για τα μέτρα του ΠαΣοΚ ήταν ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός.

    Ξέρετε πόσοι παρακολούθησαν την ομιλία του προέδρου του ΠαΣοΚ; Η τηλεθέαση έφτασε στο...1,7% (!)- 4,8% επί των ανοικτών δεκτών... Συνολικά, δηλαδή, οΓ. Παπανδρέου μπόρεσε να καθηλώσει στις τηλεοράσεις 165.000

    ανθρώπους- αν ήταν εκπομπή, θα είχε κοπεί πριν από το δεύτερο επεισόδιο...

    * Είναι πολύ λιγότεροι από όσους (κατά την επίσημη εκδοχή) συμμετείχαν στις ψηφοφορίες για το συνέδριο, είναι λιγότεροι και από τα μέλη του κόμματος.

    * Είναι περίπου οι μισοί από εκείνους που τον επανεξέλεξαν στις 11 Νοεμβρίου.

    * Και είναι το 6% των ψηφοφόρων του ΠαΣοΚ στις 16 Σεπτεμβρίου. Ασφαλώς δεν είναι παρά ένας απλός αριθμός. Ταυτοχρόνως, όμως, αποτελεί έναν σοβαρό δείκτη του ενδιαφέροντος της ελληνικής κοινωνίας για όσα επρόκειτο να πει ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ. Και ένα συνέδριο μπορεί να εξαγγείλει πολλά εκτός από ένα: το ενδιαφέρον της κοινωνίας.

    Διότι υπάρχει μια ωμή πραγματικότητα, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει. Το ΠαΣοΚ έχει σοβαρό πολιτικό πρόβλημα και ο πρόεδρός του έχει βαριά τραυματισμένο προφίλ. Αυτό, τουλάχιστον, λέει ο κόσμος και αυτό επιβεβαιώνουν όλοι ανεξαιρέτως οι αριθμοί. Διορθώνονται; Ενδεχομένως. Αλλά δεν κατάλαβα πολύ καλά τι ακριβώς θα κάνει το ΠαΣοΚ για να τα διορθώσει.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.


    O μικρός Μαργαριτοκίνητος σταλινίσκος «keep walking» γιωργάκης συνεχίζει απτόητος το σερί των παταγωδών αποτυχιών.


    Μετά τη χυλόπιτα από τον Τσίπρα («ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε»), μάζεψε άλλη μία χυλόπιτα από τον φόλα δικό του Χρήστο Πολυζωγόπουλο (πρώην πειναλέο συνδικαληστή, μέλος του εσωτερικού στρατού κατοχής, ο οποίος δικαιως σαπακιάστηκε από αναρχικούς).


    Φυσικά ΚΑΝΕΙΣ δε μιλάει για την τεράστια χυλόπιτα που το έριξε ο «πάρε το δαχτυλίδι και τρέχα» Σημίτης ο οποίος προτίμησε αντί να παρευρεθεί στα καραγκιοζιλίκια του συνεδρίου να περάσει ένα ωραίο Σαββατοκύριακο τη Φλωρεντία.


    Κατά τα λοιπά, το πασόκ είναι εδώ (17.2%), ενωμένο (σκορποχώρι), δυνατό (για τρίτο κόμμα).


    Τελικά, το μόνο σημείο στο οποίο το πασοκ είναι ενωμένο είναι ότι αγοράζουν λιμουζίνες και πολυτελή suv χοντρική.



    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΛΟΙΠΟΝ, ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ,ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ!!!
    ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΔΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ,ΣΑΝ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΕΡΑ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΥΦΟΣ 1000 ΚΑΡΔΥΝΑΛΙΩΝ!!
    ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΛΘΙΑΖΕΙ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕΙΤΕ,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ??
    ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΕΚΔΩΤΟ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!
    "...ΑΚΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.."ΜΗΝ ΤΣΙΠΡΙΖΕΙΣ!" ...ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ!".."ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΟΤΡΕΝΤΗ,ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ "ΙΜΟ", ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΣ ΚΑΖΟΥΡΑ!!
    ΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ, ΣΟΥΡΓΕΛΑΑΑΑ
    ΑΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. τιιιιιιιιιιιιιιιιιι ???


    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ


    ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΛΟΙΠΟΝ, ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ,ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ!!!
    ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΔΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ,ΣΑΝ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ, ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΕΡΑ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΥΦΟΣ 1000 ΚΑΡΔΥΝΑΛΙΩΝ!!
    ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΚΘΙΑΖΕΙ, Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕΙΤΕ,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ??
    ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΕΚΔΩΤΟ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!
    "...ΑΚΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.."ΜΗΝ ΤΣΙΠΡΙΖΕΙΣ!" ...ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ!".."ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΟΤΡΕΝΤΗ,ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ "ΙΜΟ", ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΣ ΚΑΖΟΥΡΑ!!
    ΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ, ΣΟΥΡΓΕΛΑΑΑΑ
    ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρε μαλάκα sibab, πρέπει να είσαι μεγάλο βλίτο!!
    Πάντως κάποιος Πασοκος θα σου γάμησε την κολοτρυπίδα σου και πονάει ακόμη και μάλλον σε άφησε κοσούρη όπως θάλεγε και ο κοιμώμενος Χριστόδουλος !
    Ρε μαλάκα , ηρέμησε παίξτην λίγο και κάτι θα γίνει!!
    Δίνεις τον λόγω σου ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Aναλυσετε το γκαλοπ της MRB για τα ποσοστα των ψηφοφορων πασοκ και συριζα για την μεταξυ τους συνεργασια πολυ μεγάλα.Αλλά περισσότερο οι τελευταίως αλλαζονες σύντροφοι του σύριζα(οι αλλοι προσωρινά τουλάχιστον δείχνουν να εβαλαν μυαλο)Οταν θα ερθει η ώρα της κρίσεως προβλεπονται ανατροπές.Η αρνηση απο μερους του συριζα ενος διαλογου μεταξυ τους θα απομακρύνει ψηφοφόρους προερχόμενους απο το πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ PRESS GR?
    ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΙΔΙΑΝ ΠΕΙΡΑ .....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Απο τα καλυτερα:
    Ο Γιωργακης ειναι μοναδικος γιατι οταν κανει jogging μονος του ερχεται σχεδον παντα δευτερος. Μια-δυο φορες ηρθε και τριτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @ sibab.
    Φαινεται οτι νομιζεις οτι βρισκομαστε σε προεπαναστατικη περιοδο και οπου ναναι οι μπολσεβικοι, θα καταλαβουν τα χειμερινα ανακτορα.
    Και μετα...ξυπνησες.
    Μα βρε χαζουλιακα, οι Ελληνες, αγοραζουν αυτοκινητα και πολυτελη κινητα με λυσσα και πληρωνουν τον καφε 4 Ευρω, οταν στη φτωχη Γαλλια, δινουν μονο 2 κι εσυ μιλας για εσωτερικη κατοχη.
    Αμα το δεχτουμε ολοι αυτο ομως, επιτρεπεται σ αυτο το στρατο, να βγαζει ντουφεκι και να ντουφεκαει σα σπουργιτια τους αναρχες,(αντι να τους αφηνει να δερνουν ανθρωπους και να καταστρεφουν περιουσιες), που εχοντας προβλημα με το μπαμπα τους, τους φταιει η κενωνια.(Γιατι μη νομιζετε οτι η πλειοψηφια τους, ειναι πτωχοι. Αν ηταν, τουλαχιστον, θα ειχαν μια δικαιολογια.).
    Δεν εχετε καταλαβει ομως τη νοοτροπια του Ελληνα. Εδω το 44, που δεν ειχε να φαει, με το ΚΚΕ δεν πηγε.Τοχω ψαξει το θεμα. Εχω ρωτησει γερους, γριες, αλλα ακρη δε βρηκα. Τι δηλαδη εκανε τον Ελληνα της Κατοχης, να μην ακολουθησει την ελπιδα, που τοτε αντιπροσωπευε το ΚΚΕ.
    Θελει να μπορει να ελπιζει, οτι μπορει να γινει πλουσιος. Κι ας μη γινει ποτε. (Που συνηθως, δε γινεται βεβαια).Και δεν ακολουθει καποιο προγραμμα, που του υποσχεται, οτι απλως θαχει να φαει,αλα Σοβιετια.
    Γι αυτο, ετσι και συνεχιστει αυτη η εξαλλη και αναρχη αντιδραση, τα πραγματα μπορει να σκουρηνουν με διαφορους τροπους, δηλ. η να επεμβει δυναμικα το κρατος, με τους κατασταλτικους μηχανισμους που διαθετει, η να αντιδρασει ο ιδιος ο κοσμος και να δουμε, καταστηματαρχες, να τραβανε κουμπουρια και να ξαπλωνουν κατω μερικα καλοπαιδα που πανε να τους διαλυσουν αυτα που εφτιαχναν ολη τους τη ζωη.
    Η να μην κανουμε τιποτα βεβαια, οπως τωρα, ελεω Κανελη και Λαζοπουλου, οποτε θα μας παρουν χαμπαρι οι γειτονες Αλβανοι και σια, οτι ειμαστε κοτες και θα μας κανουν μια χαψια, γιατι δεν θα αξιζει να υπαρχουμε.
    Για ωργανωμενη και μαζικη αντιδραση, δηλαδη επανασταση,δεν το συζηταω, γιατι δεν υπαρχουν οι αντικειμενικες συνθηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μια και ο κύριος Αθανασόπουλος είναι, συν τοις άλλοις και διεθνολόγος, μήπως θα μπορούσε αντί να μας κάνει εσωτερικές
    "αναλύσεις" να μας πει ποια ήταν η θέση της χώρας μας το 2004 και ποια είναι σήμερα! Για να μη μπλεκόμαστε δηλαδή!


    ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 12.05 ωραίο επίπεδο, πασοκ είστε προφανώς...

    μάλλον δεν μπορείτε να απαντήσετε άνευ βωμολοχιών στα θέματα που ετέθησαν ή είστε βιαστικός επειδή περιμένετε στη σειρά για suv κι εσείς?


    @theodore: σφάλλετε - ο γιωργάκης ομιλεί ως επαναστάτης - προτείνει μετά από κάθε ήττα του ΝΕΟ ΝΕΟ (επαναστατικό μέσω διαδικτύου) ΞΕΚΙΝΗΜΑ - τι ελπίζει να καταλάβει? τις γραμμές ADSL ίσως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.


    Το «εδώ» (17,2%) πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) συνεχίζει το άνοιγμα στην αριστερά.


    Συγκεκριμένα, στις 20 Φεβρουαρίου ενόψει του Συνεδρίου σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν από κοινού ο κ. Ακης Τσοχατζόπουλος και Α. Κοτσακάς ως εκπρόσωποι του ρεύματος της λεγόμενης κοινωνικής αριστεράς, μεταξύ άλλων τόνισαν την ανάγκη ενός «νέου ριζοσπαστισμού» και μιας «συνολικής εναλλακτικής πρότασης για την ελληνική κοινωνία» και δεσμεύθηκαν να συμβάλουν με τις απόψεις τους στην επιτυχία του Συνεδρίου.


    Ο «νεός ριζοσπαστισμός» και η «συνολική εναλλακτική πρόταση για την ελληνική κοινωνία» είναι απλά: Όπως κι ο Άκης, ο γάμος θα τελείται στο Παρίσι, οι μελλόνυμφοι θα φτάνουν στην εκκλησία μέσα σε μία μπλε «Τζάγκουαρ» και μετά την τελετή θα ακολουθεί δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons. Αναμφίβολα «νέος ριζοσπαστισμός» και «εναλλακτική πρόταση» γιατί μέχρι σήμερα στους γάμους πήγαιναν με Mercedes και τελούσαν τις δεξιώσεις τους στο Astir Palace.


    Μόνο έτσι, μετά τις λιμουζίνες, τα πολυτελή suv, τις βίλλες, τα κότερα, τις Ελούντες και τα κοστουμάκια Kitton (Eυθυμίου πρωτοπόρε!!!), θα πραγματωθεί το όραμα του σοσιαλησμού. Φυσικά, το λογαριασμό του «νέου ριζοσπαστισμού» και της «εναλλακτικής πρότασης» θα τον λάβετε με το ταχυδρομείο και παρακαλούμε όπως τον τακτοποιήσετε σύντομα.


    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ:
    ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ
    ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ
    ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ
    ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ
    ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ
    ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ
    ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ
    ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ
    ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ
    ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ έχει βαθειά και μόνιμα χαρακτηριστικά. θα εκπλαγείτε όσοι με χολή επιτίθεστε γιατί προφανώς ενοχλείται ο κομματικός σας...ιδεασμός.
    Ο Τσίπρας και ο Αλαβάνος είναι οι μόνοι που προσφέρουν ελπίδα και όραμα στο απλό Ελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Kατ αρχας, ευχαριστω το φιλο που μου απαντησε.
    Μετα, εχω να πω τα εξης και μη γελασετε για το πως θα γραψω.
    Κυριοι, βρισκομαστε σε πολυ δυσκολη κατασταση.Εν μεσω οικονομικης κρισεως, εμεις, ως συνηθως, βρισκομαστε μπερδεμενοι, χαμενοι και βλεποντας αμηχανοι ο ενας τον αλλο.
    Απο τη μια ο χοντρος και τα παχια του λογια, που παρεσυραν κοσμο προεκλογικα, τη συμβολη Τριανταφυλλοπουλου και σια βεβαια, (ακομα κι εγω, που δεν τον ψηφισα βεβαια, ειπα μετα τις εκλογες, ας ανεβει μπας και κανει κατι αυτος, που δεν εκαναν οι μπουχεσες του Πασοκ)και απο την αλλη η ιδια η συμπεριφορα και η πολιτικη των Πασοκων, (κυριως η γραψαρχιδικη τους σταση),εκαναν τον κοσμο να φυγει τρεχοντας και αλαλαζοντας, κατω οι κλεφτες.
    (Βεβαια, και για να μην ξεχνιομαστε, ο ιδιος ο κοσμος, ειναι αυτος που λαδωνει, που κλεβει, που καιει τα δαση, που χτιζει αυθαιρετα και που δειχνει τον αλλο, ετσι για να εχει και ενα αλλοθι,οτι να ο κλεφτης).
    Ο Γιωργος, δεν ξερω, δε θελω να τον παρω στο λαιμο μου, δειχνει οτι εχει ενα πολυ χαμηλο IQ.Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν εχει κανει και τιποτα για να μου την αλλαξει.
    Οι υπολοιποι Πασοκοι, ενω ξερουν τη δουλεια, εχουν εμπλακει, απο τη μια με την κονομα, (οι περισσοτεροι),και απο την αλλη με τις ιδεολογιες, που δεν κολλανε με την πραγματικοτητα και που ταιριαζουν με Σοβιετια.
    Δεν μπορεις να δινεις λεφτα που δεν εχεις και αυτο εκανε το Πασοκ ολα αυτα τα χρονια,χρεωνοντας τη χωρα.(Ο Αντρεας, το μονο που τον ενοιαζε, ηταν να γαμαει καμια μικρουλα.Για τα αλλα, στ αρχιδια του. Τους δε αλλους, τους ειχε στο τσεπακι του και λογω IQ και λογω μεγαλης αγαπης του κοσμου, που εβλεπε το τυρι,(τα λεφτα που τουδινε), αλλα δεν εβλεπε τη φακα,(το χρεος που μεγαλωνε).
    Ετσι φτασαμε εδω με τα μπουτια μπερδεμενα, με το Πασοκ ερειπιο,(στ αρχιδια μου βεβαια, ηθελε τα και παθε τα),με το χοντρο να μην ξερει τι του γινεται και με το νεο φρουτο τον Τσιπρα, που ηλθε απ το πουθενα, να μας σωσει.(Το ΚΚΕ, τ αφηνω στην ακρη, γιατι ειναι στον κοσμο του).
    Παιδια, μη μασατε. Ο Συριζα, ειναι ενα απλο κομμα διαμαρτυριας,που απο παλια εχει μαζεψει, καθε πικραμενο, που νομιζει οτι ειναι κομμουνιστης,(της πουτσας βεβαια), που παλι με τη βοηθεια των ΜΜΕ,(λεγε με, Μακη-Λακη),βρηκε την ευκαιρια και τραβηξε μερικα παιδακια κυριως, που δεν εχουν ιδεα τι παιζεται γενικα.
    Μα θα μου πειτε, εσυ, τι πιστευεις; Απλως, δεν ξερω.Ειμαι κι εγω μπερδεμενος, αλλα οχι τοσο, ωστε να φερω το Συριζα να με σωσει.
    Θυμαμαι οταν ξεκινησαν σαν ΚΚΕ Εσωτ., ειχαν μαζεψει ολες τις πουτανες με τα ταγαρια και τα χαιμαλια, και τραβαγαν κοσμο απο τα Πανεπιστημια, γιατι τις γαμουσαν στο ανετο.Και απο κοντα πουστηδες. Φουλ.
    Τωρα, πως εγιναν ολοι αυτοι "επαναστατες", αντε βρες τε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο WOLF ΕΓΡΑΦΕ....

    ((Απο την Κυριακη θα αρχισω να ασχολουμαι με την πολιτικη.
    Επιτελους.
    Η πολιτικη αποκτα ενδιαφερον. Καλα μου ελεγε η φιλη μου η Σουλα οτι η πολιτικη εχει ενδιαφερον.
    Αρκει να μπορεσω να το θυμαμαι.
    Πως το ειπαμε το κομμα που ειναι ο Τσιπρας?))

    ((η Καλομοιρα εχει μια φρεσκαδα και πολυ καλη σχεση με τον τηλεοπτικο φακο.
    Επισης ειναι ναζιαρα και κανει συνεχεια χαριτωμενιες με τους δημοσιογραφους οταν της παιρνουν συνεντευξεις.
    Ειναι ομορφη και γλυκια και την αγαπανε ολοι.
    Εχει ωραια κινηση και μπορει και υποστηριζει το τραγουδι με χαριτωμενες κινησεις των γοφων και των χεριων της (βλεπε φωτο)
    Εχει γλυκυτατο χαμογελο και ετσι ακομα οταν δεν τραγουδαει καλα κανει τον κοσμο να την συμπαθει και να της συγχωρει και καμμια χαζομαρα που πιθανον να της ξεφυγει.
    Ξερει να ντυνεται trendy.
    Για τους ιδιους πανω κατω λογους θα βγει και ο Τσιπρας προεδρος στον ΣΥΝ λεγουν οι εγκυροτατοι αυτοι αναλυτες της συμπεριφορας της κοινης γνωμης.))

    ((Ηδη κοριτσια 16 ετων αρχιζουν να κρεμανε αφισες Τσιπρα στα δωματια τους κατεβαζοντας τις αφισες του Μαρτακη και του Ρουβα.
    Ακουγεται δε οτι Ο ιδιος ο Ψινακης ζητησε να μανατζαρει και τον Τσιπρα εκτος απο τον Μαρτακη.
    Επισης γυναικες καθε ηλικιας ειτε ειναι παντρεμενες ειτε εχουν απλα δεσμο και ανεξαρτητως κομματος που ψηφιζουν φερονται να λενε στους δικους τους.
    Αυτο ειναι τεκνο οχι σαν και σενα , πως εισαι ετσι κανε κατι να μοιασεις στον Τσιπρα , κανε το μαλλι σου σαν τον Τσιπρα , μαθε να ντυνεσαι σαν τον Τσιπρα κλπ κλπ.))

    ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕΝΑ ΜΗΝΑ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΕΞΗΜΕΡΩΘΗΚΕ..ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ,ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ,ΘΑΧΕ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ..ΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΟΤΣΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τα πολλά λόγια έιναι φτώχια και θολώνουν το μυαλό.

    Το 63% όσων ψηφίζουν στα γκάλοπ ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ, δηλαδή το 11.5% από το 17.5%.

    Στις εκλογές με την επιλογή του Τσίπρα και του Αλαβάνου να μην συζητάνε την συνεργασία, θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πάλι 4ο κόμμα, πίσω από το ΚΚΕ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Χθές είχαμε μία ώρα διακοπή ρεύματος. Σήμερα είχαμε δύο ώρες γιατί όπως φαίνεται οι αντιδημοκράτες της ΔΕΗ ενέτειναν τον αγώνα τους καθώς βλέπουν ότι τα ψωμιά τους τελειώνουν και το ασφαλιστικό οδεύει προς ψήφιση. Δεν το πήραν χαμπάρι , ότι οι ψεύτικοι αγώνες ((Γιαλαντζί λέγαμε στο χωριό μου)) δεν έχουν αποτέλεσμα.Αυτοί οι τεμπελχανάδες της ΔΕΗ νόμισαν ότι θα τους περάσει και πάλι ο εκβιασμός όπως τα παλαιότερα χρόνια ,τότε που επί μέρες βύθιζαν την χώρα στο σκοτάδι και κέρδιζαν αυτοί για τον εαυτούλη τους υψηλούς μισθούς και συντάξεις.Τότε ο κόσμος ήταν πιο καθηστερημένος και ήταν πιο ανεκτικός και πιο αφελής , ως και βουλευτή έκανε έναν από αυτούς τους αγωνιστέ ς του κώλου, εκβιαστές του κερατά . τον θυμάστε εκείνον τον σπουδαίο άνδρα τον Πιπεργιά, επί εποχής του, μου είχε καεί μια τηλεόραση που μόλις είχα πάρει και τότε οι τηλεοράσεις κόστιζαν πολύ , σχεδόν μισό μισθό.Ευτυχώς φέτος δεν είχα καμμιά απώλεια, μόνο που κλείστηκα μια μέρα στο ασανσέρ και όταν βγήκα το μυαλό μου πήγε σαυτόν τον Γκαιμπελίσκο της ΓΕΝΟΠ τον Ρίζο , που αν τον τύχαινα μπροστά μου θα τον γαμούσα τον κολοπούστη .Πρέπει να το πάρουν χαμπάρι όλοι αυτοί οι βολεμένοι ότι το ασφαλιστικό πρέπει να λυθεί. Ολοι έχουν ομολογήσει ότι δεν πάει άλλο , σε λίγο τα παιδιά μας δεν θα παίρνουν σύνταξη, αν δεν γίνει κάτι.Το ασφαλιστικό θα ψηφισθεί , δεν γίνεται διαφορετικά είναι μάλιστα πολύ ήπιες οι διατάξεις του .Αλλωστε στους ασφαλισμένους μετά το 1993 δεν αλλάζει τίποτε ισχύει ατόφιος ο νόμος Σιούφα και Ρέππα. Ελάχιστους πριν το 1993 θίγει ο νόμος , αυτούς που βγαίναν πριν τα 60 στην σύνταξη, σιγά τα λάχανα και βγήκαν όλοι στους δρόμους.Ολοι σ’αυτήν την χώρα ζούμε και όλοι συμφωνούμε με τα μέτρα που περιλαμβάνει το ασφαλιστικό, πλην ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ,άλλωστε αυτοί δεν κάνουν και τίποτε άλλο από το να αρνούνται τα πάντα, χωρίς ποτέ να προτείνουν κάποια λύση. Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτά τα στελέχη τα κυριλέ που έχει ποιον να πείσουν;Είναι πολύ συγκυριακή αυτή η αύξηση στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και οφείλεται στην κρίση που διέρχεται το ΠΑΣΟΚ, αλλά κάποτε θα τελειώσει.Δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει ο κόσμος ότι αυτοί που αποτελούν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παιδιά του λαού ,αυτοί είναι όλοι τους βολεμένοι .Δεν ταιριάζει σ’αυτούς να πλευρίζουν τον εργάτη και τον φουκαρά ταλαίπωρο της κοινωνίας, ας είμαστε σοβαροί ,ο Κωνσταντόπουλος , ο Κουβέλης, ο Παπαγιαννάκης, ο Αλαβάνος, ο Δραγασάκης,ο Στρατούλης, ο Μαργαρίτης,ο Παπαδημούλης, ο Τσίπρας άσε αυτός ακόμη μικρός είναι, σας κάνουν αυτοί για φτωχολογιά, δηλαδή σας φαίνονται αυτοί οι άνθρωποι οικονομικά πιο κάτω από σας ;Πως τους κόβεται αλήθεια ; Δεν σας φαίνεται αλήθεια, με τις κουστουμάρες τους, τις γραβατάρες τους τα ωρολόγια τουςκαι με το ύφος του αλάνθαστου Πάπα που έχουν ,ότι φαντάζει λίγο αστείο αυτοί άνθρωποι του Κολωνακίου να μιλούν για τον εργάτη;Προχθές Ο κ. Λαφαζάνης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά το κλείσιμο της χωματερής από συνδιακαλιστές για να εμποδίσουν την αποκομιδή των σκουπιδιών , ο μεγάλος λοιπόν αυτός πολιτικός κ. Λαφαζάνης αντιλήφθηκε ότι οι εν λόγω συνδικαλιστές ,δεν είχαν πρόθεση να παρεμποδίσουν την αποκομιδή των σκουπιδιών, αλλά ήθελαν οι άνθρωποι απλώς να συνεδριάσουν στα γραφεία τους που είχαν λέει ο κ. Λαφαζάνης μέσα στο χώρο της χωματερής ??? Ελεος κ. Λαφαζάνη ποιον κοροϊδεύεις ; όλους εμάς τους Αθηναίους πολίτες που είδαμε με ανακούφιση ,μετά από τόσες μέρες να αρχίζει η αποκομιδή των σκουπιδιών από ομάδα ανθρώπων της καθαριότητας που έλυσαν την απεργία τους και να εμποδίζονται στην εργασία τους από άλλους που συνεχίζουν να απεργούν και σύ το μόνο που είδες ήταν ότι ήθελαν , να συνεδριάσουν στα γραφεία τους μέσα στη χωματερή? Γιατί κ. Λαφαζάνη πάντα οι θέσεις σου είναι τόσο προκλητικές ; Δεν έχεις καταλάβει ότι τέτοιες θέσεις επιδοκιμάζονται μόνο από ένα ποσοστό 4% του Ελληνικού Λαού; Κάνετε συνεχώς σκληρή κριτική για όλα τα θέματα που συμβαίνουν σ’αυτήν την κακομαθημένη πράγματι Ελληνική κοινωνία και πάντα βγάζεται έξω τους εαυτούς σας αυτοαποκαλούνενοι προοδευτικοί πολίτες . Μιλάτε για την διαφθορά που μαστίζει πράγματι την Ελληνική κοινωνία , αλλά και πάλι βγάζεται έξω τους εαυτούς σας. Να συμφωνήσουμε κάπου ότι το πιο διεφθαρμένο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας είναι το δημόσιο. Ξέρετε ότι στο Ελληνικό δημόσιο οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποσοστό 13 % , όταν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολο του Ελληνικού λαού είναι 5% σύμφωνα με τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Τώρα αν αμφισβητείται το 13% σας προκαλώ να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις εκλογές συλλόγων υπαλλήλων του δημοσίου . Τι σημαίνει λοιπόν αυτό το 13% κ. Λαφαζάνη ; Σημαίνει ότι πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, όταν βγάζετε τους εαυτούς σας έξω απ’ όλα τα κακώς κείμενα της Ελληνικής κοινωνίας .Προσέξτε μήπως εσείς και οι όμοιοι σας είστε ένα από τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνία!Και πόσα άλλα παραδείγματα μπορώ να αναφέρω με αυτούς τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ &του ΚΚΕ αλλά ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι προκλητικοί όλα τα ξέρουν και δεν σέβονται τους ανθρώπους των δύο μεγάλων κομμάτων , που στο κάτω –κάτω τους θέλει το 80% του Ελληνικού λαού σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές.Από δω μπορώ να συμπεράνω ότι την Δημοκρατία αυτοί οι άνθρωποι δεν την πολυπιστεύουν μόνο λόγια είναι.Λαλίστατοι σε όλα , αλλά όταν γυιός στελέχους του Σύριζα πιάσθηκε σαν κοινός κλέφτης τραπεζών και κάτοχος πιστολιών διαφόρων διαμετρημάτων , κάνανε την πάπια και δεν μάθαμε βεβαίως, ποιος είναι ο πατέρας, αλλά ευτυχώς μάθαμε το γεγονός , διότι το ΜάΪο του 2007 ούτε και το γεγονός μάθαμε, για την κόρη πάλι στελέχους του Σύριζα, που έκανε διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών. Κρύβονται οι μπαμπάδες των προοδευτικών, κρύβονται μην τυχόν τους μάθουν και δεν θα μπορούν να ασκήσουν το προσφιλές τους έργο της ύβρεως ,της συκοφάντησης της Δεξιάς , της υπεράσπισης των τρομοκρατών –κουκολοφόρων-ταραξιών-διαδηλωτών. Αυτά κύριοι είναι αλήθειες και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ,αλλά δυστυχώς το συνάφι της αριστερής υπερπλειοψηφίας στην δημοσιογραφία , δεν τα αναδεικνύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για να μπορέσει να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας από τη λεηλασία των πάντων από τη δεξιά, είναι η αταλάντευτη ενότητα που θα ξεκινάει από τη κορυφή και θα καταλήγει στη βάση του.

    Οι εχθροί του ΠΑΣΟΚ μετέρχονται κάθε είδους συκοφαντία ,πολιτική αλητεία και τέχνασμα για να σπιλώσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.

    Το αποτέλεσμα της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται στο ότι η ΝΔ δεν υπολογίζει καν την αύξηση του ΣΥΡΙΖΑ και διαλύει τα πάντα, αλλά τρέμει στην ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος ανεξαρτήτως χρώματος θα δημεύσει τις περιουσίες τους, και ο νόμος θα ισχύει για όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες με τους ίδιους όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση