GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος θα απαντήσει σε αυτό;‏

.. Από το www.greekalert.com . Eδώ και δύο εβδομάδες , από την πρωινή ζώνη του Γ΄ Προγράμματος καταργήθηκε το ηχογραφημένο (μετά βίας) τρίλ...

..
Από το www.greekalert.com
.
Eδώ και δύο εβδομάδες, από την πρωινή ζώνη του Γ΄ Προγράμματος καταργήθηκε το ηχογραφημένο (μετά βίας) τρίλεπτο, όπου μεταδίδονταν το Πάτερ Ημών και ο Εθνικός Υμνος μας. Ανάλογη ενέργεια είχε επιχειρηθεί στο παρελθόν, μ ό ν ο επί ημερών διεύθυνσης Γ. Τζαννετάκου και μετά από συντονισμένες διαμαρτυρίες ακροατών-φορολογούμενων ακυρώθηκε.
Δεδομένου, ότι το Τρίτο ανήκει οργανικά στην δ η μ ό σ ι α ΕΡΤ ΑΕ, που μισθοδοτούμε-συντηρούμε ό λ ο ι ε μ ε ί ς οι (κατά συντριπτική πλειονότητα) Ελληνες φορολογούμενοι δεν θα έπρεπε να υπάρξει μία έστω στοιχειώδης αιτιολόγηση αυτής της κίνησης ή έστω ελάχιστης ενημέρωσης.
Αντί της τακτικής αποφασίζουμε και καταργούμε.

86 σχόλια

  1. Το θέμα είναι ποιοι το έκαναν και με ποια δικαιολογία. Εξετάσεις στον Συνασπισμό έδιναν; Αυτός είναι ξεγυρισμένος φασισμός. Ουπς, συγγνώμη. Μ' έπιασε το εθνικιστικό μου. Και το θρησκοληπτικό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δικαιώματα δεν έχοθν να κανουν με πλειοψηφίες. Αν θες το Πατερ Ημών ανοιξε στο Σταθμό της Εκκλησίας και αν θές και τον Εθνικό Ύμνο παρε στο ΛΑΟΣ τον ξέρουν καλά εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Blogger Ο/Η skalistiri είπε...

    " Τα δικαιώματα δεν έχοθν να κανουν με πλειοψηφίες."

    Για να δείτε πως κατασκευάζονται "δικαιώματα" και ποιοι είναι αυτοί που υποτίθεται ότι τα υπερασπίζουν, δείτε στο http://unchain.gr και ειδικότερα http://unchain.gr/politicians.html

    και

    http://unchain.gr/parliament.html

    Εγώ δεν πίστευα στα μάτια μου, αλλά έχει έγγραφα (για Αλαβάνο, Τρίμη, Παπαγιανάκη, Κουναλάκη, Λοβέρδο, Ευθυμίου, Παναγιωτόπουλο, Παπαληγούρα, Τριανταφυλόπουλο ακόμη και έμμεσα για Παπαχελά, κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι το λιγότερο, δεν έχετε παρατηρήσει την επιμονή των ιδιωτικών μόνο καναλιών (πλην ΣΚΑΙ) στο ατονικό σύστημα; Ποιος ο λόγος αυτής της εμμονής τους την στιγμή που σχεδόν κανείς στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιεί ατονικό σύστημα γραφής; Δηλαδή δεν ακολούθησαν τον λαό σε αυτή την επιλογή αλλά πάνε να του την επιβάλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1 Αν θελεις πατερ υμων να πας στην εκλησια το πρωι ρε ζοντοβολο.

    2 Αν θελεις τονικο εγω βαριεμαι να βαζω τονους, αν εσυ δεν ξερεις που τονιζεται μια λεξη οταν τη διαβαζεις προβλημα σου.

    μη μας ζαλιζετε τα ουμπαλα ρε μαλακες αντε γρινιαχτε καπου αλλου.


    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χεστηκαμε για τον εθνικο υμνο και το Πλουσιοι Παπατραγοι Ημων. Αν θες προσευχες πηγαινε βρες κανεναν παπατραγο δωστου μια 500αρα ευρω και θα σε ευλογησει, τι να κανουμε εχει εξοδα και ο θεος, δεν βγαινει αλλιως...Τωρα, για τον εθνικο υμνο πηγαινε στα φασιστακια τους Χρυσομαλακιτες και θα σου τον "παιξουν" πολλες φορες...Ελπιζω να μπορειτε να διαβασετε το κειμενο χωρις τονισμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΟΖΟΠΟΥΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ?
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΠΕΙΣΤΕΥΤΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ -ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΕΣΤΩ ΜΗΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ-ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ- ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟΙ -ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ-ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑ..ΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπερβολές παιδιά...

    Μην το πάμε στο "πατρίς θρησκεία οικογένεια"...

    Υπερβολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε Ταλιμπαν και εγω φορολογούμενος είμαι με ρώτησε ποτέ κανένας αν πρέπει να ακούω όλες αυτές τις αηδίες... ή να πληρώνω από το δημόσιο τους πουστροπαπάδες που αποκαλούν πορνεία την ζωή μου... άμετε στο διάολο που τον πιστεύετε και το φοβάστε... που θα ασχοληθούμε με τον Ταλιμπανισμό σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ, Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΒΩΜΟΛΟΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ,ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ,ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ?
    ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΣ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΛΑ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ, ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για να μπορέσει να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας από τη λεηλασία των πάντων από τη δεξιά, είναι η αταλάντευτη ενότητα που θα ξεκινάει από τη κορυφή και θα καταλήγει στη βάση του.

    Οι εχθροί του ΠΑΣΟΚ μετέρχονται κάθε είδους συκοφαντία ,πολιτική αλητεία και τέχνασμα για να σπιλώσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

    Το αποτέλεσμα της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται στο ότι η ΝΔ δεν υπολογίζει καν την αύξηση του ΣΥΡΙΖΑ και διαλύει τα πάντα, αλλά τρέμει στην ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος ανεξαρτήτως χρώματος θα δημεύσει τις περιουσίες τους, και ο νόμος θα ισχύει για όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες με τους ίδιους όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O KOSMOS KEGETE KAI TO MOYNI XTENIZETAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προφανώς τα δικαιώματα δεν έχουν να κάνουν ούτε και με τις μειοψηφίες. Εστω οτι έχουν να κάνουν με τις ανάγκες, τη λογική και ότι άλλο θες : πάλι και αυτά ικανοποιούν και εκφράζονται μέσα από πλειοψηφίες, που αυτές ορίζουν και το επίπεδο της δημοκρατίας. Κάποιος πρέπει να τα προσδιορίσει τέλος πάντων αυτά τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. και προφανώς, θα υπερισχύουν οι θέσεις των πολλών,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.
    Κάντε πολλαπλασιασμό. 35.000 ιερείς που πληρώνουν οι ηλίθιοι φορολογούμενοι αφού δεν επαναστατούν κατά πρόστυχων πολιτικών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, επί 2000 μισθό + με σύνταξη, επί 14 μήνες (δώρο Χριστουγέννων + Πάσχα + καλοκαίρια = 2.000.000.000. (ΔΎΟ Δις Ευρώ) ή αλλιώς ένα τρις δρχ. Είσαι αγράμματος; Μάλλον. Ξέρεις αριθμητική; Μάλλον όχι! Είσαι πρόστυχος ανθέλληνας ; Μάλλον ναι! Κλέβεις πρόστυχα σαν τον πρόστυχο πνευματικά και ανθέλληνα χριστοδουλό σου Έλληνες φορολογούμενους ; Μάλλον Ναι. Μήπως σκέφτηκες πως και το "Προδότες Εθνικής Συνείδησης-Αυτόνομοι" είναι προβοκάτσια και προπαγάνδα πρόστυχων χριστιανών; Μάλλον όχι. Μήπως είσαι πονηρός; Διότι σαν ηλίθιος δεν πιστεύω να το παραδεχτείς, ακόμη και αν ξέρεις σωστή αριθμητική. Αν τους ανθέλληνες χριστιανούς ιερείς-παπάδες σταματούσαν να χρηματοδοτούν, κλέβοντας τον ελληνικό λαό οι ανθέλληνες πολιτικοί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- Συνδικαληστές, τώρα δεν θα υπήρχε θέμα ασφαλιστικών εισφορών και συντάξεων. Αλλά είπαμε φασίστες πολιτικοί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ προστατεύονται από φασίστες Εβραιολάτρες, εβραίων Χριστόν, παναγιών, Αβραάμ, Ιακώβ και των τέκνων. Τα είσθε ταπεινοί στην Εξουσία και τα του κλέφτη Καίσαρα στον απατεώνα Καίσαρα (εδώ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) , άει στον διάβολο με τον ανθέλληνα Ιερώνυμο – Άνθιμο, σαν πνεύμα, διότι εκεί του αξίζει και εκεί θα πάει. Πάντως δεν τον στείλατε και στο Τήνο, ίσως κάνει θαύμα ο εβραίος θεός σαν Ιεχωβά, Γιαχβε ή πως αλλιώς τον λέτε. Αλλά ξέρετε τα θαύματα είναι όλα ψευτιά και για να κλέβετε τα χρήματα των αφελών πιστών εβραιολατρών. Φιλόλαος 22/3/08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε "22 Μάρτιος 2008 7:56 πμ" και οι τις λογικής σου θα συμφωνήσω και πραγματικά με πιάνει τρόμος στη σκέψη η χώρα μου να καταντήσει σαν την Ολλανδία, Αυστρία, Γερμανία.
    Έχετε δίκιο, φαντάσου τον Έλληνα αυτόνομο, αυτάρεσκο, μπρρρ!!! τρόμος.
    Σκέτη καταστροφή, πρέπει να εργαζόμαστε και όχι να δουλεύουμε.
    Το χειρότερο απ’ όλα ξέρεις ποιό είναι; Θα πρέπει να σκεφτόμαστε πριν πράξουμε και όχι να εκτελούμε εντολές (π.χ. ποιμαντικές ΜΠΕΕΕ!!!).

    Φρίκη, φρίκη... τη να πεις;

    ->ΕΓΩ<-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παράδοση, είναι ο εγωισμός των απελθόντων και η ενοχή, συμβιβασμός των επιζώντων. Η πνευματική και η ψυχική δουλεία, που αναστέλλει και απονεκρώνει τελικά τις φυσιολογικές μας λειτουργίες. Η παράδοση επιβάλλει την πλήρη υποταγή μας στους νεκρούς – κι έτσι μας καθιστά ακίνδυνους για αλλαγές, τομές,
    γι΄ απελευθέρωση - .Γιαυτό και η παράδοση βολεύει τους κρατούντες. Σόλα τα κράτη τα ανελεύθερα, χορεύουν ξέφρενα τους εθνικούς χορούς των, που αποτελούν το βάθρο για περηφάνια και για ανελευθερία ΕΘΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στη συνέχεια η Αγγελική συνάντησε τον πρόεδρο της διεθνούς ομάδας
    ΣΟΣ Ρατσισμός, κ. Ιωάννη Φρέρη. Ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες μας σχετικά με IP
    και την ορθόδοξη εκκλησία. Εντυπωσιάστηκε από το άρθρο μου στο IP και συμφώνησε να
    μας βοηθήσει στις δραστηριότητές μας σχετικά με την ορθόδοξη εκκλησία.

    OLA TA KATHARMATA HTAN EKEI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα αποφασισουμε καποτε οτι ειμαστε λαικο-κοσμικο κρατος (secular state)
    η θα μεινουμε για παντα στον θεοκρατισμο του Χροιστοδουλου;
    Τι σχεση εχει το πατερ ημων και ο εθνικοw (εθνικιστικος) υμνος με το τριτο προγραμμα. Επιτελους αφου ανηκουμε (τυπικα) στην Ευρωπη ασ κανουμε κι ενα ουσιαστικο βημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα ήταν καλό αν αυτός ο συρφετός των φασιστών εβραιολατρών μητροπολιτών εξαφανιζόταν τελείως και ολοκληρωτικά, αλλά τεμπέληδες υπάρχουν πολλοί που θέλουν σαν κηφήνες να τρώνε από τις σάρκες των Ελλήνων. Ακόμη και το φασιστικό δικτατορικό σύστημα των ανθελλήνων προδοτών ΠΑΣΟΚ -ΝΔ θέλει τέτοιους βοηθούς φασίστες χριστιανούς στην δικτατορία τους. Αυτοί μας έφεραν όλα τα δεινά στους Έλληνες, αυτοί έφεραν και τους τούρκους στην πόλη και τους νέγρους ιερείς στην Ιερή Ελληνική Γη της Μικράς Ασίας και εδώ. Υπάρχουν για αυτό γραπτές μαρτυρίες που εδώ γράφουμε συνέχεια. Αν δεν υπήρχαν ανθέλληνες χριστιανοί παπάδες σαν τον Χριστόδουλο-Άνθιμο και τον Γεννάδιο, δεν θα υπήρχαν τούρκοι στην Ευρώπη και ο ελληνικός πολιτισμό, με τις βιβλιοθήκες και την φιλοσοφία των αρχαίων προγόνων δεν θα είχαν καεί και οι ναοί δεν θα είχαν γίνει ασβέστης. Τα αγάλματα της αρχαίας τέχνης θα υπήρχαν ακόμη ανέπαφα! http://www.angelfire.com/planet/kolokotronis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι


    Σημαντικά νέα όπως πάντα

    H ανάγκη ανατροπής της παρούσας διακυβέρνησης είναι πλέον εθνική ανάγκη και επιταγή που επιβάλλεται από την πίστη μας στο Σύνταγμα και τους δημοκρατικούς θεσμούς.
    «Τα ψέματα τελείωσαν» και αφού η ΝΔ αρέσκεται να παρουσιάζει τις δημοσκοπικές
    μετρήσεις ως επιβεβαιωτικές της αποδοχής των πολιτικών της από τους πολίτες, πρέπει να
    λάβει υπόψη της τη δημοσκόπηση της VPRC και όχι μόνο που δείχνει ότι, το 76% των πολιτών πιστεύει
    ότι ο πρωθυπουργός τους είπε ψέματα για τα «τρία δεν», το 74% προτείνει να αποσυρθεί ο
    νόμος και να αρχίσει ένας συστηματικός και ειλικρινής διάλογος μεταξύ της κυβέρνησης και
    των ενδιαφερομένων και το 75% θεωρεί ότι, όσον αφορά τη γενική εικόνα της χώρας, τα
    πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση. Ούτε ο σκληρός πυρήνας των ψηφοφόρων της
    πια δεν πιστεύει την ΝΔ και την ηγεσία της! Αυτό κι αν είναι νίκη...
    Οι μήνες των είναι μετρημένοι
    Με άπειρη εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εδω ο κοσμος καιγεται και το αιδοιον χτενιζεται...

    ΓΑΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στα παπαριαμας το πατερ υμων ο εθνικος υμνος ρε πουστροδουλε.Αντι να κοιτας τους παπαδες και δεσποταδες που η κολοτρυπηδατους εχει γινει σαν πουρι απο σομπα απο τα πηδηματα καθεσαι και μας λες μαλακιες.
    Εχουμε πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθουμε απο τους πουστοπαπαδες τα πατερυμωντους και σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΑΒΟ.
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΕΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΤΣΙΠΡΑΚΑΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑΚΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ;
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΞΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΥΠΗΡΧΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΑΣ; ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φίλε 9.59
    καλά τους τα γράφεις. Όλα αυτά τα περιθωριακά υποκείμενα αν πήγαιναν στο χωριό του πατέρα τους και έλεγαν αυτά που γράφουν εδώ θα τους κυνηγούσαν με τις πέτρες.
    Τώρα εδώ ο κάθε βλαμένος αρχίδης που κατέβηκε απ το χωριό του για να σπουδάσει τάχα και τρώει τα λεφτά του φουκαρά πατέρα του, γράφει πίσω από την ανωνυμία ότι μαλακία θέλει για να παραστήσει τον προοδευτικό. Άντε ρε μάγκες δουλέψτε και αφήστε τα σάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. FILARAKIA
    GIATI KATHESTE KAI ASXOLEISTE ME LIGDIARIDES ARISTEROYS? AYTO;I THELOYN GIA NA STROSOYN BOYRDOYLA KAI DOYLEIA AP TO PROI MEXRI TO BRADY. NA DEIS TOTE PARAKALAN TO THEO GIA NA GLYTOSOYN?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πάτερ Ημών, Πάτερ Ημώωων, Πάτερ Ημώωωωων

    Πάτερ Ημών, Πάτερ Ημώωων, Πάτερ Ημώωωωων


    Ωραίο τρο(μ)πάρι απορώ γιατί το κόψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Το «εδώ» πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) είναι πάντα κοντά μας και χαρίζει άφθονο γέλιο.


    Οι μουτζαχεντίν του Στάλιν-γιωργάκη, ψήφισαν (όχι και τόσο πειθήνια) την πρότασή του για γραμματέα . Ο franchisee της Goody’s στην Πάρο, Γιάννης Ραγκούσης, εκλέγεται γραμματέας. Με τόσα μπιφτέκια που έχει ψήσει θεωρείται ο πλέον κατάλληλος για τα σταλινικά μαγειρέματα και πογκρόμ που ετοιμάζει στους αντιφρονούντες ο Στάλιν-γιωργάκης.


    Με την εκλογή του Γιάννη Ραγκούση, το«νέο, νέο» γιωργακικό πασοκ κάνει στροφή και από κόμμα γίνεται μαγαζί στη Μπιφτεκούπολη. Είναι ένας τρόπος να μαζέψει πελατεία.




    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    Υ.Γ. Ραγκούση, πιάσε και μία πατάτες. Από τις καλές, αυτές που κάνει ο γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. To σχόλιο αυτό είναι τόσο βλακώδες που νομίζω ότι δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κάποιος μαζί του.
    Ο/οι συντάκτης/ες του μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσουν την Αγωγή του Πολίτη της Στ. Δημοτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ? ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΖΗΤΕΙΑΝΕΥΟΥΝ,ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πότε θα σταματήσει η ανοησία σε αυτό τον τόπο; Πότε θα καταλάβετε ότι το πρόβλημα μας δεν είναι αριστερος ή δεξιός. Αυτό κατα την άποψη μου είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σκεφτόμαστε σαν λαός στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Διαβάστε ιστορία της Ελλάδος και θα καταλάβετε οτι όλα τα δεινά αυτού του τόπου άρχισαν απο αυτή την διαμάχη. Βλέπε δίκες πρωθυπουργών και δικτατόρων. Για να μην διασαλευτεί η χώρα απο την "απειλή".

    Τι να σου κάνει και ο πρωθυπουργός σε θέματα ασφαλιστικού ή παιδείας όταν οι εντολές έρχονται απο ευρωπαϊκή ένωση; Καταλάβετε πλέον ότι πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και όχι ο καθένας με το πηγαδάκι του.

    Όσο για το τρίτο πρόγραμμα που ακούω αρκετά χρόνια δεν μου έκανε και ιδιαίτερη αίσθηση αυτό που έγινε. Ήδη ούτως η άλλως βρίσκονταν σε παρακμή. Οι εκπομπές ήταν σχεδόν όλες κονσέρβες. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι μπορεί να ακουγες και εκπομπή προηγουμένων ετών. Δεν άκουσα κανέναν όμως να μιλάει για αυτό.

    Αλλα εσάς τώρα ίδρωσε το αυτί σας που σας έκοψαν τον ύμνο και το πάτερ υμών.

    Σταματήστε να γράφετε ότι σας κατεβαίνει. Τα blogs δεν είναι για να γράφει ο καθένας την άποψη που μόλις τώρα σκέφτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κατ'αρχήν, άλλο πράγμα το "πατερ υμών", άλλο ο "εθνικός ύμνος".

    Η παρεξήγηση αρχίζει όταν συνδέουμε αυτά τα δύο.

    Θα μπορούσα να δεχτώ ότι ο εθνικός ύμνος έχει θέση σε ένα κρατικό πρόγραμμα. Όχι όμως το "πάτερ υμών", σε ραδιοφωνικό σταθμό κοσμικού κράτους.

    ΥΓ. Θυμάμαι ότι στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, πρόγραμμα αντίστοιχο με το δικό μας 3ο Πρόγραμμα, παίζει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ κάθε μεσημέρι στις 12:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΥΓ. Σκοπίμως το "πάτερ υμών", αντί του "πάτερ ημών"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε άχρηστα υποκείμενα που το μόνο που σας νοιάζει είναι ο κόλος σας,ρε ακαλλιέργητα υπανθρωπίδια που έχετ άποψη για όλα, που σας έχουν κάνει όπως ήταν προσχεδιασμένο και αναμενόμενο να γίνει βέβαια,φυτά δηλαδή(αν και αυτά απο τη μεριά που είναι μεγαλύτερη νοημοσύνη έχουν)και μιλάτε για ένα θέμα που ούτε καν το γνωρίζετε αλλά και ούτε θέλετε να μάθετε.
    Σας έχωσαν στην κεφάλα ένα ποίημα και σείς βουρ το κάνατε και δικό σας και το υπερασπίζεστε με πάθος.
    Ηλίθια πλάσματα το λαό μας μπορούν να τον κάνουν ότι θέλουν μόνο όταν καταφέρουν να μας διαλύσουν αυτά που για αιώνες ήταν οι δυνάμεις της συνοχής μας.Δηλαδή ΝΑΙ η οικογένεια άχρηστα σκατροκέφαλα και κακομαθημένα ανθρωποειδή,η γλώσσα και ΝΑΙ η θρησκεία.Μόνο όταν καταφέρουν να μηδενίσουν αυτά θα μας έχουν 100% στο χέρι.
    Τώρα τα παιδικά για να μην τα χαρακτηείσω αλλιώς σχόλια τύπου,βαριέμαι να βάζω τόνους, και να πας να ανοίξεις σταθμό της εκκλήσίας για να ακους το πατερ ημων,..υπάρχει και ο αντίλογος, αμα θέτε λοιπόν και είστε υπεράνω όλων αυτών στα παπάρια μας, τραβάτε να πεθάνετε αφου έχετε τόση βαρεμάρα.
    Αλλά εκεί φαίνεται η μιζέρια που σας έχουν επιβάλει, ουρλιάζεται σαν να σας μπήγουν τίποτα στο κόλο επειδή σας είπαν ότι υπήρχε ενα τρίλεπτο με τον Εθνικο Υμνο και το Πατερ Υμων(φαντασου φοβερές βρισιές που σας λέγανε..)ενώ ανάθεμα αν είχατε πάρει χαμπάρι τίποτα μιας και αν ανοίγεται το ραδιόφωνο, αν λεμε, μόνο στο τρίτο δεν θα σταματήσετε, το επιβάλει η κουλτούρα που σας έχωσαν στα κεφάλια και σας πιπιλίζουν απο τοτε που γεννηθήκατε.Και τα Ζωα είναι σε καλύτερη θέση στο σύμπαν απο σας.Αυτά τουλάχιστον έχουν τη θέση τους.Εσείς διεκδικειται τον χαρακτηρισμό "άνθρωπος" και μάλιστα όλα τα άλλα που δεν έχουν να κάνουν με το βόλεμα σας αυτόματα τα μηδενίζετε και το πολεμάτε με κάθε τρόπο, είστε δημοκράτες ναι..
    Και μετά έρχεστε και σχολιάζετε τα πάντα και τους πάντες και θεωρείται ότι είστε κάτι,το Εγώ σας πάλι πήρε την τροφή του σήμερα και ψήλωσε κανα δυο πόντους..συγχαρητήρια υπάνθρωπίδια, και εις ανώτερα...
    Τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο να μας τσακίσουν σαν Εθνος,χρειάστηκε βέβαια λίγα χρονάκια παραπάνω, αλλά βρίσκονται σε καλό δρόμο.Φυσικά πάντα οι λίγοι έκαναν τη διαφορά στην Ιστορία μας, και αυτό θα γίνει και τώρα.Γι αυτό άχρηστα υπ-ανθρωποειδή βυθιστείται στη συχαμερή σας μιζέρια πιο πολύ,ρίξτε κι άλλα καντίλια κάθε φορά που ξυπνάτε το πρωί να σας φιάξει το κέφι,βαρατε κι αλλο το άδειο σας καύκαλο στο τοίχο αφου τη βρίσκετε τόσο, βαρεθείτε ακόμα πιο πολύ, μη σηκώνεστε ούτε για κατούρημα, πάρτε κουβαδάκι, χεστήτε πάνω σας απο τη πολύ καθημερινή ντόπα,ε και ξεκουραστείτε και λίγο, μην σκάτε τη κεφάλα σας με τόσους πολλούς προβληματισμούς την ημέρα, δεν κάνει θα πάθετε τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλά εδώ συζητάμε οι άνθρωποι ένα θέμα και πετάγεται το κάθε ζώων και βγάζει τα κόμπλεξ του για την δεξιά και τον μπαμπά που τον έβαζε να λέει το πάτερ ημών όταν ήταν μικρός.
    και για τον αγράμματο παραπάνω άλλο "εθνικός" και άλλο "εθνικιστικός".
    Σαν να προσπαθείς να μάθεις σε ταλιμπάν να συζητάνε και να μιλάνε κάνετε φασιστάκια. Κοιτάξτε το γιατί όποιος πρωτοετής ψυχολόγος και να τα διαβάσει καταλαβαίνει ΠΟΛΛΑ για σας και τα προβλήματα σας.

    Φιλικά Μπε και Γαβ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Anisoropoi einai kai fenonte apo makria min to psahneis file.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ:
    -Γιατί σε κανένα δελτίο "ειδήσεων" δεν προβλήθηκαν τα "εύσημα" που εισέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ απο τον Πάκη (Παυλόπουλο) και τον "κόκκινο Πάνο" (Παναγιωτόπουλο) επειδή δεν απεχώρησε όπως οι άλλοι...
    -Αν το προβάλουν αυτό το στιγμιότυπο, μαζί με την παρέμβαση Δραγασάκη και Αλαβάνου που ακολούθησε, καθώς και τη συμμετοχή Λεβέντη (ΣΥΝ) μαζί με τον Γκιουλέκα (ΝΔ) στους ψηφοσυλλέκτες,
    ΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Για δύο λόγους, η οι μεγαλοκαρχαρίες των ΜΜΕ προωθούν ΣΥΝ σαν νέο ΠΑΣΟΚ για τα συμφέροντα τους αφού ο Γ.Α.Π. δεν μιζάρετε ή πάλι προωθούν ΣΥΝ για να κόψει ψήφους από το ΠΑΣΟΚ και να ξαναβγεί κυβέρνηση η ΝΔ.
    Γενικά οι μεγαλοκατασκευαστες και μεγαλοεκδότες από τότε που χάσανε τους "συνομιλητές" τους στο ΠΑΣΟΚ δεν το θέλουν καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  40. Εγώ φίλοι μου είμαι Έλληνας μουσουλμάνος, 20 γενιές στο Γιουνάν ντοβλέτ, Ξάνθη μεριά και σκληρά φορολογούμενος, όπως όλοι οι άλλοι συμπολίτες. Θα έλεγα λοιπόν να επανέλθει το "Πάτερ Ημών", αφού κάποιοι το επιθυμούν, αλλά να διαβάζεται και ο "Ύμνος στον Μωάμεθ, τον μεγάλο Προφήτη του Αλλάχ".

    Αφού μπαίνει ως κριτήριο η πληρωμή φόρων, ας ακούμε και τις δικές μας προσευχές, κοντεύουμε να γίνουμε άπιστοι ακούγοντας μονίμως αλλόθρησκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Την εποχή που τα έβαλαν φίλε μου ήταν hitακια και εσύ ήσουν πολύ μικρός να σε ρωτήσουν... Κάποιος μάλλον τα ξέχασε ή τα άφησε να παίζουν μήπως τα ακούσει κανένας μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο/Η ΑΧΙΛΛΕΑS είπε...
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ?

    Εσύ εκτός από είδωλα θεών και εβραίους θεούς δεν μπορείς να ξεκολλήσεις; Πρέπει κάπου να δίνεις τα λεφτά σου ανόητε; Είσαι τόσο ΗΛΙΘΙΟΣ; Μάλλον. Κρίμα και το όνομα που έβαλες κόπανε, Ο/Η ΑΧΙΛΛΕΑS είπε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @ 1:02
    Χαίρομε που συμφωνείς με τον συγγραφέα. Άρα να ακούγεται λοιπόν το πάτερ ημών το αντίστοιχο μουσουλμανικό για τους Έλληνες μουσουλμάνους και το αντίστοιχο Εβραϊκό 12θειστικό για τους υπόλοιπους. Ας επανέλθει λοιπόν το πατερ ημών και ας γίνουν ενέργειες και για τα υπόλοιπα το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ώστε να είμαστε και όλοι ευχαριστημένοι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η Ελλάδα πάντα είχε και θα έχει εφιάλτες = προδότες.
    Αν σκάψεις στο χώμα,σκουλίκια φα βρεις.
    Όταν Ρ Ε Κ Ω Λ Ό Π Α Ι Δ Α βρίσκεστε σε δύσκολη θέσει τι επικαλίστε??? εεεεε???
    τον Συριζα,τον Τσίπρα ή ποιον αλλον ΜΑΛΑΚΑ?
    ΑΗ ΣΙΧΤΉΡ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑΣ ΣΤΙΓΜΉΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΨΗ,ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ.ΜΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Επικαλούνται τον τοπικό βο(υ)λευτή τους που προσκυνάνε σαν θεό και του φιλάνε τον κώλο προκειμένου να τους κάνει ρουσφέτι, γιατί αυτοί είναι οι Έλληνες που είναι στην ουσία ανθέλληνες οι γλειφιτζουρομαλάκες παρτάκηδες που νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους γιατί έχουν αποθημένα με τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Για δύο λόγους, η οι μεγαλοκαρχαρίες των ΜΜΕ προωθούν ΣΥΝ σαν νέο ΠΑΣΟΚ για τα συμφέροντα τους αφού ο Γ.Α.Π. δεν μιζάρετε ειπε ο ανωνυμος στις 12:47 μμ

    Λοιπον εγω θα σου κανω μια ερωτηση, που δεν την περιμενεις...

    Οταν οι μεγαλοκαρχαριες προωθουσαν τον Αντρεα, τον μιζαρανε ετσι?

    Κατι μου λεει οτι θα πεις οχι γιατι ο Αντρεας ηταν special...

    Pασοκια διφθαρμενοι ολοι σας, ακομα και εσυ, κανενας κωλοδημοσιος ακαταληλος θα εισαι και σου πηρανε τη θεση που μαζεβες γρηγοροσημα.
    αι-στο-διαλο αλητες

    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προσωπικά επικαλούμαι τον Χριστόδουλο γιατί φοράω σκουλαρίκι και με πάει όπως είμαι. Αυτός ο καινούργιος μου τα χάλασε λίγο γιατί είπε οτι διαπράτω πορνεία, οπότε θα παραμείνω στην πρώτη μου επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τελικα ημαλακια παει συννεφο απο κατι δηθεν προοδευτικους που στην πραγματικοτητα ειναι Αλβανοι,Σκοπιανοι,Τουρκοι ισως και κανενας γενιτσαρος.Προσπαθουν να κανουν προπαγανδα υπερ της πατριδας τους.Το μονο που δεν ξερουν ειναι οτι στην δημοκρατια η πλειοψηφια κυβερνα και ειδικα οταν ειναι πανω απο 90%.Αν δεν τους αρεσει ν`ακουν ας βαλουν ωτασπιδες η να πανε στις πατριδες τους.Οσο για την μορφωση τους φαινεται απο τις ανοησιες που γραφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @1:42
    Megale otan tha deis laliotides floridides klp lamogia na katiforizoun pros to tSIRIZA se ligaki epidi miristikan psito tha trivis ta matia sou.
    Min sou pw kai i dosilogi i Damanaki tha epistrepsi LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΩΞΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΩΞΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ. ΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΩΞΙΑ ΒΡΕ ΚΟΘΩΝΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΩΞΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ Μ. θΕΟΔΩΣΙΟΥ, (ΤΥΦΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΑΓΙΟ)ΑΥΤΟΙ ΜΩΡΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΦΆΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21 ΤΗΝ ΕΊΧΑΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΙΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΕΙΩΛΟΤΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς "σχολιαστή" 2.00 :
    Δηλαδή "Κύριε" αν το 90% αποφασίσει ότι πχ πρέπει να σφαγούν όλα τα νήπια ή να αποκεφαλιστούν όσοι ονομάζονται
    "Ιγνάτιοι" ή να απαγχονιστούν όσοι τους αρέσει να τρώνε τα νύχια τους
    τότε πρέπει η κοινωνία να αποδεχτεί την ετυμηγορία τους?
    Αγαπητέ σχολιαστή που αφήνεις και γελοία υποννοούμενα περί μορφώσεως κάποιων εχόντων διαφορετική από σένα άποψη, έχε υπ όψιν σου το εξής:
    H πλειοψηφία μπορεί να επιβάλλει την άποψή της ΜΟΝΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΡΟΥΟΥΝ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    Γιά τον ίδιο λόγο ακριβώς δεν μπορεί να επιβάλλει η πλειοψηφία να γίνεται λοβοτομή σε κάτι άθλιους και άρρωστους σαν και σένα.
    Και έτσι, μπορούν ακόμη και άτομα περιορισμένης νοημοσύνης σαν και σένα να ρυπαίνουν το διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ.ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΒΟΥΔΑ,ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.....
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΑΚΟΜΑ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. πολυ γουσταρω ρε μαγκα πες του κι'αλλα!

    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. OYTE OTAN TA EVALAN SAS ROTISAN OYTE OTAN TA EVGALAN. OYTE PROKEITAI NA SAS ROTISOYN GIA TIPOTA. TOYS DOYLOYS DEN TOYS ROTANE. TOYS "GA..NE".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ,ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΩΝ ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΦΤΑΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 18% ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΩΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ.ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΟΜΑΓΚΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ "ΜΑΓΚΕΣ" ΕΙΝΑΙ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ,ΑΙΓΑΙΟ,ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ.ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΑ ΜΜΕ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΩΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ Η ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.

    Ο ΕΞΥΠΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. STA PAPARIAMAS H EKKLHSIA RE SKATOBLAKES.EIDAME AYTA POU DIDASKEI KAI AYTOI POU TA DIDASKOUN POSO ANWMALOI EINAI.OLOI OI PAPADES EINAI PISOGLENTIDES KAI KOPROSKYLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. "Μην βροντοχτυπάς τις χάντρες
    η δουλειά κάνει τους άντρες,
    το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί".

    Παλιό λαϊκό τραγούδι. Το χαρίζω σ΄ όλα αυτά τα παιδάκια που το παίζουν αγωνιστές, ξερόλες, προοδευτικοί, επαναστάτες σε όλα και μάγκες, αλλά περιμένοντας αραχτοί στον καναπέ με το φραπεδάκι τους την επιταγή του μπαμπάκα τους.

    Ένας οικοδόμος που στη λίγη ώρα του μπαίνει στο Internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. THA LIOSEIS APO KARKINO RE POYSTOPAIDO POY BRIZEIS THN EKKLHSIA.OTAN THA PONAS KAI THA LIONEIS APO TON KARKINO POY THA SOY TROEI TA PNEYMONIA TOTE THA THYMITHEIS AYTA TA LOGIA ALLA THANAI ARGA.NA TO THYMASAI THA PETHANEIS GIATI THN EKKLHSIA DEN THN BRIZOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Παιδιά μην ασχολείστε με όσους βρίζουν μια θρησκεία ενώ δεν ανήκουν καν σε αυτή, φαίνονται από τον χυδαίο τρόπο που βρίζουν ότι είναι γλειώδεις χωρίς αυτοσεβασμό και μπέσα. Δεν αξίζουν τον χρόνο μας η καλύτερη απάντηση είναι να τους αγνοήσουμε πλήρως και να τους αφήσουμε να τους χαρακτηρίζουν τα ίδια τα λόγια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. THA LIOSEIS APO KARKINO RE POYSTOPAIDO POY BRIZEIS THN EKKLHSIA.OTAN THA PONAS KAI THA LIONEIS APO TON KARKINO POY THA SOY TROEI TA PNEYMONIA TOTE THA THYMITHEIS AYTA TA LOGIA ALLA THANAI ARGA.NA TO THYMASAI THA PETHANEIS GIATI THN EKKLHSIA DEN THN BRIZOYN.


    twra fobithika malaka.An htan re malaka blaxo na pethanw egw epidh brizw thn ekklhsia tote eprepe na exei pethanei to 90% twn papadwn afou pidane agorakia pidiountai metaxytous kai oloi mazi pidane esena pou saresei kai tous yposthrizeis.
    olh h ekklhsia bromaei apo to pidima pou peftei xaxxaaxaxaxaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Η Κατερίνα Αϋφαντή (21 χρονών PhD) έρχεται Θεσσαλονίκη να φτιάξει Κέντρο Νανομηχανικής και εμείς ασχολούμαστε με το

    Πάτερ Ημών, Πάτερ Ημώωων, Πάτερ Ημώωωωων

    Πάτερ Ημών, Πάτερ Ημώωων, Πάτερ Ημώωωωων


    Ωραίο τρο(μ)πάρι απορώ γιατί το κόψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ESY BRE POYSTOPAIDO THA PETHANEIS KAI OTAN THA PONAS THA TA THYMITHEIS AYTA.TORA BRIZEIS ALLA OTAN THA LIONEIS TOTE THA PARAKALAS AYTO POY TORA BRIZEIS.OPOIOS BRIZEI THN EKKLISIA PETHAINEI MALAK. NA TO TYIMASAI AYTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ESY BRE POYSTOPAIDO THA PETHANEIS KAI OTAN THA PONAS THA TA THYMITHEIS AYTA.TORA BRIZEIS ALLA OTAN THA LIONEIS TOTE THA PARAKALAS AYTO POY TORA BRIZEIS.OPOIOS BRIZEI THN EKKLISIA PETHAINEI MALAK. NA TO TYIMASAI AYTO.



    paremas mia pipa!!!!!!!!!!!!!!
    mouaxaxaxaxaxaxaxaaxa
    tha mou klasete ta arxidia esy kai oi skatopapades!!!!!
    Sou gamw to mouni ths MANASOU ths poutanas pou gamiete sthn syggrou kai tha psofisei apo sifilh bromopousta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. τεκναμου μετανωοιτε ερχετε το τελος του κοσμου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο διάβολος ως Αυτονομημένη Θηλυκότητα που απειλεί το υπόστρωμα κάθε φυλής και φύλου.

    Το θετικό σενάριο είναι ότι οι υπερασπιστές της παράδοσης αγωνίζονται ενάντια στην παρακμιακή αμεριμνησία των βολεμένων, ενώ οι υβριστές των "πισογλέντιδων" καυτηριάζουν την υποκρισία όσω κηρύσσουν το ένα και κάνουν το άλλο.
    Αν ισχύει, θα ήταν λογικό να συμφωνήσουν μεταξύ τους ως προς την ανάγκη περισσότερου εμπειρισμού. Η επαφή με την πραγματικότητα δια της μεθόδου "trial and error"... δοκιμάζεις κάτι δηλαδή κι αν δουλέψει το κρατάς, αν όχι πειραματίζεσαι με κάτι άλλο, είναι χρήσιμη διέξοδος από τον αλληλοσπαραγμό και τους αφορισμούς.

    Το αρνητικό σενάριο είναι αυτό με τον διάβολο ως ενδοτική πόρνη και ακολουθεί:

    Είναι άξιο παρατήρησης ότι οι μεν θέλουν το "πάτερ ημών" και τον "εθνικό ύμνο" σα σημαίες ενάντια στους κοσμοπολίτες και την "φιλελεύθερη" παγκοσμιοποίηση. Οι άλλοι πάλι ΔΕΝ θέλουν τα εθνικά και ιδίως τα θρησκευτικά σύμβολα των "πισωγλέντηδων" παπάδων. Σημειώστε τη λέξη, γιατί σε αυτό το κακό σενάριο, η μομφή τους αφορά στην παραβίαση και προσβολή της "αντρικής φύσης" και όχι στην εκκλησία!

    Αυτό που ενοχλεί δηλαδή στο βάθος και τους δύο είναι η απροσδιοριστία της φυλής και του φύλου, η ρευστότητα των ταυτοτήτων, το απρόβλεπτο, η μη σταθερή ταύτιση των ανθρώπων με το δεδομένα ορθό στο πλαίσιο κάποιου παγιωμένου και σχηματικού αντιληπτικού ιδεολογήματος.

    Όμως αυτό είναι το τίμημα της όποιας ελευθερίας έφερε η μοντερνικότητα στο δυτικό κόσμο. Ξέρω, δεν είναι απαραίτητα ελευθερία. Αλλά δεν είναι και ανελευθερία. Είναι μια εξελισσόμενη οντολογική διαδικασία.

    Όσοι εκφράζουν απέχθεια απέναντι σε ότι θα μπορούσε να θέσει υπό αμφισβήτηση το ψυχολογικό τους κράτος, το εύθραυστο υπόστρωμα του "εγώ" τους, αποδεικνύονται ιδιαίτερα επιθετικοί (ως ψυχολογική κοινότητα) απέναντι στη θηλυκότητα, που αντιλαμβάνονται ως ενδοτικότητα. Κοινώς, θεωρούν ότι η γυναίκα-δαίμονας που μπορεί να καταλάβει από άνδρες ιερείς έως ολόκληρα έθνη, είναι κατάπτυστη επειδή προδίδει την συλλογικότητα. Πώς το κάνει; Μα, "ανοίγει τα πόδια" και δέχεται τον άλλο.

    Υπερασπίζονται λοιπόν το στερεότυπο της άτρωτης επιφάνειας, της αντίστασης με τη μορφή μιας άκαμπτης διαφοροποίησης του Δικού μας από το Άλλο, του Εμείς από το Αυτοί, του εντοπίου από το ξένο κλπ

    Ορθόδοξοι και ορκισμένοι εχθροί των "πισωγλέντιδων" παπάδων, ζουν στον κόσμο της αποθησαύρισης αξίας, της συσσώρευσης εθνικού, ηθικού, μεταφυσικού πλούτου και δύναμης, στο πρωκτικό στάδιο θα τους κατέτασσε ίσως ο Φρόυντ (όσο κι αν πολλοί θα μου έλεγαν ότι δεν είναι πλέον ιδιαίτερα έγκυρη βιβλιογραφική αναφορά).

    Ορκισμένοι εχθροί της ιδέας της απώλειας, του σκορπίσματος, της άλωσης, της ήττας, της φιλοσοφικής παράδοσης του "πάντα ρει, πάντα χωρεί και ουδέν μένει", ταυτίζονται εν τέλει με την οικονομίστικη νεοφιλελεύθερη σκέψη που επιδιώκει τον πλουτισμό με κάθε μέσο. Ίσως γι'αυτό μισούν τόσο τους νεοφιλελεύθερους της παγκοσμιοποίησης, γιατί αυτοί αποτελούν το συμμετρικό τους είδωλο: είναι οι σημερινοί Μεγα-Αλέξανδροι.

    Ο φθόνος οδηγεί τους εκτοπισμένους της ιστορίας να απορρίπτουν έτσι συλλήβδην τη φιλελεύθερη παράδοση και να αναδιπλώνονται στην αρχαϊκή τους (πατριαρχικά δομημένη) φαντασιακή φυλετική μάζα.

    Καταδικάζουν συνεπώς εκ των πραγμάτων και καθ'υπερβολή, συνολικά τη φιλελεύθερη παράδοση: τον διαφωτισμό, τον Ρουσσώ, τον Λοκ, τον Καντ, αλλά και τον Φρίντμαν, τον Ρωλς, αλλά και τον Αλτισέρ και τον Φουκώ, τον Μπένγιαμιν... οποιαδήποτε τέλος πάντων κριτική των υπολειμματικών μεσαιωνικών δογματισμών, όσο και των πρόδρομων και ύστερων ιδεαλισμών που αιματοκύλισαν την Ευρώπη.

    Το σλόγκαν λέει "ελλάς ελλήνων χριστιανών" και μεταλλάσσεται εύκολα σε "αντι-ελλάς, αντι-ελλήνων, αντι-χριστιανών", με διάφορες ενδιάμεσες εκδοχές και μόνιμα συμπτωματικό το μίσος για την διαβολική ενδοτικότητα που έχοντας ξεφύγει από τον έλεγχο του πατέρα, μετατράπηκε σε ΑΥΤΟΝΟΜΗΜΕΝΗ θηλυκότητα, δηλ. την απόλυτη πλαστικότητα της φόρμας που επιτρέπει κάθε μορφή (από τις πλέον στερεοτυπικά αντρικές έως το αντίθετό τους χωρίς πίστη σε καμμία από αυτές).

    Εξορκίζουν την αυτόνομη θηλυκότητα και μαζί της κάθε επιδίωξη υβριδικού μετασχηματισμού, διάθεση μετάλλαξης, μείξης και εξέλιξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.
    ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ;
    ΤΙΠΟΤΑ;
    ΤΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ
    ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΡΕ .ΟΤΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΤΕ.ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ press,gr ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΣΑΣ ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΝ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.
    ΖΩΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΒΙΟΛΑ ΒΙΟΛΑ ΖΩΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΒΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 5:48 μμ, αν στειλει εμας στην κολαση γιατι δεν καναμε τιποτα για το πατερ ημων, φαντασου που θα στειλει τους παπαδες με τον τιμοκαταλογο τους, τους "καλογερους" με τις λιμουζινες και γενικα τον ποιον οικονομικα κερδοφορο οργανισμο στην Ελλαδα ο οποιος ονομαζεται εκκλησια....θυμαμε οταν ημουν πιτσιρικι, ερχοταν οι "ανθρωποι" με τον παπα της εκκλησιας να κανουν ερανο για να χτισουν καινουργιο ναο και περιμεναν τουλαχιστον πεντοχιλιαρο, την ωρα που η μανα μου εξαχνε να βρει στα συρταρια και κατω απο τα κρεβατια καμια ξεχασμενη δραχμουλα για να μαζεψει να παρει κανενα ψωμι και μπουκαλι λαδι για να φαμε. Οταν δεν δωσαμε τιποτα στον παπα γιατι οντως δεν ειχαμε το ανακοινωσε στην λειτουργια, εμας και αλλους καημενους απο το χωριο....παρολα αυτα ολοι αυτοι οι ανθρωποι, μαζι και οι δικοι μου συνεχιζαν να πανε στην εκκλησια...Εγω δεν θα πατησω ποτε, ουτε και τα παιδια μου. Αντε στο διαολο Εκκλησια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Φιλε 6.21 ξεχασες και τα πουστριλικια των παπαδων.εδω βγηκαν στην φορα μητροπολιτες με δισ περιουσια με τους GAY γκομενους να μιλανε στο τηλεφωνο και ποσους παπαδες να γαμανε μικρα αγορακια και κοριτσακια κατα καιρους.
    Η εκκλησια ειναι η πιο κερδοφορα επιχειρηση και εκμεταλευετε τον μαλακα τον κοσμακη που περιμενει να παει στο παραδεισο χαχαχαχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αγαπητοί μου και εκλεκτοί φίλοι...
    Θα μοιραστω μαζισας την εμπειριαμου που ειχα απο μια επισκεψη που ειχα κανει στο αγιο ορος πριν κατι μηνες...............

    .......Το ίδιο εύκολα όμως καταλάβαινα και τον καυλωμένο πούτσο κάτω από το ράσο του μοναχού πίσω μου, που είχε κολλήσει πλέον πάνω μου και έκανε κυκλικές κινήσεις πάνω στο κώλο μου. Εγώ παραδώθηκα εντελώς στη καύλα μου και δεν είχα καμμία αντίδραση. Μόλις το είδαν αυτό με τράβηξαν παραπέρα, δίπλα από ένα εγκατελειμένο οίκημα το οποίο σε συνδυασμό με τα πυκνά δέντρα τριγύρω μας προφύλασσε εντελώς από οποιοδήποτε βλέμα.

    Χωρίς να χάσουν χρόνο με στριμώχνουν σε ένα σημείο και με κάνουν σάντουϊτς. Ο ένας κολλημένος πίσω μου να τρίβει το καυλωμένο του πούτσο πάνω στο κώλο μου γλύφωντας και δαγκώνοντας το σβέρκο και το λαιμό μου και ο άλλος να μου ξεκουμπώνει τη πουκαμίσα και να πέφτει με λύσσα πάνω στα βυζιά μου ρουφώντας και δαγκώνοντας τις ρώγες μου. Τα ράσα, οι γενειάδες τους που τρίβονταν πάνω μου και οι πεινασμένες τους κινήσεις με είχαν στείλει σε άλλο κόσμο. Για να μην αναφέρω τους δύο πέτρινους πούτσους που αισθανόμουν να με πιέζουν μπρος και πίσω.

    Η πουκαμίσα μου βγήκε από πάνω μου και πλέον δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο του κορμού μου, μπροστά και πίσω, χωρίς να το περνούν γλώσσες, χείλια και δόντια. Ήταν πραγματικά πεινασμένοι. Εγώ αναστέναζα και τριβόμουν πάνω τους σα τη πουτάνα από τη καύλα. Μέχρι που έχασα εντελώς τον έλεγχο και άρχισα: «Άντε λοιπόν καριολόπαπες... που είναι οι πουτσάρες σας; Θέλω να μου σκίσετε τη κωλάρα! Μέχρι σήμερα δε με είχε γαμήσει παπάς... αντε ντε... γαμιόλες... φάτε με!» Μόλις με άκουσαν τρελάθηκαν ακόμα περισσότερο και κατευθείαν με σπρώχνουν κάτω και γονατίζω μπροστά τους.

    «Αυτό θες γαμημένε πουσταρά;» με ρωτάει ο ένας και σηκώνει το ράσο του από πάνω μου τραβώντας με πάνω στο πούτσο του που τον καρφώνει μέσα στο στόμα μου. Ταυτόχρονα ρίχνει και από πάνω μου το ράσο του και με τραβάει από το σβέρκο βυθίζοντας το πούτσο του μέχρι το λαρύγγι μου, πνίγοντάς με... εγώ προσπαθώ απεγνωσμένα να πάρω ανάσες και τον ακούω να μου λέει: «κάτω από το ράσο πουτανάκι... έτσι.... κατάπιε το πούτσο μου τώρα!»

    Ο άλλος δεν έχει χάσει χρόνο. Όπως ήμουν γονατισμένος και είχα γύρει μπροστά τσιμπουκώνοντας τον έναν, έχει γονατίσει από πίσω, μου έχει ρίξει τη παντελόνα στα γόνατα και μου γλύφει τη κωλοτρυπίδα ανοίγοντας όσο περισσότερο μπορεί τα κωλομέρια μου. Δεν έμεινα όμως για πολύ έτσι. Και οι δύο ήταν τόσο σωματώδεις και γεροδεμένοι που ήμουν έρμαιο στα χέρια τους. Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα έξω από το ράσο, να με έχει σηκώσει στον αέρα ο πισινός μου, κρατώντας με από τη μέση, με τον μπροστινό να μου τραβάει και να μου βγάζει παπούτσια και παντελόνα. Κατόπιν με παίρνει στα χέρια αυτός που μου έβγαλε τη παντελόνα, ο άλλος σηκώνει το ράσο του, κάθεται κάτω με τη πλάτη του ακουμπισμένη σε ένα κορμό δέντρου και αυτός που με κρατάει μου ανοίγει τα πόδια και με καθίζει πάνω στο πούτσο του αλλουνού.

    Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει μία σκυταλοδρομία πηδήματος με τους δύο παπάδες να εναλάσσονται στο κώλο και στο στόμα μου, σε πολλές και διάφορες στάσεις μέχρι που τελείωσαν και οι δύο μέσα μου. Αφού ηρεμήσαμε πήραμε το δρόμο του γυρισμού προς τα κελιά σιγά-σιγά και όλο το υπόλοιπο διάστημα της παραμονής μου εκεί δεν ξανασυναντηθήκαμε. Πάντως ήταν μία εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΠΡΑΒΟ σε οποιον πηρε την πρωτοβουλια
    πληρωνουμε για να ακουμε μουσικη
    και oxi τους διαφορους υμνους στον γιαχβε που θελει το παπαδαριο για να χειραγωγει την αγελη των αγραμματων
    οσο για αυτους που θελουν να ακουνε πατερημα πρωι πρωι να παρουν μια κασετα να την ακουνε
    στο αυτοκινητο τους η αλλου
    φυσικα μπορουν να ακουνε και τις τσοντες με τους παπαδες να ερεθιζονται και λιγακι μια και
    με τα μυαλα που κουβαλανε (αν υπαρχει μυαλο στο κεφαλι τους καιδεν τους εχει βαλει σκατα ο γιαχβε ) ανεραστοι θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Δεν έχετε καταλάβει ότι 60 χρόνια μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί.
    Η κυβέρνηση με τα παπαγαλάκια τους δημοσιογράφους θέτουν συνεχώς θέματα ανούσια για να απασχολούνται τα κορόιδα οι πολίτες και οι κυβερνώντες με τους προστάτες τους λειλατούν συνεχώς την χώρα σε όλα τα επίπεδα.
    Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν λύση κανένα από τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες (παιδεία, υγεία, εργασία, ασφάλεια, συντάξεις, κ.α.).
    Ακόμα πληρωμένα διπλώματα εκδίδουν για να κονομάνε και εμείς να σκοτωνόμαστε στους απαράδεκτους δρόμους.
    Οταν χρειασθούμε το κράτος και της υπηρεσίες του που τόσο της έχουμε πληρώσει πρέπει να ήμαστε με το φακελάκι στο χέρι και κάποιον πολιτικό να πάρει τηλέφωνο.
    Κλέβουν και ρημάζουν την χώρα από της προμήθειες του στρατού έως τα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς ποτέ κανείς να τιμωρείτε
    Αντί να τσακωνόμαστε συνέχεια μεταξύ μας και να ρίχνουμε το επίπεδο ας τοποθετηθούμε σοβαρά και επί της ουσίας με πιο τρόπο σκέφτεται ο καθένας ότι μπορεί να βρεθεί λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Τα είδατε όλοι σας τα κοπρόσκυλα που ψοφάνε να κρατήσουν στο σκοτάδι το αναγνωστικό κοινό;

    Αυτοί από το γκρηκ αλερτ, καλά θα κάνουν να κοιτάνε τη δουλειά τους.

    Εάν αυτή η δουλειά τους είναι όντως το να προσέχουν ποιός προδίδει τον Ελληνισμό, έχει καλώς.

    Εάν όμως αντιληφτώ ότι πίσω τους είναι κρυμμένες οι εβραϊκές βλαχοαδερφές, και εργάζονται με μόνο στόχο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των απλών ανθρώπων και να τους πασάρουν το δίδυμο "ελληνισμός = ορτοντόξ" , να είναι βέβαιοι ότι θα τους γαμήσω το κέρατο!

    Ξηγηθήκαμε μέχρι εδώ, κρυφοπουτανίτσες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αίσχος!

    Ο Δημουνάκος (αν τον γράφω σωστά) μόλις στέφθηκε για να μας στέψει ως χώρα με ένα από τα δύο χρυσά στην κολύμβηση κάνοντας μάλιστα τον δεύτερο καλλίτερο χρόνο όλων των εποχών στην ιστορία του αθλήματος. Ενάμισυ δεύτερο πίσω από τον Αυστραλό Μαρκ Σπιτς των επτά χρυσών..

    Ε, λοιπόν αυτό το ξευτιλισμένο σύστημα της ασφαλιστικής λεηλασίας δεν του χορήγησε ούτε τα έξοδα των εισητηρίων του..

    Δανείστηκε ο πατέρας του για να στείλει.. Κι αυτό πότε; Όταν οι μιζαδόροι κάνουν πάρτυ γύρω από την Ρηγίλλης.. Όμως χούντα είναι θα περάσει όπως διαβάζω στα σχόλιά σας.

    Μπράβο αγόρι μου και σε σένα και στον συμπρωταθλητή σου για τα δύο χρυσά..

    Σκατά σ' αυτούς που θα τολμήσουν να φωτογραφηθούν πλάϊ σου για να κλέψουν λίγο από την χρυσή λάμψη της ελληνικής ψυχής σου..

    Μπράβο,μπράβο, μπράβο, χίλια μπράβο αγόρια μας..

    επωνύμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αγαπητοί μου και εκλεκτοί φίλοι...
    Θα μοιραστω μαζισας την εμπειριαμου που ειχα απο μια επισκεψη που ειχα κανει στο αγιο ορος πριν κατι μηνες...............

    .......Το ίδιο εύκολα όμως καταλάβαινα και τον καυλωμένο πούτσο κάτω από το ράσο του μοναχού πίσω μου, που είχε κολλήσει πλέον πάνω μου και έκανε κυκλικές κινήσεις πάνω στο κώλο μου. Εγώ παραδώθηκα εντελώς στη καύλα μου και δεν είχα καμμία αντίδραση. Μόλις το είδαν αυτό με τράβηξαν παραπέρα, δίπλα από ένα εγκατελειμένο οίκημα το οποίο σε συνδυασμό με τα πυκνά δέντρα τριγύρω μας προφύλασσε εντελώς από οποιοδήποτε βλέμα.

    Χωρίς να χάσουν χρόνο με στριμώχνουν σε ένα σημείο και με κάνουν σάντουϊτς. Ο ένας κολλημένος πίσω μου να τρίβει το καυλωμένο του πούτσο πάνω στο κώλο μου γλύφωντας και δαγκώνοντας το σβέρκο και το λαιμό μου και ο άλλος να μου ξεκουμπώνει τη πουκαμίσα και να πέφτει με λύσσα πάνω στα βυζιά μου ρουφώντας και δαγκώνοντας τις ρώγες μου. Τα ράσα, οι γενειάδες τους που τρίβονταν πάνω μου και οι πεινασμένες τους κινήσεις με είχαν στείλει σε άλλο κόσμο. Για να μην αναφέρω τους δύο πέτρινους πούτσους που αισθανόμουν να με πιέζουν μπρος και πίσω.

    Η πουκαμίσα μου βγήκε από πάνω μου και πλέον δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο του κορμού μου, μπροστά και πίσω, χωρίς να το περνούν γλώσσες, χείλια και δόντια. Ήταν πραγματικά πεινασμένοι. Εγώ αναστέναζα και τριβόμουν πάνω τους σα τη πουτάνα από τη καύλα. Μέχρι που έχασα εντελώς τον έλεγχο και άρχισα: «Άντε λοιπόν καριολόπαπες... που είναι οι πουτσάρες σας; Θέλω να μου σκίσετε τη κωλάρα! Μέχρι σήμερα δε με είχε γαμήσει παπάς... αντε ντε... γαμιόλες... φάτε με!» Μόλις με άκουσαν τρελάθηκαν ακόμα περισσότερο και κατευθείαν με σπρώχνουν κάτω και γονατίζω μπροστά τους.

    «Αυτό θες γαμημένε πουσταρά;» με ρωτάει ο ένας και σηκώνει το ράσο του από πάνω μου τραβώντας με πάνω στο πούτσο του που τον καρφώνει μέσα στο στόμα μου. Ταυτόχρονα ρίχνει και από πάνω μου το ράσο του και με τραβάει από το σβέρκο βυθίζοντας το πούτσο του μέχρι το λαρύγγι μου, πνίγοντάς με... εγώ προσπαθώ απεγνωσμένα να πάρω ανάσες και τον ακούω να μου λέει: «κάτω από το ράσο πουτανάκι... έτσι.... κατάπιε το πούτσο μου τώρα!»

    Ο άλλος δεν έχει χάσει χρόνο. Όπως ήμουν γονατισμένος και είχα γύρει μπροστά τσιμπουκώνοντας τον έναν, έχει γονατίσει από πίσω, μου έχει ρίξει τη παντελόνα στα γόνατα και μου γλύφει τη κωλοτρυπίδα ανοίγοντας όσο περισσότερο μπορεί τα κωλομέρια μου. Δεν έμεινα όμως για πολύ έτσι. Και οι δύο ήταν τόσο σωματώδεις και γεροδεμένοι που ήμουν έρμαιο στα χέρια τους. Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα έξω από το ράσο, να με έχει σηκώσει στον αέρα ο πισινός μου, κρατώντας με από τη μέση, με τον μπροστινό να μου τραβάει και να μου βγάζει παπούτσια και παντελόνα. Κατόπιν με παίρνει στα χέρια αυτός που μου έβγαλε τη παντελόνα, ο άλλος σηκώνει το ράσο του, κάθεται κάτω με τη πλάτη του ακουμπισμένη σε ένα κορμό δέντρου και αυτός που με κρατάει μου ανοίγει τα πόδια και με καθίζει πάνω στο πούτσο του αλλουνού.

    Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει μία σκυταλοδρομία πηδήματος με τους δύο παπάδες να εναλάσσονται στο κώλο και στο στόμα μου, σε πολλές και διάφορες στάσεις μέχρι που τελείωσαν και οι δύο μέσα μου. Αφού ηρεμήσαμε πήραμε το δρόμο του γυρισμού προς τα κελιά σιγά-σιγά και όλο το υπόλοιπο διάστημα της παραμονής μου εκεί δεν ξανασυναντηθήκαμε. Πάντως ήταν μία εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. TAKIS, φύγε σε παρακαλώ από τη ζωή μας... Προσβάλεις την αισθητική μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ , ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ POST ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ CD ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ
    ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 1:06 πμ
    Ποσώς με ενδιαφερει η ασθητικη σου κυρια μου. Αν δεν γουσταρεις, και αερα στα πανια σου.

    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Καλά το είπε κάποιος εδώ, μόνο αν είστε έτοιμοι για ψόφο,εσείς ή κάνα βλαστάρι σας, ή και καμμιά μάνα σας θυμάστε και λέτε κάνα Πατερ ημών,κάνα Θεούλη μου κλπ.Μόνο τότε σας πιάνει το "υπερφυσικό" και πάτε και ανάβεται και κεράκι για να μην πώ λαμπάδα μπας και σας ακούσει κανείς απο πάνω.
    Ακόμα και τότε, παρ'όλες τις πουστιές που μπορεί να έχετε κάνει μέχρι τότε δύστυχα πλάσματα, μπορεί να σας "ακούσει" κάποια δύναμη απο πάνω και να σώσει, εσάς ή τους δικού σας,έχουν γίνει άπειρα τέτοια άλλωστε.
    Φτωχά και παραπληροφορημένα πλάσματα, αμόρφωτα καί νοητικά, μιας και όλο αρλούμπες αραδιάζεται και συγνώμη κιόλας,, αμόρφωτα και συναισθηματικά, μιας και κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί σας να σας διδάξει πέντε βασικά πράγματα.Ψέματα?..
    Αντί να ασχοληθείτε με την ουσία, και μάλιστα σε εποχές αρκετά "περίεργες" και "πονηρές" κοιτάτε στο γάμο του καραγκιόζη..και αυτο αναμενόμενο,αλλά ΦΊΛΟΙ αν δεν ξυπνήσετε μόνοι σας, κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει, οτι και να σας πει.Και ο Jesus ο ίδιος να ήταν εδώ, τα 987 αδηφάγα Εγώ που σας κυριεύουν με σθένος και πάθος δεν θα χαμπάριαζαν τίποτα ούτε μπροστά στην Αγάπη Του που στο φινάλε αυτή είναι και η πιο ισχυρή ενέργεια του σύμπαντος όλου!Αν θέλετε αυτη η Αγαπη είναι το κέντρο και η ουσία όλων των Παραδόσεων,αν και παγκόσμια, η Παράδοση είναι Μία και μιλάει για το ίδιο πράγμα!
    Και σεις αντι να δειτε την ουσια,δηλαδη την Αγαπη που τοσο έχουμε όλοι ανάγκη, βλέπετε σατυρους και ανωμαλους παπαδες, που δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν και τετοιοι,αλλα δεν θα κολλησουμε εκει, οπως δεν κολλαμε σε τοσα αλλα ζητηματα ουσιας και ζωης.Παντα υπηρχαν και τα σκατα αλλα δεν καθομαστε να ουρλιαζουμε γιατι υπαρχουν ουτε και τα τρωμε για πρωινο..απλα η τα καθαριζουμε η τα προσπερναμε..Τόσο φόβο σας έχουν σπείρει μέσα σας που τρομάζετε μπροστά σε ενα Πατερ Ημων που ποτε δε ξέρατε ότι υπήρχε εκεί,γιατι απλούστατα δεν ακούτε αυτο το σταθμο,και για τον Εθνικό Υμνο που τέλος πάντων, ύμνος του Εθνους είναι, του δικού μας όχι των εξωγήινων...λυπηρή κατασταση.
    Φυσικά ο καθένας ελευθερος είναι και σταθμό να αλλάξει αλλά και να κάνει ότι γουστάρει, δεν πιέζει κανείς κανέναν, αλλά φίλοι άλλο είναι το θέμα,αλλού είναι το "φάλτσο".. αλλού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Are Takare me tis malakies sou, kala pou eisai esy kai gelame kai ligaki... lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αγαπητοί μου και εκλεκτοί φίλοι...
    Θα μοιραστω μαζισας την εμπειριαμου που ειχα απο μια επισκεψη που ειχα κανει στο αγιο ορος πριν κατι μηνες...............

    .......Το ίδιο εύκολα όμως καταλάβαινα και τον καυλωμένο πούτσο κάτω από το ράσο του μοναχού πίσω μου, που είχε κολλήσει πλέον πάνω μου και έκανε κυκλικές κινήσεις πάνω στο κώλο μου. Εγώ παραδώθηκα εντελώς στη καύλα μου και δεν είχα καμμία αντίδραση. Μόλις το είδαν αυτό με τράβηξαν παραπέρα, δίπλα από ένα εγκατελειμένο οίκημα το οποίο σε συνδυασμό με τα πυκνά δέντρα τριγύρω μας προφύλασσε εντελώς από οποιοδήποτε βλέμα.

    Χωρίς να χάσουν χρόνο με στριμώχνουν σε ένα σημείο και με κάνουν σάντουϊτς. Ο ένας κολλημένος πίσω μου να τρίβει το καυλωμένο του πούτσο πάνω στο κώλο μου γλύφωντας και δαγκώνοντας το σβέρκο και το λαιμό μου και ο άλλος να μου ξεκουμπώνει τη πουκαμίσα και να πέφτει με λύσσα πάνω στα βυζιά μου ρουφώντας και δαγκώνοντας τις ρώγες μου. Τα ράσα, οι γενειάδες τους που τρίβονταν πάνω μου και οι πεινασμένες τους κινήσεις με είχαν στείλει σε άλλο κόσμο. Για να μην αναφέρω τους δύο πέτρινους πούτσους που αισθανόμουν να με πιέζουν μπρος και πίσω.

    Η πουκαμίσα μου βγήκε από πάνω μου και πλέον δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο του κορμού μου, μπροστά και πίσω, χωρίς να το περνούν γλώσσες, χείλια και δόντια. Ήταν πραγματικά πεινασμένοι. Εγώ αναστέναζα και τριβόμουν πάνω τους σα τη πουτάνα από τη καύλα. Μέχρι που έχασα εντελώς τον έλεγχο και άρχισα: «Άντε λοιπόν καριολόπαπες... που είναι οι πουτσάρες σας; Θέλω να μου σκίσετε τη κωλάρα! Μέχρι σήμερα δε με είχε γαμήσει παπάς... αντε ντε... γαμιόλες... φάτε με!» Μόλις με άκουσαν τρελάθηκαν ακόμα περισσότερο και κατευθείαν με σπρώχνουν κάτω και γονατίζω μπροστά τους.

    «Αυτό θες γαμημένε πουσταρά;» με ρωτάει ο ένας και σηκώνει το ράσο του από πάνω μου τραβώντας με πάνω στο πούτσο του που τον καρφώνει μέσα στο στόμα μου. Ταυτόχρονα ρίχνει και από πάνω μου το ράσο του και με τραβάει από το σβέρκο βυθίζοντας το πούτσο του μέχρι το λαρύγγι μου, πνίγοντάς με... εγώ προσπαθώ απεγνωσμένα να πάρω ανάσες και τον ακούω να μου λέει: «κάτω από το ράσο πουτανάκι... έτσι.... κατάπιε το πούτσο μου τώρα!»

    Ο άλλος δεν έχει χάσει χρόνο. Όπως ήμουν γονατισμένος και είχα γύρει μπροστά τσιμπουκώνοντας τον έναν, έχει γονατίσει από πίσω, μου έχει ρίξει τη παντελόνα στα γόνατα και μου γλύφει τη κωλοτρυπίδα ανοίγοντας όσο περισσότερο μπορεί τα κωλομέρια μου. Δεν έμεινα όμως για πολύ έτσι. Και οι δύο ήταν τόσο σωματώδεις και γεροδεμένοι που ήμουν έρμαιο στα χέρια τους. Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα έξω από το ράσο, να με έχει σηκώσει στον αέρα ο πισινός μου, κρατώντας με από τη μέση, με τον μπροστινό να μου τραβάει και να μου βγάζει παπούτσια και παντελόνα. Κατόπιν με παίρνει στα χέρια αυτός που μου έβγαλε τη παντελόνα, ο άλλος σηκώνει το ράσο του, κάθεται κάτω με τη πλάτη του ακουμπισμένη σε ένα κορμό δέντρου και αυτός που με κρατάει μου ανοίγει τα πόδια και με καθίζει πάνω στο πούτσο του αλλουνού.

    Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει μία σκυταλοδρομία πηδήματος με τους δύο παπάδες να εναλάσσονται στο κώλο και στο στόμα μου, σε πολλές και διάφορες στάσεις μέχρι που τελείωσαν και οι δύο μέσα μου. Αφού ηρεμήσαμε πήραμε το δρόμο του γυρισμού προς τα κελιά σιγά-σιγά και όλο το υπόλοιπο διάστημα της παραμονής μου εκεί δεν ξανασυναντηθήκαμε. Πάντως ήταν μία εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. 8.30 βλάκα με περικεφαλαία θυμήσου τον Κακλαμανάκη που δεν του έδινε χρήματα ο Λιάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ειλικρινά δεν ήξερα πως κάποιοι κάνουν την επανάσταση τους μη βάζοντας τόνους στις λέξεις ….. φαντάζομαι πως σε μερικά χρόνια μπορεί να δικαιούνται …¨σύνταξη ως αντιστασιακοί¨ κατ εμε μαλακια η λυση της νηστείας …ουπς τι εννοώ ¨επαναστάτη μου ?¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. @10¨47
    Ναι είναι το γνωστό στυλάκι του κακιασμένο κομπλεξικό αγροτινέιτζερ. Έχει πρόβλημα με τον πατέρα του και κάνει τον ψευτοεπαναστάτη χωρίς αιτία, Πουτάνα κοινωνία θα σπάσω τα θρανία :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση