GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερότερα τα ανθρώπινα δικαιώματα...

. ...τονίζουν οι "Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα" Σε ανακοίνωση με αφορμή την ενέργεια των μελών της, ένα εκ των οποίων κατάφερε να α...

.
...τονίζουν οι "Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα"

Σε ανακοίνωση με αφορμή την ενέργεια των μελών της, ένα εκ των οποίων κατάφερε να ανοίξει πίσω από τον Κινέζο αξιωματούχο, σήμερα στην Ολυμπία, πανό με τους ολυμπιακούς κύκλους σαν χειροπέδες η οργάνωση "Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα" (RSF) υπογραμμίζει πως τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ιερότερα από την ολυμπιακή φλόγα.
«Αν η ολυμπιακή φλόγα είναι ιερή, τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ακόμη περισσότερο. Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε την κινεζική κυβέρνηση να αποκτήσει την ολυμπιακή φλόγα, ένα σύμβολο ειρήνης, χωρίς να καταγείλουμε τη δραματική κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα, λιγότερο από πέντε μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων», σημειώνεται στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα στο Παρίσι. Όπως προαναφέρθηκε, μεταξύ των τριών πρωταγωνιστών του επεισοδίου, ήταν ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης, Ρομπέρ Μενάρ, ο οποίος μάλιστα χθες Κυριακή, τιμήθηκε από τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί με το παράσημο του Ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής. «Η μεταχείριση που επιφυλάσσεται στην Κίνα σ' αυτούς που εκφράζονται ελεύθερα, η λογοκρισία που επιβάλλεται στον Τύπο και η συσκότιση των ειδήσεων σχετικά με το Θιβέτ, καλούν σε μια τέτοια κινητοποίηση. Όλα τα μέσα είναι καλά σήμερα για να καταγγελθούν οι σοβαρές παραβιάσεις των θεμελιωδών ελευθεριών στην Κίνα. Διαδηλώνουμε κάθε φορά που το μπορούμε», σημειώνει η RSF στην ανακοίνωσή της και προσθέτει:«Από τις 12 Μαρτίου 2008, οι δημοσιογράφοι απαγορεύεται να μεταβαίνουν στο Θιβέτ και διώχνονται από τις γειτονικές επαρχίες. Η καταστολή των διαδηλώσεων των Θιβετιανών διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών».
Οι "Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα" επαναλαμβάνουν το αίτημα προς αρχηγούς κρατών, κυβερνήσεων και μέλη βασιλικών οικογενειών να μποϊκοτάρουν την τελετή έναρξης των Αγώνων του Πεκίνου στις 8 Αυγούστου.
---------------------------------

34 σχόλια

  1. Ρε αει στο διαολο κομμουνια! Να πατε στην Κινα να μεινετε δεν εχετε αφησει τιποτε ιερο ουτε οσιο γαμω τον Τσιπρα τον αρχιπουσταρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστή ανακοίνωση. Θέτει τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H EΡΤ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.



    H EΡΤ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.





    H EΡΤ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Πατσαβουροτυπία τα έχει παίξει...

    Τυφλωμένη από το ΠΑΣΟΚικό και Συνασπιστικό ecstasy, βλέπει τη ΝΔ σα καταστροφή. Για όλα φταίει ο Καραμανλής με άλλα λόγια. Καλά για πολλά φταίει (ας είναι καλά και οι βλάκες υπουργοί του που μαλακίζονται) αλλά...

    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ;;

    Πατσαβούρα του Τσίπρα, άντε στο διάολο απ'εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.rsf.org/article.php3?id_article=26322

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ
    ΚΡΥΦΟΚΟΜΜΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οτι μαλακία σκεφτεί την αμολάει και όποιον πάρει ο χάρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Σήμερα εδώ από το κέντρο του Ολυμπισμού την πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, στέλνουμε μήνυμα ειρήνης και αγάπης σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπουργάρα ο Λιάπης!..."

    Η σύζυγος κορυφαίου πολιτικού συντάκτη "αντιπολιτευόμενης" εφημερίδας έχει προσληφθεί (άτυπα) στο Γραφείο Τύπου του υπουργού Πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη. Ε, λοιπόν απο τότε η εφημερίδα έχει γίνει χαλί να την πατήσει ο συγκεκριμένος υπουργός, αλλά και αρκετοί συναδελφοί του. Η πλάκα είναι οτι η παραδοσιακή εφημερίδα που ψαρεύει χρόνια τώρα αναγνώστες στο χώρο της Κεντροαριστεράς, υποδύεται την Πασιονάρια της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΄΄΄΄

    >Το Δ.Σ. της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, απέλυσε από την δουλειά της την κ. Μαρία Ματθαίου, πρώην

    ιδιαιτέρα Γραμματέα του κ. Αλογοσκούφη.


    ΑΝΤΙ WEBLOG

    Τι τρέχει; | March 24, 2008

    Η κ. Μαρία Ματθαίου είναι η πρώην ιδιαιτέρα Γραμματέας του κ. Αλογοσκούφη, που μετά το

    θόρυβο, ο οποίος δημιουργήθηκε με τα blogs και ειδικά με το PRESS-GR, εκδιώχθηκε από το

    Υπουργείο Οικονομίας, αιφνιδιαστικά και - τουλάχιστον επίσημα - ανεξήγητα. Την περασμένη

    εβδομάδα, το Δ.Σ. της ΑΤΕ Ασφαλιστική, εταιρεία στην οποία η κ. Ματθαίου ήταν μόνιμος

    υπάλληλος, (στο Υπουργείο βρίσκονταν με απόσπαση), αποφάσισε την κατάργηση της

    εργασιακής θέσης της κι έτσι η εν λόγω κυρία, ουσιαστικά απολύθηκε! Δύο τινά μπορεί να

    συμβαίνουν εδώ : ή οι λόγοι που συνετέλεσαν στην απομάκρυνση της κ. Ματθαίου από το

    Υπουργείο Οικονομίας και το Γραφείο του κ. Υπουργού, επηρέασαν και την απόλυσή της από

    την ΑΤΕ Ασφαλιστική, (πράγμα που σημαίνει πως πρόκειται για λόγους ιδιαίτερα σοβαρούς), ή,

    όπως λένε οι «κακές γλώσσες», κάτι άλλο. Τι μπορεί να είναι αυτό;

    ΑΝΤΙ WEBLOG March 24, 2008

    24 Μάρτιος 2008 2:26 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φωνες ιαχες αναρθρες κραυγες και υβρεις. Αυτη ειναι η απαντηση των δεξιων λαμογιων και προβοκατορισκων στις δικαιες κατηγοριες κατα του Κινεζικου καθεστωτος. Κατα τ'αλλα απο που κι ως που οι κομουνιστες συμπορευονται με την Κινα δεν το καταλαβα! ΜΑλλον η ΝΔουλα και τα λοιπα μεγαλα καπιταλΗΣΤΡΙΚΑ συμφεροντα συμπορευονται με την Κινα και σφυριζουν αδιαφορα για τα γεγονοτα που γινονται εκει. Γιατι οταν υπαρχει χρημα και κονομα για τους δεξιους δε χρειαζεται καμια δικαιολογια. Αλλα μην ανυσηχητε δεξιοπουλα μου. Η χωρα μας η ιδια που την κανατε σαν τα μουτρα σας θα σας τιμωρησει. Οπως τιμωρησε και τη Γιαννακου η οποια προσεβληθει απο ενδονοσοκομειακη λοιμωξη και της κοψανε και το υπολοιπο ποδι. Λυπηρο μεν αλλα λογικο κι επομενο τσι που καταντησατε τα νοσοκομεια μας. Το αναφερω σαν παραδειγμα οπου οι πραξεις της δεξιας που ειναι να σκαβει το λακο του λαου καμια φορα κανουν και την ιδια να πεφτει μεσα. Θεια δικη;

    Αλλα εσεις την καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων τις κανετε γαργαρα Ελληναρες της συμφορας. Μονο που σας εχουμε καταλαβει οτι ολες αυτα τα πατριωτικα πανηγυρια ειναι για σταχτη στα ματια. Το μονο που νοιαζονται οι δεξιοι ηταν και ειναι η κονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυστυχως εδω στην Ελλαδα παντα ετσι ειμασταν, μην τυχον και μας διαταραξουν τις "ιερες" τελετουλες μας, εκεινο που δεν καταλαβαν τα ντουβαρια ειναι οτι αυτα τα κουκουλοματα δiνουν οπλα στα χερια των διαφορων κυκλωματων η και κεντρα ειδησεων που μας εχουν στη μπουκα του κανονιου για διαφορους λογους, οπως προσπαθειες φιμωσης τους στο παρελθον.

    Οι διαφορες κυβερνησεις μας, εδω και πολλα χρονια αυτα κανουν, και συνεχιζουν, φαινεται ειναι η νοοτροπια αυτη. Ευτυχως που δεν μασανε ή δεν "τα μασανε" οι ξενοι.

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Αντε ρε με τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ μαλάκες μας!


    Η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις κάλεσε σήμερα την κινεζική κυβέρνηση να υιοθετήσει μια πιο "βιώσιμη" πολιτική στο Θιβέτ και δήλωσε πως ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να συνομιλήσει με το Δαλάι Λάμα.

    "Πιστεύουμε πως η απάντηση όσον αφορά το Θιβέτ είναι να υπάρξει μια περισσότερο βιώσιμη πολιτική εκ μέρους της κινεζικής κυβέρνησης στο θέμα του Θιβέτ", δήλωσε η Ράις προς δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας.

    Ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί απηύθυνε στον κινέζο ομόλογό του Χου Τζιντάο μήνυμα στο οποίο απευθύνει έκκληση "για αυτοσυγκράτηση και για τερματισμό τον βιαιοτήτων μέσω του διαλόγου στο Θιβέτ", ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική προεδρία.
    "Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει την ευχή ο διάλογος που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια ανάμεσα στις κινεζικές αρχές και τους αντιπροσώπους του Δαλάι Λάμα να επαναληφθεί σύντομα και να εμβαθυνθεί ώστε όλοι οι Θιβετανοί να αισθανθούν πως είναι σε θέση να βιώσουν πλήρως την πολιτιστική και πνευματική ταυτότητά τους στους κόλπους της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας", συνεχίζει το κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Αν η ολυμπιακή φλόγα είναι ιερή, τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ακόμη περισσότερο>
    .
    .
    .
    υποθεσις: Ο ΨΗΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ.
    ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΨΗΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ(ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ)
    .
    .
    ΒΡΕ ΗΛΗΘΙΟΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ???
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΔΡΑΗΛ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ????

    Α ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ
    .... ΑΝ ΔΩ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    WILD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. WILD
    Οχι καθολου μπραβο, αλλα μπραβο στα πρακτορεια εδησεων που δεν κουκουλοσαν το παλαιστινιακο προβλημα. Κατι που η ελλαδα θα εκανε αν μπορουσε για να μην σπιλωθει η εικονα της "ιερης ολυμπιαδας"

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ. ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ; ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ; ΑΙΣΧΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΙΠΟΥΝ????
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜ/ΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ.
    ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ
    ΠΑΝΤΑ
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΑ.
    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ

    ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΞ ΥΜΩΝ.
    ΑΥΤΑ
    WILD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λοιπον βάλτε το καλά στο μυαλό σας, μερικοί:

























    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!

    ΔΕΝ ΤΗ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ !!!


    ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΤΕΛΕΤΗ!


    ΜΠΟΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΡΓΟ!!!




















    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ !










    ΚΑΤΩ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !




















    ..όλοι οι ηλιθιοι, όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΟΓΡΑΨΗ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ
    .
    .
    .
    Τελείως ανεγκέφαλοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι κρύβοντας τελείως ένα γεγονός κάνουν καλό στη χώρα τους.

    Από τη στιγμή που το θέμα έπαιξε σε ζωντανή σύνδεση, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙΣ.

    Το πιό απλό και σωστό είναι να το αναφέρεις, υποβαθμίζοντας τη σημασία του: "Κατά τη διάρκεια της τελετής, ένας άοπλος νεαρός προσπάθησε να ξεδιπλώσει ένα πανό αγνώστου περιεχομένου, όμως απομακρύνθηκε χωρίς να υπάρξει κάποιο επεισόδιο", και να αλλάξεις θέμα.
    Έτσι προστατεύεις τη χώρα σου-κάτι έγινε, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό (όπως είναι, άλλωστε, και η αλήθεια).

    Με το να προσπαθείς να το κρύψεις, ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.
    .
    .
    .
    ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ....
    .
    .
    .
    ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 1.01 Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ (CRISIS MANAGEMENT) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΤΥΧΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ"
    ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑ ΑΣΧΗΜΑ...
    1. ΔΕΝ ΕΝΟΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΜΕ 1000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ
    2. "Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΚΛΠ".... ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. (ΠΡΟΣΟΧΗ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)
    3. "ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΕ"
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΤΗΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ??? ΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ 40-50 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ??
    4. ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ 'Η ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....
    α) ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ??
    β) ΦΥΛΑΚΗ??
    Γ) ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΛΟΓΩ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ,ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΕΣ??

    ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ??
    ΦΙΛΙΚΑ
    WILD

    24 Μάρτιος 2008 5:02 μμ




    ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΩΓΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ POLITIS.GR

    ΦΙΛΙΚΑ
    wild

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μιλαμε
    συγνωμη
    wild

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε wild που σκατα το ειδες το φως; Μαλλον μονο μεσα στο κεφαλι σου. Γιατι αυτο που ειδα εγω ηταν σκετη ντροπη γιατι αποδειξαμε για μια ακομα φορα οτι ειμαστε μια αναξια χωρα να φερει μια τετοια μεγαλη ιστορια. Αν ειχαμε λιγο τσιπα κι αξιοπρεπεια θα επρεπε να απαγορεψουμε την τελετη οταν η Κινα τοσο προκλητικα καταφερετε εναντιον των ανθρωπινων δικαιωματων. Αλλα φανταζομαι οτι αυτο το τελευταιο δε σε βρισκει εναντιο. Ειναι γνωστη η ψυχοπαθεια των φασιστων ανα τον κοσμο που εκδηλωνεται με το να καταπατουν τα ανθρωπινα δικαιωματα. Πρεπει ολοι να καταλαβουν οτι οι φασιστες εχουν καπηλευτει την εννοια του πατριωτισμου. Δεν ειναι πατριωτες απλα ψυχοπαθεις με μασκα πατριωτη. Αν αγαπας την Ελλαδα την αγαπας γι αυτο που εκφραζει. Εγω δεν αγαπω την Ελλαδα γι αυτο που εκφραζει επι του παροντος και εχω το θαρρος να το πω. Η Ελλαδα θα μπορουσε να ειναι πολιτισμος αλλα ειναι σκοταδισμος και φασισμος. Ειναι λογικο λοιπον μεσα στο σαλεμενο τους μυαλο οι φασιστες να "αγαπουν την Ελλαδα" την Ελλαδα τσιρακι τον Αμερικανων την Ελλαδα τρομοκρατη κατα των πολιτων δηλαδη την Ελλαδα φασιστα. Αυτη ομως ειναι η Ελλαδα που την καταντησανε ετσι. Και ο Wild χειροκροταει αυτη την καταντια γιατι στην ουσια ειναι εχθρος της Ελλαδας δηλαδη της Ελλαδας που θα επρεπε να ειναι.
    Παρεπιπτωντως δειτε ενα link απο το βιντεο που ειναι πιο πληρες.

    http://www.youtube.com/watch?v=DsY_KMUztpc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://www.youtube.com/watch?v=hirfIaVm0bM&feature=related

    Βιντεο στην Ολυμπια δειχνει Κινεζο αξιωματουχο να ξεφτιλιζετε οταν του κανουν ερωτησεις σχετικα με το Θιβετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τι να πει ο άνθρωπος,
















    βρε καυλοράπανα !



    Ηταν μια τόσο ωραία τελετή και εσείς δεν λέτε τίποτα?



    Μόνο σε αυτο το παπάρι με τη σημαία αναφερεστε;


    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ !



    ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ !




















    ..όλα τα παπάρια, όμως!

    τι να πει ο άνθρωπος,
















    βρε καυλοράπανα !



    Ηταν μια τόσο ωραία τελετή και εσείς δεν λέτε τίποτα?



    Μόνο σε αυτο το παπάρι με τη σημαία αναφερεστε;


    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ !



    ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ !




















    ..όλα τα παπάρια, όμως!

    τι να πει ο άνθρωπος,
















    βρε καυλοράπανα !



    Ηταν μια τόσο ωραία τελετή και εσείς δεν λέτε τίποτα?



    Μόνο σε αυτο το παπάρι με τη σημαία αναφερεστε;


    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ !



    ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ !




















    ..όλα τα παπάρια, όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνω απόλυτα με τους Θιβετιανους αλλα επειδή δεν βλέπετε την τύφλα σας κάποιοι ας επισημάνουμε μερικα πράγματα για οσους δυσκολεύονται λιγο:

    ---> Καλά κάνουν οι άνθρωποι και διεκδικουν το δίκιο τους αλλα δεν ειχαν ΚΑΝΕΝΑ απολυτως δικαιωμα να βεβηλώσουν την τελετη! Πως θα σας φαινοταν δηλαδή ρε εξυπνακηδες εαν εμεις κάναμε κάτι παρομοιο σε κάποια τελετη η μνημείο ξενης χωρας για οτι θεωρουμε εθνικο δίκιο; Θα μας έκραζε το σύμπαν πολυ απλά! Δεν ανακατευτηκε ποτε κανένας στα δικα μας εθνικα θεματα, να μην φερνουν στην Ελλαδα τα δικα τους! Δεν τους ειδα ποτε να σκιζονται για τα δικα μας εθνικα θεματα!

    ---> Πως και αποφασισε η Δύση που τοσα χρονια ειχε το Θιβετ γραμμενο ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΗΣ να το ξαναθυμηθει και να το αναζοπυρωσει; Πολυ απλά γιατι θέλει να την σπάσει στην Κινα και κατ' επεκταση στην Ελλαδα που παρα τις προσπαθειες των πολιτικων γλυφτρονιων δεν γουσταρει τους Νεοταξιτες Δυτικους, οποτε μοιραια κλίνει προς Κινα-Ρωσια.

    ---> Γιατι οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΚΕΟΥΛΕΣ αγγλοσαξωνες που μιλησαν για ελλειπη μετρα ασφαλειας και αρχιδια μάντολες ξεχασαν να μας πουν οτι οι διαδηλωτες που βεβηλωσαν την τελετη ήταν κατι άλλοι γκεουλες Γάλλοι που ανηκαν στους ''Δημοσιογραφους Χωρις Συνορα'' (Μαλακες Χωρις Συνορα καλυτερα!) και ειχαν ΕΠΙΣΗΜΗ διαπιστευση σαν ξενοι δημοσιογραφοι; Ε ΜΑΛΑΚΕΣ αγγλοσαξωνες;

    Κανατε σκατα το βρωμοστομα σας για τους Ολυμπιακους, σας το βουλωσαμε καλα καλα, βρήκατε μετα αλλες μαλακιες να ασχοληθειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. H κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζεται ως δεξιά αλλά είναι κυβέρνηση συνοδοιπόρων του κομμουνισμού.Μετά από απαίτηση της Παπαρρήγα η ΝΔ ήταν το μόνο δεξιό κόμμα που καταψήφισε την έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων και τώρα καλύπτει την κομμουνιστική Κίνα.
    Το ίδιο κάνουν και τα άλλα κόμματα.
    Χρειάζεται ενα νεο πραγματικό δεξιο κόμμα για να αντιμετωπίσει τον κομμουνισμό και τις παραφυάδες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καραγκιοζηδες Χωρις Συνορα να πατε στα δικα σας μνημεια και τελετες τους Θιβετιανους τοτε, να φωναζουν οσο θελουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. φανταζομαι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ Ως ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΣΧΗΜΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ, ΕΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ Κ ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΑΡΑΠΑΞΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΟΤΣΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι RSF είναι πράκτορες και μάλιστα καλοπληρωμένοι.

    Θέλουν να μποϊκοτάρουν τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου γιατί φοβούνται την οικονομική ανάσα που θα πάρει η ανταγωνήστρια Κίνα από τον Τουρισμό. (οι εργοδότες τους είναι Αμερικανάκια βλέπετε...)

    Φοράνε τον μανδύα του δημοσιογράφου για να την γλειτώνουν από τα σώματα ασφαλείας και λοιπούς.

    Θα τους πετύχετε πικνά - συχνά να δημοσιεύουν βιντεάκια για διάφορες χώρες (ΌΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ χώρες με έντονο αντι-αμερικανικό συναίσθημα) πιπιλίζωντας πάντα την ίδια καραμέλα: "Η τάδε χώρα δεν έχει Ανθρώπινα Δικαιώματα"

    Σκοπός φυσικά είναι η διάσπαση αυτών των χωρών έτσι ώστε να τις ελέγχουν καλύτερα με το γνωστό πλέον ρητό "Διαιρείν και βασίλευε"

    Έτσι, οι RSF και μερικοί άλλοι πράκτορες γεμίζουν το Youtube και άλλα sites παγκόσμιου κύρους με video έχοντας σκοπό να προπανγαδίσουν την κοινή γνώμη.

    πχ στην Ελλάδα, όταν πετύχουν κάποτε το σκοπό τους και όλος ο πλανήτης πιστέψει πως εδώ είμαστε κανίβαλοι, ρατσιστές, κτλ, θα φάμε στην μάπα μια ανεξαρτητοποίηση της Θράκης, μια Τσαμουριά και μια Macedonia και θα τρέχουμε όλοι μαζί με το κ@βλί παραμάσχαλα.

    Άντε κουνήσου μετά φίλε μου και πες ότι δεν είσαι αγκαλίσας μελισσάκι.

    Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

    Καλό σας βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κατά τη διάρκεια της τελετής της αφης της ολυμπιακης φλόγας για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2012, τούρκος διαδηλωτής, κάτοικος Κομοτηνής,ακτιβιστής,ειρηνικά προσπάθησε να ανοίξη ένα πανό για τη λευτεριά και ανεξαρτησία της δυτικής Θράκης. Η φασιστική ΕΡΤ έκοψε για λιγο τη μετάδοση. Ευτυχώς το ευαίσθητο και δημοκρατικό CNN μετάδωσε την εικόνα σ' ολόκληρο το πολιτισμένο κόσμο.......
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιατι κανενα δεξιο φασιστακι δεν ενδιαφερεται για τον βαθυτερο μυνημα της τελετης;
    Ας μαθουν οι κολαουζοι του Καραμανλη και της λοιπης φασιστικης κουστοδιας του να βλεπουν και λιγο περα απο τη μυτη τους. Οι τελετη υποτιθεται οτι ειναι τελετη ειρηνης αν οχι για τις χωρες που συμμετεχουν τουλαχιστον για τη διοργανωτρια χωρα. Οταν η διοργανωτρια χωρα Κινα εισβαλει προ ολιγων ημερων σε αλλο κρατος και μετα εχει το θρασσος να ερχεται στην αρχαια Ολυμπια και να παιρνει το φως της ειρηνης δεν ειναι σκατα στα μουτρα μας οταν εμεις σφυριζουμε αδιαφορα και τελουμε την τελετη σα να μη συμβαινει τιποτα.

    ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο αν ήξερε πού θα το πάνε θα έσβηνε τη φλόγα. Η φλόγα που συμβολίζει τη δημοκρατία και τη φιλοσοφία μεταφέρεται εδώ και πολλά χρόνια στα σκατά.
    Αλλά κι εμείς καλοί μαλάκες είμαστε που γουστάρουμε ακόμα να μας κοιμίζουν με κιτς τελετές με χιτώνες, δάδες, ηθοποιούς, βλαχοδήμαρχους κι άλλα καρναβάλια σαν τις χουντογιορτές.
    Μόνο ο φοίνικας της χούντας έλειπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση