GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Real Greek news‏...

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ... Το θέμα αυτό δεν προβλήθηκε από κανένα ραδιοτηλεοπτικό μέσο στην Ελλάδα. Εγινε ρεπορτάζ στο BBC!...

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...
Το θέμα αυτό δεν προβλήθηκε από κανένα ραδιοτηλεοπτικό μέσο στην Ελλάδα.
Εγινε ρεπορτάζ στο BBC!
.
Όσο ασχολούνται όλοι με ΜΑΚΗ-ΛΑΚΗ-ΘΕΜΟ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ και…..
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε φόρα παρτίδα κονδύλια που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι "μεσάζοντες") σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο βίντεο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by request")

Μανώλης
Λονδίνο
. ,,

57 σχόλια

  1. To θέμα είναι συγκλονιστικό (αν δεν πρόκειται για υστερική περίπτωση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΦΟΡΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΕΞ;

    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΕΞ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To θέμα είναι συγκλονιστικό (αν δεν πρόκειται για υστερική περίπτωση)

    3 Φεβρουάριος 2008 11:53 μμ

    Το καλό το παλληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Υπάρχει κι εδώ το βίντεο. Δεν φταίει το Youtube αν αυτός που το ανέβασε έχει κάλο στον εγκέφαλο και απαγόρεψε ο ίδιος το embedding. Ούτε ο Καραμανλής φταίει γι' αυτό. Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο διότι θα σας πάρει ο διάολος.
    www.greektube.org/content/view/20683/2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ



    THIS IS GREECE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το συγκεκριμένο βίντεο υπάρχει στο Youtube (http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw), αν ψάξετε λιγάκι. Δεν είναι τόσο ελεγχόμενα όλα όσο νομίζετε!
    Το βίντεο το έχει αναρτήσει ο ίδιος ο δημοσιογράφος Malcolm Brabant που έκανε το ρεπορτάζ για λογαριασμό του BBC. (Όπως γράφει και ο ίδιος: "BBC News has first use.
    But I retain the copyright and footage is available for sale." Αλήθεια, άδεια έχετε ζητήσει από τον ίδιο για να το αναπαραγάγετε στο site σας, χωρίς μάλιστα καμία αναφορά στο όνομά του ούτε καν στο URL που έγραψα πιο πάνω;).Όντως από τα ελληνικά μέσα, από όσο γνωρίζω, κανείς δεν έχει ασχοληθεί, εκτός από τον SKAI που αναπαρήγαγε το συγκεκριμένο βίντεο στο κεντρικό του δελτίο λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη κυρία, έχει βγει και στο παρελθόν στον Τριανταφυλλόπουλο όπου έκανε τις καταγγελίες της. Είναι Τρικαλινή, υπηρέτησε στα Γρεβενά και είναι πολύ μορφωμένη, έχει πάντως και μια τρέλα - τυχαίνει να την έχω γνωρίσει στο παρελθόν - αλλά πιθανόν αυτή η τρέλα να λείπει από άλλους για να τολμήσουν να κάνουν τέτοιες καταγγελίες. Το αν στέκουν ή όχι δεν το γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά όποιος καταγγέλει εκδιώκεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:27 πμ

    Μπράβο φίλε, διότι οι εξυπνάκηδες τύπου vrypan ωομίζουν ότι τους περνάει κάθε είδους παραπληροφόρηση. Όταν το πάρει είδηση ο Malcolm θα καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά όποιος καταγγέλει εκδιώκεται!

    4 Φεβρουάριος 2008 12:32 πμ

    Αλήθεια φίλε, δυστυχώς έτσι είναι. Η κυρία Μαργαρίτη εκδιώχτηκε επί ΠΑΣΟΚ, από την κυβέρνηση Σημίτη. Διέφυγε του vrypan η λεπτομέρεια αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Ελλάδα του 2008 έχει αφήσει τον κόσμο στο Έλεος του Θεού , ο καθένας κάνει ότι και όπως γουστάρει και το κατ' επίφασην Δημοκρατικό μας Πολίτευμα έχει μετουσιωθεί σε μια ιδιότυπη Άναρχη Δημοκρατία που μεν για την άρχουσα τάξη λειτουργεί ως υπηρέτης της, για δε τους πολίτες λειτουργεί ως το χειρότερο τους σενάριο.

    Λογικευτείτε όλοι και ο κόσμος μην επαναπαύετε και ας επαγρυπνεί .

    Η Δημοκρατία στην Ελλάδα του 2008 εξαντλείται
    στους αναξιοπαθούντες , στους ανθρώπους του μεροκάματου , στους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σε όλα τα επιστημονικά πεδία για να περνάμε εμείς καλά .

    Όταν όμως σε αυτή τη χώρα περνάμε εμείς καλά ή κάποιοι εργάζονται για να το επιτύχουν τότε το κράτος είναι ΤΙΜΩΡΟΣ και εθελοτυφλεί μπροστά στα καθημερινά και μεγάλα προβλήματα της χώρας και των πολιτών που ζούν σε αυτή.

    Και κάτι για το MEGA CHANNEL .
    Γνωρίζω πολύ καλά ότι διαβάζετε μετά μανίας το PRESS-GR.BLOGSPOT.

    Ας επικεντρωθείτε επιτέλους τουλάχιστον σε αυτό το Δημοκρατικό(ακόμα) κανάλι , στα καθημερινά προβλήματα του κράτους και των πολιτών και σταματείστε να έχετε για 3/4 της ώρας και απο τις 20:00 που αρχίζουν οι ειδήσεις σας στο κεντρικό δελτίο μέχρι δεκαπέντε λεπτά πριν τις εννέα , το ίδιο θέμα. Κουράστηκε ο κόσμος άσχετα με τα μηχανάκια της AGB και το τι σας δείχνουν.

    Μας έχετε κουράσει όλοι , μας έχει κουράσει η πολιτική , η ποίηση ,η εκκλησία, οι αναρχικοί , οι δεξιοί , οι αριστεροί , οι κεντρώοι , οι ακροδεξιοί , οι Βασιλικοί ,τα αυτοκίνητα , η αναισθησία του κόσμου , η υποκουλτούρα , η ζωή , όλα μας έχουν κουράσει σε αυτή τη χώρα.

    Θέλετε όλοι ένα γενικό ρεκτιφιέ , καινούργιες βάσεις πάνω στις οποίες επιτέλους θα οικοδομήσουμε όλοι μας μια πιο ανθρώπινη κοινωνία .
    Τολμήστε το και δεν θα χάσει κανείς.

    Δεν θα το κάνετε όμως γιατί είμαι 40 ετών και ότι βλέπω και ακούω το έβλεπα και στα 10 και στα 20 και στα 30 μου χρόνια .
    Τίποτα δεν αλλάζει και το μόνο που αλλάζει είναι η βλακεία που χρόνο με το χρόνο γίνεται και μεγαλύτερη.

    Έτσι θα ζούμε , έτσι θα ζήσουμε και έτσι θα πεθάνουμε και όχι μόνο εμείς αλλά και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

    Είναι στο DNA μας καταγεγραμμένο να καταστρέφουμε ότι καλό έχουν φτιάξει κάποιοι από εμάς , στα σπίτια μας, στις πολυκατοικίες μας, στις γειτονιές μας, στις πόλεις μας, στη χώρα μας.

    Αυτοί είμαστε και είμαστε ότι αξίζουμε .

    Σας ευχαριστώ και συγνώμη εαν σας κούρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ !!!

    Λένε ότι από μικρό κι’ από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Μέγα λάθος!!
    Τη μαθαίνεις κι’ από μεγάλο και λογικό, αρκεί …να τάχει πάρει στο κρανίο.
    Η παραπάνω φράση είναι μάλλον η πιο χαρακτηριστική περίπτωση και αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη συνεισφορά του εθνάρχη σ’ αυτόν τον τόπο.
    Όχι γιατί δεν το ξέραμε – πάντα την σιγοψιθυρίζαμε μεταξύ μας - αλλά γιατί από τη στιγμή που την είπε κι’ ο μακαρίτης, μπορούμε να την βροντοφωνάζουμε χωρίς να φοβόμαστε ότι κάποιος ηλίθιος θα μας σύρει στα δικαστήρια με το αιτιολογικό ότι προσβάλλουμε το εθνικό μεγαλείο ή ότι μειώνουμε την εθνική αξιοπρέπεια.
    Το γιατί δεν έκανε κανένας μήνυση στον συγχωρεμένο για αποκάλυψη κρατικού μυστικού αποτελεί ένα ερώτημα εξίσου σημαντικό με το ερώτημα «Ποιος επί τέλους κυβερνάει αυτή χώρα;»
    Προφανώς ο μακαρίτης δεν την είπε υπονοώντας τους απλούς πολίτες.
    Στους ανθρώπους της εξουσίας αναφέρονταν, δηλαδή σε ανθρώπους των οποίων οι αποφάσεις επηρεάζουν, ρυθμίζουν ή ακόμη και καθορίζουν τη ζωή των άλλων ανθρώπων.
    Με αυτή την έννοια δεν έχουμε μόνο πολιτική εξουσία.
    Μπορούμε να διακρίνουμε - σε μια πρώτη κατηγοριοποίηση - τις εξής:
    α) κοινωνική εξουσία – οι επώνυμοι. Γι’ αυτό και όλοι πλέον διεκδικούν τα 15 λεπτά δημοσιότητας. Η πλέον θλιβερή φιλοδοξία.

    β) οικονομική εξουσία – η πλέον ζηλευτή. Εκείνο το αρχαίο ρητό «Τον πλούτον πολλοί εμίσησαν, την δόξαν ουδείς» δεν ισχύει πλέον. Σήμερα είσαι ότι έχεις.
    Αν δεν έχεις, απλούστατα δεν είσαι - δεν υπάρχεις.
    Η φτώχεια είναι το μόνο έγκλημα που δεν συγχωρείται και επισύρει ισόβια ποινή.
    Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι εκπρόσωποι κάθε μορφής εξουσίας και γι αυτό τελικός τους στόχος είναι να μεταπηδήσουν στην οικονομική εξουσία.
    Ακόμη και την πολιτική εξουσία, σαν εφαλτήριο για την οικονομική την βλέπουν.

    γ) πνευματική εξουσία – μην ξεχνάμε τους (σχεδόν ανύπαρκτους σήμερα) πνευματικούς ταγούς. Τα σημερινά ψευδεπίγραφα και αξιοθρήνητα υποκατάστατά τους μόνο μελαγχολικά χαμόγελα προξενούν.
    Άλλωστε ποιος και γιατί να ασχοληθεί με τη γνώση; Η γνώση στην Ελλάδα δεν αμείβεται εκτός αν είναι on camera!!!

    δ) εξουσία των ΜΜΕ. Η πλέον ύπουλη και επικίνδυνη. Κοιμίζει συνειδήσεις και ασκεί την πλέον αποτελεσματική πλύση εγκεφάλου προκειμένου να κάνει τη δουλειά της. (Είδατε το δίδυμο Χοντρός – Λιγνός;)
    Δεν την αμφισβητεί κανένας λογικός άνθρωπος.
    Ο πόλεμος μεταξύ δημοσιογράφων, εκδοτών και πολιτικής εξουσίας είναι συναρπαστικός και προσωπικά εύχομαι να συνεχιστεί «μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός τους». Αρκεί τα θύματα να είναι μόνον από αυτούς τους χώρους.

    ε) ποδοσφαιρική εξουσία. Ο ιδιοκτήτης ή ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, με μια απόφασή του κάνει ευτυχισμένους ή δυστυχισμένους χιλιάδες αφελείς οπαδούς.
    Και το χειρότερο είναι ότι ασκεί πίεση στην εκάστοτε πολιτική εξουσία.
    Η έννοια «επαγγελματικός αθλητισμός» είναι η πλέον αντιφατική έννοια.
    Θυμίζει τα εκτροφεία μονομάχων που διατηρούσαν κάποιοι ισχυροί Ρωμαίοι την εποχή της Ρωμαϊκής παντοδυναμίας. (Λίγο μετά άρχισε η κατάρρευση).
    Θεωρώ αδιανόητο να «παίζει μπάλα» κάποιος και να πληρώνεται.
    Πως είναι δυνατόν να παίζει και να πληρώνεται κάποιος, όταν άλλοι εργάζονται και δεν πληρώνονται;
    Και μιλάμε για αστρονομικά ποσά.
    Πώς είναι δυνατόν φτωχοί και μεροκαματιάρηδες άνθρωποι, όχι απλά να ανέχονται αλλά να χειροκροτούν αυτή την κατάσταση;
    Μόνο μια ερμηνεία υπάρχει!
    Η κατά κεφαλήν βλακεία στη χώρα μας να είναι μεγαλύτερη από το κατά κεφαλήν ΑΕΠ!!!.

    στ) θρησκευτική εξουσία. Το εξουσιαστικό δίδυμο - πρότυπο “φύλαρχος και μάγος” κυριαρχεί σε όλες τις πρωτόγονες κοινωνίες, γιατί όχι και στην ελληνική;
    Άλλωστε οι τιμές αρχηγού κράτους που επιδαψιλεύονται στους θρησκευτικούς ηγέτες όταν εγκαταλείπουν τα εγκόσμια, μαρτυρεί ότι το εξουσιαστικό δίδυμο χαίρει άκρας υγείας.

    ζ) εξουσία των μανδαρίνων.
    Πολλά πολιτικά πρόσωπα είναι άσχετα με τον χώρο του οποίου προΐστανται.
    Οι «ανίδεες διοικήσεις» δεν αφορούν μόνον 5 - 10 ταμεία. Είναι η εφιαλτική πραγματικότητα που διαμόρφωσαν οι κατά καιρούς ηλίθιοι που διαχειρίζονται τις τύχες αυτού του τόπου.
    Αλλά ακόμη κι’ αν ξέρουν κάποιοι κάτι, αλλάζουν ρόλους τόσο συχνά (οι περίφημοι ανασχηματισμοί, αναδομήσεις καρατομήσεις κλπ.) που δεν προλαβαίνουν ούτε να ενημερωθούν, ούτε να προσφέρουν έργο.
    Κατ’ ανάγκην διοικούν μέσω του γενικού γραμματέα (κάθε ομοιότητα με πραγματικά γεγονότα ΔΕΝ είναι συμπτωματική) και μιας κλίκας μανδαρίνων που «ξέρουν τη δουλειά».
    Συνήθως οι μανδαρίνοι της Ελλάδας είναι άτομα που προέρχονται από κοινωνικά στρώματα χαμηλής έως μηδενικής παιδείας και ήθους, μέτριας νοημοσύνης αλλά με μεγάλες φιλοδοξίες και ισχυρά ένστικτα επιβίωσης και «κοινωνικής ανάδειξης». Άλλωστε είναι γνωστό οτι όσο πιο πρωτόγονος είναι ο άνθρωπος, τόσο πιο ισχυρά ένστικτα διαθέτει.
    Προσκολλώνται σε κάποιο κόμμα εξουσίας και … η συνέχεια είναι γνωστή.
    Η ικανοποίηση που αισθάνονται όταν στον οικογενειακό τους περίγυρο, ή στον κοινωνικό τους μικρόκοσμο γίνονται αντικείμενο θαυμασμού αλλά και παράδειγμα προς μίμηση, δικαιολογεί και δικαιώνει κάθε εξευτελισμό που υπέστησαν μέχρι να «καταλάβουν τη θέση».
    Που να ξέρει η κυρά Μαλάμω όταν λέει στο γιό της «Διάβασε να γίνεις σαν τον Γιάννη του μπάρμπα Νίκου», πόσες κατουρημένες ποδιές φίλησε και πόσα χιλιόμετρα αφίσες κόλλησε ο Γιάννης του μπάρμπα Νίκου!!!
    Τέτοια ζωντανά παρεπιδημούν σε κάθε χώρο και σε κάθε μορφή εξουσίας.
    Είναι τα γνωστά σαπρόφυτα που αποτελούν το «περιβάλλον» των ισχυρών.
    Πόσες φορές ακούσαμε ή διαβάσαμε π.χ. τη φράση: Από το περιβάλλον του κ. Ξύπνιου Αγυρτόπουλου διέρρευσε ότι… κλπ.»
    Δεν υπάρχει «περιβάλλον» στο χώρο του αθλητισμού; Στον χώρο της πολιτικής;
    Στον χώρο των ΜΜΕ; Και πάει λέγοντας.
    Μιλάμε για τα πιο άχρηστα και πιο επικίνδυνα ζωντανά του πλανήτη.
    Και το χειρότερο είναι οτι αυτά τα σαπρόφυτα διακρίνονται για την μακροζωία τους. (Θα τα φάνε οι τύψεις;) Έτσι δεν συμβάλλουν ούτε στην οικολογική διαδικασία της ανακύκλωσης.

    η) εξουσία των όπλων. Η πλέον καθετοποιημένη επιχείρηση εξουσίας. Παραγωγή – εμπορία – χρήση – καταστροφή και πάλι από την αρχή. Η πλέον ωμή και κυνική μορφή εξουσίας. Το ότι δεν την νοιώθουμε στο πετσί μας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και δεν μας εκβιάζει. (Μην αγοράζετε όπλα από μας και τα λέμε!!!)

    Είναι απόλυτα φυσιολογικό οι διάφορες μορφές εξουσίας να λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία με συχνό το φαινόμενο της μεταξύ τους όσμωσης και διαπίδυσης, αλλά και ως αντίπαλα στρατόπεδα με συχνές συγκρούσεις, αφού ο στόχος είναι κοινός.
    Η εξασφάλιση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης δύναμης και κοινωνικής επιρροής.
    Για ποιο λόγο;
    Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ικανοποίηση του εγωισμού και του ναρκισσισμού που εμφωλεύει στο διεστραμμένο μυαλό τους.
    Αμφιβάλλει κανένας ότι οι άνθρωποι της εξουσίας πάσχουν από εγωπάθεια;
    Την άποψη ότι δήθεν επιδιώκουν την – όποιας μορφής - εξουσία για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, μόνον ηλίθιοι την πιστεύουν και μόνον αγύρτες την υποστηρίζουν. Θα προσέφεραν πολύ περισσότερο αν συμμετείχαν στα συσσίτια απόρων. Αλλά αυτά δεν έχουν προβολή. Ή αν κάθονταν στο σπίτι τους με τη νοσοκόμα τους να τους δίνει τα ψυχοφάρμακά τους.

    Έτσι κάθε προσπάθεια να απαγκιστρωθεί η πολιτική από τα «διαπλεκόμενα» είναι εκ των προτέρων καταδικασμένη, ακόμη και αν είναι ειλικρινής.
    Το κρίσιμο ερώτημα δεν είναι «Πώς μπορούμε να απελευθερώσουμε την πολιτική από τα διαπλεκόμενα», αλλά «Αν μπορεί πλέον (στην κατάντια που βρισκόμαστε) να υπάρξει πολιτική χωρίς διαπλεκόμενα».

    Το ατύχημα για τον απλό πολίτη είναι οτι όπως διαμορφώθηκε η κοινωνία μας, οι διάφορες μορφές εξουσίας είναι σαν τις σωματικές ανάγκες, δηλ. σιχαμερές αλλά απαραίτητες.
    Και προφανώς αν συνεχίσουμε τον παραλληλισμό θα δούμε οτι και τα σαπρόφυτα της εξουσίας, κάθε εξουσίας, οικονομικής - κοινωνικής – ΜΜΕ κλπ. είναι σαν τα προϊόντα των σωματικών αναγκών, αηδιαστικά και δύσοσμα.

    Το επόμενο ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι:
    Γιατί φτάσαμε ως εδώ;
    Κάθε κοινωνία έχει την εξουσία αλλά και τη διαφθορά που της αξίζει.
    Η κατάντια της Ελλάδας είναι ερμηνεύσιμη για όποιον έχει το θάρρος να δει κατάματα την πραγματικότητα.
    Ας υποθέσουμε ότι χωρίζουμε τους ανθρώπους μιας κοινωνίας σε δυο ομάδες, Α και Β. Στην ομάδα Α τοποθετούμε τους ιδεολόγους, τους πατριώτες, τους γενναίους, τους αλτρουιστές, τους αξιοπρεπείς, τους τίμιους και γενικά τους ανθρώπους με αξίες.
    Στην ομάδα Β τοποθετούμε τους δειλούς, τους συμβιβασμένους, τους μαυραγορίτες, τους προδότες, τους γλύφτες, τους κλέφτες και γενικά τους ανθρώπους χωρίς ηθικές αξίες.
    Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να καταλάβουμε ότι σε περίπτωση πολέμου, η ομάδα Α θα έχει πολλαπλάσιες απώλειες από την ομάδα Β.
    Η Ελλάδα μέσα στον 20ο αιώνα έζησε πέντε (5) πολέμους! (Δυο Βαλκανικοί, δυο παγκόσμιοι και ένας Εμφύλιος).
    Καταλαβαίνετε πόσοι αξιόλογοι άνθρωποι χάθηκαν και τι ανάξια πλάσματα επιβίωσαν! Ο ανθός της Ρωμιοσύνης εξοντώθηκε.
    Η χειρότερη συνέπεια κάθε πολέμου είναι ότι σκοτώνονται οι άνθρωποι με αρετές και ζουν τα σαπρόφυτα. Κάποιες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
    Από αυτούς που επιβίωσαν προέκυψε η μεταπολεμική κοινωνία και η μεταπολεμική εξουσία – κάθε μορφής εξουσία - στην Ελλάδα.
    Και απόγονοι αυτών που επιβίωσαν είμαστε εμείς και αυτοί που μας εξουσιάζουν.
    Να μας χαιρόμαστε!!
    Με τι αρετές θα μεγαλώσει ο γλύφτης τα παιδιά του;
    Τι αξίες θα τους μεταδώσει ο μαυραγορίτης;
    Τι γονίδια θα μεταβιβάσει ο δειλός στους απογόνους του; Και πάει λέγοντας.
    Γιατί να μας εκπλήσσει η κατάντια και η διαφθορά;
    Τούτος ο τόπος θα ξαναβρεί το δρόμο του, αλλά χρειάζονται κάποιες γενιές για να στρώσει πάλι η ράτσα! Μέχρι τότε έτσι θα πορευόμαστε.

    DOMINUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η συγκεκριμένη δικαστής απ΄ ό,τι ξέρω στους κύκλους των συναδέλφων της θεωρείται ότι δεν είναι και πολύ "...στα καλά της". "Χρωστάει της Μιχαλούς" που λένε. Και δεν ήταν και συνεπής στη δουλειά της! Όλα όσα έχει καταγγείλει δεν φαίνονται να ευσταθούν και για όσους συνυπηρέτησαν μαζί της σε διάφορα Δικαστήρια της Χώρας θεωρούνται μυθεύματα και μεθοδεύσεις για να προκαλεί την προσοχή των αδαών αλλά και για να "...λουφάρει" κατά τα κοινώς λεγόμενα, στην υπηρεσία της. Η ίδια άλλωστε κατηγορήθηκε ότι με απάτη των αρμοδίων απεκόμισε σεισμοδάνειο για την ανέγερση του σπιτιού της χωρίς να το δικαιούται. Είναι πάντως πολύ σκοτεινή ιστορία η συγκεκριμένη και δεν μου κάνει εντύπωση που τα ΜΜΕ δεν έβγαλαν την είδηση της απεργίας της, διότι ο Τριανταφυλλόπουλος, όταν την είχε βγάλει στην εκπομπή του για να πει τις καταγγελίες της, έγινε ρόμπα αφού αποκαλύφθηκε φαίνεται περί τίνος πρόκειται και έκτοτε την ...έφαγε το σκοτάδι!! Πιστεύω ότι είναι από τις λίγες περιπτώσεις που έπρεπε να γίνει αυτό γιατί εξευτελίζει τους συναδέλφους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1:45 πμ

    Ποιούς συναφέλφους ξευτιλίζει; Εκδιώχθηκε επί ΠΑΣΟΚ και όποιος δεν γνωρίζει τι συμβαίνει με τη δικαστική διαφθορά δεν δικαιούται να μιλάει. Πέρα από αυτό, να ξέρεις ότι οι συντηρητισμός δεν άλλαξε ποτέ τίποτα. Οι "τρελλοί" αλλάζουν καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1:45 πμ

    Η Ελλάδα απεργούσε. Λες γί' αυτό να μην πέχτηκε το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή την έδιωξαν επειδή δεν ευσταθούσαν οι καταγγελίες που έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Re ayth einai theotrelh! Exei bouiksei o topos. Pou na kserei o typos apo to BBC gia ti trelegkw milame... O thylikos Rellos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ???
    Η ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ .... ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ... ΤΟ ΔΡΑΜΜΑ ΤΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ!.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΥΡΥΤΑΤΑ.

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΚΗ - ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ, (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΑΝΑΒΟΛΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΛΟΥΦΑΣ ΤΗΣ -ΟΠΟΤΕ ΗΘΛΕΛΕ ΔΙΚΑΖΕ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ), ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ:
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΑΖΕΙ ΑΥΤΗ!!!!!
    ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ!

    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΡΓΕΛΟΥ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ Κ.Λ.Π.

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ;

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ..
    ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ GREECE-SALONIKA.BLOGSPOT ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τυχαία ο δημοσιογράφος ήταν εκεί, το βιντεοσκόπησε και έδωσε το ελεύθερο σε όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει (να το διαδώσει, θα έλεγα εγώ…)

    Συχνά το Σκάι (σε συνεργασία με το BBC) και κάποιους καλοθελητές, βγάζουν πολλές τέτοιες αθλιότητες στη δημοσιότητα και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο.

    Γιατί τόσο φιλότιμη λασπολογία εις βάρος της Ελλάδας τώρα τελευταία;;;;

    Κυκλοφορούν κι άλλα τέτοια βίντεο στο youtube (στα Αγγλικά παρακαλώ)

    Όλα έχουν δύο θύματα. Την αλήθεια και… την Ελλάδα!

    Ποιος κερδίζει και γιατί από την αρνητική προβολή της χώρας στο εξωτερικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 4:10 μμ

    Είναι εύκολη η λασπολογία κατά ενός ανθρώπου, όποιος κι αν είναι.
    Έχετε κοιτάξει τα χαρτιά της; Αμβιβάλλω.
    Αυτόματα γίνεστε όλοι υπερασπιστές της Ελλάδας και όλοι οι άλλοι είναι σκοτεινές δυνάμεις.
    Τη διφθορά των δικαστικών την έχετε πάρει χαμπάρι;

    Αν την ξέρατε, θα το είχατε βουλώσει όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ GREECE-SALONIKA.BLOGSPOT ΣΤΙΣ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ..
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ...


    http://greece-salonika.blogspot.com/2008/01/blog-post_6581.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τυχαία ο δημοσιογράφος ήταν εκεί, το βιντεοσκόπησε και έδωσε το ελεύθερο σε όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει (να το διαδώσει, θα έλεγα εγώ…)
    4:10 μμ

    Τελικά είσαι πράγματι ανεπρόκοπος. Όπου δεν σε συμφέρει φταίνε οι σκοτεινές δυνάμεις. Ο δημοσιογράφος ο Malcolm που ζει τόσα χρόνια στην Ελλάδα φταίει βρε τούβλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητή boubou,

    Για να σου είμαι ειλικρινής, εγώ πρώτη φορά τον βλέπω τον Malcom...

    Γιατί ο σούπερ αυτός δημοσιογράφος είναι τόσο καιρό στην χώρα μας; Ποιος τον πληρώνει; Μήπως το BBC σαν ανταποκριτή; Συνηθίζει ο Malcom να κάνει γενικά ρεπορτάζ ή εξειδικεύεται στην "καταπάτηση δικαιωμάτων στην σύγχρονη Ελλάδα";

    Σου υπόσχομαι ότι θα ψάξω τις δουλειές του....

    Εσύ αν θέλεις, μπορείς να φτιάξεις ένα profile στο blogger και να αφήσεις εκεί ένα e-mail. Έτσι μπορούμε να ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας λίγο πιο prive. Καθαρά για δική μας διευκόλυνση.

    ΥΓ: "Συγνώμη για την άμυνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. hey!

    Ένα ακόμη βιντεάκι του δαιμόνιου δημοσιογράφου μας!!!!

    boubou, σου το αφιερώνω!

    http://www.youtube.com/watch?v=qNSXXHwUmzw

    Τυχαία φυσικά είναι και αυτό σχετικό με την "καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα"

    Το βρήκα ψάχνοντας με τις λέξεις:
    "BBC, Malcom και Greece"

    Να τον χαίρεσαι τον προβοκάτορα.



    Το ερώτημα παραμένει:
    "Γιατί δείχνουν ΜΌΝΟ την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα; "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 1:48 μμ aneprokope

    Η αλήθεια είναι πολύ πικρή. Επειδή στην Ελλάδα σου, οι δημοσιγράφοι δεν βλέπουν πέραν από τα δικά τους μούτρα και την δική τους διαπλοκή δεν σημαίνει ότι ο Malcolm είναι το ίδιο με αυτούς. Βρες και τα σκληρά ρεπορτάζ που έχει κάνει για την χώρα του και μετά να μιλάς.
    Πολύ καλό ήταν το ρεπορτάζ και είναι άξιος συχγαρητηρίων. Και κάτι άλλο δεν διυλεύει για το BBC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1:48 μμ aneprokope

    Κύριε ανεπρόκοπε, αν το ρεπορτάζ με τον αστυνομικό της Ομόνοιας που έβαζε τους Αλβανούς να χτυπιούνται το έβγαζε ο Malcolm, πάλι τις ίδιες εθνικιστικές σαχλάμάρες θα έλεγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. agapiti boubou,

    i ellada einai mia kai den einai oyte diki moy, oyte diki soy...

    ektos an den esai ellinida 'h den meneis edo (opos oi StupidityGR).

    reportaz gia tsiganoys exoyn ginei polla... na soy thimiso ena poy eixe ginei gia toys tsiganoys Sofadon Karditsas poy den thelane EPITIDES na steiloyn ta paidia toys sxoleio.

    toys simferei merikoys na einai agramatoi. toys dinei alothi gia polla.

    aytin einai mia alli pikri alitheia poy kanenas Malcom den leei.

    pali ta idia... opios yperaspizete tin xora toy einai ethnikistis - fasistas...

    an thes na ksereis den esthanthika katholoy omorfa otan eida to vinteaki me toys alvanoys.

    seira moy na rotiso:
    an anti gia alvanoys evaze ellines o astynomikos, tha miloyses 'h tha to ekanes gargares?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. seira moy na rotiso:
    an anti gia alvanoys evaze ellines o astynomikos, tha miloyses 'h tha to ekanes gargares?

    5 Φεβρουάριος 2008 4:24 μμ

    Καμία γαργάρα για κανέναν. Δεν χαρίζομαι σε κανέναν παράνομο. Το περασμένο Σάββατο που οι αστυνομικοί είχαν γίνει ένα με τα καθάρματα, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αν αυτά όμως τα έλεγε ο Malcolm εσύ θα συνέχιζες να λες ότι κατακρίνουν την Ελλάδα. Εγώ όχι. Οι παράνομοι, όποιοι κι αν είναι πρέπει να τιμωρούνται και να δείχνουν και τις φάτσες τους διότι Η Αρχή Προστασίας μας τα έχει ζαλίσει με την προστασία υπέρ των εγκληματιών. Άς με ακούσει κάποιος να φτιάξει ένα video εναντίον της Αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. tha symfoniso me to telaytaio soy post...

    na se enimeroso edo pos den eimai kata tis apokalyptikis dimosiografias. eimai kata tis epilektikis dimosiografias. tin theoro propaganda.

    o super antapokritis malcom den fenete poythena ektos apo themata ntemek "dikaiomaton"...

    giati den ekane pote ena reportaz gia kati diaforetiko px oi pyrkagies toy kalokairioy? poy itan tote?

    nomizo pos katalabaineis poy to pao. den exo tipota mazi toy. exo me to ergo toy, an ayto einai monomeres kai kakoproereto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. sto thema tis kyrias toy video...

    mas leei pos leitoyrgei enas OIKOS ANOXIS mesa sto xoro ton dikastirion.

    ayto einai tromero!!! me afise sokarismeno.

    yparxei kati allo ektos apo katagelia? exei stoixeia - apodikseis?

    poso kairo leitoyrgei?

    giati vgike tora na to katagilei?

    an oi dikastikoi thelan poytanes, den itan diskolo na tis vroyn... eprepe na ftoiaksoyn oiko anoxis mesa sta dikastiria???

    r c boubou, den mporeis na bgaineis etsi kai na les oti thes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. to "den mporeis na bgaineis kai na les oti thes" paei genika kai oxi se se esena sigkekrimena...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. to "den mporeis na bgaineis kai na les oti thes" paei genika kai oxi se se esena sigkekrimena...

    5 Φεβρουάριος 2008 5:51 μμ

    Από αυτά που λες, κατάλαβα ότι δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στα Πρωτοδικεία της Ελλάδας. Δεν μιλάω για αυτά που καταγγέλει η κυρία. Πρέπει να δούμε τα χαρτιά της. Τα είδε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εκείνο που ξέρω εγώ είναι ότι οι Δικαστές έχουν τα χάλια τους και έχω καταθέσει καταγγελίες με στοιχεία. Ποιός θα τα βγάλει προς τα έξω; Τα ΜΜΕ τα ξέρουν. Μην μου πείς, να τα στείλω στη Τρέμη; Βουλώστε το καλύτερα όλοι σας και μην κοροιδεύετε τον κοσμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Για τη δικαστίνα που λες δεν είναι η πρώτη φορά που τα κατάγγειλε αυτά. Γι αυτό και τη διώξανε, επειδή κατάγγειλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ναι, όντως δεν έχω ιδέα τι γίνεται στα Πρωτοδικεία της Ελλάδας...

    Όμως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το:

    "έχω καταθέσει καταγγελίες με στοιχεία"

    Τώρα είναι που επιμένω να φτοιάξεις profile με e-mail...

    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 6:16 μμ

    Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου. Έχεις την εντύπωση ότι θα σου δώσω στοιχεία; Προτιμώ το StupidityGR, διότι αυτός δεν έχει τις εθνικιστικές βλακείες που έχεις εσύ κ. HELLASHOTEL. Εσύ θα χορέψεις και με τον διάβολο για την πελατεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. poy tis eides tis ethnikistikes vlakies diladi?

    mia selida me ksenodoxeia evala sto profile...

    an evaza to google diladi ti tha eleges???

    eleos vre boubou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 6:50 μμ

    Κοροιδεύεις δηλαδή. Αλλά θες στοιχεία δημοσιογραφάκι; Αυτά τα κολπάκια δεν περνάνε σε μένα. Κάντα αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 6:50 μμ

    Εκτέθηκες αρκετά; Θες να συνεχίσεις; Θα σε εκθέσω κι' άλλο. Σου έστειλα mail και δεν απαντάς. Θα πρέπει να τρέξεις πολύ για να με φτάσεις ανεπρόκοπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. dimosiografos?

    xm... mallon me mperdepses me kapion allon.

    viopalis eimai kai ston elefthero xrono moy paizo podosfairo se yalopoleia 'h dagono karxaries poy kolimpane anypopsiastoi.

    sygnomi alla tha afiso tin koyventa mas giati pao gia kafedaki...

    parameno stin diathesi soy gia diefkriniseis 'h mpinelikia.

    keep on rockin'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΕΞ;

    3 Φεβρουάριος 2008 11:58 μμ

    Η υπόθεση ξεχάστηκε διότι δημοσιογραφάκια σαν τον aneprokopo και τα αφεντικά του, είναι ανεπρόκοποι ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 7:12 μμ

    Οικοιοποιείσαι ξένες ιστοσελίδες και θες να σε πιστέψουμε; Άμα το μάθει ο ιδιοκτήτης της ιστισελίδας και σου κάνει καμμιά αγωγή τότε θα σε δούμε τι θα κάνεις. Αλλά είσαι δειλός και δεν απάντησες στο mail που σου έστειλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. mias poy to ethikses...

    kalo einai na vgalo tin selida apo to profile moy.

    oxi tipota allo, alla tha kano zimia se enan anthropo poy den ksero kan. fysika o idioktitis tis den mporei na moy kanei apolytos TIPOTA.

    tha valo tin
    http://aneprokopos.blogspot.com

    gia ola ta ypoloipa:
    o giatros eipe na leme panda NAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. [quote]
    Εκείνο που ξέρω εγώ είναι ότι οι Δικαστές έχουν τα χάλια τους και έχω καταθέσει καταγγελίες με στοιχεία. Ποιός θα τα βγάλει προς τα έξω; Τα ΜΜΕ τα ξέρουν. Μην μου πείς, να τα στείλω στη Τρέμη; Βουλώστε το καλύτερα όλοι σας και μην κοροιδεύετε τον κοσμάκη.
    [/quote]

    Ρε φίλε μήπως σε λένε ρέλο και γι αυτό παρεξηγήθηκες;

    Η μαργαρίτη είναι τρελή και κανείς δεν την παιρνει στα σοβαρά για αυτό. Με το ζόρι την κράταγαν μέσα με πόσα πειθαρχικά μπας και φτάσει στο ελάχιστο όριο να πάρει σύνταξη και ησυχάσουν. Γι αυτό δεν την παίζουν τα κανάλια γιατί ξέρουν ποια είναι και δεν θέλουν να ξεφυλιστούν κι άλλο όπως ο μάκης που την χρησιμοποίησε για την θεαματικότητα και την πέταξε.

    Χέσε μας λοιπόν με τις βλακείες σου και άντε πέτα κανα καφέ σε καναν άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 9:47 μμ

    Άντε ρε ΔΕΙΛΕ. Δεν είμαι ο Ρέλος. Βγάλτε τα στραβά σας πρώτα και μετά να μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. kala re relo den ntrepesai na aparnisai to onoma soy kai na les toys alloys deiloys apo panw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 11:31 μμ

    Δεν είμαι ο Ρέλος. η κουτοπονηρία σου δεν περνέι σε μένα. Δοκίμασε αλλού τα κολπάκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. φίλη μπουμπού (καλλιτεχνικό ή της δουλειάς; ) είσαι δεν είσαι ο ρέλος, ο τρόπος σου, η ανωτερότητα που νομίζεις ότι έχεις, το ύφος σου και αυτά που λες σε κατατάσσουν στην ίδια κατηγορία: του σούπερ γραφικού μαλάκα. Συγχαρητήρια, πέρνα από το βεστιάριο να πάρεις το καπέλο του ναπολέοντα και τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 11:51 μμ

    φίλη μπουμπού (καλλιτεχνικό ή της δουλειάς; )

    Όταν θα σου σκάσω μιά αγωγή, ίσως συνέλθεις. Αν νομίζεις η δήθεν ανωνυμία σου θα σε γλυτώσει γελιέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Θα μου κλάσεις μια μάντρα... ρέλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 12:39 πμ

    Είσαι βλάκας με λοφίο. Δεν είμαι ο Ρέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Με είπες βλάκα; Θα σου κάνω αγωγή, θα σε στείλω στο γκουαντάναμο και μετά θα με παρακαλάς από την ηλεκτρική καρέκλα να μην σου κάνω την θανατηφόρα ένεση.

    Είσαι τόσο μαλάκας που δεν καταλαβαίνεις ότι σε λέω ρέλο γιατί είσαι ψευδοδικομανής και φαντασμένος που νομίζεις ότι θα με τρομάξεις με τις παπαριές που γράφεις -ρέλο-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ο/η boubou-Χλαπάτσας είπε...

    "ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΕΕ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ! ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΓΩΓΗ!!!"


    αχαχχαχαχαχα

    Κάνε μας κανέναν αγωγό λέω εγό μπας και τα κονομίσουμε. έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ορίστε!
    από το πολύ γέλιο έγραψα το εγώ με 'ο'!!!

    άρε μπουμπού τι μας κάνεις!

    :D:D:D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. www.youtube.com/watch?v=ddJjU8CgVOo Για χιλιοστή φορά δεν είμαι ο Ρέλος. Βλέπω έβαλες μυαλό κι έβγαλες την ξένη ιστοσελίδα.
    Άντε να δεις τι βρήκα και μην αρχίσεις πάλι τις εθνικιστικές βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Paso.

    Fysika mia toso apaisia viomixania apokliete na stirizete apoklistika se elliniko kino.

    Poly kalo video.

    Toys ksemprostiase oloys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση