GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί όχι και η Chinatown και η ...Αστόρια;

, ...να μην αναγνωριστούν ως "κρατίδια" μέσα στην Αμερική . Τσάινα τάουν‏: Μήπως θα έπρεπε να ανγνωριστεί και αυτή σαν κράτος μέ...

,
...να μην αναγνωριστούν ως "κρατίδια" μέσα στην Αμερική
.
Τσάινα τάουν‏: Μήπως θα έπρεπε να ανγνωριστεί και αυτή σαν κράτος μέσα στην Αμερική;
Εθνολογικά αυτή η έστω μικρή -εδαφικά - περιοχή απαρτίζεται κατά 99% από Κινέζους. Και γιατί όχι και η ΑΣΤΟΡΙΑ της Ν.Υόρκης.
Ασχημα θα ήταν δηλαδή ένα μικρό Ελληνικό κρατίδιο -προτεκτοράτο στην καρδιά της;

Φιλάκια
Γερόλυκος της Τζάζ.

56 σχόλια

  1. Γι αυτό δεν ξέρω αλλα αυριο στο ΑΝθελληνικό Πάντειο Πανεπιστήμιο διοργανώνεται σοβαρή να'ουμε συζήτηση για την...τσαμουρια και τους κατακημενους τσαμηδες!

    Οι Ιοι της Πουστροτυπιας, και το Κεμο χαρηκαν τόσο που έβαλαν και παραπομπες του προγράμματος! Θα κανουν και διαλειμμα για καφε!

    Θα εισηγηθεί και ο Τέλλογλου έμαθα!

    Η Ρεπουστη, το Γκιορκο και ο Τσιπρας δεν ξέρω εαν θα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Β.ΚΩΝΣ/ΝΟΥ 35 στην Ορεστιάδα είναι ένα μαγαζί με κινητά και τα συναφή ,το οποίο πουλάει κλεμένα κινητά και χωρίς εγγύηση.Δώστε τον τον μαμάκα να του βγεί ξυνό το βύσινο! Συνεργάζεται με τον Παπαδούδη που έχει την vodafone στην ορεστιάδα και στο διδυμότειχο( κολομπαράδες με τον ΝΙΚΗΦΟΡΟ)!!!Στρινγκάκια και κλέψιμο κάνουν καλές δουλειές εκεί πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ANTE KAI ME TO KALO.

    NA MAS ZHSEI TO NEO ALVANIKO KOMA STHN ELLADA.

    PROS TO PARON ENOIKIAS KTHRIO APO OTI AKOYSA.

    POIO 8A EINAI TO NOMA TOY KOMATOS ??

    (KOMA THS MHTERAS ALBANIAS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O λόκληρο το κείμενο της πρότασης Νίμιτς έχει ως εξής:

    Σε συνέχεια των συζητήσεων οι οποίες διεξάγονται σύμφωνα με το άρθρο 5 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας της 13ης Σεπτεμβρίου 1995 η ακόλουθη δέσμη αντιλήψεων παρουσιάζεται στα Μέρη (το Πρώτο Μέρος αντιπροσωπευόμενο από τον πρέσβη Βασιλάκη- «Πρώτο Μέρος»και το Δεύτερο Μέρος αντιπροσωπευόμενο από τον πρέσβη Ντιμιτρόφ - το «Δεύτερο Μέρος») ως πρόταση για τη διευθέτηση του θέματος του «ονόματος» και των σχετικών.

    Ι Τα Μέρη θα εκφράσουν την προθυμία τους να λύσουν τη διαφορά σχετικά με το θέμα του «ονόματος» σε πνεύμα σχέσεων συμβιβασμού και φιλίας, έχοντας υπ΄ όψιν το ύψιστο συμφέρον για ειρήνη και ασφάλεια μεταξύ τους και στην περιοχή.

    ΙΙ Θα ζητηθεί από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ να αναφέρει στο Συμβούλιο Ασφαλείας τα συμπεράσματα αυτών των συνομιλιών και να ζητήσει από το Συμβούλιο Ασφαλείας να υιοθετήσει απόφαση με τον κατωτέρω σκοπό, σε σχέση με τις αποφάσεις 845 (1993) και 817 (1993).

    1. Αναγνωρίζεται ότι τρεις διοικητικές περιοχές του Πρώτου Μέρους ονομάζονται Ανατολική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία και Δυτική Μακεδονία και ότι το έδαφος του Πρώτου Μέρους περιλαμβάνει μέρος της ιστορικής Μακεδονίας.

    2. Αναγνωρίζεται ότι το συνταγματικό όνομα του Δευτέρου Μέρους είναι Δημοκρατία της Μακεδονίας και ότι το έδαφος του Δευτέρου Μέρους περιλαμβάνει μέρος της ιστορικής Μακεδονίας.

    3. Παρά το συνταγματικό όνομα του Δευτέρου Μέρους το όνομα του Δευτέρου Μέρους το οποίο πρόκειται να χρησιμοποιείται διεθνώς (το «Επίσημο Διεθνές Ονομα») ως περιγράφεται κατωτέρω θα είναι: [Βλέπε Παράρτημα Α].

    4. Το Επίσημο Διεθνές Ονομα θα αντικαταστήσει το «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» ως επίσημο όνομα του Δευτέρου Μέρους στον ΟΗΕ ευθύς αμέσως.

    5. Το Επίσημο Διεθνές Ονομα θα χρησιμοποιείται ως το όνομα του Δευτέρου Μέρους (α) σε πολυμερείς συνθήκες, συμβάσεις και συμφωνίες (β) διαβατήρια και (γ) για την ένταξη σε, και επίσημη χρήση σε, διεθνείς οργανισμούς.

    6. Προτείνεται το Επίσημο Διεθνές Ονομα να συζητηθεί για χρήση σε άλλες επίσημες διεθνείς περιπτώσεις και σε επίσημη διμερή διεθνή χρήση. Το Επίσημο Διεθνές Ονομα μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται όπου κρίνεται σκόπιμο σε συντομευμένες μορφές σύμφωνα με την εφαρμοζόμενη πρακτική που ισχύει σε ανά λογους διεθνείς οργανισμούς και συνεπές με την αποδεκτή πρακτική η οποία εφαρμόζεται γενικώς από τα κράτη, εκτός από όσα αναφέρονται στην παρακάτω παράγραφο 7.

    7. Η λέξη «Μακεδονία» μόνη της δεν θα πρέπει να αναγνωρίζεται ως επίσημο όνομα, τυπικό είτε άτυπο, του Δευτέρου Μέρους, είτε ως το επίσημο όνομα οποιουδήποτε άλλου κράτους.

    8. Κανένα κράτος δεν θα έχει αποκλειστικά δικαιώματα, πολιτικά είτε εμπορικά, στα ονόματα «Μακεδονία» ή «Μακεδονικός» μόνο του.

    9. Τα ονόματα «Μακεδονία» και «Μακεδονικός» μπορεί να χρησιμοποιούνται εμπορικά και από τα δύο Μέρη και από τους πολίτες και από οργανωμένες ομάδες νομικά αναγνωρισμένες εκάστου των δύο Μερών αλλά μόνο σύμφωνα και υποκείμενο στην υφισταμένη διεθνή νομοθεσία, σε συμβάσεις και πρακτικές οι οποίες αφορούν τη χρήση γεωγραφικών ονομάτων για εμπορικούς και παρόμοιους λόγους.

    ΙΙΙΤο κάθε Μέρος θα τηρεί αυστηρά τους όρους της Ενδιάμεσης Συμφωνίας της 13ης Σεπτεμβρίου 1995 εκτός των όσων τροποποιούνται κατωτέρω.

    ΙVΤο κάθε Μέρος αποκηρύσσει ρητώς κάθε εδαφική διεκδίκηση επί του άλλου Μέρους και δεν θα υποστηρίξει οποιοδήποτε αλυτρωτική δήλωση με κανέναν επίσημο τρόπο και θα ενεργήσει ώστε να αποθαρρύνει κάθε παρόμοιο ισχυρισμό όσων υποτίθεται ότι ενεργούν για λογαριασμό είτε για το συμφέρον αυτού του Μέρους.

    VΤα Μέρη θα εκφράσουν την πρόθεσή τους να προσέλθουν σε συζητήσεις για μια συμφωνία είτε για κοινή διακήρυξη και θα επιβεβαιώσουν την επιθυμία τους να εντείνουν τις ειρηνικές και στενές σχέσεις τους, να εκφράσουν τον σεβασμό τους στην κυριαρχία εκάστου, στην εδαφική ακεραιότητα, την πολιτιστική κληρονομιά και να επιβεβαιώσουν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν στενά σε προβλήματα ασφαλείας, οικονομικής ανάπτυξης και σε άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

    VΙΤα Μέρη θα εκφράσουν την πρόθεσή τους να αρχίσουν συνομιλίες με σκοπό τη δημιουργία μιας κοινής επιτροπής η οποία θα εξετάσει και θα κάνει υποδείξεις σχετικές με πολιτιστικά και εκπαιδευτικά θέματα όπως αυτά θα προτείνονται στην επιτροπή από τα Μέρη. VΙΙ Το Πρώτο Μέρος θα υποστηρίξει τις αιτήσεις του Δευτέρου Μέρους υπό το Επίσημο Διεθνές Ονομα για ένταξη στους κοινούς περιφερειακούς και διεθνείς οργανισμούς, περιλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Βορειοατλαντικής Συνθήκης.

    VΙΙΙΤο Δεύτερο Μέρος θα υποδείξει στις αρμόδιες διοικητικές αρχές να επανεξετάσουν την ονομασία εθνικών αεροδρομίων και να λάβουν υπ΄ όψιν τους τις εκφρασμένες ανησυχίες του Πρώτου Μέρους.

    ΙX Το Δεύτερο Μέρος θα ενεργήσει μέσω συνταγματικών διαδικασιών για την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας η οποία αναφέρεται στην ως άνω παράγραφο ΙΙ για να εξασφαλιστεί η κατά τη νομοθεσία του αποδοχή του Επίσημου Διεθνούς Ονόματος προς επίσημη διεθνή χρήση, όπως προβλέπεται στη σχετική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι αν ζητήσουν τα λαμόγια της Εκάλης να κάνουν δικό τους κράτος, ποιος θα τους φέρει αντίρρηση; :P

    7:58 μμ

    Θα αρκούσε αγόρι μου να κάνεις ένα λινκ στη συγκεκριμένη σελίδα της εφημερίδας, δεν χρειαζόταν το σεντόνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είναι δυνατόν δεχόμαστε το Άνω Μακεδονία και το Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας?
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!
    ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ

    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ "ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
    ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΗ, ΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝΤΟΡΑ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Η ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. fwtia stin Amerikanikh presveia sto Beligradi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.

    ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑΚΟ,
    ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ:
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΙΜΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!
    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο την στιγμή που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως μόνο η Μπακογιαννενα-Δρακουμελ είχε το έγγραφο, τοτε πως διέρρευσε;;;;;;

    Και το τσιρακι της ο Ρουσοπουλος την κάλυψε λέγοντας οτι δεν θα γινει έρευνα για να βρουν τον υπευθυνο της διαρροης.

    Εναν υδραυλικο ρε παιδιαααα!

    Ρε Καραμανλή διωξτην επιτελους την πουτάνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να απαντήσω στον συντάκτη του προβληθέντος φληναφήματος, γιατί οι Έλληνες της Αστόρια ούτε βρέθηκαν υπό διωγμό από την αμερικανική κυβέρνηση, ούτε διαθέτουν οποιαδήποτε επιθυμία αυτοδιάθεσης.

    Έλεος πια με τις βλακείες που θα διαβάσουμε εδώ μέσα.

    Και με την ευκαιρία να κράξω και πάλι τους γκεμπελίσκους της κακιάς ώρας που επιμένουν να αναπαράγουν τη γελοία φήμη περί ιδρύσεως Αλβανικού κόμματος. Βρε κοθώνια, τι κόμμα να ιδρυθεί αφού οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι ξένοι πολίτες και δεν έχουν δικαίωμα ψήφου!

    Εσείς πετάτε ένα παραμύθι και όποιος βλαξ τσιμπήσει. Ε, λοιπόν, δεν είμαστε βλάκες. Αναζητληστε αφελείς και αγράμματους που αδυνατούν να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ μειονότητας και μεταναστών, εκτός διαδικτύου.

    Ρεζίληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάνω από 500.οοο πολίτες σύμφωνα με τη σερβική τηλεόραση συμμετείχαν σήμερα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ανεξαρτησία του Κόσσοβου που έγινε στο Βελιγράδι σήμερα με βασικό σύνθημα “το Κόσσοβο είναι Σερβία”.
    Βασικός ομηλιτης ήταν ο πρωθυπουργός της χώρας V. Kostunica που είπε μεταξύ άλλων ότι το Κόσσοβο δεν θα πάψει να είναι Σερβία, όσο θα υπάρχει Σερβία

    Εδώ περισσοτερα:
    http://neoinileias.blogspot.com/2008/02/blog-post_4441.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε ηλιθιε οι κινεζοι της chinatown ειναι αμερικανοι πολιτες και αμερικανοι υπηκοοι.
    με το ιδιο σκεπτικο οι ιρλανδικης καταγωγης αμερικανοι να κυρηξουν ανεξαρτησια......

    η αμερικη ειναι πολυφυλετικη/πολυεθνικη χωρα.το ιδιο ηταν καποτε και η ελλαδα αλλα ομογενοποιηθηκε .μην ξεχναμε οτι η νοτιος ελλαδα ειχε μεγαλο αριθμο αλβανων/αρβανιτων και η βορειος ελλαδα ειχε βλαχους και σλαβομακεδονες/βουλγαρους.

    οσο για τις Ηνωμενες πολιτειες θα ελεγα οτι οι πραγματικοι της κατοικοι ηταν οι ινδιανοι που σφαχτηκαν και εκδιωχθηκαν απο τα εδαφη τους.
    σε αυτους ανηκει πραγματικα η αμερικη. γιατι να μην κυρηξουν αυτοι ανεξαρτησια ?

    και τι σχεση εχουν συνοικιες μεταναστων με την ανεξαρτησια του κοσσοβου ?
    στο κοσσοβο η πλειοψηφεια των κατοικων ειναι αλβανοι. μαλιστα επι κομμουνισμου ειχαν αυτονομια που οι σερβοι τους την στερησαν μετα την διαλυση της γιουγκοσλαβιας.

    εσεις οι εθνικιστες ειστε για το πουτσο.
    δεν ξερετε ουτε γεωγραφια και ουτε ιστορια και πετατε μαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το κοσσοβο καλα εκανε και κυρηξε ανεξαρτησια. με ποιο δικαιωμα μια επαρχια με 90% αλβανους να ανηκει στο σερβικο κρατος ?

    και εδω η θρακη θα μπορει στο μελλον να γινει ανεξαρτητη και καλα θα κανει .εαν οι μουσουλμανοι γινουν πλειοψηφεια και δεν ειναι ικανοποιημενοι απο τη διοικηση του ελληνικου κρατους θα εχουν καθε δικαιωμα αυτοδιαθεσης/ανεξαρτησιας.

    οπως και η κρητη θα μπορει να γινει αυτονομη. καθε περιοχη πρεπει να εχει δικαιωμα στην αυτονομια/αυτοδιαθεση/ανεξαρτησια.

    ολα τα εθνη κρατη ειναι τεχνητα δημιουργηματα των προηγουμενων 2 αιωνων
    που τωρα διαλυονται λογω παγκοσμιοποιησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 8,28 ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ!

    Εξακολουθεις να παπαριζεσαι;;;;

    Σήμερα στον Άλφα το είπανε ΕΠΙΣΗΜΑ τριμαλακα! 5οροφο κτηριο με υποστήριξη μεγαλοεπιχειρηματία που ήταν και μπλεγμένος στην φουσκα του χρηματιστηρίου!

    Και επειδή εξακολουθείς να αυνανίζεσαι τα αλβανα που θα κάνουν το κομματάκι και θέλουν αρχικα να κατέβουν για ευροεκλογές (Τσενάι ε ε έρχεσαι;)είναι παράνομα ελληνοποιημένοι απο εποχή Σημίτη (θυμάστε το σκάνδαλο με τις παράνομες ελληνοποιήσεις;) και θα έχουν την προκάλλυψη του ΄΄βορειοηπειρώτη'' ακριβώς για να μην παραβιαστεί το σύνταγμα ηλίθιε!

    Αυνάνα ε αυνάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπιλ χοντρο μαλακομπουκωμα ακομα δεν αδυνάτισες χοντρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μετάφραση από το λογίδριο του εθνικιστή του κώλου από πάνω: Οι Βορειοηπειρώτες είναι καλοί όταν είναι στην Αλβανία για να λέμε ότι έχουμε χαμένες πατρίδες αλλά είναι κωλοαλβανοί μόλις πατήσουν πόδι στην Ελλάδα.

    Επίσης, η ιστοσελίδα του Alpha δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο. Όπως και κανένα άλλο σοβαρό ενημερωτικό μέσο. Μήπως το μπέρδεψες με την Α1 του Καρατζαφέρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!



    O nikoloytsopoulos tosa xronia pou ekleve den xreiasthke trelogiatro , tora me tin apati ayti poy den toy bgike to paizei trelos o poustis. kala mas kanoyn oloi aytoi afoy toxoume riksei tosa xronia sti mamakia kai sth foystia.
    re paidia poynai o KYRIAKOS O MITSOTAKIS;;; ENAS KYRIAKOS MAS XREIAZETAI TORA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 8,49 δεν είπα οτι ΘΑ ΕΙΝΑΙ βορειοηπειρώτες αλλά οτι ΘΑ ΛΕΝΕ οτι είναι βορειοηπειρώτες, ενώ θα έιναι παράνομα ελληνοποιημένοι άλβανοι!

    Ξεστραβωμα!

    ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

    Το είπε και σήμερα ο Αυτιάς, και μπορεί να είναι μεγιστος παπάρας αλλά ειναι επίσημη εκπομπή ελληνικου καναλιου και φυσικα με την ΝΔ τακιμια!Γι αυτό δεν είδες τίποτα στην ιστοσελίδα.

    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ τώρα μπασταρδο πορδοβουλωμα να πας στο google και να βάλεις την φράση αλβανικο κόμμα και ίδρυση αλβανικου κόμματος να δεις ποσοι το έχουν κανονική είδηση για να μην σε γεμίσω λινκ!!

    Τι είμαι εγώ ρε μαλάκα ακροαριστερε;;;; Προβοκάτορας ψεύτης σαν εσένα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γι αυτο τα πορδοβουλωματα του Πάντειου θα κάνουν άυριο διάλεξη και επίσημη κουβέντα για Τσαμουρια!

    Αρα οι Ρώσοι και η Σερβική πρεσβεία είχε δίκιο εχθές που μας προειδοποίησε οτι είμαστε οι επόμενοι και το Κόσοβο θα είναι το κουτι της Πανδωρας!

    Αρα όντως οι Αλβανοι θα κάνουν αυτό που λένε μετα την μεγκαλο αλμπανια τους!

    Αλήθεια και όσα λέγονταν για τον Τσεναι!

    Και εμεις εχουμε εδώ μαζί με τα ακροαριστερα και τους ουτσεκάδες 2,000,000 ετοιμους ψηφοφορους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δεν ξερω ποιος επιλεγει τισ αναρτησεις για το press-gr αλλα δεν νομιζω πως η δημοσιευση ηλιθιοτητων βοηθαει κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. To Τσιρυζα, το Πασοκ, και το ΚΚΕ αγκαλιάζουν τους αδερφους Αλβανους και υποστηρίζουν πλήρως την δημιουργία του νέου Αλβανικου Κόμματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι οποίοι θα έχουν όλοι παράνομη ελληνική ιθαγένεια και υπηκοότητα και με λίγο σπρώξιμο απο το δημοσιογραφικό και πολιτικό κατεστημένο, και την απαραίτητη χρηματοδότηση, μια χαρά κομματάκι θα κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όλα τα "άρθρα" που βγαίνουν στο Google είναι από μπλογκς και μάλιστα αποχρώσεως μαύρης.

    Οπότε, άσε τις μαλακίες, δεν παιρνάνε όταν αυτός που είναι απέναντί σου δεν είναι αγράμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://www.enet.gr/online/online_text/
    c=110,dt=19.03.2006,id=62695912

    Για όσους δεν ξέρουν υπάρχουν ήδη αλβανικές εφημερίδες και τράπεζες στην Ελλάδα, και υπάρχει ΗΔΗ παράρτημα αλβανικου κομματος στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ...Και φυσικά δεν πΕρνάνε οι μαλακίες, όχι πΑΙρνάνε. Ο δαίμων του πληκτρολογίου ενίοτε μας εκθέτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όπως ακριβώς έχουν γραφεία στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Και κυκλοφορούν εφημερίδες, όπως ο Κήρυξ.

    Δεν νομίζω ότι έχουμε κάποιο υποχθόνιο σχέδιο απόσχισης εδαφών τωη ΗΠΑ και της Βρετανίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν ψάχνεις καλά...

    Και τα ελληνικά κόμματα μαζί με τα παραρτήματα τους ουτε αλβανα ειναι ουτε καμία επεκτατική βλέψη έχουν ούτε είναι οι τραμπουκοι των Βαλκανίων. Μην συγκρίνεις τα ασύγκριτα.

    Φράγκα θα βάλει και η Albania Press και το παράρτημα που έχουν εδώ κομματικα γιατί θέλουν το 2009 να κατεβουν στις ευροεκλογές!

    Και το Ρεσάλτο και ο Αυτιάς, και η Press Time που το είχε πει μήνες πριν και η Αληθεια παρ' όλο που είναι μια μικρή εφημερίδα, και ο Άρης Σπίνος που επικαλέστηκε έγγραφα της Ευπ.

    Και εσύ τώρα γιατί με βγάζεις ψεύτη;

    Θα έπρεπε να χαίρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σε βγάζω ψεύτη γιατί είσαι ψεύτης.Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αδυνατείς να καταλάβεις κάτι πολύ απλό:

    Το παράρτημα ενός κόμματος δεν κατεβαίνει σε εκλογές στη χώρα που εδράζει. Υπάρχει για να εξυπηρετεί τους ξένους πολίτες που διαμένουν σε αυτή τη χώρα.

    Οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ έχουν παράρτημα στην Ελλάδα. Είδες να κατεβαίνουν στις ελληνικές εκλογές;

    Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ κατεβαίνουν στις αγγλικές εκλογές;

    Μην τρελαθούμε πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν έβαλα εγω την παραπομπή για το παράρτημα του σοσιαλιστικου αλβανικου κόμματος απο την ελευθεροτυπια! Και όποιος το έβαλε καλά έκανε. Εξυπνε!

    Εγώ σου είπα ποιοι τα ειπαν μόλις εχθες και σήμερα το πρωί. Ζήτα τα ρέστα απο τον Αυτια όχι απο εμένα, εαν εσύ το πιστέψεις μόνο όταν βγουν και στο πουνε κατάμουτρα!

    Και μην αλλάζεις τα λογια μου πανίβλακα, σου ειπα απλα να μην συγκρινεις Ελληνες με αλβανους! Η επεκτατική συμπεριφορά τους δεν μπορεί να θεωρει μια εκπροσωπιση οποιουδήποτε τύπου ουδέποτε καλόπιστη!

    Αντε ρεχα αγκαλιασε τους τωρα! Θα σε ανταμειψουν καλά όταν έρθει ή ωρα και σένα μαζί με τους άλλους αλβανολάγνους!

    Μπες και στο κόμμα τους. Μόλις τελειώσουν με τις διαδικασίες του νέου κτηρίου και το δηλώουν επίσημα, να είσαι μαζί με τους ομοιδεάτες σου απο τους πρώτους που να πας να βαρέσεις προσοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. *τρεχα

    *δηλώσουν

    Όπως βλέπεις έχω και εγώ πρόβλημα απο τον δαίμων του πληκτρολογίου...

    Τι να πεις, παλιοκατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτονομία στη Βόρειο Ήπειρο.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.Έτσι κι αλλιώς υπάρχει προηγούμενο από το 1913-1916 τότε που οι Βορειοηπειρώτες είχαν ιδρύσει κράτος αλλά με την παρέμβαση των (μεγάλων φίλων) της Ελλάδας δόθηκε μαζί με εδάφη της Σερβίας και του Μαυροβουνίου για να ιδρύσουν την Αλβανία οι φίλοι μας!!!!
    Και για να μην ξεχνάμε οι αλβανοί προέρχονται από την Καυκάσια περιοχή του σημερινού Αζερμπαιτζάν.Ψάξτε αρχαίους χάρτες για να το δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    Ο ρόλος του Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια ήταν σημαιοφόρος στην παρέλαση. Το ισχυρό λόμπι τον ετοιμάζει στην Βοστόνη.Έτοιμη η διακήρυξη του Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων.

    Τις αποσκευές του για την Ελλάδα, όπου θα ιδρύσει κόμμα αλβανοφώνων, ετοιμάζει ο Οδυσσέας Τσενάι. Ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας του"Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων" στην Ελλάδα.

    Μηδενός εξαιρουμένου, όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων στην Ελλάδα. Για πολλόυς και διάφορους λόγους. Κυρίως, όμως, διότι αυτό το κόμμα θα χρησιμοποιηθεί για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια. Πέρα από τις επιφανειακές διαφορές τους, τα αλβανικά κόμματα συμφωνούν στις θέσεις τους για τα εθνικά θέματα αλλά και για τα θέματα της αλβανικής οικονομίας. Δηλαδή, να λειτουργούν από κοινού και με όλα τα μέσα που διαθέτουν ώστε η Αλβανία να προσδεθεί ακόμα πιό σφιχτά στο άρμα των ΗΠΑ, προκειμένου η χώρα τους να ελέγχει τη δραστηριότητα των πολιτικών και στρατιωτικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, από τη μία, και για να προστατευτεί έτσι ο ζωτικός της χώρος και τα εθνικά της συμφέροντα από την άλλη.

    Όσο για την αλβανική οικονομία , όλα τα αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες. Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση. Εξ' άλλου, όπως συζητείται εντός της αλβανικής κοινότητας στην Αθήνα, τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα έχουν διαψεύσει επανειλημμένα τις ελπίδες των Αλβανών για τα θέματα που τους απασχολούν στη χώρα μας και δεν τους εκπροσωπούν πλέον..."Μέχρι στιγμής οι δεσμεύσεις των κυβερνήσεων δεν έχουν γίνει πράξη και το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται" αναφέρουν μεταξύ άλλων.

    Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να γίνουν χωρίς χρήμα. Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο - ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια -, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα - η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την υποστήριξη της...δημοκρατίας στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια.

    Και τα στελέχη της Αλβανο-Αμερικανικής Τράπεζας αλλά και τα μέλη του συμβουλίου του αλβανο-αμερικανικού λόμπι μπαινοβγαίνουν στον Λευκό Οίκοσαν να πρόκειται για το σαλόνι τους. Πολύ χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ. Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι. Είναι γεγονός ότι συγχρηματοδοτούν τις σπουδές του Οδυσσέα Τσενάι στις Πολιτικές Επιστήμες.

    Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετών του Harvard, αφού έκανε ένα"πέρασμα" - για τα μάτια του κόσμου - από το τμήμα Φυσικής του Boston College.
    Υποστηρικτές στην Ελλάδα
    Τη δημιουργία κόμματος Ανβανοφώνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν επίσης εγχώριοι πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι. Δημοσιογραφικά συγκροτήματα, εκδοτικοί οίκοι, μεγαλομέτοχοι Ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, κατασκευαστές δημόσιων έργων, εμπορικά επιμελητήρια, πολιτικές οργανώσεις, μη-κυβερνητικές οργανώσεις κ.α.

    Το "Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων" υποστηρίζεται επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από Έλληνες αλβανικής καταγωγής που έχουν διακριθεί μέσα από τα Ελληνικά media, αλλά και Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

    Ο πατέρας Τσενάι τώρα, εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες. Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωναμε τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί. Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών.....Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοιγένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατά την διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.

    Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του Κόμματος των Αλβανοφώνωνστην Ελλάδα θα έχει φυσικά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, αναγνωρίσιμος ιδιαίτερα μέσα από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά και πολύ γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος των Ελλήνων. Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, στις 13 Σεπτεμβρίου 2007, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται και ότι "οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι". Ο άνθρωπος, βέβαια, στον οποίο θα στηριχτεί η πόλιτική αυτή επιχείρηση για λογαριασμό των αλβανοφώνων στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή την κατάλληλη ψυχολογική στιγμή, όντας και προικισμένος με όλα τα μυστικά της Πολιτικής Τέχνης από τα μεγαλύτερα σχολεία των ΗΠΑ.
    Πηγή: Presstime
    Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007
    αρ φυλ 75
    σελ 8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣΟΧΗ στη μεγάλη αλβανία.
    Βίζα και έλεγχος εισόδου στους κοσοβάρους και αλβανούς.
    Διατήρηση των σκοπίων ως ενιαίας κρατικής οντότητας.
    Αποδοχή γεωγραφικού ή χρονικού προσδιορισμού του ονόματος μακεδονία, πχ άνω ,βόρεια, νέα σε εκτόνωση της κατάστασης κρίσης.
    πυγμή του κράτους μας σε κάθε πρόκληση των κοσοβάρων είναι κρίσιμη παράμετρος.
    Βοήθεια στη βουλγαρία, ρουμανία σερβία στην κατεύθυνση κατά της αλβανικής μεγαλοιδεατικής συμπεριφοράς και δράσης.
    Αποκλεισμός συμμετοχής της τουρκίας στην ευρωπαική δύναμη τάξης στο κόσοβο με βέτο.
    Μάζεμα των δημοσιογράφων νταβατζήδων των καναλιών στη διαχείριση των πληροφοριών εθνικών θεμάτων με πρόστιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αμε, γιατί όχι;

    Οι αλβανοι καλύτεροι είναι δηλαδή που απέσχισαν κοτζαμ Κόσοβο και θέλουν ανεξαρτητοποιήσεις και αυτονομίες;

    Υποθέτω φίλε πως όποιος αριστερός υποστηρίζει τους αυτονομιστες αλβανοκοσσοβάρους, δεν θα έχει πρόβλημα τότε να αυτονομηθουν και οι καταπιεσμένοι πλυθησμοι των βαλκανίων συμπεριλαμβανομένης και της βορείου Ηπέιρου, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. αντε σειρα εχει η τσαμουρια
    αντε να απαλαγουμε μια για παντα απο τους πουλημενους και προδοτες υπειροταλβανους

    μετα το κοσοβο εχει σειρα η τσαμουρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Τ'6-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ(ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)Συγγραφέας: ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Τ'7-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ(ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ)Συγγραφέας: ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,για να μην ακουγοντε ανιστοριτες μπουρδες,απο βιβλια ιστοριας δημοτικου,και απο ιδρυματα σορος,για αν μαθαινουμε εμεις οι ελληνες την ιστορια μας Αναδημοσιευση:Οι Ελληνες και οι Ρωμαίοι ήσαν συγγενέστατοι προς αλλήλους κατά τε την καταγωγή και την γλώσσα, συγγενέστεροι όλων των λοιπών Αρίων, ώκησαν χώρας γείτονας, εν μέρει μάλιστα την αυτή χώραν, αφού η κάτω Ιταλία εκαλείτο ποτε Μεγάλη Ελλάς. Και όμως εδημιούργησαν δύο διαφόρους κόσμους, ιδίως αι πολιτικαί αυτών περιπέτειαι απέβησαν εκ διαμέτρου αντίθετοι.
    Το αρχαίον ελληνικόν έθνος, μη δυνηθέν να συνταχθή υπό μίαν πολιτείαν, μηδέ να παρατείνη τον αυτοτελή βίον των κατά μέρος πόλεων, δεν ηφανίσθη διά τούτο από προσώπου της ιστορίας. Μετά τον πρόωρον θάνατον των ιδίων αυτού πολιτικών γόνων, υιοθέτησεν αλληλοδιαδόχως το έργον του μεγάλου Αλεξάνδρου.
    Εις τας μοναρχίας τας δημιουργηθείσας μετά τον θάνατο του Αλεξάνδρου, ο στρατός συνέκειτο που μεν καθ΄ολοκληρίαν, που δε κατά το ήμισυ τουλάχιστον εξ Ελλήνων, η δε κυβέρνησις, η διοίκησις και τα δικαστήρια ελειτούργουν διά της ελληνικής γλώσσης. Τα κατά τους Ελληνας ηγεμόνας είναι υποθέτομεν γνωστά τοις πάσιν, αφού και εν τη Ιερά Γραφή ακούομεν τους Μακκαβαίους θρηνούντας διότι ¨η βασιλεία των Ελλήνων ευθέως προς τον ελληνισμόν μετέστησε τους Ιουδαίους, και ην ακμή τις του ελληνισμού παρ΄αυτοίς¨.

    Αλλ΄ίνα ρίψωμεν εκ της παρούσης εισαγωγικής σκοπιάς εν μόνον βλέμμα εις τα κράτη της Μικράς Ασίας, ων οι ηγεμόνες ήσαν ιθαγενείς, μήπως όλοι οι στρατηγοί του Μιθριδάτου ΣΤ΄ δεν ήσαν Ελληνες, Αρχέλαος, Μητροφάνης, Δορύλαιος, Δρομιχαίτης; μήπως των απογόνων Ζιποίτου της Βιθυνίας τοσούτον δεν ελησμονήθη η βάρβαρος καταγωγή, ώστε ελέγοντο όντες ¨εκ του γένους των Μακεδόνων;¨ ή μήπως ο Διόδωρος ο Σικιελιώτης, ομιλών περί του Αριαράθου Ε΄ της Καπαδοκίας, δεν βεβαιοί ότι ¨η παρά τοις Ελλησι πάλαι αγνοουμένη αύτη χώρα, τότε τοις πεπαιδευμένοις εμβιωτήριον υπήρχεν;¨

    Οι δημιουργήσαντες λοιπόν πάντα ταύτα τα θαυμάσια δεν ήσαν ¨ικανοί τινές τον αριθμόν άποικοι¨, αλλά τοσούτοι ώστε, διά του ιδίου φυσικού πολλαπλασιασμού και της ηθικής προς εαυτούς αφομοιώσεως των ιθαγενών, κατέστησαν όλως ελληνικάς επί χίλια μεν περίπου έτη την Αίγυπτον, την Συρίαν και την Μεσοποταμίαν, επί χίλια δε και τετρακόσια όλην την Μικράν Ασίαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η ΠΑΝΤΕΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΟΜΑ!!!!
    ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ!!


    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. χαχαχαχαχαχαχαχα!

    Ελπίζω να είστε απλά φρενοβλαβείς, γιατί αν τις μυστικές μας υπηρεσίες αποτελούν άτομα όπως ο παλληκαράκος που γράφει ότι ο Τσενάι πρώτευσε στο σχολείο για να δημιουργήσει πρόβλημα με τη σημαία επειδή ο μπαμπάς του ήταν αλβανός κατάσκοπος και τώρα φοιτεί στα κρυφά (!) στη σχολή πολιτικών επιστημών του Χάρβαρντ...

    ...Τότε αρχίζω να ανησυχώ στ' αλήθεια για την εθνική μας ασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. , Για να απαντήσω στον συντάκτη του προβληθέντος φληναφήματος, γιατί οι Έλληνες της Αστόρια ούτε βρέθηκαν υπό διωγμό από την αμερικανική κυβέρνηση, ούτε διαθέτουν οποιαδήποτε επιθυμία αυτοδιάθεσης.

    Έλεος πια με τις βλακείες που θα διαβάσουμε εδώ μέσα.
    Ε, λοιπόν, δεν είμαστε βλάκες.

    Ρεζίληδες.




    Οι "Έλληνες της Αστόρια" δεν είναι "υπό διωγμό" όπως οι "Αλβανοί του (σερβικού) Κοσόβου".
    Αν μια μέρα όμως οι Αμερικάνοι της Αστόρια ξεσηκωθούν και ψηφίσουν νόμο που θα απαγορεύει στους Έλληνες να μιλούν Ελληνικά, να πηγαίνουν στην ορθόδοξη εκκλησία και διάφορα άλλα παρόμοια, τους στριμώξουν δηλαδή άγρια θέλοντας να προστατέψουν την γλώσσα και κουλτούρα τους οι "αυτόχθονες" και καλά τότε τι θα ήταν πιο πιθανό να γίνει; Να φύγουν οι Έλληνες και να γυρίσουν στη χώρα τους ή να κάνουν πραξικόπημα και να οριοθετήσουν την Αστόρια σαν κράτος μέσα στην Αμερική;

    Γύρω και πάνω από τις Βρυξέλλες, υπήρχαν μερικά φλαμανδικά χωριά που τώρα κοντεύουν να γίνουν προάστια των Βρυξελλών. Αυτά τα κατοικούν τώρα μερικές φορές και 80% γαλλόφωνοι Βέλγοι. Όμως η περιοχή είναι Φλάνδρα. Και η φλαμανδική διοίκηση τους επιβάλλει να μαθαίνουν και να μιλούν δημόσια φλαμανδικά, οι πινακίδες στις λαϊκές αγορές και στα καταστήματα απαγορεύεται να γράφουν άλλη γλώσα εκτός από τα φλαμανδικά, στα δημαρχεία μπορείς μόνο φλαμανδικά να μιλήσεις, απαγορεύονται τα γαλλικά ενώ αν είσαι ξένος, προτιμούν πάντα τα αγγλικά.
    Οι φλαμανδοί θέλουν να κρατήσουν τη γλώσσα και την κουλτούρα τους στη γη τους και επιβάλλονται ακόμα και όταν εκεί στη συντριπτική πληοψηφία βρίσκονται οι γαλλόφωνοι. Γιατί απλά είναι η γη τους. Δεν ξέρω αν είναι δικαίωμά τους αυτό αλλά αυτοί μπορούν να είναι όσο φασίστες και εθνικιστές γουστάρουν χωρίς να τους λέει κανείς τίποτα γιατί το δικαιολογούν με μοντέρνους τρόπους, σύγχρονα επιχειρήματα, διπλωματία. Θα σηκωθούν οι γαλλόφωνοι να πουν ουστ, εδώ είναι γαλλόφωνο κράτος γιατί μαζευτήκαμε πολλοί;


    Καλησπέρα σας
    και μπράβο σας που δεν είστε βλάκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οι Φλαμανδοί είναι από τους πιο ήσυχους, αγαθούς και αναπτυγμένους λαούς στον κόσμο.
    Η μητρική τους γλώσσα είναι τα φλαμανδικά(=ολλανδικά), από το δημοτικό μαθαίνουν γαλλικά ως δεύτερη επίσημη γλώσσα του κράτους και αγγλικά-γερμανικά σε γυμνάσιο-λύκειο.
    Στην ουσία οι Φλαμανδοί μιλάνε 4 γλώσσες άπταιστα.
    Στα δημαρχεία και τις δημόσιες υπηρεσίες τους, ναι μεν τα έγραφά τους είναι στα φλαμανδικά κατά πρώτο λόγο αλλά σε ρωτάνε αν θέλεις κι αν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσεις πουθενά αλλού, μπορούν να στα δώσουν και στα γαλλικά. Μάλιστα, υποχρεώνονται κατόπιν σύστασή σου να στα δώσουν και στα γερμανικά μιας και υπάρχει ένα πολύ μικρό κομμάτι του Βελγίου που μιλάει γερμανικά.
    Απλά θέλουν να αποφύγουν την γραφειοκρατεία γιατί υποτίθεται οτι και οι Βαλλόνοι πρέπει να γνωρίζουν φλαμανδικά εκτός από γαλλικά.
    Αλλά επειδή οι Βαλλόνοι είναι πολύ "κοπρόσκυλα", κανείς τους δεν μιλάει φλαμανδικά. Μόνο γαλλικά μιλάνε.
    Η διαμάχη μεταξύ Βαλλώνων και Φλαμανδών κρατάει από τον 19ο αιώνα αλλά μέχρι πριν μερικά χρόνια ζούσαν σχετικά άνετα μαζί.
    Τα τελευταία χρόνια όμως υπάρχει μια τάση απόσχισης μεταξύ τους που κυρίως βασίζεται στην επιμονή των Βαλλώνων για ανεξαρτησία και το ξέσπασμα της υπομονής των Φλαμανδών να δουλεύουν μόνο αυτοί για να ταίζουν και τους Βαλλόνους!
    Πάντως, δικαιούνται και οι δυό τους να έχουν τα δικά τους αυτόνομα κρατίδια γιατί μιλάμε για 2 διαφορετικές οντότητες. Μέχρι και στην εμφάνιση διαφέρουν κατά πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Φίλε αυτό που γράφεις για τις γλώσσες ισχύει μόνο στις Βρυξέλλες, μόνο οι Βρυξέλλες είναι επίσημα δίγλωσση πόλη.
    Στη Φλάνδρα χαρτιά στα Γαλλικά δεν παίζει ούτε να πάρεις ούτε να δώσεις. Μου φαίνεται περίεργο που το γράφεις, είσαι σίγουρος γι αυτό;
    Επίσης, στα Δημαρχεία είναι αναρτημένη ταμπέλα που γράφει "απαγορεύεται να μιλάτε άλλη γλώσσα πέραν από τα φλαμανδικά, αν δεν γνωρίζετε φλαμανδικά παρακαλούμε να προσέλθετε με κάποιον που γνωρίζει" και "αν δεν γνωρίζετε φλαμανδικά να κάνετε μαθήματα να μάθετε εφόσον θέλετε να ζήσετε στις πόλεις μας"...

    Αν πάντως χωρίσει ποτέ το Βέλγιο δεν θα χωρίσει πραξικοπηματικά. Κι ας παίρνει το ακροδεξιό κόμμα (Βλαμσμπελαγκ) 40+% στις φλαμανδικές περιοχές.

    Οι Φλαμανδοί δούλεψαν πολύ και πρόκοψαν. Ξεκίνησαν με εμπόριο και υπηρέτες στα σπίτια των αριστοκρατών Βαλόνων. Τώρα θεωρούνται οι πλέον ΤΟΠ επαγγελματίες και αξιόπιστοι του Βελγίου.
    Αγαθούς πάντως δεν θα τους έλεγα.

    Αγαθούς θα έλεγα τους Αλβανούς Κοσοβάρους που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν χώρα με το έτσι θέλω και με λίγη βοήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @1:42 πμ
    Ζούσα στο Βέλγιο επί 2,5 χρόνια μέχρι τον Μάη του 1995.
    Τα δημόσια έγγραφα μου είναι και στις 2 γλώσσες. Ορισμένα έγγραφα όμως που δεν έχουν δημόσιο-κρατικό ή διακρατικό χαρακτήρα, είναι μόνο στα φλαμανδικά.
    Εκείνη την εποχή τουλάχιστον ήταν έτσι τα πράγματα.
    Τώρα ίσως να έχουν αλλάξει, δεν το γνωρίζω αναλυτικά.
    Ακόμη διατηρώ κάποιες εξ'αποστάσεως σχέσεις με Βέλγους (με Φλαμανδούς κυρίως) και μου λένε πως όντως υπάρχει έντονο πρόβλημα με τους Βαλλόνους.
    Η ζωή τους έχει ψιλοξεφύγει λιγάκι και έχουν "αμερικανοποιηθεί" πάρα πολύ οι πιτσιρικάδες, όπως ακριβώς κι εδώ στην Ελλάδα.
    Μέχρι το 1995 τουλάχιστον, εγώ τους Βέλγους τους θεωρούσα πάρα πολύ ήσυχους και "αγαθούς" (πολύ φλώρους τους έλεγα τότε)
    Δουλειά και διάβασμα ήταν η μόνη ενασχόλησή τους σε σχέση με τους Ολλανδούς που ήταν πολύ πιο "φευγάτοι" και πιο κοντά στην Ελληνική νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο/Η BILL είπε...
    ρε ηλιθιε οι κινεζοι της chinatown ειναι αμερικανοι πολιτες και αμερικανοι υπηκοοι.
    με το ιδιο σκεπτικο οι ιρλανδικης καταγωγης αμερικανοι να κυρηξουν ανεξαρτησια......
    --------------------------
    Καλ, εσύ μπουλάκο, φάε το φαί σου και άσε τις πολιτικές απόψεις και αναλύσεις για τα διεθνή θέματα στους άλλους!
    Το είπαμε και χθες, δεν σου πάει, δεν "τόχεις"! Δεν σου πάει ρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε;
    Εσύ άντε να μας μιλήσεις για ραπ μουσική (άσχημα είναι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. "To Τσιρυζα, το Πασοκ, και το ΚΚΕ αγκαλιάζουν τους αδερφους Αλβανους και υποστηρίζουν πλήρως την δημιουργία του νέου Αλβανικου Κόμματος!
    21 Φεβρουάριος 2008 9:10 μμ"
    --------------------------
    Είσαι και άσχετος, είσαι και μαλάκας...
    Το πιο κακό για σενα είναι ότι το παραδέχεσαι κιόλας με όλα αυτά που γράφεις!
    Συνέχισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το press-gr είναι (μεταξύ άλλων και) του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

    Ότι γράφεται εδώ μέσα καταγράφεται.

    Καταλάβετέ το επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Giati re file na afhsoun thn amerikanikh organvsh tou kratous kai na to kanoun BOURDELO opws eimaste emeis k oi Kinezoi?

    Ayto to skefthkes? XAXXAXA, kamia sxesh edwmetaxei ayto me to KOSOVO.

    OI ELLHNARES ti 8ene k anakateyodai sto 8ema? Ti sxesh kai pia dikaiwmata exoume ekei?

    A re gidia pianei topo h propaganda tou vivliou istorias peri Megalhs Alvanias. Drepomai pou to akouw th stigmh pou yparxoun tosoi alvanoi k zoun edw! Ma eimaste toso ratsitses? HMARTON!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Οι Ελληνες και οι Σέρβοι σταματησαν τον Χίτλερ.
    και τωρα εχουμε μπλοκάρει με τους Σκοπιανους?????
    Εμ δεν εχουμε Πολιτικούς δυστυχώς.
    Γιατι πιστεύω ότι αν ζουσε ο Αντρεας Παπαντρεου και ήταν στην καλη εποχή του θα τους ειχε βάλει στη θέση τους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Aκροαριστερος ανθέλληνας προβοκάτορας του γένους Kargiolius Acroaristerus Prodoticum Gamietaispititou!

    Επιβιώνει μόνο σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες όπως και οι ομοιδεάτες τους και τρέφονται με οτι συναντήσουν μπροστά τους. Όταν τελειώσουν με την διάβρωση και αφόδευση εντοπίζουν άλλες φωλιές.

    Γι αυτό πολύ συχνά κυνηγουν οτι έχει σχέση με κάψιμο, μολοτωφ και γενικά θερμότητα!



    ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γιατί όχι και η ...Αστόρια;
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ

    Δε συμφωνώ καθόλου με αυτή την πρόταση. Ο μεγάλος αδελφός τα πληροφορείτε όλα και συντομότατα. θέλετε να ξυπνήσουν οι ομοεθνείς μας ένα πρωί υπό τον ήχο των σειρήνων για αναγγελία αεροπορικού βομβαρδισμού τους.
    Η βλακεία τους δεν έχει όρια είναι ικανοί να το κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΟ ΕΧΙ ΧΑΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ. ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ, ΚΥΡΗΞΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟ ΚΛΗΡΩΝΕΙ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ.ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΣΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΩΡΑΤΟ ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ!!!ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΗΝ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. GIORGO A. PAPANDREOU AN THES NA SYNEXISEIS NA XRHSIMOPOIEIS TO A. STO ONOMA SOY, XTYPA TO XERI KATW STO THEMA ME TA SKOPIA.KANE KAI KANENA TOUR EKSW MPAS KAI MAS SWSEIS GIATI ME TO MHTSOTAKEIKO OYTE GIA TO EPITHETO SOY DEN EISAI SIGOYROS OTI THA SYNEXISEI NA SOY ANHKEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γιατί όχι και η ...Αστόρια;


    Που ζεις ρε φίλε στη δεκαετία του '60? Η Αστόρια έχει 2000 ελληνες και 102000 πακιστανους σημερα! Αντε, όλο εξυπνάδες. Χεστήκαμε για το Κόσοβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση