GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κλήση του Μεσσηνίας από τον εισαγγελέα...

,,, Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Εισαγγελέας Καλαμάτας καλεί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο να προσκομίσει στοιχεία τ...

,,,
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Εισαγγελέας Καλαμάτας καλεί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο να προσκομίσει στοιχεία τα οποία υποστηρίζουν τα λεγόμενα του περί εκβιασμού.
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος θα παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα Καλαμάτας την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, με σκοπό να προσκομίσει στοιχεία αλλά και να δώσει εξηγήσεις για τα όσα υποστήριξε στην ανοιχτή επιστολή του.
Επίσης δηλώσεις έκανε σήμερα και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος σχετικά με την επιστολή του Μεσσηνίας Χρυσόστομου λέγοντας πως: «Να κατονομάσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και αδελφός μας κ. Χρυσόστομος πρόσωπα και πράξεις και να πάρουμε μια θέση. Άλλως η καταγγελία του αν δεν αποδειχθεί περιπίπτει στην κατάσταση μιας συκοφαντίας».
Τέλος ο Μητροπολίτης Σπάρτης κ. Ευστάθιος ερωτηθείς σήμερα από δημοσιογράφο στο Γύθειο σχετικά με την υπόθεση της επιστολής δήλωσε πως: «όλη αυτή η ιστορία είναι θεμελιωμένη σε ψέμα».
Πηγή: www.romfea.gr

23 σχόλια

  1. Χρυσόστομε είμαστε μαζί σου
    Η εκκλησία να ασχοληθεί με τα του Οίκου της και να αφήσει τα τερτίπια με τη δεξιά του Κυρίου και με το κράτος γενικώτερα.

    Η εκκλησία πρέπει να πάψει όπως την είχε κάνει ο Χριστόδουλος να επικαλύπτει την ανικανότητα της κυβέρνησης και επίσης να πάψει να είναι το δεκανίκη της δεξιάς, των Χουντοβασιλικών και των ακροδεξιών.

    Η εκκλησία είναι του Λαού και η εκκλησία ενώνει , δεν χωρίζει όπως έκανε ο Χριστόδουλος.

    Πες τα όλα στον εισαγγελέα και να ξέρεις ότι ο κόσμος , ο λαός είναι συντριπτικά μαζί σου.

    Σας αγαπάμε , είμαστε Χριστιανοί ορθόδοξοι , σας σεβόμαστε αλλά δεν σεβόμαστε τους Χουντικοβασιλικούς Ιεράρχες , τα απολοιφάδια άλλων εποχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεκανίκι (συγνώμη για το λάθος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στο Press-gr που δημοσιεύει και τέτοια άρθρα...
    Δεν ήξερα για την Romfea.gr μπήκα και είναι φοβερό Site..

    Νίκος Γλυφάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΑΓΙΩΝ"
    ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να δούμε τι στοιχεία θα προσκομίσει τώρα ο Μεσσηνίας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. www.romfea.gr πολύ θέμα υπάρχει...

    Δήμητρα 27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σεβασμιώτατε λυπάμαι για την ανήθικο πράξη σας, ότι είχατε να πείτε έπρεπε να το πείτε στον για εσας δήθεν εμπλεκόμενο και μάλιστα να ζητήσετε ΄την παρέμβαση του προς άρση κάθε παρεξηγήσεως. Δυστυχώς όμως εσεις κινηθήκατε κατόπιν σχεδίου προκειμένου να δημιουργήσετε πρόβλημα στον Άγιο Σπάρτης, κινηθήκατε με πολύ ταπεινα ελατήρια προκειμένου να στηρίξετε την υποψηφιότητα του υποστηρικτή του πνευματικού σας. Είναι ντροπή και κατάντια για την εκκλησια να εκπροσωπείτε θρησκευτικά τον λαό της Μεσσηνίας εχοντας τέτοια συμπεριφορά.
    Έίχατε κάθε δικαίωμα να στηρίξετε ή όχι τον Μητροπολίτη Σπάρτης και δεν θα δίνατε λόγο σε κανένα έστω και αν όπως καλώς γνωρίζατε το ποίμνιο σας κατά 100% επιθυμεί την στήριξη του, αλλά εσείς προφανώς ζηλέψατε την φήμη των τηλεπαραθύρων και λόγω της απουσίας του χρυσόστομου ζακύνθου γνωστού στο Πανελληνιο για τον ανατρεπτικό του λόγο εναντίον του μακαριστού Χριστόδουλου, πείρατε ΘΕΣΗ μη και σας προλάβει κανένας άλλος,και δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ
    Εμείς όμως οι πιστοί άν τολμήσεις να αντιπολιτευτείς τον στις 7 Φεβρουαρίου Αρχιεπίσκοπο μας ΕΥΣΤΑΘΙΟ θα σε πάρουμε με τα λεμονοπορτοκαλλα που δυστυχώς για σένα ευτραφές....έχουμε αρκετά
    γιατί ο νομός μας δεν ανέχεται μητροπολίτες σαν εσένα καθ΄όσον έχουν υπηρετήσει την εκκλησία μας Άγιοι μητροπολίτες που τους σεβαστήκαμε και μας σεβάστηκαν.
    'Οσον είναι καιρός μάζεψε τα λουριά σου γιατί πολυ φοβάμαι πολύ συντομα θα ψάχνεις για μητρόπολη
    ΜΑΖΕΨΟΥ ΑΧΑΡΙΣΤΕ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μητροπολίτης Σπάρτης είναι μια μορφή κληρικού λιαν λιαν συντηρητική που ακόμα εκστρατεύει εναντίον των ... αμβλώσεων .
    Αν βγει Αρχιεπίσκοπος , ο Δεσπότης της Σπάρτης , αυτό θα είναι επιστροφή της
    Εκκλησίας της Ελλάδας στον σκοτεινό Μεσαίωνα της Ιερά Εξέτασης .
    Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψέμα ο ένας συκοφαντία ο άλλος. Κατά τα άλλα περιμένουν το Αγιο Πνεύμα να κατέλθει εκ των Ουρανών ώστε να λάβουν την Θεία Επιφώτιση για την εκλογή του αρίστου!!Φαρισαίοι υποκριτές τι λόγο είχε ο Μ.Μεσσηνίας, να αναφερθεί σε κάτι που όλοι γνωρίζουν ότι ευρέως γίνεται, ας μας το εξηγήσουν.Μπράβο Σεβασμιώτατε για το θάρος σου, η στάση σου ας γίνει παράδειγμα και σ άλλους, ελπίζω όχι λίγους, Ιεράρχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Μεσσηνίας τα έκανε όλα αυτά υπέρ του Θηβών, γιατί είναι κολλητός με τον Διαϋλείας Δαμασκηνό.
    ο Δαμασκηνός παιδί του Θηβών χρόνια τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Το πισωγύρισμα της εκκλησίας μας που συνίσταται στην εκοσμικευση και στην πολιτικοποίηση της εκκλησίας μας στα χρόνια του Χριστόδουλου έλαβε τέλος με το θάνατο του.O Μακαριστός αρχιεπίσκοπος μετέτρεψε εμφανώς την εκκλησία μας σε φανερό όργανο έντονης πολιτικοποιημένης Δεξιάς η ακροδεξιάς .Δεν είναι τυχαίοι οι κλαυθμοί και οδυρμοί των Δεξιών και ακροδεξιών της χώρας μας με το θάνατο του που σε πολλές περιπτώσεις έφτασαν στα όρια της γραφικότητας .Τι να πρωτοθυμηθούμε.. Τις ταυτότητες , τις έντονες πολιτικές παρεμβάσεις του ,τα χειροκροτήματα εντος των ιερών ναών κλπ. Η εκκλησία μας επί των ημερών του έχασε τον βηματισμό της. Έγινε πολιτικό παραμαγαζο της ΝΔ και της ακροδεξιάς.
    Με την εκλογή του νέου αρχιεπισκόπου δίνεται η ευκαιρία στους σεβαστούς Μητροπολίτες, αναλογιζόμενοι το λάθος δρόμο που έχει πάρει η εκκλησία μας από την πολιτική που ακολουθησε ο Χριστόδουλος , με την εκλογή του νέου αρχιεπισκόπου να σηματοδοτήσουν την νέα πορεία. Η νέα πορεία σηματοδοτείται με την εκλογή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδειας Ιερωνύμου στην ηγεσία της εκκλησίας μας. Ο Σεβασμιότατος Ιερώνυμος είναι ένας παπάς με Π κεφαλαίο. Σεβάσμιος ,τίμιος ευσεβής. Ένας πνευματικός άνθρωπος που λείπει από την κεντρική σκηνή. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και θεατρινισμούς , χαμηλών τόνων , είναι απαραίτητος για να δώσει νέο σωστό βηματισμό στην εκκλησία μας. Ένας παπάς που εμπνέει, πνευματικότητα, αγάπη, σωφροσύνη. Τίποτα άλλο. Δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο. Πιστοί και άπιστοι μπορούν να εμπνευστούν από αυτόν.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να μη λέμε μόνο για τους άλλους ας δούμε και τα χάλια κάτι μεγαλοδημοσιογράφων που εμφανίζονται ως ειδικοί επι παντός του επιστητού και λένε ό,τι τους κατέβει

    Βλέποντας σήμερα το δελτίο του Μεγα μου κανε εντύπωση, ότι , μολονότι το ρεπορτάζ ήταν επικεντρωμένο στη διαμάχη του Μητροπολιτη Μεσσηνίας με τοπικούς παράγοντες και δημοσιογραφους της Καλαμάτας και κατοίκους που στηρίζουν και φώναζαν τον Μητροπολίτη Σπάρτης, εντούτοις πετάχτηκε "ξεκούδουνα" ο

    Μανώλης Καψής στο τέλος του δελτιου και μίλησε για τον Καλαβρύτων υπαινισσόμενος ενδεχόμενη εμπλοκή επειδή ήταν αυτός ο οποίος στήριξε ευθαρσώς πρώτος και δημοσίως τον Σπάρτης την ώρα που καποιοι άλλοι κρύβονταν και έλεγαν και πως θα στηρίξουν δύο τουλάχιστον ταυτόχρονα....!

    Εύγε στην δημοσιογραφία του κ.Καψή. Ηθελα να ξερα πως θα του φαινόταν εάν ακολουθούσατε και εσείς την πρακτική της μηνύσεως για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε ακολουθήσει απέναντι σε ΜΜΕ ο Θηβών όταν λειτουργούσαν με τον ίδιον τρόπο κάποτε, προβοκάροντας τον διχασμό στην Ιεραρχία κάποιοι άλλοι εκ των ΜΜΕ, και δημιουργούσαν θέμα εκ του μη όντος με αποτέλεσμα να λάβει και δικαίως τρελλές αποζημιώσεις ο Σεβ.Θηβών αποδεικνύοντας πόσο "επαγγελματίες" είναι μερικοί του συναφιού που λένε το μακρύ και το κοντό τους ο καθένας και νομίζουν ότι τα παίρνει ο άνεμος.

    Δικαίως και μπράβο στον Στραβελάκη που τον έκοψε τον Καψή. Επιτέλους ο Καψής εκτός από πολιτικός αναλυτής, ιατρικός συντάκτης, ειδικός επί των φορολογικών, αναλυτής περί των σκανδάλων της διαπλοκής μεταξύ δημοσιογράφων εκδοτών και εξουσίας, έμπειρος περί των εσωτερικών συσχετισμών της Αντιπολίτευσης, (οπως τον έχουμε απολαύσει κατά καιρούς στα πάνελ) έχει και την ιδιότητα του εκκλησιαστικού επαίοντος???

    Γιατί δεν αφήνουν να μιλήσουν οι εκκλησιαστικοί που τα ξέρουν καλύτερα μερικοί "μεγαλοδημοσιογράφοι"? Η τουλάχιστον να τους συμβουλεύονται για να μη ρεζιλεύετε ένα ΜΜΕ??

    Δυστυχώς πολλοί από τον χώρο, όπως αποδεικνύετε καθημερινά είναι οι ίδιοι που συμβάλλουν κάθε φορά στην πόλωση ως όργανα σε διατεταγμένη υπηρεσία, λέγοντας άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον για να βγάζουν έτσι "ειδήσεις" και να χουν να "σχολιάζουν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. babis


    ΣΩΣΤΟΣ.

    ΕΙΜΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΩ ΧΟΝΤΡΑ.

    Bye.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H απάντηση του Καλαβρύτων Aβρόσιου πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον έτσι όπως την αντιγράφω από το www.mkka.blogspot.com

    "Κύριε Καψή, περιμένουμε ......
    Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε προ ολίγου στο κεντρικό δελτίο του MEGA τον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Καψή να λέγει ξεκάρφωτα: «εξάλλου ο Καλαβρύτων μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες» ή κάπως έτσι.

    Η απαράδεκτη και αυθαίρετη αυτή τοποθέτηση μας οδήγησε να προβούμε αμέσως σε έντονη τηλεφωνική διαμαρτυρία προς τον Διευθυντή των Ειδήσεων κ. Στραβελάκη. Διά του κ. Διευθυντού καλέσαμε τον κ. Καψή, για την αξιοπιστία τόσο του εαυτού του όσο και του μεγάλου Καναλιού, να μας εξηγήσει τι εννοεί και να μας πληροφορήσει με κάθε λεπτομέρεια πως, πότε και που ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων προέβη σε ενέργειες και πράξεις που αντιβαίνουν στα χρηστά ήθη.
    Η στάση του κ. Στραβελάκη υπήρξε άψογη. Τώρα περιμένουμε τον κ. Καψή να ξεκαθαρίσει το ζήτημα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ !

    ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ !

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O k. ΜΕΕΣΗΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο κ.ΑΥΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΕΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.ΕΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ,ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ. Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ .ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΟΙΩΣΕ ΑΡΑΓΕ Ο ΜΗΤΡΟ....ΛΙΤΗΣ. ΚΑΗΚΑΜΕ ΠΑΙΔΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφού οι Μητροπολίτες πληρόνονται από τους φόρους του λαού οφείλουν να τον ακούν.
    Δεν είναι δυνατόν ο Μεσσηνίας να μην ακούει τον λαό του.
    Όμως υπάρχει και κάτι άλλο που δείχνει την υποταγή των πολιτικών στους Δεσποτάδες για λίγους ψήφους.
    Κότες όλοι σήμερα στη γιορτή της Υπαπαντής μπροστά στον Μητροπολίτη.
    Γιατί να μην του την πουν; Δεν εκφράζουν το λαό και αυτοί;
    Αντωνάκη τις προηγούμενες μέρες ολο για τον Σπάρτης μιλούσες; Σήμερα; Κο! Κο! Κο! Κοτούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥΤΡΟ- ΚΑΤΙ ΣΕ ΡΕΜΑΛΙ ΦΕΡΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΚΟΦΗΜΟ ΚΕΝΤΡΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΨΥΧΕΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΙΕΡΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τι μας λες ρε φίλε?
    ο χρυσόστομος Μεσσηνίας είναι βούστης με πατέντα. και όλα αυτά τα κάνει γιατι ο Καρατζαφέρης ο Σπύρος θα τον αποκαλύψει. Σε λίγες μέρες θα του βγούνε τα άπλυτα στο EXTRA. τΈΤΟΙΟΥς δΕΣΠΟΤΆΔΕς ΘΈΛΟΥΜΕ αδερφάρες για να έχουν δουλειά οι κολομπαράδες.
    αίσχος βούστηδες!!! και όξω από την εκκλησία. Από τι μάσα τη πολλή αυτός ο βούστης έγινε τέρας 250 κιλά. όξα τα κτήνη από τη ριμαδα την εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. xaaxaxaxaxax 3.30 den paizesai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ksekolate me ton xristostomo...den borei o kathenas na vgenei stis efimerides kai na grafei to makri tou kai to kodo tou..kai gia tin istoria..aftos pou grafeis aftes tis lalakies sti simaia, ine apo to xorio tou Spartis kai akoma i idiotita tou ine athlitikografos...oso gia tin laiki apetisi...afta ta vgazei apo to mialo tou...an itan laiki apetisi...xthes stin kalamata tha evgene esto mia mavri simaia...den egine tpt...aftiste ton Xrisostomo isixo..na dite pou oloi tha apodixtite pseftes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ασε ρε σκατόμαγκα μιλάς κιόλας...Τα παίρνεις και εσύ...ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση