GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εν όψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ...

ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ «ΑΝΟΙΧΤΟ» ΚΟΜΜΑ. , Του Στέφανου Σιναπίδη Μέλους της Ν.Ο.Ε.Σ. Έβρου , Ο προσυνεδριακός διάλογο...

ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ «ΑΝΟΙΧΤΟ» ΚΟΜΜΑ.
,
Του Στέφανου Σιναπίδη
Μέλους της Ν.Ο.Ε.Σ. Έβρου

,
Ο προσυνεδριακός διάλογος που διεξάγεται τις τελευταίες μέρες στις Ν.Ο.Ε.Σ. και ειδικά στην περιοχή μου, στον Νομό Έβρου, δεν πραγματοποιείται με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όσον αφορά, τόσο την ευρύτητα συμμετοχής των φιλικά προσκείμενων πολιτών του κεντροαριστερού χώρου, όσο και την παραγωγή πραγματικού διαλόγου και ειδικά κατάθεσης πρακτικών προτάσεων προσαρμοσμένων στις τοπικές συνθήκες κάθε περιοχής, για την έξοδο από την κρίση αξιοπιστίας και εναλλακτικής πρότασης, που κατά βάση πλήττει το ΠΑΣΟΚ τόσο πανελλαδικά αλλά και ειδικά στον Νομό Έβρου.
Η προχειρότητα
με την οποία διοργανώθηκε ο προσυνεδριακός διάλογος στον Νομό Έβρου, και ειδικά στον Βόρειο Έβρο, πλήττει την σοβαρότητα των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ και αντί να οδηγήσει σε αφύπνιση και συσπείρωση των τοπικών κοινωνικών εφεδρειών της δημοκρατικής παράταξης που τελούν εν υπνώσει, (τις οποίες πρέπει επιτέλους να προσελκύσει να πείσει και να οργανώσει), αντίθετα περιχαρακώνεται στους ίδιους τοπικούς μηχανισμούς και πρόσωπα κάνοντας μία απλή αριθμητική καταμέτρηση.
Στον τοπικό προσυνεδριακό διάλογο έλειπε τόσο η ατζέντα των γενικών αλλά και των τοπικών θεμάτων που έπρεπε να συζητηθούν, αλλά απουσίαζε και η γραπτή ατζέντα των προσυνεδριακών (70+1) θέσεων. Η δικαιολογία ότι αυτά ευρίσκονται στο διαδίκτυο απομονώνει όλη εκείνη την γκάμα των μελών που δεν έχουν την γνώση της χρήσης και πρόσβασης του διαδικτύου.
Ένα μεγάλο οργανωτικό λάθος που έγινε στον Νομό Έβρου, αλλά πιθανόν και σε άλλες περιοχές, ήταν ότι χάθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιηθεί ο προσυνεδριακός διάλογος σαν ένα μέσο για να επιδειχθεί στην τοπική κοινωνία των Επαρχιών του Νομού μας και ειδικά του Κεντρικού και Βορείου Έβρου (όπου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και στις εκλογικές αναμετρήσεις υπερισχύει κατά κράτος η συντηρητική παράταξη και κατατροπώνεται η προοδευτική), ότι υπάρχει μία άλλη στιβαρή και σοβαρή εναλλακτική πρόταση επίλυσης των τοπικών και συλλογικών προβλημάτων τους.
Αντί να γίνουμε και να παραμείνουμε πρώτο θέμα συζητήσεων στην τοπική κοινωνία, περάσαμε στα «ψιλά» των εφημερίδων... (
Συνέχεια εδώ).

18 σχόλια

  1. kati malakes san kai esena exoyne kanei oli ti zimia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re geloie me to video apo to youtube ti nomizeis oti kataferneis me afti ti malakia?????????


    pwpwpwp fantaroi kanoune push-ups. tromero. ts ts ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας λες φίλε, έχετε ανθρώπους στο ΠΑΣΟΚ που δεν ξέρουν το διαδύκτιο; Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο προσυνεδριακός διάλογος πρέπει να αναλύσει τις δυνατότητες να ξεφορτωθεί το ΠΑΣΟΚ τον χαζο-Γιώργο. Με αυτόν στην κορυφή, ότι κι αν μελετήσετε, ότι κι αν συμβεί, θα πέφτει το ΠΑΣΟΚ, πιο κάτω, πιο κάτω, ακόμα πιο κάτω... Εκεί στο 20% θα συναντηθεί με τον ανερχόμενο ΣΥΝ και καταλαβαίνεις τι πλάκες θα γίνουν τότε! Θα παρακαλάτε τον Μπένυ να αναλάβει και αυτός δεν θα σας δίνει σημασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έκτακτη Σύσκεψη στην Washington για τη fyrom

    http://neoinileias.blogspot.com/2008/02/washington-fyrom.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11:45 μμ

    Το είδα αυτό. Δεν είναι αυτό που λες φίλε. Τους βάζουνε και περνάνε κάτω από ένα τραπεζάκι. Όταν αυτοί πάνε ευρωπαϊκό δικαστήριο δεν θα γελάς. Θα γελάνε αυτοί με όλους εμάς και τους τζάμπα μάγκες που κάνουν αυτές τις μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. adiaforo ti grafete einai anoisies

    χρηστος λουτραδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε μεγάλε με το βίντεο των φαντάρων, μάλλον δεν έχεις πάει στο στρατό ε? Και νόμιζες ότι κάθε μαλάκας κάνει εκεί του κεφαλιού του χωρίς καψόνια? Να πας πρώτα να μάθεις τίποτα και μετά να μιλάς για βασανιστήρια και μπούρδες. Κι άμα περνάς κάτω από ένα τραπεζάκι τί έγινε? Να ανεβοκατεβαίνεις τις σκάλες τριών ορόφων τί είναι? Καψόνι ή βασανιστήριο?

    Άμα είσαι πρεζάκιας, πράγματι είναι βασανιστήριο να τρέχεις, άμα είσαι πότης και καπνιστής, θα δυσκολευτείς με τις ασκησούλες. Άσε τα βίντεο λοιπόν και άρχισε τη γυμναστική.

    ΥΓ: Όταν πήρα μετάθεση σε μια μονάδα κάπου βόρεια, εμφανίστηκα το πρωί στην αναφορά και κάθε 3-4 λεπτά πέρναγε μπροστά μας ένας που έκανε τροχάδην γύρω από το λόχο. Πέρασε 5-6-7 φορές, ρωτάω τον λοχία (ήμουν κοντά 30 και με σέβονταν), γιατί τον ταλαιπωρείτε τον φουκαρά?

    Μου απαντάει: "Αυτός ο φουκαράς σηκώθηκε το πρωί και κατούρησε από το παράθυρο του λόχου, επειδή βαριόταν να πάει στην τουαλέτα και, για κακή του τύχη, πέρναγε ο διοικητής από κάτω".

    Με μια φωνή κράζουν όλοι: "Καλά του έκανες και τον τρέχεις... Παρά λίγο να τρέχαμε τώρα όλοι για ομαδικό καψόνι, αν δεν έβρισκαν ποιος κατούρησε". Τί να πω κι εγώ, τον άφησα να τρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12:01 πμ

    Ήταν και η Ντόρα εκεί. Γιατί λέτε αδιάφορο; Ολόκληρη σύσκεψη έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xaxax kala tou ekane tou malaka tou karavana. eprepe na xesei kiolas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11:43 μμ

    Ποιά ζημιά ρε βλάκα; Σου αρέσανε αυτά που πέρασες στα χέρια των καραβανάδων; Ας τα έκαναν αυτά σε μένα τώρα και θα βλέπανε περιποίηση που θα τους έκανα. Αν να χαθούν τα κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΔΩ?? ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗ ΟΥΤΕ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΟΥΤΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ "ΕΜΕΙΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ "ΕΓΩ" ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΛΑΜΠΕΡΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΥΠΟΥ (ΤΑΛΕΝΤ ΣΟΟΥ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΔΥΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ (ΒΛΕΠΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ)... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ "ΕΜΕΙΣ " ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (ΜΜΕ- ΚΛΠ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ)... ΠΕΙΡΑ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ -ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ- ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ... ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΔΕΞΙΑ

    sokin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ σύντροφε , ως μέλος της Ο.Ε.Σ. Έβρου έχεις φαντάζομαι και συ ευθύνη για τον τρόπο που γίνεται ο προσυνεδριακός διάλογος. Μεταξύ των μελών της Ο.Ε.Σ. δεν υπάρχουν άνθρωποι με λιγότερες και περισσότερες υποχρεώσεις, ούτε υπάλληλοι του κόμματος που υποχρεώνονται για συγκεκριμένες εργασίες.Ο καθένας προσφέρει, όσο και όπως μπορεί ως εθελοντής στην προσπάθεια που γίνεται. Θα μπορούσες φαντάζομαι να αναλάβεις την ευθύνη να αναπαράγεις και να μοιράσεις εσύ το κείμενο με τις 70+1 θέσεις για τον προσυνεδριακό διάλογο (38 σελίδες) στα 75 μέλη της Ο.Ε.Σ. τουλάχιστον, εφόσον διαπίστωσες το έλλειμα. Θα προτείνω στη Γραμματεία να σε ορίσει υπεύθυνο γιαυτή τη δουλειά μόνο. Ο διάλογος γίνεται στις ολομέλειες που συγκαλούνται και εκεί το καθένα απο τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ μπορεί να εκφράσει τις απόψεις του και να διατυπώσει τις προτάσεις του. Είναι εύκολο να κάνουμε κριτική στους ανθρώπους που 4 χρόνια τώρα τραβούν το κουπί και κρατούν τις οργανώσεις του κινήματος σε δύσκολες εποχές αντιμετωπίζοντας μάλιστα την απαξίωση και καχυποψία αυτών, που ευθύνονται για την κακή εικόνα του ΠΑΣΟΚ στα μάτια των πολιτών την εποχή που ήταν στην εξουσία. Ανήκουμε στην Ο.Ε.Σ. για να λύνουμε και όχι να γκρινιάζουμε για τα προβλήματα και τις αρρυθμίες που εμφανίζονται.
    Χρήστος , μέλος της Ο.Ε.Σ. Ν. Έβρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΟΥΖΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Σιναπίδη ''με τα σχόλια για το Π.Α.Σ.Ο.Κ '' και τα διάφορα που συμβαίνουν σε αυτό το διαλυμένο κίνημα(πλέον) , καλό θα ήταν να δώσετε απάντηση και να πάρετε θέση για αυτά που ακούμε εκεί στο Διδυμότειχο. Το Π.Α.Σ.Ο.Κ δεν είναι αξιοπιστο εδώ και 6 χρόνια και το οτι υπάρχει ακόμη είναι παγκόσμιο ρεκόρ 'απο τα ρεκόρ αυτά που μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν. Υπάρχουν αξιόλογες δυνάμεις Ριζοσπαστικής Αριστεράς που μπορουνε να δώσουν άλλη εικόνα και ζωή σε αυτή τη ΜΙΖΕΡΗ χώρα μας.Το πασοκ του ΑΝΔΡΕΑ δεν υπάρχει πλέον και ούτε θα ξαναγεννηθεί ποτέ!!! Και μην μηλάτε και πολύ για πασοκ εκει στον έβρο γιατι ολοι ειστε χωμένοι κατα 70% στη δεξιά , στο βασιλιά και τη χούντα του παπαδόπουλου.Κοιτάξτε να λύσετε τα εκεί προβλήματά σας και όσο για το πασοκ( αυτο ειναι αλλού ' διαλυμένο απο το γιωργάκη και τη μαμα μάργκαρετ).Το προβλημα ειναι η διαφθορά στη πολη σας και μετα το πασοκ.
    Εμείς έχουμε να πούμε κάποιες αλήθειες που πονάνε και μόνο θλίψη δίνουν . Αναφορικά με τα παραπάνω : Η κοινωνία σας είναι πιο βρώμικη από ποτέ και σε αυτό συντελούν οι μεγαλοπαραγοντες που σας κυβερνάνε [ οι Μπάτσοι πουλάνε προστασία και ανεκτικότητα σε κάθε είδος παρανομίας που ανθεί όπως : ναρ κομανείς ' γνωστοί 'στη πιάτσα του Διδυμότειχου από παλιά και οι οποίοι
    διακινούν χασίσι - κοκαΐνη - πρέζα σε άτομα ηλικίας από 13 έως και 55+...σε διάφορα σπίτια / στέκια όπως Τοτέμ - Μύλος - Μονρόες κ.λ.π + το κολομπαρο απέναντι από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Διδυμότειχο ] , το ίδιο κάνουνε και στα διάφορα στέκια καφενεία όπως { δίπλα από την εθνική τράπεζα 28 Μάιου 4 , που ο Θανάσης / πόκα και 21 έχουν τη τιμητική τους πρωι-βραδυ } , η το μαγαζί χωρίς πινακίδα που άνοιξε πριν 10 μήνες και ξανακλεινουν οικογένειες και ξεπουλάνε περιουσίες με στυλ ολλανδικό πλέον τα ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ξαναζούν
    ανανεωμένα πλέον { δίπλα από το ΣΥΛΛΟΓΉ ΑΝΘΈΩΝ αριστερά μετά το γήπεδο διδ/ειχου } , και εκεί που η αποθέωση της υποκρισίας και του Κράτους δικαίου δίνει τα ρέστα του { ...να ξέρεις ποιοι είναι αυτοί που κάνουν τις διακινήσεις λαθρομεταναστών τα και να έχεις κλειστά μάτια και το στόμα' επειδή φοβάσαι για τη Ζωή σου και της οικογένειας σου ' θέλετε ονόματα ; : Χ. Μπ.΄ζας , Σερκ...ής , κ.λ.π... ' επειδή το κράτος είναι απών λόγω απόστασης από το κέντρο , επειδή ο εκφυλισμός της ζωής είναι σε ποσοστό 90% εδώ πάνω,επειδή όλοι είναι της γνώμης '' τη τσέπη μας κοιτάμε και οι άλλοι να πάνε να γ.......ε - το όνομα μας μην χαλάσει και ας τους άλλους να λένε ''! Τι να πει κανένας για την καθαριότητα του Δήμου ' όπου και να περπατήσει μερόνυχτα βρίσκεις περισσότερα σκουπίδια στους δρόμους παρα ανθρώπους και η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο .Η μειονότητα που ζει εδώ{ κατσιβελιά όπως λένε} είναι οι πρωταθλητές της βρωμιάς και της ασυδοσίας(κυκλοφοράνε με μηχανάκια χωρίς δίπλωμα-ασφάλεια λόγο οτι κάθε 4 χρόνια φηφίζουν τον δήμαρχο της επόμενης 4ετίας) . Τι περιμένετε κύριοι ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ για να επιβάλετε την απόκτηση διπλωμάτων - τελών Κυκλοφορίας - ασφάλειες από τους κατσίβελος . Γιατί τους έχετε ελεύθερους από κάθε υποχρέωση των , γιατί αυτοί να μην είναι πολίτες αυτής της χώρας σαν εμάς ; ξοφλάμε επιταγές για τους ψήφους που παίρνετε κάθε 4 χρόνια ; γιατί αφήνετε το Χότζα να ακούγεται από τα ηχεία ακόμη και ώρες ακατάλληλες λόγω ωραρίου [ 5 και 30 το πρωί / 4 το απόγευμα ] ,στην ΤΟΥΡΚΙΑ πότε ακούστηκε ορθόδοξος παπάς εκτός εκκλησίας ; ' εκεί κλείνουν εκκλησίες και εκτελούν την ορθοδοξία 'ΕΔΏ ;; Γιατί επιτρέψαμε να υποβαθμιστεί η αγορά του διδ/χου ' αφήνοντας ανεξέλεγκτους τους Ρωσοποντιους ' τώρα τελευταία και τους φτωχομπινεδες Βούλγαρους να αλωνίζουν κάθε Τρίτη στη Λαϊκή ενώ οι έμποροι της αγοράς να χτυπάνε μύγες και να είναι υποχρεωμένοι να κρατάνε βιβλία / να κόβουν αποδείξεις / να πληρώνουν ΤΕΒΕ - ΔΕΗ - ΕΡΤ κ.λ.π ' ενώ οι μετανάστες -ξένοι να μην ελέγχονται και να φοροδιαφεύγουν ; , τα δημοτικά τέλη είναι για εμάς μόνο ; ' γιατί να μην τους αναγκάζετε όπως έχουν υποχρέωση να μαζεύουν τα σκουπίδια τους πριν αποχωρήσουν από τη περίμετρο της Λαικής αλλά τους αφήνετε να φεύγουν έτσι κάθε φορά ; μήπως τα χετε γράψει στα αρ....α σας όλα κύριοι : που νομίζετε ότι διοικείτε αυτό το μέρος από ψηλά , μήπως είστε της άποψης { όλοι είναι μαλάκες από κάτω ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ} , μήπως το ψέμα πρέπει να τελειώσει με εσάς κάποια στιγμή ; ''' έχετε βολευτεί όμως και η ουσία των προβλημάτων κατάντησε συνουσία !!! Μας έχετε συνηθίσει στο να αλλάζετε κάθε 4 χρόνια πλακάκια στους πεζόδρομους , να αγοράζουμε εμφιαλωμενο νερό για να πίνουμε-μαγειρεύουμε(μιας και το νερο της πόλης είναι ακατάλληλο),να πληρώνουμε δημοτικά τέλη ακριβότερα , να αναπνέουμε τη ΜΑΡΜΑΡΟΣΚΟΝΗ απο τα ΛΑΤΟΜΕΙΑ του καθε ΚΑΡΑΦΕΙΖΗ(κολλητάρια είστε στα συμβούλια σας) , [ αλήθεια Κύριε Σιναπιδη γιατί δεν λέτε τίποτα και για τα ΛΑΤΟΜΕΊΑ του κουφοβουνου , ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ είναι και ΑΥΤΑ!!!! , για τη βρωμιά του ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ / άλλο ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ !!!! , για τις ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΑΣ που είναι εγκατεστημένες ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΓΛΑΣ αυτό και αν δεν είναι ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ !!!! Τα Αρχαία που τάχετε αφήσει στη μοίρα τους και τα λεηλατουνε πολλοί εκει πάνω ( αυτά ακούγονται απο άτομα που ζούνε στις Μεταξάδες) ' και πως να μην γίνεται αυτό όταν στην Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων υπο του Υπουργείου Πολιτισμού' υπηρετεί με μόνιμη θέση ενας υπερήλικας ονόματι Βασίλης ... ο οποίος ειναι αλκοολικός και δεν ασχολείται με τίποτε άλλο όλη μέρα εκτός απο το να πίνει στο καφενείο απέναντι απο το 1 Δημοτικό σχολείο.Λοιπον κύριοι η θα κανετε κατι για να αλλαξει αυτος ο τοπος Η θα κανουμε εμεις για να σας αλλαξουμε και να δωσουμε ευκαιριες και σε αλλους ανθρωπους να δουλεψουν για το καλο αυτου του τοπου / για το μελον του !!!καί για να φανει η γυμνια και το ξεγυμνωμα της βρωμικης κοινωνιας σας. Ετσι μια αλλαγή στα πεπραγμένα .
    http://www.youtube.com/watch?v=tzQXNnLs7MQ

    Υ.Γ Αν ξυπνήσει ποτε αυτός ο λαοτζίκος και δεί τα πράγματα αλλιώτικα , μπορει και να αισθανθεί ο Ελληνας ΕΛΛΗΝΑΣ!!!! Το ΠΑΣΟΚ κύριοι τελείωσε , καιρος οι αριστεροί να κάνουν ενα νεο σοσιαλιστικό κίνημα με ανθρώπους που δεν έχουν καμμιά σχέση με τη σήψη και τη διαφθορά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν ήταν ΜΟΝΟ στον Εβρο τα όσα αναφέρεις θα ήταν καλά!!!
    Σε όλη την Ελλάδα τα ίδια και χειρότερα!!!
    Καλά εκεί στην Χαριλάου Τρικούπη δεν υπάρχει ΕΝΑΣ λογικός άνθρωπος που να βάλει σε μια τάξη τα πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χθες στο συνέδριο ο babis έτρωγε ψωλή
    κι απ' το πολύ το χύσιμο εβούλωσε τ' αυτί!
    Και το αυτί σαν βούλωσε και δεν μπορούσε να ακούσει άλλο
    τότε δυνατά εφώναξε: "Σύντροφε Γιώργαρα σπρώξε κι άλλο!"

    Κι ο Γιώργης σαν τον άκουσε δεν του χάλασε χατήρι
    κι έβαλε ευθύς εμπρός το μικρό του ποτιστήρι.
    Ώρες πολλές πολλές περάσανε κι ο Γιώργος δεν κάβλωνε άλλο
    κι ο babis τότε του είπε: "Άστο, τσιμπούκι θα σου πάρω!"

    "Πάρε μου τσιμπούκι πουσταρά
    και γύρνα κι από δω να σου ξεσκίσω τη κωλάρα."
    "Τι λες γαμιά μου που δεν έχεις χάρισμα μεγάλο;
    Με βουλωμένο το αυτί δεν ακούω άλλο."

    "Δεν με νοιάζει αν ακούς ξεσκισμένο μου πουστάκι
    πίπα πάρε μου μωρή για να σηκώσεις το καυλάκι."
    Αχ, τι ωραία που το γλύφεις άτακτη πουστρα
    θα 'θελα τώρα να σου γαμήσω και τη μάνα."

    "Γιώργο αυτό το άκουσα καθικάκι
    γι' αυτό σ' αφήνω άχρηστε και πάω στο Αλεκάκι!"
    Και ο babis τότε ευθύς επήγε στον Αλέκο
    και με τα χείλη του 'κανε ωραίο τσιμπουκάκι

    Κι ο Αλέκος την ψώλα του στο κώλο την σκαρώνει
    και o babis όλο φώναζε: "Αλέκο, Αλέκο μου πατώνει;"
    Κι ο Αλέκος τώρα πάτωσε σ'ένα βάθος μεγάλο,
    βαθύ όσο το πέλαγος μα o babis ήθελε κι άλλο.

    Τον Γιώργο τον παράτησε o babis η πούστρα η παρδάλω
    κι από τον Αλέκο έπινε τον ψώλο τον μεγάλο.
    Ο Αλέκος όμως ο ψωλαράς αργούσε να την χύσει
    και στο κώλο του babis μας ο πόνος είχε αρχίσει.

    Ηταν πρωί και βράδιασε κι αυτός τον εγαμούσε
    και o babis από τον πόνο του τον κώλο του κουνούσε.
    Μα ήρθε ώρα ιερή το χύσι να σκορπίσει
    και στου babis το κώλο το πάρτι είχε αρχίσει.

    Θα τέλειωναν ταυτόχρονα όπως όλα δείχναν
    ο babis το ψώλο στο στόμα του το βάζει και απο τα χύσια της ψωλής ο babis επνίγηκε
    Εδώ όμως τελειώνει ετούτο το love story

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.youtube.com/watch?v=tzQXNnLs7MQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση